Indaco.ro

Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

OPRITI TEROAREA - Jurnalisti Antena 3 cer autoritatilor indepartarea din dosarul cu sefa DNA a judecatorilor Mircea Stan si Corina Postelnicescu de la CA Pitesti: “Constatam ca in Romania este imposibil sa fii judecat corect intr-un proces cu Kovesi... Laura Kovesi a depasit stadiul unui sef de parchet care instrumenteaza dosare penale impotriva unor patroni de presa, jurnalisti si institutii de presa si duce un razboi nepermis, la nivel personal”

Marţi, 10 ianuarie 2017 18:32 | Scris de L.J. | pdf | print | email

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu, presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea, presedintele CSM judecatoarea Mariana Ghena si ministrul Justitiei Florin Iordache trebuie sa ia masurile legale care se impun pentru a monitoriza un dosar de notorietate in care sefa DNA Laura Kovesi (foto) a chemat in judecata jurnalistii Antena 3, Mihai Gadea, Radu Tudor si Bianca Nae, precum si pe Mugur Ciuvica si pe Razvan Savaliuc. Jurnalistii enumerati au solicitat printr-o scrisoare deschisa inaltilor demnitari sa intervina in limita competentelor legale pentru a preveni o executie judiciara impotriva unor jurnalisti care nu au facut decat sa apere statul de drept. Viitorul termen al acestui dosar are loc miercuri 11 ianuarie 2017 la Sectia I Civila a Curtii de Apel Pitesti. Intr-o scrisoare deschisa transmisa celor mai importante institutii din tara, jurnalistii Mihai Gadea, Radu Tudor si Bianca Nae de la Antena 3, analistul politic Mugur Ciuvica si senior-editorul Lumeajustitiei.ro Razvan Savaliuc cer indepartarea judecatorilor Mircea Stan si Corina Postelnicescu de la Curtea de Apel Pitesti din dosarul nr. 6043/3/2015 – in care sefa DNA Laura Kovesi a solicitat jurnalistilor daune de 1.000.000 lei pentru simple comentarii si opinii de bun simt exprimate intr-o emisiune de televiziune – pe motiv ca cei doi magistrati se manifesta doar in sensul solutionarii cat mai rapide a dosarului, fara sa arate nici cel mai mic interes pentru aflarea adevarului in acest dosar asa cum ii obliga legea.


Prezentam in continuare scrisoarea deschisa a jurnalistilor:

D-lui presedinte al Senatului, Calin Popescu Tariceanu,

D-lui presedinte al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea,

D-nei presedinte a CSM, Mariana Ghena,

D-lui ministru al Justitiei Florin Iordache,

Solicitare de indepartare a judecatorilor Mircea Stan si Corina Postelnicescu din dosarul civil intentat de sefa DNA Laura Kovesi, pentru incalcarea flagranta a dreptului la un proces echitabil

Stimati domni,

Suntem printre putinii jurnalisti care de ani de zile vorbim public in Romania despre abuzurile unor institutii de forta, prezentand numeroase cazuri cu probe de netagaduit. In dese randuri, dezvaluirile noastre au fost confirmate de organele judiciare, de organisme internationale si de exponenti ai clasei politice si institutii publice, profesionalismul nostru fiind demonstrat si de audienta publica castigata.

Din pacate insa, in urma cu mai multi ani, am devenit tinta personala a sefei DNA Laura Codruta Kovesti, care pentru simple comentarii si opinii de bun simt exprimate intr-o emisiune de televiziune ne hartuieste in instanta, cerandu-ne fabuloasa suma de 1.000.000 lei, in scop de a ne falimenta si intimida sa nu mai scriem despre abuzurile DNA care iata, azi sunt recunoscute si de organisme internationale.

Dupa un simulacru de proces civil instrumentat la fond de judecatoarea Crina Buricea de la Tribunalul Bucuresti am fost obligati sa-i platim sefei DNA suma imensa de 250.000 lei (echivalentul a 60.000 euro – pretul unui apartament in Capitala) printr-o hotarare nemotivata, care a incalcat toate regulile unui proces echitabil si a facut abstractie de apararile noastre, fara sa le mentioneze, ca si cand nu ar fi existat.

Am declarat apel cu speranta ca vom avea parte de un proces echitabil si ca alti judecatori superiori ierarhic vor constata ca potrivit jurisprudentei europene nu pot fi sanctionati si intimidati jurnalisti pentru intrebari si opinii. Am avut parte de o instanta la Curtea de Apel Bucuresti care ne-a calcat pur si simplu in picioare, respingandu-ne absolut toate probele, pana si eroarea constatata de CSM intr-un document folosit de reclamanta Kovesi impotriva noastra, care atesta ca unii dintre noi nu am participat la respectiva emisiune.

Din fericire, Inalta Curte a decis stramutarea cauzei, de la Curtea de apel din Bucuresti, la cea din Pitesti, insa din pacate avem parte de acelasi gen de judecatori ca si cei din Bucuresti, care resping pe banda toate probele in aparare. La fiecare termen din apel, din cele cinci de pana acum, ni s-au schimbat judecatorii. Doi s-au pensionat subit, iar alti doi s-au abtinut. La fiecare termen, sefa DNA Laura Kovesi vine la proces si nu face decat sa se uite fix in ochii judecatorilor, care se comporta ca si cand ar fi paralizati de teama ca ar putea devenit tinta unei anchete penale a DNA. Nu ne explicam cum este posibil ca actualii judecatori ai cauzei Mircea Stan si Corina Postelnicescu sa incalce dispozitiile instantei de stramutare si sa refuze sa administreze probele cerute. Sa refuze sa se pronunte asupra cererii noastre de amendare a Laurei Kovesi pentru faptul ca nu a produs probe in sprijinul dovedirii pretentiilor sale asa cum o obliga legea. Este impardonabil gestul presedintelui de complet, care atentionat ca are obligatia potrivit Codului procedura civila sa se pronunte prin incheiere executorie asupra cererii de amendare pentru exercitarea unei actiuni si unui apel cu rea-credinta, sa refuze acest lucru cu explicatia “de ce vreti sa ma obligati sa ma antepronunt?” De cand a solicita un lucru prevazut de lege, devine o cerere care nu se mai ia in seama atunci cand e vorba de sefa DNA?

In pofida faptului ca i-am recuzat in doua randuri pe cei doi judecatori, pentru refuzul de a administra probe, inclusiv pentru incalcarea dreptului de a ne da cuvantul pe cereri in aparare, colegii acestora de la Curtea de Apel Pitesti au respins cererile de recuzare pe motive menite sa acopere comportamentul favorizant la adresa Laurei Kovesi manifestat de cei doi. S-a refuzat vizionarea in instanta pana si a inregistrarii emisiunii in care voiam sa dovedim ca sunt jurnalisti care nu au spus nimic la adresa sefei DNA.

Completul de judecata compus din judecatorii Mircea Stan si Corina Postelnicescu se manifesta doar in sensul solutionarii cat mai rapide a dosarului, fara sa arate nici cel mai mic interes pentru aflarea adevarului in acest dosar asa cum ii obliga legea. Desi in acest dosar exista o actiune paralela in care DNA si Laura Kovesi au calitatea de parati, actualul complet a refuzat pur si simplu sa acorde cuvantul pe probe, respingand din start cererea, iar cand a fost avertizat ca a comis o grava incalcare a drepturilor noastre procesuale, a persistat in a nu ne da cuvantul pe probatoriul in acuzarea DNA.

Stimati domni,

In ultimii 10 ani, DNA a fost un vanator de institutii de presa, actionari si jurnalisti deopotriva. In prigoana pornita de DNA si SRI impotriva presei din Romania, dupa ce in timpul regimului lui Traian Basescu presa a fost introdusa in mod abuziv de CSAT in categoria vulnerabilitatilor la siguranta nationala, au fost incarcerati numerosi patroni de presa si inchise numeroase publicatii si posturi de televiziune ca efect al falimentarii generate de anchetele penale.

Constatam ca in Romania este imposibil sa fii judecat corect intr-un proces cu sefa DNA Laura Codruta Kovesi, intrucat teama generata de aceasta institutie ii face pe judecatori sa abdice de la apararea drepturilor fundamentale ale omului.

Constatam ca sefa DNA Laura Kovesi a depasit demult stadiul unui sef de parchet care instrumenteaza zeci de dosare penale impotriva unor patroni de presa, jurnalisti si institutii de presa si duce un razboi nepermis, la nivel personal cu anumite reprezentanti ai unor institutii de presa care nu ii lauda activitatea. In numeroase randuri Laura Kovesi a actionat prin declaratii publice impotriva Trustului Intact, si a Antenei 3 in special, insistand pentru evacuarea din sediu, si asta in conditiile in care pe zi ce trece apar dovezi zdrobitoare ca procesul intentat patronului Trustului Intact Dan Voiculescu si altor persoane a fost o facatura, confirmata pana si de fostul Presedinte al Romaniei Traian Basescu.

Constatam ca sefa DNA Laura Kovesi a formulat pana in prezent zeci de plangeri impotriva presei la CSM si Inspectia Judiciara, la Consiliul National al Audiovizualului, precum si actiuni civile in instanta, fapt absolut nemaintalnit in niciun stat democratic, unde nu se concepe ca un demnitar sa duca asemenea razboaie cu presa.

Constatam ca nu avem parte de un proces echitabil in conditiile in care DNA a demonstrat ca poate deschide dosare penale oricarui judecator din Romania, precum si unor membrii ai CSM investiti prin lege sa-i cerceteze activitatea, stiind ca procurorii DNA, desi au inregistrat mii de achitari in activitatea de la infiintarea acestui parchet in 2003 si pana in prezent, nu a raspuns niciun procuror pentru erorile comise.

Nu vrem decat sa fim judecati corect in acest dosar, dar tot ceea ce cerem este respins apriori.

Solicitam inca o data celor doi judecatori Mircea Stan si Corina Postelnicescu, de la Curtea de Apel Pitesti, sa se abtina din aceasta cauza in care au demonstrat ca nu sunt interesati de aflarea adevarului.

Solicitam domniilor voastre sa luati masurile legale care se impun pentru a monitoriza acest dosar si a interveni in limita competentelor legale pentru a preveni o noua executie judiciara impotriva unor jurnalisti care am riscat pentru apararea statului de drept.

Mihai Gadea

Radu Tudor

Bianca Nae

Mugur Ciuvica

Razvan Savaliuc

Antena 3

Accesari:40829

Comentarii

# Sorin date 10 ianuarie 2017 21:14 +37

Mi se pare logic ca din moment ce exista o lege care da dreptul organelor justitiei (magistrati) sa cerceteze si sa judece persoane care incalca legea, o alta comisie compusa din jurnalisti de la Televiziune si presa, la randul lor sa investigheze si ei cazurile care au fost cercetate si judecate de catre magistrati, iar in urma acestor cercetari facute de catre jurnalisti, acestia din urma sa informeze populatia erorile si chiar ABUZURILE ale magistratilor. Acesti jurnalisti care sunt in conflict cu Kovesi, nu cred ca au facut nimic rau ca a aratat lumii probele contradictorii fata de probele magistratilor. Cu alte cuvinte, magistratii ca Kovesi cred ca ei nu gresesc in cercetari? Pai atunci, daca magistratii romani sunt super destepti ca nu gresesc, atunci nu am mai avea nevoie de a apela la CEDO. A reduce la tacere pe jurnalisti, inseamna a ascunde realitatea conform adevarului. Ce se intampla aici, este cert ca se incalca Constitutia Romaniei, art. 30. alin 1-4.

# DODI date 10 ianuarie 2017 22:03 +34

Ce folos la luluța că este înaltă? Asta nu o ajută să fie și MARE. La caracterul ei infim și infect nu i se putea potrivi un președinte mai bun. Va fi mare bucurie în România când vom scăpa de amândoi. La cât rău au făcut (și mai vor să facă) României și românilor nu le va ajunge nici condamnarea pe 2 vieți pentru a plăti răul făcut.

# Ko are slăbiciune la RS? date 10 ianuarie 2017 21:24 +15

Luluței Ciordutza i s-a pus pata pe RS! Dovada de la IJ că jurnalistul a lipsit nemotivat de la cea emisiune e apă de ploaie pentru Ko. Cere, în schimb, Inspecției Judiciare - „am reluat din nou dialogul institutional cu Consiliul Superior al Magistraturii si cu privire la afirmatiile care au aparut in cursul lunii decembrie si la inceputul acestui an in spatiul public din partea mai multor persoane cercetate de Directia Nationala Anticoruptie, am sesizat Consiliul Superior al Magistraturii.”

# Luluța cea disciplinată? date 10 ianuarie 2017 21:32 +20

Jurnalistul de provincie: „Pe timpul procesului, Laura Codruţa Kovesi a stat, disciplinată, tot timpul în picioare, extrem de concentrată şi atentă la pledoariile apărătorilor şi la completul de judecată.” Halal disciplinată - cu statutul ei social și statura de Godzila Servila, apud Tribunul, numai stînd în picioare era suficient să bage frica în servilii juzi... http://www.ziarulargesul.ro/sefa-dna-s-prezentat-la-procesul-de-la-pitesti/

# deceneu date 10 ianuarie 2017 21:54 +23

Sunt si eu curios c u m va ajunge LCK la acest tribunal?va venii cu masina DNA-uli condusa de un angajat ? sau va venii pe cont propriu? Nu cred k multi cetateni le convine sa plateasca un angajat al statului care foloseste o masina a statului sa o conduca pe LCK pentru a-si rezolva problemele ei personale.LCK ia facut dosar penal lui Nitu k avea girofar masina lui dar ea k se foloseste de bunurile statului pentru problemele ei personale?

# candiano popescu date 11 ianuarie 2017 09:36 +1

Păi și la Sarmisegetusa s-a dus cu gărzile de la spp și ăia nu cred că erau în vacanță.

# Proces echitabil? Pe ce lume trăiți? date 10 ianuarie 2017 22:03 +25

Este regretabil ca la 26 ani de la Revolutia din decembrie 1989 inca mai au loc asemenea procese in care judecatorii se derobeaza de obligatia de a starui prin orice mijloace pentru aflarea adevarului, asa cum ii obliga legea si aleg o pozitie de adversitate fata de parti, respingand apriori orice proba propusa in aparare. Este regretabil ca avem parte de un asemenea tratament tocmai intr-un proces in care parte este dna Laura Codruta Kovesi, procuror sef al DNA, a carui prezenta ar trebui sa garanteze o data in plus existenta unui proces echitabil. http://www.b1.ro/stiri/eveniment/vedetele-antenei-3-acuzatii-aduse-magistratilor-din-procesul-cu-kovesi-se-fac-presiuni-oculte-ca-sa-fim-executati-170993.html

# Boni Cania date 10 ianuarie 2017 22:30 +15

"Am reluat din nou" - pleonasm de Gâgă. Luluța, pune mâna pe carte...

# haha date 10 ianuarie 2017 23:18 -18

la puscarie cu slugoii rosii

# Capac date 11 ianuarie 2017 11:08 0

Semnatarii petiției nu vor să priceapă că tot răul e spre bine. DNA și Kovesi îi vor umple de bani, despăgubiri de la statul român pentru abuzurile comise. :-*

# mishulescu date 10 ianuarie 2017 23:25 +18

Cum este posibil ca la o judecata, judecatorul sa nu-ti dea voie sa te aperi ? Ce-i asta ?

# unul din lumea cea mare date 11 ianuarie 2017 00:13 +12

ptr mishulescu//pai asta/i ,,MARETIA DREPTULUI ,,in mermelica

# Edelweiss - Rarinc de Bucovina date 11 ianuarie 2017 01:59 +8

Hă, hă, hă, măi nepoate, ce întrebare EXCELENTĂ ai grăit! :lol: Păi, ian să-și citez Io* o frază „celebră” care am primit-o primăvara trecută, într-o contestație la Cameră preliminară. Inga ce șotie a putut să scoată pe sfincterul guriței un ... „magistrat” în plină ședință solemnă: „Instanța NU ARE TIMP SĂ ASCULTE TOT CE V-AȚI PREGĂTIT DUMNEAVOASTRĂ” (apud. Crăciun Gina-Ionela, Tribunalul Suceava, speța 8**6/314/2015/a1). Am rămas stupefiat ca, într-un dosar în care făcusem cerere și mi se aprobase SĂ-MI EXERCIT DREPTUL FUNDAMENTAL, CONSTITUȚIONAL, PROCEDURAL de A MĂ APĂRA SINGUR, instanța NU-MI DĂ VOIE LA DEZBATEREA CONTESTAȚIEI SĂ-MI FORMULEZ PLEDOARIA, să-mi expun verbal argumentele apărării. Trecem peste aspectul personal al exemplului de mai sus și ne cantonăm atenția pe aspectul general: asta este Rroemenica, - Republika Bananieră a Magistraților DEMENȚI. Dementoizi dintr-ăia „așa mai maturi, mai perverși, care ne-o bagă de sus, de la 45 de grade, INCREDIBIL!” :eek:

# prieten date 10 ianuarie 2017 23:46 +23

Fratii mei albi, hai sa iesim sa dam dracului de pamant cu astia ca nu se mai poate !

# Edelweiss - Rarinc de Bukowina date 11 ianuarie 2017 04:39 +9

Fratele meu nigger, ia întreabă-l pe bloggerul Paul Adrian Ballea cum a luat direct, FĂRĂ ANTECEDENTE PENALE, 1 an și 9 luni CU EXECUTARE pentru afirmații similare exprimate PE BLOGUL LUI PERSONAL. Blog vizitat de o babă și un moșneag care, împreună, întrunesc cerința esențială de „spațiu public” - 2 persoane. C-așa au vrut niște cârdași de la PÎCCJ și așa a primit ordin de serviciu o infectă milițiancă ridicată LA APELUL BOCANCILOR în cinul de „judecător”. http://portal.just.ro/281/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=28100000000299152&id_inst=281 // Nu mai bine îți tace fleanca și te consolezi cu un ideatic mesaj ANTIMAFIA? https://www.youtube.com/watch?v=zM_MEAijeu0

# steluta date 11 ianuarie 2017 07:13 +12

De ce nu va adresati apelul "curajosului" ministru al justitiei Iordache pe care PSD l-a pus sa lupte cu Sistemul ? Constitutia spune clar ca Procurorii isi desfasoara activitatea sub AUTORITATEA ministrului Justitiei adica a domnului Iordache ministrul PSD Orice abuz sau minciuna a Codrutei ca sef de institutie aflata in subordinea executivului conform Constitutiei este GIRATA de AUTORITATEA minstrului PSD daca acesta nu o demite Nici varul Cazanciuc nu a demis-o in perioada cand Ponta-Ghita-Cazanciuc-Oprea-Maior acceptau complici ca binomul sa destructureze PSD la ordinul ambasadei SUA . Zilele trecute Lazar ne spunea ca “politicienii ar trebui monitorizati” prin MCV nu procurorii , omitand ca Romania conduce in privinta condamnariilor la CEDO pe locul 3 dupa tari dictatoriale : Rusia si Turcia

# Radu date 11 ianuarie 2017 08:01 +1

Se strânge funia de par... Nu-i nimic dacă pierdeți în România "statului de drept" pentru care luptați. Va puteți dovedi nevinovăția la CEDO. Bafta!

# basicuta date 11 ianuarie 2017 11:29 +1

daca e motivata sentinta in termen, daca nu ....la gara!

# un soldat roman date 11 ianuarie 2017 12:43 +2

Dottore Kovesi, pricepe: Nu critica nimeni justitia. Nu critica nimeni lupta corecta impotriva coruptiei! Romanii s-au saturat insa de TINE, de fandoselile TALE, de ipocrizia fara limite pe care o afisezi! Nu ti-e rusine sa tot eviti subiectele fierbinti care te incrimineaza? Nu ti-e rusine sa-ti tot aranjezi interviuri in studiouri obscure si intrebari la care raspunzi doar ce vrei, pentru trecerea timpului? Nu te-ai saturat sa tot dosesti dosare in fisete? Nu ti-e rusine sa sustii ca nu ai plagiat in teza de doctorat? Si sa “inchizi” cu de la tine putere subiectul? Raspunde-i public lui Basescu, care a declarat ca ai amenintat cu arestarea pe cel care ar fi putut indrazni sa repuna in discutie teza ta de doctorat. Pentru asta n-ai curaj,“Jeanne d’Arc”? N-ai inteles nevoia de “bun simt” la care tot jinduieste poporul roman. Nu poti pricepe ca DNA poate functiona (mult mai bine!) si fara TINE? Mai e cineva de neinlocuit pe acest pamant? Lasa justitia sa respire aer curat. PLEACA!

# Sorin date 13 ianuarie 2017 06:35 0

pt. un soldat roman // Sa plece Kovesi? De ce? Asta nu trebuie sa plece de bunavoie, trebuie saltata si judecata pt abuzurile ei. Sa fabrici dosare unor oameni nevinovati se numeste ,,crima''. Ce spui tu, adica sa plece kovesi, ar suna ca si cum un politist sa impuste oameni nevinovati, omorandu-i, apoi sa-i ceri sa plece din politie. Nu e corect, trebuie si kovesi sa plateasca...

# Ticu Isari date 11 ianuarie 2017 13:32 +2

Imi pare rau pentru voi, dar veti pierde si la apel. Asa, veti fi obligati sa mobilizati telespectatorii pentru o atitudine dura, sa iasa in strada. Nu veti avea alta sansa de supravietuire. Presentati mai des acest simulacru de proces. Aratati cu documente soarta lui Savaliuc. Iesiti in strada si intrebati oamenii. Chemati in studiou lideri de sindicat. Transmiteti la CNN istoria vostra si rugati-i  sa ia abitudine.

# ION date 11 ianuarie 2017 17:27 +3

la Pitesti se intampla lucruri ciudate. Nu degaeba se stramuta cauzele importante acolo. Justitia corupta are un centru de nadejde, cu judecatori de care nu se atinge nimeni. Nu este o coincidenta faptul ca dosarul lui Johannis si al Antenei 3 se judeca tocmai acolo. La aceste instante sant judecatori notorii ca fiind corupti, de ani de zile oamenii semnaleaya abuzurile lor, le fac plangeri la CSM, si nimic. Inge Ene Cornelia este sinistra si incompetenta si increzuta, Barbulescu, Postelnicescu, si altii .Nu aveti decat sa prezentat traseul lor profesional si cauzele in car au dat solutii aiurea, dar degeaba. De ani de zile vorbim de un sistem mafiot in justitie, de un CSM care ne umple efectiv de nervi, si continuam sa speram ca va veni o schimbare. Aiurea! Si Florin Iordache este tot un bleg care va completa panoplia prostilor care au facut sluj la picioarele unei justitii obediente unui sistem corupt.

# ION date 11 ianuarie 2017 17:54 +3

Corina Postelnicescu este verisoara cu un liiberal de vaza din Arges, tot Postelnicescu il cheama. A terorizat judetul. In Curierul de Arges se gasesc articole depre judecatorii mafioti din zona.

# adrian date 11 ianuarie 2017 20:07 +2

In dosarul meu se gasesc procurori si judecatori mafioti...si nu numai atat...si acoperiti. Chestia e ca eu nu am televiziune sa mediatizez,dar pana acum le fac fatza.Mi-am blocat dosarul si a inceput o ancheta.Pe mine astia vor sa ma inchida.Mi-a si zis procurorul de la PICCJ.Libertatea de exprimare nu exista in tara asta,au fost inchise televiziuni,oameni,publicatii.Au suspendat ilegal si bloguri.E mai rau decat pe vremea lui Ceausescu.Aveam microfoane in casa,nu stiam si noi il injuram pe Ceausescu.Nu ne-a arestat nimeni.Acum astia vor sa ne si inchida.Procurorii si securistii conduc tara asta.Ei ne-au furat tara.Traim in dictatura lor.Sunt foarte putini judecatori curajosi...cam toti fac ce le cer procurorii.Am vazut ca multi judecatori sunt fosti procurori.Inca o chestie care ar trebui sa fie ilegala.S-au facut procurori,asa sa ramana...sa se faca dupa ce ies din magistratura avocati...daca vor.Procurorii ar trebui sa nu fie magistrati.Doar judecatorii sa fie magistrati.

# adrian date 11 ianuarie 2017 20:31 +1

Mircea Aron ,cu una dintre cele mai mari erori judiciare, a ajuns seful CSM-ului...acum a venit la CSM Mariana Ghena....care a obtinut ilegal o locuinta sociala si care a fost cercetata pentru fals in declaratii. Augustin Lazar avea dosar penal si a ajuns procuror general.Alin Bogdan Alexandru are dosar penal,dar este inspector sef la Inspectia Judiciara din CSM.Cam acestia sunt sefii...Kovesi e Kovesi,va avea si ea probleme?

# Joe date 15 ianuarie 2017 20:39 +1

Luluta e ANA PAUKER. Dar cum a sfarsit Ana Pauker asa va sfarsi si Luluta. Cuiul este Ghita si casetele care au fost difuzate. Inteleg ca acele casete au fost pregatite inainte de alegerile din decembrie si apoi in januarie a inceput difuzarea dupa un program bine stabilit.

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - De ce nu e inca inculpat si retinut de DNA procurorul Mircea Negulescu pentru nenorocirile comise?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 22.09.2017 – Seful DNA Ploiesti a dat in balbaieli

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER