22 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

APARAREA AVOCATILOR E INEXISTENTA – Avocata Cosmina Cerva da cartile pe fata dupa terifiantul caz al avocatei Mihalea Bodirlau: “Cei care au condus/reprezentat avocatura in ultimii zeci de ani nu au reusit, poate nici nu si-au dorit, sa creeze mecanisme care apere avocatii in fata abuzurilor... Organismele profesiei inchid ochii cand in spatiul public apar informatii cu privire la avocati abuzati... Ascultati interviul colegei, este cutremurator ce povesteste” (Video)

Scris de: George TARATA | pdf | print

25 April 2024 12:02
Vizualizari: 3676

Avocatii supusi abuzurilor au fost abandonati de organismele de conducere ale profesiei. Concluzia apartine avocatei Cosmina Cerva (foto), consilier in cadrul Baroului Bucuresti, dupa aparitia povestii terifiante a avocatei Mihaela Lupu (fosta Bodirlau), aruncata la inchisoare aproape trei ani in urma unei condamnari aflate in prezent in revizuire. O condamnare bazata pe denunturi mincinoase, asa cum Parchetul General a stabilit. O condamnare in urma careia Mihaela Lupu a ajuns dupa gratii, acolo unde a trebuit sa indure alte abuzuri, dupa cele din fata de urmarire penala si judecata, amenintari si umilinte.Avocata Cosmia Cerva acuza intr-o postare de joi, 25 aprilie 2024, de pe grupul de pe Facebook “Omnilegal”, ca cei care au reprezentat avocatura in ultimii zece ani nu au reusit si poate nici nu si-au dorit sa creeze mecanisme care sa apere avocatii in fata abuzurilor, fie ca vorbim despre abuzuri penale sau fiscale. Mai mult, aceiasi reprezentanti si organismele profesiei au inchis ochii, fiind lipsiti de orice fel de reactie in fata cazurilor de abuzuri contra avocatilor. “O profesie anesteziata si fara reactie”, scrie Cerva, care recomanda tuturor sa vizioneze interviul acordat Lumea Justitiei de catre avocata Mihaela Lupu, a carei poveste o catalogheaza ca fiind cutremuratoare.


Iata comentariul avocatei Cosmina Cerva:


Cei care au condus/reprezentat avocatura in ultimii zeci de ani nu au reusit, poate nici nu si-au dorit, sa creeze mecanisme care apere avocatii in fata abuzurilor. Nici in fata abuzurilor organelor fiscale, nici in fata abuzurilor organelor penale...... apararea avocatilor este inexistenta.

Nu doar ca nu s-au creat mecanisme de aparare a avocatului dar s-a ajuns in stadiul in care organismele profesiei inchid ochii si nu mai au nici un fel reactie atunci cand in spatiul public apar informatii cu privire la avocati abuzati.

O profesie anesteziata si fara reactie......

Ascultati interviul colegei, este cutremurator ce povesteste

'Avocata Mihaela Lupu (fosta Bodirlau), a carei viata nu a mai fost la fel dupa 14 iunie 2014, ziua in care a inceput calvarul, ziua in care a devenit inculpata, primul pas catre condamnare si apoi incarcerare. Primul pas catre iadul pe care avea sa il indure'”.


Prezentam interviul acordat Lumea Justitiei de avocata Mihaela Lupu (fosta Bodirlau):

 


Comentarii

# Iulius-Laurentiu date 25 April 2024 13:11 +5

Lumea ar fi mai bună dacă fiecare om s-ar sili din când în când să fie bun. Viața este plină de nenorocire, singurătate și suferință – iar totul se sfârșește prea repede. In rest ... despre Barou si protectie ... doar vorbe.Ne nastem singuri, murim singuri.Una dintre cele mai grave boli pe lumea asta este să nu însemni nimic pentru nimeni. – Maica Tereza

# Dar avocatii pe persoana fizica unde era ei? date 25 April 2024 13:15 +5

Probabil statea la coada la Irina Socol van Lascu ab Kovesi sau la Coldea Van Dumbrava ab Securica sa le pice si lor clienti grashi gata impacatz cu vinovatia la ordin. Profesionistii dreptului lupta pe tiktok dupa ce trece vremea, ca sa nu se poata spune ca nu au luptat, au facut si ei ce au putut. Cand era persoana arestata si la puscarie...sigur facuse ea ceva. Acum dupa ce o reabilita statul roman prin bestializare e o persoana second hand. E mai ieftina.

# DODI date 25 April 2024 14:56 +1

Să nu uităm nici de cazul avocatului ROȘU care, pentru plăcerea unor PORCurori, a unor acoiperioți ai SRI și a unor nulități politice, a trebuit să stea un an după gratii pentru simplul motiv că și-a făcut cu demnitate și curaj profesia.

# cârcotaș date 25 April 2024 19:43 0

Sub acoperirea conlucrării instituționale, onorabilii maeștri întronizați la UNBR deprind la mesele rotunde sindromul stockholm față de cei puternici, ca mai toți intelectualii din istoria acestei țărișoare: lasă sa ne fie nouă bine, ceilalți doar să achite dările! Astfel au gândit și magistrații care s-au lăsat pupați pe creștet la noua academie Ștefan Gheorghiu, zisă Academia Națională de Informații.

# Botomei Vasile date 26 April 2024 04:35 -20

Botomei Vasile,doctor in drept, autorul infiintarii UNBR din aplicațiile tezei de doctorat publicata pe www.Botomeivasile.ro, expluca avocatilir ca rezolvarea problemelor din avocatura se face prin exercitarea profesiei în pluralism de UNBR-uri inregistrate la nivel național. Este simolu:Avocatii se înscriu în mai multe UNBR-uri ca nu au nimic ce pierde

# asa este dle. dr. Botomei ! da,da, dl. dr are dreptate date 26 April 2024 20:16 -21

pai asa isi largeste si MJ baza de colectare a celor 6-5 din cei 10 % (adica,6% din impozit pe venit), bani de care juzii nu se atingeau, cand cei din Baroul dlui. Botomei efectuau platile .

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva