14 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DOSARUL JUDECATORULUI 69 – Incepe procesul in care judecatorul Mihai Radu Roman de la Tribunalul Ilfov a fost trimis in judecata disciplinara pentru postarile ciudate in care facea trimitere in mod obsesiv la 69, numar asimilat unei pozitii sexuale. Roman este acuzat de manifestari care aduc atingere onoarei sau probitatii profesionale ori prestigiului justitiei: “Cica o am prea mare. Asa patesc mereu si la femei”. Sa vedem cum explica judecatorul Roman obsesia pentru 69 (Postarile)

Scris de: George TARATA | pdf | print

19 October 2021 18:33
Vizualizari: 8265

 

Unul dintre cele mai spectculoase dosare disciplinare debuteaza miercuri, 20 octombrie 2021, la Sectia pentru judecatori in materie disciplinara (vezi facsimil). Este vorba despre dosarul in care Inspectia Judiciara l-a trimis in judecata disciplinara pentru judecatorul Mihai Radu Roman (foto) de la Tribunalul Ilfov pentru o serie de postari ciudate in care facea trimitere in mod obsesiv la 69, numar cu conotatie sexuala, asimilat unei pozitii sexuale.Judecatorul Mihai Radu Roman este acuzat de posibila comitere a abaterii disciplinare prevazute de art. 99 lit. a) din Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor constand in “manifestarile care aduc atingere onoarei sau probitatii profesionale ori prestigiului justitiei, savarsite in exercitarea sau in afara exercitarii atributiilor de serviciu”. Dosarul si rechizitoriul disciplinar al judecatorului Roman au fost intocmite dupa ce Lumea Justitiei a atras atentia asupra postarilor acestuia (vezi foto la finalul articolului) in care pe langa referirile la numarul 69 apareau si comentarii tenta sexuala, postari nepotrivite pentru un magistrat, care intr-adevar pot afecta in opinia noastra imaginea si prestigiul Justitiei. Trebuie spus ca respectivele postari (care ulterior au fost sters) au fost publicate pe un profil intitulat “Radu Radu”, cu poza judecatorului Mihai Radu Roman de la Tribunalul Ilfov, profil ce era public si nu destinat doar prietenilor, putand fi accesat de orice persoana. In plus, cine a intrat pe profilul de Facebook “Radu Radu” a putut vedea like-uri si comentarii facute de alti magistrati din tara.


Iata postarile de pe profilul care ar apartine judecatorului Mihai Radu Roman de la Tribunalul Ilfov, in care apare obsesiv “69”:

 

Comentarii

# Gilu date 19 October 2021 19:15 +103

Aloooo, Ciociolina ! Ia vezi draga, ce- i cu asta ? Baaa, " oxidatule "... Treci la 57 , " elgibitiule "!

# Gabi date 20 October 2021 10:21 +14

Ăsta-i rodul testelor psihologice care se fac superficial sau nu se fac deloc. Nea caisă ăsta, rămas ancorat în pubertate, decide asupra vieților justitiabililor. Cere-te singur afară, penibilule...

# Ok , dar ce are sula cu prefectura ? date 21 October 2021 17:34 +26

Aia nu prea au de lucru la IJ ... Ba , ati terminat dosarele lu` kiovesi sau nici nu le-ati inceput ?

# maxtor date 23 October 2021 04:58 0

au dat-o si aia cu "sedinta publica"-macar a fost SOLEMNA?????????????

# Gicu date 25 October 2021 20:58 0

Pacat de el. Are suflet bun, dar o gura foarte......

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.04.2024 – Deliberari cu judecatoarea ICCJ Lavinia Lefterache: “Esti idioata?”

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva