3 December 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

EXCLUSIV – Hotararea CSAT care a girat schimbul de terenuri dintre MApN si Becali. Actul emis de cea mai inalta autoritate in domeniul apararii nationale arunca in aer decizia de condamnare a lui Becali, Babiuc si Cioflina luata de sefa ICCJ Livia Stanciu si demonstreaza ca nu exista coruptie, intrucat terenul din comuna Stefanesti reprezenta un obiectiv militar strategic si nicidecum o “afacere imobiliara” (Hotararea)

Scris de: Elena DUMITRACHE - George TARATA | pdf | print

24 May 2013 16:56
Vizualizari: 13053

Judecatorii Livia Stanciu (foto), Ionut Matei si Francisca Vasile din Completul de 5 al ICCJ, care au decis condamnarea lui Gigi Becali, Victor Babiuc si Dumitru Cioflina, au ignorat un document emis de cea mai inalta autoritate a statului in domeniul securitatii nationale, care dovedeste ca schimbul de terenuri dintre latifundiar si MApN nu a fost nicidecum un smen imobiliar, ci doar o tranzactie necesara in cadrul unui program de aparare. Este vorba despre o hotarare a CSAT, semnata de fostul presedinte al tarii Emil Constantinescu, care ar fi trebuit sa dea peste cap si sa desfiinteze orice acuzatie a procurorilor DNA si sa conduca la achitarea celor trei inculpati, asa cum s-a intamplat si la instanta de fond.


Astfel, in 17 ianuarie 1997, Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a aprobat “Programul de pregatire operativa a teritoriului pentru aparare, in perioada 1997-2000”. Cu aceasta ocazie, Punctul de comanda de la Stefanesti a fost inclus in respectivul program (vezi facsimil).

Istoria punctului de comanda de la Stefanesti ne arata ca acest obiectiv nu a fost nicidecum un paravan pentru o afacere imobiliara oneroasa. Asa cum avocatul lui Victor Babiuc, maestrul Viorel Spanu, a aratat in concluziile depuse la Completul de 5 judecatori al ICCJ, despre realizarea unui punct de comanda la Stefanesti nu s-a discutat in 1996 - 1997, ci cu multi ani inainte. Mai exact in 1952. Asadar, pe de-o parte, istoria acestui punct de comanda nu incepe cu Victor Babiuc, iar pe de alta parte realizarea sa nu a fost un motiv pentru a acoperi o escrocherie imobiliara.

De asemenea, ca schimbul de terenuri dintre MApN si Gigi Becali a fost necesar pentru construirea punctului de comanda, care a fost ulterior inclus in programul pentru aparare aprobat de CSAT, a reiesit si din punctele de vedere ale ofiterilor din conducerea Statului Major General, care au apreciat ca trebuie identificate 100 de hectare de teren compact situate langa obiectivele militare de la Stefanesti. De altfel, acest lucru a fost confirmat de inalti oficiali ai MApN, precum fostii ministru Gheorghe Tinca sau Ioan Mircea Pascu. Cu alte cuvinte, conducerea MApN, de la toate nivelurile, a apreciat ca pentru realizarea punctului de comanda este necesar achizitionarea de teren langa celelalte obiective militare de la Stefanesti, zona unde Gigi Becali detinea mai multe suprafete.

Nu in ultimul rand, in afara discutiilor existente inca din 1952, solicitarea pentru realizarea acestui obiectiv de la Stefanesti a fost facuta in 1991 de catre seful Statului Major General de la acea vreme.

Mai important este ca intreaga afacere imobiliara dintre MApN si Gigi Becali, schimbul de terenuri, a fost girata si legitimata in cele din urma de Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, acolo unde deciziile se iau in unanimitate. Un aspect ignorat insa de cei trei judecatori de la instanta suprema.

Iata in continuare cateva dintre realitatile, cuprinse in concluziile depuse in instanta de avocatul Viorel Spanu, pe care judecatorii Livia Stanciu, Ionut Matei si Francisca Vasile de la ICCJ le-au ignorat atunci cand au dispus condamnarea la inchisoare cu executare a lui Gigi Becali, Victor Babiuc si Dumitru Cioflina. Concluziile maestrului Spanu pot fi citite integral la finalul articolului:

Acest program (n.r. - Programul de pregatire operativa a teritoriului pentru aparare, in perioada 1997-2000) a fost elaborat de persoane cu responsabilitati importante din cadrul Statului Major al Armatei Romane si din Oficiul Central de Stat pe probleme Speciale.

Acestea sunt singurele structuri legale care, potrivit art. 30 din Legea nr. 37/1995, erau competente să propuna includerea Punctului de comanda Stefanesti (PC) in Programul de pregatire a teritoriului pentru aparare.

Pentru prima data, asa cum rezulta din declaratiile unor militari de cariera cu vechime indelungata in M.Ap.N., despre PC Stefaneşti s-a discutat incepand din anul 1952, pentru ca, in final, autoritatile mentionate mai sus sa decida pozitionarea obiectivului in teritoriu.

La 17 ianuarie 1997, prin Hotararea nr. 9/1997, CSAT – autoritate condusa de presedintele tarii avand in compunere sefii serviciilor de informatii, seful consilierilor prezidentiali, consilierul prezidential pentru securitate, mai multi ministri, carora li se adauga secretarul CSAT – a aprobat includerea in strategia Programului obiectivul de la Stefanesti.

Din momentul in care obiectivul a fost inscris in strategia de aparare, M.Ap.N. avea obligatia sa treaca la executarea lucrarilor.

Din actele de urmarire penala si din cele rezultate in urma cercetarii judecatoresti se poate observa ca persoanele din conducerea Statului Major General (SMG) au apreciat ca trebuie identificate circa 100 ha teren compact alaturi de obiectivele militare existente la Stefanesti.

Plasarea obiectivului la Stefanesti este motivata strategic si functional prin existenta in zona a altor obiective militare.

Seful SMG a declarat ca „schimburile de terenuri s-au efectuat pentru extinderea perimetrului cazarmii 917 Bucuresti – Stefanestii de Jos, inclus in Programul de pregatire a teritoriului pentru aparare in perioada 1997 – 2000, aprobat de CSAT prin Hotararea nr. 9 din 17 ianuarie 1997”.

Preocuparea conducerii armatei tarii a inceput din 1952, dar trebuia sa se indeplineasca anumite conditii, printre care si aceea a asigurarii unei suprafete compacte de cel putin 100 ha, sa existe fondurile necesare pentru un obiectiv important strategic.

Intrucat exista o lipsa de fonduri si M.Ap.N. nu putea sa cumpere terenuri responsabilii din minister au optat pentru schimbul de terenuri.

(...)

In sensul celor de mai sus se pot invoca declaratiile unor martori care au detinut, in timp, importante functii in armata romana, cum ar fi: ministrul Gheorghe Tinca, ministrul Ioan Mircea Pascu si generalii Popa Florentin, Sandulescu, Bucse, audiati la 5 ianuarie 2012, Constantin Degeratu, audiat la 10 ianuarie 2012 precum si Stanasila si Mincu, audiati la 6 februarie 2012, col. Cristian Cretu, audiat la 10 ianuarie si altii.

Din declaratiile acestora rezulta urmatoarele aspecte esentiale:

- Pentru dezvoltarea punctului de comanda nu era suficienta suprafata de teren detinuta la Stefanesti, asa cum s-a consemnat in Raportul ET683 din 30 martie 1999, care motiveaza necesitatea celor 100 ha de teren compact.

- Punctul de comanda Stefanesti a fost o cerinta a Statului Major al Trupelor de Uscat, inclus, din dispozitia Directiei de Operatii din SMG, in Programul de pregatire a teritoriului pentru aparare pentru perioada 1997 – 2000.

Competenta de a realiza punctul de comanda apartinea in exclusivitate SMG, acesta fiind un obiectiv de importanta nationala. Anterior, in anul 1991, s-a pus problema construirii acestui obiectiv la solicitarea sefului SMG, solicitare care a stat la originea conceptiei militare de realizare a acestui obiectiv”.

* Cititi aici Hotararea CSAT

* Cititi aici concluziile maestrului Viorel Spanu, avocatul lui Victor Babiuc

Comentarii

# curiosul date 24 May 2013 17:10 +3

ce e asta? dovedeste mai mult decat o bucata de hartie igienica?

# unul din lumea cea mare date 24 May 2013 18:10 +19

livia stanciu(alta napirca de procuroare)a girat deci dorinta lui base si ponta!!!!!!printr/o crasa ilegalitater. incep lucrurile sa se reduca la esential.ERA STATUL PROPRIETAR? PARCA VORBEAM ODATA DE PRECARITATERA ACTELOR DE PROPRIETATE IN TARA GUNOIULUI. oricum martirul jiji o sa cam bage ceva procurori si es procurori acum judecatori cu nasul in suflet in puscarie. tot din sursele mele cineva de la iccj i/a prezis si prescris puscarie precupetei de stanciu. oricum lumea nu mai are nicio incredere in actul de justitie din ro. traiasca inchizitia gunoiului.(de fapt de aici i se trage de la gunoiul din cotro care a vrut de la behehecali un teren)

# letalcobra date 24 May 2013 22:52 +8

poate că s-au făcut niște rapoarte mincinoase de cei interesați, iar cei din CSAT au discutat și au semnat ca proștii, fără să știe manevra celor din armată. că doar nu s/o fi gândit președintele că terenul lui Gigi este singurul pe care se putea construi obiectivul. dacă era așa, putea fi expropriat pentru utilitate publică și Gigi era despăgubit la valoarea de circulație, care sigur era cu mult sub prețul terenului primit de Gigi. aprobarea CSAT NU E O DOVADĂ CĂ SCHIMBUL A FOST LEGAL. cred că mai erau și alte terenuri unde se putea construi obiectivul, fără să se dea terenul armatei mult mai valoros. sincer, cred că afacerea lui Gigi cu armata este la fel de frauduloasă ca multe altele. nu Gigi a identificat o afacere bună și a prostit pe cei din armată, ci de conivență cu ei, a făcut schimbul, dând și celor din armată ceva, că doar nu erau aia asa proști să nu cunoască diferența de valoare. asta este părerea mea sinceră.

# completul date 24 May 2013 17:28 +12

Deci pana la urma pronosticurile au fost reale.Ei trei au fost. Nicio surpriza, doar maxima ingrijorare...

# intelegatoru date 24 May 2013 17:38 +15

Bai nene, eu nu inteleg, deci hotararea asta a fost luata in csat, hotararea a fost prezentata in instanta, dar doamna livia cu domnu matei si cu francisca au dat cu anii... deci eu nu mai inteleg nimic. de ce nu l-au condamnat si pe tapu ca el a semnat hortararea

# Seth date 24 May 2013 17:44 -8

Simplu: pt ca CSAT nu a avizat si valoarea schimbului, adica tunul . Diferenta de valoare intre terenuri. Restul sunt povesti pentru cretini.

# intelegatoru date 24 May 2013 17:46 +12

nu, de asta s-au ocupat altii. tu nu vezi, 3 ani cu executare ptr cioban, 2 ptr mosii aia doi, intr-un******de dosar vechi de 1000 de ani. o alta comanda, o alta executie. si crede-ma ca il dispretuiesc pe incultul ala de becali, dar daca ii dai, dai pe bune

# ba seth date 24 May 2013 18:36 +13

ia du-te tu inapoi LABE1tv unde ti-e cocina si i-ai apararea acolo chiorului si ******i de stanciu. A VENIT VREMEA SA PEDEPSIM ABUZURILE JUDECATORILOR CARE DISTRUG VIETI SI DESTINE, PENTRU CA AU CREIERUL ALTERAT DE BOALA. ASTIA TREBUIE SA PLATEASCA CRUNT DE TOT, PRINSI SI LINSATI.

# Seth date 24 May 2013 17:41 -14

Curajosii de la luju sterg mesajele potrivnice,chiar daca sunt civilizate. . Repet: Gigi e la mititica si jelania penibila a avocatilor care au pierdut nu-l ajuta la nimic! Sa va fie rusine pentru cenzura si pt ca-i injurati pe altii,iar voi urati orice punct de vedere obiectiv! Rusine! Tot dispretul! 

# george date 25 May 2013 10:31 +5

,,, bine bai seth-basescu ,,,esti destept,,, acum esti multumit ??? ,,, ti-ai facut norma de venin astazi ?,,,

# seth2 date 24 May 2013 17:44 +3

Seth, ai scapat de la serviciu ... continuarea o alegi tu, poate sa fie si intern si extern. sau esti un brav procuror, drept la comenzile primite si fara mila in a executa fraierii. lasa-i pe astia de la luju, spune ceva de document... curajosule

# Seth date 24 May 2013 17:50 -12

Desi stiu ca n-o sa pricepi(ca de unde nu-i...) ,iti spun ca nu vad nimic in maculatura prezentata ca mare scofala despre valoarea terenurilor schimbate. Decii,rahat cu perje. Mai mult, CSAT nu a avizat un schimb dezavantajos pt stat. Restul e in mesajul sters de \' luptatorii\' de la luju. Si nu te f grija de serviciul meu,mai bine vezi tu cum te prosteste orice fraier... Fraiere :-)

# seth3 date 24 May 2013 17:55 +14

Hai ca vad ca te ataci ca orice securist prost :lol: Mai vrei? :lol: Penibilule, vezi ca stai prea cocosat. Du-te acasa securistule nu mai sta cu urechea palnie si nu mai fa diversiuni, deci pa securistule :lol: si aia cu \"te prosteste orice fraier ... fraiere\" parca l-am auzit pe jiji. nu cred ca e mare diferenta intre voi, si tu si ala aveti cas la gura, ala de la oi, tu de la altceva. hai pa securistule

# Coco date 24 May 2013 17:45 +9

Iar ati intrat securistilor pe luju sa improscati cu noroi jurnalisti care fac cinste breslei si arata adevarata mizerie din justitie? Nu va e rusine obrazului? Amara paine mai mancati

# Lili date 24 May 2013 17:46 +9

Iar ati intrat securistilor pe luju sa improscati cu noroi jurnalisti care fac cinste breslei si arata adevarata mizerie din justitie? Nu va e rusine obrazului? Amara paine mai mancati

# unul date 24 May 2013 17:53 +11

oare cand scapam de acest Coriolan Draganescu contemporan,mai numit si Tonta sau Carlanul?in loc sa scapam de o familie mafiota cum speram cand am votat USL,ne-am trezit cu un cartel basisto-pontist care ne jefuieste mai efficient si mai nesimtit

# marian date 24 May 2013 18:51 +10

Intrebare : daca nu se intampla sa se dezvolte acea zona , si terenul era cu porumb si nu exista nicio diferenta de valoare mai faceau dosar penal ?  Nu cumva diferenta de valoare a fost data de dezvoltator , adica de \"priceperea \" lui in a vinde si construi imobile pe pustii ? 

# WARBRINGER date 24 May 2013 19:00 +25

CE PAZESC PARLAMENTUL SI GUVERNUL RO, ATUNCI CIND DREPTUL CETATEANULUI LA LIBERTATE, ESTE INCALCAT? CATI OAMENI MAI TREBUIE DISTRUSI , LA COMANDA CHIORULUI VIA JUDECATORI IMBECILI? CIT II MAI LASAM PE PROCURORI SI JUDECATORI SA NENOROCEASCA OAMENI, SI SA NU PATEASCA NIMIC?

# EBA date 24 May 2013 19:28 +14

sincer,daca speta asta constituie precedent ma astept sa fie arestati si cei de la Bechtel.pt. ca se pare ca component politica,cea care cu adevarat a prejudiciat statul si este vinovata are imunitate totala,cu exceptia a 2-3 pioni de sacrificiu.daca ciobanul este vinovat si a fost condamnat pt. afacerea lui cu statul,de ce nu sunt arestati si cei de la Bechtel samd?

# viorica date 24 May 2013 19:52 +5

BUN.Si ce daca? o sa o traga cineva la raspundere pentru asta??? Is mai multe,chestii!!!! Mai multe persoane ce au ajuns,sau o sa ajunga,la inchisoare,sub semnatura ei,cu girul asteia.

# K. date 24 May 2013 20:30 -3

Inca un infractor bagat la inchisoare, iar se tavalesc cei de la luju in chinuri. N-au furat de la stat nici Becali, nici Nastase, nici Voiculescu, n-a furat nimeni, doar ca toata lumea se vaita ca a disparut tot ce era pe vremea lui Ceausescu. Cred ca bunurile statului roman le-au furat extraterestrii. Cat de spalati pe creiere pot fi unii care se indigheaza fara se realizeze ca aia care fura de la stat, fura de fapt de la ei. Cei care sunteti alaturi de Becali, vedea-v-as alaturi si la propriu, nu doar la figurat. Da, stiu ca sunt un nenorocit: vreau hotii la puscarie!

# gabriel date 24 May 2013 20:54 +10

Si asta ce dovedeste?Pregatirea precara,dublata de judecarea superficiala a cazului de catre aceste :lol: instante?Maine imi cumpar pusca...si sa ma judece ei dupa ce mi-oi face singur dreptate :sad:

# Florea Nita date 25 May 2013 10:25 +3

:-x [quote name=\"gabriel\"]Si asta ce dovedeste?Pregatirea precara,dublata de judecarea superficiala a cazului de catre aceste :lol: instante?Maine imi cumpar pusca...si sa ma judece ei dupa ce mi-oi face singur dreptate :sad: [/quote]\"Lemn de soc va aduc eu din padure de la Stefanesti,doar de calti va trebuie sa va mai ingrijiti!E mai tare un pusscoi!

# Roman date 24 May 2013 22:06 +8

Oare pentru Livia Stanciu nu exista termenul de abuz in serviciu?In spatele inamovibilitatii aceasta judecatoare emite hotarari previzibile.Acum inteleg de ce Voiculescu prin manevre juridice a reusit sa o ocoleasca pentru ca mergea la o incarcerare sigura indiferent de aparare,probe etc.iar presa rusinii a luat foc atunci

# Furnalul de la Paltinis date 24 May 2013 23:20 -2

Va declar adevaratii imparati ai exclusivitatii !

# Laurentiu date 24 May 2013 23:37 +1

Bun...dar diferenta de valoare intre terenuri? chiar daca armata avea nevoie de teren trebuia sa dea la schimb teren echivalent bvaloric nu echivalent in suprafata. Cel mai simplu era expropierea lui Becali si nu se mai dadadea nimic la scimb. Ceea ce prezentati voi aici e numai diversiune. Sunt probe in dosar cu spaga la sacosa pentru acest teren. sunt declaratii ale martorilor. Dosarul e \"beton\". Ceea ce faceti voi nu face decat sa va descalifice.

# Beton date 25 May 2013 02:19 +9

este capacul de pe mormantul JUSTITIEI ROMANE !

# Dramo date 25 May 2013 12:32 0

Sunt probe pe dracu! Crezi ca daca ar fi avut probe pentru şpaga mai era cazul să imagineze pupăza asta probe pentru abuz in serviciu? p.s. nu contenesc sa ma uluiesc de sprancenele asteia. sincer, te uiti la ea si nu-ti vine a crede ca este magistrat.  p.s. 1 va recomand filmul \"Assault on Wall Street\" 

# Jiji Basecu date 25 May 2013 03:04 +8

Da\' flota?

# Sandokan date 25 May 2013 06:24 -4

Luju+Antena 3 = manipulare la greu

# Patrocle date 25 May 2013 06:46 +8

Terenurile erau in litigiu,si...si fusesera luate cu s-o putut de la oameni,adevaratii proprietari le revendicasera,doar ca nu-i baga nimeni in seama,cum se intampla si acum.Statul si G.Becali doi excroci facuti de comanda,cu asta nu ai cum sa nu fi de acord.Cum dracu nu ii rusine la chior sa se scoale in fiecare dimineata la cotroceni si sa isi aroge calitatea depresedinte al Romaniei,cand a fost schimbat,mai rau ca judecatorii din CSM.basescu nu intra la uzurpare de calitati oficiale?

# JOS PONTA -PIGGY ! jOS BASESCU - KERMIT ! date 25 May 2013 08:29 +8

PONTA L-A RELEGITIMAT PE BASESCU DUPA ÎNFRÂNGEREA SUFERITA DE PDL PRIN TICĂLOSUL PACT DE COABITARE . REGIMUL PONTA-BASESCU= MOARTEA JUSTITIEI ROAMESTI !

# mike date 25 May 2013 10:00 +1

Bai baieti vedeti ce teren a primit Emil Constantinescu in Pipera desi el avea 10 ha la Bradet si apoi intelegeti ce este cu hotararea CSAT. Bulau ptr Milica!

# Arthur date 25 May 2013 10:37 +4

Inteleg ca inca nu v-ati consolat cu ideea ca un adevarat intelectual a putut fi presedintele Romaniae! E problema dvs. numai ca daca a fost un schimb de terenuri acesta s-a facut conform legii,pe cand schimbul lui Jiji cu Statul s-a facut pe spaga! Lumea vad ca accept cu usurint ,ca si la Basescu,ca se pot face afaceri in care tu dai praf de pe toba ,iar statul iti da praf de auur in greutate identica!oare faptul ca in satul unde avea Jiji pamantul era prinmar o ruda a lui Ciflina,iar de afacerea imobiliara s-a ocupat notarita babiuc,o fi chiar intamplator? Cu acest schimb \'avantajos\" a intrat Jiji in liga 1 a miliardarilor de tranzitie,iar pe terenul din Pipera s-a construit scoala americana,pe bani grei!Asta e chiar culmea,sa ajungi sa-i plagi de mila unui bisnitar paranoic,care face pomeni din banii furati,in timp ce statul este jefuit de el in toate felurile,de la neplata impozitelor pe salaruiile fotbalistilor,la neplata impozitelor pe tranzatii de zeci de mil. euro!

# mike date 25 May 2013 14:50 0

Care era legalitatea transferului taman in pipera? Va spun eu. Nici una. In plus Liderul Regional a vandut,de fapt, drepturi litigioase unui oarecare Becali.... Sa stiti ca am fost militant activ pentru milica in 1992 si 1996. Aveti dreptate,Jiji a dat spaga. Lui Constantinescu,printre altii.

# george date 25 May 2013 10:37 -2

,,, de ce tace TZAPUL ??,,, este santajat cu toate manariile pe care le-a facut. el si bastardul de fiu-su ,,,

# Arthur date 25 May 2013 11:05 +7

:-x Intrucat iti permiti sa-i adresezi un cuvant jignitor presedintelui Constantinescu ma adresez si eu catre tine cu apelativul bland :prostule! Iata de ce:dl. Constantinescu a mostenit de la bunici 30 ha chiar in PIpera! Intrucat pe terenul sau se gaseste o pista de avioane i s-au resttituit intai in \'94 5 ha,si 22 ha in \'97 tot in Pipera! Care este legatura cu frauda facuta,pe spaga de Becali,care a dat pamant agricol in Stefanesti si a primit echivalent in aur in Pipera? Hai ca impingeti penibilitatea prea departe in dorinta de a scoate ceva banuti de la basescieni!

# dankh1 date 25 May 2013 18:11 -2

actul asta avea valoare daca in urma schimbului Jiji mai platea 1 milion euro diferenta de pret la stat.Altfel e nimic.Cata incultura juridica pe aici...voi nu ati putea ajunge magistrati in veci frustratilor...stati si plangeti pe luju infractorii.Luju face loby in speranta ca vor primi ceva de la Jiji.o garsoniera ceva sa se inghesuie jurnalistii sa scrie articole de rahat.cum atarnau si la Betelie .de la care aveau un apartamnet cu chirie

# ADEVARUL date 25 May 2013 20:24 0

SA TE AJUTE DRACU SA AJUNGI MAGISTRAT,DACA ASTA VISEZI,POTI SA BATJOCORESTI SI TU OAMENII-PE BANII LOR-IN SPERANTA REZOLVARII PROBLEMELOR.AICI SIGUR NU-L PLANGE NIMENI PE JIJI,IAR IDEEA DE A FI CUMPARATI DE BANI,NU O S-O REGASESTI NICI LA ULTIMUL POSTAC,CARE OBSERVA IN VOIE MAFIA JUSTITIEI-CARE PENTRU TINE ESTE UN IDEAL,LA FEL CA SI BANII NEMUNCITI AI UNUIA CARE BANII I-AU LUAT MINTILE.CAT DESPRE VALOAREA JURIDICA A ACTULUI,MAI GANDESTE-TE,SCHIMBUL A FOST LEGAL-PROBLEMA ESTE DIFERENTA DE VALOARE,ADICA CE ESTE MAI SCUMP UN KG. DE MERE SAU UNUL DE AUR?SPER CA STI CARE.

# Vecina de la 6 date 25 May 2013 20:55 -3

Eu l-as fi trimis pe monsieur Becali pe insula serpilor,condamnat 3 ani pentru deranjarea opiniei publice si cumparare de voturi si atentie,trebuia sa mearga la un psiholog,de la primul milion de euro.

# A.t. date 25 May 2013 21:10 -3

are parte de psiholog,in sfarsit.

# Contabilul date 25 May 2013 23:49 +2

Eu l-as fi eliberat pe cautiune , un milion de euro si nu as fi ingrosat numarul detinutilor pe spatele amaratilor ! Halal Justitie, capetele mici cat bibilicile si negi pe paratiroide!

# ADEVARUL date 25 May 2013 19:22 +1

http://youtu.be/6TsU7HJwvbs

# ARGUS date 25 May 2013 22:18 +7

Problema acestei condamnari este o ecuatie politico-juridica pe care o justitie aservita a rezolvat-o.Trimiterea in judecata a fost fortata iar condamnarea a dat gir acelui abuz.Cand afacerea a trecut prin atatea minti si maini,cand si-au spus cuvantul atatea persoane,institutii si decidenti,cand CSAT a stiut de acest schimb,nu mai este nevoie sa gandesti mult ca aici nu a fost nici o afacere.Si daca ar fi fost vreo smecherie,de ce nu a iesit la iveala?SRI-ul nostru a dormit?Directia specializata a armatei a dormit?Nu stie chiar nimeni nimic?Atunci ,chiar ca nu a fost ceva necurat.In afara de aceasta condamnare.Lucrez intr=-un domeniu unde aflam multe.Despre o afacere in aceasta chestiune nu am aflat.Ci doar despre smecheriile politico-judiciare pentru condamnarea celor trei.

# oare ? date 26 May 2013 08:49 0

Cautiune la condamnare definitiva ????

# botomel rudotel date 26 May 2013 08:51 -2

Tupeu de botomiei; a cerut eliberarare sub control judiciar ! Cica nu mai organizeaza examene de barou !!! http://portal.just.ro/32/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=3200000000018726&id_inst=32

# PITBUL date 26 May 2013 10:19 +3

mai botomel rudotel,ce te ,vorba aceea, grija,de maestrul Botomei?Ai tu grija de tine,ia-ti pastilele,sa te linistesti,dar fii atent:rudotelul nu merge cu palinka.Tu styii ca daca bei pe tratament faci prostii si ciarasi alergi dupa gagicile noastre.

# pIT BOULE date 26 May 2013 11:30 -3

pit Boule, pune mana pe gramatica si nu te mai baga in seama pe site-ul asta : ,,Tu styii,,  ,,si ciarasi,, ! Vezi, esti mai prost decat ,,maestrul,, tau incatusat ,,dottore,, botomiei, presedintele unbr.info.CATUSA !!!

# Razesu date 27 May 2013 21:49 +1

vezi mai pIT BOULE ca alea nu sunt greseli de gramatica.Daca ai consulta vreun manual de gramatica,Dex-ul ori alte carti, ai afla ca alea sunt greseli de dactilografie/tehnoredactare.Asa ca,oricat de destept te dai pe net ,dar si in realitate,tot esti ala caruia i se potriveste nick-ul.

# PITBUL date 26 May 2013 11:42 +2

Vezi ca trebuia sa te semnezi numai Boul,pentru ca asta esti.Vezi,daca nu ti-ai luat rudotelul de dimineata?,postezi numai tampenii.De fapt te caracterizeaza asemenea postari.Unii zic despre tine ca ti s-a agravat dupa cei ai urmat indemnurile lui Guru Bivolaru cu efectul benefic al urinei.

# pit BOULE date 26 May 2013 12:12 -1

Chiar nu intelegi ca prescolarii ne deranjeaza ? ,,dupa cei ai urmat,, ,,Boul,pentru,, ,,esti.Vezi,daca,, ,,dimineata?,postezi,,

# PITBUL date 26 May 2013 12:27 +2

Daca iti luai rudotelul nu te deranja prea tare postarea mea.De fapt,raspunsul tau este o alta dovada a caracterului tau pidosnic.Iar ai gresit nick-ul.Tot Bou trebuia sa te semnezi.

# BTS date 26 May 2013 12:07 +1

Da ce destept este acest oier de Becali si ce prosti suntem noi toti... Doar cretinii cred balivernele lui si ale lui Dan Diaconescu,cand de fapt astia sunt niste infractori.

# hunter date 27 May 2013 10:24 0

este clar , in schimbul terenului Becali trebuia sa primeasca un teren echivalent de la armata la Apoldu de JOS , dar dandu-se spaga 100 mil lei +teren+vila in Pipera a primit in VOLUNTARI . de ce MApN NU A EXPROPIAT TERENUL IN INTERES NATIONAL ? de ce nu a fost achizitionat cu suma de 53.000€ la cat a fost evaluat? simplu Spaga\"

# Dana date 27 May 2013 17:42 0

:lol: Sa intelegem ca: George Becali a fost condamnat la  3 ani de inchisoare nevinovat ? Era de  asteptat atat timp cat a baut si chefuit linga un impostor numit Basescu Traian, Tribunal Politic anii 50

# Adriann_ date 26 September 2020 12:19 0

Mi se pare ireal ca o publicatie ca LuJu, care in timp a demascat o multime de abuzuri in justitie, sa se compromita asa de dragul lui Becali. Hotararea CSAT NU APROBA SCHIMBUL DE TERENURI CU BECALI, doar stabilea ca trebuie construit un punct de comanda la Stefanesti. Pe vremea aia la Stefanesti era camp cat vedeai cu ochii, deci se putea face oriunde. Fapta de coruptie pentru care au primit sentinte mult prea mici Becali si Babiuc a constat in stabilirea amplasamentului PC Stefanesti (la minister NU prin decizie CSAT) pe terenul lui Becali. Dupa care a urmat schimbul in care campului de la Stefanesti i s-a atribuit o valoare aberanta in raport cu pretul pietii de atunci etc. Mai degraba ar fi de investigat aici cand cumparase Becali respectivul teren. Pentru ca daca l-o fi cumparat DUPA decizia CSAT de construire a unui punct de comanda la Stefanesti inseamna ca sentintele primite de Becali si de Babiuc au fot ridicol de mici in comparatie cu fapta.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.11.2022 – Argentina Campeon!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva