22 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

CRIMA ORGANIZATA IN INIMA DNA – Cutremurator: deputatul Vlad Cosma dezvaluie cu probe nimicitoare ca procurorii DNA Ploiesti Lucian Onea si Mircea Negulescu i-au cerut in 2015 sa fabrice acte impotriva premierului Victor Ponta si deputatului Sebastian Ghita. Procurorul Negulescu: “Le trimiti la DNA... il ardem ca pe soareci... ii luam tot, inclusiv banii... ma duc cu ele la Kovesi sa i le arat... mergem la 'Doamna K'... doamna a fost foarte incantata. Asteapta cu mare satisfactie!" (Video)

Scris de: Razvan SAVALIUC | pdf | print

11 February 2018 22:37
Vizualizari: 67136

Iata dovezi cutremuratoare ca la unitatea de elita a DNA, cea din Ploiesti, s-au fabricat dosare la comanda impotriva fostului premier PSD Victor Ponta si fostului deputat PSD Sebastian Ghita, prin santajarea in anul 2015 a deputatului PSD Vlad Cosma sa faca un denunt si sa plasmuiasca probe impotriva colegilor sai de partid si Parlament. O spune chiar fostul deputat Vlad Cosma (foto dreapta) a carui tata (Mircea Cosma, ex-presedintele Consiliului Judetean Prahova) fusese retinut de DNA si atat el cat si sora sa, notarita Andreea Cosma, actual deputat PSD, aveau dosare penale fabricate la DNA Ploiesti de procurorul Mircea Negulescu, si traiau intr-o stare de permanenta teroare.

In inregistrarea de 35 de minute - aparuta in premiera la Antena 3 - pe care o prezentam in continuare, deputatul Vlad Cosma povesteste ca in anul 2015 a fost santajat in sediul DNA Ploiesti, sub amenintarea arestarii lui si a familiei sale (tatal si sora) sa plasmuiasca un denunt si o serie de probe pe care sa le trimita la sediul DNA, prin fax si prin posta. In acest sens, deputatul Vlad Cosma dovedeste cu inregistrari pe care le-a realizat personal cu un ceas, fotografii si probe de trimitere a faxului si alte documente, cum a fost constrans de procurorii DNA Mircea Negulescu, zis “Zdreanta”, si seful acestuia Lucian Onea, seful DNA Ploiesti, sa trimita o anonima din Republica Moldova, insotita de documente plasmuite, care sa fie folosite intr-un dosar penal in care s-a incercat arestarea fostului premier Victor Ponta si a deputatului Sebastian Ghita (deveniti inamici ai Laurei Kovesi dupa ce au contribuit decisiv pentru numirea ei la sefia DNA, dupa ce si-a incheiat cele doua mandate de procuror general al Romaniei).


Exista dovada indubitabila ca actele plasmuite - in scopul fabricarii unor acuzatii de corupere a alegatorilor din Republica Moldova sa ii dea voturile lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale din 2014 - au fost folosite in cauza penala – vezi facsimilul cu Incheierea Tribunalului Prahova din 26.09.2017 (Dosar 3130/105/2017). Mai mult, exista si dovada faxului trimis din Republica Moldova la 19 mai 2015.

Cel mai grav, fostul deputat Vlad Cosma prezinta in expunerea sa de 35 de minute, inregistrari audio revoltatoare ale discutiilor sale purtate cu procurorii Mircea Negulescu si Lucian Onea. Primul dintre ei, Mircea Negulescu vorbeste in clar de un plan de fabricare de probe, si afirma in mai multe randuri ca vrea sa-l “paradeasca” pe deputatul Sebastian Ghita, ca vrea sa ii ia toti banii, vorbind in clar ca are acceptul atat a sefului lui direct Lucian Onea cat si a "Doamnei K" de la Bucuresti, dupa ce cu o zi inainte a precizat ca vrea sa-i prezinte "schema" lui Kovesi.

In alta ordine de idei, autorul dezvaluirilor prezinta inregistrari cu procurorul sef al DNA Ploiesti Lucian Onea, in care dupa ce a plasmuit la cerere niste tabele, i s-a cerut sa le rectifice dupa ce s-au constatat “erori” in ele, in sensul ca tabelele cu votanti nascocite au fost fotografiate cu un aparat foto care purta o data anterioara alegerilor din 2014, respectiv 2012, si trebuiau refacute prin eliminarea datei care arunca in aer “acuzarea”. In schimbul denuntului la comanda, Vlad Cosma arata prin inregistrari ca a obtinut bunavointa lui Lucian Onea de a-l lasa pe tatal sau Mircea Cosma sa paraseasca tara.

Sunt absolut cutremuratoare repetatele sustineri ale sinistrului Mircea Negulescu, care injura, ameninta si vorbea continuu de paradiri, luat de bani, arestari, distrugeri de cariere si mai ales ca nu era de capul lui in tot acest plan, avand acceptul sefilor lui, vorbind de “Kovesi”, “Doamna K” si “Doamna” de la Bucuresti.

In esenta, dezvaluirile fostului deputat, releva ca procurori DNA au constrans un deputat PSD cu toata familia urmarita penal de aceeasi procurori, sa faca denunturi si sa plasmuiasca probe, care sa duca la arestarea altor doi deputati PSD, Victor Ponta (premier) si Sebastian Ghita, vicepresedinte al Comisiei parlamentare de control a SRI.

Daca toate aceste dezvaluiri se confirma, opinam ca toti procurori implicati in aceasta mizerie ar trebui arestati de urgenta, drept pentru care cerem DIICOT sa declanseze imediat urmarirea penala in cazul anchetatorilor DNA, acuzatiile si probele oferite de fostul deputat fiind absolut zdruncinatoare si de natura sa socheze intreaga opinie publica.

Prezentam in continuare filmul cu denuntul public facut de ex-deputatul PSD Vlad Cosma la adresa procurorilor DNA Ploiesti Lucian Onea si Mircea Negulescu, cu referiri clare la Laura Codruta Kovesi, dar si stenogramele inregistrarilor audio din 2015 prezentate de acesta.

VIZIONATI AICI DEZVALUIRILE EXPLOZIVE ALE EX-DEPUTATULUI VLAD COSMA:

 

 

STENOGRAMELE INREGISTRARILOR CU PROCURORII DNA PLOIESTI, MIRCEA NEGULESCU SI LUCIAN ONEA

INREGISTRAREA 1 - Stenograma inregistrarii cand procurorul DNA Mircea Negulescu spune ca pregateste arestarea deputatului Sebastian Ghita: “Il luam din toate partile, il ardem ca pe soareci... ajunge ca Udrea... el de miercurea trecuta e un mort viu. Si nu stie!”

Procuror Mircea Negulescu: Eu maine fac discutia, ma duc cu Lucica (n.r – Lucian Onea, seful DNA Ploiesti) la Bucuresti, facem discutia... da?

Deputat Vlad Cosma: Da

Procuror Mircea Negulescu: Ii spun ce am, cum am, bang bang, da?

Deputat Vlad Cosma: Nu-i spune de mine… nu-i spune de mine

Procuror Mircea Procuror Mircea Negulescu: Cum?

Deputat Vlad Cosma: La Bucuresti

Procuror Mircea Procuror Mircea Negulescu: Pai aia nu stie de tine (n.r – Kovesi), stie de Tata Biticu...

Iordache: Cum sa nu spuna

Procuror Mircea Negulescu: Cum sa nu-i spun ma, manca-ti-as!

Iordache: E foarte bine sa spuna de tine

Deputat Vlad Cosma: Stiu eu daca e bine… poate nu ii convine

Procuror Mircea Negulescu: Ce ne facem ma… le spala creierul, sa moara mama!

Iordache: Da!

Procuror Mircea Negulescu: Ba, tu nu intelegi ca toata lumea e PA? Ca puterea mea nu sta in functie, ci sta pe butoane... cand am eu mana de fac - bate in masa

Deputat Vlad Cosma: Deci tu... am inteles. O arunci pe Lucica, astepti sa vezi daca il extrage si dupa aia te apuci si tu.

Procuror Mircea Negulescu: Nu vreau sa aiba reprezentarea ca eu am fost la capatul… (n.r – despre deputatul Sebastian Ghita)

Deputat Vlad Cosma: Pai oricum o are

Procuror Mircea Negulescu: Ca ce?

Deputat Vlad Cosma: Ca tu esti!

Procuror Mircea Negulescu: Ca eu sunt? De ce? Ai vorbit cu el acuma si ti-a lasat...

Deputat Vlad Cosma: Nu, dar vede toata lumea

Procuror Mircea Negulescu: Adica ce vede toata lumea? Ca nu inteleg. Cine vede?

Deputat Vlad Cosma: Ca intrebi, ca... Toader... ca Badescu… ca na... (n.r – pe cine aresta Mircea Negulescu)

Procuror Mircea Negulescu: Toader e dauna totala!

Deputat Vlad Cosma: Pai vede ca-l chemi... mna

Procuror Mircea Negulescu: Pai nu l-am chemat, il ard asa din zbor. Toader a fost asa… un fetis. (n.r – Toader a fost arestat la vointa lui Mircea Negulescu)

Deputat Vlad Cosma: Da dar vede ca tu..

Procuror Mircea Negulescu: Si cine sa-l ia pe Toader? Il iau eu.

Deputat Vlad Cosma: Pai nu-l lua nimeni pana acum. Dintr-o data l-a luat cineva pe Toader.

Procuror Mircea Negulescu: Asta e… ce? L-am luat pe el? L-am luat pe Toader.

Deputat Vlad Cosma: Mda.

Procuror Mircea Negulescu: Stie ca daca intru pe la el, i-am dat-o la temelie. Vreau sa-l paradesc dar nu cu mana mea.

Deputat Vlad Cosma: Vrei sa vezi daca au astia forta (n.r – DNA Ploiesti)

Procuror Mircea Negulescu: Nu, vreau sa-l paradesc cu mana altcuiva pentru ca asa s-a stabilit. Da? Ca sa nu ies eu in fata.

Deputat Vlad Cosma: Si daca ieseai tu ce?

Procuror Mircea Negulescu: Nu stiu care au fost…

Deputat Vlad Cosma: Si l-au gasit pe Lucica? (n.r – Lucian Onea, seful DNA Ploiesti)

Procuror Mircea Negulescu: Pai Lucica el a zis: “Hai frate sa paradim”... ca vrei tu?

Deputat Vlad Cosma: Ce justitie...

Procuror Mircea Negulescu: Deci eu vreau sa-ti spun ceva, pe bune acum. Tu stii foarte bine cat de apreciat este… el e deputat, nu? La Camera Deputatilor. Fac pariu cu tine ca ii se ridica imunitatea cu 80%? (n.r – despre deputatul Sebastian Ghita)

Deputat Vlad Cosma: Da’ dupa aia nu ii aproba la tribunal.

Procuror Mircea Negulescu: aoleu…aoleu. La care tribunal?

Deputat Vlad Cosma: La Inalta Curte

Procuror Mircea Negulescu: La Inalta Curte? Aoleu… il luam din toate partile, il ardem ca pe soareci. Daca asta vrea (n.r – Onea Lucian, seful DNA Ploiesti) doua saptamani i-a dat, atat. In doua saptamani incepe Jidhadu. Ce vrei mai mult d-atat? Da’ Jidhadu pe fata!

Deputat Vlad Cosma: Ii face si lui cum ii faci tu

Procuror Mircea Negulescu: Aoleu… cred ca ajunge ca Udrea (n.r. -Elena Udrea a fost arestata 72 zile). Ii ridica imunitatea la trei zile, ii mai ceri o ridicare, mai ceri o ridicare.

Iordache: Si crede-ne ca omul…

Procuror Mircea Negulescu: E dauna totala...

Iordache: Nu cred ca e in postura sa...

Procuror Mircea Negulescu: Nu pune nimeni frana

Iordache: Ha...

Procuror Mircea Negulescu: Pai, ce sa fac, daca am inceput sa fac probe? Astea sunt pe fata nu sunt pe spate. Nu sunt la vrajeala, la informativ... la alea, la haules. Vine un moment pentru toate, da? Si el de miercurea trecuta e un mort viu. Si nu stie...

Deputat Vlad Cosma: Ma rog, na… tu o tii pe a ta, eu pe a mea, vedem la urma cine are dreptate.

Procuror Mircea Negulescu: Pai o sa vezi ca eu am dreptate. Daca eu am dreptate, imi faci un 19? Imi dai mie un 19 asa... poate am nevoie vreodata. Ce dracu, tu crezi ca… da’ stii ca ala de la GFR vrea sa faca denunt (n.r. - despre Gruia Stoica, patronul GFR)

Deputat Vlad Cosma: Pe cine?

Procuror Mircea Negulescu: Pe un ministru. Da-mi si mie numarul lui Nichita (n.r – avocat al lui Gruia Stoica), baga-mi-as pula, m-a luat dupa strada ca vrea sa vina ala de la GFR, Gruia Stoica, sa faca un denunt.

Iordache: 0788....

Procuror Mircea Negulescu: Stai putin, mai usor… 0788...

Iordache: 500

Procuror Mircea Negulescu: 500, da

Iordache: 811

Procuror Mircea Negulescu: 811 (apeleaza) Nu raspunde asta

Deputat Vlad Cosma: Poate nu stie cine esti, da-i si tu un mesaj.

Iordache: Il sun eu?

Procuror Mircea Negulescu: Da

Iordache: Cat aveti pe ala, 0744?

Procuror Mircea Negulescu: Da

Iordache: A inchis. Imi da ca nu e disponibil

Procuror Mircea Negulescu: Cu cacatul ala de telefon care il ai tu...

Iordache: Sunt bugetar...

Procuror Mircea Negulescu: Nu, l-a inchis, e corect. O fi in vreo sedinta.

Iordache: Are copil mic

Procuror Mircea Negulescu: Daca are copil mic ce? Nu poti sa vorbesti?

Iordache: Probabil il spala pe ala mic la cur... nu stiu

Procuror Mircea Negulescu: Deci e lumea bine...

INREGISTRAREA 2 - Stenograma inregistrarii cand procurorul DNA Mircea Negulescu spune ca vrea sa se duca la sefa DNA Laura Kovesi sa-i explice “schema”

Procuror Mircea Negulescu: Lasa-ma sa-ti explic. Ai cuvantul… daca tu ai incredere, vreau sa ma duc cu ele la Kovesi sa ii le arat

Deputat Vlad Cosma: Merg cu tine de mana

Negulescu: Bai omule, vreau sa ii arat… sa ii arata schema si ca eu nu vorbesc prostii.

Iordache: Daca nu...

Procuror Mircea Negulescu: Bai Vlad, ai incredere in mine? Nu-ti fac nici o combinatie. Pe... ai cuv... ma jur pe copilul meu, pe Dragos, ca nu-ti fac absolut nici o combinatie. Da’ nu vreau sa ma duc in pula mea si vreau sa: Uite ba manca-ti-as pizda (n.r - despre intentia de a se adresa lui Kovesi), sa ii explic bang bang bang bang si gata. Si i-am dat-o la temelie, intelegi? Lasa-ma sa fac chestia asta. Deci nu…

Deputat Vlad Cosma: Merg si eu cu tine

Procuror Mircea Negulescu: Nu am cum sa te iau la prima discutie, la a doua te iau fara probleme. Da’ lasa… n-ai incredere in mine ? Frate, m-am jurat pe copilul meu … Doamne… N-am nici un…, bai, fi atent , ai cuvantul meu de om… omule, nu fac combinatii!

INREGISTRAREA 3 - Stenograma inregistrarii cand procurorul DNA Mircea Negulescu spune ca va merge cu seful lui Lucian Onea la Bucuresti, la “Doamna K” si ca nu a fost lasat sa-l umfle pe Sebastian Ghita pe evaziune fiscala. Negulescu vorbeste pe whatsapp cu Onea

Procuror Mircea Negulescu: El poate… pe mine nu m-au lasat sa il iau pe evaziune si pe spalare ca era mort demult (n.r – deputatul Sebastian Ghita)

Deputat Vlad Cosma: De ce nu te-au lasat?

Procuror Mircea Negulescu: Nu venise vremea atunci, nu stiu

Deputat Vlad Cosma: Si acum? De ce nu te lasa acum pe evaziune?

Procuror Mircea Negulescu: Pentru ca nu vreau eu sa ies la inaintare. A zis ca e mai bine asa. Pentru ca el stie ca eu sunt creierul. Sa-l sun pe Lucica, pula mea, il doare la pula si p-asta, eu muncesc pentru el (n.r – Lucian Onea, seful DNA Ploiesti)

Conversatie telefonica intre Negulescu si Onea: ...Procuror Mircea Negulescu: Onea: “Esti la serviciu? Am inteles. Hai suna-ma tu, te rog frumos, da? Da. Hai pup, pa pa.“

Procuror Mircea Negulescu: Asta a plecat de la serviciu, cred ca e intr-o discutie. Tu crezi ca fac ceva, de capul meu asa? In viata asta? Ca stiu, sunt... si ca stiu sa combin lucrurile e alta treaba, dar asta nu inseamna ca... ha

Conversatie telefonica intre Negulescu si Onea: ...Procuror Mircea Negulescu: Onea, salut! Ce faci? Esti la servici? Aha... te iau p’ alaltu, ai 3G sa pot sa vorbesc p’ alaltu? (n.r – sa vorbeasca pe whatsapp) Mama… iti scriu de-mi vine boala pe cap, ca am multe de… da? Hai ca incerc eu sa te sun acuma, da?

Deputat Vlad Cosma: Pe ce il suni?

Procuror Mircea Negulescu: Pe whatsapp

Conversatie telefonica intre Negulescu si Onea: ...Procuror Mircea Negulescu: Onea: “Salut! Hai ca-ncerc sa-ti scriu ca sa nu mai… da? O face undercover. Iti scriu acuma, da? OK... hai”

Stai sa ii zic: ”Singura conditie este sa mergem la “doamna K”, dupa care...ca sa fie sigura”. (n.r. – Procurorul Mircea Negulescu ii scrie pe whatsapp lui Onea Lucian)

Procuror Mircea Negulescu: A zis OK. Vezi, nu? Citeste daca vrei, sa nu zici ca mananc cacat.

Deputat Vlad Cosma: Da, da-mi sa ii scriu si eu ceva.

Procuror Mircea Negulescu: Sunt cu V (n.r. – Vlad Cosma)... Da...(sunet de taste)

Procuror Mircea Negulescu: Ne vedem maine sa vorbim. OK (citeste mesaje). Uite, a zis OK. Ce pula mea vrei mai mult?

INREGISTRAREA 4 - Stenograma inregistrarii cand procurorul DNA Mircea Negulescu spune ca seful lui Lucian Onea s-a dus la “Doamna K” si ca aceasta “a fost foarte incantata... Si asteapta cu mare satisfactie chestia asta”. Negulescu afirma ca autorii planului vor sa-l aresteze pe deputatul Ghita ca sa-i dea dauna totala: “vrem sa ii luam inclusiv banii. Tot ce are!”

Procuror Mircea Negulescu: Lucica (n.r – Lucian Onea, seful DNA Ploiesti)... deci s-a dus la Bucuresti, doamna a fost foarte incantata. Da? Si asteapta cu mare satisfactie chestia asta.

Deputat Vlad Cosma: Da ma, stiu. O sa-mi zici de...

Procuror Mircea Negulescu: Deci daca tu o faci asa cum iti spun eu p-asta chiar vrea sa-l ia (n.r – despre deputatul Sebastian Ghita). Da? Si-l ia bine de tot. Da? Asculta-ma… el oricum e dauna totala (n.r – Sebastian Ghita). Deci noi vrem sa ii luam inclusiv banii. Da? Tot ce are. Deci ii luam tot, da? Problema e sa avem scanteia, sa declansam scanteia. Ba, deci eu vreau… deci asculta-ma!

Deputat Vlad Cosma: La 5 o tai ca vine si Andreea. (n.r – sora sa notatul Andreea Cosma)

Procuror Mircea Negulescu: Unde vine?

Deputat Vlad Cosma: In Ploiesti.

Procuror Mircea Negulescu: Stiu ca vine

Deputat Vlad Cosma: Tu raspunzi

Procuror Mircea Negulescu: Ah?

Deputat Vlad Cosma: Tu raspunzi, ca am mers pe mana ta!

Procuror Mircea Negulescu: Ba, e nebun asta, sa moara mama! Daca nu ma ia capu... Doamne…

Iordache: Are dreptate.

INREGISTRAREA 5 - Stenograma inregistrarii cand procurorul DNA Mircea Negulescu spune ca manevra si regia se vor face la Bucuresti si ordona o interceptare pe mandat provizoriu

Deputat Vlad Cosma: OK

Procuror Mircea Negulescu: Da? Astea toate.

Deputat Vlad Cosma: Da

Procuror Mircea Negulescu: Fac manevra la Bucuresti. Aia de la Bucuresti ii dau lu'...

Deputat Vlad Cosma: Cui vreti voi

Procuror Mircea Negulescu: Ii dau lui Lucica (n.r – Lucian Onea, seful DNA Ploiesti)

Deputat Vlad Cosma: Da, pai asta zic

Procuror Mircea Negulescu: Facem regia impreuna

Deputat Vlad Cosma: Pai asta zic

Procuror Mircea Negulescu: Si dupa ce i-a dat de la Bucuresti ala, asta face... il verificam p’asta. Stai asa putin

Deputat Vlad Cosma: Da

Procuror Mircea Negulescu: Aaa, da-mi incoa o hartie... (Mircea Negulescu noteaza pe foaie: Alin Petran ...27/113/322)

Convorbire telefonica intre procurorul Mircea Negulescu si o persoana numita: Dragos:

Procuror Mircea Negulescu: “Dragos, din punct de vedere tehnic te intreb, ipotetic, eu am un nr de telefon. Vreau sa stiu daca este activ si daca persoana care il detine este in tara. OK, pe provizoriu sau pe...nu? OK, bine... ms mult. Da, trebuie sa-l marcam, da, am inteles, OK, bine. Gata... bine, te pupa tata! Bine, te pup, pa, pa. A, nu, de ce? Nu tatutu, lasa ca facem alta… am intrebat ca voiam sa stiu care e procedeul ca sa nu gresesc, da? Bine Dragos, te pup, sa traiesti!”

Procuror Mircea Negulescu: Il ia la interceptare in 24 de ore, il marcheaza si mi spune daca e activ si daca e gagiu in tara, pula mea si am terminat.

INREGISTRAREA 6 - Stenograma inregistrarii cand procurorul DNA Mircea Negulescu ii cere deputatului Vlad Cosma sa plasmuiasca o anonima si sa o trimita la DNA si ca “toti sunt interesati... stie doamna, stie Lucica...”

Procuror Mircea Negulescu: D’astea sunt toti foarte interesati. Daca eu am vorbit asa… stie doamna... aia, Lucica (n.r – Lucian Onea, seful DNA Ploiesti) si eu. Si omul asta (n.r – Iordache), atat... Eu as fi vrut... tu ai alea la tine? Nu, hai sa facem... eu m-am gandit asa: daca o punem intr-un plic

Deputat Vlad Cosma: OK

Procuror Mircea Negulescu: Si o trimite un anonim

Deputat Vlad Cosma: Unde?

Procuror Mircea Negulescu: Aaa… la DNA. Cu un scris pe calculator

Deputat Vlad Cosma: Pe foi?

Procuror Mircea Negulescu: Pe ce vrei tu, pe foi, pe stick, pe pula mea, mi se rupe. Din care sa rezulte ca este scrisul lu ala… Sebastian Ghita... si ca in perioada asa… ca nu, astea... vom face la fel.

Deputat Vlad Cosma: Bine, cum ii zice lui Lucica? (n.r – Lucian Onea, seful DNA Ploiesti)

Procuror Mircea Negulescu: Sa ajunga acolo

Deputat Vlad Cosma: Vine asa

Procuror Mircea Negulescu: O anonima

Deputat Vlad Cosma:.. Un om pe strada si hop fix...

Procuror Mircea Negulescu: O anonima, da...

Iordache: Un cetatean… care e indignat

Procuror Mircea Negulescu: Mai sunt si alte lucruri care duc la asta, nu esti numai tu pe strada asta!

INREGISTRAREA 7 – In care procurorul Lucian Onea, seful DNA Ploiesti se arata incantat ca s-a trimis plicul si adresa cu anonima de pus la dosar si ii spune deputatului Vlad Cosma: "E in regula, e super bine!”

Deputat Vlad Cosma: E ok?

Lucian Onea, seful DNA Ploiesti: Da, e in regula.

Deputat Vlad Cosma: Se vede...

Lucian Onea, seful DNA Ploiesti: E in regula, nu se vede. D-aia imi trebuie si plicul.

Deputat Vlad Cosma: A trimis si plicul

Lucian Onea, seful DNA Ploiesti: Ok, e in regula

Deputat Vlad Cosma: V-am zis...

Lucian Onea, seful DNA Ploiesti: E in regula, e super bine!

Deputat Vlad Cosma: Da?

Lucian Onea, seful DNA Ploiesti: Da. E super bine. Am gasit, e OK. Bun, si o sa fac in asa fel sa zica ca, asa m-am gandit eu, chestia cu Alba cu asta... e prea din zona aia si o sa fac cu zona Iasi, cu zona Moldovei.... Ca si cum martorul ala audiat e identificat in zona respectiva.

Deputat Vlad Cosma: Si denuntul unde s-a depus ?

Lucian Onea, seful DNA Ploiesti: Eu nu am denunt la dosar, nu. La mine apare o declaratie de martor, care l-am identificat eu undeva. E clar?... Nu e, discutam, daca e vreo problema o discutam. Da?

Deputat Vlad Cosma: Nu, atata voiam sa vad ca a ajuns materialul (n.r. Faxul trimis la DNA din Republica Moldova), plicul l-a trimis.

Lucian Onea, seful DNA Ploiesti: E foarte bine asa

Deputat Vlad Cosma: E pe foi... ma chemati si-mi spuneti: asta se vede bine asta nu.

Lucian Onea, seful DNA Ploiesti: Da,da, da! Mie imi trebuie pentru o constatare, sa fac o constatare ca e scrisul lui. Asta e toata treaba. Dar eu zic ca daca copia e buna, nu e. Aia se vede neagra (n.r. - cea venita prin fax din Republica Moldova). Se vede… nu e nici o problema. E in regula!

INREGISTRAREA 8 – In care procurorul Lucian Onea, seful DNA Ploiesti se declara iar multumit de modificarile facute la denuntul trimis anonim la DNA, si il asigura pe deputatul Vlad Cosma ca ii va da voie sa plece tatalui acestuia Mircea Cosma, ex-presedintele CJ Prahova, retinut si inculpat de DNA Ploiesti

Deputat Vlad Cosma: E aglomeratie… proaspete si calde! (n.r - tabelele modificate fara data)

Lucian Onea, seful DNA Ploiesti: Asa

Deputat Vlad Cosma: Si toate celelalte ...

Lucian Onea, seful DNA Ploiesti: Asa..

Deputat Vlad Cosma: Fara data, fara nimic

Lucian Onea, seful DNA Ploiesti: Asa

Deputat Vlad Cosma: E OK?

Lucian Onea, seful DNA Ploiesti: E bine

Deputat Vlad Cosma: Plicul nu vi-l las

Lucian Onea, seful DNA Ploiesti: ...nu, am plicul... (n.r - cel sosit prin posta)

Deputat Vlad Cosma: Da, nu, zic plicul asta.

Lucian Onea, seful DNA Ploiesti: Nu, e OK. Gata! E in regula

Deputat Vlad Cosma: Asa, va intreaba Mircea (Mircea Cosma, ex-presedintele CJ Prahova si tatal deputatului Cosma, retinut de DNA)... i-ati aprobat aia?

Lucian Onea, seful DNA Ploiesti: Ii dau astazi, ii dau voie sa plece. N-am apucat sa fac, cand pleaca el?

Deputat Vlad Cosma: Da, multumim. Vineri

Lucian Onea, seful DNA Ploiesti: Pleaca vineri, azi suntem... marti (nr. - marti, 26 mai 2015)

Deputat Vlad Cosma: Marti

Lucian Onea, seful DNA Ploiesti: Deci ii dau voie sa plece, poate sa organizeze tot

Deputat Vlad Cosma: Bine

Lucian Onea, seful DNA Ploiesti: Nu stiu daca am timp sa fac astazi, daca fac azi sau maine. Ii dau voie sa plece!

Deputat Vlad Cosma: Am inteles, nu e problema, daca avem acord verbal...

Lucian Onea, seful DNA Ploiesti: Nu e problema

Comentarii

# Mitică date 11 February 2018 23:12 +31

Stop cadru:- ASTA E ADEVĂRATA JUSTIȚIE DIN ROMÂNIA. De zeci de ani românii sunt condamnati si judecați pe nedrept sau chiar nevinovați de mafioții din sistemul fals de justiție. Toate HOTARARILE DIN DOSARE trebuiesc anulate URGENT si rejudecate. Iar MAFIOTII DE PROCURORI SI JUDECATORI bagati la beci in locul gainarilor si a celor nevinovati sau judecati abuziv Daca vreti stat de drept Acum e timpul RESETARII si REFORMEI. Acum UE s-a facut de ,,cacao"au ramas sustinatorii MAFIOTILOR DIN JUSTITIE ? :-*

# unul din lumea cea mare date 12 February 2018 10:46 0

MERMELEALAAAAA TOTALAAAA!!!!!!!! DE CIND VA SPUN EU TOATE ASTEA!!!!!!!!!!!SI MARTORA IMI ESTE ARHIVA LUJU,ACUSILEA VAD CA SI NE CHIREAC AS AJUNS LA CONCLUZIA MEA ,CA JUSTITA SE MAI POATE REPARA DOAR CU ADUCEREA DE JUDECATORI SI PROCURORI STRAINI,multi au inceput sa ,,spuie ,, ca nu peste tot se intimpla ce s/a intimplat la ploiesti si in dinea.wrong,peste tot in justitie sint puii lui portocala,onea ,koivesii,sprincenata,dorel,ala cu nasul in suflert.hei madam popescu,lias laptareasa din cesemea sau laptareasa ailalta de/l pupa din sculare in culcare pe moroiul caligula ,acusilea nu mai cereti salarii marite pentru ,,justitie,,.uitati/va bine la ceea ce va scriu(ca pina acusilea)toata justitia/i mermelita de la w la e si de la n la s,cum va spusei in MERMELICA SI GPS/UL MINTE,DACA SE VROIA JUSTITIE DE ASEARA DE LA EMISIUNEA LUI GIDEA TOTI CEI CE APAREAU IN FULMINANTELE PROBE ERAU ARESTATI(ASA S/AR FI INTIMPLAT INTR/O TARA CU JUSTITIE NU CU MERMELEALA

# Goargăș date 11 February 2018 23:18 +6

Dacă nici acum nu dispar acești nenorociți, plec in Rusia. Acum să-i vedem pe "europeni", pe președintele K, pe jigodiile#, pe gunoiul/gunoaiele de a/au pus-o pe K, pe toți lașii și pupincuriștii servitori și cipați...

# Tudorelll date 12 February 2018 00:16 +3

De ce deputatul Vlad Cosma tocmai acum divulga aceste dovezi? Era santajat cu ceva? Am vazut in comentariile postate pe acest site, ca cineva vrea sa existe o instanta cu curte de jurati. Procurorii Mircea Negulescu, Lucian Onea si Kovesi, trebuie dusi in fata instantei CURTII CU JURATI, sa fie judecati de catre jurati. Nu putem sta cu mainile in san ca republica procurorilor sa faca ce vrea cu oamenii nevinovati. Sunt sigur ca va veni vremea cand fiecare om nevinovat, isi va face singur dreptate, rabdarea are o limita, vom asista la cazuri de auto-razbunare.

# un mizantrop date 12 February 2018 04:44 +7

Jurati?! Serios?! Intr-o tara cu analfabetism functional peste media acceptabila, puteti sa riscati o curte cu juri? O tara in care majoritatea locuitorilor habar n-are de drepturile omului si e gata sa faca plangere la DNA ca -i scuipa vecinii seminte de la balcon?! O tara in care tefelimea, viitorul tarii, cum ar veni, striga in piata :"DNA, sa vina sa va ia!"?! Nu mai bine ne ocupam de profesionalizarea, pe bune, a juristilor?! Cum ar veni, o selectie riguroasa a magistratilor, ca nu stiu ce cauta aia cu particulara "pe puncte", ajunsi "inalti" magistrati cu sprijin oengist? E bine si cu religia in scoli, dar, un pic de studiu al Costitutiei si Drepturile omului in clasa a saptea ar rezolva si nivelul de civism al viitorilor tefelei...

# Sargent date 12 February 2018 09:55 +1

cel mai bun comentariu de pe site, din ultimii 5 ani!

# Tudorelll date 12 February 2018 11:22 0

Daca tara are oameni cu analfabetism functional, inseamna ca oamenii nu au discernamant, si, atunci legea prevede ca cei care savarsec infractiuni si sunt fara discernamant, nu pot fi condamnati pentru infractiunea comisa. :lol: Dar uite, sunt cativa oameni integri care lucreaza ca soferi, medici, electricieni, topografi, contabili s.a.m.d, acesti oameni pot fi selectati la intamplare prin alegere pentru a deveni JURATI. Daca d-ta @UN MIZANTROP consideri ca si acestia sunt anaflabeti, ar insemna ca soferul (jurist) sa isi parcheze masina pe calea ferata, medicul (jurist) sa taie un membru sanatos in locul membrului bolnav, electricianul (jurist), sa ii spuna sotiei sale sa intinda rufele la uscat pe sarmele de pe stalpii de electricitate, contabilul (jurist) sa spuna ca 2+2x2=8. :-* Nu toti sunt analfabeti, putem vedea ca analfabetii sunt cei ca Negulescu, Kovesi. Care profesor le-a dat doctoratul si licenta la acestia 2? Kovesi a plagiat, deci a fost analfabeta cand a plagiat.

# un mizantrop date 12 February 2018 17:31 0

Def.aprox: analfabet functional e unul care stie sa citeasca ( in Romania e posibil sa aiba si cateva diplome de licenta...), dar nu intelege ce a citit....In rest, cum crezi ca erau alcatuite "tribunalele poporului"?! Numai oameni de buna credinta, dar nu mi-as pune viata si cariera in mainile lor...Despre asta e vorba

# Marius date 12 February 2018 00:27 +5

Dauna totala in seara asta

# Pintea date 12 February 2018 00:33 +10

Dar doamna K era incantata de escrocherie sau era incantata pt ca nu stia ca aia ii aduc probe false? Oricum ar fi, Presedintele vegheaza. Va aparea maine Johannis la TV si va spala inca o data obrazul mizer al acestei institutii imputite, Lazăr indignat va deschide tot maine un dosar pe care il va clasa poimaine si astfel vom intra in ”normalitate”. Corpul de control al ministrului justitiei condus de celebra Hăineală, candva o rotita in sistemul acesta mafiot, va face un control de mantuiala care va dura pana in 2019, cand va expira mandatul d-nei K. De aceste dosare deschise la cererea unor ”cetateni onesti revoltati” au”beneficiat” multi, ba chiar mai rau, parca si in cazul Dan Voiculescu sau in cazul referendumului din 2012, cu suspendarea ”tatucului”. Sa speram numai ca klemm rezistentul va renunta sa o sprijine la nesfarsit pe d-na pro coruptie de mai sus si nu il va mai deranja pe d-nul Toader cu o zi inainte de a-si prezenta ”concluziile scrise”.

# Caty date 12 February 2018 00:59 +17

Deja mascatii trebuiau sa fie la usa acestor infractori: onea, kovesi portocala, sa sigileze toate sediile DNA si sa se apuce de arestari si nu sa fie lasati sa aibe timp sa distruga probe sau sa puna in aplicare un plan de a musamaliza tot. Incredere in DIICOT nu se poate avea. Astia de la DIICOT sigur sigur sunt in stare sa musamalizeze acest caz intrucat toti astia din asa zisa justitie( mafie) sunt legati intre ei, un grup de crima organizata la nivel statal. mai exact nu mai ai ce alege nimic bun. Toate institutiile astea trebuiesc resetate. Aceste institutii sunt UN PERICOL PT SIGURANTA NATIONALA. Sunt in stare de orice

# Paul222 date 12 February 2018 01:28 +1

Perfect de acord cu Caty.

# luci date 12 February 2018 04:56 +1

Astia mananca toti la aceeasi masa si voi stati sa ii plangeti pe"nevinovati" . Toti sunt corupti. La cum decurg lucrurile in conducerea tarii in doi ani nu o sa se mai auda nimic despre nume grele , politicienii o sa stea linistiti in casutele lor si noi o sa supravietuim de la o luna la alta.

# Prichindel date 12 February 2018 06:31 +1

Numai un nebun ar crede ca doar 4-5 scelerati au putut face aceste abuzuri. Sunt mii stimati cetateni. De mai multe feluri. Scelerati activi (fabrica "probe" ...asa cum jurnalistii fabrica "stiri"). Scelerati pasivi ( stiu ce se intampla dar se fac ca ploua...pe model moral "nu iese fum fara foc"). Scelerati neutri ( ori sunt prosti facuti gramada ori nu pot sa vada crunta realitate deoarece au creierul fomat in cofraje mate si nu mai intra lumina veci sa perceapa corect realitatea). Nu am vazut asa mare oripilare publica in cazul amaratului taran acuzat de omor si care a petrecut 90 % din viata de adult in penitenciar. Ps. A murit intre timp "criminalul nevinovat", iar procurorul de caz a luat si cred ca ia inca pensie de magistrat.

# GG date 12 February 2018 10:08 +2

De acord cu Prichindel. Este imposibil si trebuie sa fii retardat mintal sa crezi ca sunt doar 4-5 persoane care au facut abuzuri si ilegalitati.Falsificarea de probe de catre institutiile statului nu este doar un abuz este o infractiune imensa si extrem de periculoasa, chiar nu constientizeaza nimeni ca institutiile statului roman reprezinta un pericol national??? Sunt mii de persoane, chiar 99% din angajatii acestor institutii DNA DIICOT SRI PARCHETE ANP care fac ilegalitati si abuzuri de multi ani. Sa stam pasivi sa ne uitam si sa credem ca acesti infractori vor lua masuri unul impotriva celuilalt? Suntem in deriva rau. Nu vor face nimic in afara de musamalizari. Toti sunt un grup de crima organizata

# sinianu date 12 February 2018 07:59 +1

Am urmarit aseara emisiunea cap coada si vreau sa remarc istetimea acestui Deputat sau Senator ! JOS PALARIA cum a gandit acest scenariu ! BRAVO TINERE ! Asa ceva trebuia de mult facut ! Asteptam sa vedem cu ce minciuni mai vin si care-i deznodamantul .ASTEPT MASURI PE MASURA FAPTELOR URGENT !

# Edelweiss - Rarinc de Bukowina date 12 February 2018 08:52 +5

Zdreanța asta de Portocală dovedește faptul că peste ceva vreme, cuvântul „procuror” va fi sinonim cu „infractor”, respectiv „gunoi”. Însă altceva mă intrigă pe mine - specificitatea terminologiei utilizate: „manca-ti-as!” „sa moara mama!” „sa-l paradesc” „la vrajeala” „la haules” „ÎMI FACI UN 19” „ma jur pe copilul meu” „manca-ti-as ******” „i-am dat-o la temelie” „sa combin lucrurile” „sa moara mama! Daca nu ma ia capu” „Facem regia” :eek: Fratiweare, mie îmi este familiar acest stil dar nu știu de unde! Aham! Mi-am adus aminte: DIN PÂRNAIE. Ăsta este stil de pârnăiaș înrăit. A te jura pe copii tăi, a avea drept stereotip verbal ca o dată la 10 cuvinte, 4 dintre ele să fie celebra sintagmă-argument „să moară familia mea” - e vorbire de pușcăriaș. Sau, cea mai edificatoare apartenență a Zdrenței la tagma infractorilor de gang organizat este expresia „ÎMI FACI UN 19”. E genială asta! EX-PO-NEN-ȚI-A-LĂ! :roll: Aoleu, fratiweare! PROCUROR = GUNOI.

# Nicolae Birsan date 12 February 2018 09:09 +2

Atentiuneeeee !!! Practica CRIMEI ORGANIZATE INSTITUTIONALIZATA de la nivel national , care a actionat si inca mai actioneaza impotriva POPORULUI Roman, dupa cum a impus OCULTA SATANISTA UE , prin DOCUMENTUL OFICIAL de INALTA TRADARE a Romaniei si PROGRAMUL de DISTRUGEREA Romaniei , absolut nimeni nu are curajul sa discute despre asa ceva : 1) ""falimentarea pentru privatizarea pe 2 lei "a următoarelor bunuri ce au mai rămas încă în proprietatea statului : PTTR, CEC Bank, TAROM, CFR, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Aeroporturi Bucureşti, Romgaz, Transelectrica, Administraţia Porturilor Maritime SĂ Constanţa, CE Oltenia etc, care sint menţionate în programul de distrugerea României pe care puterea judecătorească trebuie să le bage în " INSOLVENTA , PRIVATIZARE pe 2 lei " in complicitate cu executivul , etc) 2) MODIFICAREA CONSTITUTIEI 3) Regionalizarea care se va face la fel cum s-a facut si privatizarile in Romania de 28 de ani : LEGE Nr. 315 din 28 iunie 2004 privind dezv

# justitiar date 12 February 2018 09:51 +2

Asta inseamna justitie? Asa se face justitia? Pentru asa ceva se doreste independenta justitiei? Astia sunt oamenii care fac justitie? ~Rezist-entii au iesit in strada pentru aceasta justitie? Cine mai are incredere in justitie? Nu intamplator am pus cuvantul "justitie" la urma. Se pare ca este ultimul lucru care mai intereseaza pe cineva.

# Lar Florica date 12 February 2018 10:03 +3

Justitia in tara asta e o gluma (macabra).Ea se poate face prost si ilegal doar cu sprijinul judecatorilor si a politistilor judiciaristi.Toti sunt vinovati.Omul simplu face puscarie serioasa pentru fals,uz de fals,santaj si asta in timp ce mafiotii astia planteaza probe si fac tot din ceea ce pe altii ii condamna.Stalinismul a inviat,traiasca stalinismul! La pariu ca cei # rezist nu vor reactiona la nerespectarea drepturilor omului si a unei justitii curate,asta ca sa ne dam seama de proportiile securismului .Unde sunt ambasadorii acum ?Si acum hai sa fim seriosi ati asteptat legi ale justitiei drepte de la un procuror comunist gen Macovei? E o alta gluma,probabil.

# gogu de la strehaia date 12 February 2018 10:18 +2

Cititi comunicatul dna pe marginea acestui subiect si veti observa ca se adevereste proverbul"corb la corbnu  scoate ochii.."ca inculpatul bla ,bala, bla. deci in opinia dna nimic nu este adevarat ca informatiile san trunchiate etc etec.de noaptea mintii cat tupeu poti avea in fata unor evidente.nu este exckus ca dnul cosma sa se mai trezeasca cu un dosar.rusine sa va fie dna.Astept cu nerabdare reactia inspectiei judiciare a procurorului general  ( care in fapt este subordonatul doamne K)si mai ales a mult iubitului nostru presedinte.de aceasta data ar trebui sa spuna GHINION ,ghinionul sub unitatii de alita a dna-ului.

# Ioana date 12 February 2018 10:25 +4

Ii trimite cineva pe mafiotii astia la puscarie?

# XXX date 12 February 2018 11:08 0

DNA, sa vina sa o ia, pe sefa DNA! :-x :-x :-x

# Andrei Muresan date 12 February 2018 12:30 0

Da, asta este adevarata fata a justitiei din Romania. UE si America au stiut inca din anii 90 ce fel de oameni sunt in justitie; s-au bucurat de cozile de topor si i-au luat in brate. "Dezbina  ca sa stapanesti" este sloganul strainilor. Ce coruptie ordinara este in America si ambasadorul acestei tari se face pres in fata picioarelor bu******noase ale lui Keovesi. Prost tare si mare acest individ.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva