6 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA – Baroul Bucuresti a prezentat bilantul pe lucrarile efectuate la imobil. Inlocuirea invelitorii din tabla zincata, schimbarea jgheaburilor si burlanelor, montarea parazapezilor si a unui sistem de degivrare, inlocuirea si modernizarea lifturilor din Baroul Bucuresti au costat aproape 50.000 de euro. Aproximativ 1 milion de lei s-a dus pe lucrarile de consolidare de la subsol (Documente)

Scris de: George TARATA | pdf | print

28 April 2015 15:07
Vizualizari: 5697

Decanul Baroului Bucuresti, Ion Ilie-Iordachescu (foto), si Consiliul Baroului Bucuresti au facut publice, marti 28 aprilie 2015, cheltuielile cu reparatiile efectuate in cursul ultimilor doi ani la sediul baroului. Avocatii din Bucuresti afla cu aceasta ocazie ca aprope 260.000 de euro, fara TVA, au costat lucrarile realizate la acoperisul imobilului, la lifturi si la consolidarea cladirii.

Astfel, potrivit documentelor publicate de Baroul Bucuresti, valoarea lucrarii pentru inlocuirea invelitorii din tabla a fost de 21.548,32 de euro. Alti 24.833 de euro au costat lucrarile de modernizare a vechilor lifturi, in timp ce pentru “consolidarea locala in zona subsolurilor 1 si 2” s-au cheltuit 960.512,91 de lei.


Prezentam informatiile privind costurile lucrarilor puse la dispozitia avocatilor de conducerea Baroului Bucuresti:

Lucrare: Inlocuire invelitoare din tabla la imobilului din str Dr Raureanu nr 3

-A fost schimbata invelitoarea din tabla zincata de pe acoperisul imobilului din str. Dr. Raureanu nr. 3 cu o invelitoare noua din acelasi material.

-Au fost schimbate jgheaburile, burlanele, au fost montate sisteme de prevenire a alunecarilor de zapada (parazapezi) si a fost montat un sistem de degivrare pentru a preveni blocarea burlanelor si jgheaburilor cu gheata.

Valoarea lucrarilor execuate pentru inlocuirea invelitorii din tabla a fost de 21.548,32 Euro (fara TVA)

Lucrarea a fost excutata in cursul anului 2013

Lucrare: Inlocuire si modernizare ascensoare

-Cele doua lifturi care deserveau imobilul din str. Dr. Raureanu nr. 3 prezentau probleme grave privind siguranta persoanelor transportate. La solicitarea reprezentantilor ISCIR unul din lifturi a fost inlocuit cu un aparat nou, iar celalalt modernizat.

-Liftul A a fost inlocuit cu un echipament SCHINDLER cu o capacitate de transport de 6 persoane (475 kg) la o viteza de deplasare de 1m/sec..

-Liftul B a fost modernizat prin schimbarea sistemului de tractiune si deplasare (motor, troliu, cabluri).

Costul lucrarilor de modernizare a vechilor lifturi a fost de 24.833 Euro (fara TVA)

Lucrarile au fost execuate si finalizate in cursul anului 2014

Lucrare: “Consolidare locala in zona subsolurilor 1 si 2” pentru imobilul situat in str Dr Raureanu nr3, sector 5, Bucuresti.

Imobilul din strada Dr. Raureanu nr. 3 a fost expertizat seismic si incadrat in clasa a III a de risc. Pentru punerea in siguranta a imobilului a fost necesara consolidarea structurii de rezistenta in zona subsolurilor 1 si 2 prin camasuirea stalpilor si peretilor perimetrali. A fost refacut radierul de la baza imobilului si au fost realizate diafragme din beton armat.

Date de referinta privind lucrarea de consolidare:

-suprafata zonei supusa lucrarilor de consolidare – 700 mp

-valoarea lucrarilor executate – 960.512,91 ron (fara TVA)

-lucrarea a fost autorizata de Primaria Municipiului Bucuresti si a fost finalizata la data de 31 martie 2015

*Cititi aici fisa de lucrare pentru inlocuirea invelitorii din tabla

*Cititi aici fisa de lucrare privind inlocuirea si modernizarea lifturilor

*Cititi aici fisa de lucrare privind consolidarea in zona subsolului

Comentarii

# Ion date 28 April 2015 15:17 +7

Spaga cat a fost ?  

# hahaha date 28 April 2015 15:41 +7

deci sistem de degivrare ai? asta e avion daca i-au facut si sistem de degivrare. sper sa decoleze banditii din sediul asta somptuos facut din banii fraierilor.  :D :D :D

# crustaceu date 28 April 2015 17:08 +2

beton, foart subtire, felicitari! cu banii astia, cred ca mergea un sediu nou! , nimicuta, nimicuta si pentru modernizarea penitenciarelor?

# Marcel date 28 April 2015 17:11 +5

Fise de lucrare? Ce sunt chestiile astea. Intocmite si semnate de cine? Ar fi trebuit sa vedem un deviz de lucrare, cu cantitati de materiale, manopera si preturi. documentele postate nici fisa de lucrare nu pot fi intitulate. Este ceva in neregula.

# @fisa date 28 April 2015 18:03 +5

Vrem procesul-verbal de receptie la finalizarea lucrarilor semnat de dirigintele de santier.Asa zisa " fisa" este pentru prosti :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P

# Afiri date 29 April 2015 17:24 0

Poate ne spun si noua prevederea legala de constituire si reorganizarea entitatii traditionalilor. Nu este suficient si clar in Legea nr.51/1995 modul de infiintare si rog vedeti art 14 din Legea nr. 54/2003 pentru dobandirea personalitatii juridice. Asadar nu e sufficient ca imputernicitul special sa fie desemnat in adunarea generala de constitutire a entitatii UNBR traditional, ci e nevoie de o procura autentica recurgandu-se si la serviciile unui notar public. Art. 8 lit.b si e din legea nr. 36/1995 a notarilor publici. vedeti de exemplu si art. 15 si 53 alin.1 lit.c din Legea nr. 54/2003.

# asafti mirel date 30 April 2015 15:05 -1

colegilor, acest gheorghe doja va ingenuncheat in ultimul hal, va inrobit mai ceva ca boc si tot acceptati?

# GRAMATICUS date 1 May 2015 21:08 0

mai mirele,tu nu esti coleg cu noi.In primul rand ca nu esti avocat si in al doilea rand ca nu stii scrie romaneste.Cum se scrie corect,,va ingenuncheat,,si ,,va inrobit,,?Stii ori nu stii ?Nu cred,ca daca erai avocat stiai.

# asafti date 30 April 2015 15:08 +2

luati exemplu lui bota: nu taxe, nu raspundere, nu minciuna, nu denaturare a imaginii profesionale. gata cu inducerea voastra in eroare. gata cu campaniile lui ponta si cazanciuc. treziti-va odata. sunteti avocati, sunteti liberi profesionisti, nu scursurile lui florea.

# pol date 1 May 2015 07:47 0

sistemul de degivrare este foarte util pentru zborul in siguranta al ideilor emanate de mintile "luminate" ale iordachestilor si florestilor actuali si viitori....cat o fi zeciuiala in cazul lucrarilor si cine a incasat-o?

# Life date 1 May 2015 17:05 0

Nu ne itereseaza pe noi de la Bota cum va fura banii cu acte sefii vostri de la traditionali. E problema voastra, daca le dati bani fara masura si fara control. Ne intereseaza sa fie sanctionati magistratii care ne resping calitatea de avocat fara justificarea cu probe certe de catre traditionali a infiintarii entitatilor din toata tara inclusive UNBR traditional cu sediul principal in incinta Curtii de Apel Bucuresti.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 5.12.2023 – Umbra lui Kovesi in CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva