Indaco.ro
luju luju luju

Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

COZMA & HOROTAN – Avocatii Marius Cozma si Vasile Constantin Horotan, membri ai Baroului Satu Mare, ofera servicii juridice de business eficiente, integrate si specializate, practicand in egala masura consilierea juridica si activitatea de instanta la standarde profesionale inalte. Echipa „Cozma & Horotan” acopera toate ariile de practica importante pentru activitatea comerciala - drept fiscal, drept comercial, falimente, asigurari, drept bancar si dreptul muncii

Luni, 18 aprilie 2016 15:48 | Scris de L.J. | pdf | print | email

Cozma & Horotan” este o societate de avocatura de business, membra a Baroului Satu Mare, care a luat fiinta in februarie 2015 prin fuziunea cabinetelor de avocati conduse de Marius Cozma si Vasile Constantin Horotan, ca urmare a unei vechi si fructuoase colaborari intre acestia. Astfel, in baza expertizei acumulate in anii in care si-au desfasurat activitatea individual, avocatii SPARL „Cozma & Horotan” si-au propus sa constituie o societate bazata pe capacitatea de a alege si de a implementa pentru clienti cele mai bune strategii juridice, propunandu-si ca principal obiectiv oferirea de servicii juridice de business eficiente, integrate si specializate.


Societatea de avocatura „Cozma & Horotan” se adreseaza comerciantilor din majoritatea domeniilor de interes importante pentru activitatea comerciala, practicand in egala masura consilierea juridica si activitatea de instanta la standarde profesionale inalte.

Ariile de practica acoperite prin serviciile de asistenta juridica pe care le ofera echipa de avocati „Cozma & Horotan”:

-Drept comercial;

-Drept fiscal;

-Falimente;

-Asigurari;

-Drept bancar;

-Dreptul muncii.

Cozma & Horotan S.P.A.R.L.

Adresa: Satu Mare, str. Mileniului nr. 16/1-2 440037, jud. Satu Mare

Telefon: 0261.716.716

Fax: 0261.716.716

Web: cozmasihorotan.ro

E-mail: marius@cozmasihorotan.ro; costi@cozmasihorotan.ro

Accesari:23190

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - In cazul crimelor de la Caracal avem de-a face cu:

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 21.08.2019 – Werner a dat gazele pe o sapca

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER