23 March 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DISPUTA PE AUTENTICITATE - UNBR-ul condus de avocatul Gheorghe Florea a dat o decizie care stabileste cine are voie sa organizeze cursuri si programe de pregatire profesionala a avocatilor. Traian Briciu: "Niciodata Consiliul UNBR nu ar fi pus intr-o decizie interpretativa referiri la alte structuri infractionale". Presedintele UNBR, avocatul Pompiliu Bota, are INPPA-ul lui

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

18 July 2013 17:01
Vizualizari: 10858

 

Consiliul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, condusa de avocatul Gheorghe Florea, a adoptat o decizie cu caracter interpretativ referitoare la aplicarea corecta a prevederilor art.66 lit.g din Legea nr. 51/1995, privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat, si ale art. 314-317 din Statutul profesiei de avocat, adoptat prin Hotararea UNBR nr. 64/3.12.2011, cu modificarile si completarile ulterioare, prin care se doreste clarificarea modului de exercitare a profesiei de avocat si a formelor de pregatire profesionala continua pentru avocati. Concret, prin decizia nr.745/29.06.2013, UNBR a concluzionat ca este necesara stabilirea unor reguli clare si a unor practici unitare de organizare a activitatilor de pregatire profesionala continua in afara celor desfasurate in cadrul Institutului National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor (INPPA), condus de avocatul Traian Briciu (foto dreapta). La prima vedere, decizia UNBR poate fi interpretata ca fiind un mijloc prin care sa se interzica unor structuri paralele sa desfasoare cursuri de pregatire pentru avocati, caz in care s-ar afla si Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor (INPPA), condus de presedintele UNBR avocatul Pompiliu Bota (foto stanga). De fapt, potrivit presedintelui INPPA din cadrul UNBR – Florea, avocatul Traian Briciu, decizia interpretativa a fost adoptata ca urmare a unor sesizari din partea avocatilor, care au semnalat ca exista forme exercitare a profesiei, adica societati, cabinete sau cabinete asociate de avocatura, care organizeaza pregatire si pentru alti avocati, in afara celor din structura lor.


Traian Briciu: "Ne-am gandit ca o societate mai mare cu 100 de avocati poate sa isi faca pregatirea in interiorul societatii. Nu ne-am gandit vreodata ca aceasta societate sa devina formator si pentru alti avocati din afara ei"

Presedintele INPPA, avocatul Traian Briciu a precizat pentru Lumeajustitiei.ro ca decizia adoptata de UNBR nu se refera la interzicerea dreptului structurilor paralele UNBR – INPPA Pompiliu Bota de a organiza cursuri de pregatire pentru avocati, ci la cabinetele de avocatura si societatile din cadrul UNBR – Florea, care organizeaza astfel de activitati si pentru avocatii din afara: "Acea hotarare este ca urmare a unor probleme interne ale noastre, ale unor cereri care s-au facut din partea cabinetelor de avocatura si a societatilor de avocatura din cadrul Baroului Bucuresti sau a altor Barouri. Nu are nicio legatura cu existenta unor structuri paralele. In statutul profesiei de avocat exista si posibilitatea ca structurile profesionale, adica societatile sau cabinetele dupa caz, sa faca si pregatire profesionala. Atunci, mai multe entitati, si cand spun entitati ma refer la cabinete sau societati de avocatura, au adresat intrebari Consiliului UNBR daca pot si ele sa organizeze astfel de evenimente si daca acestea se organizeaza numai pentru cei din structura sau si pentru altii. Asta a fost problema. UNBR a spus ca pot face pregatire asa cum scrie in statut, dar dispozitia din statut trebuie interpretata, in sensul ca pregatirea facuta de societatea X se refera la avocatii din societatea X, si nu ca o societate de avocatura poate sa inceapa sa predea Drept pentru toti avocatii. Ne-am gandit ca o societate mai mare cu 100 de avocati poate sa isi faca pregatirea in interiorul societatii. Nu ne-am gandit vreodata ca aceasta societate sa devina formator si pentru alti avocati din afara ei. Niciodata Consiliul UNBR nu ar fi pus intr-o decizie interpretativa referiri la alte structuri infractionale. Daca am fi dat o astfel de decizie, am fi recunoscut ca exista, ori in realitate pozitiile noastre sunt clare".

Art.316 din Statutul profesiei de avocat reglementeaza unde pot avocatii sa efectueze pregatirea profesionala

In decizia nr. 745/29.06.2013 Consiliul UNBR – Gheorghe Florea se mentioneaza ca avocatii sunt obligati sa isi actualizeze permanent pregatirea profesionala, prin mentinere si diversificarea cunostintelor in domeniile in care isi exercita meseria. Pentru actualizarea pregatirii profesionale este necesar ca avocatii sa urmeze modalitatile de pregatire profesionala, prevazute de art.316 din Statutul profesiei de avocat: "Art. 316.Reprezinta modalitati de pregatire profesionala continua, in cadru organizat:

a)activitatile coordonate si indrumate de Departamentul de pregatire profesionala continua al I.N.P.P.A.;

b)asistenta la cursuri, seminarii, reuniuni, conferinte, congrese si orice alta forma organizata pentru realizarea actualizarii cunostintelor si tehnicilor de exercitare a profesiei;

c)pregatirea on-line;

d)redactarea si publicarea de note, articole, eseuri, studii pe probleme juridice;

e)activitati specifice in cercurile de studii organizate de barouri;

f)activitati organizate in cooperare cu institutii de invatamant sau institutii de realizare a pregatirii profesionale in domenii conexe activitatii specifice profesiei de avocat.

g)orice alta activitate recunoscuta de organele profesiei".

UNBR – Florea: "Numele profesional al formelor de exercitare a profesiei de avocat nu poate fi preluat in denumirea unor entitati care sa realizeze forme de pregatire profesionala continua in regim comercial sau prevazute de legislatia speciala privind pregatirea profesionala a adultilor"

Astfel, pe baza prevederilor din Legea nr. 51/1995, privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat, si a Statutului profesiei de avocat, Consiliul UNBR a concluzionat ca formele de exercitare a profesiei de avocat, societati sau cabinete de avocatura, nu pot desfasura activitati de pregatire profesionala continua pentru terti din afara profesiei, si nici pentru avocati care activeaza in afara acestor structuri, decat cu acordul INPPA:

"Avand in vedere cele sus mentionate, reiese ca textele legale si statutare relevante trebuie interpretate astfel:

1.Formele de exercitare a profesiei de avocat nu pot desfasura activitati de pregatire profesionala continua pentru terti din afara profesiei si nici pentru avocatii ce activeaza in cadrul altor forme de exercitare a profesiei de avocat.

2.Numele profesional al formelor de exercitare a profesiei de avocat nu poate fi preluat in denumirea unor entitati care sa realizeze forme de pregatire profesionala continua in regim comercial sau prevazute de legislatia speciala privind pregatirea profesionala a adultilor.

3.Formele de exercitare a profesiei pot realiza forme de pregatire profesionala continua pentru proprii avocati, cu avizul INPPA sau al centrului teritorial INPPA, dupa caz, in baza unei documentatii care sa ateste organizatorul, tematica, data si durata acestora, urmand ca baroul sa evidentieze pregatirea participantilor".

Pompiliu Bota organizeaza cursuri de pregatire profesionala a avocatilor la INPPA-ul din strada Academiei

Avocatul Pompiliu Bota a declarat pentru Lumeajustitiei.ro ca Uniunea pe care o conduce are propriul Institut National de Pregatire Profesionala a Avocatilor, infiintat la data de 7 aprilie 2011: "Uniunea Nationala a Barourilor din Romania pe care o conduc are un Institut National de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor, care a fost infiintat in data de 7 aprilie 2011. Noi functionam pe Legea nr.51/1995 a organizarii profesiei de avocat si in baza hotararii definitive judecatoresti care ne permite sa ne desfasuram activitatea. Sediul INPPA este in Strada Academiei nr. 4-6 din Bucuresti".

*Cititi aici Decizia nr. 754/29.06.2013 adoptata de Consiliul UNBR – Gheorghe Florea

Comentarii

# Bota , te iubim , nu te lasa , fii tare date 18 July 2013 17:09 +5

Suntem 50000 de avocati la UNBR , infiintat de Bota , iti suntem solidar in tot si ne luptam pana in panzele albe pentru institutia noastra perfect legala.

# Ghita Biozonu\' date 18 July 2013 22:13 -3

50000 ?! Adoca cinci zeri de mii ? Un corp de armata ?!

# AVOCAT date 20 July 2013 13:49 0

Bota a fost elevul lui Bivolaru, asa a invatat el sa organizeze tot ce doreste. A facut un UNBR, are INPPA, asa botistii urmeaza sa se integreze in absolut. Dupa cum se manifesta unii pe acest forum, cred ca deja si-au baut ...........

# 992 date 20 July 2013 13:50 -2

Bah, tu esti avocat doar aici, cu porecla. Poate tu ai baut, si ce nu trebuie, si cat nu trebuie. Hai sictir !

# SUNTETI PE DRACU, 50000 DE AVOCATI date 18 July 2013 22:35 0

POTI SA-L IUBESTI PE BOTA CIT VREI, NUMAI CA BOTA NU MAI ESTE NIMENI IN UNBR SI DACA VREI SA MINTI, MINTE SI TU MAI REZONABIL. CRED CA VISEZI 50000 DE AVOCATI, CA DOAR IN VIS EXISTA ATITEA.

# nicoleta date 19 July 2013 08:58 +7

ca sa declari pe cineva infractor sau structura infractionala trebuie sa ai o hotarare definitiva care sa dovedeasca acest fapt, domnule avocat , altfel afirmatia intruneste elementele constitutive ale infractiunii de calomnie si sunteti faptuitor ,domnule avocat

# BOTILIU POMPA date 21 July 2013 12:14 0

Raspunde mai a lu nea Pigus la intrebarile puse de astia.Sau iti este frica?sau iti este rusine?Lasa smecheria cu cererea de pe Academiei ca acolo nu mai este nimeni.Eventual propriwetarul sa isi incaseze chiria restanta.Daca nu ai timp pentru ca mergi cu listele de donatii prin curtile instantelor,spune-ne sqa stim de ce nu raspunzi.Esti jenibil agramatule!

# agramatului a lu PIGUS date 21 July 2013 13:45 -1

Cum ai zis, agramatule ? ,,propriwetarul,, ,,sqa stim,, Ai, anal- fabete, tu crezi ca Bota isi pierde vremea cu toti PROSTANII ca tine ? Ia un alu pigus sa-ti revii !!!

# Rufus™ date 22 July 2013 13:18 -3

Pe tabloul \"oficial\" al lui bota sunt 2200 de așa-ziși avocați în toată țara! Dar fiind toți bolnavi mintal, fiecare cu câte 20 de personalități diferite, devin, în capul lor, 50 de mii... Cum stă treaba, la înscriere în \"barou\" își alege fiecare debil personalitățile pe care vrea sa le interpreteze? Cred ca e foarte interesant, nu vă plictisiți niciodată, nu?

# Legea 3/48 date 18 July 2013 17:10 +2

I-auzi, decizie de interpretare: Flocea adauga la lege !

# avocat traditional date 18 July 2013 17:56 -2

Mai proasta satului,de lege 3/48,tu nu citesti ce se scrie?O dai inainte ca ala a lui nea Pigus de parca toti de pe net sunt prostii tai.O sa vedeti voi cat de curand ce o sa se intample cu unii botisti.Aveti putintica rabdare.PS.de xcand a redevenit bota si avocat si presedinte?Pe Academiei bate vantul.sa fie bota prin curtile instantelor dupa donatii?

# av botist date 18 July 2013 18:12 +1

Mai tampitelule, ce o sa pateasca avocatii botisti? ia zi tu ce o sa pateasca, se vede ca nu ai alta treaba decat sa latri ca tampitu pe aici. Daca o sa pateasca ceva, pentru ca vor sa lucreze si sa-si desfasoare activitatea profesionala in baza unui titlu profesional legal si organizat, in Romanica securisto-comunista se mai poate intampla, dar ce fac acei avocati botisti care sunt pe tablourile avocatilor Europeni? ia zi... dar cei ce doar acum acced la aceste tablouri? ia zi... tu stai aici si latra pe forum

# avocat traditional date 18 July 2013 18:23 -5

Tampitel te-a facut pe tine nea Pigus.Pardon, nu lua in seama diminutivul,ia-l pe ala bun.Nu dau consultatii gratuite fraierilor ,asa ca fa o cerere la UNBR (adevarata,cea a lui Florea) si vei primi raspuns.Asta daca ai timp si nu mergi la vanat mandanti fraieri prin instante ori nu umbli c a altii cu lista de donatii/subscriptii .

# 1705 date 19 July 2013 08:41 +4

:D interesanta afirmatia din titlu\'\'...niciodata Consiliul UNBR nu ar fi pus intr-o decizie referiri LA ALTE STRUCTURI INFRACTIONALE...\'\' altele decat a voastra probabil. :P :P :P

# pt avocat traditional (fara logica minima) date 18 July 2013 21:02 +4

pt cei care nu stiu...calitatea de avocat a lui bota a fostt confirmata in cazul a celor 89 de solutii de netrimitere si achitari,inclusiv de catre ICCJ ...avem o exceptie a unui judecator care l-a condamnat aplicand o lege retroactiv(cat de prost si neprofesionist sa fi) ignorand jurisprudenta si principiul autoritatii de lucru judecat!!! la cedo bota va castiga,castigul lui bota de la cedo echivaleaza cu desfiintarea unbr-florea si consolidarea in masa a unbr bota..aveti rabdare..timpul rezolva toytul...REPET PT PROSTI: BOTA ESTE AVOCAT \"NUMIT DE CEI 89 DE MAGISTRATI ROMANI\" DACA INSTANTEL;E DE JUDECATA (ICCJ) IN NUMAR COLOSAL A CONFIRMAT CALITATEA DE AVOCAT A LUI BOTA...CUM PUTETI SPUNE CA BOTA NU E AVOCAT!! CE PROSTI SUNTETI :))) carui avocat din romania i sa confirmat calitatea de avocat prin 89 de solutii???? mai avocat ca bota nu exista nimeni in istoria avocaturii ....ganditi logic macar...

# Pt traditionalul vacar! date 18 July 2013 22:32 -2

Ma du-te si plimba ursul ca esti prea prost!!!

# Va garantez ca in cativa ani , FLOREA pierde teren date 18 July 2013 17:19 +4

Ma scuzati am redactat gresit , am vrut sa zic ca suntem 5.000 CINCI MII DE AVOCATI -BOTA , insa va garantez ca in cativa ani de zile  numarul se va dubla , avem nepoti rude .... si ii informam despre structura legala Bota. :-)

# cristi date 18 July 2013 17:20 +6

Urmariti ce se inampla fiindca in curand avocatul comunitar va domina in dispute, conform unei solicitari venite din partea unui roman, caz in care dispuitele dintre cele doua barouri vor ramane fara obiect.

# Pe Florea il va pune la punct CEDO date 18 July 2013 17:23 +1

Mai este un pic si vine Europa peste voi . Nu veti mai avea cei face lui UNBR-Bota

# Avocat UNBR - \"Bota\" date 18 July 2013 17:26 +4

D-le Presedinte Bota toti avocatii din barourile infiintate de dvs., va sunt alaturi. Felicitari!

# Cosmin date 18 July 2013 18:36 -6

5000 numai unu si unu.... Am vazut ce fete de tampiti aveti.Voi sunteti aia care ori nu ati avut curaj sa va inscrieti la examenul de intrare in profesie(cel pe bune) ori ati reusit o nota de 2-3. O sa se duca la puscarie nea Bota si o sa dispareti ca si cum nu ati existat.

# breaking news date 18 July 2013 18:42 +9

CINEVA DIN UMBRA VREA DISPARITIA UNBR FLOREA, CINEVA PUTERNIC ...... E DOAR O PROBLEMA DE TIMP...... SI NU MAI E MULT ......

# 1705 date 23 July 2013 08:11 0

Orice schema de tip Ponzi se prabuseste in cele din urma...

# Ultimul Charlot date 18 July 2013 19:13 +8

Sa vezi tu saptamana viitoare ce incepe in Romania pe tema asta. O sa ramai si fara ofiicie ale putine in care te dai avocat. 

# NU MAI E NIMENI CU BOTA date 18 July 2013 22:48 -7

TOTI AVOCATII NOSTRI AU INTELES CA BOTA NU A URMARIT DECIT PROPRIUL INTERES, ADICA BANII. NIMENI DIN UNIUNE NU MAI DA NICI DOI BANI PE EL, CA DOVADA, CAZUL SUCEAVA.

# betiva de Cosmei date 21 July 2013 13:48 -1

Cracita si betiva de Cosmei s-a intors de la Socola. Tot bolnava !

# NU TOŢI date 19 July 2013 15:59 -1

Nu toţi avocaţii \"Bota\" sunt cu Bota. Unii sunt cu Nimerincu, actualul Preşedinte UNBR.

# cetatean platitor de incompetenti date 18 July 2013 19:37 -1

Procuror GABRIELA TARAS, nu citeste dosarele, politistii povestesc despre domnia sa ca le \\\"indica\\\" ce sa-i propuna (nup,sup,iup) iar cunostintele juridice sunt la nivel penibil! Dezinteresul si incapacitatea profesionala sunt dublate de o mare leneeeeeeeeeee. Doarme pe dosare si nu intelege nici macar infr banale. Asteapta sa treaca anii, si pe baza unicului criteriu comunist al vechimii, sa promoveze!

# Ghita Bionu\' date 18 July 2013 20:14 -1

Deci e libver la infi9ntata barouri sau nu?! Si auxliar - ce op mai fi si aia lege in Rpmania? mSDi9 daca legfe nu e atunci ce dracu mai platom judecatori ?!

# pt prostul care l contesta pe bota date 18 July 2013 21:01 0

pt cei care nu stiu...calitatea de avocat a lui bota a fostt confirmata in cazul a celor 89 de solutii de netrimitere si achitari,inclusiv de catre ICCJ ...avem o exceptie a unui judecator care l-a condamnat aplicand o lege retroactiv(cat de prost si neprofesionist sa fi) ignorand jurisprudenta si principiul autoritatii de lucru judecat!!! la cedo bota va castiga,castigul lui bota de la cedo echivaleaza cu desfiintarea unbr-florea si consolidarea in masa a unbr bota..aveti rabdare..timpul rezolva toytul...REPET PT PROSTI: BOTA ESTE AVOCAT \"NUMIT DE CEI 89 DE MAGISTRATI ROMANI\" DACA INSTANTEL;E DE JUDECATA (ICCJ) IN NUMAR COLOSAL A CONFIRMAT CALITATEA DE AVOCAT A LUI BOTA...CUM PUTETI SPUNE CA BOTA NU E AVOCAT!! CE PROSTI SUNTETI :))) carui avocat din romania i sa confirmat calitatea de avocat prin 89 de solutii???? mai avocat ca bota nu exista nimeni in istoria avocaturii ....ganditi logic macar...

# Esti Bota, bolnavul mintal si iti faci reclama date 18 July 2013 22:52 -2

Bota, nu-ti mai fa reclama, ca nu mai intra nimeni pe usa din Academiei, in apartamentul cu miros de ceapa, sa-ti mai doneze. Acum stie toata lumea cine esti de fapt. UN INFRACTOR SI UN EXCROC.

# ai anal-fabete date 19 July 2013 10:23 +1

Daca bota e eXcroc tu esti retardat, anal-fabet si ESCROC ! Pune mana pe gramatica si plimba ursu !

# Rufus™ date 22 July 2013 13:33 0

Pompiliule, bagă-ți cratima aia în orificiu, băi pederastule! Dai si lectii de gramatica acum... Vezi ca nu se pune spatiu inainte de semnele de punctuatie. Mare imbecil mai esti! :lol:

# Rufus O\'Sugus date 22 July 2013 13:52 -2

Magarule!

# Rufus™ date 22 July 2013 14:32 0

Exact! Așa e corect! Înveți repede! Dacă te-ai fi ținut de școală ai fi avut șanse să ajungi un avocat ADEVĂRAT... Dar acum faptul e consumat, îți vei petrece bătrânețea ca fost pușcăriaș sperând să mori reabilitat...

# Rufus Sugus date 22 July 2013 16:24 -2

Magarule! O sa va explodeze testiculele-n gat, de atata ura! Eu nu sper ca tu sa mori intr-o buna zi, ci sper la modul serios sa va dezmeticiti din imbecilitatea care va caracterizeaza. Abia atunci, lumea va fi mai buna! Si apropos, rufus imi suna a nume de magar!

# Rufus™ date 23 July 2013 14:26 0

Să știi că ai dreptate... :D  Rufus Măgarul

# Rufus dă sugus date 23 July 2013 15:35 +1

Păi vezi măi nene, că nu e atât de greu să accepţi un adevăr! Poate altădată, când ţi-o trece supărarea pe juriştii avocaţi din aripa Bota, îmi spui cam cum au ajuns tataie florea sau tovarăşu miliţian iordăchescu, avocaţi de \'renume\' judeţean, şi cum sunt ei avocaţi într-o structură desfiinţată prin lege. Oricum, m-am prăvălit pe toate părţile când am citit acel document de toată jena de pe site-ul UNBR.eu, referitor la istoria avocaturii desfiinţate. Merită să faci şi tu un efort şi să-l citeşti.

# pt davodo date 18 July 2013 21:14 +1

PROBLEMA ESTE CA SUNT UNII ASA ZISI AVOCATI TRADITIONALI....CARE SUNT PRAF IN MATERIE DE DREPT SI SE CRED MAI DESTEPTI DECAT CEI PESTE 1500 DE MAGISTRATI...LATRAND CONTINUU ACELASI CLISEU PROST.......BOTA E DESTEPT SI INTR UN FINAL VA DEMONSTRA CU AJUTORUL CEDO CA ACEST CIRC ESTE CU SCOPUL; DE A DENIGRA AVOCATII LEGALI (CONCURENTA SI FOAMEA ...CAUZA CONTESTARILOR) SA VEDEM ATUNCI ............NIMENI NICIODATA NU VA PUTEA DESFIINTA O HOT JUD DEF IREVOC DE INFIINTAREA A BAROURILOR .....AM INCHEIAT SUBIECTUL..NUMAI OAMNII PROSTI NU NINTELEG UN LUCRU CLAR SI CERTIFICAT DE JURISPRUDENTA...

# adevarul date 18 July 2013 22:15 +1

pt cei care nu stiu...calitatea de avocat a lui bota a fostt confirmata in cazul a celor 89 de solutii de netrimitere si achitari,inclusiv de catre ICCJ ...avem o exceptie a unui judecator care l-a condamnat aplicand o lege retroactiv(cat de prost si neprofesionist sa fi) ignorand jurisprudenta si principiul autoritatii de lucru judecat!!! la cedo bota va castiga,castigul lui bota de la cedo echivaleaza cu desfiintarea unbr-florea si consolidarea in masa a unbr bota..aveti rabdare..timpul rezolva toytul...REPET PT PROSTI: BOTA ESTE AVOCAT \\\\\\\"NUMIT DE CEI 89 DE MAGISTRATI ROMANI\\\\\\\" DACA INSTANTEL;E DE JUDECATA (ICCJ) IN NUMAR COLOSAL A CONFIRMAT CALITATEA DE AVOCAT A LUI BOTA...CUM PUTETI SPUNE CA BOTA NU E AVOCAT!! CE PROSTI SUNTETI :))) carui avocat din romania i sa confirmat calitatea de avocat prin 89 de solutii???? mai avocat ca bota nu exista nimeni in istoria avocaturii ....ganditi logic macar...

# POLO.NICU date 23 July 2013 15:48 0

Fac pariu ca judele chelcea nu e nici prost nici neprofesionist. Da-i o buna sluga si pt asta n-ar avea ce sa caute in magistratura. El si multi altii, aia de accepta santajul traditionalilor.

# pt adevarul date 18 July 2013 22:47 +1

cei care nu recunosc ceea ce spune adevarul in cazul calitatii de av a lui bota sunt ori prosti,ignoranti sau de rea credinta sunt evidente incontestabile

# dorina date 18 July 2013 23:47 +6

oameni buni nu confundati! condamnarea persoanei fizice bota pompiliu pt practicarea avocaturii ilegal e un aspect criticabil deorece zeci de jud au spus contrariul....bota nu mai are cabinetul de av din 2007 deci nu a mai profesat ca avocat cel putin in cadrul propriului cabinet de avocat.....din punct de vedere juridic jurisprudenta conform cedo reprezinta adevarul absolut...............ce a facut chelcea e o aberatie juroidica si veti vedea ca bota la cedo va castiga si sa vedem atunci ce o sa mai comentati in materie... CEDO VA DA DREPTATE CELOR 89 DE SOLUTII IN CARE BOTA ESTE CONSIDERAT AVOCAT LEGAL INCONSTESTABIL!!!

# av date 19 July 2013 10:26 +2

Mda...Daca o sa castige Bota, ori nu la CEDO, asta ramane de vazut, sa speram ca va castiga. Problema este alta, exista sute de hotarari judecatoresti in care este recunoscuta calitatea si apare acest personaj Chelcea, care el singur crede ca face ordine, aplicand legea retroactiv, in contra propriilor colegi judecatori din toata tara. Hmm...Parca spunea undeva ca ,,fara hotarari surpriza\'\'

# onofrei date 18 July 2013 23:51 +3

am dat examen in unbr -bota in februarie 2013,,,,am avut 60 de intrebari la proceduri scris si restul teste grila cu mai multe raspunsuri potrivite...examanul a fost sustinut in cadrul inppa..am certificat acasa de la inppa......deci totul conform legii 51/1995. grilele au fost mai grele....da in fine am fost admis ca am facut minim de 7..............INPPA FUNCTIONEAZA SI SE ORGANIZEAZA CURSURI CEL PUTIN DE 4 5 ORI PE AN

# Alexandru cel Mare date 19 July 2013 07:45 0

Mai mincinos, mitoman ieftin, in februarie am dat eu examen, unde ai dat tu ceva dificil? Uiti cum trecea sterilu ala de Toni si arata la participanti ce optiune sa bifeze pe asa zisele grile? Rusine oaie mitomana!

# jurist date 18 July 2013 23:58 +5

pt cei care nu stiu...calitatea de avocat a lui bota a fostt confirmata in cazul a celor 89 de solutii de netrimitere si achitari,inclusiv de catre ICCJ ...avem o exceptie a unui judecator care l-a condamnat aplicand o lege retroactiv(cat de prost si neprofesionist sa fi) ignorand jurisprudenta si principiul autoritatii de lucru judecat!!! la cedo bota va castiga,castigul lui bota de la cedo echivaleaza cu desfiintarea unbr-florea si consolidarea in masa a unbr bota..aveti rabdare..timpul rezolva toytul...REPET PT PROSTI: BOTA ESTE AVOCAT \\\\\\\"NUMIT DE CEI 89 DE MAGISTRATI ROMANI\\\\\\\" DACA INSTANTEL;E DE JUDECATA (ICCJ) IN NUMAR COLOSAL A CONFIRMAT CALITATEA DE AVOCAT A LUI BOTA...CUM PUTETI SPUNE CA BOTA NU E AVOCAT!! CE PROSTI SUNTETI :))) carui avocat din romania i sa confirmat calitatea de avocat prin 89 de solutii???? mai avocat ca bota nu exista nimeni in istoria avocaturii ....ganditi logic macar...

# 89 de magistrati spun : bota este avocat perfect legal date 19 July 2013 00:00 +8

89 de magistrati spun : bota este avocat perfect legal ; unul singur dintre cei 89 au sustinut contrariul si a negat jurisprudenta si principiul neretroactivitatii legii civile..un judecator neprofesionist s evede de la o posta......

# 89 de magistrati spun : bota este avocat perfect legal date 19 July 2013 00:03 +7

89 de magistrati spun : bota este avocat perfect legal ; ACEST ASPECT RAMANE INCONTESTABIL IN ISTORIA AVOCATURII!! BOTA A FACUT ISTORIE.....MAI NOU ISTORIE EUROPEANA IN MATERIE DE AVOCATURA..................SA MOARA DUSMANII

# jurist date 19 July 2013 08:24 +2

Ciudat, o entitate care nu exista infiinteaza tot felul de instituti, organisme....

# jurist erata date 19 July 2013 12:57 0

institutii

# Iataganu si kriciu date 19 July 2013 09:35 +3

Domnul Briciu are o interpretare proprie a Legii 51/95, intrucat art.62 referitor la INPPA nu acorda altor structure interne dreptul de a organiza pregatirea avocatilor.....Practic, analiza facuta de acesta cu privire la Hotarara Consiliului uNBR-Florea, da voie in detrimentul structurii pe care au infiintat-o sa mai stoarca niste bani de la avocati, sa isi organizeze structure mai mici in cadrul Mega SCA-urilor facute sa praduiasca, dar sa nu mai dea bani altora...

# B.I. date 19 July 2013 10:03 -6

Nu fiti naivi.Bota nu va castiga la CEDO nimic, asa cum nu a castigat nici pana acum in ce priveste avocatura.Mai documentati-va si din alte surse, nu doar de pe LUJU, unde se scriu tot felul de aberatii. EX. DECIZIA la cererea nr. 28906/09 -Mihai Ganga si Sindicatul  Independent al Juristilor din Romania impotriva Romaniei. CEDO, Sectia a 3-a, reunita la 10 aprilie 2012...DECLARA cererea INADMISIBILA!!! De ce marele Bota nu publica  aceasta decizie, unde se arata: ...reclamantul... pretinde ca a fost victima unei divergente de jurisprudenta rezultata din achitarea altor persoane acuzate de fapte similare.... capat de cerere respins, ca de altfel toata cererea. Bota nu este o persoana de incredere, dovada ascunderea solutiilor nefavorabile. De ce nu posteaza raspunsul MJ catre ANAF!  Daca suntem in legalitate, de ce MJ nu confirma acest fapt.Voi, cei care postati pe LUJU, cand ati fost ultima data la MJ cu o petitie personala in interes propriu. CEDO nu isi schimba jurisprudenta de 

# Pol date 20 July 2013 08:19 -1

Bai nene...daca cunosteai ceva din dreptul international si din practica CEDO, atunci iti puneai singur un scotch pe gura....sa nu mai debitezi prostii! Inadmisibilitatea se pronunta pentru nerespectarea unei proceduri prealabile iar nu din lipsa de temei....Asa ca Decizia la care faci referire, nu are nici o relevanta.

# B.I. date 19 July 2013 10:13 -2

... dragul lui Bota. Au fost pronuntate cel putin 2 decizii in care se spune clar ca statele au libertatea de a reglementa cum considera accesul in profesiile liberale, deci ultimul cuvant apartine Parlamentului, MJ in aceasta chestiune. Nu va mai lasati prostiti de Bota. De ce nu mai organizeaza examene la fiecare luna, ca la cizmari, va puneti aceasta intrebare, sau ati facut vreun calcullegat de incasari din DONATII. Auzi, donatii la examen. Si apropo, este adevarat ca examenele sunt formale. Mai pe intelesul tuturor: se da intrebarea si raspunsul la pachet, contra donatie. Asa a fost intotdeauna. Spor la injuraturi si la minciuni. Daca nu inlaturam acest personaj obscur din fruntea UNBR-ului vom mai cotiza 10 ani, fara vreun rezultat. Alegerea unor persoane credibile ar fi una din rezolvarile posibile, dar vad ca suntem dezorganizati, nu suntem capabili sa ne intrunim, fara acest parazit. In cazul lui MIHAI GANGA, Bota a fost personal la CEDO pt. a-l apara pe acesta, insa fara rezu

# 992 date 19 July 2013 10:41 +4

Tov. buletin de identitate, adresa de la MJ catre ANAF pomeneste doar de structura UNBR, fara sa dea date de identificare a acesteia. Cea a lui floricel sau cea a lui Bota. Era pe website, nu stiu daca mai este sau nu am gasit-o eu. Toate autoritatile statului o dau cotita cu chestia asta fiind foarte incomoda ipostaza. Legea spune poate exista o singura structura. Cea a lui flocea e ILEGALA dar e foarte mare dpdv numeric, mai ales interconexiunile dintre membri sunt complexe ( rude, obligatii, promisiuni, trafic de influenta, servicii secrete, etc. ). Cealalta, mai mica dar LEGALA, fara mafioti insa in randurile membrilor. Si uite asa, marea problema. Indiferent pe care nu o recunosti, nasti probleme imense. Org. lui Bota, juridic, nu poate fi declarata ilegala. Org. lui flocea, daca o declari ilegala, e dezastru national, toate hotararile in penal cu av. trad. trebuie anulate. Ori asa ceva nu se poate, practiv vorbind. Probabil pe acest argument se bazeaza nesimtirea lui flocea.

# Ultimul Charlot date 19 July 2013 13:13 +5

Da, sigur pe asta se bazeaza doar ca: 1. Nu cerem desfiintarea structurii traditionale ci recunoasterea structurii legale Bota; 2. Exista in puscarii si infractori aparti de avocati din structura Bota care o sa plece acasa in scurt timp ( asa sa moara Florea si Guvernul de ciuda ); 3. Florea oare mizeaza si pe faptul ca acest aspect a valabil in cateva tari europene si la aia nu e ca la noi?

# B.OU OUI. date 19 July 2013 10:21 +2

Ăi boule de b.i., ce te f jija de noi ? Ia mai bine vezi de ****** sa nu mai faca retardati ca tine !

# pt B. OUL I. date 19 July 2013 10:26 +2

Ăi, bouli, cui ai cotizat tu ma, 10 ani ! Cere-ti banii inapoi si da-i la invatatoare sa te invete gramatica, nu vezi ce prost esti ! Ganga a fost achitat bă, retardatule !

# pt toate bovinele date 19 July 2013 10:31 0

Acuma.... hotarati-va odata! care este boul sef si care sluga.

# asa e BOULI date 19 July 2013 10:30 +1

Ba, BOULI, DACA NU STII SA SCRII DE CE NE OBOSESTI ? ,,vreun calcullegat,, ,,examene la fiecare luna,, ,,intrebare, sau,, Bă da prost mai esti, nu cumva esti botomiei analfabetu cu 5 rechizitorii ?

# avocat BB 52-PTR. B.I. si alti discriminatori si .... date 19 July 2013 11:05 +1

APROPOO: Plecand de la faptul si adevarul ca UNBR/FLOREA sau BOTA nu sunt decat asociatii profesionale -asociatii de apararea drepturilor membrilor lor(avocati)- iar conform art 9 din Constitutie si altor legi intererne si europene, acestea \"isi desfasoara activitatea potrivit statutelor lor , in conditiile legii\" Asa ca pseudoavocatule de B.I si altii Bota poate avea proipriul INPA si propriul statut in conditiile legii. Mai cu seama acum dupa aparitia noului C. Civil pot aparea societatii civile profesionale prin care se poate practica avocatura intrucat noul cod civil are aplicabilitate generala. In alata ordine de idei de la intrarea Romaniei in U.E. leg. 51/1995 asa cum o interpretati voi traditionalii in sensul ca voi trebuie sa fiti singura structura si entitate care sa practice avocatura nu mai este valabila intrucat incalca in mod flagrant art. 11;20; 148 din Constitutie dar si legislatia europeana in materie de exercitarea profesiei, respectiv directivele 98 si 77, Carta drepturilor fund. a europei; CEDO si in special legea concurentei. Sub alta ordine de idei acel recurs XXVII pe care voi traditionalii in complicitate cu unii magistrati si CSM in interpretati in mod eronat dupa bunul plac al vostru nu mai poate produce efecte de la intrarea Romaniei in U.E. intrucat incalcA JURISPRUDENTA in domeniu. Dupa aparitia noului C. Civil voi sunteti cei care sunteti in ilegalitate traditionalilor intrucat nu aveti acte de infiintare si care sa va dovedeasca capciatatea de exercitiu si de folosinta si peronalitatea juridica. Tocmai in acest sens unii magistrati nu ne pot da dreptate intrucat daca ne-ar da dreptate ar insemna ca toate hotararile din dosarele une voi ati pledat dupa aparitia noului Cod Civil ar fi lovite de nulitate absoluta ptr. lipsa capacitatii a voastre de exercitiu si de folosinta in dosarele respectiva, hotarari care au intrat in circuitul civil si care ar da peste cap tot sistemul juridic romanesc. Nu stiu de ce BOTA nu formuleaza unele plangeri si memorii la autoritatile si institutiile Statului in domeniu. daca nu o va face el trebuie noi sa ne mobilizam si sa ne luam soarta in dinti. Pentru voi TRADITIONALII si chiar si ptr. noi cel mai bine ar fi o reorganizare a barourilor: BOTA si FLOREA respectiv o fuziune prin absortie sau comasarea asa cum prevede noul Cod Civil si atunci voi ati avea capacitate juridica iar noi ipreuna ne-am vedea de profesie fara sa mai fim stanjeniti si puterea noastra impreuna cu a voastra ar fi mai mare. Asa ca hai sa lasam dusmania, prostia, ura si sa ne unim prin reorganizare. Daca la nivel de tara nu se va face acest lucru eu am luat legatura cu unii colegi de la TRADITIONALI si vom face acesat lucru la nivel de cabinete de avocatura sa vedem ce ne puteti face cele 2 conduceri atat de la BOTA cat si de la FLOREA.

# avocat BB 52 ptr. 992 date 19 July 2013 11:20 +3

Nu mai interpreta gresit ca Legea spune ca trebuie sa existe o singura structura avocatiala. Ia spune-mi si mie textul de lege(baza legala0 care spune acest lucru. probabil te referi la leg. 51/1995- si stat. av. dar acolo daca interpretezi corect nu spune acest lucru. Leguitorul nu asta vrea sa spuna in art. 1 din leg. si oricum aceste lege comunista si facuta ptr. comunisti si rudele si afinii lor nu mai este valabila de la intrarea Romaniei in U.E. intrucat incalca toata legislatia si jurisprudenta europeana si a Romaniei.

# legal? date 19 July 2013 13:58 +4

de cind deciziile baroului neinfiintat florea fac completari la lege? a ajuns baroul lui florea cumva organ legiuitor si noi nu stim ce am votat???  :-x

# Floris date 19 July 2013 13:58 +1

FELICITARI DOMNULE BOTA! SUNTETI UN PERSONAJ IN ISTORIA AVOCATURII, VA DORESC SANATATE, NOROC PUTERE DE LUPTA! SUNTEM ALATURI DE DVS.

# avi/avi date 19 July 2013 18:36 0

mai acesta 992=bota.Postezi mizerii si in forma si in continut.Nu ai de gand sa te potolesti ?Rade lumea de tine(inclusiv ai tai) dar tu o dai inainte .Nu mai esti presedinte,n u mai esti avocat asa ca activezi in afara legii avocaturii.Si mai lasa klecrtiile de ,,gramatica,,date altora si pune mana pe carte.vezi pe unde se incadreaza faptele voastre de a face avocati cu nemiluita.vezi cum se incadreaza modul in care se dau asa zisele examene la voi.Unii se intereseaza de aceste aspecte si intreaba in stanga si dreapta.Vom mai discuta.

# 992 date 19 July 2013 18:56 0

Iar ai aparut ANALFABETULE ? Data trecuta ti-a sters LUJU comentariul ( si raspunsul meu adresat tie ) cu tampenia aceea colosala, daca am studiat la gradinita \" limba gramatica \". ANALFABETULE !! ANALFABETULE !! ANALFABETULE !! ANALFABETULE !! Esti o taratoare care nu merita bagata in seama. Hai sictir !

# pt avi/avi date 19 July 2013 21:11 +1

bai porcane, ia vezi tu cum te-a facut mata avocat.intreab-o cati euroi a dat ca sa vada prostul imbracat in falon ???ps nu ne spune suma , pastreaza secretul ca sa nu te faci de rusine mai mult .

# avi/avi date 20 July 2013 18:03 0

Din nou folosesti vocabularul de derbedeu,recunoscut de toti pe net.Bai bota,de ce nu tye semnezi cu numele tau?Acum orice frasier stie cand postezi,indiferent de nick-ul folosit.dar ia zi mai posesor de vocabular de derbedeu:cine te-a facut pe tine avocat?Ca sa infiintezi un barou,o unbr trebuie sa ai calityatea de avocat.Sa admitem ca birtul ala din Gorj a infiintat o unbr sau un barou.El exista.dar tu cum ai intrat in barou.cine te-a facut avocat?Daca raspunzi ,iti promit ce nu ma mai leg de persoana ta.

# 992 date 20 July 2013 18:32 0

Iar ai o criza ? Du-te bah si te culca, drogatule. Nu mai otravi mediul pe aici, ne provoci scarba. Hai sictir ! Cand te apuci de \" limba gramatica \" ??

# avi atorule date 20 July 2013 19:12 0

avi, cred ca esti aviatorul botomiei, dupa erorile de gradinita: ,,tye semnezi,, ,,orice frasier,, ,, calityatea,, ... Nu te mai lega de bota, leaga-te de un streang si lasa-ne ca prea esti agramat !

# B.I. date 19 July 2013 21:38 -1

In postarea de mai sus am aratat ca Bota si Mihai Ganga au pierdut la CEDO, dar  nu am spus nimic despre faptul ca a fost sau nu achitat. Am afirmat ca nu trebuie sa ne incredem in nu stiu ce decizie favorabila. Daca nu ai citit Decizia CEDO nu stiu de ce comentezi. Daca nu esti chiar Bota, sub un alt nume, atunci poti sa-i ceri o copie de pe aceasta decizie si iti piere cheful. Unii colegi, dupa ce au citit decizia au spus ca in cazul acesta Bota ne dezinformeaza cu un scop anume. In ce priveste interpretarile voastre, am rezerve fata de corectitudinea si impartialitatea acestora. In alta ordine de idee, Traian Briciu a dat o interpretare unor texte care provin de la UNBR Traditional si nu unor texte adoptate de Parlament, nu vad ce este incorect in acest lucru. Vad insa altceva, orice comentariu care nu il aplauda pe Bota este suparator. Un om inteligent nu procedeaza ca voi. Ceausecu nu a fost mai mult aplaudat decat Bota al vostru.

# 992 date 19 July 2013 21:54 0

Stii ce consider ca este jignitor dar mai ales fara acoperire juridica in ceea ce ciripeste nea Briciu ? Chestia asta : \" Niciodata Consiliul UNBR nu ar fi pus intr-o decizie interpretativa referiri la alte structuri infractionale. Daca am fi dat o astfel de decizie, am fi recunoscut ca exista, ori in realitate pozitiile noastre sunt clare. \"

# Pol date 20 July 2013 08:32 0

stimati colegi! observati cum a spus dl.Briciu? Prin sintagma \"alte structuri infractionale\", acesta defineste propria structura ca fiind infractionala! Ce ti-e si cu limba romana....De aia se chinuie unii sa isi scoata clientii basma curate si , in loc de achitare, obtin ani grei de puscarie pentru ei!....Bai Kriciule! tu faci parte dintr-o structura infractionala, nu noi! Sesizam pe acesta cale pe dl Nitu sa dispuna o ancheta la INPPA a d-lui Briciu sa vada unde s-ar ras banii colegilor avocati si cum au fost barbieriti constant fara spuma,gel sau fara respectarea legii.

# 992 date 19 July 2013 22:11 0

Resping afirmatiile tale ( in ceea ce ma priveste, desigur ) privind presupusa mea incorectitudine si partizanat fara acoperire fata de unebereul infiintat de Bota. Atata timp cat fac parte din aceasta organizatie, consider de datoria mea ( morala, nu materiala ) sa fiu partizanul ei, in limitele bunului simt, al legalitatii si al onestitatii. Da, Briciu poate comenta orice despre hotararile / deciziile emanate de org. lor, perfect legitim. Dar cand emite opinii profund neadevarate dpdv juridic si mai ales jignitoare fata de cealalta org., nu pot sta impasibil fiind scuipat efectiv de el. Sa nu mai spun ca da dovada de ipocrizie si lipsa de onoare profesionala. Toti clameaza ca avocatura este o profesie nobila, deosebita, imperios necesara unei societati democratice si a unui stat de drept, etc. In speta de fata, unde este acesta noblete la nea Briciu ? Nu este. Este doar ipocrizie si josnicie, este doar interesul apararii privilegiilor si a izvorului de bani. Atat si nimic mai mult.

# anonimus date 20 July 2013 19:07 0

Dragi anonimi, lui Bota v-ati adresat ? Nu mai tot latrati la luna, scrieti sau telefonati la UNBR. Si mai atenti la gramatica pt ca astia rad de voi !

# BOU LI date 20 July 2013 19:15 0

Ai, BOULI, nu crezi ca CEDO te depaseste ? Te-a dat bota afara pt ca nu stii sa scrii si incerci sa ne dezbini ! Du-ti, ai la pasuni ca faci cam mult praf !

# B.I. date 19 July 2013 22:04 0

Cu toţii dorim să identificăm punctele slabe ale partenerilor de dialog în cursul unei dezbateri. De multe ori, însă, din dorinţa de a descoperi contradicţiile din argumentele oponentului, oamenii ajung să interpreteze exagerat unul dintre aspectele tezei acestuia. Astfel obţinem o ţintă uşoară, însă Dennett argumentează că, de multe ori, aceste atacuri facile sunt irelevante pentru subiectul dezbătut şi reprezintă o pierdere de timp. Cine poate spune cine are dreptate si cine nu. Citat din Danet.

# b.i. date 19 July 2013 22:13 +1

BI, avocat traditional s.a., nu sunteti decat niste pseudoavocatei de doua parale,lipsiti de profesionalism, care veniti cu argumente de tata la piata asa cum face si marele vostru florica. daca ati fi juristi adevarati, ati recunoaste ca bota v-a tras-o, a infiintat barouri cu ajutorul notarului,procurorului si al judecatorului.corect?ce va mai dati mari profesori aici ca habar n-aveti drept, voi nu recunoasteti legea 3/1948, nu recunoasteti hotararea judecatoreasca, voi dati din gura ca proasta in tirg. oamenii normali la cap au judecat cazul si au ajuns la concluzia ca bota are acte de infiintare, fie ca vreti voi sau nu. stie toata lumea ce barou de rahat aveti, plina de ******i spagari care fac de ris meseria.vino la instante in tara sa vezi cum damblagiti la cap de alcool vin si se fac de ris in instante. ba sunt chiar avocati retardati efectiv, la propriu deisi fac cruce clientii.asa ca terminati cu examenele voastre unde intra numai beizadeaua X. mergi la instanta si ...

# b.i. date 19 July 2013 22:21 +1

...o sa vezi pe tablou tot neamul adormit sau neadormit a lui X sau Y.de la cel cu suzeta in gura si pina la cel cu barba sura toti sunt avocati. toti stim despre cum se intra in sistemul spagar a mafiei traditionale, si presa a prezentat lucrurile clar . nu vreti concurenta? va e teama ca a vazut clientul ca la concurenta sunt tarifele mai mici si calitatea actului juridic mai buna? va deranjeaza faptul ca lumea stie ca la voi se iau bani multi, se prosteste efectiv clientul si-l abandonati in instanta, va substituit unii pe altii si purtati clientii cu fofirlica?  ia sa decida clientul cine ramine si cine nu pe piata, sa se termine cu banii din oficii aruncati de stat pe fereastra. ce sunt oficiile?un mod de imbogatire a sefilor vostri prin interpunerea voastra. voi prestati si sefimea isi insuseste banul. e ca la licitatiile publice trucate, licitezi si apoi subinchiriezi. la voi prostii presteaza si smecherii incaseaza. asa ca terminati naibii cu abureala cu examenul.

# sofica date 20 July 2013 00:14 +1

Mie mi- au cerut 5000 euro la baroul traditional Ilfov. Nu am avut,..asa ca ..trebuie sa astept sa-i strang ! De aia nu mai intra cei pregatiti , ca locurile sunt ocupate de cei care dau spaga

# 992 date 19 July 2013 22:38 0

De la Briciu si Bota dam in filosofie si D.C.D. al III-lea. Intre timp, colegul de comentarii \" b.i. \", in modul personal, mai plastic de felul sau, a explicat pe scurt, a xxxx-a oara, procedura infiintarii unebereului lui Bota. Mereu si mereu, se ridica aceeasi problema si se da, cu variatiile de rigoare, mai riguros / argumentat sau nu, acelasi raspuns privind nasterea acestei organizatii. A devenit de-a dreptul obositoare aceasta disputa, care in majoritatea cazurilor, a contestarii sale, e facuta intr-un mod imbeciloid deseori. Am mai spus-o si cu alta ocazie, atata timp cat nu se respecta o hotarare definitiva a unei instante nationale, cat timp jurisprudenta nu va fi izvor de drept, va continua aceasta pseudo-incertitudine si tot scandalul generat de ea.

# 992 date 19 July 2013 22:47 0

Si ca o trasatura generala, deoarece cazul barourilor este doar o speta, aceste atitudini, de sfidare si nesocotire ( permise de autoritatile statului, inclusiv de puterea judecatoreasca ) a unei hot. definitive, vor conduce la aparitia altor hotarari definitive imorale dar mai ales profund nelegale, lipsite total de spiritul corectitudinii. Cel mai greu este sa fii corect si obiectiv, cel mai usor este sa pedepsesti. Acesta este un curs deosebit de periculos, care deviaza in mod grosolan de la valorile moderne ale democratiei, ale respectarii drepturilor fundamentale ale omului si a statului de drept.

# B.I. date 19 July 2013 22:07 0

Cu toţii putem gresi, nu. mai sus am scris Danet in loc de  Dennett. Scuze.

# b.i. date 19 July 2013 23:19 0

la obsedati ca avocat traditional trebuie sa le scrii pe mintea si intelesul lor.daca nu au invatat carte nu strica sa le facem un mic seminar. cind faci scoala cu traista si apoi te baga mata in avocatura de-a moaca nu ai cum sa intelegi principiile dreptului, si atunci unii analfabeti se apuca sa scrie balarii pe site-uri.acesti retardati nu au parte de o viata normala pina nu se fac de rusine in public. nea florea, macar daca tot ii primesti cu bani in gasca aia neinfiintata, solicita si un aviz de la medicul psihiatru ca multi au sarit pirleazul de la balaceanca.

# daniela moise date 20 July 2013 00:19 0

Va rog sa ma sfatuiti : daca dau la baroul Bota , ce dezavantaje am in instanta ? nu ma accepta toti judecatorii ? am alt fel de probleme in exercitarea meseriei ? Si dupa 2 ani de stagiu unde dau definitivatul ? tot la Baroul Bota ? sau pot sa dau examenul de definitivat la traditional ? astept un sfat sincer , va rog frumos , pentru ca spaga se da si la traditional dar mult mai mare....

# alin date 20 July 2013 08:56 -2

adevarat este ca Bota nu a facut nimic pentru a-i proteja pe avocatii sai acuzati ca practica ilegal trebuia intai sa obtina legitimitatea unbr-ului sau si apoi sa inscrie avocati asa i-a expus victime sigure si el a incasat foarte multi bani care nu au nicio justificare

# B.I. date 20 July 2013 09:50 -2

Sofica draga, invata materia de examen, ia nota 9,5 si vei vedea ca intri, alaturi de cei care au dat spaga. GARANTAT si din a doua zi esti avocat cu acte in regula, poti intra in instante, poti angaja cauze din care castigi bani, la Bota, in schimb vei astepta 10 ani ca sa vezi ca de fapt nu esti admis in instante. Nu trebuie sa dai examen in Baroul Ilfov, poti da si in Bucuresti. Bafta, pana la adevaratele examene mai sunt exact doua luni. Invata,invata si invata.

# PT C.A.C.A.T.U.L. DE B.I. date 20 July 2013 12:53 +2

.. IA NOTA 9,5 SI VEI VEDEA CA INTRI, ALATURI DE CEI CARE AU DAT SPAGA \" ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! DECI RECUNOSTI CA SE INTRA PE SPAGA !!!!!! MAI MULT, DUPA RATIONAMENTUL TAU, FOARTE MULTI BINE PREGATITI, DE NOTA 7,8,9, NU REUSESC SA INTRE, CA NU AU LUAT 9,5 DAR INTRA TOT FELUL DE HANDICAPATI CARE AU DAT SPAGA !!!! SI TIE TI SE PARE NORMAL !!!! HAI SICTIR !!!

# avi/avi date 20 July 2013 19:22 +1

Mai bota iar te dai in stamba.Ce draq nu te mai cizelezi odata.Te stie lumea de derbedeu cu vocabularul asta.Ai mai citit vreo postare cu injuraturi ca ale voastre?In loca sa injuri birjareste mai bine ai raspunde la niste intrebari:1.cine te-a facut pe tine avocat 2.De ce te dai presedinte dupa doua ,,mandate,,.3.de ce nu aveti CAA.4.De ce nu tineti sedintele de consiliu si de comisie permanenta.5.de ce nu mai intri in instante cu delegatie de avocat.6.Cine sunt cei de la INPPA vostru si cine sunt cei din comisia de examene de in trare.7.Aveti examene de definitivat.7.Aveti un statut publicat in MO.FII BARBAT SI RASPUNDE!Si raspunsuruile sunt un mod de a vedeam ai tai ca te intereseaza de soarta lor.Daca nu raspunzi esti un las si te compromiti(a cata oara ?) in ochii alor vostri.

# aviatoare date 20 July 2013 19:36 0

aviator moldav si analfabet, de ce insisti sa ne demonstrezi ca nu stii sa scrii ? Ne-am lamurit: ,,In loca sa,, ,,INPPA vostru,, ,,de in trare,, ,,raspunsuruile,, ,,de a vedeam ai tai,, !!! Tu chiar crezi ca Bota da socoteala unui analfabet ca tine ? Mars la oi ca avocatura nu e pt tine !

# avi/avi date 21 July 2013 11:46 0

Mai bota,inteleg ca ie,unui analfabet,nu imi rtaspunzi.dar lui BI de ce nu faci asta?de ce il injuri birjareste?Cjiar,unde ai invatat cu limba gramatica sa ma faci analfabet pentru creseli de scris?Esti jalnic mai bota .Vremea ta a trecut iar cei care iti aduc osanale sunt:TU.Esti rusinea lui nea Pigus.

# B.I. date 20 July 2013 10:09 0

Pentru POL si alti superficiali de ai lui Bota. Ce am scris mai sus este reprodus exact din Decizie, cuvant cu cuvant. Iarasi vorbiti fara a avea documentul in fata, desi puteti obtine acest document de la Bota. Unui jurist nu-i este permis sa-si dea cu parerea fara a vedea inscrisul la care face referire, dar voi nu sunteti juristi, cel mult absolventi de drept la ff ca si seful vostru.

# Pol date 22 July 2013 08:25 0

In primul rand, nickname-ul meu se scrie Pol si nu POL, asta fiind o alta persoana...In al doilea rand, am o vechime mare ca jurist in functii pe care tu nici nu banuiesti ca exista in administratie....Apoi, la cate sentinte am vazut eu si cate procese am castigat pentru institutii, personae juridice si personae fizice, tu nu vei castiga in toata viata de asa-zis avocat.....Si iti mai spun ceva, doar asa , ca sa crape fierea in tine de necaz: eu intru in instante in toata tara si mi se dau si cheltuielile de judecata conform chitantelor depuse la dosar.....Deci nu iti mai hrani imaginatia cu lozinci de genul: \" nu sunteti primiti in instante\", caci judecatorii sunt stiutori de carte, nu ca tine, un amarat de labagiu care invoca exceptii doar ca nu se pricepe cum sa faca strategia intr-un dosar....mai citeste, baietas!

# MAGISTRATII SPUN ; PROSTII SE MIRA date 20 July 2013 11:15 +1

89 de magistrati spun : bota este avocat perfect legal ; ACEST ASPECT RAMANE INCONTESTABIL IN ISTORIA AVOCATURII!! BOTA A FACUT ISTORIE.....MAI NOU ISTORIE EUROPEANA IN MATERIE DE AVOCATURA..................SA MOARA DUSMANII

# pt magistrati date 20 July 2013 11:19 +4

acum vb sincer....fara sa ai studii superioare juridice sau.....logic ca un cetatean cu o memorie medie .....am incredere in deciziile scrise si emise de catre magistrati (89 ) si nu de barfele facutre de unii fara fundament doar de dragul de a contesta o structura.........o prostie..........CRED IN DECIZIILE MAGISTRATILOR SI NU IN VORBELE UNORA........VORBE FARA SENS FARA ARGUMENTE ......

# Albastru date 20 July 2013 11:35 +2

Nu asa cum raspunzi tu B.I., asa nu se poate sa avem un dialog constrctiv \" invata materia de examen, ia nota 9,5 si vei vedea ca intri\", astea-s texte pe care le spui numai pentru a abate discutia . Pana in 2000 nu s-a dat nici un examen (nici nu avea cum sa se dea intr-o institutie care era desfiintata) iar acum la simulacru acela de examen nu ai cum sa treci daca nu ai dat SPAGA!!!! Bota a invins din start obtinand DREPTUL DE A INFIINTA BAROURI, de a organiza examene de intrare in avocatura. La OSIM si-a inregistrat roba ! Florica, ar trebuii sa va poarte dezbracati... Vezi tu ca nu se poate rezuma totul la texte pe care le-ati invatat la casetofonul lui Florica. Si tocmai ca va pretindeti juristi , de ce nu analizati mai bine legalitatea examenului pe care spui ca l-ai trecut ?

# Gica date 20 July 2013 13:33 -1

Nu ai cum sa treci? Cum vine asta? Vrei sa spui ca subiectele sunt grele (nu ma indoiesc ca ti se par grele - avand in vedere ca nu stii nici macar ca \"trebui\" se scrie cu un singur \"i\")? Nu asa ar trebui sa fie subiectele pentru un examen, atunci cand miza a dreptul de a practica avocatura? B.I. are dreptate - si ce daca unii intra pe spaga? Mergi la examen, ia o nota uriasa pe propriile puteri si da-le clasa. Daca esti foarte bine pregatit, n-are de ce sa-ti fie frica de un examen. Si daca ar fi un singur loc \"necumparat\", m-as inscrie la examen si dupa aia le-as rade celorlalti in nas, ca am ajuns exact acolo unde sunt ei, dar pe gratis (si, recunosc, am facut asta in tinerete). 

# 992 date 20 July 2013 13:49 +1

Ce sa ne facem.....de ce floricel & co. sunt stapanii unei profesii ? Cine sunt ei sa limiteze accesul intr-o profesie ?Ne spui ? Bai gogule, ptr. UNUL SINGUR daca a dat spaga sa intre si ar trebui legati acei mafioti. Inainte de 2002 ce examene se dadeau ?? Doar sfanta spaga la decan si maestru. Nu va este greatza de voi mai olimpienilor ?

# Gica date 20 July 2013 14:01 0

Dar de voi, cu \"taxe cu titlu de donatie\" (adica taxa (o plata ce iti este IMPUSA pentru a da examenul) cu titlu de donatie (remitere de bani/bunuri dezinteresat, ANIMUS DONANDI, FARA CONTRAPRESTATIE)) pentru a intra in profesie nu va e greata? De faptul ca v-ati facut SRL care are obiect de activitate \"intrarea in profesie\" nu va e greata? De faptul ca, pana acum, la Bota se organizau macar 10 examene de intrare in barou in fiecare an, ca sa aiba Bota venituri in fiecare luna, nu va e greata? De faptul ca, organizand atatea examene de intrare in barou, chiar daca astea ar fi fost serioase (sincer, ma indoiesc ca exista, ca n-am vazut pana acum nici macar o foaie cu subiecte de examen la Bota - a naibii procedura transparenta!) cand poti sa dai de 10-12 ori pe an examenul, si daca esti cel mai dobitoc absolvent de drept la ff, intr-un an, doi, n-ai cum sa nu promovezi, pana la urma, examenul, devenind \"avocat\" - de asta nu va e greata?

# 992 date 20 July 2013 14:31 0

Si ce daca dam donatie ? Da chitanta. La spaga se da chitanta ? Dai 2000. Ii dai O SINGURA DATA. Cum vrei sa sustii o activitate fara bani mai omule ? Asta e problema ta, aia 2000 de lei ? Nu o sa vina la nesfarsit banii aia. La flocea, se cere bir lunar. Ptr. ce anume ??

# oarecare date 20 July 2013 17:43 +1

Ce chitanta, escrocule ??? Aia pe care scrie donatie ??? Nenorocit rau e Bota asta !!!

# 992 date 20 July 2013 17:55 +1

Escroc esti tu si gasca ta. Normal ca da chitanta, cap de lemn. Se da si la voi, la spaga ?

# Gica date 20 July 2013 19:18 0

Am sa incerc sa-ti explic, desi am dubii c-ai sa intelegi. N-am o problema cu faptul ca dati banii respectivi - dar sa spui ca e donatie e aberant. E conditie pentru inscrierea la examen. Daca vrei sa te inscrii, e obligatoriu sa platesti. Donatia e act cu titlu gratuit - nu presupune o contraprestatie. Ori voi, in schimbul banilor, primiti ceva: inscrierea la examen. Ca rezumat: ori e taxa,  ori e donatie. Pana la urma, nici nu mai conteaza. La final, voi ramaneti cu comentariile voastre pe net, cu limbajul si comportamentul de derbedei, noi cu dreptul de a profesa. Inteleg ca sunteti frustrati - nu e saptamana in care sa nu vad 1-2 botisti care sa treaca pe la instanta, doar pentru a fi scosi din sala. Cum e colegul vostru, Kovacs. Mare zmeu pe net, dar in instanta, daca nu vine cu procura notariala (pt mandatar neavocat) nu-l lasa niciun jude sa vorbeasca. Ce-i drept, nu l-am mai vazut prea des de cand i s-a inceput urmarirea penala pt exercitarea fara drept a profesiei de avocat

# gicule date 20 July 2013 19:22 +1

gicule, de ce f e grija de noi ? Mai bine spune-ne cu mahnire cand s-a infiintat baroul tau die la Cluj ?

# Gica date 20 July 2013 19:25 0

Am sa-ti spun atunci cand ai sa-mi spui cand a devenit Bota avocat. Si cine la facut avocat. Doar atunci. 

# Gica date 20 July 2013 19:26 0

erata: \"l-a\"

# pt gica anal fabetu date 21 July 2013 08:31 0

gica tata, tu nu esti avocat: daca scrii miau ca pisica si LA fara cratima e clar ca esti un agramat de frunte ! Cauta o invatatoare si pe urma vino pe la noi !

# Albastru date 20 July 2013 20:32 0

Sa iau o nota uriasa? Bai boule tu ai inceput sa vorbesti despre muzica? Notele sunt pana la 10 si subiectele sunt data de strungarul ala Flocica. Tu nu ai participat la nici un examen boule. Ti-a promis tactu` ca o sa reusesti sa fi ....******...scuze, avocat da...am destui colegi aici la Constanta, machidoni fara minte de-ai tai care nu stiu sa creeze o cerere. De asta ce spui mai Boule. Acum douar ce au fost trimisi in judecata cativa pentru port ilegal de servieta de avocat. Nu te mai baga in seama ca nu stii nimic despre avocatura. Esti praf...

# avocat BB-52. BI date 20 July 2013 14:04 +2

Mai BOULEANA tu vorbesti ca nu suntem juristi. Sa ma prinzi cu mata in flagrant sa imi zici \"taticule juristule\". JEGULE PENAL ce esti tu si cu aia ai tai car eincalcati drepturile omului. Imi pare rau ca nu te cunosc ca daca te-as cunoaste sigur ar fi ce iti spun eu aici adica ca esti un discriminator, un jeg penal fara nici o cultura juridica sau daca ai o diploma si esti avocat la traditionali ai intrat cu siguranta dand mita. NENOROCITULE din cauza ta si a unora ca tine care incalca drepturile fundamentale ale oamenilor apar atatea conflicte de toate nemurile pe pamantul asta. Voi ai lui FLOCEA urmariti doar sa ne bagati in puscarie nevinovati 5.000 de avocati legali cu acte de infiintare cu hotarari judecatoresti in care ni sa stabilit calitatea de avocati. Mie in locul vostru mi-ar fi rusine sa scot un cuvant cand de peste 10 ani ne-ati prigonit si haituit fara motive si ati urmarit sa ne bagati in puscarie nevinovati cu ajutorul unor magistrati care va tin \"trena\". Cum e posibil asa ceva? Juristi sunteti voi cand urmariti ca 5ooo de oameni sa fie trimisi in puscarie nevinovati? SRI-ul si alte institutii ale Statului ar trebuii sa se autosesizeze ptr. genocidul si alte infractiuni pe care le comiteti fata de noi si familiile noastre. Oarba dupa voi nenorocitilor. La puscarie sa stati o viata intreaga ptr. aceste marsavii si cred ca va venii timpul sa va duceti ptr. infractiunile comise impotiva noastra cum ar fi: denuntare calomnioasa, marturii mincinoase, constituirea de savarsirea de infractiuni, represiune nedreapta.

# erorijudiciare date 20 July 2013 17:18 +3

Acesti licentiati in drept nu au facut altceva decat sa respecte hotararile judecatoresti emise de mii de magistrati.Ce ar insemna sa nu tinem cont de hotararile judecatoresti? Romania nu e stat de drept?

# haissam date 20 July 2013 19:19 0

cind ies din pirnaie ma inscriu sa dau examen in baroul spagarilor. pe linga spagari incape si un terorist , nu-i asa?   :D :D :D :D

# B.I. date 20 July 2013 23:07 -1

Consultati lista celor admisi anul trecut si va veti convinge ca nu trebuie sa obtii rezultat final 9,5, doar 7. Ba mai mult poti face si contestatie. Dar la bota se afiseaza rezultatele examenelor sau constituie secret de familie. Unde sunt cei care au picat examenul, de ce nu se publica lista celor picati. Va spun de ce. Pt. ca nu exista. Si e firesc sa nu existe din moment ce nu exista un examen serios. Doar e afacere de familie, nu. Bota a infiintat barourile impreuna cu sotia si socrul din Balesti-Gorj. Acest smecher, dupa terminarea facultatii la ff si-a infiintat un barou, apoi vazand ca nu este deranjat de nimeni, a mai creat scriptic alte 41. Unele judete, spre ex. Alba nu au Barou, doar la Bota in cap. Cine l-a uns avocat pe Bota. Socrul din Balesti. Intrebare: Bota cui i-a donat cei 1500 de lei pt. a intra in barou. Cine era examinatorul lui. Nimeni. Bota respecta legea doar in cazul in care ii convine, in rest spune ca sunt legi comuniste sau mafiote. 

# Pol date 22 July 2013 08:36 0

Ai dreptate, pacalici! Stii de ce a facut Bota chestiile astea? Pentru ca a putu si ca astiut sa interpreteze legile.Voi habar nu aveti cum se scrie correct, daramite sa mai si interpretati correct o lege....Normal ca la noi nu sunt picati la examen, pentru ca nu se primesc spagi...Spaga este cu atat mai mare, cu cat papagalul nu stie nimic...La noi este se face o plata unica, conditia fiind sa ai studii juridice finalizate cu o diploma de licenta in drept....Atunci cand se va pune taxa de 100 lei/luna la Bota, sa vezi cum vin toti avocatii traditionali sa se inscrie la noi, satui de zeciuiala lui Florea.

# B oul I date 20 July 2013 23:59 0

Bouli, am vb cu bota, daca formulezi intrebare in scris iti raspunde ! La anonimi nu e obligat !

# magistrat date 21 July 2013 00:18 +2

89 de magistrati spun : bota este avocat perfect legal ; ACEST ASPECT RAMANE INCONTESTABIL IN ISTORIA AVOCATURII!! BOTA A FACUT ISTORIE.....MAI NOU ISTORIE EUROPEANA IN MATERIE DE AVOCATURA..................

# dorel date 21 July 2013 11:17 -3

Mai nea puscarie bota, nu mai posta aberatii!!!! care istorie a avocaturii??, cand ai facut tu istorie in avocatura??? poate atunci cand ti-ai batut joc de o turma de fraieri din care 90% au priceput in sfirsit cum sta treaba cu tine si ce escroc esti iar celaliti, vreo 8 sau 10 la numar inca te mai cred si pun botul la inselatoriile tale!! jalnic mai esti...!!! :-x

# pt dorel date 21 July 2013 12:07 +1

89 de magistrati spun : bota este avocat perfect legal ; ACEST ASPECT RAMANE INCONTESTABIL IN ISTORIA AVOCATURII!! BOTA A FACUT ISTORIE.....MAI NOU ISTORIE EUROPEANA IN MATERIE DE AVOCATURA..................

# dorel date 21 July 2013 17:09 -1

Bota e avocat??????!!!!!!!!! Cum a devenit avocat?? unde a dat examen?? Nu mai fraieri lumea mai pipilica!!! Toti stiu ce javra de om esti!! Din 2007 nu mai esti avocat ca ti-a dizolvat fiscul cabinetul!!! Ciocul mic si nu mai fraieri lumea!!! :-x

# legis date 21 July 2013 21:12 +2

dorele, da nea florica, iordachescu,zamfirescu unde au dat bre examen de avocati??? eu sunt curios chiar si ginerica predoiu cind si unde a dat examen.continuam cu boc, udrea s.a.?? sa te intreb si de corlatean admis pe usa din dos dupa ce a avut vreo citeva incercari?mai dute in...dragostea mea de prostalau ce esti. nu va convine bota?bine a facut ca a spart monopolul. greseala lui bota este ca a avut incredere in citiva mutanti care l-au tradat la suceava. dar o sa se dezmeticeasca din greseala si o sa rezolve si problema cu tantalaii aia care sustin ca au fost inselati.

# do dod re le date 21 July 2013 20:50 +1

dodorele, ai inviat ? adica bota care are barou nu e avocat iar mafiotii fara barouri sunt avocati ? Oricum tu nu poti intelege ca esti retardat !

# oarecare date 21 July 2013 21:18 0

Pentru cei care il credeau pe Bota avocat : http://www.mfinante.ro/infocodfiscal.html. E desfiintat din 15 iunie 2007. Treziti-va, fraieritilor !!!

# oarecare date 21 July 2013 21:20 0

Fostul CIF : 21483862 . Verificati !!!

# Pol date 22 July 2013 08:42 0

Bah \"oarecare\" esti prost?! calitatea de avocat inceteaza in conditiile Legii 51/95,iar aici nu scrie nimic de desfiintarea unui cabinet....si-a infiintat altul, cu alt CIF....si oricum nu mai profeseaza, ci are doar functii administrative, asa ca.....mai da-te\'n dragostea noastra! Vino sa te iubim, popnel!

# PT TOTI ANALFABETII ANONIMI date 21 July 2013 21:22 +1

Calitatea de avocat nu o da si nu o ia M. finantelor, ci baroul (daca exista !) ! Cu ideile voastre ,,finantiste,, a ajuns botomiei in puscarie !

# 1705 date 22 July 2013 06:58 0

Aici cam asa e...

# asa e date 21 July 2013 21:26 +1

Chiar, unde scrie in Legea 51 ca dobandesti calitatea de avocat prin inscrierea la finante ?

# anonimilor obsedati date 21 July 2013 21:27 +1

Poate voi ati dat examen de admitere in profesie la Adm Financiara !

# frustratilor date 21 July 2013 21:30 +1

Pt toti frustratii exclusi de Bota: juramantul se depune la Ministerul Finantelor ? Din profesie cine te exclude, ministrul fin. ???

# oarecare date 21 July 2013 21:57 0

Chiar, el unde a dat examen ? Cine a fost in comisie ???

# giorgio date 21 July 2013 22:14 +1

noi toti am dat examen cu mamica lui oarecare. asa ca mucles gura ca ne poti spune tatici la toti cei de pe site.  :lol: :lol: :lol:

# oarecare date 21 July 2013 22:44 0

Poate ca ai dreptate, daaaa\" site-ul lui de ce nu merge ? Te-am bagat rau in ceata !

# h date 21 July 2013 23:06 0

nu merge pentru ca nu merge. vai ce ceata ne-ai bagat...

# UNBR date 22 July 2013 01:51 0

http://www.unbr.eu/ site oficial al UNIUNII NATIONALE A BAROURILOR DIN ROMANIA spre informare luju.ro

# 992 date 22 July 2013 11:15 -2

Felicitari dlui Bota ! In sfarsit, a facut ce trebuia sa faca de foarte mult timp, sa existe o adresa de website corespunzatoare in primul rand prin denumire. Sa nu mai guitze acum prostalaii ca organizatia se confunda cu numele de Bota. Un inceput e pentru toate. Sa vedem continuarea. Felicitari !

# Rufus™ date 22 July 2013 14:54 -2

Continuarea o veți urmări din Penitenciarul JILAVA! Va fi ceva ”senzațional”. ”În exclusivitate”. Și pentru că ”nici nu știți ce pierdeți”, vă spun eu: libertatea! Asta o veți pierde! P.S. Am încercat să folosesc din cuvintele creatorului vostru de la OTV ca să pricepeți și voi ceva...

# B.I. date 22 July 2013 09:12 0

Sute de italieni au fost inselati de o \"fabrica de diplome\" din Romania. Acestia au platit 7.000 de euro pentru atestate de avocat la Bucuresti insa au constatat, cand s-au intors in tara lor, ca au dat bani pe hartii fara nicio valoare. Absolventi de Drept din Italia au incercat sa fraudeze examenul pentru atestatul de avocat in Peninsula si au venit sa sustina testarea in Romania, conform Romania TV. \"Romania face acest lucru ca pe o afacere. Pentru ca isi spun: \'Ce ma intereseaza pe mine ca tu devii avocat? Tu dispari de aici si nu imi faci concurenta\'\", a explicat un reprezentant al firmei de intermediere. Tinerii italieni s-au inscris la examenul de intrare in Baroul Bucuresti. Ei nu stiau, insa, ca nu era vorba de Baroul real, ci de o asociatie fantoma infiintata de Pompiliu Bota. Recent, Pompiliu Bota si sase avocati ai Baroului Bota au fost retinuti pentru inselaciune si exercitarea fara drept a profesiei de avocat. 

# B OUL I date 22 July 2013 09:25 0

Boule, ai vazut tu vreo ,,DIPLOMA,, ? Stim ca te roade ! Du-te la pascut!

# oare ? date 22 July 2013 09:27 -1

Oare vaca paste sau latra ? Boule, nu ne sperii ca esti prea dobitoc !

# CR7 date 22 July 2013 09:33 0

Ce ne ataca astia ! Cu finantele, cu site-ul, cu italienii ... Ce ofticati nemancati !

# unbr.eu???!! date 22 July 2013 10:21 +2

si tabloul unde e? pe perete?

# Hopppa date 22 July 2013 10:43 0

Hopa, hopa, Peneloppa: Ce avem noi aici?  http://unbr.eu/sites/unbrlegal.dinviselemele.ro/files/documente_articole/Decan%20Iordanescu%20Declaratie.pdf

# PT TOTI BOII date 22 July 2013 10:44 0

Tabloul il pot gasi doar avocatii nostri, boii si frustratii la pasune !

# 992 date 22 July 2013 11:32 0

Va aparea si tabloul avocatilor, rabdare. Poate se mai lucreaza inca. Nu va faceti iluzii, nu vor disparea avocatii legali.

# inteligent date 22 July 2013 10:52 0

ai raspuns in limita posibilitatilor tale!!!! poate un magistrat vrea sa verifice pe cineva in tablou.asa ii raspunzi? halal cultura!!!

# pt inteligentul p ii date 22 July 2013 12:10 0

Tu te crezi magistrat, ăi, dobitocule !

# B.I. date 22 July 2013 12:42 0

Am incercat sa accesez Bota.ro , dar nu am reusit. Este posibil ca sa fie blocat lui Bota accesul pe net.

# 992 date 22 July 2013 17:19 0

Sigur a fost blocat de procurorul intergalactic bujorel, chesti asta ii scapase din vedere. Multi dusi cu pluta pe aici....

# B OUL I date 22 July 2013 12:47 0

Boule, e blocat capul tau (ala gol) ! Pentru avocati: www.unbr.eu, deci nu pentru tine Boule !

# Rufus™ date 22 July 2013 14:42 -1

De pe wikipedia: \"Paranoia este un proces de gândire puternic afectat de anxietate sau frică, de multe ori până la iraționalitate și delir, decurgând fără halucinații și schimbări accentuate de personalitate. Gândirea paranoică este caracterizată de obicei de neîncredere sau suspiciune față de ceilalți. Paranoia este denumirea dată unei stări de orgoliu exagerate, de gândire greșită, de interpretări false, fiind o boală psihiatrică încadrată în clasa psihozelor\". Ți-aș ura însănătoșire grabnică dar, de ce să ne mințim singuri, nu prea mai ai șanse să te faci bine \"avocatule\" Bombiliu!

# prutus date 22 July 2013 22:07 0

ce faci rufusel?ai aparut cu vechiul tau nick? mai sus ne prezinti diagnosticul care ti s-a pusla balaceanca

# prutus date 22 July 2013 22:52 +2

interesant site unbr.eu. la rahatii astia de traditionali numai prostii dau examen ca sa-i faca buzunarele pline lui sefu. smecherii gen corlatean, mioara mantale, pavel abraham si multi , multi altii au fost scutiti de examen. ba ce tara de idioti suntem.

# jurist date 23 July 2013 12:09 +1

bota nu e prost..nu a facut nimic in unbr ca fiind ilegal...a creat inppa pt  ca asa cerea legea.....

# oarecare date 23 July 2013 12:17 -2

Macar nu mai spune ca are Bota INPPA !!! Rad si curcile !!! Sa vedem programul de studiu si \"profesorii\" care predau !!! Nu mai pomeni subiectul asta ca se enerveaza pana si Pompi !!!

# POLO.NICU date 23 July 2013 13:27 0

:D :D :D ...da cel mai tare il inerveaza prostia celor ca tine

# B.I. date 23 July 2013 13:12 -1

Iata cum revolutioneaza Bota avocatura: prin minciuna. Redau un extras din raspunsul MJ transmis prin adresa catre ANAF precizand urmatoarele: Legea nr. 51/1995 reglementeaza organizarea si functionarea profesiei de avocat… stabilind cadrul legal de reglementare a profesiei de avocat, art.1 alin. 1 din lege mentioneaza ca profesia de avocat este libera si independenta, cu organizare si functionare autonome in conditiile prezentei legi si a statutului profesiei. UNBR este persoana juridical de interes public, este infiintata si functioneaza potrivit Legii nr. 51/1995.  As completa cu prevederea legala conform careia statutul trebuie publicat in MO, stiati, dle Bota. Statutul traditionalilor este publicat, al Dvs. a fost refuzat de la publicare, nu stiti de ce?. Atributul de persoana juridical de interes public se confera fie prin lege fie prinHG. Dvs. ati obtinut acest statut de utilitate publica, sau nu este chiar obligatoriu?. Conform opiniei vesnic doctorandului Pompiliu B. Legea nr.

# B OUL I date 24 July 2013 07:29 +1

BOULI, iar ragi in loc pasti ? Legea 51 a infiintat ceva ? Unde scrie (in lege) ? Deci sunt in vigoare si legea 3/48 de desfiintare si legea 51 de ,,infiintare,, ?

# B.I. date 23 July 2013 13:14 -1

51/95 este o lege comunista si ca urmare nu trebuie respectat, decat acolo unde contine prevederi convenabile afacerii de apartament a domniei sale. Aceste intrebari vi-le pune un avocat al Dvs., nu un traditional,pt. ca pe ei nu-i intereseaza aceste problem. Ei sunt recunoscuti de organelle de stat competente si practica linistit avocatura. Ei nu au fost condamnati, pe cand Dvs si altii de la noi da. Nu ocolti subiectul si rog alte persoane sa nu raspunda in locul Dlui Bota.

# oarecare date 23 July 2013 13:31 +1

Ce interes are sa mearga avocatii lui linisti in instanta ? Absolut niciunul ! E multimilionar in euro, chiria e mica pentru sediu, secretarele au zburat cand au cerut salariu, pe cei apropiati, le-a fel, i-a zburat cand puneau intrebari ori stiau prea multe... BANII din donatii sa iasa, atat !

# PT OARECARE date 24 July 2013 07:25 0

ăi, oarecare, care-i problema ta ? sigur gramatica: ,,avocatii lui linisti in instanta,, ,,apropiati, le-a fel,,

# B OVINU LI date 24 July 2013 07:36 0

L 51/95, nu e comunista si trebuie ,,respectat,, si noi chiar o respectam, dar nu infiinteaza nicio entitate pt boi ca tine !... ,,respectat, decat,, (?!) ,,vi-le pune,, Noi nu avem avocati analfabeti ! Pe agramati i-am dat afara - botomiei, nimernicu, ****** c-tin.

# mircea date 23 July 2013 13:45 +1

Da si INPPA traditional este o pierdere de timp si bani dupa cum se plang toti avocatii , numai minciuni si praf in ochi si smecherii isi umfla conturile !Asta e Romania ,fratilor !O tara unde minciuna si prefacatoria e la putere !

# sunt cu plata?se justifica taxele!!!!!!! date 23 July 2013 23:04 -1

http://www.adsa.ro/unbr_/consiliul_u_n_b_r_.html

# esti cu plutaaaaaa nu cu plata date 23 July 2013 23:16 +1

mai lasa-ne cu adsa, o creatie a unuia care n-are nici o treaba cu dreptul. o porcarie de site pentru prosti.

# Av. Popa Nicolae - Tulcea date 19 September 2013 16:20 0

Domnilor colegi, structura normelor generale in orice stat de drepteste transpusa in planul dreptului pozitiv si cu privire la organizarea profesiei de avocat in baza carora functionam toti oamenii licentiati in stiinte juridice (art.11 din Legea nr.51/1995) astfel norma juridica este abstarcta, generala si impersoanal, totodata se prezuma a fi cunoscuta de noi oamenii (art.1 alin.5 din Constitutie coroborat cu art.51 alin.4 din Cod penal). Orice entitatea persoana juridica nu poate actiona decat secundum legem, adica in baza unor reglementari si abilitari legislative care trebuiau respectate (art.14 din Decretul - Lege nr.90/28.02.1990, M. Of.nr.32), astfel nimeni nu este mai presus de lege conform art.16 alin.2 din Constitutie si nici nu pot actiona conta legem. E logica principiului legalitatii ce trebuie respectata intr-un stat de drept implicand interpretarea art.48 alin.2 si art.57 alin.2 din Legea nr.51/1995, texte nedefinite, care, nu da dreptul nimanui a se infiinta ilicit.

# Av. Popa Nicolae - Tulcea date 6 October 2013 13:39 0

A ne organiza intr-un partid politic toti juristii din cadrul U.N.B.R.,infiintat legal de catre dl. Bota Popmpiliu este singura solutie sa salvam tara din anarhie si hotie. Genul de privatizari  din Romania, pana astazi, seamana a hotie,inselaciune, dinstrugere, si de ce nu, subminare a economiei nationale ajungandu-se in situatia sa nu mai avem locuri de munca, iar tinerii Romaniei au ajuns fara speranta de a face si ei vechimea minima pentru a primi o pensie la batranete, mai spun sa nu acumulam diplome, pai si cele de calificare intr-o meserie ce sunt ? Noi, nu vrem sa muncim, pai sa munceasca ei cu 30 lei pe zi fara asigurare de sanatate si fara carte de munca, cu exceptia locurilor ocupate de toate rubedeniile lor in institutiile de stat ale tarii. Or,ca specialisti in drept, acordand consultatii juridice gratuite, neconditionat in cadrul partidului poate fi un mod de a cunoaste problemele oamenilor dupa 24 de ani de la Victoria Revolutiei din Decembrie 1989 sa le indreptam.

# oarecare date 6 October 2013 14:31 0

Nu uita maine, nene din Tulcea, sa cumperi pastilele. Daca iti cere reteta, noi, cei de pe luju, putem confirma ca ai nevoie maxima, ca iti trebuie doza tripla de xanax.

# Av. Popa Nicolae - Tulcea date 6 October 2013 19:36 0

Te rog respectuos sa raspunzi prin da sau nu la urmatoarele intrebari :  Cunosti persoanele fozice avocati din cadrul barourilor denumite avocati \"clasice\" sau \"traditionale\" care au asigurat apararea sotilor Ceausescu Nicolae si Elena ? Or,functiile lor ulterior ocupate ? Ce stii de subminarea economiei Romaniei sau/si de distrugerea si jefuirea acestei tari timp de 24 de ani de la Victoria Revolutia Romaniei din Decembrie 1989 pana astazi ? Or, de regulile juridice generale ale normei juridice sub denumirea de Legea nr.51/1995 este ipotetica si  prezumata centralizatoare ? In art.48 alin.2 si art.57 alin.2 din Legea 51/1995 este vizata persoana juridica legal infiintata ce structureaza indivizii denumiti avocati ? Or, entitatea este structura intersubiectiva care asigura coeziunea grupului de indivizi intr-o anume localitate definita in temeiul art.14 din Decretul - Lege nr.90/28.02.1990 coroborat cu art.26 lit.e si art.28 din Decretul - Lege nr.31/1954 de un anume teritoriu ? 

# ia-o mai domol date 6 October 2013 20:22 0

Nea Nicu, mi se pare ca abuzezi aiurea niste expresii referitoare la Lege etc. Iti inteleg pornirile razboinice, dar ai luat-o pe aratura, crezand poate, ca ne dai pe spate cu stiinta lu matale. Serios acuma, ia-o incet si gandeste inainte sa o iei pe gheata.

# Av. Popa Nicolae - Tulcea date 11 October 2013 19:46 0

Patinezi tu in noroi d-le cu textul tau din (06 oct.2013, ora : 20 si 22). Dovada este faptul ca nu stii nici astazi de notiunea Legii nr. 51/1995 centralizatoare in oerice stat de drept, precum si fatul ca o norma juridica este abstracta, impersonala - prezumata de a fi cunoscuta de catre toti oamenii din Romania - conform art. 1 alin.5 din Coinstitutia Romaniei. Or, barourile \"clasice\" sau \"traditonale\" nerespectand art.14 din Decretul - Lege 90/28.02.1990 (M.Of.nr.32) nu este o nautate pentru noi si nici pentru organele de urmarire penala in Dosarul nr.4201/P2006 al Prchetului Judecatoriei Timisoata si in dosarul 493/P/2005 al Prchetului Tribunalului Botosani, astfel ceea ce se intampla este un ilicit; neavand acte de infiintare legala a persoanei juridice cum e definita (art.26 li.e din Decretul - Lege nr.31/1954). In Romania de peste 24 de ani de la Victoria Revolutiei Romane din Decembrie 1989 moralitatea si legalitatea conteaza, ci nu e ce spui tu, adica egal cu zero noroiosule.

# Av. Popa Nicolae - Tulcea date 13 October 2013 11:29 0

Pe unii colegi ii framanta calitatea de presedinte in U.N.B.R., a d-lui Bota Pompiliu, insa vedeti statutul si dispozitiile cu caracter oficial de infiintare a persoanei juridice de interes public ; poate fi lege sau/si regulament, astfel se refera clar la locul ce il ocupa domnia sa din momentul (...) si (art.14 si art.14 din Legea nr.304/2004). Este vorba de o delegare si in acest fapt consta suprematia sa materiala, precum si competenta in cadrul Asociatiei (afacerii proprii) respectand legea si art 1 alin.5 din  Constitutie. Dl. presedinte Bota, nu poate sa-si delege competenta unui alt organ, deoarece ar insemna implicit o modoficare a statutului fara nico legitimitate. Daca acest lucru s-a intamplat, rezultatele din aceasta delegare nu au nicio valoare juridica in caz ca statutul nu prevede acst lucru. Este vorba de o situatie asemanatoare cu cea a societatilor comerciale potrivit careea orice regula cuprinsa in actul de infiintare pierde valabilitatea (art.34 Decretul 31/19954).

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 22.03.2023 – Blocaj in cazul pensiilor de serviciu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva