17 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PTIU, DRACE! – Iata devastatoarele poze care atesta ca procurorul PJ Caracal Cristian Ovidiu Popescu, care l-a pazit toata noaptea pe asasinul Gheorghe Dinca, in orele cand ascundea cadavrele, este un activist #rezist din gasca vestitilor Danilet, Pirlog si Veverita. Turbulentii #rezist au fost impreuna la protestele neautorizate din 2018 de pe treptele Curtii de Apel Bucuresti, unde au tipat impotriva legilor justitiei si a SIIJ (Galerie foto)

Scris de: Razvan SAVALIUC - Valentin BUSUIOC | pdf | print

30 July 2019 14:55
Vizualizari: 43774

Lumea Justitiei va prezinta in exclusivitate un set de fotografii zdrobitoare care demonstreaza ca incompetentul procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal Cristian Ovidiu Popescu (foto 1)care, potrivit rapoartelor Ministerului de Interne, nu a permis intrarea politistilor in casa ororilor criminalului Gheorghe Dinca pana la ora 6 dimineata – este un element #rezist, dintre cei care paraziteaza magistratura si care afecteaza grav increderea cetatenilor in actul de justitie.


Admirati mai jos o serie de imagini cu procurorul Cristian Ovidiu Popescu in compania activistilor din justitie, cu legaturi cu ONG-urile finantate din strainatate sau de fundatiile lui George Soros, ori cu ONG-urile de apartament pe care cativa magistrati cu agende #rezist le-au creat in ultimii ani pentru a submina autoritatea asociatiilor profesionale de breasla de traditie din sistemul judiciar (AMR si UNJR).

In pozele de mai jos, il puteti vedea pe procurorul Cristian Ovidiu Popescu (pe care tot sistemul #rezist din magistratura incearca sa-l acopere pentru modul in care a condus ancheta din ziua si noaptea in care minora de 15 ani Alexandra Macesanu a fost ucisa, iar cadavrul ei a fost facut disparut) in compania mai multor personaje cunoscute ca lideri #rezist in magistratura, dupa cum urmeaza:

- judecatorul Cristi Vasilica Danilet, de la Tribunalul Cluj (fost consilier al Monicai Macovei, fondator al mai multor ONG-uri care nu sunt asociatii de breasla ale magistratilor), recunoscut ca fiind finantat oficial de Fundatia Soros pentru publicarea unor carti. Danilet si-a castigat renumele de cel mai mare instigator al magistratilor impotriva unor membri ai CSM si impotriva actualei guvernari, in special contra legilor justitiei si a Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie (infiintata prin lege), in conditiile in care magistratii sunt obligati sa se supuna legii, prin Constitutie;

- procurorul Bogdan Ciprian Pirlog, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti, alt activist #rezist care a deschis de capul lui dosarul impotriva jandarmilor care au oprit lovitura de stat din 10 august 2018, cand grupuri violente au vrut sa patrunda cu forta in cladirea Guvernului. Pirlog este un procuror care a vrut sa fie seful SIIJ, dar a picat cu nota 3,25 la examen, iar de atunci incoace tipa ca sectia trebuie desfiintata, mai ales de cand a devenit obiectul mai multor actiuni disciplinare promovate de Inspectia Judiciara, aflate in prezent pe rolul CSM;

- procuroarea DNA Carmen Alexandra Lancranjan, zisa „Veverita”, care a infiintat la randul ei ONG-uri ce au colaborat cu structuri externe, precum si cu entitatile lui Vasilica Danilet. Lancranjan este cunoscuta la randul ei ca o adversara a legilor justitiei, in conditiile in care instrumenta dosarele lui Liviu Dragnea, presedintele PSD, partid ale carui initiative le critica. Lancranjan se lauda public cu faptul ca pe cand studia Dreptul a picat „cu brio” la disciplina Drepturile Omului, intrucat – potrivit propriilor ei cuvinte – „mi se parea absolut plictisitoare si anosta materia” (click aici pentru a citi). „Veverita” apare in multe imagini alaturi de macovistele Cristina Guseth de la Freedom House, fosta ministresa a Justitiei Raluca Pruna si propagandistele sistemului Andreea Pora si Sabina Fati (foto 2);


- procurorul Claudiu Sandu de la Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov, cel care a tinut 5 luni in arest preventiv un inculpat, pentru ca apoi sa fie nevoit sa claseze dosarul din lipsa de probe (click aici pentru a citi).

- fosta judecatoare TMB si CAB Camelia Bogdan, fosta partenera de karaoke cu Vasilica Danilet, exclusa de doua ori din Magistratura pentru grave abateri disciplinare. Camelia Bogdan a fost o abonata la evenimentele si excursiile judiciare organizate, intern si in strainataturi, de fel de fel de ONG-uri macoviste sau cu finantare sorosista, si este cunoscuta ca o inraita procesomana, care face sute de plangeri tuturor institutiilor;

La protestele #rezist de pe scara Palatului de Justitie (care au fost mai multe la numar), a participat inclusiv seful Sectiei de urmarire penala si criminalistica din PICCJ, procurorul Romulus-Dan Varga, cel care saptamana trecuta a fost trimis la Caracal, chipurile sa cerceteze daca procurorii au respectat procedurile in cazul Alexandrei. Acolo, in judetul Olt, multimea furioasa l-a huiduit vehement pe procurorul Varga cand acesta a incercat sa faca pe aparatorul anchetatorilor (foto 3).


Nu comentam mai multe, ci ii lasam pe cititori sa analizeze imaginile de mai jos, care vorbesc de la sine despre cine este este procurorul #rezist Cristian Ovidiu Popescu. Sa inteleaga o tara intreaga cui i se ia azi apararea!

Amintim ca protestul din 16 septembrie 2018 a fost unul nelegal, de care conducerea Curtii de Apel Bucuresti s-a delimitat prin urmatorul comunicat (vezi facsimil):

Nu a existat un acord din partea institutiei noastre si nici o notificare prealabila sau informare cu privire la intentia de organizare a acestui protest, desi consideram ca acestea ar fi fost necesare, data fiind afectarea imaginii acestei instante. (...) Conducerea Curtii de Apel Bucuresti se delimiteaza de astfel de manifestari si subliniaza necesitatea adoptarii de catre judecatori a unei conduite responsabile in limitele stabilite prin Statutul profesiei si normele deontologice in vederea respectarii principiului separatiei puterilor in stat si al echilibrului intre acestea. (...) Institutia noastra nu a avut nici o implicare in organizarea acestui eveniment, iar participarea unor colegi judecatori, in majoritate de la alte instante decat Curtea de Apel Bucuresti, trebuie sa fie asumata de catre fiecare dintre acestia”.


Iata o galerie foto de la protestul din 16.09.2018 la care a participat Cristian Ovidiu Popescu:


De la stanga la dreapta: Cristian Ovidiu Popescu, Claudiu Sandu (PT Brasov) si Vasilica Danilet

In colturile din stanga jos si dreapta sus: scandalagiul #rezist Malin Bot, respectiv procuroarea DNA Alexandra Carmen Lancranjan

Cristian Popescu si Claudiu Sandu

De la stanga la dreapta: Popescu, Sandu, Bogdan Ciprian Pirlog (cu sapca) si fosta presedinta a Tribunalului Neamt Alina Mihaela Palancanu (in portocaliu)

Popescu, Sandu, Palancanu si Danilet

Pirlog, Lancranjan si Palancanu


De la dreapta la stanga: Vasilica Danilet, judecatoarea Camelia Bogdan (de doua ori exclusa din magistratura) si procuroarea PJ Pitesti (ex-DIICOT) Antonia Diaconu, autointitulata „Antonia Pink”

Comentarii

# Alina Mihaela Palancanu (in portocaliu) pare buna ...totusi date 30 July 2019 16:40 -1

Oricum paduchii astia de procurori trebuie pusi la respect , cat mai curand . Sectia speciala sa-i ia la control, zic. :-*

# nu conteaza date 30 July 2019 17:01 +16

Sectia speciala, e formata totusi, tot din procurori... Vor face cu siguranta cate ceva dar nu suficient. Pana cand nu se va da legea raspunderii magistratilor, cu instructiunile de aplicare aferente si care sa intre in vigoare IMEDIAT, nu se va schimba nimic!. Sa se termine cu destituirile si demisiile celor vinovati si acestia, sa fie trasi la raspundere penala, IMEDIAT, nu prin tergiversare, peste 100 de ani!!!

# Animalule, a murit un copil di cauza ta date 30 July 2019 17:33 +45

Procuror animalic. Profesionisti animalici care nu stiti decat sa va dati mari si pe fond sunteti niste nulitati ! Blestemati sa fiti pe veci ! Sunteti niste monstri ca si criminalul. 

# INCOMPETENTULE date 30 July 2019 17:56 +42

AFARA PARAZITULE DIN PROCURATURA ! AFARA ! ATI DISTRUS IMAGINEA MAGISTRATURII...VOI SI CATIVA INCOMPETENTI GEN PORTOCALA ! AFARA !

# ALO, baiatu cu PALANCU, saraca de ea... !!! date 31 July 2019 08:37 +17

Pacat de comentariu tau care este chiar ok. Daca tie iti place de ea...e o parere...doar a ta. E vai mama ei. E doar o conserva ...atat !

# unul din lumea cea mare date 30 July 2019 16:44 +10

ba mermelacilor(si ma includ) ascutit/va dracului coasele si umpleti/va buzunarele de pietre

# Neanae date 30 July 2019 17:10 +11

Un puțoi cu caș la gura, pluri premiat pe merite WOW, uite așa, POLITICE! A zis faraoanca ca el e EL și nimeni altul, pitipoancele ălelalte de procuroare #iste tot politic se cațără pe scaune pt salarii super obraznice ca ei. Ia, hai și voi la chestia aia suedeza pusă pe placa de mașina. Hai, ca e de bine, ascultați de nazistoizi, e de bine ca e libertate. In metrou un copchil se tot zbenguia și deranja un domn. Acesta a cerut mamei sa-l potoleasca. Mama a zis ca ea nu constrânge copilul, ca el e liber sa se manifeste. După o clipa domnul s-a ridicat, a scos niște semințe rătăcite prin buzunar și a scuipat cojile de la vreo doua in capul copilului când țopăia pe lângă el. A adăugat: mi-am regăsit libertatea de manifestare. Câțiva pasageri au aplaudat! Cei din jurul scenei. Tovarăși procurori, ce puteți voi, putem și noi, ba chiar mai mult ca ne doare undeva de deontologia voastră! Sunteți Militanți #rezist? Mu.e nu proteste puțoilor!

# Cetateanul date 30 July 2019 17:19 +19

Varga a fost acolo si s-au pus de acord. Singurii care nu raspund sunt procurorii. Desfiintati statutul de magistrati al acestor indivizi.!

# eu date 30 July 2019 17:19 +19

pana nu pleaca plavan de la Cotroceni si Doamne fereste sa vina barna, nici vorba de legea raspunderii magistratilor

# Edelweiss - Ivory Tower Scout date 30 July 2019 17:25 +15

Ia, ia, ce interesant! Tătă lumea azvârle cu bolohani, roșii și ouă împuțâte în capul acelui durdului rotofei d e la PJ Caracal. Dară niminea nu s-o aburcat să-i vază ultima declarație (publică) de avere, din 2017. Inga cât îi plătește societatea rrumânească acestui borfaș, pentru ineficiența lui instituțională: Venit declarat pentru 2016: 140.707 lei salariu + restanțe salariale. Dar amu e interesant că mulllierea lui, lucră la Inspectoratul Școlar Județean ș-o rădicat sararium doar 18.800 de lei. Amu e KLAR de ce merge Rröemenika așa anapoda? Fiindcă e sucită kukurul în sus față de postulatul lui Victor Hugo: „Cel ce deschide o școală, închide o temniță.” În Rröemenika e taman invers: cel care se cocoață porcușor obez, impertinent, nesimțit și neprofesionist, hăpăie cu șapte polonice și jumătate, lăsând flămânzi și mațele ghiorțăind 7,5 dascăli. Luând în considerare apetitul uriaș al porkului de M.P. este explicabil de ce 1 porcușor = 7,5 dascăli.

# un mizantrop date 30 July 2019 17:28 +12

Ce va inchipuiati?! Un profesionist al dreptului, se presupune, stie carte, pe care a invatat-o sa se puna in slujba cetateanului..Aia cu protestele, pe langa obraznicie si nesimtire, n-au dovedit decat nestiinta de carte, te si miri cum de au trecut niste examene! Suntem la mana repetentilor, in toate domeniile, aceste insailaturi, colectionari de diplome de la tot soiul de cursuri, carora nu le inteleg nici numele, meritocratia aia pe care o invoca ar trebui sa inceapa de la ei, nu cu ei...Ne-a ajuns din urma efectul luptei anticoruptie, minimalizarea faptelor cu violenta pentru incatusarea unui caruia i s-a inscenat vreo mita...Vad ca idiotul national o tine gaia matzu cu coruptia...si are dreptate, el insusi e exemplu, doar ca adevarata si letala coruptie incepe cu securistii care-si pun slugile in dregatoriile statului...Nu stiu cum de se trezesc vorbind "pasnicii" din 10 august, despre violente nepedepsite...

# Edelweiss - Ivory Tower Ethnographer date 30 July 2019 17:28 +16

Mey, în cultura popolară, zice-s că alăturea de Paștele oamenilor mai este Paștele Cailor. Amu, fără vreo intenție insinuantă sau instigatoare, și doar pentru culegerea mea de etnografie, întreb și Io*: Ignatul... procurorilor când e? :roll:

# IO date 30 July 2019 19:14 -7

Muică, te lansași în acuzații siropoase și io căzui victimă. :-x că mă vânează peste tot.

# Io* date 30 July 2019 22:53 +4

:D Ce făcuși, muică? Te luară șobolanii la iscodeală despre ce n-ai zis? Apăi lămurește-i și tu pe bolohanii porcușori din M.P. că tu n-ai zis nimică, autorul „infamelor” și „destabilizatoarelor” afirmații este tizul tău, adicătelea Io*. Zi-le că e vorba de Io cu stea în frunte, adicătelea Io urmat de un Asterix, iar dacă nu știu procurorii unde să-l caute pe Aterix, să ceară de la decorații Galiei (Lulutz & Florien) un dvd cu „Asterix și Obelix” și să afle de acolo care-i treaba cu Vercingetorix) :D :D

# livia date 30 July 2019 18:30 +8

Toata floparea cea vestita a # nestiutorilor de carte. Pai cand sa invete? Ei se tin de demonstratii. Banii i-au luat si pentru statul pe scari?

# Joc murdar date 1 August 2019 05:41 -1

Ha!Câte lăbute de roșu mi-au dat cei care s-au simțit cu musca pe căciulă de cele 8-9 cuvinte cuprinse intr-o frază :cry:...

# TITULESCU date 30 July 2019 19:47 +5

Care procurori ??? Care judecatori ???? Acum au avut ocazia sa dovedeasca cat de competenti sunt … Vinovat este GUVERNUL ROMANIEI ??? DE CE II MAI PLATESTE pe acesti procurori si judecatori si mai ales csm -ul si am scris intentionat cu litere mici ???? DE CE MAI PRIMESC in acest moment judecatorii si procurorii si csm-ul BANI DE LA GUVERNUL ROMANIEI ??? PENTRU CE ???? Chiar cand se va opri mizeria asta ,o tara intreaga e scandalizata ,oripilata ,indignata si ei fac vechiul circ ca se spala unul pe altul in mizeria de sistem DISTRUGATOR DE DREPTURI SI LIBERTATI !!!!!!!!!! OAMENI BUNI ,ce guverm plateste o justite care pe fata BATJOCORESTE CETATENII ??????????????????

# TITULESCU date 30 July 2019 19:49 +10

2 ) Acest procuror NU este o exceptie in acest sistem de justitie , ca el sunt majoritatea … pentru mine este o insulta ,o exterminare sociala si profesionala sa incerc sa profesez in fata nulitatilor astea … De cate ori v-am rugat sa nu mai scrieti ca doar cativa sunt rai si nepregatiti si ca restul sunt minuni ??? De cate ori ???? Si v-am rugat, fiindca dumneavoastra nu stati zilnic in salile de sedinta ,pentru ca nu i-ati avut colegi de facultate ca sa vedeti prostii sau mediocrii scolii de drept ajunsi magistrati … SI CATIVA DOAR CATIVA MAGISTRATI COMPETENTI sufocati de masa de prosti … sa va scriu doar 1 EXEMPLU cum a ajuns una procuroare la DIICOT FACUTA DE TATI … DESPRE CE VORBIM AICI ??? EU CONSIDER aceasta justitie CRIMINALA PENTRU VIATA MEA SI A COPILULUI MEU ,PENTRU NATIUNEA ROMANA

# TITULESCU date 30 July 2019 19:50 +9

3 Si-a DAT demisia seful STS si asta ramane procuror ?????????????????????????????????????? SCOATETI ROMANIA IN STRADA FIINDCA ei SUNT PE BANII ROMANIEI ,NU ROMANIA PE BANII LOR si sunt pusi acolo ca SA ASIGURE RESPECTAREA DREPTURILOR SI LIBERTATILOR CETATENILOR ROMANIEI ,nu sa isi bata joc de toata lumea … DE CE NU SUNT DATI AFARA TOTI ???

# TITULESCU date 30 July 2019 19:51 +9

4)DE CE MAI PRIMESC BANI DE LA GUVERNUL ROMANIEI ,DE CE ROMANIA NU ESTE IN STRADA CA SA FIE DATI AFARA ACESTI PROCURORI SI SECTIA DE PROCURORI DE LA CSM ????? DE CE mai primesc salarii ???? UNDE ESTE DEMNITATEA NATIUNII ROMANE ???? Judecatori si procurori din absolventi de la particulare ,cu taxa ,din facultatea de drept ajunsa accesibila oricui ???? Nu era logic ca LA HALUL ACESTA DE NIVEL SE VA AJUNGE in justitie ???

# romanul date 30 July 2019 19:51 +19

Trebuie doar sa te uiti la aceste poze, cu veverita, cu guseth, cu pora, cu pruna, cu varga si celelatie jeguri si iti dai seama de nivelul procurorilor, implicit al justitiei din Romania! O rusine nationala! Niste blestemate! Cat despre procurorul Popescu, nu pot spune decat ca este un criminal care ar trebui sa stea in banca acuzatilor linga criminalul de Dinca! Este raspunzator de moartea acestei fetite!!!

# unul date 30 July 2019 19:54 +19

uitindu-ma la poze, nu vad decat o adunatura de haimanale,

# gelu date 30 July 2019 20:42 +12

1. Mortea Alexandrei este un Colectiv planificat de fortele oculte dar la o scara mult mai mica ca victime. Operatiunea a fost pusa la cale de aceleasi forte care au facut posibil si carnagiu de la Colectiv. Aici sunt bagati pana-n gat oamenii lui Helvvig si gen. Coldea chiar daca acesta este pensionat acum. Gruparea de trafic de persoane din zona Caracalului special a primit indicatia s-o rapeasca pe Alexandra. Tocmai ca autoritatile sa n-o poata localiza la timp, Alexandra sa fie ucisa pentru a crea emotia la nivelul societatii cu sloganul „Coruptia Ucide” astfel incat sa inceapa miscari masive de strada pentru darmarea Guvernului PSD+Alde chiar in jurul lui 10 August, exact la 1 an de la mitingul anti-guvern de anul trecut. De ce a fost aleasa Alexandra drept victima??? Raspunsul e foarte simplu, serviciile stiind ca Alexandra e ruda cu ziaristul si analistul #rezist Cumpanasu acesta cu indignare si suparare prin ONG va inflamarea opinia publica impotriva Coalitiei.

# gelu date 30 July 2019 20:43 +12

2. Asta a fost planul care a functionat pana in punctul in care Cumpanasu fiind inteligent totusi si vazand cum au actionat cei de la STS si Procuratura s-a prins ca aceste institutii n-au vrut s-o salveze pe Alexandra si n-a picat astfel in complotul pus la cale de servicii prin sacrificarea cu buna stiinta a Alexandrei. Aici a fost singurul moment care n-a functionat conform planificarii, planul devenit vulnerabil. Asa se explica de ce procurorul #rezist de caz n-a permis ore buna intrarea in locatia respectiva a politisitlor tocmai ca ucigasul sa aiba timp sa-si duca planul la indeplinire. El procurorul fiind sigur cum ca daca Guvernul cade nimic nu i se poate intampala. Asa ca procurorul a ascultat orbeste indicatiile unitatii de Baneasa s-a sabotat cat a put operatiunea de salvare a Alexandrei.

# Adevarul date 30 July 2019 21:20 +8

Sunt complici însă acuzația trebuia să fie favorizarea infractorului este groaznic ce sa întămplat

# Marian date 30 July 2019 22:26 +8

BUBOIUL de la Caracal ESTE MARE si PUTE RAU. SUB EL E CANCER pentru SERVICIILE SECRETE si PROCURATURA GENERALA !

# Pt. Titulescu date 30 July 2019 22:50 +10

Titulescule, eu vreau să ies în stradă. Dar cu cine? Avem spirit civic, ,.......numai unii....alţii nu avem. Ne merităm soarta

# TITULESCU date 31 July 2019 10:38 +2

Cu mine si inca cativa care vor sa mai salveze ceva !!!!!! E dezastru in toate domeniile de activitate ,nu putem sa stam sa ne uitam in timp ce suntem ,,omorati'' de autoritati ,MURIM CA NATIUNE !!!!! Este suprematia prostilor si a ticalosilor ,ies ca paduchii in frunte ,AVEM O NATIUNE IN EXIL ... Cui se datoreaza situatia asta ???? Politicului sau poporului cocosat de lasitate ???? Sa iti spun despre un coleg de al meu #rezist care toata ziua statea sa urle la miting ,i-am spus in fata, in strada ,la circul lui de manifestatie ca el trebuie sa puna mana pe carte fiindca e tamaie si apoi sa vorbeasca ... am mers la un partid politic ALDE mai precis si daca pana atunci crezusem ca am vazut totul … pai ,nu vazusem nimic … dupa ce am vazut cine populeaza partidele mi-am spus in capul meu : Doamne Dumnezeule , pe mana la asemenea specimene ne lasam destinul !!!! Era o colega de-a mea care tot ce stie sa faca in instanta este sa spuna : Da ,doamna presedinte ,da,da,da,da ,cum ziceti

# TITULESCU date 31 July 2019 10:41 -1

2) Da ,doamna presedinte ,da,da,da,da ,cum ziceti dumneavoastyra ,da ,da ,da … si era acceptata cu mare drag de partid ... Stiti ce au facut dupa ce m-am dus o singura data la acest partid si n-am apucat sa spun nimic … m-am trezit ca m-au scos din partid si au zis ca daca vreau sa intru in partid trebuie sa fac cerere . Doar facusem cerere, fusesem primit in partid si cum se ajunsese in situatia sa mi se spuna sa fac cerere daca vreau sa intru in partid DIN MOMENT CE AM FOST SI LA O SEDINTA IN CARE MA PRIMISERA IN PARTID . Asa fac ,te inlatura de teama ca le ei locul fiindca simt diferenta dintre incompetenta lor si nivelul tau … si de la astfel de mizerii AVEM ASTEPTARI ,sa salveze ROMANIA ???? M-am intrebat atunci in capul meu daca cei de la presa cand vorbesc despre politicieni ,asa cu intonatie si cu ,,domnia sa ’’ si alte asemnea formule de adresare ,vorbesc de fapt , in proportie de 90% despre Gelu ,Titel ,Mita ,Lenuta prostovanii si prostovancele din scoala …

# TITULESCU date 31 July 2019 10:44 0

3 In concluzie, nu putem sa murim ca natiune ,asa ca judecatorul Mustata si altii care au avut soarta lui ,nu putem sa fim toti slugi si pribegi prin lume . SA NE DAM FOC in fata sediului Consiliului Europei ca sa vada ca ne-au omorat,ca SA VADA CE NENOROCIRE AU CONSTRUIT IN ROMANIA ???? CE SA FACEM CA SA AVEM DREPTUL LA O VIATA DECENTA IN ROMANIA SI ca sa scapam de suprematia prostilor si a ticalosilor ???? 2 OAMENI ,10 OAMENI DACA IESIM IN STRADA ZI DE ZI ...POATE NE TREZIM !!!!!!!!!!!!

# Tepes date 30 July 2019 23:36 +7

PRIETENE TOATE CELELALTE IESIR IN STRADA AU FOST ORGANIZATE SI DIRIJATE DE SERVICII. AZI TREMURA DE ASA CEVA.( FRICA).

# Fivar prostu al dracu procuroru rezist Popescu date 31 July 2019 01:38 +4

Fivar prostu al dracu, procuroru rezist Cristian Popescu. Un trîntor care mai e și oligofren, care azi se ascunde ca un laș. De aia nu vor ei SecțiaSpecială a lu Dna Florea,ăștia prin prostie omoară oameni și pe urmă nu se vor audiați la Parchet.

# dați și poza cînd turma de magistrați stă cu Bot în bot date 31 July 2019 01:43 +4

N-ar strica să dați și poza aia cînd turma de magistrați rezist stă în spatele lu Malin Bot pe scări. Să vadă lumea pe cine finanțează ptr salariile lor uriașe, niște trîăntori din justiția de ******t, care mai mult stau prin proteste.

# biet roman saracu date 31 July 2019 08:24 +4

Ce fizionomii radiind inteligenta si empatie au!! Nu ma mir ca esti violat si ucis cu zile!!

# LIVIA date 31 July 2019 09:44 +5

Si daca tot vorbim despre un Popescu de ce anchetatorii nu au clarificat cine este acel Popescu despre care Alexandra spune la STS ca i-a gasit cartea de vizita in camera unde era sechestrata?

# LIVIA date 31 July 2019 10:01 +5

Popescu criminalul #REZIST aciuiat in parchetul Caracal l-a acoperit pe asasinul Alexandrei ,ul alt Popescu , careia Alwexandra ii da numele intreg, ii da adresa , acarei carte de vizita se afla pe masa din camera unde Alexandra era sechestrata. Despre acest individ, traficant, complice ,sau vinovat principal in crimele din Caracal procurorul Popescu nu spune nimic. De c e?cei doi Popescu sunt complici in marea criminalitate organizata din Caracal? https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/stenograma-alexandra-s-a-infruntat-si-cu-criminalul-si-cu-operatorii-112-domnisoara-avem-si-alte-apeluri.html

# Pintea date 31 July 2019 12:30 +4

O fi vreo grupare care livreaza spre Deveselu, la los americanos, si cum santem ”parteneri strategici” dar pe banii nostri, nu avem voie sa desconspirăm ”secrete militare”, că se supără klemm pe noi!

# Pintea date 31 July 2019 11:46 +6

Dar daca era răpită iubita ăstuia, sau una dintre ciudatele alea din poza care ranjesc fericite, de ex. Pruna, cate mecanisme se declansau automat si se puneau in miscare cu viteza luminii?? Sau daca era copilul vreunui magistrat, cate SRI-uri si STS-uri interveneau urgent??

# Marcel date 31 July 2019 12:20 +5

Sleahta de cretinoizi inepti condusi de la Cotroceni de Gibonul de Sibiu.

# Pintea date 31 July 2019 12:26 +7

Umflatul ăsta nu a recunoscut autoritatea ministrului justitiei - dnul Tudorel Toader, boicotează schimbarea unor legi care ar trebui sa cenzureze comportamente profesionale aberante de genul celor pe care le are el si gașca, sare in apărarea lui Lazăr ca să nu fie demis, dar cand trebuie sa iși exercite profesia intr-o situație de viată și de moarte, tocmai atunci inventează un articol de lege pe care el, vrea sa il respecte cu orice preț! Cu pretul vieții altcuiva, nu a lui! Ăștia or fi sănătoși, chiar nu vede nimeni ca ei nu au discernământ? Ar trebui introduse niste testări psihologice serioase la admiterea in magistratură, altfel ăștia nenorocesc oamenii! Madam Birchall ia și ea vreo măsură, sau si-o fi pus flori in păr și o fi plecată in vreun campus de hippie-ști?

# eugen muresan date 31 July 2019 20:43 -1

Pina atunci cand acest popor de struti, nu intelege ca impotriva bolsevismului, nu ai cum sa lupti pe cai democratice, pina cand acest popor nu pune mina pe arme, sa se elibereze de sub jugul progresiv-bolsevic, pina atunci cand acest popor nu inceteaza sa aleaga intre doi draci, fara sa realizeze ca alege impotriva lui Dumnezeu si al tarii, ei bine, pina atunci nimic nu se va schimba. Pt ca aceste doua tabere, la fel de nocive, care se bat asupra cadavrului Romaniei...adica Hotii autohtoni vs tradatorii de tara.....vor scufunda Romania intr-un abis fara cale de intoarcere.....La arme cu frunzr si flori!!!!!!!!!!!!!!!

# Dodo date 31 July 2019 22:58 +1

Blestemati sa fiti, voi si neamul vostru,si cu samanta voastra, cu mamele care v-au dat viata, pui de catele la randul lor.... vazand ce au putut aduce pe lume-V-au crescut farà Dumnezeu . Toata durerea resimtita de poporul Roman pentru aceste tragedii, si moartea copilelor sa va urmareasca acum si-n vecii vecilor. Amin!

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 1 August 2019 10:51 +1

ptr dodo//acum blestemi procuroareo????uiti anii de zile de cind TOT SPUN EU DESPRE PROCURORI?CINE LE TINEA PARTE PACILISA DODO?NU ERAI TU CU DIVERSELE TALE ALIASURI????SA/TI DEA DUMNEZEU SI TIE CE LE/AI URAT TU!!!!!!!!!!PS daca o procurareasa innraita ca tine in rele a incepus sa/si blesteme cobreslasiiINSEAMNA CA ESTE DE RAU IN MERMELEALA.SPER CA PESEDEAUA SA VA DEA DRACULUI AFARA SI SA VA TAIE SALARIILE ENORME SI NERUSINATE

# partener strategic date 1 August 2019 00:06 -2

idiotul national stie ca langa femeia cu picioare inegale nu face mare branza la vanatoare, intelege cand calca in laturi te stropeste.dar na.da bine in ochii prostilor lupta cu coruptia lui peste prajit.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.07.2024 – Fost judecator, actual secretar de stat in MJ, la sueta cu un inculpat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva