23 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DEMASCAREA GENERALILOR, VICTORIA PRESEI – Sorin Rosca Stanescu: „Performanta jurnalistilor, care au reusit sa demonteze varfurile statului subteran, Florian Coldea si Dumitru Dumbrava, a condus la declansarea unei anchete. Statul subteran va fi decapitat. Jurnalisti de forta, ca Anca Alexandrescu, Liviu Alexa, Iosefina Pascal, Razvan Savaliuc, Bogdan Comaroni, Cozmin Gusa, in jurul carora s-au coalizat membrii Clubului de Presa din intreaga tara, au adus neasteptate servicii lumii justitiei”

Scris de: L.J. | pdf | print

28 May 2024 15:24
Vizualizari: 2678

Demascarea generalilor SRI Florian Coldea si Dumitru Dumbrava (foto stanga-dreapta) reprezinta o victorie a unor jurnalisti de forta, precum Anca Alexandrescu, Liviu Alexa, Iosefina Pascal, Razvan Savaliuc, Bogdan Comaroni si Cozmin Gusa, sustine ziaristul Sorin Rosca Stanescu, fondatorul Clubului de Presa.Aceasta dezvaluire a adus elogii pe plan international asociatiei profesionale, mai spune SRS in comunicatul emis marti, 28 mai 2024. Totodata, Rosca Stanescu se asteapta ca dosarul penal deschis de DNA impotriva lui Coldea si Dumbrava sa duca la decapitarea statului paralel.


Iata comunicatul semnat de Sorin Rosca Stanescu in numele Clubului de Presa:


Clubul de Presa, elogiat international!

In urma temerarelor dezvaluiri, facute de postul de televiziune Realitatea Plus si sustinute in forta de alti membri ai Clubului de Presa, organizatia de jurnalisti pe care o reprezentam a devenit cunoscuta si a fost elogiata pe plan international.

Performanta jurnalistilor, care au reusit sa documenteze si sa demonteze varfurile statului subteran, reprezentate de doi generali SRI in rezerva, Florian Coldea si Dumitru Dumbrava, si sa dezvaluie legaturile acestora cu oameni corupti din justitie, a condus la declansarea in forta a unei anchete la capatul careia statul subteran va fi decapitat.

In felul acesta, jurnalisti de forta, cum sunt Anca Alexandrescu, Liviu Alexa, Iosefina Pascal, Razvan Savaliuc, Bogdan Comaroni, Cozmin Gusa, in jurul carora s-au coalizat membrii Clubului de Presa din intreaga tara, au reusit in acest an electoral sa aduca neasteptate servicii clasei politice si lumii justitiei, care, strivite de statul subteran, nu au mai reusit mult timp sa-si indeplineasca menirea si sa-si indeplineasca obligatiile in mod liber.

Consiliul de Onoare al Clubului de Presa saluta acest succes deosebit, extrem de important pentru asanarea societatii romanesti, considerandu-l insa doar un succes de etapa.


In numele Consiliului de Onoare,

Sorin Rosca Stanescu


sursa foto Coldea: Mediafax

Comentarii

# un mizantrop date 28 May 2024 15:45 +52

Suntem sanatosi la cap?! Am vazut acelasi film?! Despre statul paralel au scris ziaristii adevarati pana anul trecut...dupa aia statul paralel a fost oficializat, prin lege, prin binecuvantarea CCR...a devenit legal sa fii supravegheat, anchetat, belit de orice servicu din tara asta...Magistratii aflati pe lista protocoalelor s-au pensionat, ori si-au facut firme si ofera 'consultanta' folosind informatiile si relatiile din activitate...Acum, statul belitor (si legal!) functioneaza cu ajutorul magistratilor rezist si a avocatilor vanduti (astia sunt vesnici!). Eu sunt de-ala care iarta, dar nu uita si ma bantuie zbieretele, aolelile si amenintarile acelorasi ziaristi in timpul pandemiei pe bani publici si cu datorii cat casa...s-au dat peste cap si au devenit nevaccinisti si demascatori paralelipipedici tot fara sa-si plateasca datoriile...plus directionarea scuipatului numai catre rezervisti...nicio vorba despre legile si banii cu care sunt miluiti activii.Totusi, casele lui Iohanis?!

# DODI date 28 May 2024 16:29 +109

Să fim serioși: demararea unei anchete nu înseamnă și destructurarea unei caracatițe. Mă refer la adevărata plagă pe statul român și anume Noua Securitate. Câtă vreme ea există România va fi subjugată. Coldea și alți trepăduși au fost dați în gât pentru că, în prostia lor, s-au crezut mai deștepți decât sunt. În rest e tăcere... și durere.

# Cetateanul date 28 May 2024 16:46 +70

Corect! Aceasta este imaginea reală a statului mafiot și eșuat? Bine că mai există presa. Dar oare de ce mai avem însă instituții... alea care trebuiau sa vegheze să nu se întâmple așa ceva. Să ai tu la vârful sistemului deținători de informații clasificate ssid care să facă așa ceva e de bezna minții. Cine drac mai poate garanta că nu or și fost scoase la mezat? PS Niște penali "atacă" justițea... pe bani, consultanță și optimizări judiciare. :lol:

# jUSTie date 28 May 2024 18:16 +301

Jurnalistii nu pot garanta intotdeauna adevarul dar prezentarea corecta a faptelor este un principiu esential al jurnalismului. Acestuia i se adauga impartialitatea si obiectivitatea. Atunci cand faptele au caracter ilicit este datoria “justitiei” la fel de impartiala sa (si) extinda cercetarea si sa stabileasca adevarul judiciar, care chiar daca nu este mereu identic cu adevarul absolut sau faptic, restabileste ordinea juridica si institutionala. Pentru ca ADEVARUL este unul UNIC si nu trebuie sa fii “expert” ca sa intelegi de ce nici o institutie, Parlament sau Presedinte, unde sunt teoretic alesii poporului!, nu a facut nimic NICIODATA, nici macar ce scrie in CONSTITUTIE ca ar trebui sa faca! sau de ce anumite functii in justitie, politice sau nu, au fost ocupate doar de cei care se aflau in agenda “sistemului” (un cuvant pe buzele multora, domni si domnite de la “drept”). PS “Servesc Patria!” este despre cei INTEGRI! Cand integritatea lipseste, serviti orice si pe oricine!

# Cârcotaș date 28 May 2024 19:42 +30

Ete, scârț! Presa, eroină! Cei doi șefi de secu au dosar ca s-a dat voie, nu ca s-a rățoit madame Alexandrescu, fata lu' tata pe aeroport la Dubai. Presa nu e zona aia a serviciilor care întâi fezanda victima, demonizand-o în articolașe pline de simțire patriotică? După care gloata cerea sa vina denea ca sa-l ia. Eu n-am uitat nici de Alupei, nici de Barbatei, nici de Dogioiu, nici de Adina X, nici de una care făcea emisiuni tip Reflectorul la TV prin 2000 și care a și candidat la prezidențiale. Mai răsfirați, băieți!

# # EJECT TORTIONARII !!! date 29 May 2024 14:04 +5

:lol: :cry: <img src=ops:' /> :zzz Victorie ??? Mai e mult pina departe... :eek:

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.06.2024 – Pleaca o judecatoare care a desfiintat un abuz pandemic

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva