4 martie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DIPLOMA DE APRECIERE PENTRU AD REGESTA – Premiu pentru contributii remarcabile in domeniul publicitatii mobiliare. Calin Vladoianu: "Provocarile aduse de pandemie au dus la adaptarea jucatorilor si pe planul tehnologic, al digitalizarii. Ad Regesta va continua investitiile in tehnologie si in 2021 pentru a face fata cerintelor pietei... Acuratetea informatiilor si diseminarea corecta sunt pilonii centrali ai mentinerii si dezvoltarii unui mediu juridic serios, asumat si responsabil"

Scris de: L.J. | pdf | print

14 decembrie 2020 17:07
Vizualizari: 2780

Ad Regesta, operator autorizat al Registrului National de Publicitate Mobiliara, a primit diploma de apreciere pentru contributiile remarcabile in domeniul publicitatii mobiliare, pentru implicarea generoasa in explicarea mecanismelor de functionare a acestui domeniu juridic foarte tehnic, precum si in sustinerea ratiunii legiuitorului: transparenta in domeniul publicitatii mobiliare. Diploma a fost acordata in cadrul Galei Juridice.ro 2020, organizata de Societatea de Stiinte Juridice si JURIDICE.ro, online in data de 10 decembrie 2020, fiind prezentata de av. Alina Matei, Senior Editor Juridice.ro.


Calin Vladoianu (foto), Director General Ad Regesta: „Ma onoreaza primirea acestui premiu din partea Societatii de Stiinte Juridice. Avem valori comune: promovarea respectului fata de lege, a profesionalismului si a concurentei loiale, precum si sustinerea unui mediu juridic sanatos.

 

In urma cu 20 de ani, a aparut un instrument juridic inedit in circuitul civil, o premiera, Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare. Un serviciu de interes public, aflat sub supravegherea autoritatii statului, prin Ministerul Justitiei, dar gestionat de entitati private. Am fost implicat in aceasta activitate inca de la inceput. Practic, pot spune ca sunt unul dintre pionierii acestui domeniu.

Astazi, Registrul National de Publicitate Mobiliara este un instrument juridic dinamic, articulat si adaptat cerintelor pietei specifice. In 2018 si in 2020 au fost aduse modificari legislative semnificative care au corectat o serie de disfunctionalitati sau dispozitii de mult depasite.


Anul 2020 a venit cu noi provocari in contextul pandemiei de COVID-19. Evolutia pietei publicitatii mobiliare a fost una sinusoidala, surprinzatoare, desi, in mod normal, ar fi fost una stabila, previzibila. Brusc, am avut de-a face cu provocari care ne-au determinat sa ne adaptam, sa ne ajustam activitatea pentru a face fata unui context incert. Au aparut elemente surpriza, problematice, care au cerut sacrificii din partea tuturor celor implicati.


Factorul cel mai important pentru a ramane competitiv in aceste conditii este resursa umana. Masurile de siguranta impuse de contextul actual sunt o prioritate pentru Ad Regesta si noi vom continua sa investim in protectia echipei noastre.


Apoi, provocarile aduse de pandemie au dus la adaptarea jucatorilor si pe planul tehnologic, al digitalizarii. Ad Regesta va continua investitiile in tehnologie si in 2021 pentru a face fata cerintelor pietei. Subliniez, in acest context, necesitatea de a gasi solutii echilibrate pentru a ramane competitivi astfel incat sa ne securizam eficienta si continuitatea.


Suntem la momentul de bilant, ca toata lumea si, evident, incercam sa ghicim cum va fi anul 2021. Mi-as dori sa putem anticipa cat mai corect ce ne va aduce viitorul an. Aparent, vom lucra tot in conditii de pandemie, insa de data aceasta imi place sa cred ca nu vom mai fi luati pe nepregatite sau surprinsi neplacut.

In vremuri de incertitudine, consider ca este foarte important rolul pro-activ al profesionistilor cu experienta din comunitatea juridica si implicarea acestora in educarea publicului. Acuratetea informatiilor si diseminarea corecta sunt pilonii centrali ai mentinerii si dezvoltarii unui mediu juridic serios, asumat si responsabil, din toate punctele de vedere.


Pentru mine este foarte important sa multumesc celor care au sprijinit parcursul meu in acest domeniu. Am colaborat cu adevarati profesionisti din domeniul juridic si cel financiar-bancar de la care am avut de invatat multe lucruri valoroase. Acestea stau la baza viziunii mele pentru noul concept, Ad Regesta, lansat in 2019. Ma bucur sa am alaturi o echipa competenta, dedicata si eficienta, fara de care performanta nu ar fi fost posibila. In acest sens, vreau sa transmit multumiri fiecarui membru al acestei echipe, precum si partenerilor mei.”


In cadrul evenimentului, s-au acordat distinctii membrilor importanti ai comunitatii juridice care au demonstrat excelenta si au adus contributii remarcabile in 2020, din domenii variate: financiar bancar, real estate, cyberlaw, energie, Telecom & Media, ospitalitate, pharma, constructii.


Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 3.03.2021 – Werner iar s-a tras in poza cu Corbu. Lui Citu & co. le crapa capul dupa solutia din dosarul 10 august

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva