Indaco.ro

Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

TERIBILA DEMASCARE – Colonelul SRI Daniel Dragomir arunca in aer Binomul: ”Ofiterii SRI faceau rechizitorii?... Da. Bravii procurori DNA le luau, le contrasemnau si le trimiteau la instanta... Facea SRI complete de judecata?... Da. Se trimiteau biletele prin mesageri anume desemnati, catre judecatori anume desemnati... A ordonat domnul Coldea arestari?... Da. Si in prezenta mea”. Dragomir a prezentat documente devastatoare pentru Kovesi (Video)

Marţi, 12 septembrie 2017 16:06 | Scris de G.T. | pdf | print | email

Colonelul SRI Daniel Dragomir - fost colaborator si prieten al generalului Florian Coldea, executat fara mila de “Binomul SRI-DNA”, care prin intermediul culoarelor din instanta l-a tinut timp de mai bine de un an dupa gratii - a vorbit pentru prima data in public despre odiosul stat paralel care a condus Romania prin teroare si prin zanganit de catuse. Iar iesirea publica a lui Dragomir este extrem de importanta intrucat este o prima data cand cineva de la varful SRI vine sa confirme politia politica practicata in timpul generalului Florian Coldea (foto 1 stanga), existenta campul tactic din Justitie, faptul ca DNA-ul Laurei Kovesi (foto 2 dreapta) a devenit bratul armat al SRI, dar si ca in Romania au avut loc executii mafiote puse in scena de oameni de la varful institutiilor de forta, care au trimis la inchisoare politicieni, afaceristi si punea in pericol interesele.

Invitat luni seara, 11 septembrie 2017, la Romania TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu in care prezent a fost si jurnalistul Ion Cristoiu, Daniel Dragomir a confirmat ca fostul prim-adjunct al SRI, generalul Florian Coldea, a ordonat arestari, iar unele comenzi ar fi fost date chiar in prezenta sa. De asemenea, colonelul SRI in rezerva a explicat cum functiona campul tactic, cum de la SRI erau trimise biletele catre anumiti judecatori. Nu in ultimul rand, Daniel Dragomir a confirmat si faptul ca ofiterii SRI facea rechizitorii, iar procurorii DNA doar le semnau.

Daniel Dragomir (foto 2 dreapta) a prezentat insa si documente. Unele devastatoare pentru Laura Kovesi. Mai exact, Dragomir a aratat cum Laura Kovesi, dupa venirea de la DNA, a cerut mandate de interceptare ce fusesera emise in perioada 2009-2013, pe motive de activitati conexe amenintarilor teroriste. “Toate aceste mandate au fost aprobate, vizate si transmise catre Inalta Curte de catre fosta sefa a Parchetului General, doamna Kovesi”, a explicat colonelul SRI, precizand ca ulterior mandatele au fost folosite de DNA in dosare de coruptie. Inca o precizare: mandatele pe suspiciuni de activitati conexe terorismului, emise in perioada 2009-2013, si cerute de Kovesi dupa venirea la DNA i-au fost puse la dispozitie de fostul vicepresedinte ICCJ Ionut Matei (vezi facsimil). Documentele au fost publicate si pe proaspat lansatul blog al lui Daniel Dragomir, dragomirdaniel.ro.


Iata un fragment din dialogul dintre Daniel Dragomir, Victor Ciutacu si Ion Cristoiu, discutia integrala fiind atasata la finalul articolului:

Victor Ciutacu: De ce un om care, asa cum spuneti dumneavoastra, e manat de sentimente nationale si patriotice, un om care lucreaza in serviciul statului, un om care a fost decorat pentru performantele realizate, un om care e avansat, decide brusc in 2013 sa paraseasca Serviciul? Ati plecat din vointa proprie, nu ati fost dat afara, dupa stiinta mea.

Daniel Dragomir: Eu am decis sa plec in ianuarie 2013, prin demisie. Plecarea mea a fost una de onoare, in sensul ca plecarea mea s-a incheiat cu o evaluare, acea evaluare finala a fost foarte buna. Ca sa si explic celor care au tot mentionat in ultimii ani ca am fost dat afara... Mai mult decat atat, adaug un element foarte important, pe carte probabil o sa il abordam: la momentul trecerii mele in rezerva, eu detineam acces ca si grad de clasificare ORNISS 'strict secret de importanta deosebita', care este cel mai inalt. Decizia plecarii mele a fost una dificila. Domnul Ion Cristoiu a descris situatia ca si cum ar fi fost acolo, coleg cu noi. Serviciul se indrepta spre puterea sergentilor majori mesianici. In momentul in care mi-am dat seama ca viziunea mea asupra modului in care Serviciul este condus si ceea ce stiam eu ca trebuie sa fac in cadrul Serviciului este diferita, decizia mea a fost de a pleca. Eu am crezut ca e mult mai bine asa si pentru mine, si pentru Serviciu, si pentru conducerea Serviciului.

Victor Ciutacu: Se constituise celebrul “Binom SRI-DNA” la momentul plecarii dumneavoastra?

Daniel Dragomir: Facem apel iar la chestiuni care sunt foarte publice. Exista acest serial care este prezentat in ultima perioada si care e de mare impact, 'Noi suntem statul'. Statul paralel. Aici as face o definire. (…) Toata lumea vorbeste despre Sistem. Sistemul in ceea ce priveste un stat este diferit fata de 'Deep State'. Eu, de exemplu, am fost un om al Sistemului, mediu. Sistemul este format din sutele, miile de oameni, barbati si femei care fac parte din diferite institutii ale statului, in special institutiile de forta, si care zi de zi isi desfasoara activitatea pentru interesul statului roman. Acesta este Sistemul. In interiorul Sistemului insa avem o diferenta terminologica, ce la noi a inceput sa fie din ce in ce mai pregnanta si se vede prin abuzuri, acel 'Deep State' de care vorbeati mai devreme, 'Statul paralel'. 'Statul paralel' este altceva decat Sistemul. 'Statul paralel' este o clica, 'Statul paralel' este o mafie, e mult spus mafie, pentru ca organizatiile criminale au reguli.

Victor Ciutacu: O gasca de baieti si fete de la varful Sistemului care decid sa conduca ei tara?

Daniel Dragomir: O gasca de baieti si fete de la varful Sistemului care decid sa utilizeze institutiile si Sistemul in scop personal. Or, lucrurile acestea incepusera sa se vada din 2009. Se face foarte mult referire in ultima perioada la sufrageria domnului Oprea. Sufrageria domnului Oprea si ceea ce s-a intamplat in acea perioada nu e o chstiune care s-a intamplat razlet in 2009 si, ulterior, a inteles cineva in 2015 ca trebuie sa faca abuzuri. Lucrurile acelea au inceput sa se cladeasca in acele momente.

Victor Ciutacu: Dumneavoastra stiati la momentul respectiv de lucrurile mai mult sau mai putin conspirative dintre varfurile Sistemului si o alta gasca de oameni politici din zona respectiva?

Daniel Dragomir: Aceste intalniri, domnule Ciutacu, erau de domeniul evidentei. Ele erau cunoscute in cadrul Serviciului la aproape toate esaloanele. Si va si explic: intr-un sistem militar, cand se vorbeste de sufrageria domnului Oprea sau de partidele de tenis, acei oameni merg insotiti de un sofer, de un aghiotant. Acei soferi si acele persoane care participa la acele intalniri, nu direct dar care sunt in zona, acele persoane raporteaza aceste lucruri.

Victor Ciutacu: Soferul lui Coldea facea raport dupa ce se intalneau baietii la tenis?

Daniel Dragomir: Aceste persoane indeplinesc si scriu niste foi de parcurs: 'la data de, ne-am deplasat in locatia x, am revenit de acolo si ne-am dus dincolo'. Deci toate aceste activitati exista, ele se pot identifica cu usurinta. La acele intalniri fiti convinsi ca se serveau lucruri, adica si mancare, si bautura. Erau oameni care participau la acest proces, care nu erau foarte civili nici aceia. Deci erau martori. La o intalnire care participau de exemplu 20 de persoane, fiti convinsi ca mai participau inca 30-40 de persoane pe langa.

Ion Cristoiu: Domnule colonel, ajungem la sufragerie si la raportul aberant, aiuristic al comisiei parlamentare, cam cate persoane in afara de cei prezenti acolo stiau sau au raportat despre acea actiune? Erau directorul SRI, prim-adjunctul, Codruta Kovesi. Undeva, in cazul unei asemenea deplasari, la un cetatean, cam cati oameni erau implicati in afata lor, adic soferi, aghiotanti... Spuneti-mi numarul, cam cu aproximatie.

Daniel Dragomir: Cu aproximatie, la fiecare participare trebuie dublat numarul de persoane.

(…)

Victor Ciutacu: Vorbeati de incalcarea Constitutiei. Una dintre modatiltatile concrete si care au fost extrem de dezbatute, dar superficial daca este sa ma intrebati pe mine, este faimosul camp tactic. Mai mult decat asta nu poti sa incalci Constitutia, atat timp cat instantele, procurorii si cine mai facea parte din el erau sub controlul unor ofiteri de informatii, mai bine sau mai rau intentionati. Care este zona de putere in care s-a decis crearea acestui monstru numit “camp tactic”? Este intitiativa SRI, este o initiativa externa, multinationala, supranationala?

Daniel Dragomir: In primul rand, prezenta acestui camp tactic – eu m-am uitat atent pe bilanturile Serviciului in 2008 si in 2013, atunci cand s-a discutat despre prezenta echipelor operative in care ofiterii Directiei Juridice din cadrul SRI lucrau in mod direct pentru a face anumite activitati...

Victor Ciutacu: Cum lucrau ei in mod direct, faceau ei rechizitoriile?

Daniel Dragomir: Da, domnule Ciutacu, faceau rechizitorii.

Victor Ciutacu: Ofiterii SRI faceau rechizitorii?

Daniel Dragomir: Da.

Victor Ciutacu: Si bravii procurori DNA, aia care plang cand ii controleaza Inspectia Judiciara, doar le semnau?

Daniel Dragomir: Bravii procurori DNA le luau, le contrasemnau si le trimiteau la instanta, in speranta ca onor campul tactic se va ocupa in continuare asigurand culoarele necesare pentru obtinerea condamnarii.

Victor Ciutacu: Culoarele necesare insemnau si punerea completelor cu mana, cum zicea si domnul Basescu in cazul lui Voiculescu, cu Camelia Bogdan?

Daniel Dragomir: Da, domnule Ciutacu, o spun din nou, este de domeniul evidentei, in ce sens...

Victor Ciutacu: Facea SRI complete de judecata?

Daniel Dragomir: Da. Se trimiteau biletele prin mesageri anume desemnati, catre judecatori anume desemnati.

Ion Cristoiu: Cum ajungeau acei judecatori inj campul tactic?

Daniel Dragomir: Existau trei variante. Prima varianta era cea a relatiilor personale, adica judecatorii in cauza aveau relatii personale cu ofiteri care erau implicati in acest camp tactic, adica relatii dezvoltate in timp, acele relatii prin care spre exemplu generalul Dumbrava (n.r. - Dumitru Dumbrava,m fost sef al Directiei Juridice a SRI) sprijinea judecatorii in cauza sa acceada in anumite pozitii. In al doilea rand, pe baza de santaj, pornind de la vremurile apuse ale arhivei SIPA pana la vremurile mai noi...

Victor Ciutacu: Santaj care se facea si pe baza interceptarilor telefonice pe care le facea SRI?

Daniel Dragomir: Bineinteles, bineinteles. Si in al treilea rand, aici e o chestiune mult mai complicata, si anume aceea a ofiterilor acoperiti din Justitie, care este o chestiune ilegala. In momentul in care vorbim de ofiteri acoperiti printre judecatori si procurori, atunci e o incalcare grava a Constitutiei, care duce la situatia despre care vorbeati mai devreme.

(...)

Victor Ciutacu: Coldea v-a executat direct?

Daniel Dragomir: Da.

Victor Ciutacu: De ce?

Daniel Dragomir: Ca sa-mi inchida gura. Eu am crezut ca in momentul in care plec nu vor exista resentimente. M-am inselat, au existat resentimente. Eu in momentul in care am decis sa plec am crezut ca voi fi lasat sa imi desfasor activitatea in continuare pe zona pe care mi-am ales-o. N-a existat intelegere, ci a existat ura.

(…)

Victor Ciutacu: A ordonat domnul Coldea arestari?

Daniel Dragomir: Da, da.

Victor Ciutacu: In prezenta dumneavoastra?

Daniel Dragomir: Si in prezenta mea.

Victor Ciutacu: Se poate vorbi si de un caz specific sau doar in fata comisiei parlamentare...

Daniel Dragomir: In fata comisiei parlamentare sau in fata unui judecator care imi va ridica aceasta opreliste legala a devzluirii secretului, cu siguranta ca da.

(…)

Daniel Dragomir: Va dau un exemplu concret. In perioada 2009-2013, mai multi oameni de afaceri, oameni politici, oameni din societatea civila si oameni din media au fost interceptati pe mandate de siguranta nationala pentru activitati conexe activitatilor teroriste. Au fost interceptati timp de cinci ani de zile continuu, din 2009 (ne intoarcem la faimoasa sufragerie a domnului Oprea, la inceputuri), pana in 2013, pe mandate de siguranta nationala, invocandu-se chestiuni care tin de activitati conexe amenintarilor teroriste. Mai mult decat atat, chestiunile pe care astazi vi le spun, pot sa vi le spun pentru ca din fericire incep sa apara documente, iar aceste documente sunt declasificate. Mai mult decat atat, toate aceste mandate au fost aprobate, vizate si transmise catre Inalta Curte de catre fosta sefa a Parchetului General, doamna Kovesi.

Victor Ciutacu: Exista vreun document in acest sens?

Daniel Dragomir: Da. Exista. Vi-l prezint. Chestiunea interesanta este ca in martie 2014, domna Kovesi, devenita sefa DNA, face o solicitare catre Inalta Curte, dand jos sapca de sef al Parchetului General si punandu-si sapca de sef al DNA, si cere toate aceste mandate pe care le avizase anterior in perioada 2009-2013 pentru a ii rezolva pe acesti oameni nu din perspectiva terorismului, ci din perspectiva coruptiei.

Victor Ciutacu: Adica inregistrarile facute pe terorism s-au folosit in dosare de coruptie?

Daniel Dragomir: Da. 'Cu deosebita consideratie, vicepresedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, seful structurii de securitate, judecator Matei Ionut Mihai inainteaza catre PICCJ – DNA, doamnei procuror sef Laura Codruta Kovesi, ca urmare a solicitarii dvs din..., va trimitem mnandatele' (n.r. - vezi facsimil 1 si 2). Care era temeiul legal? Sa o intrebe o comisie parlamentara pe doamna Kovesi.

(...)

Ion Cristoiu: Si ce facea cu mandatele acestea?

Daniel Dragomir: Dosare de coruptie”.


*Vedeti aici interviul cu colonelul SRI Daniel Dragomir (I)

*Vedeti aici interviul cu colonelul SRI Daniel Dragomir (II)

Accesari:4315

Comentarii

# Maria date 12 septembrie 2017 16:33 +4

QED

# DODI date 12 septembrie 2017 19:08 +6

După metoda patentată cu Colivia stanciu, adică promovarea nulităților care au ajutat la făptuirea de ilegalități, nici pe coldea nu îl deranjează nimeni de la parchete cu întrebări supărătoare, cu eventual dosar și perspectiva de gratii. Nulitățile și trădătorii de țară fac din România cel mai masochist stat din lume, cel care își ține pe palme, și pe bani mulți, pe cei care îi fac cel mai mare rău. Un exemplu în viață este și actualul ciolanis (ca să nu mai vorbim de bețivul hăhăilă).

# Dolph date 12 septembrie 2017 16:40 +8

:sad: Sistemul mafiot este mai groaznic decât balaurul din poveste ,e inutil să tai câte un cap, până nu omori inima . Deci schimbarea și resetarea nu se va realiza niciodată cu noi compromisuri şi improvizaţii. Trebuie să fii nebun să crezi ca dacă schimbi câțiva mafioți din sistem -totul va fi în regulă. Aviz celor care mint în continuare și nu fac nici o schimbare :sad:

# Carcotas date 12 septembrie 2017 19:54 +2

Toti procurorii care au cerut aceste mandate si toti judecatorii care le-au dat, asa din pix sau din copy paste, trebuie anchetati, trimisi in judecata la colegii lor de la ICCJ si dati afara din magistratura.

# Interlopii sunt ei date 13 septembrie 2017 01:51 +3

Auto-denunt in direct,om care a îmbrăcat haina statului,da a statului.Oameni pe care ii plătim să aibă grijă de viitorul copiilor noștri.Ei sunt Mafia,de la seduse parchete până la judecători .Ce sistem de justiție când sunt torționari de meserie.Au distrus destine și azi îl luăm în brațe pe săracul securist care la nici 40 de ani a fost un executant.Azi devoalează crime ,azi ne spune ce știam.Si ce ?Daca credeați că sistemul doarme e păcat de voi.Judecatorii nu sunt judecători ,eu sunt exponenții adevăratului măcel ,ei sunt executanții .La nivelul oricărui parchet e un sef una de cei care trebuie.Daca sesizezi cu o plângere penală împotriva unui procuror sau judecător e că ai cum îți sapi groapa.DNA e doar o parte din sistem,parchetele sunt pline de criminali in serie și cui ii pasa?

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Trebuie suspendat presedintele Iohannis pentru refuzul de a aplica decizia CCR care il obliga sa o revoce pe Kovesi?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 18.06.2018 - Presiuni pe Livia Stanciu sa-i cedeze locul lui Kovesi

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER