19 ianuarie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MAGISTRATII NU AU VOIE SA SE RIDICE IMPOTRIVA LEGII – Iata de ce protestul la care instiga Danilet, fostul consilier al lui Macovei, ii poate aduce pe magistrati in postura de a nu mai solutiona niciun dosar. Desi au obligatia de a se supune legii, magistratii manati in protest de Danilet si Lancranjan ameninta cu blocarea instantelor si a parchetelor, ca nu ar fi bune Legile Justitiei, OUG-urile Guvernului, Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie si componenta CSM

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

22 februarie 2019 16:42
Vizualizari: 11531

Actiunile orchestrate de judecatorul Cristi Vasilica Danilet, fost membru al CSM revocat in mandatul sau, si de procuroarea DNA Alexandra Carmen Lancranjan, cea care a gasit anosta materia drepturilor omului, de incitare a magistratilor la incalcarea statutului lor si a legilor in vigoare sunt extrem de periculoase si pot avea consecinte dintre cele mai nefaste. Tocmai de aceea Lumea Justitiei le semnaleaza magistratilor consecintele grave pe care le pot avea actiunile lor, daca se lasa antrenati in iesiri in strada si greve nelegale de catre Lancranjan, Danilet si alti activisti.


Cei care vor avea de suferit, in primul rand, ca urmare a actiunilor oengistilor din magistatura vor fi chiar justitiabilii. Sustinem aceasta intrucat, astfel cum a anuntat Vasilica Danilet pe Facebook, in saptamana 25 februarie – 1 martie 2019, va fi suspendata activitatea in instante si parchete, in semn de protest impotriva legilor si ordonantele emise de Parlament si Guvern si impotriva Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie.

Iar acest lucru este extrem de grav, daca tinem cont ca judecatorii au obligatia de a se supune legii, fiindu-le interzis sa se ridice impotriva unei legi, in strada, de capul lor. Cei care incita magistratii sa iasa in strada, dar si magistratii activisti care ies in strada creeaza in mentalul justitiabililor temerea ca judecatorii si procurorii nu vor aplica legea in dosarele pe care le judeca, ori le instrumenteaza, pentru simplul motiv ca nu le convine o norma legala si nu sunt de acord cu ea.

In aceste conditii, un magistrat poate fi oricand recuzat de justitiabili pe motiv de lipsa impartialitate in sensul ca, prin prezenta la proteste pe scari, si prin actiunile cu iz politicianist pe care le intreprinde, refuza sa aplice legea doar pentru ca nu ii convine. De aceea, se impune luarea unei pozitii fata actiunea celor care reprezinta puterea judecatoreasca impotriva unor legi si decizii emise de celelalte doua puteri ale Statului, Executiva si Legislativa. In ce tara s-a mai pomenit ca Puterea Judecatoareasca sa ceara Puterii Legislative sa interzica prin lege dreptul Puterii Executive de a emite ordonante de urgenta?

Singurul demers justificabil ar fi fost acela in care, prin adrese oficiale, asumate de CSM, ori prin scrisori insusite de asociatii profesionale ale magistratilor, recunoscute, s-ar fi informat Guvernul si Parlamentul cu privire la nemultumirile magistratilor si s-ar fi solicitat dezbateri in vederea solutionarii acestor nemultumiri. La ce ajuta in aceste conditii iesitul in strada al magistratilor?

Magistratii blocheaza activitatea sistemului judiciar

Din punctul nostru de vedere, dar si al oamenilor de Drept, consecinta actiunilor magistratilor oengisti care ies pe scarile instantelor pentru a protesta este de blocare a activitatii in sistemul judiciar, din cauza unor chestiuni care nu le sunt favorabile lor, cine stie din ce motive!

Caci, oricat de mult am incerca sa dam credit actiunilor magistratilor care ies pe scarile instantelor din tara, nu putem sa nu constatam ca iesirile acestora sunt selective si nu au nimic de-a face cu ideea de Justitie.

Din punctul nostru de vedere judecatori precum Cristi Vasilica Danilet sau procurori precum Alexandra Carmen Lancranjan nu sunt sinceri atunci cand anunta ca ies in strada pentru a proteja valorile Justitiei, in conditiile in care timpul ne-a dovedit ca cei de mai sus protesteaza numai impotriva masurilor Puterii, cand legifereaza ceea ce lor nu le convine, ori cand au loc evenimente care nu le sunt lor pe plac.

Spre exemplu, pentru a demonstra maniera selectiva in care inteleg magistratii oengisti si #rezistenti sa protesteze, ii intrebam retoric unde se aflau cand procurorii faceau dosarele la comun cu ofiterii SRI, ori cand oficialii europeni au publicat un raport MCV minicinos?

Pentru ca avem mai multe neclaritati, ii intrebam pe magistratii activisti:

-De ce nu au iesit sa protesteze atunci cand generalul (r) Dumitru Dumbrava a afirmat ca justitia este "campul tactic" al SRI?

-De ce nu au iesit sa protesteze atunci cand fostul ministru al Justitiei Raluca Pruna a modificat peste noapte, prin ordonanta, Codul penal si Codul de procedura penala?

-De ce nu au iesit sa protesteze atunci cand, tot peste noapte, Raluca Pruna a transformat SRI, din nou, in organ de cercetare penala?

-De ce nu au iesit sa protesteze atunci cand a aparut primul protocol semnat in 2009 de Laura Kovesi, Florian Coldea si George Maior, care prevedea formarea de echipe mixte procurori-ofiteri SRI si permitea SRI sa efectueze acte de urmarire penala in dosarele penale?

-De ce nu au iesit sa protesteze atunci cand oficialii europeni au dat publicitatii Raportul MCV din 2018, care abunda de minciuni si neadevaruri?

-De ce nu au iesit sa protesteze atunci cand Curtea Constitutionala a Romaniei a decis ca protocoalele semnate in 2009 de Laura Kovesi, Florian Coldea, George Maior sunt ilegale si au adaugat la lege?

In speranta ca nu vor face greseala sa dea curs manevrelor activistilor si oengistilor din Sistem, reamintim ca magistratii nu au voie sa faca greve si sunt obligati sa se supuna legii.

Iata ce prevade Constitutia si legea dialogului social:

Art. 124, alin. 3: „Judecatorii sunt independenti si se supun numai legii”.

Art. 132, alin. 1: „Procurorii isi desfasoara activitatea potrivit principiului legalitatii (...)”.

Legea nr. 62/2011 a dialogului social prevede la articolul 202: „Nu pot declara greva: procurorii, judecatorii (...)”.

Comentarii

# eu date 22 februarie 2019 16:48 +8

Senseiul din Carpati intra in protest nu in greva.Sper sa ramana acolo.

# Fomiști Soros la protest date 22 februarie 2019 18:53 +17

Nu au ieșit în stradă rezistenții Lăncrănjan și danileț și alții ca ei cînd au fost slugile SRI, ptr că le plăcea să stea capră acolo. Ministerul Justiției să înceapă formalitățile de punere sub acuzarea a acestor slugi rezist. Să meargă în altă țară dacă nu le convine vrun paragraf de lege, Romînia a hrănit destul niște trîntori Soros implantați aici doar ptr a provoca scandaluri. 8)

# Ralu date 23 februarie 2019 11:46 +2

Judecatorii si procurorii protesteaza pt independenta lor fata de lege, adica sa poata face oricate ilegalitati fara sa raspunda in fata legii. Protesteaza de frica ca nu vor mai putea lua spagi si nu vor mai putea face fel de fel de misculatii si magarii. Nici o solutie din dosarele ultimilor 14 ani nu este cea corecta. In primul rand din cauza protocoalelor, apoi din cauza legilor neconstitutionale, a completelor ilegale si din cauza faptului ca acesti escroci nu au raspundere. Asteptam si MASURILE in urma protocoalelor ilegale !!! Toti cei care protesteaza trebuie demisi.

# DODI date 22 februarie 2019 16:51 +16

Ministrul justiției trebuie să le taie din salariile nesimțite la toți cei catre fac din actul de justiție un circ. Ei nu realizează că lumea este sătulă de circul regizat de veverițe, coțofene mov și danileți. Mai puneți osul la treabă. Nu vă mai văitați că aveți dosare multe și prin astfel de acțiuni ne demonstrați că aveți prea mult timp liber. Că mintea nu prea ne demonstrați că ați avea. Vai de cei care nimeresc să fie judecați de asemenea lepre.

# roman fara stapan date 23 februarie 2019 09:22 +3

cei din poze, nu i-am vazut protestand pentru bataile de joc fata de omul de rand, tinut pe la cozi la ghise, in procese ani de zile, pentru sentinte aiurea care mereu au favorizat bogatul, pilosul, pe "al nostru". De ce aceste persoane nu cer de exemplu introducerea in codul penal a noi fapte penale cum ar fi: activitati subversive, tradarea prin sabotarea activitatilor institutionale. captarea institutiei in interes personal sau de grup ? Alo gara..Romania e cea mai saraca si inapoiata tara din ue si datorita celor din poze

# dan date 22 februarie 2019 16:57 +6

Sa fie dati afara! Nu cred ca este complicat.

# Patron date 23 februarie 2019 00:05 +1

ACHIESARE. Preaviz cu desfacere contract de munca, tragere la raspundere penala a celor implicati in manipulare si instigare, cu imputarea costurilor. Acest model de justitie pare in concediu, vacanta, si greva atunci cind lucreaza cu amanare de-i sar Protocoalele. Apropo! Cu protocoalele nu s-a revoltat cu Teatru pe Trotuar ? Poate pana la urma, independenta, ar trebui inteleasa si fata de sistemul de justitie, pe care, fara putinta de tagada, nu se doreste sa functioneze eficient ? Legal.

# Sorin date 22 februarie 2019 17:22 +3

Danilet cu ceata lui ce ne judeca, ies la protest că legile și OUG nu sunt bune, tocmai ei care trebuie sa aplice legea fac protest, dar când aplica legea de ne da ani de pedeapsa, pușcărie, amenzi, ei aplica legea cetățenilor de rând nu și împotriva lor. As vrea ca guvernul să dea un OUG de înființare a instanței Curtea cu Jurați, sa judece și poporul pe acești magistrați, nu numai ei pe noi.

# Statu-Palma-Barba-Cot date 22 februarie 2019 17:22 +10

Legea 62/2011"Art. 202.Nu pot declara greva: procurorii, judecatorii, personalul militar si personalul cu statut special din cadrul Ministerului Apararii Nationale, al Ministerului Administratiei si Internelor, al Ministerului Justitiei si din institutiile si structurile din subordinea sau coordonarea acestora, inclusiv al Administratiei Nationale a Penitenciarelor, al Serviciului Roman de Informatii, al Serviciului de Informatii Externe, al Serviciului de Telecomunicatii Speciale, personalul angajat de fortele armate straine stationate pe teritoriul Romaniei, precum si alte categorii de personal carora li se interzice exercitarea acestui drept prin lege." Art.218 al.4"(4) Declararea grevei de catre organizatori cu incalcarea conditiilor prevazute la art. 191 alin. (1) ori la art. 202-205 constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la o luna la un an sau cu amenda, daca fapta nu constituie o infractiune mai grava." Păreți mai degraba infractori nu magistrați!

# Mircea date 22 februarie 2019 17:32 +4

Suspendati pe termen nelimitat fara drepturi financiare

# gelu date 22 februarie 2019 17:35 +11

Dragnea si Tariceanu sunt inconstienti de nu-l suspenda de urgent pe Johannis. Deoarece acesta doreste practic ca Romania sa intre in recesiune prin stoparea artificiala a cresterii economice si cresterea aberanta a euro in raport cu leu tocmai datorita neaprobarii acestui buget dar si a mesajelor mincinoase pe care le propaga de la Paltul Cotroceni. De aceea acest imbecil sasesc trebuie Suspendat de Urgenta. Altfel pe 8 Martie CCR se va pronunta, Bugetul va fi trimis mai apoi in Parlament de Johannis, Parlamentul il va retrimite din nou lui Johannis si acesta il va semna la mijlocul lunii Aprile, Asta daca PNL si USR nu vor gasi si ei alte chichite pentru a retrimite Bugetul din nou la CCR. Si uite asa vor trece aproape 6 luni si toata dezvoltare economica a Romaniei pe 2019 va fi zero sau chiar negativa. Iar Johannis face toate aceastea pentru a-si asigura un al doilea mandat la Cotroceni si pentru ca PNL sa castige alegerile parlamentare din 2020 tocmai datorita acestei politici.

# gelu date 23 februarie 2019 19:40 0

Adevarul ca-n Alde si PSD mai sunt infiltrati multi securisti care nu s-au detonat inca dar pe care-i putem ghici dupa sloganul, ” Nu e bine sa-l suspendam pe Jaham******l mai ales acum cand Romania detine presidentia Comisiei Europene.” Acestia dandu-i astfel timp nemtalaului sa puna pe butuci economia prin neaprobarea Bugetului tocmai ca PSD si Alde sa piarda alegerile din 2020.

# Ioan D date 22 februarie 2019 17:38 +2

pot mfi exclusi din magistratura! Anularea diplomelor de licenta si plata cheltuielilor de scolarizare universitara. pierderea drepturilor de pensie pt functiile avute ca magistrati! aceste exemplare bipede nu mai pot fi magistrati si nici avocati, pentru ca daca nu respecta acum legislatia cum o pot respecta in diferite cauze juridice ? deci nu sunt absolventi de studii universitare si post-universitare , ci doar lingai si sclavi sorosisti !

# Floare Albastra date 22 februarie 2019 17:48 -4

Chiar asa?  :-*

# biet roman saracu' date 25 februarie 2019 04:38 0

Daca eram China , Ungaria,Polonia, Cehia, Slovacia, Turcia, nu mai zic si alte tari, asa ar fi fost...

# Ioan D date 22 februarie 2019 17:59 +4

pot mfi exclusi din magistratura! Anularea diplomelor de licenta si plata cheltuielilor de scolarizare universitara. pierderea drepturilor de pensie pt functiile avute ca magistrati! aceste exemplare bipede nu mai pot fi magistrati si nici avocati, pentru ca daca nu respecta acum legislatia cum o pot respecta in diferite cauze juridice ? deci nu sunt absolventi de studii universitare si post-universitare , ci doar lingai si sclavi sorosisti !

# Nationalistul date 22 februarie 2019 18:12 +4

Statul Paralel a iesit sa protesteze! Magistratii #Rezist sunt un pericol mare pentru democratie! Afara cu ei si anchetati aceste "portocale" din "justitia independenta"!

# Uitati-va bine la astea fumatoare date 22 februarie 2019 18:13 +4

Cica ele e magistrati , ele face dreptatea si impart "apele" .... :-x

# Radulescu date 22 februarie 2019 18:17 +2

am inteles ca procurorii au obligatia sa respecte legea,nu sa o comenteze,iar cei care fac greva sunt cei ce au lucrat cu sri-ul si poate ar trebui exclusi din magistratura,s-au macar sa fie trimisi acolo de unde au fost adusi prin delegare conform gradului de pregatire profesionala.

# !!! date 22 februarie 2019 18:46 +4

Încornoratul de danileț AFARĂ DIN MAGISTRATURĂ.

# Obs date 22 februarie 2019 18:55 +1

Mai pe romaneste, acesti magistrati ar vrea ca ei sa faca legile, dupa bunul plac si tot ei sa le aplice ?! Halal abordare !

# Edelweiss - Sicofant prăduitor de Bukowina date 22 februarie 2019 19:10 +10

Yessss! Citesc în Monitorul de Suceava că porcușorii de la PJ Suceava „Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava protestează împotriva modificării Legilor justiţiei” și că „urmează să ia în considerare forma de protest prin suspendarea activităţii Parchetului.” Așadar, cum PJ Suceava este una dintre cele mai infecte cuiburi hashtag, - 8 semnatari #memorandiști din 8 pe stat, săptămâna viitoare le pleacă un DENUNȚ, adresat SIIJ, referitor la art. 368 Cod Penal – „Instigarea publică”. După caz și evoluție, denunțul va avea ca obiect si comiterea infracțiunii reglementată la art. 218, alin. 4 raportat la art. 202 din Legea Dialogului social nr. 62/2011. Am mai fost SINGURUL petent din țară pe această temă, în dec. 2017, o voi face și acum. Cu deosebită plăcere de data aceasta, având în vedere persoana psihopatului și nevropatului de la conducerea PJ Suceava. AM ZIS!

# Edelweiss - Ivory Tower Prăduitor date 23 februarie 2019 06:02 0

Colorata-i gata! Cine nu-i gata îl iau cu lopata! https://tazmaniandemoon.blogspot.com/2019/02/colorata-i-gata-aka-cine-nu-i-gata-il_23.html

# Hamangiu date 22 februarie 2019 19:33 +2

Acei „magistrați” care protestează public trebuiesc identificați după nume, prenume și instanță și apoi recuzați pe bandă rulantă.

# Edelweiss - Iconom cu Plaivazul date 22 februarie 2019 19:39 +3

Teoretic 4.850 de judecători și 2.650 de porcușori. Total 7.500 de asemenea PUTORI ORDINARE, dedulcite la farniente și trai pe vătrai pe spezele pop_ulimii. Un pălmaș de J/PJ aburcă la 100.000 de RON anual. Un Gauleiter din ÎCCJ/PÎCCJ sau ștăbimea din conducerea CA/PCA rădică la 250.000 de gologani valahi nouți. Facem media de 175.000 de galbini per cap de Putoare Ordinară Bugetată. 7.500 x 175.000 Ron = 1.312.500.000. UN MILIARD TREI SUTE DE MILIOANE DE RON ANUAL ne costă ineficiența, neprofesionalismul, duplicitatea, ipocrizia și ticăloșia acestor cârdași din Grupul Infracțional Organizat „Justiție de Stabor și Paradeală Protocolară” 1.312.500.000 : 4,75 = 276. 315.789. UN SFERT DE MILIARD DE EURO ne costă anual să-i ținem în cârcă pe acești Geambași ai Adevărului Mistificat și Telali ai Dreptății Siluite. Post-script: cât costă cel mai scump kilometru de autostradă?

# Edelweiss - Iconom cu Plaivazul date 23 februarie 2019 00:15 +4

Răspuns: în Ro, prețul mediu al unui kilometru de autostradă este de 8,2 milioane de euro. (între 6,4 și 10 milioane de euro/kilometru). Așadar, 250 : 8,2 = 30,48. TREIZECI DE KILOMETRI DE AUTOSTRADĂ CU 2 BENZI PE SENSUL DE CIRCULAȚIE HĂPĂIE ANUAL ACEȘTI ȘOBOLANI din GRUPUL INFRACȚIONAL ORGANIZAT JUSTIȚIE DE STABOR ȘI PARADEALĂ!

# bietroman saracu' date 25 februarie 2019 04:44 0

Inseamna ca stapanii nostri isi fac bine treaba.Ne lipsesc de autostrazi si isi platesc slugile cu banii nostri. Slugi care striga si ca...nu avem autostrazi...CRE.TINI sunt aia de ii cred pe neomarxisti ....si mega umili cei care o fac pt bani.

# albina date 23 februarie 2019 09:31 -4

Nu vrei sa le iei locul sa vezi cum e? Incearca.Bati campii la greu si nu stii despre ce vorbesti! Mai documenteaza-te!

# Edelweiss - Prăduitor de Bukowina date 23 februarie 2019 10:38 +2

M-am dockumetat, fah Boa Apis Mellifera! Uiti-ti cu trii borți mai sus să vezi rezultatul documentării mele. data trecută mi-a luat 24 de ore de la acțiunea din 19 dec 2017 ca să scriu plângerea. Amu' m-am depășit pe mine însumi: doar 12 ore de la luarea la cunoștință, din sursă publică, asupra faptului că niște derbedei cu robe comit infracțiuni și că mai fac și apologia publică a activității lor infracționale. ian de dă click pe linkul de mai sus și vezi ce pleacă luni recomandat!

# Edelweiss - IQ over 130 date 23 februarie 2019 10:48 +4

Și nu, nu vreau să le iau locul fiindcă nu pot din 2 motive: primul ar fi că am cazier. Dar ăsta se poate rezolva, că-mi iau cu 100 de euro, din Târgul de vechituri de la Vitan, o duzină de caziere imaculate. Al doilea motiv nu am cum să-l fentez: am peste 130 IQ, ceea ce înseamnă că dacă intru în MP, iau locul la vreo 3 porcușori ș-oleacă. Arhicunoscut fiind că porcușorii au un coeficient maximal de 40, ca imbecilii. La amploierea lor în MP s-a dat anunț pe eBay: „Căutăm prostalani cu ghiotura. IQ sub 40 poate fi un avantaj la angajare. Relații suplimentare pe site-ul www.mpublic.ro”

# Jkl date 22 februarie 2019 20:58 +9

Să vă spun ce cred eu despre Dănileț... Pentru a elabora un asemenea plan de manipulare, trebuie multă inteligență. Cred că nu mă va contrazice nimeni dacă spun că Dănileț duce lipsă de așa ceva. El este doar un pion din acest plan. Planul e simplu. Nu are nimeni nevoie de blocarea sistemului judiciar, cu atât mai puțin a parchetului. Au nevoie doar de un impact la public, ceva care să dea de muncă analiștilor, atât pro, cât și contra ordonanței. Propaganda sistemului fumegă: "judecătorii se revoltă", "judecătorii nu mai suportă"... Ceilalți sunt ocupați să găsească argumente pentru a contracara propaganda, așa cum este și acest articol. Efectul urmărit este să se creeze impresia că e dezastru în România cu PSD-ul. Deci, demersul e politic. Puuuur politic! În ceea ce privește nemulțumirea lui Dănileț sau a altor judecători față de lege, dincolo de interdicții și incompatibilități, nu au nicio treabă cu legiferarea, sunt niște simpli cetățeni. Să iasă în plm la vot.

# jiji date 23 februarie 2019 11:34 +1

CORECT !! Magistrații lui pește neprăjit își pot exprima punctele de vedere doar sub 2 forme : la vot și prin proteste AUTORIZATE, cu sau fără parcarte, hartiuțe, stegulețe, etc. în calitate exclusivă de CETĂȚENI, nicidecum în calitate de juzi sau procurori. Protestele astea ad-hoc din fața CA arată într-adevăr foarte scăzutul nivel de inteligență nu numai al lui dănileț ci și a colegilor hăhăială publică. Nivelul moralității din RO a atins cote incredibil de scăzute.

# Edelweiss - Ivory Tower Prăduitor date 22 februarie 2019 21:06 +4

Emiteți mandat de arestare pentru acest INFRACTOR cu comportament de diversionist-provocator! Bază art. 368 Cod penal în vigoare: „Infracţiuni contra ordinii şi liniştii publice Art. 368 Instigarea publică (1) Fapta de a îndemna publicul, verbal, în scris sau prin orice alte mijloace, să săvârşească infracţiuni se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă, fără a se putea depăşi pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea la săvârşirea căreia s-a instigat. (2) Dacă fapta prevăzută în alin. (1) este comisă de un funcţionar public, pedeapsa este închisoarea de la unu la 5 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi, fără a se putea depăşi pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea la săvârşirea căreia s-a instigat. (3) Dacă instigarea publică a avut ca urmare comiterea infracţiunii la care s-a instigat, pedeapsa este cea prevăzută de lege pentru acea infracţiune.”/// Infracțiunea la care instigă #provocatorul: art. 218, alin. 4 din L 62/2011.

# dan date 23 februarie 2019 00:35 +5

Radem glumim dar nimeni nu l-a auzit pe Danilet zicand live la tv (digi sau realitatea am auzit la radio) ca nu vrea sa se intoarca la 2004 CAND PRIMEA ORDINE PE CINE CONDAMNA SI PE CINE NU ? Repet : DANILET A ZIS LIVE LA TV CA INAINTE DE 2004 PRIMEA ORDINE PE CINE SA CONDAMNE SI PE CINE NU. Omu s-a autodenuntat la TV si domnul Savaliuc ar face bine sa puna mana pe inregistrare si sa-i faca un mic denunt la SIIJ ca e pacat sa nu sufere dupa aceasta implozie live, nu de alta dar poate aflam si cine ii datea ordine si pe cine a condamnat si pe cine a achitat pe acele ordine.

# emil date 23 februarie 2019 05:34 +4

Pionii protocoalelor se desconspira.Mai e nevoie de o ordonanta,ca in urma manifestatiilor si a orice fel de greve ( toate cu iz politic) sa fie dati afara si sa-si piarda dreptul la privilegii,pensii,etc.Un om in fabrica la 3 nemotivate sau daca refuza sa munceasca este dst afara.Ce incredere putem sa avem in Justitie cand ei fac parte din # rezist,iar daca le place asa de mult politica,DEMISIA !

# escu date 23 februarie 2019 07:38 +2

CSM ar trebui, în conformitate cu legea, să-i suspende pe greviștii de meserie, că magistrați nu putem spune că sunt. Dar nu trebuie să ne surprindă că aceștia încalcă grosolan Constituția și legile, atâta timp cât Johannis este un exemplu în acest sens. Totodată, cum pot aplica ei legea dacă sunt principalii contestatari ai acesteia? Cum poate fi cineva sigur că apelând la justiție vor fi imparțiali și li se va face dreptate?

# Nelu date 23 februarie 2019 14:39 0

AM VAZUT CE FAC MAGISTRATII IN ROMANIA CIND SINT INPOTRIVA LEGII.DAR ACE CE AU IESIT IN STRADA SA LI SE REDUCA SALARUL DRASTIC SI DACA SAR PUTEA FACE O RESTRUCTURARE IN MAGISTRATURA!

# Grusuzache Romica date 23 februarie 2019 15:42 0

Art 124 alin. 3 din Constitutie "Judecatorii sunt independenti si se supun numai legii"

# incredibil date 23 februarie 2019 15:54 +1

oare de ce nu protesteaza magistratii pentru ca dau solutii traznite si nenorocesc oamenii? noi cetatenii ar trebui sa protestam ca tovarasii magistrati nu raspund pentru solutiile date cu ... salariile uriase pentru ce le incaseaza si se bat 10 pe un loc la INM? cine stie cati au intrat acolo pe usa din dos, ca se vede de la o posta ca unii sunt buni gospodari si atit!!!

# tarce...pardon, harcea parcea date 23 februarie 2019 16:15 +1

Justitia si legile justitiei sunt blocate de catre juzii care se simt cu musca pe caciula, care se simt bine in sistem, sunt bine infipti si cred ei ca le va mai merge (asa cred ei) pana in momentul in care trebuie sa RASPUNDA, ca in orice tara civilizata, democratica. Unde sa mai vazut asa ceva? juzii sa blocheze sistemul judiciar! tare mi sa nu patiti ca-n turcia. Justitia este siguranta nationala, deduceti de aici ce atingeri se aduc si cui anume.

# Valter Cojman date 23 februarie 2019 16:32 +3

Toti magistratii care au protestat trebuie exclusi, DEFINITIV, din magistratura. Au incalcat, premeditat, legea. PORCURORII au protestat pentru că nu le plac examenele și vor să ocupe funcții înalte fără examen, ca Lazăr și Kovesi.

# azumix date 23 februarie 2019 21:31 +1

s au invatat foarte prost magistratii din Romania , salarii mari , program de lucru bun , cam 2 zile pe saptamana , pensii mari , cam 3500 euro media , alte beneficii cum ar fi sporuri salariale , alocatii de hrana si multe altele ...nucumva ar trebuii sa li se dea peste bot ??? de cand nu vor sa fie cercetati daca ei gresesc ? ce mai vor , sa stea lumea in genunchi in fata lor ?

# ion date 24 februarie 2019 08:16 +1

Este revoltator ca acesti magistrati care trebuie sa aplice legile , NU LE CUNOSC!!!!!! Ce magistrati sunt acestea??? Acestea ar trebui dati afara toti ,pentru necunoasterea legilor si incalcarea lor( legilor).

# Baran Gheorghe date 24 februarie 2019 11:24 +3

Ati observat probabil ca Lancranjan Carmen Alexandra nu se mai suie pe scari.Sta pitita si nici ca mai zice ceva , doar chitaie pe facebook. Cum a ajuns in DNA se stie dar cum dracu a ajuns formator INM???? Doamne!

# Motonache date 24 februarie 2019 16:59 0

Din toti plebeii dye la tara, veniti la uoras si ,,promovati'', so facut...ce so facut? Magistrati domle! so tot invartit, o mai lins cate ceva, e bine la caldurica, fabrica dosare la comanda, distrug vieti omenesti, casa si masa dye la stat, o masinuta buna, mai cate o excursie etc. sistemul merge ca uns, se stie acum cativa ani cum anume se intra la magistratura.Cand vezi pa cate una cum sta pe tron cu paru unsuros si roba puturoasa, de te si apuca voma. astia ne conduc, prostimea se lasa condusa. halal tara.

# lege-fărădelege date 25 februarie 2019 14:12 0

Ar trebui ca toţi cetăţenii români nedreptăţiţi de hotărârile ilegale date de magistraţi emise din 1990 şi până în prezent să iasă în stradă şi cred că ar fi de ordinul milioanlor. Să nu uităm cum judecătorii prin hotărârile date de regulă pe acte false au retrocedat , muzee, şcoli, spitale , castele, zeci de mii de hectare de vegetaţie forestieră, terenuri arabile şi au ajuns să retrocedeze inclusiv un sat întreg , SATUL NADĂŞ, au condamnat persoane nevinovate , n+au condamnat nicio companie străină, sau un reprezentant străin al acestora şi în acest mod s-a dovedit cum judecătorii au favorizat infractorii şi tot ei încalcă în continuare legea ieşind în stradă când nu le este permis chiar de lege.?

# uveghes alexandru date 25 februarie 2019 23:42 0

Sa fie exclusi din magistratura. Conform prevederilor iegii 62/2011"Art. 202, nu au dreptul sa faca greva. De aceea au salarii si pensii uriase, sa compenseze lipsa unor drepturi. Daca nu le convine, sa-si dea demisia.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 152
    • VERDICTUL ZILEI - Va reusi regimul Iohannis sa desfiinteze SIIJ?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar- 18.01.2021 – Se vinde tara. Kovesi e in top

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva