25 mai 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CAZANCIUC SI STUDENTII DE LA DREPT AU MARCAT ZIUA INDEPENDENTEI – Fostul ministru al Justitiei Robert Cazanciuc a sarbatorit Ziua Independentei Romaniei si Ziua Uniunii Europene: „Valorile democratice care stau la baza proiectului european din care astazi facem parte si destinul tarii noastre vor fi duse mai departe de cei care astazi sunt pe bancile scolii. Iar pregatirea acestora trebuie sa fie o prioritate pentru noi toti” (Galerie foto)

Scris de: L.J. | pdf | print

10 mai 2022 12:00
Vizualizari: 1764

Fostul ministru al Justitiei Robert Cazanciuc (foto) si mai multi studenti ai Facultatii de Drept de la Universitatea din Bucuresti au marcat la Senat dubla semnificatie a zilei de luni, 9 mai 2022: Ziua Independentei Romaniei si Ziua Uniunii Europene.Cu aceasta ocazie, senatorul PSD si-a exprimat increderea ca viitoarele generatii – aflate acum pe bancile scolii – vor duce mai departe „destinul tarii noastre” si „valorile democratice care stau la baza proiectului european din care astazi facem parte”.


Redam mesajul pe care Cazanciuc l-a postat pe Facebook alaturi de galeria foto de mai jos:


Am marcat astazi, impreuna cu studentii de la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, Ziua Independentei Romaniei si Ziua Europei!

Pentru romani, ziua de 9 mai are o semnificatie deosebita:

In 1877, Mihail Kogalniceanu, ministrul de externe al tarii, citea declaratia independentei de stat a Romaniei, iar in 1950, Robert Schuman, ministrul de externe francez, propunea o noua forma de cooperare politica menita sa elimine posibilitatea izbucnirii unui nou conflict in Europa.

Valorile democratice care stau la baza proiectului european din care astazi facem parte si destinul tarii noastre vor fi duse mai departe de cei care astazi sunt pe bancile scolii. Iar pregatirea acestora trebuie sa fie o prioritate pentru noi toti.

La multi ani, Romania!

La multi ani, Europa!”

 


Comentarii

# marin date 11 mai 2022 07:16 +55

care vaslori democratice? nene chiar bati campii? n az ifi ca re a europei este valoare democraica? certificat verde si cotrolul cetatenilor prin "digitalizare"? cand cei mai multi oameni nu au acces si nu cunosc aceste tehnologii? muncim "decat" daca suntem digitalizati cu forta? adica numai cei cu posibilitati au voie sa munceasca? apropos: se instaleaza roboti - detectoare de minciuni la granitele "europene". asta este democratia si libertatea de care vorbiti? ipocriti nenorociti ce sunteti.

# marin date 11 mai 2022 07:21 +81

ur@sula pregateste anularea suveranitatii (SUVERANITATEA APARTINE OAMENILOR SI NU CONDUCATORILOR SAU CELOR CARE SE VOR CONDUCATORI SUPRA-STATALI!), IAR OMEESEEE PREGATESTE LOVITURA GUVERNULUI MONDIAL "SANITAR", ADICA LOCKDOWN SI LOCKSTEP PENTRU SARACIREA OMULUI DE RAND PENTRU A PIERDE ABSOLUT TOT CE ARE, INCLUSIV COPIII, CARE VOR FI AI STATULUI PE MODEL "EUROPEAN": FINLANDA, SUEDIA, OLANDA, NORVEGIA (non-ue) toate avand radacina legea chineza? CAND VA TREZITI? "europenilor"? NOI SUNTEM ROMANI IN ROMANIA! ASTA ESTE INDEPENDENTA NOASTRA! suveranitatea. traditiile romanesti. ceva despre legile absurde de interzicere a cultivarii terenurilor si cresterii propriilor animale pentru consum? APROPOS DE "INDEPENDENTA". M U IE FACE NATIONALIZARE SI COLECTIVIZARE. MANCAREA TREBUIE SA VINA DE LA "EI". altfel cum sa te conditioneze de sinuciderea prin vaxx covrig sau sa te oblige sa te canibalizezi cu burgherii gheitz?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 24.05.2022 – Procurorul DNA a lesinat la ICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva