24 noiembrie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CCIR ACUZA FRAUDA – Camera de Comert si Industrie a Romaniei pune la zid Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania. CCIR reclama ca CNIPMMR a atribuit fraudulos unui eveniment titulatura de Topul National al Firmelor din Romania: „CCIR realizeaza TNF incepand din 1994, fiind singura organizatie din Romania abilitata printr-o lege organica sa stabileasca o astfel de ierarhie la nivelul intregii tari... Titulatura Topul National este marca inregistrata a CCIR”

Scris de: L.J. | pdf | print

30 octombrie 2020 13:34
Vizualizari: 1998

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) da atacul la Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR). CCIR a criticat CNIPMMR vineri, 30 octombrie 2020, pentru faptul ca aceasta din urma entitate ar fi atribuit fraudulos titulatura de Topul National al Firmelor (TNF) unui eveniment organizat de catre Consiliu in aceeasi zi de vineri.Mai exact, Camera de Comert sustine ca ea este singura organizatie din Romania abilitata prin lege organica sa stabileasca o astfel de ierarhie a societatilor din intreaga tara si, in plus, TNF este marca inregistrata a CCIR, valabila cel putin pana in anul 2025.

In acest context, Camera de Comert si Industrie a Romaniei avertizeaza ca va lua masurile legale care se impun.


Prezentam comunicatul CCIR:


Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) a luat act cu surprindere asupra organizarii de catre CNIPMMR, azi, 30 octombrie, a evenimentului sub titulatura de 'Topul National al Firmelor din Romania'.

CCIR realizeaza, incepand din anul 1994, Topul National al Firmelor (TNF), fiind singura institutie abilitata prin lege sa stabileasca o astfel de ierarhie la nivelul intregii tari.

In acest context, titulatura 'Topul National al Firmelor' este marca inregistrata de catre CCIR la OSIM avand valabilitate cel putin pana in anul 2025. CCIR realizeaza clasamentul Topul National al Firmelor prin interclasarea clasamentelor judetene, validate de Camerele de Comert si Industrie Judetene, avand la baza o metodologie unica, complexa si unitara implementata la nivel national.

Din nefericire, evenimentul organizat azi de catre CNIPMMR prin impostura si cu incalcarea nepermisa a legii privind protectia marcilor inregistrate, a expus mediatic inalti demnitari ai Statului Roman, fara ca acestia sa aiba cunostinta ca participa la un eveniment care contravine normelor legale in vigoare prin titulatura fraudulos folosita.

Constatand aceasta situatie, CCIR isi rezerva dreptul de a actiona conform legii, pentru ca astfel de evenimente care eludeaza normele si dispozitiile legale din Romania sa nu mai poata fi organizate in viitor si sa produca reale prejudicii”.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 158
    • VERDICTUL ZILEI - Va reusi regimul Iohannis sa desfiinteze SIIJ?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.11.2020 – Bobita s-a smucit degeaba. Dana Girbovan, sefa peste CA Cluj

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva