24 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

COMBINATIE PE FATA – Condusa de edilul USR Lucian Viziteu, Primaria Bacau i-a dat unei angajate, membra USR, o locuinta de serviciu, desi aceasta are domiciliul in Bacau. Angajata sustine ca a primit locuinta “doar temporar”. Surse: DNA a intrat pe fir

Scris de: L.J. | pdf | print

22 February 2024 14:38
Vizualizari: 2612

In timp ce opinia publica este cu ochii pe ce se intampla la Bucuresti, iata ce combinatii au loc in teritoriu. O angajata a Primariei Bacau a primit o locuinta de serviciu chiar daca are domiciliul in Bacau. Coincidenta: angajata este membra USR, iar Primaria Bacau este condusa de edilul USR Lucian Viziteu.


 

Cazul a fost prezentat in urma cu cateva zile de publicatia Ziarul de Bacau. Concret, Cerasela Ionela Cocalea, inspector de specialitate la Baze Sportive in cadrul Primariei Bacau, careia de curand i-au fost date atributii de conducere a serviciului, a primit acordul sa locuiasca intr-un apartament de peste 100 metri patrati, dotat si uitlat modern. Este vorba despre o locuinta de serviciu situata in cladirea unde functioneaza Inspectoratul de Stat in Constructii, cladire in care Primaria Bacau detine patru apartamente, doua fiind date spre folosinta Teatrului Bacovia, unul Politiei Locale, iar altul aflandu-se in administrarea municipalitatii.


Membra USR recunoaste, dar spune ca sta “doar temporar”


Problema este ca Cerasela Ionela Cocalea a primit locuinta de serviciu desi are buletin de Bacau, deci domiciliu in Bacau. Mai mult, atribuirea apartamentului ar fi fost facuta pe langa lege, in conditiile in care acordarea locuintelor de serviciu trebuie aprobate de Consiliul Local.

Contactata de Ziarul de Bacau, membra USR a recunoscut ca a primit locuinta de serviciu, desi are buletin de Bacau. Aceasta a facut si o precizare uluitoare, in sensul ca sta in apartament “doar temporar”: „Este adevarat, am primit o locuinta de serviciu. Normal ca am buletin de Bacau, din moment ce am locuit in Bacau. Neavand alt domiciliu decat acest apartament de serviciu, mi se pare normal, nemaiavand casa. Sunt membru USR, dar cine mi-a inlesnit aceasta facilitate nu este membru USR, sa stiti!”.

De precizat ca in celelalte trei apartamente de serviciu aflate in aceeasi cladire locuiesc persoane care sunt angajate la institutii din Bacau, dar care au domiciliul in alte localitati.


Efectele dezvaluirii facute de Ziarul de Bacau


Dezvaluirile facute de jurnalistii de la Ziarul de Bacau au avut doua urmari.

In primul rand, Primaria Bacau ar fi dispus evacuarea din apartament a membrei USR Cerasela Ionela Cocalea.

In al doilea rand, DNA s-ar fi autosesizat si ar fi descins la Primaria Bacau pentru a ridica documente legate de acest caz.


* Mai multe detalii despre cazul angajatei USR de la Primaria Bacau condusa de un membru USR pot fi citite aici si aici

Comentarii

# Io date 22 February 2024 15:03 +6

Abuz in serviciu la USR? Nu...ei sunt intotdeauna nevinovati. Sa vedem cum.se va solutiona dosarul la DNA.

# Lila date 22 February 2024 15:57 +7

Important dosar...așteptăm să le vedem și pe următoarele!

# Obi Wan Kenobi date 22 February 2024 21:25 -1

Asta da teză eroică la DNA. Nici măcar nu pare infracțiune.

# maxtor date 23 February 2024 06:46 +1

dupa fatza Cerasella e din vechea garda, din UTC, din aripa de vulpi hodoroage a USR.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.04.2024 – „Baronul Lamborghini” risca sa fie arestat 30 de zile. Propunere pentru reorganizarea parchetelor (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva