13 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CONCURS DE PROMOVARE EFECTIVA IN FUNCTII DE EXECUTIE – 506 judecatori vor sa promoveze la instanta ierarhica superioara, dar s-au scos la concurs doar 84 de posturi. La parchete, 227 de procurori se bat pe 104 locuri (Listele cu candidatii)

Scris de: E.D. | pdf | print

18 February 2013 16:17
Vizualizari: 14574

 

Institutul National al Magistraturii a publicat listele cu judecatorii si procurorii admisi la concursul de promovare efectiva in functii de executie din data de 3 martie 2013. Concursul se organizeaza pentru ocuparea unui numar de 84 de functii de executie vacante la nivelul instantelor judecatoresti, dintre care 63 la tribunale si 21 la curtile de apel si pentru ocuparea unui numar de 104 functii de executie vacante la nivelul parchetelor de pe langa instantele judecatoresti, dintre care 91 la parchetele de pe langa tribunale si 13 la parchete de pe langa curtile de apel.


Corform listelor publicate de INM, pentru cele 84 de la nivelul instantelor judecatoresti s-au inscris un total de 506 judecatori, dintre care 186 sunt din Bucuresti. In ceea ce priveste parchetele de pe langa instante, 227 de procurori vor candida pentru ocuparea celor 104 posturi vacante. Concursul de promovare efectiva in functii de executie din data de 3 martie 2013 va consta in sustinerea unor probe scrise, cu caracter teoretic si practic.

Potrivit Hotararii nr. 621/21 septembrie 2006, in baza caruia a fost organizat concursul de promovare in judecatorilor si procurorilor, Comisia de organizare a concursului este compusa din presedinte – secretarul general ori secretarul general adjunct al Consiliului Superior al Magistraturii sau directorul Directiei resurse umane si organizare; vicepresedinti – secretarul general adjunct, directorii INM si/sau directorii Directiei resurse umane si organizare; membrii – directori, sefi de servicii, personal de specialitate juridica asimilat judecatorilor si procurorilor din cadrul CSM, experti ai INM, functionari publici si personal contractual din cadrul CSM si din cadrul INM.

Comisiile de elaborare a subiectelor si de solutionare a contestatiilor sunt numite prin hotarare de Plenul CSM, la propunerea INM, fiind alcatuite comisii distincte pentru judecatori si pentru procurori. Fiecare comisie pentru judecatori este alcatuita din judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, judecatori de la curtile de apel si formatori de la INM. Fiecare comisie pentru procurori este alcatuita din procurori de la Parchetul de pe langa ICCJ, procurori de la parchetele de pe langa curtile de apel si formatori de la INM.

*Cititi aici lista finala a candidatilor judecatori inscrisi la concursul de promovare in functii de executie efectiva din data de 3 martie 2013

*Cititi aici lista cu posturile de judecator scoase la concurs pentru promovarea efectiva in functii de executie, la tribunale si curti de apel

*Cititi aici lista finala a candidatilor procurori inscrisi la concursul de promovare in functii de executie efectiva din data de 3 martie 2013

*Cititi aici lista cu posturile de procuror scoase la concurs pentru promovarea efectiva in functii de executie

Comentarii

# cocorico date 19 February 2013 11:43 0

Ce concurs? Ce promovare? Le propun procurorilor sa faca cerere la basss , ca-i numeste asta direct judecatori. Iar judecatorii... sa inghita chestia asta si sa stea in banca lor (ca de obicei)

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.06.2024 – Solomon o vrea pe “Veverita” la PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva