30 March 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ATAC LA UNIUNILE PARALELE – Presedintele UNBR, avocatul Gheorghe Florea, se plange ca autoritatile nu fac nimic impotriva avocatilor ilegali: "Profesia trebuie sa suporte povara perpetuata nepermis in timp a indiferentei sau refuzului ostentativ al autoritatilor publice legal obligate sa reprime avocatura clandestina ori structuri care imita fraudulos insemnele unei profesii legal organizate" (Document)

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

29 March 2013 13:00
Vizualizari: 9657

 

Presedintele UNBR, avocatul Gheorghe Florea (foto) este nemultumit de faptul ca autoritatile publice nu au facut nimic pana in acest moment pentru a pune capat avocaturii clandestine si implicit structurilor care imita "fraudulos insemnele unei profesii legal organizate". In timpul Congresului avocatilor 2013, organizat de Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, in perioada 29-30 martie 2013, la Hotelul Intercontinental din Bucuresti, presedintele UNBR, Gheorghe Florea, a aratat ca institutia pe care o conduce este singura autorizata, in raport cu statele recent primite in Uniunea Europeana, sa-si legitimeze membrii cu cardul european al avocatului.


In acelasi timp, avocatul Gheorghe Florea sustine ca toate protocoalele semnate de UNBR cu baroruile din alte state sunt "periclitate de exportul de ilegalitate practicat in domeniul recunoasterii calificarilor si titlurilor profesionale de entitati care se autointituleaza barouri".

Gheorghe Florea: "Avocatii nu au fost si nu sunt sprijiniti de stat pentru pregatirea punerii in aplicare, in activitatea lor de zi cu zi, a noilor coduri"

Presedintele UNBR, avocatul Gheorghe Florea, s-a aratat ingrjiorat de "exportul de ilegalitate" exercitat de barourile paralele din Romania in spatiul european: "Reamintesc faptul ca profesia trebuie sa suporte „povara” perpetuata nepermis in timp a indiferentei sau refuzului ostentativ al autoritatilor publice legal obligate sa reprime avocatura clandestina ori structuri care imita fraudulos insemnele unei profesii legal organizate. Bunele relatii instituite intre avocatii romani si avocatii din toate tarile europene si din statele din care provin organizatiile profesionale nationale sau entitatile profesionale care fac parte din organizatiile in care Uniunea Nationala a Barourilor din Romania – UNBR este membru (Uniunea Internationala a Avocatilor – UIA, in care baroul national roman este membru recunoscut international cu o vechime din 1931; Consiliul Barourilor Europene – CCBE, Uniunea Internationala a Barourilor – IBA) sunt consacrate si prin protocoalele directe incheiate cu baroul national din Ungaria, Moldova si, in curs de finalizare, cu Serbia. In semn al unei recunoasteri in calitate de partener credibil, Uniunea Nationala a Barourilor din Romania – UNBR a fost exclusiv autorizata – in raport cu statele recent primite in UE – sa-si legitimeze membrii cu cardul european al avocatului. Aceste realitati sunt periclitate de exportul de ilegalitate practicat in domeniul recunoasterii calificarilor si titlurilor profesionale de entitati care se autointituleaza „barouri” (cu vocatie nationala) care, contra unor sume cuprinse intre 6.000 – 8.000 euro, procura unor avocati din Italia, in regim comercial, titluri profesionale cu aparenta vocatiei de titlu recunoscut in Europa. Exportul de ilegalitate, privind exercitarea fara drept a profesiei de avocat in spatiul european, se multiplica si se amplifica.

Acestor realitati crude, greu de explicat si de inteles de catre avocatii europeni, educati in spiritul respectarii legii printr-o justitie ce garanteaza securitatea juridica, li se adauga lipsa oricarui sprijin logistic sau institutional, in cunoasterea si intelegerea noii legislatii. Statului ii este indiferenta, din 1995 si pana in prezent, formarea profesionala si educatia celor carora, potrivit Constitutiei, le revine functia asigurarii unei aparari calificate in procese.

Avocatii nu au fost si nu sunt sprijiniti de stat pentru pregatirea punerii in aplicare, in activitatea lor de zi cu zi, a noilor coduri. Barourile fac eforturi – intr-o perioada in care resursele sunt limitate – sa asigure o aparare corecta si completa, inclusiv prin aprofundarea noilor coduri!"

In cadrul Congresului Avocatilor din 2013, avocatul Gheorghe Florea a anuntat ca in acest moment in cele 42 de barouri sunt inscrisi 29.606 avocati: "Congresul avocatilor se desfasoara in acest an in perioada in care toate autoritatile publice implicate in analize pe baza de bilant anual fac evaluari si configureaza politici publice in domeniul asigurarii securitatii juridice si judiciare a cetatenilor si entitatilor care actioneaza in mediul socio-economic national pe baza de lege. Este sarcina organului de conducere cu reprezentare la nivel national a celor 29.606 avocati inscrisi in cele 42 de barouri legal infiintate, ca institutii de interes public, sa evalueze si sa stabileasca directii de dezvoltare a profesiei de avocat".

*Cititi aici Raportul realizat de Consiliul UNBR privind Congresul Avocatilor din anul 2013

Comentarii

# BERCEA MONDIAL: ,, e manevra lu frații miei.......,, date 29 March 2013 17:30 +9

Dacă este să comentez acest articol din punctul de vedere al avocatului care face parte din UNBR - Baroul București, legitimația nr. 735/2010, pot spune că EXPORTUL DE ILEGALITATE ȘI PROMOVAREA PRACTICĂRII ILEGALE A ACESTEI PROFESII,,  este rezultatul muncii domnului FLOREA GHEORGHE . Cu această ocazie domnul Florea Gheorghe a omis să arate că UNBR al cărei președinte este, nu a fost înființată potrivit art. 187 și următoarele din Legea nr. 287/2009 privind codul civil republicat. În al doilea rând domnul avocat nu poate vorbi despre calitatea de moștenitor al barourilor sau al Uniunii Barourilor din România. El nu știe nici acum ce este cu Legea nr. 3/1948  - în vigoare și Legea nr. 1.003/1946, privitoare la apărători.  Citiți vă rog:Avizul Consiliului Legislativ, secția I, nr. 204 din 1947. dacă cineva pune la îndoială acest comentariu să publice actele de înființare și funcționare , sau moștenire ale entității conduse de domnul avocat FLOREA GHEORGHE.     Cu stimă, aștept postarea 

# Avocat date 30 March 2013 07:13 -5

Luju, iti atrag in mod serios atentia ca te afli intr-o zona extrem de periculoasa: in definitiv, avocatul este unul dintre participantii la infaptuirea justitiei. Si daca judecatorul are un statut clar, procurorul are, mai nou, un statut superior judecatorului, cum este posibil sa trimiti in derizoriu avocatul? Caricaturile care practica ilegal profesia fac un imens deserviciu actului de justitie prin lipsa pregatirii profesionale. Pentru ca nu discutam despre scindarea organizatiei profesionale, ci depre parazitii are sunt incapabili sa ia un examen si se exprima trivial in luju. In acest context, nu-i asa ca si judecatorului si procurorului ii convine sa aiba in fata sa un pres si nu un profesionist? Cum poate sa sustina luju o asemenea ambiguitate, in conditiile in care, cred eu, militeaza pentru buna infaptuire a justitiei?

# nesimtitule date 30 March 2013 09:50 +2

Caricatura traditionala esti tu, propagandistule de 2 bani. In afara de acel simulacru mizerabil, pe care tu il numesti \"examen\", invocat mereu de GANGSTERII din \"unbr\"-florea si pe care toate rudele analfabete de \"traditionali\", magistrati, politruci si cei care dau spaga il promoveaza de fiecare data, prezinta-ne actele de (re)infiintare a vechilor barouri. Ati confiscat profesia de avocat si ati adus-o la cel mai inalt nivel de coruptie din istoria Romaniei, mizerii umane ce sunteti si mai aveti si tupeul sa aruncati cu laturi impotriva legalei UNBR-Bota, singura uniune de avocati care lupta pentru liberalizarea, cu adevarat, a profesiei.

# pt \"Avocat\" date 30 March 2013 10:04 +4

Nu te satisface imprejurarea ca toata mass-media romaneasca face jocurile castei mafiote-Florea si ti-ai dori ca si Luju.ro sa cenzureze legala UNBR-Bota. Indivizi, de genul tau, cu o mentalitate de securist, ne face sa luptam cu si mai multa inversunare pentru curatarea profesiei de avocat de mafiotii traditionali care au confiscat-o !

# Avocat date 30 March 2013 16:30 +1

Mai nevertebrata, pune mana pe carte si nu mai parazita sistemul! Daca te-ar duce capul ai intelege ca voi sunteti pionii folositi de sistemul securist pentru a impiedica infaptuirea justitiei. Cu nulitati profesionale ca voi se ajunge ca avocatul sa nu se poata opune abuzurilor. Si cand mi te adresezi sa stai in patru labe si sa fii respectuos.

# uyyu date 30 March 2013 17:10 0

Spui de securisti......mai bine ai pune mana sa numeri cati fosti securisti si actuali ( sub acoperire, ofiteri activi ) aveti printre voi si apoi sa deschizi gura aia care pute de la o poshta. Tu infaptuiesti justitia ???????????? Sub ce forma ? Ahhh, da, uitasem....intermediezi shpaga, se cheama trafic de influenta. Alte forme : colaborare cu alti infractori in falsificarea de documente si uzul acestora ( in dobandirea de bunuri imobile prin inselaciune, santaj si amenintare, plus retrocedari ), complicitate la spalarea de bani din proxenetism, trafic de droguri si furtul masinilor de lux. Vrei sa-ti mai povestesc ipocrit ordinar si practicant ilegal al avocaturii ?

# Avocat date 30 March 2013 16:34 0

Mai gibonule, daca ai fi i9n fata mea ai incerca sa intri in pamant. Nu miza mult pe anonimat, pentru ca s-ar putea sa dau de tine.

# pt \"Avocat\" date 30 March 2013 18:24 0

Bai gorila infecta, am facut deja pe mine de frica ta...

# avocat legal date 31 March 2013 15:55 0

Mai idiot de l 3/48.ai facut tu pe tine de frica de multe ori.De exemplu,dupa 89 de cate ori ai facut pe tine de frica sa nu te dibuiasca unii cai ai fost turnator?Si acum cu examenele italienilor cine crezi ca face pe el de frica?

# Lobont date 31 March 2013 23:20 0

\"avocat legal\", ARGUS, \"avocat traditional\", TIGER, esti acelasi schizofrenic care are ceva personal cu Bota. Dupa cum scrii, s-ar putea sa fii vreun procuror ceausist frustrat, caruia Bota i-a demascat abuzurile.

# avocat traditional date 31 March 2013 23:32 +1

mai lobonte,ori esti nou pe aici(dar nu cred)ori esti tot ,, prostalaii aia,, care semneaza in tot felul.Adica idiot ai fost,idiot ai ramas.de cate ori am spus ca eu nu sunt ARGUS si nici TIGER?nu ai atata tinere de minte?Nu sunt nici procuror ceausist frustrat si nici Bota nu a denuntat vreun abuz al cuiva.Nu am nimic personal cu Bota si nu m-am adresat n iciodata astuia.Voi credeti ca ma refer la Bota.Dar daca el semneaza in toate felurile si eu raspund ,atunci cu Bota port discutiile.Si atunci bota este persoana despre care fac unele aprecieri.Si a propos mai lobonte,cum ai ajuns sa postezi pe net,tocmai la problemele astea?daca il cunosti personal pe Bota,adu-i aminte ca are de raspun s la multe,foarte ,multe intrebari puse,nu numai de mine,ci si de altii.daca e barbat si are caracter sa raspunda.dar nu cu vocabular de derbedeu gen nick=ul a lu pigus.

# fuuu date 31 March 2013 23:30 -1

Anal-fabetule : \" cai \" ?? de care ? Pur sange arab ? Lipitzan ? Tu fiind doar un catar. Parca ziceai ca nu comiti greseli de gramatica. Uite-ti dovada ! Lumea a uitat : ai mai utilizat si porecla \" REX \". Ai mai fost intrebat si ai uitat sa raspunzi : ai absolvit Stefan Gheorghiu sau nu ? Noi stim ca da. Recunosti ?

# avocat legal date 31 March 2013 23:46 0

Mai incultule!o eroare de dactilografiere nu este asimilata cu eroarea gramaticala.Deci esti prost.De altfel la scoala tehnica serala de ingineri nu aveai timp si pentru limba gramatica.Cat despre scoala ta de drept,mai bine inchidem subiectul.Eu nu am fost intrebati niciodata despre Academia Stefan Gheorghiu.Raspund acum: nu am facut-0 pentru ca nu exista.dar tu bai acesta ai rapsuns la vreo intrebare pusa de postacii de pe net?Hai ,admit,ai uitat unele din ele,dar pe cele de astazi de ce nu le bagi in seama?Si calul si catarul au rolul lor,avand destine separate,dar bine definite, in viata animala.S-ar putea ca eu sa fiu catar,deci incapatanat,lucru pe care il vei constata cat de curand.Dar tu ,nici macar catar nu esti,Esti un bou,in sensul urat al cuvantului.dsar nu fii trist,cu banii ifalienilor iti poti cumpara o herghelie Ramanem pe porecla dupa tac-tu

# fuuuu date 31 March 2013 23:59 -1

Stim ca nu ai fost \" intrebati \". Hai las-o ca macane cu greseala de editare, asta e gradul tau de cunoastere al gramaticii lb. romane. Ba tocmai ca exista, de aia stii despre ea. Esti doar un politruc ordinar paralel cu dreptul. Cum stai cu medicatia ptr. problemele psihice ? La ce sa-ti raspunda Bota ? Ai ridicat vreo problema de drept cumva ? Ai o imaginatie bolnava, trateaza-te, ti s-a mai spus dar nu vrei sa intelegi. Ai carentze deosebite in educatie si cultura. Ai crescut si educat pe maidan. Te autocaracterizeaza ceea ce vomiti pe aici. Esti un frustrat penibil.

# pentru fuuu a lu Pigus date 1 April 2013 00:21 0

Bai prostalaule,ca am absolvit Stefan Gheorghiu este o problema de drept?ca am pus din eroare un i la sfasit este lacuna gramaticala?Vezi ma ca esti prost?Iar chestia aia cu pastilele tine-o pentru tine.ramane cum ne-am inteles.PS bai analfabet notoriu,se scrie gradul de cunoastere a gramaticii si nu de cunoastere al gramaticii.Este vorba despre cunoasterea gramaticii si nu despre gradul gramaticii.Vezi,chestia asta nu se invata la liceul seral si nici la fara frecventa.Asa ca ciocu mic.PPS frustrarea este la tine si stii perfect de ce.Eu nu am nici un motiv sa fiu frustrat.Si stii ce a zis un socio/psiholog?Agresivitatea pe net este caracteristica frustratilor.Tu esti agresiv,dar idiot in agresivitate.Un derbedeu crescut din franturi,cu multe lipsuri in tinerete,bubuit de toti,inclusiv de justitie,exclus din viata oamenilor cu staif si din lumea buna,somer,navetist perpetuu intre locatii stiute si nestiute de ai tai,etc.etc.Si cu acestea am terminat.

# fuuu date 2 April 2013 09:33 0

Bai politrucule, mai consulta un profesor de facultate privind gramatica lb. romane si apoi sa mai imputi mediul pe aici. E vai de capul tau. Daca traia Pruteanu si citea ce ai scris mai sus, murea de inima neagra subit. Ti-am mai spus ca tu ori ai copiat la exemene sa promovezi bacu\', ori ai dat spaga. Si la facultate la fel. Mai este si varianta, valabila ptr. bac, sa te fi trecut de mila, vazandu-te atat de limitat. Mare greseala au facut. La SG nu va invata asa ceva, ci doar sa ridicati in slavi partidul unic. Acum ridici in slavi si lingi pantofii conducatorului Unic al avocaturii din RO, numitul flocea. Te-au invatat bine sa fii lingau. Insa limbajul de maidan si carentele de educatie, nu au reusit sa ti le schimbe. Mare pacat. Reciteste ce ai scris, poate iti vine sa vomiti.

# Este Bota date 2 April 2013 08:19 0

Nu l-ai recunoscut dupa cuvintele folosite? Este sufficient sa citesti mai multe postari facute sub nume diferite si iti vei da seama ca sunt scrise de acelasi I-lustru Bota....el scrie \"alupigus\", \"anal-fabeticus\", yhhu\"\"prostovane\", \"prostalau\",etc....Doar Bota se da stiutor de limba romana si foloseste tot felul de epitete agramate, basind pe gura de cate ori cineva greseste o litera din cauza vitezei cu care tasteaza....el o face cu un deget, stim cu totii care!

# av florea date 2 April 2013 09:20 0

Dragi colegi, ori puneti mana pe carte, ori nu va mai bagati in seama ! Numai perle: ,,sufficient ,,  ,,I-lustru,,. De fapt ce vreti sa transmiteti ? Ca va oftica Bota ? Si pe mine ma oftica, dar nu am ce-i face; are acte si noi nu avem !

# este umbra ta date 2 April 2013 09:40 0

@Este Bota - dupa ce citesc pe aici, observ ca Bota mai nou se da drept avocat traditional. Dle Bota, delimitati-va de acest individ bolnav psihic, indragostit de alu pigus. Cum posteaza ceva ineptii, foloseste si alu pigus. Este noua sa pasiune. Ce slabi sunt unii in fata viciilor .....  :sad:

# uyyu date 30 March 2013 17:01 +2

Cand pomenesti de caricaturi zici de practicantii de la flocea ? Deci ai lui sunt toba de carte si cei de la Bota sunt nepregatiti, nu ? Dar consilierii juridici si mandatarii neavocati care castiga impotriva voastra, or fi pregatiti profesional, agariciule ? Spui de examene.....tu ai dat examen ? flocea a dat examen ? Aia care cica au dat examen, cata shpagutza au dat ? Bah, tu crezi ca nu se stie ce se intampla cu adevarat ? Spui de presuri ? \" Las la aprecierea instantei \" - iti este cunoscuta expresia, folosita de 90% din asa-zis profesionistii colegi ai tai ?

# taica kermit zis \"florea protocol\" date 30 March 2013 17:19 0

Luju, iertare maxima pentru ceea ce zic acum despre acest troglodit cutumiar, autointitulat \"avocat: Caricatura e ****** si cu tot neamul tau de analfabeti. Citeste, bovina, Legea 3 din 1948. Si daca vrei sa dai si de mine, abia astept. Am niste nervi pe d-astia cretini ca tine, de nici nu-ti imaginezi.

# S I S T E M U L pt avocat date 31 March 2013 15:39 +4

stimate d.avocat traditional, cind ai spus ca nu suntem in stare sa luam examenul presupun ca te-ai referit la latura pecuniara. eu si alti nenumarati colegi juristi, ne minunam cind vedem ce \"specimene\" au fost admise in avocatura traditionala. de fapt vedem cu totii si in mass-media, cum unii avocatitraditionali plimba gaini, altii fac legi neconstitutionale pe banda rulanta, altii fac legi inaplicabile, care pun in dificultate pina si pe cel mai experimentat judecator. am vazut cum se face admiterea in avocatura, stim rolul decanului si a consiliului baroului, de asemenea am vazut cat de cinstiti sunteti.nu trece aproape zi fara ca unul dintre voi, asazisii avocati geniali traditionali sa nu fiti arestati de DNA. ne-am lamurit de unde va vin\"succesurile\". ne cerem scuze ca indraznim sa tulburam sistemul spagarilor si ca nu toti suntem dispusi sa contribuim pentru a prpfesa ceea ce am invatat.

# Pol date 30 March 2013 08:23 0

Colega, ai uitat sa amintesti individului Florea ca matematica este simpla si il da de gol....Se refera in \"smiorcaiala patetica\" cu iz de discurs, ca I-au scazut resursele pentru ca suntem in criza...dar cu toate astea zeciuala o percepe de la un numar din ce in ce mai mare de avocati....Poate ca I-au crescut pretentiile si cheltuielile cu vilele si limuzinele iar zeciuala este mai mica pentru ca cei 29.606 avocati s-au desteptat si taie chitante mai mici clientilor, lucrand la negru ca sa nu moara de foame din cei 12% care le mai ramane....PRAMATIA cere inca o data legitimitate de la prietenul Basescu care l-a mai salvat prin adendumurile de ******t de la NCPC referitoare la imputernicirea avocatiala si la reprezentarea clientilor.....FLOREA ! NA OSUL!

# Sulymici date 29 March 2013 17:36 +3

FLOAREO, fii serios si prezinta ACTELE UNIUNII. Lasa povestile de Ion Creanga . <img src=ops:' />

# uyyu date 29 March 2013 17:43 +6

Bercea, ai dreptate pe baza de probe irefutabile. DAR, starea de fapt e cu totul alta. Avocatii-s oameni, nu texte de lege. Cum pot practica meseria cand judecatorii, acesti frati ai lui Dumnezeu in Romania ( sa-mi ierti Doamne blasfemia ) decid ca nu esti avocat desi ai toate argumentele legale de partea ta ?? Judecatorii isi permit sa incalce legea. Ai vreo metoda de lupta impotriva ? NU. Asta-i problema reala si careia ii trebuie gasita rezolvarea. Bota, pe plan extern, nu exista. Vedeti ce face flocea ? Se duce ca milogul sa-l recunoasca unii si altii. Ca alora nu le spune nimeni ca juridic el nu exista. Cine are de castigat ? flocea si ai lui ciraci, absolventi de SH, cu ochii blanzi si umezi, shpagari dar CU DREPT DE A STA IN FATA ORICAREI ONSTANTE. Mai reflecteaza dle Bota, pana mai poti. Si nu mai refer la tine ca persoana fizica ci ca reprezentant al unei organizatii.

# Firicel date 29 March 2013 17:47 +1

Mistar , \" BOTA \" a fost din totdeauna cu un pas si cinci minute in fata lui \" FLOCEA\". BRAVO BOTA , FII TAREE........... :-* :-| ;-) :-) :lol:

# av. Maria date 29 March 2013 17:54 +4

Floricel ataca pe Bota  de ani de zile , insa fara nici un efect . Avocatii lui Bota stau zilnic prin Instante  si-i doare la  basca de ce zice Floricel, asa ca toate-s vorbe-n vant .

# Rromul Florea date 29 March 2013 17:56 +2

Cand ne prezinti actele , rromule ?

# Eu date 30 March 2013 07:16 +2

Mai tampitule, l-ai auzit vreodata pe Gheorghe Florea pledand? Daca n-ai fi maimuta ai pricepe ca te adresezi unuia dintre cei mai talentati si pregatiti profesionisti ai dreptului.

# POL date 30 March 2013 08:29 -1

Desi pledeaza in instante pe bani grei,castigarea proceselor le aranjeaza tot la golden spritz! de aia il plateau si pe amaratul ala de arhivar sa aranjeze ecris-ul.....toti stiu ca se dadeau termene la instantele pdl-iste din tara si din TB si CAB dupa interesul celor care plateau....sunteti de aceiasi valoare ca si Basescu....o sa vi se umple curul de suturile justitiabililor, hienelor!

# lklk -Eu date 31 March 2013 15:43 -1

da tu cind l-ai vazut pledind ? inainte sa te trezesti din mahmureala sau dupa?

# uyyu date 29 March 2013 18:00 -2

Maria, nu confunda instanta ca unitate de constructie cu sala de judecata. Ba are efect :  condamnarea lui Bota, pe care chiar marinaru a catalogat-o drept mare succes.

# MARINARU e bolnav psihic date 29 March 2013 19:16 +3

Eu speram sa intelegi ca vorbim de oameni sanatosi si nu de BOLNAVI PSIHICI ca basescu. Tradator de neam, securist criminal de razboi, marinaru este presedinte al romaniei NELEGITIM.

# judecător pensionar - CAB date 29 March 2013 18:03 +9

Situația celor 2-3 UNBR cunoscute de mine că ar exista pe teritoriul României poate fi tranșată decăt de ÎNALTA CURTE DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE , care să fie sesizată cu un RIL de către: o instanță de judecată, Procurorul General, colegiile de conducere ale CA sau de către Avocatul Poporului, care să aprecieze care instanțe au interpretat și aplicat corect legea. Din câte îmi amintesc, pnă să mă pensionez ( anul 2002) UNBR Bota deținea aproape 500 de soluții de netrimitere în judecată confirmate de aproape 400 de instanțe de judecată , aproape  700 de judecători sau pronunțat în sensul că avocații din UNBR Bota Pompiliu preactică LEGAL PROFESIA. Deci nu putem vorbi de practicarea ilegală a acestei profesii de către avocații înscriși pe tabloul UNBR Bota. Președintele UNBR Florea Gheorghe trebuie cândva să facă dovada înființării UNBR pe care o conduce dar și a  exercitării legale a profesiei, pentru că așa cum rezultă și din alte comentarii Legea nr. 3/1948 este încă în vigoare. 

# careca date 29 March 2013 22:44 -1

\" poate fi tranșată decăt de ÎNALTA CURTE DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE\" ?????????????? Fara \"nu\" in fata? Adica in motivarile dumneavoastra spuneati: am decit o sentinta?

# careca date 29 March 2013 22:46 -2

\" poate fi tranșată decăt de ÎNALTA CURTE DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE\" ?????????????? Fara \"nu\" in fata? Adica in motivarile dumneavoastra spuneati: am decit o sentinta?

# Eu date 30 March 2013 07:00 0

De ce ma mai mir, dupa decenii de avocatura, de faptul ca unii judecatori sunt complet agramati(decat, sau in loc de s-au etc.) si incapabili sa analizeze ce spun? Cum sa ai solutii normale de la asemenea primitivi?! Ce treaba are agramatul asta cu justitia?

# judici date 29 March 2013 18:04 -1

UNBR Bota nu exista in 2002. Esti dus cu capu\' ??

# rectificare BERCEA MONDIAL date 29 March 2013 18:11 0

are dreptate ,,juridici,, este vorba de anul 2012 și nu de anul 2002.

# dosar penal date 29 March 2013 18:24 0

Acest ,,CONGRES,, al UNBR condus de avocatul GHEORGHE FLOREA este un prilej pentru a se tranșa problema avocaturii în România. Probabil cineva care citește aceste articole și comentarii , dacă are un creier sănătos  poate iniția un RECURS ÎN INTERESUL LEGII , în urma căruia ICCJ se pronunță. Mă gândesc că în România sunt avocați sau  juriști de renume care ar putea să se implice înaceastă problemă, astfel: -Judecător- PROF. DR Ciobanu Mihai Viorel, Ion Neagu, Constantin Bulai, Nicolae Volonciu, Vasile Papadopol, Tăbârcă Mihaela, etc. 

# fane oarca date 30 March 2013 11:27 -2

toti astia care sunt citati aici, oameni intr-adevar cu renume, or fi avocati la bota?! de ce oare nu s-au inscris la bota?! or fi si gangsteri?! sau poate n-au nevoie de acte?! au luat examenul pe spaga sau poate sunt doar cinstiti si profesionisti

# Bubka date 30 March 2013 11:58 +2

Bai fane(spoitoru), esti penibil. In ciuda catorva nume de adevarati juristi(asta nu inseamna ca sunt si de buna-credinta), exista mii de analfabeti juridici in casta mafiota-Florea.

# uyyu date 30 March 2013 12:01 +3

Tabarca Mihaela e judecator la ICCJ civil si profesor de procedura civila. Sunt somitati in drept, adevarat, acele persoane. Intrebare : de ce cei de la Bota nu sunt lasati sa practice avocatura, desi legal au dreptul ?? La aceasta intrebare vrem raspunsul. Unul legal, argumentat si obiectiv. Mereu Bota-n sus, Bota-n jos. Ce aveti mai nene cu omul asta ?? Ce aveti cu cele cateva mii de avocati din acea organizatie ? Intr-o zi poate va veni altul la conducere in locul sau. Atunci ce o sa faceti ? Il luati pe ala la spurcat ? Fiindca va ia voua din prajitura ? Pana cand o tineti cu sfidarea legii, coruptia si nesimtirea la adresa atator oameni onesti care vor sa practice avocatura ??

# NEMERNINCU GIOREL date 29 March 2013 18:11 0

Curtea Europeana pentru Drepturile Omului    Sectia a doua   Cauza Amihalachioaie versus Moldova   (Cererea nr. 60115/00 din 20.04.2004)   Monitorul Oficial, 2004, nr.150-155, pag.114   * * *   Aceasta hotarare va deveni definitiva in conditiile definite de articolul 44 par. 2 al Conventiei. Pot surveni unele retusari de forma.   In cauza Amihalachioaie  c. Moldovei,   Curtea Europeana a Drepturilor Omului (sectia a doua) in sedinta camerei compusa din: D.J.- P.COSTA, presedinte, C. BIRSAN K. JUNGWIERT, V. BUTKEVYCH, Dna W. THOMASSEN, D.S. PAVLOVSCHI, judecatori, si D. T.L. EARLY, grefier adjunct de sectie, dupa ce a deliberat in camera de sedinte la 3 februarie si 23 martie 2004, emite hotararea adoptata la aceasta ultima data:   PROCEDURA   1. La originea cauzei se afla o cerere (nr.60115/00) inaintata impotriva Republicii Moldova

# TOT NEMERNICU SI,,,,,BOTOMEIUS INTAI date 29 March 2013 18:13 0

dl Gheorghe Amihalachioaie („reclamantul”) a sesizat Curtea  la 14 iulie 2000 in conformitate cu articolul 34 al Conventiei pentru Apararea Drepturilor Omului si a Libertatilor sale Fundamentale („Conventia”). 2. Reclamantul este reprezentat de catre dl A.Tanase, avocat din Chisinau. Guvernul moldav („Guvernul”) este reprezentat de catre agentul sau, dl V. Parlog, de la Ministerul Justitiei. 3. Reclamantul invoca o violare a dreptului sau la libertatea de expresie, garantat de articolul 10 al Conventiei din cauza condamnarii sale de a plati o amenda pentru criticarea unei decizii a Curtii Constitutionale referitoare la constitutionalitatea unei legi cu privire la organizarea profesiei de avocat. 4. Cererea a fost atribuita primei sectii a Curtii (articolul 52 par.1 al regulamentului). In cadrul acesteia, camera abilitata cu examinarea cauzei (articolul 27 par.1 al Conventiei) a fost constituita conform articolul 26 par.1 al regulamentului.

# Legea 3/48 date 29 March 2013 18:13 +6

floreo tigane, clandestin inseamna ascuns ! Tu ascunzi actele tale. arata-le ! A, nu le ai ? Lasa-ne atunci !

# NEO date 30 March 2013 08:41 +3

Dl Bota ar trebui sa fie mai vizibil in societatea civila romaneasca daca tot se lauda ca are acte iar Florea nu are! Insa dl.Bota nu vrea sa cheltuiasca din donatiile primate de la avocatii sai! Sta pe \"luju\" si comenteaza crezand ca I se rezolva problema de la sine....degeaba il ataci pe Florea, d-le Bota....maine va fi altul insa tu tot nu vei fi vizibil in societatea juridical pentru ca tu stai ascuns si nu Florea....Tu mentii starea asta de incertitudine pentru ca iti convine sa incasezi bani de la viitorii avocati , si mai nou de la INPPA-Bota unde te-ai autointitulat \"director\"....Pacat de oamenii care trudesc correct pentru profesia asta.....Inca nu ai inteles ca atacand pe toata lumea cum faci tu tot timpul, nu faci altceva decat sa mentii o stare de ura si dusmanie intre avocati, iar oamenii politici care ar putea sa resolve problema avita sa se implice pentru ca esti instabil, irascibil si coleric! Spui de Botomiei ca trebuie sa ia pastille, cand de fapt ar trebui iei si tu!

# neogen date 30 March 2013 20:27 0

Spui de urma si dusmanie din partea lui Bota ..... dar plangerile penale ale scursorilor de la flocea impotriva avocatilor de la Bota ce sunt ?? Manifestatii de iubire si sprijin ?? De ce fac asta ? Le este frica ? Numai incompetentilor si jigodiilor le este frica de concurenta. Asta este adevarul, restul sunt vrajeli si praf in ochi.

# avocat legal date 30 March 2013 21:27 -2

Iar ai aparut mai derbedeu notoriu de legea 3/48?Ce acte iti trebuie bai acesta de la Florea?vreo copie de pe o hotarare de condamnare?Ce ne tot fraieresti cu legea 3/1948?Aia a desfiintat,e drept,barourile si a infiintat colegiile de avocati,schimbate,la randul lor,cu actualele barouri.Tu nu stii mai impostorule ca UNBR Florea este o persoana juridica de interes public si nu are nevoie de acte de infiintare si nici de in registrare la vreo primarie de comuna gorjana?Du-te mai la cine te-a facut avocat si cere-i banii inapoi.Pe urma pune mana pe carte,invata si intra in adevarata avocatura.Ai aflat de mai noua traznaie a DIICOT iasi?Stii cati avocati botisti au fost trimisi in juidecata?Cat de curand ajungi si tu pe acolo.

# avocat mai legal decat cel legal date 30 March 2013 21:47 +3

Cum s-au infiintat barourile lui flocea mai fraiere ? Cand anume ? Bai prostalaule, UNBR este persoana juridica de DREPT PRIVAT de interes public, nu de drept public ( numai acestea sunt infiintate prin lege sau HG ). Vai de capul tau ala sec ! Esti avocat la flocea zici ? El stie ce prost are in turma ? despre avocatii de la Iasi.... ptr. ce infractiuni sunt cercetati nataraule ? Ptr. calitatea lor de avocati ? NU ! Nu mai dezinforma mincinos ordinar ! Fa cerere de excludere din profesie, nataraule !

# pt avocat legal analfabet date 31 March 2013 15:55 +3

ca sa vezi cat de analfabet esti pune mina pe n.c.c si vezi ce inseamna persoana juridica de drept public. daca nu te duce capul iti spunem noi, trebuie sa fii infiintat de lege. ori legea avocaturii nu infiinteaza nimic. uite de asta nu dau eu spaga ca sa fiu coleg cu toti repetentii care dau spaga.

# avocat legal date 31 March 2013 16:45 -1

mai acestia,acelasi dobitoc.Citeste atent ce am scris si dupa aceea comenteaza.Crezi tu ca eu nu am citit civilul?dar am citit si legislatia privind avocatura.Asa ca am dreptate.Cu iasiul nu am dreptate?Spune tu mai ce-i acolo?Ai,in prostia ta dreptate:nu pentru calitatea lor de avocati au fost trimisi in judecata.Da,pentru ca nici ei si nici altii ca voi,nu sunteti avocati.Stii ce imi place la tine?ca prost cum esti ,te enervezi repede si iti pierzi si bruma de minte si ,probabil,involuntar,apelezi la singburtul vocabular pe carfe il stapanesti cu adevarat:cel de derbedeu. :D

# avocat ilegal si analfabet date 31 March 2013 16:54 +1

Bai prostane, chiar nu ai inteles sa nu te mai bagi in vorba cu aia mari ? Pune mana pe gramatica, tembelule ! Perle: ,,tu mai ce-i acolo,, ,,Ai,in prosti,,  ,,singburtul vocabular pe carfe,,

# avocat ,,legal\" ? date 31 March 2013 16:55 0

Cum ai citit civilul daca nu cunosti literele ? du-te la coafor !

# pt.avocatul pe care il stiu date 31 March 2013 17:05 -2

prost ai fost,idiot ai ramas.Tu esti absolvent de drept sau de limba gramatica?Sa nu-mi spui ca esti si doctorand in gramatica pt.ca atunci sigur imi dau demisia din baroul Florea.Pai mai prostovane,ma critici pt. gramatica pe care o cunosc dar nu-mi spui unde am gresit?Se vede ca esti ucenicul intaistatatorului pt.ca numai el injura,afirma,se isterizeaza dar nu argumenteaza.Fie-ti inima buna si invata=ma cum trebuia sa scriu.

# pt bombalaul de avocat legal date 31 March 2013 17:49 0

lasa bautura ca iti tremura mina. nu vezi cum scrii? in cazul in care ma insel si nu consumi alcool, etnobotanice s.a inseamna ca esti analfabet pe bune si probabil esti ca si ala cu cip-urile. apropo cind vi le pune ca sa va recunoastem pe strada BEEEEHHEEEE!!!!!BBBEEEE !!!! OILOR florentine si iordachestiene.

# avocat Botiliu Pompa date 31 March 2013 21:21 0

te crezi destept,arunci cu ironii si faci gargara ieftina pe net.Un ratat ca tine ar trebui dus la Zam,Poiana marului,gataia.Abea acolo si-ar da seama cat este de mic.Cat despre bautura nu vrei sa iti amintesti betiile facute de tine la Marshal(pe care locatie o alegi),Snagov(stii tu cu cine),Germisara si la bufetul comunal Balesti?Sa fii oaie parca suna a ceva suav,dar berbece ca tine,oare cum suna?PS crezi ca florentin vine de la Florea?incult ai fost,incult ai ramas.

# pt bombalaul de avocat legal date 31 March 2013 21:56 0

parca semeni cu fenechiu la gramatica limbii romane. \"abea\" e corect cum ai scris? numai la bautura iti sta capul. vai de cultura ta generala, rid si copiii de clasa 2-a cind vad cata carte stii.

# avocat Botiliu Pompa date 31 March 2013 23:07 0

Recunosc,nu am cultura generala a unui absolvent de scoala politehnica la fara frecventa.Am,in schimb,curajul fasptelor mele.Tu mai prostovane,nu il ai.La cate intrebari puse de postaci ai raspuns?la cate probleme puse in discutie ai participat.La nici una,in afara faptului ca tot amintesti ca un oligofren de l 3/48.Ia zi-ne,cum e chestia aia cu betiile?

# IN R. MOLDOVA SUNT MAI MULTE UNIUNI ALE AVOCATURII, DOVADA date 29 March 2013 18:15 +1

 CIRCUMSTANTELE CAUZEI   8. Reclamantul este un cetatean moldav, nascut in 1949, cu resedinta in Chisinau (Moldova). In calitatea sa de avocat, el este presedinte al Uniunii Avocatilor din Moldova. 9. In 2000, un grup de deputati si avocatul parlamentar din Moldova au sesizat Curtea Constitutionala cu o exceptie de neconstitutionalitate a legii nr.395-XIV cu privire la organizarea profesiei de avocat care prevedea, printre altele, obligatia pentru toti avocatii care exercita in Moldova de a face parte din Uniunea Avocatilor, formata din toti avocatii inscrisi in barourile tarii. Ei invocau ca afilierea obligatorie a avocatilor la aceasta uniune era contrara dreptului de libertate de asociere garantat de Constitutia moldava. 10. Dupa ce a obtinut, printre altele, avizul Uniunii Avocatilor, care a estimat ca legea era conforma Constitutiei, Curtea Constitutionala a emis la 15 februarie 2000 o decizie care declara neconstitutionalitatea dispozitiilor ce prevedea afilierea

# NIMERINCU S A MUTAT LA,,,TIRASPOL, SA FACA SI EL , UNUL date 29 March 2013 18:17 0

1. Intr-o conversatie telefonica cu A.M., jurnalist la ziarul „Ýęîíîěč÷ĺńęîĺ oáîçđĺíčĺ”, reclamantul a criticat decizia Curtii Constitutionale. 12. In numarul din februarie 2000 al ziarului „Ýęîíîěč÷ĺńęîĺ oáîçđĺíčĺ”, A.M. a publicat un articol referitor la polemica declansata printre avocati prin decizia din 15 februarie a Curtii Constitutionale. Printre altele, el se referea la convorbirea telefonica cu reclamantul in urmatorii termeni: „(...) Dupa ce decizia Curtii Constitutionale a fost facuta publica, \"Ýęîíîěč÷ĺńęîĺ oáîçđĺíčĺ\" a pus cateva intrebari presedintelui Uniunii Avocatilor, dlui Gh. Amihalachioaie. Probabil,  din aceasta cauza comentariile sale au fost foarte emotionale: „Din cauza hotararii Curtii Constitutionale, se va instala o anarhie completa in profesia de avocat - a spus dl Amihalachioaie. Veti vedea ce se va petrece peste un an. De azi, nu mai este un sistem unic de organizare a profesiei, nici stat unitar. 

# NEMERNICU GHIOCEL, DE LA,,,,,,SOCLOA? date 29 March 2013 18:18 0

In lumina celor spuse, se pune intrebarea: Curtea Constitutionala este ea constitutionala? In anul 1990, Natiunile Unite au adoptat Principiile de baza cu privire la rolul avocatilor, garantate perfect in dreptul nostru. Peste tot in lume, profesia de avocat este independenta, pe cand in Moldova ea este subordonata puterii  executive, si anume, Ministerului Justitiei. Aceasta reprezinta o violare serioasa a principiilor democratice fundamentale.  Curtea Constitutionala n-a luat in considerare exemplele specifice ale jurisprudentei Curtii de la Strasbourg invocate in observatiile prezentate de Uniunea Avocatilor. Probabil ca judecatorii Curtii Constitutionale nu considera Curtea Europeana a Drepturilor Omului o autoritate. Trebuie sa  inteleg ca ei au obtinut mai multa experienta in cinci ani decat judecatorii din Strasbourg in  cincizeci de ani? Cu certitudine, noi vom informa Consiliul Europei ca Moldova nu respecta jurisprudenta si exigentele formulate de Curtea Europeana a Dr

# DA, NEMERNICU PUSCARIAS LA,,,,SOCOLA S date 29 March 2013 18:19 0

In conformitate cu termenii folositi de dl Amihalachioaie, printre juristi, avocatii au fost considerati intotdeauna ca fiind in primul rand: „Cu toate acestea, chiar dupa decizia Curtii Constitutionale, corpul avocatilor ramane o putere .” (...) 13. Printr-o scrisoare din 18 februarie 2000, presedintele Curtii Constitutionale a informat reclamantul ca, tinand cont de cele spuse formulate in ziarul „Ýęîíîěč÷ĺńęîĺ oáîçđĺíčĺ”, chestiunea unei lipse posibile de considerare, in sensul articolului 82 par.1 e) al Codului jurisdictiei constitutionale, in privinta acestei Curti se putea pune, si il invita sa prezente observatiile scrise la acest subiect intr-un termen de zece zile. 14. La 28 februarie 2000, reclamantul a prezentat observatiile cerute. In ele el a indicat ca el a auzit despre publicarea celor spuse prin intermediul scrisorii din 18 februarie 2000 pe care i-a adresat-o Curtea Constitutionala si a confirmat ca a avut cu ziaristul A.M. o lunga conversatie telefonica 

# rromu florrea date 29 March 2013 18:21 +3

Floreo, mai fa-i o plangere lu Bota. Cand iti cere actele spune ca le-ai uitat in India cand ai emigrat ! Sentinţa penală definitivă nr. 1251 din 15.12.2010 a Jud. Sect. 1 Bucureşti: ,,la cererea U.N.B.R. - Bota, parchetul a solicitat U.N.B.R. (Florea) să înainteze în fotocopie documentele de înfiinţare, însă aceasta nu a putut prezenta documentele respective.” 

# NIMENINCU, PROSTUL SATULUI,,,,VOSTRU DE LA FLOREA date 29 March 2013 18:21 0

Totodata, el sublinia ca cele spuse au fost denaturate si depaseau contextul lor. El a adaugat ca daca A.M. i-ar fi prezentat articolul inainte de publicare, el ar fi verificat riguros felul in care acestea erau prezentate si deci si-ar fi asumat toata responsabilitatea. 15. La 6 martie 2000, Curtea Constitutionala pronunta, aplicand articolele 81 si 82 ale Codului de jurisdictie constitutionala, o decizie definitiva aplicandu-i reclamantului o amenda administrativa de 360 lei (echivalentul 36 euro). Ea a constatat ca, in interviul sus-mentionat, reclamantul a declarat : „in urma deciziei Curtii Constitutionale, se va instala o anarhie totala in organizarea avocatilor”, in acest context, „se pune intrebarea de a sti daca Curtea Constitutionala este constitutionala” si, „pentru judecatorii Curtii Constitutionale, Curtea Europeana a Drepturilor Omului nu este o autoritate”. Ea a considerat ca aceste afirmatii demonstrau o lipsa de respect a reclamantului fata de Curtea Const

# NERNICPE,,,VIATA LUI,,,FLOREA SI COMPANIA, STUPARIU, STRIBLE date 29 March 2013 18:23 0

II. DREPTUL INTERN PERTINENT   17. Dispozitiile pertinente ale Codului jurisdictiei constitutionale sunt stipulate astfel:   Articolul  81 par.1 \"2. In scopul protectiei demnitatii judecatorilor Curtii Constitutionale si a participantilor la procedura si in scopul asigurarii conditiilor adecvate pentru exercitarea justitiei constitutionale, Curtea poate lua masurile prevazute la articolul 82.”   Articolul 82 „(1) In scopul asigurarii bunei functionari a justitiei constitutionale, se poate dispune o amenda administrativa de cel mult 25 salarii minime lunare in urmatoarele cazuri: a) declaratiilor neconstitutionale care n-ar fi modul lor de exprimare; b) imixtiune in activitatea procedurala a judecatorilor Curtii Constitutionale, tentativa de a-i influenta prin mijloace iesind din cadrul procedural; c) refuzul de a se conforma, fara motive serioase, cerintelor judecatorilor Curtii in conformitate

# APROPO, CE MAI FACE NEMERNICU? date 29 March 2013 18:24 0

d)  violarii juramantului judiciar; e)  lipsa de respect fata de Curtea Constitutionala, si anume refuzul de a se supune ordinelor presedintelui, incalcarea disciplinei si indeplinirea altor acte ce demonstreaza o absenta evidenta de considerare pentru Curte si procedura sa (...)” 18. Articolul 4 al Legii nr.243-XIII din 26 octombrie 1994 cu privire la presa stipuleaza: „Publicatiile periodice (...) publica, in functie de aprecierile lor proprii, documente si informatii, tinand cont de faptul ca exercitiul acestor libertati, continand drepturi si obligatii, este supus unor formalitati, conditii, restrictii, sau sanctiuni prevazute de catre lege, care constituie masuri necesare intr-o societate democratica, pentru securitatea nationala, integritatea teritoriala sau siguranta publica, apararea ordinii si prevenirea crimei, protectia sanatatii sau moralei, protectia reputatiei sau drepturilor altuia, pentru a impiedica divulgarea informatiilor confidentiale 

# NIMICUL CHIOR, NEMERNIC PE,,,VIATA date 29 March 2013 18:26 0

1. REFERITOR LA VIOLAREA PRETINSA A ARTICOLULUI 10 AL CONVENTIEI   19. Reclamantul sustine ca condamnarea sa constituie o ingerinta nejustificata in dreptul sau la libertatea expresiei. El invoca articolul 10 al Conventiei in conformitate cu care: „1. Orice persoana are dreptul la libertatea expresiei. Acest drept cuprinde libertatea opiniei si libertatea de a primi sau de a comunica informatii sau idei fara ca autoritatile publice sa se amestece si fara considerare de frontiera.(...) 2.  Exercitiul acestor libertati continand drepturi si responsabilitati poate sa fie supus unor formalitati, conditii, restrictii sau sanctiuni prevazute de lege, care constituie masuri necesare, intr-o societate democratica, (...) pentru a garanta autoritatea si impartialitatea puterii judiciare.”   A. Argumentele partilor    1. Reclamantul 20. Reclamantul considera ca ingerinta in dreptul sau la libertatea de expresie nu era nici „prevazuta de lege”, 

# BOTOMEI MAI AI,,,REPLICI? CU UNIUNEA TA CUM MAI E? date 29 March 2013 18:28 0

2. Guvernul 23. Guvernul admite ca a fost o ingerinta in dreptul reclamantului la libertatea de expresie, dar el crede ca ingerinta raspunde exigentelor paragrafului 2 ale articolului 10 al Conventiei. El mai considera ca articolul 82 al Codului jurisdictiei constitutionale corespunde criteriului de previzibilitate,  odata ce el este interpretat in lumina articolului 81 care prevede drept scop a eventualelor ingerinte, protectia demnitatii judecatorilor Curtii Constitutionale si garantia conditiilor adecvate exercitarii jusdictiei constitutionale. Or, tinind cont de functia reclamantului si de experienta profesionala, Guvernul estimeaza ca el ar fi putut sa-si dea seama ca autoritatea Curtii Constitutionale ar trebui respectata nu doar in cadrul audierilor, dar de asemenea si in afara acestora. 24. Guvernul mai invoca ca ingerinta era justificata prin grija de a garanta autoritatea si impartialitatea puterii judiciare si ca ea era necesara intr-o societate democratica,

# botomiei batausul de femiei date 29 March 2013 18:42 -1

Ex-avocatul ,,preşedinte”, ,,decan” Botomei Vasile este trimis în judecată  în 4 dosare : 1. Judecătoria Constanţa - dos. nr. 16735/212/2011* - fals şi evaziune fiscală 2. Judecătoria Bacău - dos. nr. 16700/180/2012 - Folosirea fără drept a denumirilor ,,UNBR”,  \"Barou\"... (Art. 60 (6) din Legea 51/1995, modificată) 3.  Judecătoria Bacau - dos. nr. 12179/180/2011 - fals şi înşelăciune   4.  Judecătoria Suceava - dos. nr. 17458/180/2011 - ultraj la poliţistă 5.  Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bacău a început urmărirea penală in dosarul nr. 806/P/2012 pentru înşelăciune, fals 

# BASESCU, PRESEDINTE DE ,,,OROARE, A UNBR,NEMERNICU DE LA TIR date 29 March 2013 18:31 0

1.  Principii generale 25. Curtea aminteste ca o „lege” in sensul articolului 10 par.2 al Conventiei este o norma enuntata cu destula precizie pentru a permite cetateanului sa-si reglementele conduita si sa prevada, la un grad rezonabil in circumstantele cauzei, consecintele care ar putea rezulta dintr-un act determinat. Totodata, aceste norme nu au necesitatea de a fi previzibile cu o certitudine absoluta, cu toate ca aceasta certitudine ar fi de dorit, caci dreptul trebuie sa stie sa se schimbe la schimbarile de situatie. De asemenea, multe legi se servesc, prin forta lucrurilor, de formule mai mult sau mai putin vagi a caror interpretare si aplicare depinde de practica (Sundaz Times c. Regatului Unit (nr.1) hotarare din 26 aprilie 1979, seria A nr.30 , p.31, par.49 si Hertel c. Elvetiei, hotarare din 25 august 1998, Culegere de hotarari si decizii 1998-I, par.35). 26. Gradul de precizie depinde intr-o mare masura de continutul textului in cauza, de domeniul

# NEMER BOTOMEI, AVOCATII LUL BASESCU IN DOSARELEL FLOTA, SI C date 29 March 2013 18:46 0

                    !\" #         $ #   %      $ $     &   \' & $()*+ + \"               + & $()   , #&# \" -./       0    

# NEMERINCU, ALES CONSILIER LA,,,COTROCEANCA date 29 March 2013 18:48 0

                    !\" #         $ #   %      $ $     &   \' & $()*+ + \"               + & $()   , #&# \" -./       0     \' & $()   

# NEO date 30 March 2013 08:46 0

BOTA, iar ai incurcat tastele...Ti-am mai zis ca astea sunt pentru calculul donatiilor!

# NEMRNICU VIOREL, DIN R.TIRASPOL, UNDE FUGE BASESCU date 29 March 2013 18:57 0

Curtea Constitutionala a Moldovei a declarat neconstitutionala prevederea potrivit careia niciun barou nu poate functiona in afara Uniunii Avocatilor: “Instituirea prin lege a monopolului Uniunii Avocatilor asupra profesiei de avocat nu contribuie la concurenta, mai mult ca atat, impiedica dezvoltarea ei” (Hotararea) Marţi, 20 septembrie 2011 15:48 | Scris de Adina A.STANCU - R.SAVALIUC |  |  |  Avocati - Barouri Considerata o profesie liberala in toata lumea civilizata, profesia de avocat este tratata diferit in statele Uniunii Europene. In sensul ca daca in unele state foste comuniste exista mai multe barouri paralele (in unele situatii chiar sase structuri) in altele breasla s-a organizat intr-una singura. Vecinii nostrii de la rasarit nu au fost insa de acord cu o prevedere similara cu cea din actuala Lege nr. 51/1995 privind profesia de avocat din Romania. Potrivit ueni prevederi initiale din Legea 395-XIV cu privire la avocatura din Republica Moldova “

# NEMRICU SI,,,BOTOMEI, CE MAI ZICETI?GUITATI, TOTUSICEVA date 29 March 2013 18:59 0

Interdictia din legea moldoveana exista in cea romana Dupa aparitia noilor barouri ale lui Pompiliu Bota, infiintate incepand cu 2003, in Legea romana nr. 51/1995, printr-o serie de modificari initiate dinadins de avocatii traditionali, s-a introdus o interdictie la art. 1, punctele 2 si 3, potrivit careia: “(2) Profesia de avocat se exercita numai de avocatii inscrisi in tabloul baroului din care fac parte, barou component al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, denumita in continuare U.N.B.R. (3) Constituirea si functionarea de barouri in afara U.N.B.R. sunt interzise. Actele de constituire si de inregistrare ale acestora sunt nule de drept”. Aceasta interdictie din legea romana este similara cu cea care a existat in legea moldoveneasca si care a fost declarata neconstitutionala. In Romania exista in prezent doua structuri paralele: barourile numite traditionale si cele noi infiintate de Pompiliu Bota incepand cu anul 2003, ca urmare a unei hotarari judecatoresti. 

# SALUTARE PUSCARIE NEMERNICU SI CELALALT COND. BOTOMEI date 29 March 2013 19:01 0

Aceasta interdictie din legea romana este similara cu cea care a existat in legea moldoveneasca si care a fost declarata neconstitutionala. In Romania exista in prezent doua structuri paralele: barourile numite traditionale si cele noi infiintate de Pompiliu Bota incepand cu anul 2003, ca urmare a unei hotarari judecatoresti. Ambele functioneaza sub titulatura Uniunii Nationale a Barourilor din Romania (UNBR) si ambele isi contesta reciproc legalitatea. Desi avocatii traditionali au formulat sute de plangeri penale impotriva avocatilor lui Bota, pe motivul exercitarii fara drept a profesiei de avocat legat de interdictia instituita prin art. 1 al Legii 51/1995, peste 1000 de procurori si judecatori au considerat ca niciun avocat de la Bota nu poate fi inculpat, intrucat baroul acestuia functioneaza potrivit legii de organizare a profesiei, iar in unele cazuri s-a motivat ca barourile traditionale nu au putut prezenta acte de infiintare. Juristii au pierdut in lupta cu barourile

# NEMERNICU CRETINEL, A PERDUT TOATE PROCESELE CU,,,DL. BOTA, date 29 March 2013 19:04 0

TORUL 3 BUCUREŞTI Dosare Numãr    Parte    Obiectul cauzei            Lista dosarelor cãutate dupã: Părţi: \'NIMERINCU VIOREL \' Numãr unic dosar Obiectul cauzei Materia juridicã Stadiu procesual 42550/301/2012 constatare nulitate act juridic Civil Fond 26105/301/2012 constatare nulitate act juridic Civil Fond 26090/301/2012 constatare nulitate act juridic Civil Fond 26088/301/2012 constatare nulitate act juridic Civil Fond

# uyyu date 29 March 2013 19:06 0

La ce instante sunt acele dosare, ale lui Nimerincu vs. Bota ?

# uyyu date 29 March 2013 19:10 0

42550/301/2012 - are termen pe 30.04.2013

# NEMERNIC NEBUN, PROST, CHIOR SI,,,,,FALIT date 29 March 2013 19:10 0

26105/301/2012 Înregistrat în data de: 01.08.2012 Obiect dosar: constatare nulitate act juridic Materia juridicã: Civil Stadiu procesual: Fond Părţi: NIMERINCU VIOREL : Reclamant U N B R , CU SEDIUL ALES : Pârât BOTA POMPILIU : Pârât CĂI DE ATAC:   Tip acţiune Data declarare Cine declara Pagina 1     TERMENE DE JUDECATÃ:   Data Detalii 30/10/2012 Alte cauze Solutie: Ia act că parata UNBR se înscrie în fals fata de înscrisul intitulat „împuternicire avocatiala nr. 117622 ” , împotriva pârâtei UNBR. Ia act că parata UNBR se înscrie în fals fata de înscrisul intitulat „împuternicire avocatiala nr. 010827504” , împotriva pârâtei UNBR. Dispune înaintarea înscrisurile intitulate „împuternicire avocatiala nr. 117622” si „împuternicire avocatiala nr. 010827504”, în original, împreună cu procesul-verbal prin care s-a constatat starea materială a înscrisului către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, 

# DOSARELE NEMERNICULUI, SUNT LA JUD. SECTOR 3, BUCURESTI date 29 March 2013 19:12 0

Judecătoria SECTORUL 3 BUCUREŞTI Dosare Informaţii detaliate despre dosar   Numãr unic dosar: 26105/301/2012 Înregistrat în data de: 01.08.2012 Obiect dosar: constatare nulitate act juridic Materia juridicã: Civil Stadiu procesual: Fond Părţi: NIMERINCU VIOREL : Reclamant U N B R , CU SEDIUL ALES : Pârât BOTA POMPILIU : Pârât CĂI DE ATAC:   Tip acţiune Data declarare Cine declara Pagina 1     TERMENE DE JUDECATÃ:   Data Detalii 30/10/2012 Alte cauze Solutie: Ia act că parata UNBR se înscrie în fals fata de înscrisul intitulat „împuternicire avocatiala nr. 117622 ” , împotriva pârâtei UNBR. Ia act că parata UNBR se înscrie în fals fata de înscrisul intitulat „împuternicire avocatiala nr. 010827504” , împotriva pârâtei UNBR. Dispune înaintarea înscrisurile intitulate „împuternicire avocatiala nr. 117622” si „împuternicire avocatiala nr. 010827504”, în original, 

# uyyu date 29 March 2013 19:13 0

26105/301/2012 - suspendă judecata prezentei cauze, pana la soluţionarea dosarului de cercetare penală de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti.

# PROSTALANU DE,,NEMERNIC, HABAR NARE CATE,,,URECHI ARE date 29 March 2013 19:14 0

Judecătoria SECTORUL 3 BUCUREŞTI Dosare Informaţii detaliate despre dosar   Numãr unic dosar: 26090/301/2012 Înregistrat în data de: 01.08.2012 Obiect dosar: constatare nulitate act juridic Materia juridicã: Civil Stadiu procesual: Fond Părţi: NIMERINCU VIOREL : Reclamant UNBR : Pârât BOTA POMPILIU : Pârât CĂI DE ATAC:   Tip acţiune Data declarare Cine declara Pagina 1     TERMENE DE JUDECATÃ:   Data Detalii 29/10/2012 Alte cauze Solutie: suspenda judecata cf art.183 cpc cu recurs Pagina 1     Ultima actualizare: 30.10.2012  

# uyyu date 29 March 2013 19:16 0

26090/301/2012 - 29.10.2012 - Solutie: suspenda judecata cf art.183 cpc cu recurs.

# LA IASI, NEMERNICU, VA FI EVACUT SILIT DIN CASA, VEDETI SI V date 29 March 2013 19:16 0

decătoria IAŞI IAŞI Dosare Numãr    Parte    Obiectul cauzei            Lista dosarelor cãutate dupã: Părţi: \'NIMERINCU VIOREL \' Numãr unic dosar Obiectul cauzei Materia juridicã Stadiu procesual 38669/245/2012 contestaţie la executare Civil Fond 36372/245/2012 plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p.) Penal Fond 35233/245/2012 încuviinţare executare silită Civil Fond 18502/245/2012 contestaţie la executare repunerea părţilor în situaţia anterioară - completare dispozitiv Civil Fond 11557/245/2012 contestaţie la executare repunerea părţilor în situaţia anterioară Civil Fond 10286/245/2012 obligaţie de a face Civil Fond 9758/245/2012 încuviinţare executare silită Civil Fond 6977/245/2012 actiune in raspundere delictuala daune morale ţi materiale Civil Fond 1864/245/2012 contestaţie la executare Civil Fond 41709/245/2011 revendicare imobiliară Civil Fond 41655/245/2011

# uyyu date 29 March 2013 19:18 0

26088/301/2012 - termen 10.04.2013

# CITITI SI VA,,,CRUCITI DE NEMERNIC SI ALTI 4 DIN TRUPA SA, date 29 March 2013 19:18 0

34575/245/2011 actiune in raspundere delictuala daune morale Civil Fond 16892/245/2011 completare dispozitiv Civil Fond 32287/245/2010 pretenţii Civil Fond 31213/245/2010 plângere împotriva încheierii de carte funciară (Art.52 alin.2 Legea nr.7/1996) Civil Fond 29338/245/2009 plângere contravetionala Civil Fond 9481/245/2009 plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p.) Penal

# URMEAZA TRIBUNALUI IASI, BUCURESTI, APOI CURTILE SI SUPREMUL date 29 March 2013 19:20 0

Judecătoria IAŞI IAŞI Dosare Numãr    Parte    Obiectul cauzei            Lista dosarelor cãutate dupã: Părţi: \'NIMERINCU VIOREL \' Numãr unic dosar Obiectul cauzei Materia juridicã Stadiu procesual 3041/245/2009 plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p.) Penal Fond 15911/245/2008 plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p.) Penal Fond 10102/245/2008 acţiune în constatare Civil Fond 14801/245/2007 contestaţie la executare (art.461 C.p.p.) înlăturare pedepse Penal Fond  1 | Pagina 2|

# NEMRNICU CONDAMNAT LANGA BOTOMEISI LAZARIU, CARE I S A LIBER date 29 March 2013 19:24 0

Judecătoria IAŞI IAŞI Dosare Informaţii detaliate despre dosar   Numãr unic dosar: 14801/245/2007 Înregistrat în data de: 10.07.2007 Obiect dosar: contestaţie la executare (art.461 C.p.p.) înlăturare pedepse Materia juridicã: Penal Stadiu procesual: Fond Părţi: NIMERINCU VIOREL : Condamnat CĂI DE ATAC:   Tip acţiune Data declarare Cine declara Pagina 1     TERMENE DE JUDECATÃ:   Data Detalii 31/07/2007 Amânat Solutie: Amână pronuntarea cauzei la data de 07.08.2007. 07/08/2007 Soluţionare Solutie: Admite cererea formulată de către Biroul Executări Penale din cadrul Judecătoriei Iaşi, prin judecătorul delegat Pagina 1     Ultima actualizare: 20.11.2010  

# NEMERNICU SE INSOARA CU PUSCARIASA LAZARIU, ELIBERATA CURAND date 29 March 2013 19:26 0

Tribunalul IAŞI IAŞI Dosare Numãr    Parte    Obiectul cauzei            Lista dosarelor cãutate dupã: Părţi: \'NIMERINCU VIOREL \' Numãr unic dosar Obiectul cauzei Materia juridicã Stadiu procesual 3858/99/2013 obligaţia de a face RESTITUIRE TAXA AUTO Contencios administrativ şi fiscal Fond 10286/245/2012 obligaţie de a face Civil Recurs 34575/245/2011 actiune in raspundere delictuala daune morale Civil Recurs 34914/245/2011 actiune in raspundere delictuala Civil Recurs 11557/245/2012 contestaţie la executare repunerea părţilor în situaţia anterioară Civil Recurs 1864/245/2012 contestaţie la executare Civil Recurs 1916/99/2012 anulare act administrativ Contencios administrativ şi fiscal Fond 1736/99/2012 contestaţie act administrativ fiscal DECLINAT Contencios administrativ şi fiscal Fond 458/99/2012 obligaţia de a face DECLINAT Contencios administrativ şi fiscal Fond 16892/245/2011

# DOSARELE LUI NEMERNICU, AUTODEFINIT PRESEDINTE LA BAROUL POR date 29 March 2013 19:28 0

16892/245/2011 Completare/lămurire dispozitiv Civil Apel 32287/245/2010 pretenţii Civil Recurs 32287/245/2010/a1 pretenţii Civil Recurs 31213/245/2010/a1 plângere împotriva încheierii de carte funciară (Art.52 alin.2 Legea nr.7/1996) Civil Apel 1396/99/2011 plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p.) Penal Contestaţie în anulare - Recurs 1227/99/2011 plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p.) Penal Contestaţie în anulare - Recurs 10102/245/2008* acţiune în constatare Civil Recurs 2874/245/2010 contestaţie la executare suspendare executare Civil Recurs 10102./245/2008 acţiune în constatare Civil Recurs 3680/99/2010 plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p.) Penal Contestaţie în anulare - Recurs 3041/245/2009 plângere împotriva rezoluţiilor 

# LAZARIU II CERE PENSIE ALIMENTARA LUI NEMERNIC, DIN PUUSCARI date 29 March 2013 19:29 0

Tribunalul IAŞI IAŞI Dosare Numãr    Parte    Obiectul cauzei            Lista dosarelor cãutate dupã: Părţi: \'NIMERINCU VIOREL \' Numãr unic dosar Obiectul cauzei Materia juridicã Stadiu procesual 9481/245/2009 plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p.) Penal Recurs 10102/245/2008 acţiune în constatare Civil Recurs 10102/245/2008 acţiune în constatare Civil Recurs 7058/99/2008 legea 10/2001 Civil Fond 10425/245/2007 acţiune în constatare Civil Apel 1701/245/2007 contestaţie la executare Civil Recurs  1 | Pagina 2|

# sunteti cretini date 29 March 2013 19:31 +8

voi va bateti intre voi si florea ride. Bota, inafara de a insulta mai poti face ceva? Ai devenit penibil. Ca avocati nu ne intereseaza divergentele tale cu nimerincu, ne doare ca nu putem profesa. Nu crezi ca e vizibil ca esti de partea unbr-ului lui florea? In 10 ani nu ai facut decat sa colectionezi 500 de hotarari judecatoresti favorabile dar pe care nu le-ai folosit niciodata. Care este explicatia ta ca dupa 10 ani si 500 de hotariri inca mai avem probleme in a fi acceptati ca avocati. Nu crezi ca esti singurul vinovat pentru situatia asta? Interesul tau este altul si de asta iti convine \'\' colaborarea\'\' si \'\'pactul de inactiune\'\' incheiat cu celelalt unbr.  

# chiar ca esti cretin date 29 March 2013 20:12 -4

daca nu poti profesa esti cretin. du-te si profeseaza in Rep. Moldova !

# NEMERNICU PROSTUL ROMANIEI, NE FACE DE RAS, TARA date 29 March 2013 19:31 -1

Tribunalul BUCUREŞTI BUCUREŞTI Dosare Informaţii detaliate despre dosar   Numãr unic dosar: 6748/3/2013 Înregistrat în data de: 15.02.2013 Obiect dosar: ordonanţă preşedinţială împ. dc. 3107/14.02.2012 pron de TB Secţia III în dos. 27697/301/2012 Materia juridicã: Civil Stadiu procesual: Revizuire - Recurs Părţi: NIMERINCU VIOREL : Revizuent U.N.B.R.- CU DOM. ALES : Intimat BOTA POMPILIU : Intimat CĂI DE ATAC:   Tip acţiune Data declarare Cine declara Pagina 1     TERMENE DE JUDECATÃ:   Data Detalii 16/04/2013 Solutie: Pagina 1     Ultima actualizare: 18.02.2013  

# LAZARIU A AVORTAT, BATUTA DE MEMERINCU SI ,,PITICA date 29 March 2013 19:34 0

Curtea de apel IAŞI IAŞI Dosare Informaţii detaliate despre dosar   Numãr unic dosar: 520/45/2008 Înregistrat în data de: 02.07.2008 Obiect dosar: plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p.) Materia juridicã: Penal Stadiu procesual: Fond Părţi: LAZARIU VICTORIA : Cercetat NIMERINCU VIOREL : Petent CĂI DE ATAC:   Tip acţiune Data declarare Cine declara Pagina 1     TERMENE DE JUDECATÃ:   Data Detalii 02/09/2008 Încheiere Solutie: Amanat pronuntarea la 09.09.2008. 09/09/2008 Soluţionare Solutie: Admite plangerea formulata de petent. Desfiinteaza rezolutia procurorului. Trimite cauza, Parchetului de pe langa Curtea de Apel Iasi pentru inceperea urmaririi penale sub aspectul faptei pentru care s-a formulat plangere penala. Pagina 1     Ultima actualizare: 20.11.2010  

# NEMERINCU IA LUAT FIULUI PROCURORULUI MILITAR 10.000 DE EURO date 29 March 2013 19:37 -1

Curtea de apel IAŞI IAŞI Dosare Informaţii detaliate despre dosar   Numãr unic dosar: 69/45/2008 Înregistrat în data de: 24.01.2008 Obiect dosar: plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p.) Materia juridicã: Penal Stadiu procesual: Fond Părţi: PARASCHIV ALIN DINU : Petent NIMERINCU VIOREL : Cercetat CĂI DE ATAC:   Tip acţiune Data declarare Cine declara Pagina 1     TERMENE DE JUDECATÃ:   Data Detalii 21/02/2008 Încheiere Solutie: Pentru a se obtine inscrisuri de la Baroul Iasi, acorda termen la 13.03.2008. 13/03/2008 Încheiere Solutie: Avand in vedere ca petentul si-a angajat aparator, si care a depus la dosar cerere de amanare a cauzei intrucat se afla la Tribunalul Vaslui, acorda termen la 03.04.2008. 03/04/2008 Încheiere Solutie: Termen la 17.04.2008 pentru a se depune la dosar înscrisuri în susţinerea excepţiilor invocate. 17/04/2008, CONDAMNA PE INCULPAT, LA 3 ANI

# MERGETI PE, PORTAL JUST.RO, NEMERINCU IN CARTEA RECORDURILOR date 29 March 2013 19:40 -1

Curtea de apel IAŞI IAŞI Dosare Informaţii detaliate despre dosar   Numãr unic dosar: 619/45/2007 Înregistrat în data de: 26.09.2007 Obiect dosar: plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p.) Materia juridicã: Penal Stadiu procesual: Fond Părţi: ŞORIC COSTEL : Cercetat MOŞUŢI CRISTIAN NICOLAE : Cercetat NIMERINCU VIOREL : Cercetat BAROUL IAŞI, REPREZENTAT LEGAL PRIN DECAN, AVOCAT CAREMN BERNIC, ŞI CONVENŢIONAL DE AVOCAŢI DOINA STUPARIU ŞI MIHAI TUN : Petent CĂI DE ATAC:   Tip acţiune Data declarare Cine declara Pagina 1     TERMENE DE JUDECATÃ:   Data Detalii 23/10/2007 Încheiere Solutie: acordă termen pentru lipsa relatiilor 30/10/2007 Încheiere Solutie: Acorda termen la 27.11.2007 in vederea solutionarii cererii de conexare si a atasarii dosarelor necesare, precum si pt. a fi introduse pe citativ si citate persoanele cercetate. 27/11/2007

# NEMERNICU STROPINEL? date 29 March 2013 19:43 -1

Curtea de apel IAŞI IAŞI Dosare Numãr    Parte    Obiectul cauzei            Lista dosarelor cãutate dupã: Părţi: \'NIMERINCU VIOREL \' Numãr unic dosar Obiectul cauzei Materia juridicã Stadiu procesual 10102/245/2008* acţiune în constatare Civil Recurs 951/45/2011 obligaţia de a face Contencios administrativ şi fiscal Fond 7058/99/2008 legea 10/2001 Civil Recurs 32482/245/2010 plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p. 520/45/2008 plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p.) Penal Fond 69/45/2008 plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p. 619/45/2007 plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p. 575/45/2007 plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimi

# pentru bota date 29 March 2013 19:48 +8

Bota tu chiar esti debil mintal sau nu poti sa intelegi ca nu cu nimerincu trebuie sa te lupti? Nu nimerincu este inpotriva noastra in a profesa. Ce naiba e in mintea ta? Frica de a pierde presedintia iti i-a mintile? Incerca si fa ceva pentru noi, balicareala cu nimerincu nu ne intereseaza, e doar problema ta!

# NEMERINCU date 29 March 2013 20:01 +2

Frica ca pierde banutu din donatii ! Si e bani multi....

# ,,frica ca,, date 29 March 2013 20:06 -2

,,frica ca,,... bai analfabetule, du-te la florea si cotizeaza lunar daca nu-ti convine !

# NEMERINCU date 29 March 2013 20:10 -2

Ce e de preferat : sa dai cotizatie lunara sau sa nu iei nimic luna de luna ? Ba sa te mai si faci de rusine in fata clientilor ?

# pentru bota ? date 29 March 2013 20:04 0

cred ca debil mintal esti tu. unde a vb bota ? Ce ai vrea sa-ti faca bota ? Ti-a luat vreo taxa lunara ?

# PROSTUL SATULUI NU A,,,MOTIVAT RECURSUL?HALAL,,PRESEDINTE, A date 29 March 2013 19:54 -1

Tribunalul IAŞI IAŞI Dosare Informaţii detaliate despre dosar   Numãr unic dosar: 11557/245/2012 Înregistrat în data de: 18.09.2012 Obiect dosar: contestaţie la executare repunerea părţilor în situaţia anterioară Materia juridicã: Civil Stadiu procesual: Recurs Părţi: NIMERINCU VIOREL : Recurent ASOCIAŢIA DE PROPRIETARI PRIMĂVERII 11- P1 : Intimat CĂI DE ATAC:   Tip acţiune Data declarare Cine declara Recurs 25/07/2012 ASOCIAŢIA DE PROPRIETARI PRIMĂVERII 11- P1 Pagina 1     TERMENE DE JUDECATÃ:   Data Detalii 22/02/2013 Încheiere Solutie: se vor cita părţile cu menţiunea să răspundă la excepţia nulităţii recursului pt, nemotivare formulat de Nimerincu Viorel, se va comunica întâmpinarea 19/04/2013 Solutie: Pagina 1     Ultima actualizare: 25.02.2013  

# cornel date 29 March 2013 19:57 +3

Domnule  Gheorghe Florea, presedinte al UNBR (unica si planetara uniune), raspundeti la urmatoarele intrebarii : 1. Actul de constituirea U.N.B.R. ( vo cer avocati dumneavoastra, problema expusa de respectabilul prof. dr.  Viorel Ciobanu , ca sa  constituit ca efect al legii 51/95, e o poveste din vremurile comuniste. 2. Sa prezentati public rezultatele la examenul de admitere  in Baroul Traditional, sa stie toti colegi cine  ii conduc , ar fi demn. 3.Sa va prezentati conform statutului adresa de la CNSAS, daca ati facut politie politica , si sa cereti si  decanilor barourilor din subordine, in secial celui de la Bucuresti. 4.Sa raspundeti ce masuri de cotracarare a abuzurilor procurorilor at-i intreprins , fata de avocatii abuziv arestatii si cercetati. 5. Daca avocatul dr. FLOREA GHEORGHE , respecta hotararile definitive si irevocabile ale instantelor Romane ? Cu respect .

# INALTA CURTE, ACOLO A AJUNS NEBUNUL? date 29 March 2013 19:58 0

Fişă dosar Număr dosar: 6143/1/2002 (3037/2002) Data: 21.11.2002 Materie juridică: Contencios administrativ si fiscal Obiect: contestare abuz savârsit de parti Stadiu procesual: Recurs Părţi 1. CERVENI NICULAE CU SEDIUL ALES LA P.L.D.R. Intimat, Pârât 2. LAZARIU VICTORIA Recurent, Reclamant 3. NIMERINCU VIOREL CU SEDIUL LA P.L.D.R. Intimat, Pârât Termene de judecată Nr. Data Soluţie Detalii 1. 19.05.2004 Decizia nr. 2022 / 19 mai 2004 Solutionare 2. 28.03.2003 -

# nimernicu date 29 March 2013 20:09 0

nimernicu e pe final: s-a strans latul ! http://bota.ro/falsul-decan-nimerincu-urmarit-penal-pentru-inselaciune/

# FLOAREO , ......JACHERE ? date 29 March 2013 20:48 +1

Florescule, inceteaza cu taxele  catre avocati , daca tot nu ai acte   pentru Uniune.

# flocea date 29 March 2013 20:54 +1

Sfat gresit. Daca nu le mai ia zeciuiala, vor fi fericiti. Adica va fi la fel ca la pseudo-concurenta. Doar ca ei sunt recunoscuti de toti magistratii. Avantaj ei.  ;-)

# teea date 30 March 2013 01:22 +3

Florea abureste la greu! UNBR nu face absolut nimic pentru avocati. De ce ar face statul ceva? Nu stiu decat sa ne ia taxe lunare mari celor saraci si mici celor bogati. O mana de mafioti conduce UNBR care isi apara mereu interesele lor! A facut tam-tam UNBR ca acest cod de procedura civila cenzureaza dreptul la justitie in recurs al justitiabililor? A facut vreun demers UNBR ca aceasta lege de degrevare a instantelor sa nu intre in vigoare in forma actuala care pt inculpati e extrem de prejudicianta prin faptul ca motivele de recurs s-au diminuat considerabil? Nimic nu a facut nici pt avocati in general si nici pt justitiabili. Fac doar pt ei, bogatii!

# JURIST date 30 March 2013 10:25 +5

care uniuni paralele? florea ori e prost ori se preface! toate acuzatiile la adresa avocatilor UNBR bota au fost considerate de intreaga justitie ca fiind false...avocatii din UNBR bota exercita profesia de avocat strict conform legii 51/1995,restul e cancan....:)))))ce spun ei e una ce spune justitia/jurisprudenta e altceva ...sa barfeasca pana nu mai pot...

# Zanetti date 30 March 2013 12:37 +4

Domnule senator, Catalin Croitoru, avocat in cadrul Baroului Bucuresti-aripa Bota, cand veti avea o pozitie publica de sustinere a legalei UNBR-Bota ? Tacerea dvs. suspecta, nu va prea aduce simpatie. Cand vine vorba de Basarabia sau de \"tinutul secuiesc\", sunteti vehement si va apreciem pentru asta, insa pentru UNBR-Bota, desi, culmea, sunteti membru al acesteia si aveti si 2 copii avocati in cadrul aceleiasi uniuni, dati impresia ca nu luptati catusi de putin. Va este frica sa luptati pentru dreptate sau partidul lui Corlatean si Ponta va interzice acest lucru ?

# parlamentarul de doi bani date 30 March 2013 12:43 +1

Un gargaragiu ipocrit. Are mandatul parlamentar acum, il doare-n cot de Bota si ai lui. A facut zarva ca urmau alegerile si avea nevoie de voturi. Acum 4 ani va dormi linistit. Fiind coleg cu corlatean si ponta care-i este si sef, nu poate zice nimic. Inca un politruc ipocrit in Parlament ales de fraieri. Rusine sa-ti fie !

# Aristofan date 30 March 2013 17:02 0

Haimanaua de doi bani-Croitoru, gargaragiul sindicalist care crede in sindicat cat Dromichete-, asa cum bine spui, s-a umplut de penibil cu opinia despre avocatura pentru ca nici nu stie cate urechi poarta si ultima data a deschis un tratat de drept acum 35 de ani.

# nea kermit florea zis \"protocol\" date 30 March 2013 17:10 0

Ba baeti, tocmai am facut un protocol cu uniunea camerelor mortuare, pentru cazul in care tovarasu basescu se razgandeste. Toata lumea stie ca suntem cutumiari, dar noi dam inainte, ca astia de la guvern e prosti si nu se prinde. Deci, pentru protocoale suntem disponibili 24 din 23, si doar cu astea sa ne scoatem, ca deh, trebuie sa dam din clanta ca sa supravietuim. Cat ne-o mai tine si cat ne-or mai tolera labagii astia de conducatori.

# Vieri date 30 March 2013 19:11 0

Tu esti, Buzaul ? Ne era dor de umorul tau fantastic.

# tataia kermit zis \"florea protocol\" date 30 March 2013 17:14 +1

Nea bulaev asta cu fata hidoasa a pledat vreodata in viata lui in vreo instanta? Sau doar mananca c.a.c.a.t. in protocoalele lui jenante?

# iuliu date 30 March 2013 18:17 -4

Dar voi avocatii lui BOTA ati pledat vreodat undeva, sau stati doar pe LUJU. Foarte corect s-a retinut mai sus ca Bota nu face nimic, sta ascuns si incaseaza donatii. Auzi, la intrarea in avocatura sa faci donatii, asta da. Bota stie ca oriunde s-ar duce ar fi dat afara, acest om nu este primit nicaieri, ca urmare nici nu se duce, sta si incaseaza bani de la prosti care se viseaza avocati. DATI EXAMEN IN BAROUL Florea si din a doua zi sunteti abvocati, asta daca cunoasteti drept precum stiti sa tastati pe luju. Daca ati fi mai destept decat Bota al vostru ati merge voi acolo unde trebuie si v-ati rezolva problema, dar sunteti precum el, slabi, falsi  incapabili sa luati un examen. Stati linistiti, asteptarea moarte n-are.

# Bebe date 30 March 2013 19:08 +3

Iuliule, tu esti analfabet juridic si nu doar juridic. Da, dobitocule, pentru a accede in UNBR-Bota, pe langa examenul de intrare, donezi o suma modica uniunii si nicidecum lui Bota, spre deosebire de tine care ai dat spaga cu 3 zerouri pentru a ingrosa randurile castei mafiote-Florea. Apropo, cat i-ai dat \"decanului\" si cat \"indrumatorului\" ?!

# manifest date 30 March 2013 20:13 +3

Cei de la Bota dau donaţii, cei de la Florea dau şpagă, deci cei de la Bota sunt mai buni.

# manifeste date 30 March 2013 20:59 +1

tu ai vrea sa nu dai nimic, nu ? Pe langa ca nu stii nimic...

# manifest date 30 March 2013 21:18 +2

Trebuie neaparat să dai ceva? Prefer DONAŢIA, şi cel mai important, ştiu cu UNBR Tradiţională nu are acte de înfiinţare. Dacă ştiu drept e o altă problemă, asta spun profesorii universitari de la facultatea de drept în urma examinării şi nu avocaţii tradiţionali care nu au nici măcar acte de înfiinţare pentru barou.Dacă erau mai deştepţi decât cei de la Bota se înfiinţau înaintea lui.

# manifeste date 30 March 2013 21:52 0

nu, manifeste, tu nu trebuie sa dai nimic, trebuie sa-ti pice para in gura !

# manifest date 30 March 2013 22:04 +1

Dau dovadă de cinste şi demnitate. Aplic ce am învăţat în anii de studiu.

# iulia date 30 March 2013 20:36 +2

Flocea ce examen a dat ? A semnat angajamentul la secu, asa-i ? Ce examene se dadeau inainte de 2002 ? Cum se chema shpaga la decan, donatie cumva ? Dar la maestru ? Sau era transpunerea sentimentelor de aleasa pretuire catre niste mari caractere si inteligente ? Si munca in stagiatura cum se chema, voluntariat cumva ? Si fetele ca mai trebuiau sa dea si cu funduletzul, cum este ? Chiar nu va e rusine sa tot vomitati pe aici ? Inainte de a vedea praful din ochii lui Bota, vedeti-va barnele din ochii vostrii, de la presedinte-n jos.

# botu date 30 March 2013 18:24 0

BOTA LA BRUTARIE !!!

# botu date 30 March 2013 18:25 0

BOTA LA BRUTARIE !!!

# alu pigus iuliu date 30 March 2013 18:36 -4

 iuliule tu,,sunteti abvocati,, , sau handicapati agramati ? du-te la clasa I si apuca-te sau apuca-mi-o !

# iuliu date 30 March 2013 19:20 +1

Singuri confirmati cele afirmate de catre mine. Nu faceti altceva decat sa va luati de altii. Sper ca stii ca litera b este langa v. Spor la munca.

# pt bota date 30 March 2013 19:30 +1

iar ai aparut? Te recunoastem de la distanta dupa id-ul si vocabularul tau grotesc si vulgar. Stim ca te deranjeaza adevarul dar cu o asa atitudine fata de oameni, inclusiv fata de proprii tai avocati, este normal ca toti sa te vrea \'\'la brutarie\'\'. Cand o sa te transformi si tu in om?

# pt ma ta date 30 March 2013 19:57 0

,,toti sa te vrea \\\'\\\'la brutarie\\\'\\\'  care toti anal fabetule, cei trei bolnavi din cele 2 uniuni ?

# MANIFEST date 30 March 2013 20:38 +1

Cei de la Florea au noroc că unii judecători încalcă legea şi protejază ilegalitatea. Justiţia română a ajuns de râsul lumii, ca judecător să consemnezi în fals în hotărârea judecătorească pe care o semnezi pentru a ascunde ilegalitatea barourilor tradiţionale şi să aplici legea retroctiv ca să-ţi scapi colegii magistraţi de abuzurile pe care le-au făcut împotriva avocaţilor de la Bota, înseamnă că nu eşti demn de profesia de magistrat şi ar trebui din demnitate să-ţi dai demisia şi să pleci acasă. Nimeni din conducerea justiţiei nu a cercetat aceste aspecte deşi au fost semnalate, poate ministrul interimar al justiţiei o să cerceteze. Doamna Pivniceru a preferat să plece de la Ministerul Justiţiei decât să soluţioneze reclamaţiile împotriva magistraţilor de la Gorj.

# uyyu date 30 March 2013 20:43 0

Corb la corb nu-si scot ochii, si Colegiul Medicilor face la fel. Respectivii avocati de la Bota au facut sesizari la CEDO ? Ar trebui sufocata CEDO si CJUE cu actiuni ale avocatilor de la Bota, sa vedem daca si ieuropa inchide ochii la asa ceva. Asta-vara au reactionat extrem de virulent si rapid, sa vedem daca si in acest caz au reactia normala si mai ales corecta si legala.

# manifest date 30 March 2013 20:50 0

Sesizările ajung la CEDO numai dacă sunt trimise din afără, asta o spune unul păţit. După ce a scăpat una la CEDO în care un avocat a trimis mai multe probe cu abuzurile magistraţilor, s-au deşteptat băieţii şi nu mai ajunge nimic. Ca să-ţi răspundă CEDO că e prea mult ce s-a putut întâmpla , ai auzit?

# Banciu date 30 March 2013 21:00 +2

Din pacate, CEDO nu mai e ce-a fost. De prin anul 2008, a inceput sa-si bata joc de reclamantii din Romania. O multime de cereri(beton !) sunt respinse fara nicio motivare. Spre exemplu, intr-un mod scandalos, nu se mai tine cont nici de cauza Beian contra Romaniei. Pana si judecatorii CEDO ne trateaza ca pe niste salbatici. Vai de poporul roman...

# manifest date 30 March 2013 21:11 +1

Nici Judecătoriile nu ţin cont de practica Înaltei Curţi de Csaţie şi Justiţie, o hotărâre a acestei instanţe invocată ca, practică judiciară la judecătorie, este criticată de magistratul de la Judecătorie. Ăsta este caracterul îndrumător la instanţele din România. Tribunalul Gorj nu-şi respectă propria practică, o cauză a fost calificată de natură comercială după care alte trei cu acelaşi obiect, au fost calificate de natură civilă, deşi excepţia competenţei materiale funcţionale fusese soluţionată anterior.

# manifest date 30 March 2013 20:56 +2

Am atâtea hotărâri judecătoreşti cu aberaţii şi care dovedesc abuzurile magistraţilor împotriva avocaţilor de la Bota, încât la vară, merg la CEDO şi din ele îmi fac o robă pe care o îmbrac acolo. Să văd dacă Europa mai rămâne indiferentă?

# ARGUS date 30 March 2013 21:12 0

Domnilor avocati ai baroului Bota.Va luptati pe net in zadar.De fapt.oriunde veti lupta,veti pierde.UNBR Florea este singura uniune legala in Romania.Bota va abureste de ani de zile cu legea nr.3/1948.Este o mare minciuna,stiind ca multi nu veti citi aceasta lege.Respectiva lege desfiinteaza barourile dar in fiinteaza Colegiile de avocati,care au existat pana in 1990 cand s-au transformat in barouri.Este simplu de inteles.Mai este o problema:la cate congrese ale voastre a participat dl.Presedinte al Romaniei?la ,,traditionali,, a fost de doua ori.Este un semnal puternic,nu credeti?Voi ziceti de darile la UNBR Florea,dar nu stiti despre ce vorbiti.Cu alta ocazie voi explica.Voi vorbiti despre examenele de intrare in UNBR Florea.De cativa ani,va asigur, sunt corecte.Dar la INPPA Bota,ele sunt corecte?Stiti ca in urma ca vreo cateva zile 600 de insi au venit din Italia,au platit cate 7000 de euro,au dat un simulacriu de examen si au in avocatura?Iar in Italia vor arata ca sunt avocati in UNBR si au drept de a profesa.Cu atatia bani incasati,este normal ca Bota sa stea toata zoua pe net,departe de problemele voastre si sa posteze chestii hazlii.Dar smecheria cu examenul recent va fi o problema pentru organele statului.Sunt curios daca atunci dl.Bota va mai avea chef sa se refere la alu pigus.

# uyyu date 30 March 2013 21:32 +1

Poate ne spui si cum s-au transformat in barouri. Asa, metafizic ? Dta ai vreo treaba cu dreptul de sustinand asemenea ineptie ? Treaba cu bassul, da, e un semnal puternic. El infractor si ipocrit, voi la fel. Cine se aseamana, se aduna. De ce amani treaba cu explicarea darilor ? Spune odata ptr. totdeauna, nu ne mai aburi atata. Sau vrei sa ne spui despre falimentul nedeclarat al casutei voastre de asigurari ? Despre examene.... de ce nu ne spui despre celelalte, de dinainte de acei cativa ani ? Raspunde-i Iuliei, mai sus, despre intrarile pana in 2002. E adevarat ce spune sau nu ? Jura pe ce ai tu mai scump pe lumea asta  ca nu e cum spune ea ( sau altii ) !

# Vieri date 30 March 2013 21:46 +1

Mai Arguse, eu stiu ca-ti aperi casta, dar esti, cel putin, naiv. Ce fel de jurist esti tu mai omule, daca ignori sute de hotarari judecatoresti definitive, care au consfintit legalitatea UNBR-Bota si faptul ca membrii acesteia au dobandit calitatea de avocat respectand legea avocaturii ?! Cat de indoctrinat si de subiectiv poti fi, daca nu poti intelege niste chestiuni, de drept, elementare. Stiu ca ti-ai dori ca hotararile invocate sa nu fie respectate. Uite, tocmai de aceea, tu si multi alti cutumiari, nu veti putea fi niciodata parteneri de discutii pentru noi.

# ARGUS date 30 March 2013 22:08 -1

Nu are rost sa intru,acum,in polemica.Sutele alea de hotarari sunt vreo cateva,penale,care au mers pe art.10 lit d C.pr.penala.vreau o hotarare civila/administrativa/de contencios ori de comisie de judecata de la CAP in care sa se spuna negru pe alb:UNBR Bota este legasl in fiintatgas iar UN BR Floreda functionedaza nelegal.Nu uitati ca Bota a fost condamnat definitiv.Eu vorbesc despre examenele de cativa ani spre acum.Dar voi de ce nu vorbiti despre examenele de saptamana trecuta?dar de banii incasati de INPPA Bota?Transformarea barourilor in colegii de avocati si apoi din nou in barouri s-a facut prin lege.Cine vrea sa inteleaga, intelege.Cat despre chestia aia cu parteneriatul in discutii las=o mai moale.Noi discutam numai cu egali ai nostri.Voi inca nu ati ajuns la acest nivel.(rectific,nu toti)

# uyyu date 30 March 2013 22:19 +2

Abureli, abureli. Intra in polemica daca ai cu ce ( argumente juridice, inteligenta si caracter ). Ori esti pe pozitie, ca un barbat adevarat, ori esti un biet soricel. Adica ptr. tine o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila de infiintare si sutele de sentinte penale nu reprezinta nimic ?? Pe ce lume traiesti ? Ai vreo treaba cu dreptul ? Ce are Bota cu barourile ? Si Tundrea a facut 12 ani de puscarie nevinovat. A fost exclus din profesie avocatul ce l-a reprezentat ? Dar procurorul ? Bota e persoana fizica, barourile, juridica. La voi INPPA-ul e moka cumva ? Care lege a transformat colegiile de avocati ? Ce dracu sa inteleaga lumea de la prostiile tale ? Esti penibil, zau. Este periculoasa prostia din capul tau.

# ARGUS date 30 March 2013 22:48 -1

Am inteles domnule Bota.Eu sunt prost dvs.destept.Dvs.aveti 3 licente eu doar una.Se pare insa ca ati ramas tot la nivel de scoala tehnica si nici aia ca lumea facuta.Aveti aceleasi idei,acelasi stil si acelasi vocabular,in ambele ipostaze:de avocat din baroul Bota,indignat de cele scrise de altii pe net ,agresiv si insultator si de avocat din baroul Bota,ingust la minte,subtire in idei si cu vocabular de Ferentari.Daca facem un inventar al celor injurati,insultati de dvs.si de catre oamenii dvs. vom constata ca nici un postac de pe forum care nu este de acord cu baroul Bota,inteligenta si competenta avocatilor botisti si cu prostia,necinstea si nesimtirea avocatilor ,,ceilalti,, nu a scapat neexecutat.Iar aburelile alea cu legea 3/48 sunt penibile.Prea mjulti tineri s-au trezit cu viitorul distrus,atrasi de mirajul intrarii in avocatura fara stiinta de carte.Puteti sa dati o explicatie in privinta examenului de saptamana trecuta.Nu puteti evita pentru ca ma adresez direct si multi doresc sa afle(chiar dintre oamenii dvs.)

# ALU PIGUS argus date 30 March 2013 23:45 -1

arguse, daca iti spui numele, il intreb pe bota tot ce vrei. Tu oricum nu poti reusi la examen pt nu stii sa scrii. Las-o pe aia cu licenta ca e prea mult pentru creierul tau minuscul. 

# avocat legal date 31 March 2013 23:21 0

Mai botistule,pe tac-tu il ciufuleau satenii Pigus?Pentru ca la sat,daca isi zicea cineva a lu xxxxx insemna ca este fiul lui xxxxx.deci daca iti zici alu pigus inmseamnma ca esti progenitura eronata a lui Pigus.Daca mai adaugam si betiile clanului tau,ajungem la certitudinea ciufalei.Corect mai alupigus?

# ALU PIGUS argus date 31 March 2013 21:06 +1

arguse, in sfarsit ai dreptate: ,,Am inteles domnule Bota.Eu sunt prost dvs.destept,,

# Vieri date 30 March 2013 22:28 +1

Bai Arguse, mucosule, dupa ce ca esti paralel cu DREPTUL, esti si infatuat ! Prostul daca nu-i fudul, nu-i prost destul. Stii ceva, ne-am lamurit si cu tine, bati campii ! Daca la inceput am crezut, in mod eronat, ca esti, totusi, o idee mai civilizat decat restul cutumiarilor protejati de mafia din justitia si parlamentul Romaniei, acum ti-ai dat arama pe fata. Poti sa repeti, la infinit, aceleasi elucubratii ca nu ne intereseaza.

# ARGUS date 30 March 2013 22:59 -1

Mai Vierule,poate ai tu sange in instalatie si te dai barbat,dar in cap nu ai nimic.Asa ca, fudul cum esti nu mai poti fi altceva decat prost.Esti prost si pentru singurul motiv ca te abureste Bota cum vrea el.

# arguse, lasa-ne date 30 March 2013 23:47 -1

Ba argus, tu esti roman ? ,,este legasl in fiintatgas iar UN BR Floreda,, (???)

# ARGUS date 30 March 2013 23:55 0

da ma,sunt roman,dar mai scap si eu degetele pe aiurea.Dar tu mai postacule,esti avocat?Ca ala cu alu pigus sigur nu este.Stii ce este ala?Un fost santierist ajuns director de INPPA care da diplome de avocat pe banda rulanta si pe bani grei.Cat de curand o sa mai aflati de mine.

# Rambo date 30 March 2013 23:59 0

Doamne, de te-ai tine de cuvant. Abia asteptam sa aflam cine esti, dezmierdat mic si prost.

# alu pigus argus date 31 March 2013 00:00 0

,,mai scap si eu degetele pe aiurea\" mai scapa-le si pe la mamica ta si mai bine sa nu mai auzim de analfabeti ca tine ! alu pigus !

# ARGUS date 31 March 2013 00:45 -2

Ce dovada mai evidenta de prostie funciara ne mai trebuie pentru a afla cu cine discutam noi pe net despre problemele avocaturii?Nu credeam ca prostia din capul tau se afla la un asa nivel inalt.Speram,totusi,ca altcineva are limbajul specific golanilor.Dottore,dottore,ti-ai tras=o singur.

# je date 31 March 2013 20:22 0

ARGUS daca vei da pe site-ul lu Bota si vei descarca tabloul avocatilor, vei observa ca tabloul este actualizat la zi si nici vorba de cei 600 de italieni de care vorbesti. si chiar daca ar exista, nu vad ce este ilegal in treaba asta. probabil ca unii isi musca mina ca nu le-au venit lor clienti, fiindca acolo spaga e cel putin dubla daca nu tripla.

# ARGUS date 31 March 2013 21:04 +1

mai acesta,ma crezi prost?Nu iti imaginezi ca eu stiu exact cum stau lucrurile?crezi ca ceea ce au primit italienii este un certificat de absolvire ori o legitimatie normala de avocat?ia intereseaza-te tu ce au primit italienii in schimbul sumei de 7000 de euro>Nu ti se pare curios ca japita aia a voastra de doua zile nu da un comunicat,o replica,etc.in legatura cu italienii?Nu are timp,acum se masluiesc actele,se falsifica,se fac pierdute.Nu vezilegalitate,dar imoralitate vezi?

# prostovane de argus date 31 March 2013 21:09 0

De fapt ce te roade mai tare ? Sa te scarpinam sa-ti treaca !

# ALU PIGUS argus date 31 March 2013 21:10 0

Sa-ti dea bota tie un comunicat ? Da-ne email-ul si te rezolvam noi !

# ARGUS date 31 March 2013 21:54 0

Mai bolovanilor,pe mine nu ma roade nimic,pe voi insa,da.Nu trebuie sa dea prostalaul nici un comunicat.Stim despre ce este vorba.Nu va dau emailul meu pentru ca nu aveti ce face cu el.Oricum va voi cauta eu.Nu sa va identific,pentru ca stiu cine sunteti voi astia doi care scrieti in tandem.Am eu grija sa va rezolv.De fapt,unul din voi a inceput sa simta ceea ce i s-a transmis acum vreo doua luni.Stiti cum e cu politica pasilor marunti.Eu o aplic.Cat despre avocatura voastra de doi bani,cititi ce a scris mai jos Iulian

# avocat la Florea date 31 March 2013 22:00 0

Ba iuliule si ,,avocat legal,,-ule, nu mai ne faceti de ras. Nu cred ca sunteti la noi ca sunteti prea prosti ! Rade bota de voi si cu curu de prostovani ce sunteti ! voi stiti ce inseamna alup igus ? Ia cititi invers, tampitilor !

# avocat legal date 31 March 2013 22:50 0

Mai avocatg la Florea.daca ai fi chiar avocat adevarat si nu paralel nu ai scrie chestiile astea.Ai intra in discutie si ai fi alaturi de noi.Esti un jeg botist care incearca sa dreaga busuiocul rahatului in care sunt aia.Recunosc ,cand dobitocul a scris prima data chestia aia,nu m-am prins.Am intrat pe goagal si am aflat ce-i cu Alup igus dar m-am si prins.Oare ca nu am raspuns in acelasi stil botist sunt tampit?Tampit e ala care te-a facut,,avocat,,adca L 3/48

# veta date 31 March 2013 22:05 +1

ARGUS, din punctul meu de vedere daca bota a facut miscarea cu italienii e ceva extraordinar. omul este istet, facind aceasta miscare l-a pus pe mister florea la colt ca pe un soricel. florea e bun de gura si la minciuni, nu are acte de infiintare, asa ca daca suntem corecti trebuie sa recunoastem ca Bota este PERFECT LEGAL. si apoi, de ce esti asa revoltat? avocatura este o profesie liberala si nu una personala,privata a clanului florea si altii. de ce sa nu profeseze orice absolvent de drept? de ce sa decida unii pusi pe imbogatire cine sa profeseze si cine nu? eu cred ca piata este ceea care trebuie sa decida.

# arguse date 30 March 2013 21:56 +3

,,colegiile s-au transformat,,  poate in capul tau: sentinţa penală nr. 1251din 15 decembrie 2010 a Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti:       -,,Legea nr. 3 din 17 ianuarie 1948 a desfiinţat vechile barouri şi U.N.B.R.”        - ,,actele normative ulterioare legii 3/1948 trebuiau să prevadă în mod expres înfiinţarea barourilor şi a uniunii barourilor”         - ,,în mod logic singura concluzie care se impune este că prin aceste acte normative nu s-a înfiinţat nici o nouă structură a avocaţilor din România.”        - ,,nici Legea 51/1995 nu conţine prevederi referitoare la înfiinţarea de noi structuri ale avocaţilor.”       - ,,Baroul Bucureşti şi U.N.B.R. ( Bota) sunt înfiinţate legal din anul 2004, nu au fost desfiinţate, s-au organizat şi funcţionează în baza Legii 51/1995.”       - ,,la cererea U.N.B.R. - Bota, parchetul a solicitat U.N.B.R. (Florea) să înainteze în fotocopie documentele de înfiinţare, însă aceasta nu a putut prezenta documentele respective.”

# SPDD date 30 March 2013 21:13 +2

CUM MERGE PROCESUL ALA CELEBRU DE LA GORJ ? ADEVARUL E CA BAROUL GORJ E PE PRIMUL LOC IN CEEA CE PRIVESTE RECUNOASTEREA CALITATII DE AVOCAT !!! CINSTE DECANULUI BALACESCU !!! E MERITUL LUI !!!

# manifest date 30 March 2013 21:22 +3

Are termen de judecată în aprilie, dar între timp Baroul Gorj Tradiţional a fost chemat în judecată în alt dosar pentru obligaţia de a face, să elibereze în copie actele de înfiinţare. Nu este acţiune lui B.

# arguse date 30 March 2013 21:58 +1

stim noi ce te roade, arguse, ai dat spaga si ai cumparat o casa fara acte !

# costea date 31 March 2013 02:34 +3

Sunt categoric împotriva compromiterii reciproce a avocaţilor (a oricui de altfel) prin limbajul de spatele gării. Dar pot să spun că, faţă de demonstraţia de impostură şi cabotinism grosier exersată de către mandatarul societăţii Zamfirescu, Stoica şi asociaţii - cunoscută şi ca UNBR Trad. - mai că i-aş spune vreo două, de-alea \"adânci\"...

# priviti fotografia de la articol cu atentie date 31 March 2013 18:08 +2

obisnuinta bat-o vina, mina la buzunar, portofelul este inca acolo...el trebuie umplut!

# Iuliu date 31 March 2013 21:10 +4

In acest an, voi cei care il adorati pe condamnatul de Bota, veti sarbatori 10 ani de asteptare la poarta avocaturii. LA MULTI ANI ! Sau nu veti astepta ziua cea mare si veti trece la fapte. Pana una-alta stati pe tuse. Laudat fie Bota ca mai poate incasa si de la cei de dincolo de geranitele tarii. Infractorul asta nu se astampara pana nu ajunge dupa gratii. Auzi,  Bota presedintele UNBR BOTA, suna bine, nu, dar cum ramane cu condamnarea la 6 luni. O fi asta avocat sau condamnat. Ma intreb si eu asa, VOI NU. Apropo, pe Bota cine la uns avocat??? 

# tataia kermit zis florea protocol date 1 April 2013 17:59 0

Ete, partz! Double partz! Parca pe Bostina il deranjeaza ceva la \"avocatura\", daca a fost condamnat. Pe cine credeti voi, mai draga comunistilor, ca duceti de nas???? Pui pariu cu \'moi\' ca voi sunteti muuuult mai infractori ca noi? Pe o spaga de stagiar???!!!!! Cand o sa va goliti batatura de gunoaie, atunci sa aveti \'tupeu de cartier\' sa vorbiti. Restul e palavrageala in fata birtului, in ziua de ajutor social. 8)

# tataia kermit zis \"florea spaga\" date 1 April 2013 18:05 0

Si inca un aspect foarte important, pe care nu ma astept sa-l percepi corect: noi, avocatii legali, avem enormul bun simt sa ne recunoastem si sa ne spunem problemele cu care ne confruntam, adica NU voi sunteti problema, ci mentalitatea voastra si toata spalatura de creiere pe care v-o insufla intaiul vostru tarabostes si al mai dibaci protocolagiu din toate \'iepocile\' de aur. Voi, NU aveti nici macar infimul bun simt sa recunoasteti ca va e teama de concurenta.

# L 3/48 date 1 April 2013 11:05 0

RRomul florea a marit birurile la 2000 Euro ! Pe iuliu, argus si ceilalti analfabeti nu ii afecteaza; ei nu pledeaza ! http://www.juridice.ro/251748/licenta-pentru-avocatii-pledanti-2-000-euroan.html

# qqqqq date 1 April 2013 11:38 0

E pacaleala de 1.04.

# SCRISOAREA LUI FELIX CATRE FELIX URMASUL LUI LA PUSCARIE ! date 1 April 2013 11:34 0

SCRISOAREA LUI FELIX CATRE FELIX URMASUL LUI LA PUSCARIE ! Draga Felix , Sa sti ca la puscarie nu e asa rau, e ca in statiune, mananaci ce vrei ,ai tv calculator…Primele ziele va fi mai nasol. Vezi la dus,sa nu scapi sapunul…. Ei daca il scapi cum ti-o fi norrocul….dai si tu cu unt …dormi pe burta o saptamana …pe urma o sa-ti placa …mie mi-a parut rau cand am plecat. Si tie o sa-ti para rau ca ai impiedicat justitia atata timp. Sa-ti dau un sfat incearca sa stai in celula cu unu NICU RANGA ! O SA-TI MULTUMEASCA SUFLETUL ! O sa te simti mandru ….cand o sa-l vezi defiland …te simti ca la parada cand vezi trecand un regimene de cavalerie ! Iti umple sufletul de mandrie!Cand or sa te duca ( ca pana la urma te vor duce acolo !) sa-ti iei si tu niste pijamale mai spaciala ,..cu pisicuti .cu norisori ….o sa fii foarte apreciat !

# SCRISOAREA LUI FELIX CATRE FELIX URMASUL LUI LA PUSCARIE ! date 1 April 2013 11:36 0

sUZE, ESTE SCRISOAREA LUI BOMBONEL CATRE FELIX

# Iuliu date 1 April 2013 20:13 0

ATENTIE Singura sansa a Botistilor este Recursul în interesul legii.Problema legalităţii  Barourilor concurente se poate rezolva definitiv prin această cale de atac. În prezent există suficientă practică judiciară, există decizii ale CEDO si daca exista vointa din partea celor interesati, desigur aici nu ma gandesc la vreun ministru, prim-procuror, Florea sau Bota, ci ma gandesc la cei care asteapta din 2003 sa poata profesa linistit, ori sa-si vada de treaba, cautand un alt job, sau de ce nu, sa treaca examenul de admitere in Baroul lui Florea, acolo unde din a doua zi poate lucra pana la varsta de 70 de ani, daca sanatatea ii permite. Cei care se asteapta ca Bota sa initieze vreo actiune in interesul lor se pot astepta inca vreo 30 de ani, adica pana la pensionarea lor din functia de postaci pe LUJU. Apropo, oare ce pensie li-se acorda sustinatorilor lui Bota, acest faimos doctorand, care nu isi finalizeaza doctoratul decat tot in vreo 30 de ani.  SUCCES

# uyyu date 1 April 2013 20:32 0

Pensia va fi corespunzatoare cu cotizatia la CAS. Nu e nicio problema. Mai bine vedeti voi ce si daca veti lua pensie. Pusculita aia a voastra e falimentara. Nu plange de mila pensiilor celor legali.

# av Florea date 1 April 2013 20:50 0

Iuliule, ti-am mai zis sa nu ne mai faci de ras ! RIL nu e cale de atac. Este initiat de P.G. si nu are treaba cu practica CEDO.Iar rade Bota de tine !

# iULIULE date 1 April 2013 20:54 0

Ce bine ca tu nu pledezi, iULIULE, nu tre sa plateste taxa de 2000 Euro ! ,,ce pensie li-se acorda\" Iar esti repetent la lb romana. La ce limbi te pricepi, prostovane ?

# iuliu date 1 April 2013 20:55 0

La limbile pe pantofii lui Flora romulanul. Uite asa, sa-i fac in ciuda lui Bota.

# av Florea date 1 April 2013 21:00 0

Ba iuliule, ce te tot f.t.e. grija de Bota ? Lasa-i nu-i mai invata ce sa faca. Si daca nu fac nimic tot sunt legali. Noi tre sa facem ceva sa nu mai platim biruri si sa facem rost de acte !

# iuliu date 1 April 2013 21:27 0

Tov. Florea, m-am gandit sa-l abordam pe Bota, sa faca cumva sa ne inscrie si pe noi pe actele sale de infiintare. Sa nu mai fim ilegalisti. Problema e ca sefu\', nu stiu cum sa facem, ca suntem prea fraieri.

# asta e date 1 April 2013 20:29 +1

dar oare n-a mai fost un recurs in interesul legii prin 2009 si nu a rezolvat nimic? Din pacate ai dreptate in privinta lui bota, nici peste 30 de anu n-o sa faca nimic, si nu lasa nici pe altii sa faca. S-a ales presedinte pe viata si cine are alta parere decit a lui este exclus din avocatura. :sigh:  

# uyyu date 1 April 2013 20:41 +1

Bota personal nu poate initia RIL. Pe de alta parte, treaba cu rilu\' ar infunda pe flocea. Conform legislatiei actuale in domeniu, daca UNBR-ul lui Bota e recunoscut prin ril, automat flocea, de a doua zi trebuie sa se inscrie la Bota daca vrea sa mai fie avocat, fiindca organizatia sa va deveni ilegala ( cum de altfel si este ). De fapt, rilu nu ar face altceva decat ar institui imposibilitatea ca orice condamnare a vreunuia de la Bota sa fie imposibila, pe temeiul ca organizatia functioneaza perfect legal. In fond, singura decizie de un alt sens este doar condamnarea lui Bota. Deci, pe baza unui scor de 9xx contra 1, nu stiu ce ril ar fi ala.

# uyyu date 1 April 2013 20:48 0

Cheia e in mana parlamentarilor, anume schimbarea legii cu acceptarea celor de la Bota si INFIINTAREA barourilor lui flocea. De a doua zi, totul ar fi foarte linistit ptr. toata lumea. Flocea, daca ar fi inteligent ( ca nu prea este, e doar plin de ura, apanajul prostiei in fapt ) ar milita ptr. noi adepti altfel dupa recunoasterea celor de la Bota. Si Bota la fel. Flocea e o repla si Bota un prigonit. De ce e flocea o repla ? Fiindca asa ii este caracterul, plus avaritie. Nu Bota trebuie schimbat de pe scena ci Flocea si cei asemenea lui.

# av Florea date 1 April 2013 21:03 -1

Tu de unde aparusi ,,asta e,, ? Alt anal fabet care ne face de ras ! ,,peste 30 de anu n-o sa faca,, 

# asta e date 1 April 2013 21:24 +1

mai bota, iar esti gramaticul de serviciu? Ce cauti tu in avocatura cind te ocupi doar de greseli de scriere. Nu e vina mea ca esti asa cum esti, adevarul doare, de asta folosesti vocabularul tau grotesc inconfundabil.

# adeptul lui flocea date 1 April 2013 21:30 -1

@asta e - pilulele, unde-mi sunt pilulele ? Iar sunt in sevraj......brrrrrrrrr

# av flocea date 1 April 2013 22:26 0

bai, ,,asta e,, , chiar nu ti-e rusine sa postezi atatea greseli ? Si vad ca esti obsedat de Bota, mai cauta si pe altul ca asta e cam prea tare pentru mutra ta de agramat !

# pentru L3/48 si alte nick=uri ale idiotului date 1 April 2013 23:00 0

Cand ti s-a spus ca esti idiot ai reactionat ca pana atunci:precum un idiot derbedeu.Acum iti dai prostia la galantar:cum ai putut crede ca pledantii vor plati 2000 de euro?Chiar in halul asta ai ajuns de prost?Mi-ar fi rusine.Te dai gramaticiul de serviciu dar nu de la tine pornesc criticile.Ai pe cineva langa tine cu care scrieti in tandem.Pe santier nu se prea face gramatica.Zilele trecute te-ai legat de unul care ar fi scrfis aiurea,dar cand tge-a intrebat care sun t greselile de gramatica ai tacut ca porcul in papusoi.Ti s-a spus de al de langa tine ca nu ai dreptate.Crezi ca daca postezi sub numele celor cu care te rafuiesti ai vreun rezultat?Ai,de fapt,unuk:te afunzi si mai mult in penibil.Iuliu are dreptate:de 10 ani te zbati(eu nu cred ca faci ceva pentru avocatii botisiti)sa ajungeti in fata.Nu ati reusit nimic.Tot traditionalii sunt pe val si vor ramane.Asa ca mai jenibilule,vorba ta:alupigus.

# av Flocea date 1 April 2013 23:46 0

Ba da chiar nu te poti opri din tembelisme ? Iti spun eu greselile sa nu ti le gaseasca iar Bota: ,ar fi scrfis , ,tge-a intrebat, ,fapt,unuk, 

# pentru obsedatu\' traditional date 1 April 2013 23:12 +1

Mai baiatule, cand te vei vindeca de obsesia ta, Bota ? Nu mai plange de grija avocatilor de la el, prostul moare de grija altuia si cainele de drum lung. Altceva decat atacuri la persoana lui Bota, nu emani pe aici. Sa stii ca nu e tabloid aici. Esti tare frustrat. Ce ai cu restul oamenilor ? Ce ti-au facut ? Nu mai sustine atatea idiotenii. Te intelegem ca nu-l inghiti pe Bota, e boala ta. Dar legal, are dreptate, asta e, ghinionul tau si al lui flocea. Lamureste-ne de fapt, de ce va este frica de concurenta ? Asta va roade pe voi, nu betiile ( presupuse ) sau alte chestii personale de-ale lui Bota. Daca mai putea si botomiei sa infiinteze legal barouri, era vai mama voastra. Ati fi murit cu spume la gura. Daca ai o minima educatie si inteligenta, termina odata ptr. totdeauna cu tampeniile. Sau esti platit ptr. asa ceva ?

# pentru al de mai sus date 2 April 2013 00:19 0

la cine te referi,mai mosule?pe aici au scris multi despre bota,botisti,uniuni de avocati,legalitati,ilegalitati etc.etc.Eu nu am obsesia Bota,nu am scris nimic la modul direct si am fost destul de ponderat.Aia care vor sa inceteze vor inceta daca ii numesti(zic si eu,fara sa cred,urmarind pe vreo cativa)Numai de 2 zile au postat c/a Bota si botisti vreo 6 pe cele doua articole.Eu nu sunt unul cu 10 nick-uri precum Bota.El are un stil inconfundabil iar vocabularul lui este de tot rasul.Oricum ,,baroul b ota,,este in afara legii iar traditionalii sunt avocatii legali.

# Ultimul Charlot date 2 April 2013 11:18 0

Voi ati auzit de separatia puterilor in stat?  In romania asta e definitia cea mai corecta 

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.03.2023 – Cami a primit a doua sansa. Intra pe spalarea banilor

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva