23 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CAMASILE NEGRE DIN CSM – Avocatul Aurelian Pavelescu il acuza pe Procurorul General Bogdan Licu in cazul sabotarii SIIJ: „Este vadita starea de infractionalitate a gruparii Bogdan Licu, actiunile acesteia fiind orchestrate in scopul subminarii Constitutiei, cu un plan prestabilit si asumat public. Actiunea este de natura rebeliunii legionare din 1941... Astfel de actiuni sunt din arsenalul Camasilor Negre ale lui Mussolini si Batalioanelor de Asalt ale lui Hitler”

Scris de: V.B. | pdf | print

8 October 2019 17:22
Vizualizari: 6346

Disperarea procurorilor CSM, inclusiv a Procurorului General Bogdan Licu (foto) – membru de drept in Consiliul Superior al Magistraturii – de a boicota cu orice pret sedintele de plen convocate pentru validarea Adinei Florea la sefia Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie au capatat deja dimensiunea unei adevarate rebeliuni, precum cea a legionarilor, din 21-23 ianuarie 1941. Acuzatia a fost formulata marti, 8 octombrie 2019, de catre avocatul Aurelian Pavelescu.


Pavelescu ii acuza pe Bogdan Licu si pe membrii Sectiei pentru procurori a CSM ca se dedau la infractiuni de natura a submina insasi Constitutia Romaniei. De altfel, acestia nu sunt singuri, insista Aurelian Pavelescu: in toata tara, numerosi procurori s-au pretat la executii judiciare cu dosare fabricate si teroarea catuselor, actiuni care de asemenea amintesc de legionari, sustine avocatul.

Iar aceasta „rebeliune legionara” a procurorilor e posibil sa fi fost gandita tocmai pentru crearea unor violente, cum s-a intamplat in 1941, cand generalul Ion Antonescu a scos armata peste razvratiti, atrage atentia Pavelescu.

Nu in ultimul rand, Aurelian Pavelescu avertizeaza ca in lipsa unei conduceri titulare la sectia speciala, actele de trimitere in judecata emise de SIIJ pot fi contestate in instanta.

Redam postarea integrala de pe Facebook a avocatului Pavelescu:

Rebeliunea legionara condusa de Procurorul General Bogdan Licu!

Astazi, pentru a sasea oara Consiliul Superior al Magistraturii a fost paralizat de gruparea procurorilor din jurul Procurorului General, Bogdan Licu, la care s-au aliniat judecatori cu dosare grele de coruptie pe rol si inclusiv Ministrul Justitiei, Ana Birchall.

Paralizarea institutiei fundamentale a autoritatii judecatoresti are ca scop blocarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie, creata prin lege si avizata de Curtea Constitutionala. Pentru blocarea confirmarii in functia de Procuror-sef a Adinei Florea care a castigat concursul sustinut in fata CSM cu o nota apropiata de 10. In lipsa Procurorului-sef, SIIJ nu poate functiona legal, putand fi contestate actele de trimitere in judecata.

Pentru ca exista o majoritate de sustinere a procedurii legale, nesantajabila, s-a trecut la o veritabila lovitura de stat prin boicotarea cvorumului si alte tertipuri, de patru luni de zile. Astazi, dupa convocarea plenului CSM de Lia Savonea joia trecuta, in scopul evident al boicotarii cvorumului, Bogdan Licu a convocat si el o intalnire cu procurorii Tatiana Toader, Mihai Ban si Florin Deac la sediul PG, la aceeasi ora cu sedinta CSM, pretext pentru neprezentarea la sedinta CSM. Procurorul Codrut Olaru a refuzat diversiunea lui Licu, devoaland ca Licu a convocat sedinta la Parchetul General abia luni!

Astazi, Licu a refuzat sa raspunda la telefonul Presedintelui CSM, baricadandu-se practic in Parchetul General impreuna cu acolitii.

Este vadita starea de infractionalitate a gruparii Bogdan Licu, actiunile acesteia fiind orchestrate in scopul subminarii Constitutiei, cu un plan prestabilit si asumat public.

Actiunea este de natura rebeliunii legionare din 1941, cand legionarii ajunsi la putere au ocupat cu forta institutii ale statului. Ca raspuns, maresalui Ion Antonescu a ordonat armatei sa ia cu asalt gruparile de legionari inarmati. Dupa confruntari sangeroase si lasati din mana de Hitler, legionarii au fost pulverizati.

Astfel de actiuni sunt din arsenalul Camasilor Negre ale lui Mussolini si Batalioanelor de Asalt ale lui Hitler. Actiunea condusa de Bogdan Licu survine dupa nenumarate actiuni de forta de tipul rebeliunii legionare ale procurorilor din tara, care au refuzat constant in ultimii ani sa se supuna legii si Constitutiei, luand in captivitate institutiile statului. In paralel, aceiasi procurori au pus sub asalt cu dosare fabricate si amenintarea catuselor intreaga clasa politica si chiar judecatori care s-au opus actiunilor legionare.

Daca rebeliunea procurorilor va continua, cu pretul luarii ca ostatic a statului si imposibilitatea apararii ordinii de drept prin forta legii, intr-o perioada de timp limitata, pe fondul unei legitime revolte populare, nu va fi exclusa, ca si in ianuarie 1941, interventia salutara a fortelor armate! Cineva poate si doreste acest lucru!

Comentarii

# ion date 8 October 2019 18:06 +12

In decembrie 1989 numai dumnezeu i-a scapat pe securisti de mania po******ra! Daca mai continua acesti securisti sa-si mai bata joc de romani ,a doua oara nu stiu daca ii mai scapa nici Dumnezeu de mania po******ra! De acesti mafioti,impostori ,tradatori numai asa se scapa de ei ,cum a scapat Antonescu de legionari!

# Marcel date 8 October 2019 21:06 +2

Si tot ca in ianuarie 1941, in spatele descreieratilor stau nemtii. Atunci erau hitleristii, acum NAZISTUL DE SIBIU. Acelasi tip de entitati biologice, invalide de caracter, cretinoizi prin definitie si eterni mancatori de KKT!

# imun/teanu date 9 October 2019 09:58 0

Si NAZISMUL lui Hitler tot tiptil, "pas cu pas", a pornit. Si tot prin NISTE alegeri. El neavand insa la numaratoare vreun STS nu putem sti cat au fost acelea furate. La noi stim. Perpetuand in prostie, PSD (prima ministra unde era?!) i-a dat iar STS votul pe mana /sa fie numai tampenie crasa? "Pas cu pas!" /nu se poate spune ca in pofida multitudinii falsurilor si incalcarilor lui constitutionale dl. Iohanis n-a fost si sincer la lansarea acestei lozinci /daca atunci "creduli" n-au inteles, nici acum sa nu mai priceapa? De fapt noi fiind EXPERIMENTUL (pe fata!) al infaptuirii acum "idealurilor" Kaizerului (cu si un Bismark) din primul razboi iar in al doilea al Domnului "Heil". O noua eVropa, tot in pasul de gasca al cizmei nemtesti dar travestit in "inventia" Euro. Noi, ca avem cu duium benevole "cozi de topor", POLIGON DE INCERCARE /cu si, la general, iresponsabilitate.

# imun/teanu date 9 October 2019 10:50 0

Suntem singura tara din Europa (si din lume!) in care o organizatie nazista a fost, sub nume schimbat, Re-Vitalizata. Declarata NAZISTA la chiar Nuremberg (nu si legionarii) si interzisa prin lege (in acord tratatelor internationale) de Regele Mihai. URMASII, cum i s-au declarat, azi "mostenindu-i" averile imobiliare /din cca. 1940 (infiintare) pana la interzicere (cativa ani, doar!) cu "acumuland" un imens imobiliar! Prin "confiscari" (furt!) de la toti la care "ravnea", institutii cultura, biserici si si cetateni, de orisice natii. Si si "niste"(!) EVREI (nu ASA sus?!), de "curatire etnica" trimisi la cuptoare! Si suntem, asa, singura natie (cu "conducatorii" ei! /"adormiti"?) care-a admis (si "de drag" "unei" "stiabile" Merkel) asemmenea marsevie /pentru care si "premiu" lui "heil" de la noi. Hal-al! (ne va fi inca!).

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.04.2024 – „Baronul Lamborghini” risca sa fie arestat 30 de zile. Propunere pentru reorganizarea parchetelor (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva