18 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CSM a aprobat un nou lot de formatori la INM, pentru scolirea auditorilor de justitie. Printre magistratii recrutati se afla si procurorul Gheorghe Muscalu, de la DIICOT, care va preda Criminalistica

Scris de: R.L. | pdf | print

22 June 2012 16:33
Vizualizari: 11828

 

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat recrutarea unui nou lot de formatori pentru formarea initiala, cu norma partiala, in cadrul Departamentului de formare initiala al Institutului National al Magistraturii. Printre magistratii formatori se afla si Gheorghe Muscalu (foto) procuror sef al Serviciului de Prevenire si Combatere a Infractiunilor de Terorism si a celor contra Sigurantei Statului, DIICOT – structura centrala, dar si procurorul Remus Budai, prim-procuror al Parchetului Capitalei si Tamara Manea, inspector CSM. Aminitim ca la data de 18 iunie 2012, procurorul Muscalu a fost ales cu 271 de voturi pentru functia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii ca reprezentant din partea procurorilor de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.


Iata numele noilor formatori la INM

- judecator Elena Blidaru, pentru disciplina Dreptul Uniunii Europene;
- judecator Corina Puschin
, pentru disciplina Dreptul familiei;
- procuror Remus Damian Budai
, pentru disciplina Criminalistica;
- procuror Gheorghe Muscalu
, pentru disciplina Criminalistica;
- judecator Claudia Jderu
, pentru disciplina CEDO;
- procuror Alexandra Carmen Lancranjan
, pentru disciplina CEDO;
- procuror Tamara Manea
, pentru disciplina Etica si deontologie profesionala.

 

Comentarii

# SRIUL date 22 June 2012 19:20 -1

Muscalu este un obedient Mafiei din Justitie. Intai sa vada greseala care a facut-o in dosarul de Terorism din Anglia, apoi sa devina formator...as fi mai bun ca el de 100 de ori..!!Stie el de ce..si Serviciile,..

# Viorel date 22 June 2012 22:52 0

Elena Blidaru sau Corina Puschin sunt judecatori de exceptie! Pacat ca se promoveaza doar pamblicari pe luju, iar oamenii de calitate nu! 

# Pila Lancranjan date 27 August 2012 22:44 +3

procuror Alexandra Carmen Lancranjan este in primul an de cand a fost numita in functie... prin ce pile a reusit sa ajunga si formator intr-o perioada atat de scurta?! :-*

# Ezoteric date 23 June 2012 01:09 +2

Trebuie facute niste suplimentari,astfel, ionut matei,la materia boli psihice care afecteaza justitia,ioana bogdan la judecarea cauzelor fara a fi judecator,papici si cerbu la drepturile procurorului in procesul de fotosinteza si mirancea la lautaria in magistratura. Plus stanciu la "determinarea sau inlesnirea sinuciderii inculpatului".

# IOAN DUSCAS date 23 June 2012 17:40 -2

ADIKA DAC' AR FI SA INTZELEG IO CATE CEVA DE P'AICEA AR FI KA MUSCALU A DAT HOTARARE CA MUSCALU SA MAI IA UN LEUTZ GREU SHI DIN ALTA PARTE KA POATE KA CHIAR ARE NEVOIE DE ACESHTI BANUTZI !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.07.2024 – Fost judecator, actual secretar de stat in MJ, la sueta cu un inculpat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva