28 octombrie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CONSTITUTIA, MODIFICATA PRIN HG – Liviu Dragnea se dezlantuie dupa ce Senatul a votat proiectul de lege care ii va permite Executivului sa aboleasca drepturile si libertatile romanilor prin hotarare de Guvern, nu prin lege: „Constitutia este incalcata prin simple Hotarari de Guvern, dupa cum dicteaza interese meschine de moment ale unor tradatori pentru care sanatatea cetatenilor nu e decat un pretext... Senatul aproba inrobirea romanilor, instigarea la dusmanie si marginalizarea nevaccinatilor”

Scris de: V.B. | pdf | print

24 septembrie 2021 14:47
Vizualizari: 4935

Senatul Romaniei a comis doua abominatii dintr-un foc miercuri, 22 septembrie 2021, cand a votat proiectul de lege privind certificatul verde (click aici pentru a citi): a permis ca insasi Constitutia sa fie modificata prin hotarare de Guvern si a incalcat nepermis de mult drepturile si libertatile romanilor nevaccinati, practic inrobindu-i.Cel care s-a revoltat din aceasta cauza joi, 23 septembrie 2021, a fost ex-presedintele PSD Liviu Dragnea (foto), sustinator al noului partid Alianta pentru Patrie, fondat de Codrin Stefanescu.

In acelasi context, Dragnea le-a reprosat introducerea dictaturii pandemice nu doar senatorilor de la PNL, USR-PLUS si UDMR (care au votat proiectul de lege), ci si celor de la PSD, care nu au votat impotriva monstruozitatii legislative, ci doar s-au abtinut.

Dupa cum veti vedea mai jos in postarea de pe Facebook a lui Liviu Dragnea, politicianul cere publicarea listei nominale a tuturor celor care au votat proiectul certificatului digital COVID-19. Mentionam ca aceasta lista este deja disponibila facand click aici. In general, votul electronic al oricarei sedinte de plen a Senatului il gasiti dand click aici. Pentru Camera Deputatilor, faceti click aici. In fiecare caz, aveti la dispozitie calendarul sedintelor de plen.


Iata postarea de pe Facebook, pe care Liviu Dragnea a insotit-o de imaginea de mai jos:


PNL - USR PLUS - UDMR si PSD introduc dictatura si legifereaza taierea drepturilor si libertatilor cetatenilor romani!

Constitutia Romaniei este incalcata prin simple Hotarari de Guvern, dupa cum dicteaza interese meschine de moment ale unor tradatori pentru care sanatatea cetatenilor nu este decat un pretext.

Certificatul digital este impus in Romania prin Hotarare de Guvern! De cand Constitutia tarii este modificata printr-o Hotarare de Guvern?

Senatul Romaniei aproba inrobirea romanilor si instigarea la dusmanie si marginalizarea cetatenilor nevaccinati.

Proiectul de lege privind aprobarea Ordonantei de Urgenta 68/2021, care stabileste ca Certificatul digital, sa fie introdus in Romania prin Hotarare de Guvern, a fost votat in Senatul Romaniei.

Doar 11 senatori au fost impotriva, 86 nu s-au opus (45 de la putere au votat "pentru", 41 de la PSD s-au abtinut).

Senatul Romaniei trebuie sa publice lista nominala a acestui vot!”

 


Comentarii

# Lita date 24 septembrie 2021 15:15 +254

Nu se dezlantuie, ci transmite un mesaj echilibrat, bazat pe constitutie.

# Neanae date 24 septembrie 2021 15:51 +253

Bun, Constituția, adică LEGILE FUNDANENTALE devin hârtie de făcut conuri pentru semințe. Inventam orice oricând, am rezolvat-o! Cu Sfânta Biblie când începem sa facem conurile? Ca are pagini multe rău. Ia o groaza de timp. Ea, Biblia, e deja ignorata și batjocorită de pervertiți, de tembeli fără umbra de valori, de cretinoizi care nu sunt nici cai nici măgari, de apucații care habar nu au de ce e aia rusine și respect, dar au pretenții cu carul etc etc DOMNULE DRAGNEA MULTĂ FORȚĂ! E GREU SA REPUNEM PLANUL LUCRURILOR LA LOCUL LUI. Acum e perfect cu kurukuku in sus!!!! Tot ce e cretinoid a devenit NORMAL! Succes și multă sănătate.

# VIKY date 24 septembrie 2021 19:22 +195

Am mai scris: PUBICATI LISTA ACESTOR GUNOAIE DIN SENAT. Și să nu uit, o flegma pe talpa, pardon fata Pee See Dee-ilor care s-au abținut. Au ținut mâinile la spate, tremurând la gândul că dacă semneaza împotriva vor primi "brățări" de la stăpânii pe care îi slujesc?. Cred că este cel mai infect și corupt Guvern și Parlament din in ultimii 31 de ani. Să aveți parte de toate legile care le dați, gunoaie umane cu chip omenesc.

# Gilu date 24 septembrie 2021 22:21 +121

Ce - i aia " Constituție " , în Romanica ? Vreo bucata de plush de lustruit pantofii lui Werner...Vreun regulament de la vreo casa de nebuni... Un text care nu folosește la nimic, ba dimpotrivă: dăunează enorm unui popor obișnuit cu dezbinarea. Este un miracol, cum s- a facut unirea ținuturilor românești, deși cu mare întârziere...Ma tem de viitor ! Ma tem de ceea ce va alege " boborul " nostru după Werner!

# maxtor date 25 septembrie 2021 02:52 +15

@domnu referenduum:constitutia e incalcata pe "vointza poporului" cum calca scroafa pe purcei.

# Lita date 25 septembrie 2021 09:59 +63

Constitutia Romaniei este incalcata nu numai prin Hotarari de Guvern. Ordonanta de Urgenta nr. 68/2021 este lovita de neconstitutionalite in integralitate, pentru ca nu poate avea ca domeniu de reglementare drepturi, libertati si indatoriri prevazute de Constitutie: " Art. 115 – Delegarea legislativă ..."(6) Ordonantele de urgenta nu pot fi adoptate in domeniul legilor constitutionale, nu pot afecta regimul institutiilor fundamentale ale statului, drepturile, libertatile si indatoririle prevazute de Constitutie, drepturile electorale"...

# Mihaela date 25 septembrie 2021 14:08 +122

Dl. Dragnea, un om de stat : inteligent, logic, echilibrat, ancorat în realitate, cu dragoste de oameni. Nici nu putea avea altă poziție față de problema respectivă. Se poate compara cu intrușii care ne conduc, spre dezastru ?

# Gandalf date 27 septembrie 2021 01:53 -1

.....dl.Dragnea....poate e prea târziu....când ați fi putut sa îl suspendați pe prostul din Sibiu va-ti opus.... Continuarea ați simtit-o pe pielea dvs.... Eu unul sunt dezamăgit de aceasta tara, de aceasta Europă care seamănă tot mai mult cu anii 33....vreți sa știți continuarea...

# Publicati lista cu cei care au votat "pentru" ! date 27 septembrie 2021 17:53 +3

Trasi pe roata si arsi pe rug ar fi prea putin ...

# Dragnea, Dragnea, Dragnea !!! date 27 septembrie 2021 17:55 +3

Pe ei pe mama lor ! PS. La cat mai este evaluat scalpul unui senator ? :-*

# maxtor date 28 septembrie 2021 02:36 -1

ce e aia?!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.10.2021 – Kovesi n-ar fi mandra. Stoina, bagat in disciplinar pentru ca sta cu curu' pe dosare

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva