2 October 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CULOAR CU DEDICATIE? – Continua coincidentele stranii din dosarul “Black Cube” in care tinta este colonelul SRI Daniel Dragomir. In mod inexplicabil, in faza de masuri preventive, Dragomir ajunge cu regularitate, in mod aleatoriu, la aceeasi judecatoare: Elena Burlan Puscas de la Tribunalul Bucuresti. Judecatoarea Burlan Puscas s-a pronuntat de patru ori in cazul lui Dragomir, dupa ce tot ea dispusese, in acelasi dosar “Black Cube”, arestarea celor doi israelieni (Document)

Scris de: George TARATA | pdf | print

13 October 2017 13:58
Vizualizari: 8055

Este de-a dreptul halucinant ceea ce se intampla in dosarul “Black Cube” in care tinta este colonelul SRI Daniel Dragomir. Sunt coincidente si situatii stranii, asupra carora CSM ar trebui sa se aplece de urgenta si sa le analizeze cat se poate de serios. Iar asta pentru a stabili daca avem sau nu de-a face cu un “culoar in justitie” despre care Daniel Dragomir a vorbit in ultimul timp si despre care presa libera a scris de nenumarate ori in ultimii ani.

Iata despre ce este vorba. In mod inexplicabil, in faza de masuri preventive din dosarul “Black Cube”, Daniel Dragomir ajunge cu regularitate, in mod aleatoriu evident, la aceeasi judecatoare. Ne referim la Elena Burlan Puscas de la Tribunalul Bucuresti (foto). Aceasta s-a pronuntat de nu mai putin de patru ori pe masuri preventive luate fata de Daniel Dragomir, dupa ce, atentie, tot ea dispusese anterior arestarea preventiva a celor doi israelieni angajati ai Black Cube care, vezi Doamne, ar fi incercat spionarea Laurei Kovesi (vezi facsimil). Deci, in total, judecatoarea Elena Burlan Puscas a intrat de cinci ori in dosarul “Black Cube”, in faza de masuri preventive.


S-au terminat judecatorii la TMB?

Daniel Dragomir a explicat intr-un text publicat, vineri 13 octombire 2017, pe blogul propriu dragomirdaniel.ro si intitulat “Culoarele justitiei”, ca judecatoarea Elena Burlan Puscas a dispus in cazul “Black Cube” urmatoarele:

-in 3 aprilie 2016 a emis mandate de arestare pe numele celor doi israelieni;

-in 3 noiembrie 2016 a respins cererea de eliberare din arest a lui Daniel Dragomir;

-in 7 noiembrie 2016 i-a prelungit mandatul de arestare lui Daniel Dragomir;

-in mai 2017 i-a prelungit din nou mandatul de arestare lui Daniel Dragomir;

-in 12 octombrie 2017 a respins cererea lui Daniel Dragomir de ridicare a controlului judiciar;

Despre acest caz, Lumeajustitiei.ro a scris inca din noiembrie 2016, data pana la care judecatoarea Elena Burlan Puscas se pronuntase doar de doua ori pe masurile preventive in cazul lui Dragomir, dupa ce ii arestase, in acelasi dosar, pe cei doi israelieni. Ne intrebam atunci daca un judecator care refuza in prima faza inlocuirea masurii arestului preventiv a unui inculpat mai poate fi impartial atunci cand judeca, peste cateva zile, cererea parchetului de prelungire a masurii arestului preventiv fata de acelasi inculpat. De asemenea, ne intrebam inca de atunci daca nu cumva asemenea situatii dau nastere la suspiciuni cum ca am avea parte de un “culoar in instanta”, de un “camp tactic”. Nu in ultimul rand, ne intrebam daca nu cumva un judecator aflat intr-o asemenea situatie ar fi trebuit sa se abtina. (Click aici pentru a citi)

Iata textul postat de colonelul SRI Daniel Dragomir si mandatul de arestare emis de judecatoarea Elena Burlan Puscas de la TMB in dosarul “Black Cube” pe numele celor doi israelieni:

In momentul in care am inceput dezvaluirile am pus accentul pe culoarele justitiei si am afirmat ca acestea trebuie golite de mizeria abuzurilor.

Tocmai pentru a va da un exemplu elocvent de culoar.

La Tribunalul Bucuresti, judecatoarea Elena Burlan Puscas a judecat asa:

-la 3 aprilie 2016, a emis mandatele de arestare pentru cei doi israelieni din BlackCube,

-la 3 noiembrie 2016, a respins cererea mea pe mandatul meu de arestare in BlackCube,

-la 7 noiembrie 2016, a prelungit mandatul meu de arestare in BlackCube,

-in luna mai 2017ami-a mai prelungit inca o data masura preventiva,

-ieri, 12 octombrie 2017, (total 'aleatoriu') a judecat a cincea oara in dosar si mi-a respins cererea de ridicare a controlului judiciar;

Despre modul de lucru al acestor culoare ale statului paralel am informat pe indelete Comisia S.R.I.

De asemenea, am prezentat probe care arata 'planificarile' in ceea ce priveste completele de drepturi si libertati.

Nu.

Aceste complete nu sunt aleatorii.

Sunt 'planificate' cu luni inainte pentru a permite culoarelor sa lucreze.

Voi continua eforturile de devoalare a statului paralel in cadrul Comisiei S.R.I., oricat de disperate vor fi eforturile 'uneltelor' de a ma opri.

Nu vor reusi.

Pentru mai multe detalii, parcurgeti acest articol”.


Sursa Foto: Kanal D

Comentarii

# David date 13 October 2017 14:22 -3

Culoar e in capul unora. Citiți alineatul 5 articolul 102 din Regulamentul de ordine interioară al instantelor. Daca nu va place, vorbiți cu doamnele justiției sa îl modifice...

# DODI date 13 October 2017 20:22 +2

Corect nu se spune culoar. Ci că, aleatoriu, Dragomir cade pe burlan! Așa am mai descoperit pe o magistrată cu nașul în suflet și cu nasul în posteriorul interesului personal. Așa că nu ne miră nimic, doar constatăm că aceștia nu au nici un fel de scrupule și fac furtișagurile pe față, conștienți fiind că nu li se va întâmpla nimic atâta vreme cât legea răspunderii trenează.

# Carcotas date 13 October 2017 14:42 0

Este ceva normal ca un singur judecator sa rezolve in aceeasi speta toate chestiunile legate de măsurile preventive. Poate nu am inteles eu care este problema in discutie!

# misu date 13 October 2017 15:37 -3

Nu e normal. Dragomir nu a fost trimis in judecata astfel incat judecatorul fondului sa se pronunte. Burlan asta nici macar nu intra constant. Nu poti spune ca respinge azi cererea de eliberare si peste doua, trei zile cand prelungeste nu avea deja opinia formata

# Daca date 13 October 2017 16:09 0

..nu ar intra acelasi judecator la.prelungiri pe.fond nu ar mai avea cine sa judeca ca ar deveni toti incompatibili..dang dang :lol: puneti mintea la contributie

# Pe bune? date 13 October 2017 16:17 0

Pe bune? :)) unde ai citit? Asa se intampla in toate dosarele? Tare asta, eu nu am invatat asta la scoala. Si daca e asa, de ce nu intra burlan mereu, ca vad ca face pauze mari... Dar, te rog, da-mi articolul unde spune ceea ce ai sustinut. Bafta!

# Gogu date 14 October 2017 20:42 -1

Corect apreciat, David .

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 30.09.2022 – Premiu pentru procurorul Nita, palma pentru judecatoarele Panioglu si Gulutanu (Galerie foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva