24 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CSM, GRUP ORGANIZAT – Sectia de procurori a CSM a sfidat Romania si a acoperit organizatia criminala de la DNA Ploiesti, impiedicand arestarea periculosilor Mircea Negulescu si Lucian Onea. Daca pentru asemenea acuzatii nu se incuviinteaza arestarea, pentru ce mai avem Cod penal? Niciodata in istoria CSM Sectia pentru procurori nu a respins vreo propunere de arestare

Scris de: George TARATA | pdf | print

14 January 2019 20:50
Vizualizari: 16438

Procurorii din Consiliul Superior al Magistraturii si-au sapat singuri groapa. Au facut-o prin decizia scandaloasa pe care au luat-o luni seara, 14 ianuarie 2019, cand au refuzat sa incuviinteze arestarea preventiva a procurorilor Mircea Negulescu si Lucian Onea de la DNA Ploiesti. Hotararea reprezinta practic o sfidare la adresa romanilor, care au vazut nenorocirile comise la DNA Ploiesti, dar mai ales la adresa victimelor celor doi procurori care au sperat ca se in sfarsit se va face dreptate, inclusiv cu trimiterea acestora dupa gratii.


Practic, procurorii din CSM au ignorat faptele extrem de grave de care sunt acuzati Negulescu si Onea, constand in grup infractional organizat, folosirea abuziva a functiei in scop sexual, represiune nedreapta, cercetare abuziva, inducerea in eroare a organelor judiciare, compromiterea intereselor justitiei, trafic de influenta, fals intelectual, instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata, divulgarea informatiilor secrete de stat si abuz in serviciu. Pur si simplu, Sectia pentru procurori a CSM a decis ca Negulescu si Onea trebuie salvati si au impiedicat arestarea acestora.

Din informatiile noastre, decizia Sectiei pentru procurori a fost luata cu o majoritate de 4 la 1. Votul care, chipurile, s-a dat pentru incuviintarea masurii arestarii preventive a procurorilor de la unitatea de elita nu reprezinta, din punctul nostru de vedere, decat o cacealma de-a procurorilor din CSM, menita sa ii scoata, pe fiecare dintre ei, drept salvatorul Dreptatii si a neingradirii actului de justitie. Deloc de neglijat este faptul ca este pentru prima oara in istoria Consiliului Superior al Magistraturii cand procurorii refuza incuviintarea unei masuri privative de libertate. Situatia provocata de procurorii din CSM este cu atat mai grava, daca tinem cont de infractiunile pentru care s-a solicitat aceasta masura, dar si de notorietatea activitatilor de la DNA Ploiesti. 

Este totusi necesar ca lumea sa cunosca numele celor care fac parte din Sectia pentru procurori a CSM care a facut scut in jurul lui Mircea Negulescu si Lucian Onea:

-Nicolae Solomon, vicepresedinte CSM si presedintele Sectiei pentru procurori a CSM (foto, al doilea din stanga)

-Codrut Olaru (foto, primul din dreapta)

-Cristian Mihai Ban (foto, al doilea din dreapta)

-Florin Deac (foto, in centru)

-Tatiana Toader (foto, prima din stanga)

Trebuie amintit de asemenea ca procurorii din CSM, de fiecare data cand au avut ocazia, au acuzat politicienii ca se ascund in spatele imunitatii atunci cand Camera Deputatilor sau Senatul au respins cereri de retinere sau arestare preventiva. Adica fix ceea ce au facut ei in cazul lui Negulescu si Onea.

Comentarii

# Geo date 14 January 2019 21:14 +45

Avem si infractori de rang inalt. Daca erau politicieni, ce spume mai faceau toti ipocritii din media. De ce nu se schimba codul penal? Adica o javra de procuror poate aresta pe oricine are chef dar el nu poate fi arestat daca nu isi dau acordul tovarasii de potlogarii? Putem considera ca sectia de porcurori a CSM favorizeaza infractorii? Ca sunt complici la aceste infractiuni? Ca mie asa mi se pare. Oare o fi impiedicand ancheta si ar merita si ei arestati? Ca le-ar prinde bine, ii mai scoala din somn.

# DODI date 14 January 2019 21:50 +9

Excelent exemplu dat țării despre cum trebuie făcut să îngropi ideea de justiție în România. Când ai gunoaie umane mascate sub numele de procurori, netrebnici care maculează însăși noțiunea de magistrat, nu te poți aștepta la respectarea literei și spiritului legii când cei care o încalcă sunt tocmat... paznicii ei. Ce ar mai fi trebuit să comită derbedeii din Ploiești pentru a fi arestați? Cred că doar să-l omoare pe... ciolanis. Altfel nu-mi explic nemernicia acestei soluții. RUȘINE pupincuriștilor din CSM.

# gelu date 15 January 2019 02:00 +4

Cei 4 procurori din CSM sunt infractori deoarece acestia constituie la randul lor un grup infractional organizat salvandu-i de la arestare pe procurorii din grupul infractional organizat de la DNA Ploiesti cercetati penal. Asa ca noua sectie de la Parchetul General trebuie sa le deschida si acestor infractori din CSM sectia de procurori dosar penal cu exceptia procurorului Olaru.

# DOREL date 15 January 2019 08:06 +4

Agentura lui Coldea ! Si b): asa se intampla cat timp SRI ramane nereformat ! Parerea mea ...

# prostituinfata date 15 January 2019 08:15 +3

Procurorii din CSM reprezinta cheile justitiei statului paralel si subteran care apara slugile lui Kovesi, Lazar si Johannis desi o tara intrega stie cate ilegalitati au facut elitistii lui Kovesi. Astia nu merita titlu de magistrati. Cand e vorba de alti magistrati care nu sunt slujitorii lui Kovesi se executa intocmai si la timp si aproba arestarea preventiva, iar cand este vorba de magistratii statului paralel se respinge arestarea. Huuo mafiotilor si explicati din ce bani si-au facut viloaicele Lucica si portocala?

# nu conteaza date 15 January 2019 13:45 +2

Stiu ca o sa fiu injurat dar din cate se vede, nimeni nu a impiedicat arestarea javrelor de la Ploiesti! CSM nu si-a dat ACORDUL pentru arestarea PREVENTIVA a lor, ceea ce e cu totul altceva! Portocala si onea, au peste jumatate de an de cand sunt suspendati. La atata vreme, ce mai pot face ei, din punctul de vedere al cerintelor art. 148 Cod procedura penala, ca sa se justifice arestul lor preventiv? Aaaaa, daca exista indicii ca se sustrag, ca ameninta martori, etc, da! Dar asa, care-ar mai fi motivarea arestarii lor, ACUM? Ca pentru arestarea unui magistrat e nevoie de acordul CSM, normal ca e o magarie dar... pana una alta, asta e legea!

# Depinde date 16 January 2019 11:13 0

In decizia de inaintare a cererii de arestare preventiva pot fi invocate numarul si gravitatea faptelor. Am inteles ca unul dintre ei nu s-a prezentat conform controlului judiciar si a venit a doua zi sa dea autograf

# camelia date 14 January 2019 21:16 +16

DACA ONEA SI NEGULESCU SUNT ARESTATI, ÎI VA URMA RAPID KOVESI SI CÂTIVA DIN CSM !  UNDE SUNTETI VOI #REZIST ?

# imun/teanu date 15 January 2019 11:47 0

Procurorii CSM /bastion la MAFII e!

# Geo date 14 January 2019 21:23 +2

Avem si infractori de rang inalt. Daca erau politicieni, ce spume mai faceau toti ipocritii din media. De ce nu se schimba codul penal? Adica o javra de procuror poate aresta pe oricine are chef dar el nu poate fi arestat daca nu isi dau acordul tovarasii de potlogarii? Putem considera ca sectia de porcurori a CSM favorizeaza infractorii? Ca sunt complici la aceste infractiuni? Ca mie asa mi se pare. Oare o fi impiedicand ancheta si ar merita si ei arestati? Ca le-ar prinde bine, ii mai scoala din somn.

# Tibi date 15 January 2019 02:21 +4

Nu vezi ca PSD ALDE tot se lauda ca au dat Noul cod penal, legile justitiei,etc. Care? Ca nici unele nu sunt in vigoare, NICI PROTOCOALELE DEOCAMDATA NU AU FOST DECLARATE ILEGALE. Practic PSD ALDE au "legalizat" incalcarea legilor si a constitutiei la nivel inalt din cauza ca nu-l demit pe klaus care are liber la incalcat legile si constitutia. Acum cica au motiv cu presedentia UE. Dar pana acum ce au facut. Si ce-i cu presedentia UE din moment ce klaus incalca legea!? Totul e mafioteala doar sa nu-si piarda fotoliile. Toata justitia s-a facut ilegal si doar se discuta. Gargara dar nimic concret. Pana o sa ne pierdem si noi rabdarea si nu o sa le mai acceptam vrajelile, vaicarerile,minciunile si facutul pe plac al tradatorilor de neam platiti din afara #rezist. Toti trebuie arestati CSM ICCJ PG si restul procurorasilor din celelalte institutii care au condamnat ilegal din 2009 pana in prezent

# Statu-Palma-Barba-Cot date 14 January 2019 21:39 +5

Pai doar nu credeați ca tocmai aia care se fac vinovați de evoluția criminala a tortionarilor de la Ploiești prin simplul fapt ca n-au luat nici măsură pt a-i opri din activitatea lor infracțională,or sa aprobe arestarea chiar a protejatilor lor?!.Dacă s-a găsit cineva care sa constate pe baza de probe ca ,la Ploiești ,exista un grup infractional-organizat ,tot așa ,mai devreme sau mai tarziu, se va găsi cineva care sa constate ca 4 din 5 dintre procurorii din CSM care s-au pronunțat împotriva arestării preventive ,fac si ei parte dintr-un grup infractional organizat ,poate din chiar din grupul infractional din Republica de la Ploiești. Bai cesemistilor ,DNA Ploiești a fost desființată prin inculparea procurorilor iar voi ați ratat ocazia unica ce vi s-a ivit pt a începe sa va faceți datoria pt care sunteți plătiți cu salarii foarte mari ,degeaba.O sa fiți și voi desființați ,mâncați banii de pomana.Sunteți complici cu ei.

# Goargăș date 14 January 2019 21:42 +12

De ce au făcut asta? Vorba lui Moromete: ca să se mire proștii! Aș zice și eu ca ,,Galibardi" al lu' conu Leonida: Bravos națiune! Halal să-ți fie! De fapt îmi stă pe limbă un huoooooooo infinit. Secături minore! (parafrază la Goga)

# unul din lumea cea mare date 14 January 2019 21:50 +8

rati ai dracului de infractori cu cesemeaua voastra!trebuiati de mult ,,ridicati,,cit mai sus.cesemeau nu/i nimic mai putin decit o sleatca de procurori care MERMELESC ORICE.DIN CAUZA CESEMELEI ESTE CORUPTIA ASTA INSUPORTABILA IN JUSTITIE.NENOROCITII DRACULUI.ASTA/I SOLIDARITATEA INFRACTORILOR!!!!

# Canarul date 14 January 2019 21:52 +8

Vorba ficusuluu...libertatea de expresie... MU*IE CSM

# nuibai date 14 January 2019 22:01 +3

Hoţ la hoţ

# Asociatia judecatorilor date 14 January 2019 22:04 +5

Din respect pentru ceilalti colegi procurori din tara, Era bine pentru institutia parchetelor sa se faca curatenie; adica doamna Kovesi sa se intoarca la Sibiu, sa se retraga din lumina reflectoarelor si cei doi magistrati de azi sa ajunga in fata judecatorilor , daca au gresit sa plateasca daca nu , sa se termine aceasta mascarada pentru ca, din cauza unora au de suferit toti magistratii onesti din Romania

# GRESEALA monser! date 14 January 2019 23:27 +8

pai stimabile cum adica madame kovesi sa se intoarca la sibio?? ba io am o sugestie mai buna si eliminam cheltuielilii de transport. Madame kovesi sa mearga direct la bulau, sa se paruiasca acolo cu toate doamnele bagate pe nedrept ca or fi destule si de-astea.sa le aduca si pe udrea si pe bica acolo sa avem spectacol monser. taica lazar sa mearga si el impreuna cu coplesitorul paltonar tot la bulau unde sa dea ochii cu aia care au fost aruncati in puscarie ca niste gunoaie. si apoi mai vedem cine cu cine,,,

# George Zîrnovan date 14 January 2019 22:04 +5

Sistemul se apără.Acceptând să fie arestati acceptau de fapt ca acestia să vorbească..Securistii din CSM stiu ei ce fac!Rusine zdremtelor !LA PUȘCĂRIE!

# Jemapel Costel date 14 January 2019 22:09 +12

Mai deunazi imi dadeam cu parerea cum ca mai intai, procurorii din sectia csm care i-au protejat pe paraditorii astia, ar trebui la randul lor anchetati. Trebuia inceput de acolo. In fine..  Era de asteptat sa-i protejeze in continuare ca altfel ii capacea coldea, intre 2 plagiate, de-si luau concediu prelungit ca Marta.. Niste ipocriti jegosi ca si seful lor de la Cotroceni. Singurul lucru pe care l-au obtinut, a fost sa mai afunde nitel credibilitatea justitiei de la sub-nivelul marii pana taman jos in Groapa Marianelor.

# Neanae date 14 January 2019 22:14 +4

Nu ma capacitez. Nu glumesc de loc. Dacă stau si ma gandesc si fac o socoteala e cumplit, sunt atât de mulți procurori ticăloși dovediți împreuna cu șefii și șefii șefilor INSTITUTIILOR MAJORE ALE JUSTIȚIEI încât nu pot intra TOȚI la pușcărie. Este un paradox uriaș.

# Ce gunoaie ! Astia trebuie spanzurati imediat . date 14 January 2019 22:21 +3

Nu se poate ca astia vreodata sa mai profeseze in justitie ! :eek:

# olga date 14 January 2019 22:24 +6

La ce v-aţi fi aşteptat când tagma procurorilor este condusă de Lazăr şi protejată de un nazist veritabil ?!

# ARESTATI SECTIA DE PROCURORI date 14 January 2019 23:17 +3

se pare ca raul trebuie taiat de la radacina altfel vor duce toata tara in cangrena. Deci acesti ciuli /buli cu pretentii de magistrate trebuiesc arestati instantaneu. Daca ei considera drepturile cetatenilor romani un mizilic si lipsite de importanta, atunci acelasi tratament le trebuie aplicat si lor. Ca urmare inculpatii: Nicolae Solomon, vicepresedinte CSM si presedintele Sectiei pentru procurori a CSM (foto, al doilea din stanga) -Codrut Olaru -Cristian Mihai Ban -Florin Deac -Tatiana Toader ARESTATI IMEDIAT!

# Pintea date 14 January 2019 23:18 +9

Aceasta este CARACATITA! I se taie din tentacule dar se reface! Chiar daca sta in intuneric, revine mai puternic! CSM-ul a avut o sansa unica sa ridice prelata de pe putreziciunea justitiei! Pana cand vom mai sta cu ochii inchisi?? Sau relaxati sa privim la televizor cum MAFIA incepand de la presedinte, va teroriza tara acaparand puterea? Isi bat joc pentru ca nu stiu de frica cetatenilor onesti. Membrii CSM nu cunosc decat frica de a nu fi demascati sau de a-si pierde privilegiile! Orasul nu se rascoala, tara nu se rascoala! Toti sant in letargie! In afara de ”rezist”! Consiliul Inferior al Magistraturii trebuie DESFIINTAT! Justitia ar fi mai sanatoasa fara rahatii inutili de acolo! Chiar nu este nimeni in stare sa ia masuri drastice?

# zatarra date 15 January 2019 01:00 +3

Cosa Nostra e apa de ploaie pe langa astia, un copil.Ce Goti,ce El Chapo, astia i-au batut la cur.

# Teodor date 15 January 2019 06:56 +2

In sfarsit si-au dat toata arama pe fata si ne-au aratat cum stam cu Justitia in tara asta.Oricum multi inca mai cred ca pot sa faca toate potlogariile si se simt protejati astfel incat sa nu raspunda.Au semanat teroare si inca nimeni nu-i acuza de terorism? Dar pe modelul Visinescu,o sa vina vremea sa raspunda,e bine si mai tarziu,cand o sa avem magistrati deosebiti,chiar daca poate acum inca sunt la gimnaziu sau poate chiar la gradinita.

# santinela date 15 January 2019 07:47 +4

Numele acestor nenorociti trebuie pus pe niste fituici ce trebuiesc lipite pe toate gardurile cu mentiunea loc de "scuipat " ! Acuma se vede clar de ce mizerabilii astia urlau ca din gura de sarpe si se opuneau infiintarii acestei sectii speciale.

# AndreiV date 15 January 2019 08:31 +2

Asa cum ma asteptam.Se vorbea ca procurorii din csm au dosare penale si sunt santajati.Eu insa cred ca e mai mult,sunt membri de drept ai politiei politice si a mafiei din justitie,dublate de liosa de onoare,bun simt,spirit de dreptate si adevar,care ar trebui sa ii calauzeasca si poate chiar incompetenta profesionala.Ma intriga insa doua lucru si anume: 1. sa nu existe judecatori competenti,cinstiti,corecti,care sa actioneze pentru respectarea Constitutiei si legilor de la noi,pentru aplicarea cu strictete a prevederilor acestora,pentru respectarea drepturilor si libertatilor cetatenesti,a principiului de nevinovatie,pentru o JUSTITIE DREAPTA SI CORECTA; 2.sa nu fie judecatori capabili sa se separe de procurori,care intr-un numar foarte mare,asociati magistratilor,ii compromit, compromit actul de justitie,aservesc tara intereselor strainatatii, tradandu-si poporul care le plateste salarii si pensii nesimtite si provilegii,in timp ce romanii traiesc in saracie.Curatenie generala.!!!

# imun/teanu date 15 January 2019 08:52 +3

Procurorii din CSM? Doar "favorizare infractori", "in complicitate", cu raliere la "grup criminal constituit organizat". Si inca. * Militia anilor '50 recruta smardoii de torturi dintre brutele primare ale societatii. Se vede ca azi criteriul se selectie al procurorilor este o proba de patologie psihiatrica. Nu doar murdara, ci si sangeroasa meserie! Nu zicea unul ca s-a fact procuror ca sa poata baga la puscarie? Le produce si vreun orgasm la cerebel?

# imun/teanu date 15 January 2019 09:16 +1

Asa s-a mai instaurat o "cutuma". Daca un procuror afrodit are "pofte" (scarbavnice /zicea Miron Costin) si femeia refuza (sa ierte fetele!, dar daca asa e!) sa i stea cu cracii in sus, din oficiu (fara si judecata, adica) aceasta sa ia 4 ani de puscarie /ca deja precedent. La CSM decizia s-a ejaculat in marea majoritate magistrala a magistratilor procurori. Dilema?, cu sau fara prezervativ.

# BELGIANCA date 15 January 2019 09:52 +6

VOI CHIAR CRDEATI CA CEI DE LA CSM VOR FACE CEVA.TREBUIE SA FII NAIV . IN PLUS NU UITATI TRACTORISTUL SEF SI CUCUVEAUA SINT INCA LA BUTOANE DECI TREBUIE ACESTII NEOAMENI CARE AU PARADIT ROMANI SI ECONOMIA ROMANEASCA PROTEJIND PE CEI CARE DOAR PROFITA DE ROMANIA SI NU PLATESC NICI NU INPOZIT. CHIPURILE NU AU PROFIT .PRAF ARUNCAT IN OCHII CELOR NEVAZATORI .BUNA GLUMA NUI ASA?..BON SA IMI SPUNA MIE ORCINE DACA CHIAR EXISTA O PERSOANA INTREAGA LA CAP SA FACA COMERT SAU INVESTITII .FARA A AVEA PROFIT ?VOI CE CREDETI? JOI CU ACEASTA HAITA DE HIENE SI PARADITORI DE ROMANI

# Gigione date 15 January 2019 10:00 +1

Nu știu , dar chiar și ei cred că trebuie să justifice acest refuz , NUUU ?!?!

# escu date 15 January 2019 10:25 0

Cum să-și dea acordul? Vă dați seama câți ar tremura după arestarea acestora, de frică să nu dea pe goarnă? Complicii lor din CSM puteau măcar așa, de amorul artei, să dea liber la cătușe, pentru a gusta și inculpații din amărăciunea unei încătușări. Dar, cred altceva. Zdreanță fiind arestat nu avea cine pregăti camera de arest de la Câmpina, pe care o pregătise pentru Ponta.

# mardare gheorghe date 15 January 2019 10:34 0

Structurile din amninistrarea statului,au ramas aceleasi si dupa 90.schimbundu-le doar denumirea..dupa cele de la U.E.Functionarii care sunt angajati in aceste institutii ,sunt aceiasi,cu aceiasi mentaliate,educatie,schimbindu-se doar generatia.Aceste aspecte sunt vizibile si constatate de Rapoartele C.Cont.a Ro dar si Eurostat,vezi cap. sociale,ecomomice ect.Fara dubii ,presedintele toturor Romanilor,trebuia sa ia act,dar ..nu o va face..Pentru ca Ei lau facut Presedinte..

# Ghro date 15 January 2019 10:52 0

Asteptam cu dezinteres motivarea... Ca o paranteza, dpmdv Sectia de combatere a infractiunilor procedeaza gresit si/sau nu are la dispozitie mijloace tehnice sa-i supravegheze pe cei anchetati. Sunt putini in sectie, au putini politisti judiciari si nici acces la tehnica fara sa se afle in PG care sa sifoneze tot... tinand cont ca e vorba de grupuri infractionale organizate, poate ar trebui sa apeleze la suportul celor de la DIICOT. La cat de prosti de gura s-au dovedit a fi, sigur au discutat cum sa minta sa scape.

# motanu dănilă date 15 January 2019 18:53 +1

Când vă spuneam că Comitetul Sătesc de Mameluci face orice altceva decât garantul independenței justiției, voi...batman...batman...Poate garantul independenței justiției lor.

# Retardanis date 16 January 2019 14:58 0

Cum era la parlamentari? Fac scut in jurul unui coleg pe care-l dorea kovesi arestat. Sa-si dovedeasca nevinovatia si alta gargara. Se pare ca la procurorii lui kovesi nu se mai aplica! Astia nu mai sunt penali. Propaganda nu mai sare la gatul penalilor astia. Sper sa-l vad pe portocala la beci, sa vezi ce se cumintesc astia.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.06.2024 – Prinsa in scandalul Coldea, Kovesi si-a reactivat propagandistii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva