24 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ATITUDINEA CIVICA IN PANDEMIE A FOST PREMIATA – ZRVP: au fost desemnati castigatorii concursului de eseuri ”Restrangerea libertatilor individuale in context pandemic”

Scris de: L.J. | pdf | print

21 January 2022 16:30
Vizualizari: 5882

Au fost desemnati castigatorii concursului de eseuri ”Restrangerea libertatilor individuale in context pandemic”. Anuntarea celor trei lucrari castigatoare a avut loc vineri, 21 ianuarie 2022, in cadrul unui eveniment online la care au participat organizatorii, membrii juriului si autorii primelor 20 de lucrari clasate.


 

Cei trei laureati ai concursului ”Restrangerea libertatilor individuale in context pandemic”, organizat de societatea de avocati Zamfirescu Racoti Vasile & Partners (ZRVP) in parteneriat cu DILEMA VECHE si JURIDICE.ro, sunt:


Premiul I

Itu Maria-Alexandra, Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iasi

Premiul II

Caramete Slava Fulga Cornelia, Universitatea de Vest Timisoara

Premiul III

Sovar Mihai-Cosmin, Universitatea din Bucuresti

Premiul special al juriului

Togan Alexandru Radu, Universitatea din Bucuresti


Lucrarile celor 20 de finalisti ai concursului vor fi publicate intr-o culegere de eseuri dedicata acestei initiative si vor fi preluate de asemenea pe site-ul JURIDICE.ro.


La concursul ce s-a desfasurat in perioada 3 noiembrie – 3 decembrie 2021 au fost invitati sa participe absolventii licentiati in stiinte juridice ai unei facultati de profil din cadrul oricarei universitati acreditate din Romania sau dintr-un alt stat membru al Uniunii Europene.

Reamintim ca premiile constau in:

Locul I – un premiu in valoare de 20.000 lei;

Locul II – un premiu in valoare de 15.000 lei;

Locul III - un premiu in valoare de 10.000 lei.


Juriul a fost format din avocatul Calin-Andrei Zamfirescu, partener senior ZRVP si totodata presedintele juriului, Ioana Ene Dogioiu, Corneliu Birsan, Corneliu-Liviu Popescu si Sever Voinescu.


Despre Zamfirescu Racoti Vasile & Partners

Zamfirescu Racoti Vasile & Partners (ZRVP) este acreditata ca una dintre cele mai importante societati de avocatura din Romania, oferind servicii de asistenta juridica atat in sfera litigiilor si a arbitrajului, cat si in domeniul avocaturii de business, al insolventei, al dreptului penal al afacerilor si al consultantei fiscale.

ZRVP are o echipa de 66 de avocati, dintre care 14 asociati – Calin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoti si Stan Tirnoveanu – asociati fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Elena Iacob, Alina Tugearu, Monica Strimbei, Catalin Micu, Andrei Dumitrescu, Mihai Bajenaru si Cosmin Cojocaru (asociati), domnul prof.dr. Valerian Cioclei si Robert Oancea (of counsel).

Comentarii

# LULU date 22 January 2022 12:17 0

Numai in pandemie? - dar in"democratia" noastra specifica? Comparativ cu drepturile " ROMANILOR"(- termen la moda cand vorbesc "extraterestrii ?" despre noi) din perioada ANTEBELICA si ACUM ,perioada "infractionalitatii generalizate" in comformitate cu LEGEA COMUNISTA "IMBACSITA" DE DEMOCRATIA NOASTRA SPECIFICA (" general valabilul" din vest si de peste ocean NNU ! ESTE VALABIL IN FATA EMANATILOR CAT SI A "ORGANELOR LOR"REPRESIVE), SFIDEAZA "omisul-umil cetatean" si care,inca.... dar nu stim cat, mai rerezinta doar votul in rest suntem "'TOLERATI PE PROASPATA LOR MOSIE!. Pe cand lucrarea , ajutam cu exemple "de caz"...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.07.2024 – Judecatoarea la care a picat gruparea Coldea

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva