20 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

COMISIA EUROPEANA, SLUGA BIG PHARMA – Inimaginabil: Comisia Europeana a secretizat cel putin o treime din fiecare contract incheiat cu BioNTech-Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson&Johnson si alti producatori de vaccinuri. Eurodeputatul Cristian Terhes: „Banii cetatenilor europeni au fost dati de Ursula von der Leyen acestor companii farmaceutice. Ce s-a intamplat cu ei?... Cand guvernul stie totul despre tine, aceea e tiranie... Cand tu stii totul despre guvern, aceea e democratie” (Documente)

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

4 November 2021 16:54
Vizualizari: 56598

Desi Comisia Europeana are datoria de transparenta fata de cetatenii UE, din ale caror impozite functioneaza, executivul comunitar a actionat fix pe dos, dedandu-se la o scandaloasa secretomanie.Saptamana trecuta, CE a publicat contractele incheiate cu producatorii de vaccinuri BioNTech-Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson, Sanofi-GSK, CureVac si Novavax. „A publicat” este doar un fel de a spune, caci, dupa cum va puteti convinge singuri facand click aici, cel putin o treime din fiecare contract este cenzurat. Deci dupa ce ca autoritatile pandemice – nu doar din Romania, ci si din strainatate – ne indeamna sa avem incredere in stiinta si sa ne vaccinam, nici macar nu fac efortul de a fi complet transparente si de a publica in integralitate (subliniem: in integralitate) contractele incheiate cu producatorii de vaccinuri, astfel incat cetatenii Uniunii Europene sa stie clar la ce riscuri se expun daca se lasa vaccinati.

Cel care a scos la iveala manevra Comisiei Europene duminica, 31 octombrie 2021, a fost europarlamentarul PNTCD Cristian Terhes (foto), intr-o conferinta de presa comuna sustinuta cu eurodeputatii Ivan Vilibor Sinčić (Croatia), Francesca Donato (Italia) si Christine Anderson (Germania). Cu totii s-au pronuntat impotriva certificatului verde (certificatului digital), avertizand ca documentul restrange nepermis de mult libertatea de miscare si alte drepturi si libertati si ca existenta lui contrazice insele fundamentele Uniunii Europene.

Mai jos veti gasi atat declaratia lui Terhes (cu subtitrari romanesti), cat si conferinta completa, continand si discursurile celorlalti europarlamentari (fara subtitrari), precum si arhiva cu documentele cenzurate publicate de CE.

 Prezentam luarea de pozitie a lui Chris Terhes, insotita de declaratiile facute dupa conferinta (conform postarii de pe Facebook – vezi video):


Stiti, [ca europarlamentari] am fost alesi de catre oameni (asa spune Tratatul), dar nu trebuie sa uitam ca suntem alesi aici pentru oameni.

Trebuie sa avem in minte ce e mai bine pentru oameni, deoarece acesta este motivul pentru care ei ne-au ales aici, in Parlamentul European.

Tuturor acestor lideri ai Parlamentului European le place sa se laude pe sine, de fiecare data cand merg intr-o conferinta de presa, si sa spuna ca aceasta este cea mai democratica institutie a Uniunii Europene.

Intrebarea pentru ei este: E cu adevarat asa?

Le-ati spus acestor oameni in Parlament, cand ati ales sa-i deposedati de drepturile lor fundamentale, de ce ati facut-o?

Vedeti, avem toate aceste tratate, despre care vorbea si colegul meu, care prevad ca niciun tratament medical nu poate sa-ti fie impus decat daca decizi asupra lui LIBER si in urma unui CONSIMTAMANT INFORMAT.

In mod clar, ceea ce acesti [lideri] fac in prezent, sa conditioneze accesul in Parlament de posesia acestui certificat verde, violeaza aceasta libertate a oamenilor de a alege cu ce doresc sa fie vaccinati sau testati.

Dar exista si celalalt aspect, iar intrebarea pe care v-o adresez nu doar voua, in Parlament, ci si fiecarui cetatean european, ca sa va intrebati propriile guverne, este:

Ati fost voi informati cum se cuvine despre ceea ce se intampla?

Pentru ca am avut multe dezbateri, la inceputul acestui an, in Parlament, unde am solicitat acces neingradit la contractele semnate intre aceste companii producatoare de vaccin si Uniunea Europeana.

Si citez dintr-un articol din Euractiv din 22 ianuarie 2021, care spune urmatoarele:

«Contractul semnat intre firma farmaceutica si Comisia Europeana in noiembrie 2020 a fost pus la dispozitia europarlamentarilor marti intr-o forma cenzurata, dupa ce firma a fost de acord ca respectivele contracte sa poata fi cercetate».

Poftim? POFTIM?

Asadar, se impune un produs medical asupra cetatenilor europeni fara ca ei sa stie ce scrie in aceste contracte? Nu doar ca ei nu stiu, dar nu stim nici noi, ca europarlamentari, ce e in ele!

Deci dupa multa presiune in Parlament (astfel cum spune si articolul), aceste contracte ne-au fost puse la dispozitie noua si publicului.

Si doresc sa va arat unele dintre acele pagini. Si spuneti-mi voi daca e OK ca cetatenii europeni sa fie expusi la aceasta situatie, in care nu pot merge la serviciu, nu pot intra intr-un magazin, nu pot sa-si duca copiii la scoala, nu se pot deplasa liberi dintr-o tara in alta, decat daca, intr-un caz, sunt vaccinati cu unul dintre aceste produse.

Asadar, aici sunt contractele care au fost publicate de catre Comisie cu aprobarea firmelor. E ceva nemaiauzit.

Iar acum am sa va arat paginile... Acestea sunt paginile... Vedeti?

(Eurodeputatul croat Ivan Sincic: ei numesc asta transparenta!)

Asadar, acesta [transparenta] este principiul fundamental al democratiei – corect? Va intreb: este asta transparenta? Vedeti ceva? Ca noi nu vedem!

Banii cetatenilor europeni au fost dati de Ursula von der Leyen acestor companii [farmaceutice]. Ce s-a intamplat cu acei bani? Unde sunt? De ce nu sunt deschisi fata de oameni si complet transparenti, astfel incat sa stim cu totii ce se intampla?

Diferenta dintre tiranie si democratie e foarte simpla. Cand guvernul stie totul despre tine, aceea este tiranie. Stiu cum e sa traiesti intr-o tiranie. Cand tu stii totul despre guvern, aceea este democratie.

Deci aici ne aflam in acest moment: laudand aceasta institutie, drept cea mai democratica institutie din Uniunea Europeana, dar nici macar noi, ca europarlamentari, ca alesi direct de catre oameni pentru oameni, nu am putut vedea aceste contracte.

Asa cum am spus saptamana trecuta, suntem aici pentru voi si ne vom lupta pentru voi.

Stiu ca multi dintre voi, din toata Europa, o duceti greu in acest moment, la fel cum greu o duc multi dintre voi, cei care lucrati pentru institutiile europene.

Asa cum un fost presedinte american a spus: 'Libertatea e doar la o generatie distanta de disparitie'.

Traim genul acela de timpuri in prezent si este datoria noastra si chemarea noastra sa luptam pentru libertate. Va multumesc.

(Afirmatiile de dupa conferinta:)

Cum poti, ca stat, sa-ti constrangi propriii cetateni sa se vaccineze cu produse medicale ale unor firme medicale private, produse ce sunt achizitionate in urma unor contracte dintre Comisia Europeana cu respectivele firmele, contracte la care, insa, cetatenii expusi la aceasta presiune infernala sa se vaccineze nu au acces complet?

Nu doar ca cetatenii nu au avut acces la aceste contracte, dar nici ca europarlamentari nu am avut acces. Romanii TREBUIE sa-i intrebe pe senatorii si deputatii din Parlamentul Romaniei daca au vazut aceste contracte. Cum poti sa votezi impunerea vaccinari oamenilor cand nu ai vazut aceste contracte?

 

 

-

 * Cititi aici toate contractele incheiate de UE cu producatorii de vaccinuri

Comentarii

# Dacy date 4 November 2021 17:45 +181

Multă sanatate si putere va doresc domnule Terheș sa aveți luptându-va cu acești nevertebratul care vor sa omoare o planeta întreaga obligându-i sa se injecteze cu un ser experimental.

# Truth date 4 November 2021 18:30 +94

Super tare au fost si sper sa lupte mai multi europarlamentari din Europa. L-am ascultat/vazut si tradus. Doamna Christine Anderson a spus niste cuvinte wow "Nimeni nu-mi acorda libertatea ,pentru ca sunt un OM LIBER"! TOTII au Dreptate !! Pentru LIBERTATE si nu tiranie ,hotie si crime impotriva umanitati. Ma mir ca nu l-au sters de pe you...t si facebiuciuc.

# Nicu date 4 November 2021 18:33 +56

Cine a semnat in orb din partea Romaniei?

# Iacob Tudora date 4 November 2021 18:34 +63

Fiți binecuvântat copil de Dumnezeu! Prin Domnul nostru Isus Hristos veți reuși!

# Marcel costel Stan date 4 November 2021 18:37 +29

Felicitări domnule terheș vă mulțumesc pentru atenție sunt împotriva vaccinului și a documentului certificat verde doamne ajută ne!

# Nestian Ermina date 4 November 2021 18:37 +40

Stimă și respect! Sunt mindra ca, ne reprezinta o persoana cu coloană vertebrală! Domnule Terhes veți ramine în istorie iar Dumnezeu va trimis pentru oameni pentru țară! Va doresc succes pe mai departe! Cu multă considerație!

# Mavrodin Mariana date 4 November 2021 18:39 +77

Câtă transparență !!!! Câtă bătaie de joc !!! Oare suntem destui oameni încă normali la cap să judecăm corect ? Ce se vrea de la noi ? Nu cumva ar fi benefic pentru noi sa urmăm exemplul UK ? Să ieșim din această coaliție toxică și periculoasa ? Să ne refacem industria și agricultura cu forțe proprii ? Sunt stupefiată ! Sunt indignată de neputință (ca pensionar ) , mi-e greu dar nu imposibil și încerc să înțeleg că trebuie dusă o muncă titanica pentru supraviețuire în aceste timpuri . Sunt alaturi de dvs. Vă admir și susțin în toate demersurile dvs pentru binele acestui popor umilit ! Aceleași considerente pentru d-na Grapini ! Vă stau la dispoziție cu toate forțele mele !

# Mihaila date 4 November 2021 18:46 +25

Mult respect și considerație pentru felul în care înțelegeți să fiți europarlamentarMulțumesc pentru că ne arătați ceea ce faceți!

# Iancu Elisabeta date 4 November 2021 18:46 +50

Vă doresc domnule Terhes multă sănătate și putere de muncă pentru că sunteți un om minunat care luptă pentru drepturile noastre. Vă mulțumesc pentru tot ce faceți pentru noi bp

# Adriana Barotty date 4 November 2021 18:49 +49

VA FELICIT SI VA DORESC MULTA SANATATE SI PUTERE SA LUPTATI CU ACESTI MIZERABILI VANDUTI OCULTEI PT BANI.

# Petrovici Ana date 4 November 2021 19:04 +46

Ascult si citesc cu interes ,absolut tot ce posteaza dl.Terheș ,unul din cei mai buni politicieni pe care -i are România ,azi.Cred in bunele sale intenții și cred cu tărie că ar schimba soarta noastră.

# Cioarba Nánási Gyöngyi Katalin date 4 November 2021 19:23 +41

Da! Vor să ne îngenuncheze, să ne sărăcească şi cine ştie mai ce! Nici nu vreau să mă gândesc, ce mai vreau să facă cu noi, în afară, că ne păcălesc şi ne fură banii greu munciți şi să ne facă slugi, probabil, dar dacă mai vor şi să facă experimente pe oameni! Am simțit de la început, că ceva nu este în regulă nici cu virusul, nici cu epidemia forțată să fie pandemie şi cu vaccinurile astea apărute atât de repede! De ce nu au făcut medicamente, tratamente la prea repede înainte! Normal, că totul este făcut pentru bani mulți, foarte mulți! Ceea ce nu-mi dau seama încă, de ce se grăbesc acum, aşa de repede pentru resetarea asta! Oare ştiu ei ceva, ce nu ştim noi? Au găsit oare leacul pentru viața veşnică şi vor să se scape de mulțimea de oameni, că se simt amenințați? Este sigur, că se simt amenințați, probabil le este frică, că dacă avem libertate prea multă, facem revoluție, ca şi francezii în 1789 şi pățesc şi ei ca şi bogații din acele timpuri! În orice caz, nu e de bine!????

# Dimitriu Carmen date 4 November 2021 19:26 +43

Cu mare interes vă ascult și vă mulțumesc că sunteți cu POPORUL...sunt împotriva acestui ser experimental și a acelui pașaport verde...de ce lo fi chemând așa? Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze cu multă sănătate și putere să învingeți RĂII. DOAMNE AJUTA! ;-)

# Roș date 4 November 2021 19:52 +46

Felicitări,domnule Terheș,dar eu am o nedumerire,oare sunteți singurul europarlamentar care reprezentați România,ceilalți unde sunt,au luat poziția ,,"struțului"?

# Hângan Andrei date 4 November 2021 20:13 +26

Sa va dea Dumnezeu forță putere de concentrare, și să nu cedați nici unei amenințări de orice fel și să vă ocrotească Dumnezeu în tot acest război pornit împotriva cetățenilor europeni. Va susțin, urmăresc în continuare, Doamne ajută.

# Elena Gheban date 4 November 2021 20:15 +51

Vă felicit dl. Terhes pentru tot efortul depus și abia aștept ziua în care să-i văd plătind pentru genocidul pe care îl fac azi. Stimă și respect

# Bircea Madea date 4 November 2021 20:27 +65

Lumea Justitiei, nu dati si la colegii de la Antena 3 aceste contracte ? Poate le comenteaza intre doua emisiuni de propaganda pro vaccinuri.

# Sorina G. date 4 November 2021 20:37 +38

Daca am avea majoritatea politicienilor, procurorilor si chiar un Presedinte ca domnul Terhes, nimeni nu ar mai indrazni sa batjocoreasca romanii si Constitutia dupa bunul plac. Am fi si noi o tara respectata ca si Ungaria si Polonia, care stiu sa se lupte pentru interesele lor nationale. Tradatorii inca nu au inteles ca fara adevar, bine si frumos viata e doar o farsa si o inutila iluzie...Iar Adevarul mai devreme sau mai tarziu iese la lumina. Felicitari Domnului Terhes pentru curajul, frumusetea sufleteasca si demnitatea de a duce lupta grea de aflarea a ADEVARULUI! Succes in continuare in lupta cu hidra globalista!

# Aneta grigoriu date 4 November 2021 20:40 +24

Trebuie iesit din UE, ptr ca se baga in treburile interne ale tarilor europene Vad ca si banii nu sunt folositi cum trebuie si unde trebuie Felicitari Marii Britanii ca a iesit fix cind trebuia !!!

# Maria Lorincz date 4 November 2021 21:03 +36

Va felicit dl Terhes santeti un om exceptional , care lupta cu adevarat pentru drepturile noastre, santeti intruna loc unde chiar puteti sa ne ajuta ti sa obtinem drepturile fundamentale. Dumnezeu sa va ocroteasca, si sa va dea multa putere si curaj.

# Gina date 4 November 2021 21:14 +43

Multà sănătate putere și realizàri să và de-a Dumnezeu!

# Roexit, fraților!!! date 5 November 2021 09:08 +32

Felicitări, D-le Terheş. România are mare nevoie de oameni ca Dvs! ROEXIT, fraților!!! De la UE, primim doar DECADE ȚA, DISPREȚ, MĂRFURILE LOR ÎMPUȚITE, iar de la noi ei iau haraci şi peşcheş gras, ne iau resursele, forța de muncă, ne iau pruncii şi au pus JUGUL LOR NBETREBNIC PE GRUMAZUL NOSTRU. Blestemată le fie şandramaua coruptă si parazită! ROEXIT!!!

# Stavaru Cristinel-Dorin date 5 November 2021 09:52 +24

Bravo vouă sunteți cu adevărat patrioti fora voi suntem nimic respect

# maxtor date 5 November 2021 10:29 -36

Cand tu stii totul despre guvern, aceea e .....REPUBLICA!(democratzie e cand voteaza pwolimea fara discriminare,la gramada,de-a valma).

# Popa Eugenia date 5 November 2021 12:16 +16

Sustin comentariul D nei Sorina G.

# Baran Gheorghe date 5 November 2021 12:41 +18

Se stie , circula pe internet documente care atesta ca parlamentul european nu este ceea ce pare . In realitate comisia este totul iar cei 705 de eurodeputati ( erau 751 cu GB) sunt de fatada , ei sunt batista de pe tambal . Toate jmecheriile le face comisia si comisarul sef, comisie care la nivel EU este echivalentul Guvernului national, de aceea guvernul are atata curaj pentru ca aceasta extensie - compresie este identica si se incurajeaza . la fel , parlamentul din Romania este tot o batista pe tambal . Nu vedeti ca nu se guverneaza fara OUG -uri si OG-uri? Nu vedeti ca guwernul s-a erijat in legiuitor de facto iar parlamentul doar ridica mana de iure. OUG, OG...apoi ONG ( oare , cine conduce guvernul sau ONG-urile?) .Vorba lu ala... daca nu citesti esti neiformat iar daca te uiti la tembelizor sigur esti dezinformat. Unii zic ca vine apocalipsa, altii deja o traiesc.

# Lita date 5 November 2021 14:41 +15

IG Farben: Pharmaceutical Conglomerate (1916 to 2015), paragraful 4, ultimele 2 randuri: "Hitler a avut oameni de stiinta de varf care au studiat aditivi alimentari, conservanti sintetici, vaccinuri experimentale pline de toxine. Suna familiar?" ("Hitler had top scientists studying food additives, synthetic preservatives, highly experimental vaccines full of toxins. Sound familiar?"). http://www.truthwiki.org/ig-farben-pharmaceutical-conglomerate-1916-to-2015/

# Vlad date 5 November 2021 23:32 +20

Pare ca am gasit intr-un colt al internetului, varianta necenzurata a contractului. Lucrand in IT, nu am competentele sa interpretez ce contine documentul nici din punct de vedere legal, nici medical. Le-am trimis mail si celor de la LuJu si altora. https://e.pcloud.link/publink/show?code=XZ9NJJZIyOqaXdJzrRI8smfIqPojSwLGj5V

# Je date 6 November 2021 00:24 +20

Vremurile de pe urmă. Nu mai durează mult. Adevărul iese la lumină.

# Cel mai tare discurs din `89 incoace , cred. date 8 November 2021 23:07 +15

Bravo ! Bravo ! Bravo ! Excelent , 10 ! Sunteti un fel de Nadia Comaneci a politicii europene . RESPECT LA MAXIM !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.04.2024 – Prima victorie in instanta obtinuta de vanatorul de pedofili

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva