17 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DECONTAREA OPERATIUNILOR DE EXPORT-IMPORT - CCIR organizeaza pe 30 mai un webinar dedicat Managementului Platilor in Afacerile Internationale: "Prezinta caracteristicile modalitatilor de plata utilizate in decontarea operatiunilor de export – import, precum si criteriile care stau la baza selectarii celei mai avantajoase solutii”

Scris de: L.J. | pdf | print

4 May 2023 14:28
Vizualizari: 2178

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) organizeaza  in 30 mai 2023, intre orele 09:30 – 16.00, un webinar dedicat Managementului Platilor in Afacerile Internationale.


 
Webinarul prezinta caracteristicile modalitatilor de plata utilizate in decontarea operatiunilor de export – import, precum si criteriile care stau la baza selectarii celei mai avantajoase solutii. Participantilor la webinar li se vor prezenta sintetic si prevederile principalelor reglementari in domeniu ale Camerei de Comert International de la Paris: INCOTERMS 2020, Publicatia 600 privind acreditivele documentare si Publicatia 522 privind incasso-urile.

Tematica
 
Webinarul este util personalului din companii care activeaza in departamentele de export, import, vanzare, desfacere, logistica, marketing, financiar-contabil, juridic, etc. De asemenea, tematica este de interes pentru personalul din banci, companii de leasing, declaranti vamali, consultanti, etc.
 
Inscrierea la webinar se poate face online, utilizand link-ul:
https://ccir.ro/formular/managementul-platilor-30-mai-2023/
 
Mai multe detalii despre eveniment:
https://ccir.ro/event/managementul-platilor-afacerile-internationale-5/

 

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 16.06.2024 – Inca un client al retelei Coldea-Dumbrava

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva