26 November 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PARLAMENTUL POATE SA-L TRIMITA ACASA - Inca se mai poate face dreptate celor 7,4 milioane de romani furati la vot! Senatorul liberal Ioan Ghise pune luni in dezbatere „proiectul de hotarare a Parlamentului pentru aprobarea demiterii presedintelui prin referendum”, care sa constate ca CCR si-a depasit atributiile si a decis pe legalitate si nu pe constitutionalitate. Daca Parlamentul adopta proiectul, Basescu nu se mai intoarce la Cotroceni (Proiectul)

Scris de: Adina A. STANCU - Razvan SAVALIUC | pdf | print

26 August 2012 11:44
Vizualizari: 6056

 

Parlamentul poate sa-i dea luni 27 august 2012 lovitura de gratie lui Traian Basescu! Cele 7,4 milioane de romani care au votat la referendum pentru demiterea lui Traian Basescu din functia de presedinte mai au inca sperante ca Parlamentul Romaniei va constata ca in ciuda hotararii Curtii Constitutionale, Traian Basescu a fost demis, iar functia de presedinte a ramas vacanta. In acest scop, senatorul PNL Ioan Ghise propune, luni, 27 august 2012, in plenul reunit al celor doua Camere, un proiect de hotarare a Parlamentului pentru aprobarea demiterii presedintelui prin referendum prin care sa se ia act de deciziile BEC si CCR si sa se constate ca presedintele Traian Basescu a fost demis de popor la referendum prin votul a peste 7,4 milioane de romani.


Curtea Constitutionala s-a pronuntat asupra legalitatii si nu a constitutionalitatii!

"Aceasta hotarare vizeaza aplicarea articolului 10 din Legea referendumului in continuarea obligatiei ce revine Parlamentului conform articolului 3 din Hotararea 34 a Parlamentului, din 6 iulie, prin care Legislativul urmeaza sa decida procedura de urmat, in cazul invalidarii referendumului. Procedura de urmat este ca prin decizia ei, Curtea Constitutionala a Romaniei, in loc sa se pronunte in privinta constitutionalitatii procedurilor privind organizarea si desfasurarea referendumului, s-a pronuntat asupra legalitatii referendumului (dictand in dispozitivul hotararii cand va inceta interimatul lui Antonescu si cand va reincepe mandatul lui Basescu), ori „Curtea nu este competenta sa faca asa ceva", a declarat senatorul Ghise. Acesta a mai sustinut ca prin decizia adoptata referitoare la referendumul privind demiterea presedintelui Traian Basescu, judecatorii au comis mai multe infractiuni, indicand uzurparea de calitati oficiale, pronuntandu-se pe chestiuni de legalitate in locul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, uzurparea suveranitatii poporului.

Pe scurt, in proiectul de hotarare a Parlamentului se motiveaza ca CCR a dat o "hotarare in constatare" care vine in contradictie cu decizia BEC, care a stabilit ca referendumul s-a desfasurat legal, iar hotararile in constatare nu sunt executorii. Liberalul a precizat ca CCR trebuia sa vegheze la respectarea procedurilor pentru organizarea referendumului si ca inainte de acest scrutin ar fi trebui sa se pronunte in cazul in care existau cazuri de neconstitutionalitate in cazul unor articole din lege.

"Ce au facut judecatorii CCR se numeste abuz de drept!"

"Referendumul este un moment al exercitarii suveranitatii poporului. Nu pot sase oameni si daca sunt ei judecatori de la mama Leone sau de la Curtea Constitutionala sa exercite suveranitatea in nume propriu, stabilesc ei ca ce a votat poporul suveran nu este valabil, ei neavand competenta decat pentru constitutionalitate, nu pentru legalitate (...) Ce au facut judecatorii este ceea ce se numeste abuz de drept, adica au hotarat ceea ce ei nu au competenta sa hotarasca. Ei hotarasc in decizia Curtii cine pleaca, cine vine. Cine esti tu in statul roman - Constitutie republicana - sa hotarasti cine pleaca, cine vine?", a spus senatorul PNL. Ghise a precizat ca a inaintat proiectul spre consultare conducerii PNL si parlamentarilor liberali si ca asteapta o decizie in acest caz, insa si in cazul in care liberalii nu s-ar alia acestui proiect, el il va depune la Parlament.

Textul proiectului de hotarare a Parlamentului pentru aprobarea demiterii presedintelui prin referendum

Art. 1 - Parlamentul Romaniei a luat act despre Hotararea Biroului Electoral Central privind rezultatele referendumului din 29 iulie 2012 pentru demiterea presedintelui Romaniei;

Art.2 – Parlamentul a luat act de Hotararea Curtii Constitutionale nr. 6 din 2012 privind organizarea si desfasurarea referendumului din 29 iulie 2012 pentru demiterea presedintelui Romaniei;

Art. 3 - Parlamentul constata ca sunt indeplinite prevederile art. 10 din legea nr. 3 din 2000 a referendumului;

Art. 4 - Parlamentul constata ca presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu a fost DEMIS de catre popor;

Art. 5 – Parlamentul constata ca functia de presedinte al Romaniei este vacanta;

Art. 6 – In termen de 90 de zile Guvernul va organiza alegeri pentru functia de presedinte al Romaniei.

Art. 7 – Prezenta Hotarare se va publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.

Bucuresti, 27 august 2012“

Expunerea de motive a proiectului

Proiectul de hotarare propus de Ghise prevede ca Parlamentul a luat act de hotararile BEC si CCR, constata ca sunt indeplinite prevederile articolul 10 din Legea 3/2000 a referendumului si ca presedintele Romaniei a fost demis de catre popor. De asemenea, proiectul prevede ca legislativul constata ca functia de presedinte al Romaniei este vacanta, iar in termen de 90 de zile Guvernul va organiza alegeri pentru aceasta functie. In expunerea de motive, senatorul Ghise subliniaza ca "CCR conforma rezultatele transmise de catre BEC si atentie, nu le anuleaza", iar in cadrul controlului de constitutionalitate, CCR ar fi trebuit sa constate anterior referendumului, daca pragul de prezenta, cvorumul, prevazut la art.5 alin. (2) din Legea 3 din 2000 a referendumului este constitutional. Prin Decizia nr.738 din 2012, CCR a decis ca art. 10 din Legea 3 din 2000 a referendumului este constitutional. Conform acestui articol, demiterea Presedintelui este aprobata cu majoritatea voturilor valabil exprimate de catre cetatenii care au participat la referendum.

"Parlamentul, in calitate de organ reprezentativ suprem al poporului roman suveran este obligat sa decida procedura de urmat", se mentioneaza in expunerea de motive a proiectului de hotarare initiat de senatorul Ioan Ghise.

*Cititi aici textul integral al proiectului de hotarare a Parlamentului pentru aprobarea demiterii presedintelui prin referendum

Comentarii

# BERCEA MONDIAL: manevra la frații mei din Parlament date 26 August 2012 12:06 +28

Domnul Ghișe este un jurist desăvârșit, acasă cu traian băsecu. Voturile acordate pentru demitere înseamnă : SĂ PLECE ACASĂ,, chiar nu mai avem în România juriști foarte bine ptegătiți ? Întreg Parlamentul tremură în fața a 6 oameni ? dacă Parlamentul nu este competent să ne protejeze interesele, confirmate de rezultatul votului să se DIZOLVE IMEDIAT. Vine tare din spate (vânt la pupa) MIȘCAREA POPULARĂ: ROMÂNIA LIBERĂ,,.

# CCR statiune de lux pt hoti date 26 August 2012 17:02 +7

http://www.catavencii.ro/Exclusiv-iulia-motoc-blonda-de-la-ccr-plagiaza_0_5336.html

# BERCEA MONDIAL : ,, durere la frații mei date 26 August 2012 18:27 +6

DACĂ PARLAMENTUL ANULEAZĂ VOTURILE NOASTRE ALE CELOR PESTE 7, 5 MILIOANE, NU MAI IEȘIM LA VOT NICIODATĂ. PARLAMENTUL SĂ GĂSEASCĂ CALEA LEGALĂ PENTRU CA VOTURILE NOASTRE SĂ NU FIE FURATE. SĂ NU MAI DOARMĂ NOAPTEA, PARLAMENTARII TRĂIESC ȘI DIN PENSIA MEA .

# doru ciobanu date 26 August 2012 12:08 +20

Da Doamne!Ghisa are! Ceilalti vor avea sange in.....instalatie? 

# Pandelica date 26 August 2012 13:55 -12

Ciobanica, tu esti baiat bun, o singura problema ai, cand incepi sa scrii, mintea-ti iese la parada. Si atunci abia devii periculos. De narod. Vezi ca-ti lipsesc ceva virgule p`acolo, si risti sa se subinteleaga altceva decat vrea instalatia lu talica sa transmita. In rest, numai instalatia de tine :lol:

# DOREL date 27 August 2012 13:50 0


Citeza pe doru ciobanu
Da Doamne!Ghisa are! Ceilalti vor avea sange in.....instalatie? 
TREBUIE SA AIBA ! DACA NICI DE ACEASTA DATA NU VOR AVEA CURAJUL SA FACA CEEA CE TREBUIE FACUT, IN URMATORII 100 DE ANI VOM MAI AVEA ACEASTA SANSA ! VAI DE GENERATIILE CE VOR VENI !!

# gelu grigoras date 26 August 2012 12:27 -29

Cine este acest Ghise ? Cred ca de fapt il cheama Gheise.Apoi,ce legatura o avea mama Leone cu cazul asta ? Ce zice "desavarsitul" asta nu e altceva decat instigare la nerespectarea unei decizii a CCR,un prea periculos indemn la nesupunere civica,instigare la razboi civil.Inteleg ca nu-i convine solutia,ca e revoltat pe "aia 6" (frumos limbaj pentru un parlamentar),dar ce ne facem si in celelalte cazuri in care unul sau doi sau trei judecatori decid in dosare cu multe parti ? Acest jurtist chiar este absolvent de "drept"? Nu ma mira nimic de altfel din partea liberalilor,au o gandire absolut ciudata.Se impune grabnic un control psihiatric de maxima exigenta pentru parlamentari.Daca asta reprezinta "poporul",sa treaca inapoi la popor,adica in vagauna din care s-a extras.

# jan date 26 August 2012 12:50 +14

control psihiatric se impune la tine. ai facut ceva pentru tara asta pana acum, gelutule????????

# Pandelica date 26 August 2012 13:51 -10

Da, Jane, Gelutu a facut cel utin un lucru pentru tara asta: o lectie de demnitate, si-a dat numele. Talica esti intre dozele de xanax de poti posta? :lol:

# iancu date 26 August 2012 16:39 +8

pt dl care era oripilat ca se instiga la nesupunere fata de decizia ccr. Ce ziceti de manifestatia maghiarilor ce va fi in 1 sept , cea la care vor fi 20000 de maghiari dupa cum zice liderul udmr si unde de fapt se militeaza impotriva unei hotarari judecatoresti in legatura cu o biserica catolica. Vad ca nimeni nu se ridica sa infiereze cum isi permite udmr sa intineze valori europene ca independenta justitiei, stat de drept, etc

# pt gelu [si pandelica...si altii ca voi...] date 26 August 2012 16:39 +2

Asadar ,esti convins ca "poporul se afla intr o vagauna"....Cum de am ajuns asa , si din cauza cui ??? Cat despre controlul psihiatric,multa lume are nevoie in tara asta,dar ,doctorii sunt putini.........medicamentele scumpe.......ar fi in zadar .

# Nu va faceti iluzii date 26 August 2012 12:38 +9

Nimeni nu va achiesa pentru ca scheletii din dulap si/sau lasitatea care este "cel mai cumplit viciu" (dupa cum scria Mikhaíl Afanasyevich Bulgakov in Maestrul si Margareta). Totodata Paapa Ioan Paul al II-lea spunea intr-un discurs ca nu trebuie sa va fie frica decat de nepasare si de lasitate, cand vorbim de parlamentarii romani vorbim de indeplinirea conditiei cumulative nepasare + lasitate la care concura santajabilitatea (stiu ca nu exista in dex dar asta e) astfel rezulta ca trebuie sa va fie frica de tot ceea ce va urma. Singura solutie viabila in acest moment este aceasta: http://www.youtube.com/watch?v=MhTflHfPhgc&feature=related

# gelu date 26 August 2012 12:40 +14

Ponta impreuna cu Antonescu si USL l-au demis pe Basescu pentru a-i da posibilitatea Borfasului National No.1 sa fure si voturile a 7, 5 milioane de cetateni batandu-si astfel joc de chiar cetatenii pe care i-au chemat la vot pentru a-si face doar campanie electorala pentru alegerile din toamna. Acestia neluind in calcul faptul ca daca USL valideaza decizia hoteasca a CCR cetatetii care au votat acum pentru demitere Borfasului National.1 nu vor mai iesi la vot pentru ca au fost furati si pe mana USL ceeace va face ca in toamna USL sa nu obtina nici macar 20%. Si care va avea drept urmare revenirea PDL din nou in parlament unde va obtine majoritatea alaturi de partidele de buzunar pe care le ghidoneaza Ungureanu. Aceasta a fost adevarata intentia USL pentru ca din primele zile ale suspendarii nu l-au schimbat nici pe Gen. Opris de la STS, nici pe Gen. Codlea de la SRI dar nici pe Kovesi si Morar, au stat si s-au uitat doar cum institutiile de forta ale statului raspundeau la comenzile omului in tricou albastru. Ponta s-a dus si intalnit cu Barroso ca sa-l lamureasca despre situatia reala din Romania si s-a intors cu porunca expresa de a impune cvorumul de 50% la referendumul si a-i mentine pe Morar si Kovesi in functie. Daca ar fi cinstiti toti liderii USL ar trebui sa-si dea demisia pentru ca s-au batut joc de votul cetatenilor pentru ca oricum odata cu reintoarcerea lui TB la Cotorceni nu vor mai reusi sa schimbe legile strambe intocmite de PDL cu legi drepte asa cum o afirma acum Ponta, Antonescu si alti ciripitori ai USL. Pacat de cei care au votat, pacat de Romania pe care acelas dement TB o va federaliza in beneficiul ungurilor. Iar daca acum 8 milioane de romani traiesc in saracie peste inca 2 ani de mandat ai Dementului vor trai 16 milioane.

# Dragoş date 26 August 2012 13:19 +21

Transmit , pe această cale , cele mai alese felicitări Domnului Senator Ioan Ghişe , pentru modul în care înţelege să-şi exercite mandatul de drept public , încredinţat de Poporul român! Consider că atitudinea publică adoptată de Domnia-Sa este cea corectă atât din punct de vedere legal , cât şi din punct de vedere moral. Parlamentul României , autoritate consacrată constituţional , învestită cu prerogativele constituţionale , ca "organ reprezentativ suprem al poporului român şi unica autoritate legiuitoare a ţării" , are statura constituţională să restabilească adevărul , legalitatea şi suveranitatea poporului român. Parlamentul României nu este ţinut de promisiunile făcute de către Primul Ministru Victor Ponta şi de către Preşedintele interimar Crin Antonescu diferiţilor subiecţi de drept ai Uniunii Europene. Menirea juridico-constituţională a Parlamentului României este superioară acestor împrejurări faptice , care nu au o valoare mai mare decât de a caracteriza ţinuta şi rezistenţa la presiuni a unor politicieni , priviţi ca persoane private. Faptul că domnii Ponta şi Antonescu s-au lăsat "îngenunchiaţi" de respectivii subiecţi ai Uniunii Europene este problema domniilor lor , dar "îngenunchierea" nu poate "iradia" şi asupra suveranităţii poporului român. Românii se simt umiliţi. Demnitatea naţională este lezată. Un asemenea precedent va arăta şi pentru viitor , atât celor cu veleităţi de ascensiune politică din ţară , dar şi celor care ne "dictează" din exterior , că este posibil orice. Doamnelor şi domnilor parlamentari români , nu permiteţi oamenilor răi să îngenuncheze poporul român , din simpla raţiune a intereselor lor personale! Doamnelor şi domnilor din USL , care constituiţi majoritatea parlamentară , deja cetăţenii se simt descurajaţi , din diferite motive , pe care nu le mai dezvolt aici , să-şi exercite dreptul constituţional de vot. Să nu vă închipuiţi că vor mai răspunde chemării Dumneavoastră la vot în viitor , daca nu vă vor percepe , "ex propriis sensibus" , că aţi dus lupta până la capăt. Vor înţelege că nu meritaţi să fiţi conducători. Şi ţara va fi condusă şi pentru viitor de "descendenţii" acestui regim. Nu daţi satisfacţie nedreptăţii!

# dorin date 26 August 2012 14:41 +13

domnilor deputati si senatori din usl si pdl,nu ma adresez si parlamentarilor udmr deoarece ''comanda'' este la budapesta,fiti siguri ca daca luni nu veti respecta vointa suverana a romanilor de demitere a lui basescu NU VA MAI VOTAM.DACA ACUM NU RESPECTATI VOINTA NOASTRA CREDETI CA NE MAI INTERESATI IN TOAMNA LA ALEGERI?LUNI VA DATI EXAMENUL IN FATA NOASTRA.PS AM SA SCRIU ACEST MESAJ PANA LA ALEGERI ASTFEL INCAT TOT MAI MULTI ROMANI SA-L CITEASCA SI DACA SUNT DE ACORD SA-L TRANSMITA PE TOATE CANALELE POSIBILE.DOMNILOR PARLAMEMTARI CRED CA NU INTELEGETI DAR DE DUMNEAVOASTRA DEPINDE ACUM DEMNITATEA NOASTRA CA POPOR!

# nu putem accepta mizeria ccr! date 26 August 2012 15:33 +14

ce a facut ccr este fix antidemocratic si anticonstitutional.romanii s-au purtat exemplar, democratic pana la ultima actiune, iar ccr, merkel, barroso, reding si base s-au purtat ca niste cizme rusesti, antidemocratice si hegemoniste. deci? cine respecta democratia in Romania si in Europa? ? dar gata, pana aici. am aratat cat suntem de pasnici, de democrati, de rabdatori si de europeni, acum trebuie sa fie respectat votul nostru. ajunge cu batjocura asta. chiar trebuie sa le inghitim toate laturile astora enumerati mai sus? da` ce, suntem ******-ul lor? bataia lor de joc? cobaii lor, pe care sa faca ei experimente “democratice”?? basta! maine trebuie votata demiterea si punct. pe mine ma reprezinta, prin delegare si investire, parlamentul, nu ccr si restul clicii basiste. asta vor romanii, asta trebuie sa faca parlamentul. votul nostru este suveran. asta inseamna DEMO-CRATIE, basisti tampiti, de aici sau de aiurea din lume, basisti romani sau de alte natii. luati-l acasa pe piratul

# gelu date 26 August 2012 16:02 +11

Daca maine Parlamentul voteaza decizia CCR si-l lasa pe Borfasul National sa se intoarca la Cotroceni la alegerile din toamna cetatenii care au votat cu DA si care acum sunt calcati in picioare de institutile de forta ale statului aflate in mana lui Basescu nu vor mai iesi la vot iar USl nu va mai obtine nici 20% in noul Parlament. Deci USL prin acceptarea deciziei CR isi semneaza propria condamnare la moarte politica salvandu-l astfel pe TB si PDL de la moartea lor politica. Deci facand asa ceva USL va fi ciuruit de mana lui Traian. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca acceptand aceasta decizia impusa si de Barrosa si Merkel, Parlamentul incalca Independenta Nationala a Romaniei semnad astfel statutul de colonie a Romaniei fata de UE. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca odat intors la Cotroceni, TB cu ajutorul SRI, SIE, DNA, CSM, CCR va incepe in forta opertiunea de pedepsire a acelora care l-au demis, operatiunea care nu va putea fi oprita nici de guvern si nici de noul ministru al justitiei. Deci demiterea lui RB de catre Parlamnet este singura alternativa benefica pentru tara si USL.

# Van Gogu date 26 August 2012 16:17 +4

"Cei de sus ne cer: - Răbdare!/Că din asta doar aveţi!/Hiba n-ar fi ea prea mare/De-am avea vreo două vieţi. "Ioan Răduţ-Poşăganu,Pledoarie pentru epigrama Daca cei 7,5 mil.de alegatori care au fost furati erau in strada si nu la munte,la mare, la gratare........demersul avea sanse de reusita, asa e egal cu 0 si pe cuvant daca nu e vina noastra ca dormim pe noi, vorba aia răbdarea are limitele ei, depăşeşte-le şi devine laşitate.

# EBA date 26 August 2012 16:27 +8

MIE MI-A PLACUT LA GARAJ ! Oare incapem toti prietenii tai acolo ?Daca luni NU AI SUCCESURI eu si sida te asteptam sa ne plimbi cu vaporasul la vila LAC-3 ,o sa-ti apreciem calitatile de marinar .Sper ca brevetul nu ti-a expirat ?

# ion date 26 August 2012 16:47 +4

faceti o interpelare la comisia de la venetia in legatura cu decizia ccr

# LUPTA PENTRU PUTERE=LUPTA FARA SCRUPULE date 26 August 2012 16:55 -11

Cam asta fac cei din USL-se lupta pentru CIOLAN.RUSINE!Credeam ca interesele a 20 mil.de romani este interesul lor si nu CIOLANUL! Ideile propagate prin LUJU sunt un tip nou de LOVITURA DE STAT! Ma indoiesc ca cele 7 mil.de romani,ce spuneti voi ca au votat cu USL,realizeaza catre ce ne indreptam.Vai si amar de romani!

# Dan date 26 August 2012 16:57 +3

Postac obosit.

# Pandelica date 27 August 2012 00:07 -3

Si, dupa cum vezi, in mintea lor creata, sublimarea rationamentului lor infailibil se rezuma la o singura idee: cine vede diferit lucrurile, e un postac obosit. Ori variatiuni pe aceeasi tema. Spor la pupat tur de pantalon comunist, pacalicilor  :lol:!

# Vili date 26 August 2012 17:34 +5

O cablograma Wikileaks aparuta in anul 2011 – si uitata intre timp de public – atesta relatiile “speciale” dintre Basescu si CCR, precum si eforturile presedintelui de a intra in gratiile Americii. Astfel, conform raportului diplomatic SUA, la 11 iulie 2005, preşedintele Traian Băsescu i-a spus noului însărcinat cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucureşti, Mark Taplin, că în această dimineaţă (n.r. – 11 iulie 2005) el a avut un dialog la Curtea Constituţională pentru a determina dacă aceasta ar putea să-şi revizuiască decizia. Pai ne mai mira acum ca tot ce dicta el din garaj CCR executa, cand el inca din 2005 facea asta?

# fifa_vl date 26 August 2012 19:38 +6

urmaresc cu interes aceasta ultima lupta care va incepe luni in parlament! Nu cred ca actualii politicieni au curajul sa lupte pentru votul meu impotriva lui Basescu - dictatorul...Daca vor lupta si eu voi lupta (vota) pentru cei care ma reprezinta . Romania trezestete si lupta pentru dreptate si democratie !

# gina date 26 August 2012 19:51 +4

bai chiorule tu nu intelegi ca lumea nu te mai vrea pleacaaaaaaaaaaa la puscarie odata ca cu tine nu se mai poate popotul sa saturat de tine si nu te mai vrea pr ca ,NEAI LUAT DIN PENSII DIN SALARII NEAI VINDUT NEAI TRADAT NEAI MINTIT SI PT CA ;ESTI HOT ESTI BETIV ESTI CHIOR ESTI INFRACTOR SI TRATEZI CU INDIFERENTA POPORUL ROMAN PT ASTA SA PLECI

# Pandelica date 27 August 2012 00:09 -2

Ginuto, fata, dar de ce nu vrei sa pleci tu sa iei niste cursuri de limba romana? Sau nu ai timp suficient, faci ore suplimentare pe traseul pe care circula domnii aia de conduc tiruri cu marfa pe drumurile patriei? Hahalera ce esti :lol:

# Cata date 27 August 2012 00:02 +6

daca exista macar o cale la capatul careia basescu isi ia bocceluta si pleaca (spre Rahova unde il asteapta matricola N050), ea trebuei exploatata si pusa in fapt! jos basescu!

# Beca Senastian date 27 August 2012 00:44 +4

Acum este momentul adevarului pentru parlamentari!!! Au sange sa adopte hotararea asta ori ba!!!???? Daca fac asta pentru romani isi vor spala toate pacatele!!!! Cu sau fara voia americanilor!!!!

# daca va pasa date 27 August 2012 08:26 +3

ASTAZI 27 AUGUST 2012---ROMANIA este sau nu este, COLONIE U.E. SI F.M.I. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# nu ne pasa decat de noi date 27 August 2012 08:36 +2

Romania este colonie cu 3 guvernatori cu drepturi egale Merkel, Barosso si Gitenstein.Scoateti-va din cap ca parlamentarii vor avea vreun dram de constiinta si de curaj. Vreti democratie si suveranitate iesiti in strada ca spaniolii, grecii si poate aveti vreo sansa altfel plecati in lume.

# bo date 27 August 2012 08:59 +5

...Domnule Ghise !!! protestatarii din strada va urmeaza pana la moarte...!!!! BRAVO, domnule --Ghise-- un adevarat roman, un adevarat primministru..! este omul care nu ar ingenunchea in fata Strainilor...nu mai salvati pe Antonescu-Ponta, este o minciuna ca nu au avut ce face---UE si SUA ne da bani de salarii si pensii-MINCIUNA--cine a facut datoriile, adica PDL, aceia sa plateasca, nu poporul roman...!!!!imprumuturile de la UE si FMI au "mers" direct in pusculita firmelor PDL

# ne pasa date 27 August 2012 08:55 +2

CAMPANIA DE "DENIGRARE" A CCR WIKILEAKS: CUM POVESTEA BĂSESCU AMBASADEI SUA CĂ A INTERVENIT LA CCR CA SĂ-ŞI SCHIMBE DECIZIILE ŞI CUM ÎNCEPUSE SEDUCEREA MARELUI LICURICIO ....cablogramă Wikileaks apărută în anul 2011 – şi uitată între timp de public – atestă relaţiile “speciale” dintre Băsescu şi CCR, precum şi eforturile preşedintelui de a intra în graţiile Americii. Astfel, conform raportului diplomatic al SUA, la 11 iulie 2005, preşedintele Traian Băsescu i-a spus noului însărcinat cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucureşti, Mark Taplin, că “în această dimineaţă (n.r. – 11 iulie 2005) el a avut un dialog la Curtea Constituţională pentru a determina dacă aceasta ar putea să-şi revizuiască decizia (asupra pachetului de reforme judiciare) care a dus la demisia Guvernului.

# Corleone date 27 August 2012 09:31 +3

Speram ca cei alesi in Parlament sa dea dovada de curaj si sa reprezinte interesele celor multi prin adoptarea acestei hotarari care ARE SUPORTUL A CEL PUTIN 7,5 MILIOANE DE ROAMANI! Deci ce le mai trebuie? Au legitimitate cum nu a fost pana acum pentru nicio reglementare legala adoptata de 20 ani incoace. Parlamentul este suveran si poate decide pentru DEMITEREA lui Base!

# GD date 27 August 2012 09:41 +2

Azi (luni) ora 15 la Parlament! Cine stie ca nu e VIERME, cine vrea sa fie RESPECTAT... cine stie ca in tara asta s-a murit pt ca noi sa putem VOTA... ORA 15.00 IN STRADA!

# Pandelica date 27 August 2012 11:28 0

GD-ule, tata, de la ce vine prescurtarea asta, "GD"? De la GiarDia? Sa inteleg ca tu nu iesi in strada :d? EROULE! Auzi? Fii si tu mai coerent cu ceilalti care nu sunt de teapa ta. Asadar, unde ar trebui sa iasa: la Parlament sau in strada (ce strada)? SI de ce abia la ora 15? E ora talica de trezire? Sa dormi bine, sa cresti mare! Revolutionar mic ce esti! Uitati-va la el ce mic si rau e:-))!!!

# swordfish date 27 August 2012 12:51 0

da, da, iesiti in strada, dar iesiti voi, prostii, asa cum tot voi, prostii, "ati murit" in bulibaseala aia de rascoala din 89, chiar daca cei care au declansat-o, zburda azi liberi printre noi. noroc cu fanfaroana de kovesi, care a rezolvat problema revolutiei. noroc ca s-au gasit vinovatii, chitac (fie-i tarana usoara) si stanculescu, iar tovarasul iliescu o arde fara emotie pe sistem comunist. halal natie! rusine natiei romane! s-au dezvoltat toate clanurile posibile, plecand de la pseudo politicienii de toata jena conditiei intelectuale, s-au distrus si vandut averi nepretuite apartinand poporului, s-au facut toate atrocitatile posibile pe vremea pesedeului. tovarasul iliescu nu recunoaste, slugile lui imbecile nu vor recunoaste asta niciodata. nici basescu nu A FOST mai breaz, cu pedelistii lui jalnici. dar ... in tara asta NU s-a murit pentru ca putze ca voi sa poata vota. oamenii au murit pentru altceva. eu sunt cetatean roman doar in buletin. in suflet, simt altfel.

# Pandelica date 27 August 2012 15:12 +1

Acu sa te tii minusuri ce-ti iei, nenea swordfish :D! Problema ca al matale comentar pare indecis: nici cu usls, nici cu base. E greu de digerat de alde dan (ala cu pasitacu obosit), alin si altii. Ca sa fie siguri, te vor minusa. Daca esti o fire sensibila, te-ai ars in amoru' propriu, sa te tii depresii de-acu  :lol:! Si durerea matale o inteleg, dar e pacat sa te dezici de romani, ca natie. Sa fii mandru ca esti roman! Sa-ti para, insa, rau ca si altii sunt romani. Loazele alea care ne fac de ras intr-un fel sau altul. Hi, hi, faina cloaca luju asta, de mult nu m-am mai distrat asa copios! Ce articole platite baga (platite cu bani putini, altfel erau scrise mai acatarii), ce de public cititoriu atrage, toti, numai unusi unu! Hi, hi!!!

# swordfish date 27 August 2012 15:31 0

cineva sa-i spuna imbecilului de iliescu, ca tovarasul lui de ping pong, ala de-a mierlit-o impuscat, e mort. de tot. tataie iliescu trebuia acuma sa ne scrie impresii din puscarie, nu sa se dea presedinte de onoare al partidului care a vandalizat tara. s-a furat TOT, s-a vandut TOT, de-aia acuma macacul ponta e disperat, ca ar vrea si el sa ciordeasca, in afara de plagiate, si ceva mai consistent. aloo, iliescovici, du-te tataie la dracu, ca miroase a coliva pe langa matale. nu sunt indecis, dar ma enerveaza pana la creieri faptul ca boul de basescu a sarit calul urat de tot, caci altfel avea viata lunga la copaceni. basescu ne e prost deloc, dar a intrecut orice limita cu privire la toleranta fata de lingaii pedelisti si cu subordonarea institutiilor statului fata de politic. una peste alta, intrebarea e ... ce ne facem? antonescu asta e prea nesimtit si obraznic, nu are charisma de prezident, n-are nici voce si nici engleza nu stie. bine ca poa' sa stea picior peste picior ... hă hă

# swordfish date 27 August 2012 15:46 0

sau cum ar zice chiulangiul no.1, in fata delegatiei FE.ME.I ... hola amigos, I am the interim president, I love to sitting cross-legged and as you probably know, Romania is in a deep shit and the only way to get lower rates is to eat it. I love this situation given that I am penelist and I can change my mind every moment. However, I am the interim president of Samoa and I really love to sitting crossed-legged. Aloha.

# Pandelica date 27 August 2012 16:22 +1

Ai reusit sa ma amuzi, sword :-))! Insa cam este rasu' plansu'. Repetentul ala a fost desemnat sa fie reprezentativ pentru noi, romanii. Altul mai bun n-au fost capabili sa scoata la inaintare?!

# swordfish date 27 August 2012 13:02 0

ma simt fugarit de institutiile statului gen finante (conduse de infractori), ma simt ignorat de institutiile statului (conduse de incapabili), ma simt agresat de mecanismele statului de taxare si de impozitare a vietii, in general, ma simt in primejdie pentru faptul ca in Romania mecanismele de aparare legitima sunt la pamant, ca justitia este aservita politicului, ca ministrii sunt niste habarnisti inscaunati politic, ca statul este un milog care baga mana in buzunarele noastre, ale celor care "am murit" in 89, pentru alte idealuri, pentru democratie, pentru un viitor liber si curat al copiilor nostri. iar acum, copii nostri vor fi mai obligati/ indatorati statului decat toate generatiile anterioare, pentru ca statul este milog, NU produce nimic, paraziteaza pe spinarea noastra. pentru toate astea, ar trebui NU sa iesim in strada, ar trebui sa avem DIN NOU curajul sa facem chiar mai mult.

# ALIN date 27 August 2012 12:42 +1

ASTAZI, luni 27 AUGUST 2012--- IESITI DIN CASA, DACA VA PASA---PIATA CONSTITUTIEI ORELE 15,000---ROMANIA este sau nu este, COLONIE U.E. SI F.M.I. 

# kmlx date 28 August 2012 14:57 0

a fost, este si va fi colonie a ue. doamne-ajuta!

# Pandelica date 27 August 2012 12:57 0

Aline? Ce e aia colonie, nene? Poti sa o spui si pe silabe? Apoi, ce ai scris tu suna hamletian: a fi sa a nu fi (Romania este sau nu este), la cum ai pus virgula dupa "nu este". Mai mergeti, mai, baieti, si voi pe la o scoala, mai puneti si voi manuta pe o carte de gramatica a limbii romane. O sa va ajute, serios! Abia dupa aia puteti vorbi de iesit in strada. Amuzantilor! Numai la cumetrii va sta gandul: spectacole, iesit in strada, pe stadion, etc. Unul nu ar pune osul la munca! Masa de manevra pentru voiculesti. Mai stiti refrenul ala din anii 90, "tara va vrea prosti"? Ma rog, l-am parafrazat. Dar acu "tara" e multumita. E plin de alini et co. Bai, "inteligenti-lor"!

# yorick date 27 August 2012 19:02 0

La prima vedere intoarcerea Vatafului sef la Cotroceni este o infrangere a celor 7,5 milioane de romani care au votat DA.In fapt s-au evitat multe lucruri rele care s-ar fi putut petrece impotriva romanilor si Romaniei(U.E = fonduri dezvoltare,USA= FMI cu alte fonduri,stare de incertitudine politica dar mai ales economica s.a.).Victoria lui Basescu este o victorie "a la Pirus".El a fost invins clar de catre popor d.p.d.v. politic si el este constient de acest lucru.E greu de inghitit dar asta este iar el stie ca in tarile care ne invata democratia si care deocamdata il tin in brate un conducator cu 90 % din votanti impotriva si-ar da demisia in secunda doi !Daca face un singur pas gresit nu il mai iarta nimeni!Mai ales dupa decembrie 2012. O astfel de victorie paguboasa a obtinut si PDL care si-a semnat condamnarea politica pentru alegerile parlamentare pentru ca la aceste alegeri romanii vor continua sa il vada pe Basescu prin partidul care il sustine la putere si pe care Basescu l-a ocrotit dandu-i liber la jefuirea tarii si a romanilor in asa fel ca daca nu vor ramane pe dinafara parlamentului nu cred ca vor intra mai mult de 10 portocalii.Desigur vor fi destui care sa poarte ranchiuna USL-ului pentru ziua de azi dar este timp pentru ca mare parte dintre ei sa inteleaga ca daca voiau parlamentarii USL puteau fi in sala 100 % nu doar cativa pentru cvorum ! Pur si simplu nu au vrut sa se "predea"din prima si in mod sigur nu pareau de loc afectati ! Problema cu Basescu se va rezolva legal si constitutional pentru ca motive se vor ivi data fiind firea permanent certaretz-conflictuala a vatafului-sef.Sunt convins ca a 2 a oara d-na Merkel mai nou numita in Germania de catre germani "sefa mafiei" nu va mai indrazni sa isi bage nasul in problemele interne ale Romaniei.Sunt convins ca mare parte dintre PDL-isti au inteles acest lucru chiar in momentul in care erau cu mainile sus(ce imagine frumoasa !)ptr. a vota impotriva propunerilor bietului Ghise care stia ca are dreptate dar nu mai intelegea nimic-de ex.de nu este sustinut de proprii colegi si de alianta!.Asa ca.....hai sa coabitam !!!!!

# kmlx date 28 August 2012 15:01 0

ok, vad ca pe aici circula idioti cu carul. nici o problema, hai sa ne intelegem: in secunda in care USL-ul mai face un******ca mai devreme, germania, uk, usa vor interveni fiecare spre a proteja investiile din ro. daca noi mai facem cacaturi care nu au nici un sens pt economie investitorii vor pleca. si fara investitori ne intoarcem la epoca foarte frumoasa din '80 cand nu aveam caldura in casa, iar curentul functiona intrerupt. deci te rog, habar n-ai ca tara asta e de mana a 3-a si ca fara banii altora mancam in continuare de pe jos.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 25.11.2022 – Judecatoare cu poze XXX (Galerie foto si video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva