5 iulie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CORBU E SINGURA – Sefa Inaltei Curti Corina Corbu nu va avea nicio problema sa obtina un al doilea mandat la conducerea instantei supreme. Corbu este unicul candidat pentru presedintia ICCJ. Niciun alt judecator de la Inalta Curte nu a indraznit sa ii fie rival. Corbu urmeaza sa fie numita de Sectia pentru judecatori a CSM pentru un nou mandat la conducerea ICCJ, pe care il va incepe in septembrie 2022 (Scrisoarea de intentie)

Scris de: George TARATA | pdf | print

24 mai 2022 14:48
Vizualizari: 2303

Desi au existat zvonuri in mediile juridice despre un important judecator de la Inalta Curte de Casatie si Justitie care intentiona sa ii fie contracandidat actualei sefe ICCJ Corina Corbu (foto dreapta) in procedura de numire la conducerea instantei supreme, iata ca acest lucru nu se va mai intampla. Niciun judecator de la ICCJ nu a indraznit sa ii fie rival Corinei Corbu la presedintia ICCJ.


 

Surse avizate au declarat pentru Lumea Justitiei ca actuala sefa a Inaltei Curti va candida de una singura pentru un nou mandat de presedinte al instantei supreme. Perioada de inscriere a candidaturilor s-a incheiat luni, 23 mai 2022, iar singurul pretendent la sefia Inaltei Curti este Corina Corbu.


Corbu are mandatul in buzunar


Conform calendarului postat pe site-ul CSM, Corina Corbu urmeaza sa isi depuna proiectul de management pana in 2 iunie 2022. Ulterior, incepand cu 8 iunie 2022, Corina Corbu poate fi convocata in fata Sectiei pentru judecatori a CSM in vederea sustinerii interviului. Nu va exista insa nicio problema pentru Corbu, in conditiile in care aceasta face parte din majoritatea care in prezent controleaza Consiliul.

Corina Corbu isi va incepe cel de-al doilea mandat la conducerea Inaltei Curi in luna septembrie 2022, urmand sa stea in functie pana in 2025, desigur daca nu intervine ceva neprevazut.

 

Scrisoarea de intentie a Corinei Corbu


Informatiile prezentate de Lumea Justitiei au fost confirmate de CSM, la scurt timp dupa publicarea lor. Corina Corbu este singurul candidat pentru functia de presedinte ICCJ. Pe site-ul CSM a fost publicata de asemenea si scrisoarea de intentie a lui Corbu (vezi facsimil).

 


Comentarii

# # jos prostituatii profesionali !!! date 24 mai 2022 16:23 +148

Logic, la cit de bine functioneaza justitia, era normal sa aiba continuitate...

# # jos prostituatele profesional !!! date 24 mai 2022 16:26 +281

:o :-x :-) <img src=ops:' /> :P Logic, la cit de bine functioneaza si cita credibilitate are INjustitia, era normal sa aiba continuitate... Sa aiba in vedere s-o IMPAIEZE dupa... SCIRBA, SILA sint cuvinte prea blinde pentru bataia de joc din sistem... :zzz

# M date 24 mai 2022 17:25 +144

Nici macar judecatoarea care a salvat o si ia clasat dosarul oenal nu a avut curaj sa isi depuna candidatura?. Te pui cu securistele...

# DODI date 24 mai 2022 22:52 +56

”Magistrata” este specialistă în pupincurism. Este singura explicație logică a prostituției afișate în fața unei BUDE. Iar rânjetul scrășnit al dulapului anormal din Cotroceni este motivația bucuriei pentru că SRI a avut de grijă să ăi descurajeze toți contracadidații acestei precupețe.

# ?????? date 25 mai 2022 07:03 0

& S-a ofeit Corina Corbu, fiind sezon de cireși urmat de cel de dude, pe unde ciorile dau atacul, deci că are pe cine "conduce", o astfel de eventuală numire făcut de Iohannis punând serios în discuție credibilitatea personajului și atitudinea acestuia față de hoții și corupție, ?

# santinela date 25 mai 2022 07:27 +8

Degeaba,si asta este fix dupa chipul si asemanarea rusinilor justitiei romanesti,recte Livia Stanciu si Tarcea.Judecatorilor de buna credinta din aceasta tara sinteti lasi si comozi si drept urmare sa nu mai scrieti ca sinteti nemultumiti de cum va reprezinta cine va reprezinta. Bai frate sa nu fie un contracandidat la TUTA in cauza ?

# ANA MARIA BOT date 28 mai 2022 10:50 0

NU INTELEG DE CE NU PREZINTA SI ALTI CANDIDATI, DECAT DNA CORBU FOSTA ACUZATA DE CORUPTIE...SI ACHITATA DIN LIPSA DE PROBE ?! SUNT UNII NOROCOSI CARE SUNT ACHITATI ..SA NU CREDETI CA SUNT TOTI EROARE JUDICIARA... RUSINEEE!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 4.07.2022 – Codrut Olaru s-a decis

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva