Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

ATAC LA SUVERANITATEA ROMANIEI – Departamentul de Stat al SUA a comis cea mai grava ingerinta in politica Romaniei, dand ordine despre cum sa fie votate Legile Justitiei. Fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu reactioneaza ferm: “Nu pot sa accept tonul... Ar putea alimenta un curent anti-american”. Deputatul Liviu Plesoianu: “Romania nu e nici tara de idioti, nici colonia voastra!”. Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai: “Romania nu e anexa nimanui”

Marţi, 28 noiembrie 2017 11:11 | Scris de George TARATA | pdf | print | email

Un atac extrem de grav la suveranitatea Romaniei a fost comis, luni seara 28 noiembrie 2017, de catre Departamentul de Stat al SUA. O imixtiune de nepermis in politica Romaniei, un stat independent si aliat al Statelor Unite. Printr-un comunicat de presa semnat de purtatoarea de cuvant Heather Nauert, Departamentul de Stat al SUA da ordine Parlamentului Romaniei despre cum sa voteze in cazul Legilor Justitiei. Culmea, pozitia Departamentului vine fix in ziua in care presedintele Romaniei Klaus Iohannis (foto, alaturi de ambasadorul american Hans Klemm) a semnat legea privind achizitionarea rachetelor Patriot contra sumei de 4 miliarde de dolari.

Concret, Departamentul de Stat al SUA isi exprima ingrijorarea in legatura cu modificarile la Legile Justitiei si cere Parlamentului sa respinga orice schimbare ce ar putea slabi statul de drept si lupta impotriva coruptiei. Totusi, Departamentul de Stat nu spune ce modificare adusa pana in prezent la Legile Justitiei ar putea slabi statul de drept si lupta impotriva coruptiei, si nu o face pentru ca nu exista vreo asemenea prevedere. Mai mult, cele mai multe modificari aduse la Legile Justitiei au fost propuse de CSM sau de asociatiile profesionale ale magistratilor.


In opinia noastra, comunicatul Departamentului de Stat al SUA nu este altceva decat rezultatul unor manipulari facute de grupuri de interese care au ca scop doar ca Sistemul care a condus Romania prin teroare sa isi pastreze privilegiile si care au prezentat la Washington o realitate distorsionata.

Iata comunicatul Departamentului de Stat al SUA:

Statele Unite constata cu ingrijorare ca Parlamentul Romaniei are in vedere modificari legislative care ar putea submina lupta impotriva coruptiei si ar putea slabi independenta judiciara in Romania. Aceasta legislatie, propusa initial de Ministerul Justitiei, ameninta progresul pe care Romania l-a facut in ultimii ani de a construi institutii judiciare puternice, protejate de interventia politica. Indemnam Parlamentul Romaniei sa respinga propunerile care slabesc statul de drept si pun in pericol lupta impotriva coruptiei”.

Deputatul Catalin Predoiu: “Diplomatii americani ar trebui sa fie mai atenti la modul in care abordeaza Romania”

Pozitia Departamentului de Stat al SUA a provocat reactii negative la Bucuresti, de unde s-a acuzat tonul total nepotrivit folosit in comunicat si un atac la independenta si suveranitatea statului roman. Evident, a existat acelasi aparat de propaganda si aceleasi personaje din politica si magistratura care s-au grabit sa se ploconeasca in fata SUA si sa se comporte ca niste slugi care traiesc intr-o colonie.

Un punct de vedere surprinzator, dar foarte corect, l-a avut fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu. Singurul membru PNL care a indraznit sa critice actiunea Departamentului de Stat al SUA. Astfel, Catalin Predoiu a explicat ca nu poate accepta modul in care Departamentul de Stat al SUA s-a adresat Romaniei si le-a transmis oficialilor americani sa fie mult mai atenti. De asemenea, Catalin Predoiu atrage atentia ca asemenea iesiri pot alimenta curentul anti-american, aspect ce ar putea fi manipulat de Rusia:

Eu am sprijinit si sprijin cu fapte administrative si politice independenta Justitiei si parteneriatul strategic pentru secolul XXI cu SUA. Lupta cu PSD pentru independenta Justitiei nu e usoara si orice sprijin e binevenit. Dar nu pot sa accept tonul pe care Departamentul de Stat vorbeste Romaniei. Suntem, poate, cel mai fidel aliat al SUA in regiune si cel mai apropiat partener in teatrele de razboi, pentru democratie si valorile nord-atlantice. Macar pentru acest motive ar trebui sa se discute pe un alt ton cu Romania, orice probleme, indiferent cat de delicate. Nu e sigur cat de inspirata si eficienta este aceasta miscare din punct de vedere tactic, ce ar putea alimenta un curent anti-american si nationalist, care poate fi manipulat de Rusia. Poate ca e nevoie de mai multa ingeniozitate din partea Departamentului de Stat. Poate ca diplomatii americani ar trebui sa fie mai atenti la modul in care abordeaza Romania, mai adaptati la realitatile din teren, pentru a fi eficienti. O spun de pe pozitia unui prieten al Americi“.

Deputatul Liviu Plesoianu: “Cred ca, redactand acest comunicat de presa, nu poti avea ca punct de plecare decat doua premise: convingerea ca poporul roman este idiot sau convingerea ca poporul roman accepta ca Romania sa fie al 51-lea stat american”

O reactie de salutat a avut si deputatul PSD Liviu Plesoianu. Acesta aminteste Departamentului de Stat al SUA ca Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului roman si unica autoritate legiuitoare, iar Romania este stat suveran si independent. Totodata, Plesoianu le transmite oficialilor americani ca Romania nu este nici tara de idioti, nici colonia SUA:

Draga Departament de Stat,

Pentru ca te adresezi Parlamentului Romaniei, iti voi raspunde ca parlamentar al Romaniei. Inainte de toate, te informez ca, in Romania, 'Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului roman si unica autoritate legiuitoare a tarii'. Asa scrie intr-o carte mica, pe care noi o numim 'Constitutie'... De asemenea, in aceeasi carte mica mai scrie ca Romania este 'stat suveran si independent'. Iar eu, ca parlamentar al acestei tari, ma incapatanez sa respect ce scrie in aceasta carte mica. Indiferent cat de mult te-ar deranja pe tine asta...

Acum, ca sa o luam pe scurtatura, iti spun direct ce cred despre comunicatul tau. Cred ca, redactand acest comunicat de presa, nu poti avea ca punct de plecare decat doua premise: convingerea ca poporul roman este IDIOT sau convingerea ca poporul roman accepta ca Romania sa fie al 51-lea stat american. In sine, comunicatul transpira atat de multa INEPTIE incat imi e pur si simplu jena ca cineva a fost in stare sa conceapa asa ceva. Fara a aduce macar o catime de sfert de argument bazat pe ceva concret, ni se arunca in tarana niste clisee, in speranta ca ne vom repezi precum curcanii, in ograda, pentru a le culege de pe jos si a ni le indesa in gusa.

...Ei bine, draga Departament de Stat, 'I urge you' sa pricepi un lucru: Romania nu e nici tara de IDIOTI, nici COLONIA voastra!

Liviu Plesoianu,

Deputat al Parlamentului Romaniei - Stat SUVERAN SI INDEPENDENT

P.S. Voi reveni maine cu un mesaj lung...

Europarlamentarul PNL Norica Nicolai: “Romania nu poate da inapoi”

Nu in ultimul rand, europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a explicat ca ministrul de Externe al Romaniei ar trebui sa ceara explicatii din partea Departamentului de Stat al SUA, mai ales ca in comunicatul de presa exista o fraza care nu se uziteaza in limbajul diplomatic. De asemenea, Norica Nicolai sustine ca Parlamentul Romaniei nu trebuie sa faca niciun pas inapoi in cazul Legilor Justitie. M ai important, Norica Nicolai transmite ca Romania nu e anexa nimanui, ci un stat suveran:

In primul rand, ministrul de Externe trebuie sa ceara explicatii de la Departamentul de Stat. Ultima fraza e o fraza ce nu se foloseste in limbajul diplomatic. Trebuie sa vedem daca opinia purtatorului de cuvant al Departamentului de Stat e doar a sa sau a Departamentului de Stat. Romania nu poate da inapoi, s-ar pune intr-o situtie jenanta cu SUA. Procesul legislativ trebuie să urmeze, Romania nu e anexa nimanui, Romania e un stat suveran”.

Accesari:7333

Comentarii

# Demostene date 28 noiembrie 2017 11:28 +18

To US EMBASSY: I find these remarks from US Embassy in Romania not only arrogant, emanating hubris throughout, but also utterly demeaning to Romanian ELECTED officials and Romanian people as a whole. You CANNOT impinge on my voting rights as a Romanian citizen. I have sent my representatives in the Romanian Parliament to fulfill a mission I consider extremely important: to put a stop to judicial abuse, to prevent innocent people from going to prison, to stop interference from SRI and other secret services in the Romanian justice system and to stop human rights abuses. I also find your lack of decorum and diplomatic sense as a symptom of an utter disregard to the welfare of Romanian people, their sense of justice and fairness, their right to decide over their future. Romania is not an US colony.

# Ray Donovan date 28 noiembrie 2017 11:40 +13

Dle Savaliuc , acum este momentul zero , acum trebuie renegociat acel parteneriat , acum trebuie sa iesi si sa obligi decidentii politici actuali sa ia o pozitie ferma in care sa ceara ferm explicatii clare in ce priveste acea nemultumire , nu sa accepte un ordin cu ochii inchisi , acum Dragnea trebuie sa ne arate ce a vrut sa spuna cu afirmatia "parteneriat , parteneriat dar sa avem si noi de castigat .Atentie , pana si Claudiu Predoiu a spus ca e nemultumit de tonul americanilor .Ok suntem pro USA dar nu plecati ca niste sclavi !!!

# gelu date 28 noiembrie 2017 12:52 +4

USA sunt un taur drogat care insamanteaza vaca de muls pentru ei Romania cu legile justitiei fatate de Macovei.

# 《Păăăi,să luăm muuultă ,,lumină'' de la americani! 》 date 28 noiembrie 2017 11:48 +6

AR FI CORECT,dacă ne-ar respecta americanii la fel cum o facem noi,Sigur am avea onoare simbolică măcar/Autorul american Edward Behr a scris ,,O Americă Înfricoşătoare'' care atunci părea prea dură deoarece trata direct problemele ÎNSĂ ACUM CARTEA DEJA PARE DEPĂŞITĂ! Oare există democrație? Şi dacă există ce se ascunde în spatele ei? Ideea fundamentală este Societatea americană care luat-o razna din ’60. De un secol America este pt.toată lumea întruchiparea democratiei. CE POATE FI ÎNSĂ ÎNFRICOŞĂTOR''? În această țara construită anume pt.ca LIBERTĂȚILE INDIVIDULUI să NU poata fi nicicand in suferință? Nu cumva chiar în inima acestui sistem de libertați exista o nebunie la pândă si un *Terorism Subtil care scot la lumină schemele groteşti ale unei DICTATURI INTELECTUALE NEBĂNUITE? -În paginile cărții halucinante, E.Behr aduce dovezi că exista, un chip al Americii neştiut sau trecut sub tăcere.. Johannis a ZIS public că suntem slugi. Nu SUVERANI, Nici COLONIE sau ȚARA PROŞTILOR,Deci...

# Mihaela date 28 noiembrie 2017 11:50 +9

Are dreptate dl Judecator Tudorel Toader. Fac porcariile astea fiindca li se permite. Sincer, ma asteptam la o replica hotarata si demna a ministerului de externe, insa ....Suntem sau nu in stat suveran ? Suntem sau nu o tara de sine statatoare ? Ajunge sa-mi fie rusine ca sunt parte a acestui popor fara coloana vertebrala, fara demnitate, fara mandrie nationala.

# Andrei Muresan date 28 noiembrie 2017 12:08 +13

Acum patru ani treceam granita dintre USA si Canada pe la Sault Ste Marie, crezand ca in America curge laptele pe strazi, iar cainii au covrigi in cozi. La controlul excesiv de la granita mi-am facut si prieteni, ofiterii care mi-au pus masina la garaj (control in detaliu). Stiam ca nu au prea multa inteligenta, asa ca i-am lasat in prostia lor. Eram incantat ca intru in SUA si declaram ca imi place America , unde nu este coruptie. Unul dintre ofiterii, care mi-a devenit prieten, a ras tare de mine vis a vis de coruptia din USA. Acum, dupa 4 ani ii dau dreptate; coruptia este endemica in America, ticaloasa si murdara, fara sa mai vorbesc ca in orice moment poti fi impuscat sau talharit, iar o noapte la spital te costa 35.000 de dolari cu medici si asistente paraleli cu medicina. Acesta este purul adevar, cu documente.

# Dany date 28 noiembrie 2017 12:11 +10

In sfarsit a iesit totul la lumina. Relatia cu SUA nu poate aduce decat deservicii Romaniei . Si rachetele acelea fieratanii de care nu mai au ei nevoie nu ne sunt utile. Pai cu 5miliarde cate nu s-ar face in tara? Daca am aduce o companie din Suedia care face autostrazi am avea peste 1500 de km de autostrada caci suedezii fac 1km cu pana in 3 milioane de euro, sau cate fabrici s-ar face. Ce sa mai. Noi tre sa ne respectam statutul privilegiat de sluga strainilor. Fara proteste de strada vom "muri" slugi in propria tara. Tradatorii din justitie este clar ca au tradat tara strainilor. Sa fie acuzati de inalta tradare. Reforma in justitie vrem si proteste.

# Un roman date 28 noiembrie 2017 12:43 +8

Ne intrebam de ce sunt oameni nevinovati in puscarii, de ce ne mor militari pe pamanturi straine, de ce exista statul paralel, de ce , de ce, de ce? Simplu pentru ca cei alesi nu au coloana vertebrala, pentru ca au uitat de cetatenia acestei tari, de juramantul depus fata de acesta tara considerand ca exemplul lui Gelula este mai benefic, mai profitabil. Ar trebui sa isi aduca aminte si de sfarsitul acestuia. Trebuie odata sa aratam lumii ca suntem urmasii lui Decebal, ai soldatilor morti pentru libertatea pamantului stramosesc. Nu trebuie sa confundam marii oameni de stat pe care i-am avut cu cei care isi aroga numele lor, ex micul Titulescu, sau cei care cred ca daca au venit odata pe tancuri indiferent de directie o vor mai putea face inca odata. Ei trebuie sa se gandeasca la faptul ca de fiecare data cei care au atacat acest pamant si acest popor au platit cu sange, fie ei cotropitori sau TRADATORI DE NEAM. Sa ne aducem aminte de marele 1 DECEMBRIE. PE AICI NU SE TRECE!

# florea daniel date 28 noiembrie 2017 12:51 +7

Intrebare pentru Departamentul de Stat al USA - unde ati fost:1. cand in Romania se incalcau drepturile omului;2. cand DNA+SRI faceau dosare la comanda, cand Dumbrava se plimba cu mapa prin instante emitand "opinii juridice" de netagaduit de judecatorii colaboratori ai SRI, supraveghind modul de deliberare „corect”;3. cand Coldea, Maior, Kovesi, Oprea, Dancu si altii puneau tara la cale intr-o sufragerie devenita celebra;4. cand Procurorul Sef de la DNA a refuzat, de vreo 4 ori, sa vina la audieri la Parlamentul Romaniei;5. cand Coldea se plimba cu Ghita prin Seychelles si alte destinatii celebre sau cand Ghita lua contractele (si de la SRI) fara licitatie sau cu ele aranjate;6. cand s-au dat condamnari pe ipoteze, deductii logice, fara probe sau prejudicii constatate stiintific;7. cand Mariana Rarinca a fost condamnata printr-un proces dubios doar pentru ca a avut curaj sa spuna ca Lidia Stanciu este infractoare;

# Emil date 28 noiembrie 2017 12:51 +3

Este momentul ca Romania sa isi recapete demnitatea. Ne-am saturat sa fim o tara de  slugi la straini, o tara de tradatori, toate institutiile din Romania sunt indreptate impotriva oamenilor. ACUM este timpul pt  ZERO IN ROMANIA. Trebuie curatata Romania de toti tradatorii, date legi calumea, bine definite, trebuiesc stopate abuzurile si ilegalitatile din justitie si anaf,  mai mult ca oricand avem nevoie de REFORMA T ZERO.

# florea daniel date 28 noiembrie 2017 12:52 +6

8. cand Ion Dedu era condamnat la arest la domiciliu fara ca masura sa exista in lege, iar Dumbrava l-a executat fara drept, prin alta „opinie juridica perfecta”;9. cand Daniel Dragomir a fost arestat pentru ca dorea sa afle de ce Kovesi este incorecta in luarea deciziilor privind anumite dosare;10. cand Daniel Florea a sesizat ca la SRI Prahova exista un sef de directie care fusese lucrator al Securitatii, care facuse politie politica, statut incompatibil cu cel de ofiter SRI;11. cand mi se facea perchezitie in calitate de martor la nimic, fiind primul caz din istoria penala din Romania;12. cand CSAT a recunoscut prin presedinte si alti reprezentanti ai puterii ca tara s-a condus fara legi, doar dupa niste acte administrative necunoscute de populatie, desi priveau intreg poporul roman;13. cand ati aflat ca puscariile sunt suprapopulate cu mii de detinuti, carora nu li se respect drepturile minime, chiar daca erau condamnati defintiv;

# florea daniel date 28 noiembrie 2017 12:53 +5

14. cand ati aflat ca SRI lua mandate fara numar, mai multe ca FBI vostru, iar mandatele se luau numai pe baza unor suspiciuni care nu au corespondent in infractiuni, asa cum insusi Dumbrava recunoaste; 15. cand Ingrid Mocanu era arestata pentru ca fusese membru intr-o comisie de retrocedari si nu era experta in evaluari, iar asta este principala acuzatie; 16. cand Negulescu (alias Portocala/Zdreanta) facea dosare la comanda, ca si alti procurori dornici de avansare rapida, fara ca sa includa in rechizitorii un minim de probe, asa cum cer codurile/legile penale in orice stat demcratic; 17. etc?

# corina date 28 noiembrie 2017 13:00 +3

oare o fi ajuns la departament ceva zvon, ca daca va fi schimbata kövesi, va veni un alt procuror care va incepe sa stearga praful de pe dosarele Microsoft, in care sunt implicati si fosti ambasabori. o fi agitatie mare, ca doar ei care pozeaza in corectitudinea intruchipata, nu pot fi facuti de cacao de o tara ca Romania.

# Gabriel Iacobescu date 28 noiembrie 2017 13:04 +2

Pupați-i în continuare pe americani. Râzgâiala naște nesimțire. Zi de zi, ceas de ceas, minut de minut, secundă de secundă.

# Floare Albastra date 28 noiembrie 2017 13:19 -8

Care atac? Americanii sunt ca preotul care zice de pasti:"Veniti de luati Lumina!". Ei va arata calea, nu va obliga. 

# Tudor date 28 noiembrie 2017 13:25 +4

Alooo, d-lor parlamentari din Romania, nu stiam ca Romania este al 51-lea stat din S.U.A. Cumva avem acum capitala la Washinghthon DC? Mai ramane ca sa fim condusi de presedintele Donald Trump in locul lui Klaus Johannis.

# Lucan date 28 noiembrie 2017 14:41 +4

Asta e realitatea, suntem folositi in scopuri strategice, avioane F16, second hand, rachete patriot, probabil depasite tehnic. Traiasca politrucii care pupa mana yankeilor

# Marinela date 28 noiembrie 2017 14:59 +1

De as putea, as rezolva-o rapid si indolor! Precum (intre serios si gluma): “Va mulțumim Dna/Dle cutare, eu, noi si mai toti romanii, si prin Dvoastra Departamentului si întregului popor USA, pentru imensa grija pe care ne-o purtați. Nu ne puteam închipui ... Ținem sa va asiguram întreaga noastra stima si in optica mesajului Dvoastra atat de clar, va comunicam cu aceeasi participare ca lupta noastra este in spiritul celor indicate de dvoastra. Ne miram cumva ca trebuie sa focalizam situația, ca de fapt schimbările prevăzute in legile justiției nu frânează nimic din ceea ce este funcționare a Statului de Drept si respect al Drepturilor Omului. Ramanem la dispoziție pt a va lumina cum e treaba pe la noi! Închidere de misivă cu un your faithfully si alte alea”. Altfel spus, dar nu se poate, “vedeți-va de ale voastre si lăsați capacul de pe oala noastra ca va opăriți nasul”. Dle Pleșoianu si Savaliuc, o cheta si luați primul avion pe Washington DC, dupa ce aveți o data ca sa fiti primiți

# Catalin Dinulescu date 28 noiembrie 2017 15:03 +2

Victoria Nuland (la acel moment purtator de cuvant al Departamentului de stat), 7 iulie 2012 - "Suntem preocupaţi de recentele evenimente din România, aliatul şi partenerul nostru în NATO, care ameninţă echilibrul democratic al puterilor şi subminează instituţiile independente precum justiţia". Va suna cunoscut? Aceeasi abordare si acelasi prilej pt impotentii din opozitia politica (pnl, usr) dar si pt propaganda securista de a flutura declaratia aceasta si a urla cu totii in cor aceeasi poezie: ATAC LA INDEPENDENTA JUSTITIEI. Se joaca la intimidare si a nu ceda presiunii prlejuita de acest comunicat constituie un act de demnitate al parlamentarilor romani, necesar si obligatoriu pt a pastra intacta bruma de suveranitate care ne-a mai ramas si anume facerea de legi in Parlament, simbolul democratiei noastre.

# Viorel date 28 noiembrie 2017 15:19 +1

MULȚUMESC Departamentului de Stat al SUA ! Pe bune ! Dacă nu și-ar fi dat arama pe față așa de direct și fără echivoc, poate că nu am fi avut revelația modului cum suntem priviți de către ”ALIATUL STRATEGIC”. Sunt întrutotul de acord cu afirmația ministrului Toader - SUA se exprimă CÂT și CUM LE ESTE PERMIS de către POPORUL ROMÂN ! (Dacă-i dai nas lui Ivan, ți se urcă pe divan ! - zice o vorbă de demult) NU sunt de acord cu afirmația lui L. Pleșoianu că suntem confundați cu al 51-lea stat al SUA ! - Departamentul de stat al SUA NU ÎȘI PERMITE astfel de atitudine față de statele din componența SUA - asta apropos de legile statale. Suntem tratați cu MULT MAI PUȚINĂ CONSIDERAȚIE ! In situația concretă, cred că este OBLIGATORIU pentru România să își exprime POLITICOS dar FERM decizia de a fi, în continuare, UN STAT INDEPENDENT ȘI SUVERAN ! Depinde NUMAI de PARLAMENTUL ROMÂNIEI !

# AndreiV date 28 noiembrie 2017 15:52 +1

Dac nici acum nu reactionam si nu punem capat acestor ingerinte vom fi singurii vinovati.Intrebati-l pe orban si delagatia lui,daca au contribuit la emiterea acelui comunicat,mergand cu para.Probabil i-a rugat pe americani sa preia conducerea tarii,ca tot au ei experienta cu bratianu,care a adus domn strain,tot in urma neintelegerilor cu taranistii si cu ce consecinte stim.Pana cand?

# ZAPCA TEODOR date 28 noiembrie 2017 16:25 +3

Pana astazi am fost simpatizant PNL. Astazi cand vad reactia lor imi este rusine. Si vor acesti oameni fara un pic de mandrie si patriotism sa conduca tra? Cine? Niste slugoi? Pacat de numele partidului manjit de alde ORBAN.

# Adi date 29 noiembrie 2017 09:38 0

Vai de capul vostru!! va place incotro se indreapta tara asta? De 27 ani furati ca in codru..ne vindeti ca sclavi afara si voi va bateti cu pumnii in piept precum americanii depind de noi nu invers.

# Zipa date 1 decembrie 2017 18:37 0

Klemmica the clerk : go home !

# Nandor Ioan date 2 decembrie 2017 20:12 0

Sa cred ca acest comunicat de presa semnat de purtatoarea de cuvant Heather Nauert al Departamentului de Stat al SUA a fost construit pe ''vorbele'' lui Orban?Ludovic,of course ??!!Aici vorbim totusi de America !!

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Sefii Completelor de 5 ale ICCJ, care nu au fost trasi la sorti, prezideaza ilegal sedintele de judecata?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 17.10.2018 – Kovesi ramane la PICCJ, fratele traducatoarei Pruna nu a scapat

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER