24 February 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MEGA SANTAJ NATIONAL – Iata dovada ca Statul Mafiot a tinut sub teroare 3420 de magistrati (2193 judecatori si 1227 procurori) cu dosare penale deschise la DNA. Este dovada suprema ca DNA, in colaborare cu SRI, a transformat Justitia intr-un camp tactic, nu doar prin racolare, ci mai ales prin santaj si presiune, astfel incat solutiile magistratilor sa fie dictate de stapanii protocoalelor. Cati magistrati nu s-au abtinut si pe cati nu i-a recuzat DNA in dosarele fabricate?

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

24 August 2018 17:19
Vizualizari: 70449

Mii de judecatori si procurori au trait in ultimii 4 ani sub teroarea Directiei Nationale Anticoruptie si a Sectiei de urmarire penala a infractiunilor comise de magistrati, condusa de procuroarea Florentina Mirica. Inspectia Judiciara dezvaluie ca in perioada 1 ianuarie 2014 – 30 iulie 2018, DNA a solutionat 1965 de cauze privind un numar total de 3420 de magistrati, reprezentand 2193 judecatori si 1227 procurori.


Datele prezentate de Inspectia Judiciara vineri, 24 august 2018, au fost transmise chiar de DNA, in urma solicitarilor Inspectiei Judiciare, si fac parte din controlul tematic desfasurat de inspectorii judiciari ca urmare a dezvalurilor facute de procurorul sef adjunct al DNA, Marius Iacob, care a dezvaluit in proiectul sau de manangement pentru sefia DNA ca in prezent la DNA sunt circa 300 de dosare privind magistratii.

Practic, peste jumatate dintre judecatorii din Romania sunt sau au fost, in ultimii patru ani, cercetati penal de Directia Nationala Anticoruptie.

Iata comunicatul Inspectiei Judiciare din 24 august 2018:

"In cursul zilei, Directia Nationala Anticoruptie a transmis datele solicitate de Inspectia Judiciara pentru realizarea acestui control tematic.

Avand in vedere interesul manifestat de societate cat si la nivelul autoritatii judecatoresti fata de tematica acestui control, precum si dezbaterile din spatiul public referitoare la numarul cauzelor vizate de verificarile aflate in curs de desfasurare, pentru o corecta informare facem urmatoarele precizari:

-in perioada 1 ianuarie 2014 – 30 iulie 2018, Directia Nationala Anticoruptie a solutionat 1965 de cauze privind 3420 de magistrati (2193 judecatori si 1227 procurori);

-la 30 iulie 2018, se aflau in curs de solutionare la Directia Nationala Anticoruptie 415 cauze vizand in total 474 de judecatori si 346 de procurori.

Pe baza datelor existente, Inspectia Judiciara va efectua verificari directe pentru lamurirea aspectelor vizate de tematica controlului."


Comentarii

# Ghita Bizonu' date 24 August 2018 18:11 +9

Deci magoistratii sunt cei mai penbali din Romania. Mai penali dect medicii!!!

# SORIN P. date 24 August 2018 18:36 +26

Deci in 4 ani si jumatate DNA a considerat ca aprox. 50% din magistratii din Romania sunt suspectati de coruptie si trebuie sa le deschida dosare. Ritmul ? 2 dosare pe zi, zi de zi, timp de 4 ani si jumatate. Pai daca e asa mai PNL-USR-Ciolosistilor ce tot strigati voi "luati mana de pe justitie !!" ?? In primul rand a pus DNA-ul (si SRI cu siguranta) mana pe ea. Si in al doilea rand, daca sustineti ca DNA-ul si Cucuveaua au dreptate, asta inseamna ca avem cel mai corupt sistem de justitie din lume. Pai daca e asa, de ce sa nu punem mana pe el? Sa v-il lasam voua ? Pe bune? Ce-ati facut acolo in 12 ani de Morar si Kovesi, Basescu si Escrocul imobiliar Klaus??

# zn-zn*!* date 24 August 2018 18:36 +11

Uite asa isi dau singuri cu mecla de podea(de stejar sa fie, ca prea se repeta in prostie)....prin tatisticile mmici, mari, si chinezesti. Acum doua mii de ani, Marcus Tullius Cicero:, ne explica asa: "Can there be greater foolishness than the respect you pay to people collectively when you despise them individually?" Orators(today called procu-RAT-or under desk!) are most vehement when their cause is weak." Every man can tell how many goats or sheep he possesses, but not how many friends."

# KANT date 24 August 2018 18:48 +4

Din ciclul ' gura păcătosului adevăr grăiește . . . " numai așa s-a putut afla că există o luptă " fraticidă " Intre " lumină " și " umbră " pe tărâmul justiției, pe principiul " cine nu e cu noi e împotriva noastră " !

# Gilu date 24 August 2018 19:15 +6

Orice justitiabil din procese civile , nemultumit de solutie tranteste o reclamatie , cum ca ar fi aflat ca judecatorul ar fi luat mita ; orice condamnat ar fi auzit el in penitenciar ca o biata baba ar fi dat niste oua ...mai ales cand este " invitat " sa denunte un judecator anume ...Sunt metode dezgropate de nepoata Anei Pauker alias Nefertiti sau Slujirea insasi , alintata astfel de niste gretosi , ce se dau intelectuali ( obraze de scoarta ) .Judecatorii sunt persoane expuse la astfel de pericole , cu sabia lui Damokles, deasupra capului ...

# Neanae date 24 August 2018 19:17 +16

Superb cadru. Avem deci un Președinte (doar al unor romani), cam mălai mare si cu apucături de hoțoman, protocoale între trădători de țară super corupți care cică păzesc si lupta contra corupției. Se trăiește in regim model mafiot / nazist /stalinist si se acuza guvernul cu PSD in frunte de violențe contra femeilor, copiilor, bătrânilor (a uitat cățeii), prin bătaie, gazare (a uitat jeturile de apă). Toate aceste in timp ce se strica de râs la ideea ca un om al Statului ar fi putut fi amenințat. “Incalificabil si inadmisibil, dar nu vreau sa ma pronunț” KWI E ok, noi ne vom pronunța. La urne. Intre timp 3420 de magistrați ar fi frumos sa se pronunțe cu experiențele lor, nu să tacă chitic. Sa o faca cu curaj IN MEMORIA LUI STAN MUSTAȚĂ SI A ALTOR NEVINOVAȚI UCIȘI CU PUȘCĂRIA. NU PUTETI TACE DACA AVEȚI O CONȘTIINȚA. SI AVEȚI O CONȘTIINȚA! SI PUTERE ... de aceea ati fost ținuți sub teroare. Va mulțumim.

# Edelweiss - Darwinist de Bukowina date 24 August 2018 20:42 +6

Neanae, nu ghisa la poctoave de cai verzi pe pereți, fete morgana dănțuind hora ielelor sau magistrat cu conștiință și coloană vertebrală. Doar a postulat Darwin că magistratul face parte din specia celenteratelor - adicătelea e doar o gură mare hăpăitoare, de un apetit incredibil, un tract digestiv de o sațietate greu de potolit și NIMIC CARE SĂ SE POATĂ CONSIDERA A FI COLOANĂ VERTEBRALĂ! :eek: MAGISTRAT ROMÂN = GUNOI! Un gunoi celenterat, fricos și ipocrit. :-x AM ZIS

# Felix Motanul date 24 August 2018 19:21 -19

Dacă e ”șantaj la nivel național” puteți da un singur exemplu de judecător șantajat? Nu puteți, evident. Nu ați explicat de ce să șantajeze DNA procurori! Din judecătorii cercetați câți sunt de civil? De ce să vrea DNA să șantajeze judecători de civil? Din judecătorii de penal câți au intrat în cauzele DNA? probabil niciunul. Atunci de ce să vrea să-i șantajeze, ce să obșină de la ei? Pe câți i-a cercetat DNA din oficiu? Nu știți! Dacă lumea se plânge de magistrați ce ar fi trebuit să facă DNA? Normal ar fi trebuit sa aflam astea citind articolul.

# Matei date 24 August 2018 19:38 -4

De ce să vrea DNA să șantajeze judecători de civil?_ da pe judecatorii care au judecat cauza civila intre Ant3 si kovesi , pe persoana fizica , de ce au incercat sa ii influenteze. jumate din magistrati sunt penali.

# matei date 24 August 2018 19:29 +8

ok dar despre ''penalii magistrati'' de ce nu am avut comunicate de presa.despre politicieni medici etc sau dat comunicate incalcand dreptu la imagine. Tinand ascuns acest lucru sa facut un santaj, Kovesi trebuie data afara din magistratura

# tu citesti ce scrii? date 24 August 2018 20:32 +1

Au fost mii de plângeri aiurea. Nu au fost probe că ar fi făcut magistratii ceva și s-a dat clasare. Ce comunicate să dea? Că Popescu din Cucuieții din Deal a făcut plângere impotriva judecătorului X care nu i-a dat dreptate in procesul lui de partaj la divorț si ăla e nevinovat? Doamne!

# matei date 24 August 2018 19:34 +1

ok dar despre ''penalii magistrati'' de ce nu am avut comunicate de presa.despre politicieni medici etc sau dat comunicate incalcand dreptu la imagine. Tinand ascuns acest lucru sa facut un santaj, Kovesi trebuie data afara din magistratura

# Baran Gheorghe date 24 August 2018 19:45 +4

Nu trebuie sa ne invrajbim si nici sa ne injuram cind nu mai avem argumente. Este clar ca Wernwer Klaus Iohannis a declarat ca pe "vremea" lui nu s-au semnat protocoale , cum la fel de clar vedem ca da , s-au semnat dar habar nu are. In ceea ce priveste imixtiunea acestor protocoale in dreptul la aparare si un proces echitabil , pe principiul armelor egale, este clar ca justitiabilii au fost pusi in dezavantaj. Astept declaratia domnului Helvig si as dori sa- i spun ca dl Iohannis a condamnat fascismul si comunismul dar despre nazism nu a zis nimic cu ocazia 23 August.Cine are ochi sa auda iar cine are urechi sa vada. Voi fi mereu cu ochii pe toti

# SORIN P. date 24 August 2018 20:05 +1

Pentru NEANAE : Frumos comentariu. Ma alatur apelului pe care l-ai facut. Felicitari !

# Baran Gheorghe date 24 August 2018 20:21 +10

O intrebare logica: am auzit discursul domnului Helwig, incurajant, barbatesc,romanesc . De ce a asteptat o devoalare si un scandal ? Raspuns ; ori a ascuns ori i-a fost frica . Un singur lucru stiu , ca de n-ai nume de roman nu vei fi roman niciodata. Cu respect.

# Edelweiss - Soteriolog de Bukowina date 24 August 2018 20:37 +6

Care este cea mai lașă specie biologică din întregul regn animalic? 50% din corpul semizeilor judiciari au avut dosărel la Huidumă și AU TĂCUT? :eek: Eiiiiii bineeee, asta confirmă una din tezele radicale referitoare la reformarea systemului judiciar: HERRAUS ALLES! S-a creionat definitiv profilul comportamental al exemplarului etalon de „magistrat” rumân: un ȘOȘOI POLTRON, care l-a apucat pe Dumnezeu de picior prin însăși sinecura judiciară căpătată și care ar fi în stare să le lase biciuiți, scuipați sau mânjiți cu pungi #protestatare NUMAI SĂ NU-ȘI PIARDĂ AVANTAJELE MATERIALE. :eek: CEL MAI FRICOS ANIMAL BIOLOGIC ESTE MAGISTATUL ROMÂN! Fiindcă jumătate din ei au fost scuipați, bătuți, biciuiți, müiți și N-A CÂRÂIT NICIUNUL NICI UN MÂR! NICI UN AU! NICI UN OF! :eek: Magistatul rumân a devenit astfel categoria socială CEA MAI DEMNĂ DE DISPREȚ!

# intrebare date 24 August 2018 20:49 -2

jumatate din judecatorii de penal, sau toti judecatorii?

# Baran Gheorghe date 24 August 2018 20:52 +2

O intrebare logica: am auzit discursul domnului Helwig, incurajant, barbatesc,romanesc . De ce a asteptat o devoalare si un scandal ? Raspuns ; ori a ascuns ori i-a fost frica . Un singur lucru stiu , ca de n-ai nume de roman nu vei fi roman niciodata. Cu respect.

# Baran Gheorghe date 24 August 2018 20:54 +1

PENTRU FLOARE DE COLT. Acu' chiar graisi bine ,desi amestecat , e pe inteles.

# Baran Gheorghe date 24 August 2018 20:55 0

PENTRU FLOARE DE COLT. Acu' chiar graisi bine ,desi amestecat , e pe inteles.

# Edelweiss - Citizen uricar (de Bukowina) date 24 August 2018 21:45 +4

De obicei redactez commentul în doc Word și apoi în finisez, gramatical, ortografic sau stilistic. Însă, de multe ori, când e repezeală în succesiunea evenimentelor, scriu direct în căsuța aia microscopică pusă la dispoziție de japoneza Lu Ju. NICI DRAAQU nu vede ce iese acolo. (mai ales după ce mi-am pierdut 1,5 dioptrii din vedere în urma primului stagiu de perfecționare prin pârnăile patriei) Numai prostii, agramatisme, sincope și anacoluturi. Dar, de de acuzam de poltronism ÎNTREG CORPUL MAGISTRAȚILOR? Fiindcă AȘA ȘI ESTE! Au luat M**E cu cupa IFRON-ului și NICI MĂCAR UNUL SINGUR nu s-a revoltat. Spre deosebire de ei, Io*, în 2015,imediat după ce am ieșit din măsura controlului judiciar din primul dosar de paradeală protocolară, AM LUAT PANCARTA ȘI M-AM PRIPONIT ÎN FAȚA PALATULUI DE JUSTIȚIE DIN SUCEAVA. Protestând ÎMPOTRIVA ABUZURILOR COMISE DE PARCHETUL ȘI JUDECATORIA RĂDĂUȚI. N-am rezolvat nimic, am făcut închisoare de 2 ori dar măcar MI-AM DOVEDIT MIE ÎNSUMI CĂ NU SUNT UN LAȘ!

# Statu-Palma-Barba-Cot date 24 August 2018 21:25 +10

În România, în luna octombrie 2017, conform datelor CSM, erau activi 6.483 magistraţi, din care: 4.659 judecători şi 1.824 procurori (la care se adaugă 113 magistraţi asistenţi, deci un total final de 6.596).Asta înseamnă ca 47% dintre judecători și 67% dintre procurori au ,sau au avut, dosare, deci sunt cu gâtul sub cizma cu crampoane a binomului.Matematica spune clar ca în in aceste conditii România ne există stat de drept ,nu exista justiție ,exista în schimb o putere oculta pe care nimeni n-a votat-o dar care terorizează deopotrivă po******ția Romaniei , 47% dintre judecători și 67% dintre procurori obligați sa facă exact ce li se spune!

# petre date 24 August 2018 22:45 +2

Dupa parerea mea, interesant este si acest impresionant niuumar de dosare si magistrati cercetati dar si mai interesant ar fi de stiut fata de cati din acestia s-a dispus dsolutii de clasare sau achitare!! aAcelea ar trebui aprofundare si verificat de ce au fiost deschise, dar, aceasta, coroborat cu cauzele pe care acei judecatori si procurori le aveau in lucru la momentul deschiderii dosarelor in cauza ca sa se stabileasca in legatura cu ce santaje au fost folosite

# Neanae date 25 August 2018 00:12 +1

Edelweiss draga, florișâcă di Bukovina, ai suferit, se vede, dar in coșul plin de mere putrede se mai gasesc din ălea bune. Magistrații Oameni sunt terorizați, nu cei vânduți! Stan Mustață nu mai poate vorbi! In acești Oameni sa ne punem speranța, iar cei duși printre drepți măcar sa nu fi murit degeaba. Sa ne amintim prin ce a trecut Toni Grebla. Slava Domnului poate vorbi! Măcar atat ... Hai sa speram, sa ne gândim ca putregaiul asta poate fi redus, caci eliminat de tot nu o crede nici cucul!

# Edelweiss - Kamikaze de Bukowina date 25 August 2018 09:24 +3

„Iar a tăcea şi laşii ştiu! / Toţi morţii tac! Dar cine-i viu / Să râdă! Bunii râd şi cad! / Să râdem, dar, viteaz răsad, / Să fie-un hohotit şi-un chiu / Din ceruri până-n iad!” :lol: asta a fost în loc de răspuns. Căci, cel CE TACE, socialmente NU EXISTĂ! Iar în popor era o vorbă de duh, care spune că „La prost trebuie să-i furi și traista”. Aidomă se poate extrapöla: „Păduchele fricos trebuie să fie strivit”. Rămân la părerea mea că cea mai detestabilă categorie ocupațională, privită sub aspectul opiniei și acțiunii civice, este MAGISTRATUL RUMÂN. UN GUNOI nevertebrat, care, prin psihozele specifice, se aseamănă bulangiilor lăchioși din închisori: trăind permanent cu complexul de a fi fost făcuți fetițe de către Băieții din servicii și system, magistrații rumâni cei asemenea Croitorașului cel Viteaz își defulează frustrările în sala de judecată, nenorocind de-a valma justițiabilii, câte 7 dintr-o lovitură. Așadar, rămâne cu caracter de postulat: MAGISTRAT = UN GUNOI POLTRON.

# Blondie date 25 August 2018 02:11 +2

Doamne Dumnezeule!!! Ce țara mai e și asta??? Republica Procurorilor ... Italia anilor 1960,paraca era așa .... Cum reușim noi in loc sa mergem spre bine mergem din ce in ce mai rău Cum dorm oamenii ăștia?nu le este frica ca vor plăti pt.ce fac? România a creat Monștrii după din 89

# nae girimea date 25 August 2018 06:51 +1

Cum a fost posibil , de ce au tacut ? Simplu : pt ca daca medicii au Juramintul lui Hipocrat , magistratii au Juramintul lui Hipocrit

# CURAJ DOMNULE MINISTRU- LAZAR SE CERE REVOCAT date 25 August 2018 06:52 +4

Domnule Ministru Tudorel Toader Cateva intrebari: Considerati aceste cifre grave?, Considerati ca domnul A Lazar, in calitatea de sef ierarhic al lui Kovesy trebuia sa cunoasca aceste cifre? Daca nu le-a cunoscut ce fel de sef este? Daca le-a cunoscut si le-a tainuit, necomunicandu-vi-le si dumneavoastra, cum il catalogati pe acest totusi subordonat, A Lazar. Domnule ministru T Toader, considerati ca un Procuror General poate avea o atitudine nesincera, deci incorecta inseland atat CSM-ul cat si opinia publica, cand a declarat ca el nu este de accord cu ingineria protocoalelor iar dupa o luna semneaza un protocol si mai si, in care in premiera apare termenul "organe de ancheta speciale", incalcand astfel Decizia CC, implicit deci Constitutia ROMANIEI ? CONSIDERATI DOMNULE MINISTRU TUDOREL TOADER, CA DOMNUL AUGUSTIN LAZAR TREBUIE DE URGENTA REVOCAT ? , SAU O REVOCARE PER MANDAT E TOT CE S-A PUTUT ! TREBUIE SA IESIM SI NOI IN STRADA?

# santinela date 25 August 2018 07:53 +1

Iti sta mintea-n loc ce a putut sa faca nenorocita asta de Kovessi iar Presedintele, si mai nenorocit al Romaniei, i-a tinut partea si chiar o mai cocoloseste si acum !

# ^^ date 25 August 2018 10:28 0

Mai curios: cat la suta din aceste dosare sunt pe ABUZ IN SERVICIU?

# Gilu date 25 August 2018 13:33 +1

Blondie , nu e Italia anilor '60 , ci Romania lui Iosif Chisinevschi si a Anei Pauker , Dej si a altor scule enkavediste . Astazi NKVD ul nu mai are sediul la Moskova , ci la Bruxelles si la Washington ! Aminteste - ti de listele de condamnari cerute de Bruxelles , sau de cele doua milioane jumate de voturi fraudate la demiterea Bashinescului , date ca sigure de trmisii Uniunii Sovietice Americane...Amintiti - va cat de greu am scapat de Nefertiti , atatea vaicareli si chiraieli , mai ceva ca la debarcarea Regelui Mihai l ! E usor sa dam acum vina pe judecatori , cand Parlamentul s - a miscat atat de greu ...

# NewLevel date 25 August 2018 18:17 -2

Pai si care e problema? Orice inculpat, orice penal care are de a face cu procurorii / judecatorii, poate depune o plingere la DNA cum ca procurorul X sau judecatorul Y i-a cerut mita. DNA-ul ce sa faca, sa arunce plingerea la cos? Nu trebuie sa cerceteze, sa vada daca e adevarat sau nu?

# pop ioan date 26 August 2018 09:03 0

klaus cu lasi tu niste penali sa faca justitia in romania.

# Lacrimidecrocodil date 26 August 2018 12:58 0

Ca intre noi crocodilii : Iata ca se devoaleaza motivul pentru care #rezist oracaia din răsputeri împotriva trecerii sectiei de procurori mandatati sa ancheteze infractiunile din justitie de la DNA la Parchetul General. Nu trebuia sa iasă la iveală faptul ca practic toti magustratii sunt sub papuc iar cine îndrăznea să dea o alta solutie decat cea agreata de binom vai și amar de capul lui. Bravo lui Tudorel care a știut să pună degetul pe buba !????????????

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.02.2024 – Vreti sa aflati domicilii si CNP-uri? Gasiti la ICCJ (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva