18 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

INREGISTRAREA PIERDUTA – 22 de secunde cu procurorul "Portocala" in care acesta recunoaste ca lucra dosare intr-un parteneriat oficial cu SRI Prahova, condus de colonelul Sabin Iancu: "Cu Sabin aveam un protocol de cooperare semnat pe dosarul asta... Era o relatie profesionala... Stii cum, mi-e o frica, ma jur... Ma da afara din magistratura... Vai, mi-e o frica. Sunt foarte speriat, nu se vede pe mine?" (Audio)

Scris de: L.J. | pdf | print

20 February 2017 17:06
Vizualizari: 17715

Lumeajustitiei.ro a primit la redactie o inregistrare de 22 de secunde in care procurorul Mircea Negulescu de la DNA Ploiesti vorbeste despre faptul ca instrumenta un dosar in parteneriat cu SRI Prahova, condus de colonelul Sabin Iancu. Culmea, din inregistrare reiese ca procurorul Negulescu zis "Portocala" parea foarte sigur pe el ca nu va pati nimic in urma scandalului provocat de interceptarile prezentate de Romania TV impotriva sa, deoarece are acoperire in baza protocolului existent cu SRI. O fi sau nu autentica inregistrarea? Daca este adevarat ce spunea Negulescu acolo, nu stim, insa publicam fisierul audio intrucat la ora aceasta in Romania exista un imens scandal legal de protocolul dintre PICCJ-SRI in baza caruia ani de zile au existat echipe mixte DNA-SRI pe diferite dosare, activitate abuziva, interzisa de lege, mai precis de art. 7 din legea 303/2004 care prevede interdictia pentru magistrati de a fi colaboratori ai serviciilor de informatii sub sanctiunea pierderii functiei de procuror sau judecator detinuta.


Lumeajustitiei.ro pune la dispozitia Procurorului General Augustin Lazar, cel care in CSM considera ca el nu va achesa niciodata la un protocol intre parchete si servicii intrucat o asemenea "inginerie" ar fi de neconceput, fisierul audio pe care il prezentam mai jos.

Amintim ca asociatiile profesionale ale magistratilor au solicitat in repetate randuri presedintelui Klaus Iohannis, CSM si serviciilor de informatii sa prezinte continutul protocoalelor de colaborare inter-institutionala, acuzand public faptul ca asemenea protocoale nu puteau avea baza legala.

Conform informatiilor primite, inregistrarea ar fi fost realizata saptamana trecuta, in plin scandal al interceptarilor prezentate public despre procurorul Mircea Negulescu.

Iata stenograma inregistrarii:

"Mircea Negulescu: Sabin, Sabin... In primul rand, hai sa iti spun ceva, cu Sabin aveam un protocol semnat pe dosarul asta... Era o relatie profesionala... protocol de cooperare... Stii cum, mi-e o frica, ma jur... ma da afara din magistratura... vai, mi-e o frica. Sunt foarte speriat, nu se vede pe mine?"

Ascultati aici fisierul audio:


Comentarii

# Edelweiss - Grămătic de Bukowina date 20 February 2017 17:40 +17

Cum e portocala, așa e și cucuveaua agramată! Inga mostre de agramatism la cel mai înalt nivel. Autor? Lulutza într-o întâmpinare: „Marian a solicitat, instanței”, „susține că, subsemnata”, „apreciind că, procurorul”, „susținând că, practicile” „reclamantul susține că, astfel de afirmații”, „mijloace media”, Adevărul, Digi 24 (fără ghilimele) „afirmațiile formulate în cadrul prezentei acțiuni, sunt inadmisibile”, „reclamantul în cuprinsul acțiunii, exprimă păreri, în nici un caz dovedite”, „afirmațiile referitoare la faptele determinate, trebuie probate, deoarece (lipsă virgula) dacă „probează deplin faptul că, acțiunea”.

# unul din lumea cea mare date 20 February 2017 18:05 +3

unde sinteti bai golanilor,aia de apasati cu transpiratie pe rosu?coana victorito nu/i asa ca ,,MERITATI ,,SALARII,, MAI MARI VOI ,,MINJITII STATULUI DIN JUSTITIE,,nu/i asa???(nu crede ca ne/ai prostit coana victorito ca stiu ca v s/au marit salariile din decembrie.baaaaa!!!!!!!!!!!nesimtitii dracului,de acum nici macar cu napalm nu se mai curata locul de voi,DOAR CU JUDECATI PUBLICE MAI SCAPAM DE PLAGA CIUMII BUBONICE NEGRE CARE SE NUMESTE JUSTITIE MERMELITA.unde sinteti ba aia care apasati pe rosu cind va spuneam ca 80% dintre voi sinteti corupti,abjecti si abominabili. RATIAAAAAA!!!!!!!!!(hai coana victorito ,iti mai tai frinilii ca sa te aleaga prostimea?mai ai tupeu sa iesi sa ceri salarii marite????RATIA!!!!!!! VOI DE NENOROCITI

# Camp tactic date 20 February 2017 18:30 +5

.Cine l-a promovat, protejat şi îl susţine în continuare pe procurorul interlop Negulescu? O ştiu toţi magistraţii care cunosc ce se întâmplă cu adevărat în Justiţie şi la DNA Ploieşti. Iar protectorii sunt următorii: - Laura Codruţa Kovesi, procuror şef DNA - Adrian Ciocârlan, adjunct al directorului SRI - Sabin Iancu, şef SRI Prahova (Sorina Matei - 16 feb 2017)

# Mandarina date 21 February 2017 11:47 0

Ar trebui sa i se faca dosar penal de urgenta

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.05.2024 – Procuror cu demisia trimisa la CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva