30 March 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DREPTATE PENTRU ROBERT. INCEPE LUPTA – Gabriel Zbarcea: "Robert m-a mandatat sa va multumesc pentru impresionantele dovezi de solidaritate si de sprijin. TZA a angajat resurse umane si materiale importante pentru efectuarea tuturor demersurilor legale pentru apararea drepturilor si intereselor legitime ale colegului nostru. Lupta juridica va fi grea... Voi merge sa astept la ICCJ, pe 18 ianuarie, respectarea legii, a termenelor legale si motivarea Deciziei ICCJ din 17 decembrie”

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

23 December 2020 16:47
Vizualizari: 11073

Avocatul Gabriel Zbarcea (foto) fondator al firmei de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii alaturi de avocatul Florentin Tuca unde avocatul Robert Rosu activa pana in momentul pronuntarii odioasei solutii de condamnare a sa la 5 ani de inchisoare in dosarul Ferma Baneasaincepe lupta juridica pentru a demonstra ca prietenul si colegul sau a fost condamnat pe nedrept. Intr-o postare pe pagina oficiala a firmei de avocatura Tuca Zbarcea si Asociatii, avocatul Gabriel Zbarcea multumeste tuturor persoanelor care s-au solidarizat pentru sustinerea lui Robert Rosu, transmitand mesajul acestuia de recunostinta.


 

In continuarea mesajului, Gabriel Zbarcea precizeaza ca societatea de avocatura a angajat toate resursele pentru efectuarea tuturor demersurilor legale pentru apararea drepturilor si intereselor legitime ale lui Robert Rosu, initiind actiuni atat in plan national, cat si in strainatate: "Lupta juridica va fi grea, dar suntem increzatori ca putem castiga", puncteaza Gabriel Zbarcea.


De asemenea, Gabriel Zbarcea subliniaza ca, in acest moment, dusmanii nu sunt procurorii sau judecatorii, ci abuzul si nedreptatea, care pot fi indreptate cu intelepciune si profesionalism. "Aici nu este vorba doar despre el, nu este vorba nici macar despre avocati, ci despre sistemul de justitie, despre ce inseamna hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila, este despre tine, simplu cetatean care mergi la avocat sa fii aparat sau ai o hotarare judecatoreasca si te increzi in ea", conchide Gabi Zbarcea.


Redam pozitia avocatului Gabriel Zbarcea:

„Robert m-a mandatat sa va multumesc pentru impresionantele dovezi de solidaritate si de sprijin. Insetat de dreptate, chinuit de dorul sotiei (avocata si ea, de altfel) si de fetite; doar suportul vostru il poate, cumva, bucura. A fost exceptionala mobilizarea voastra, a fost nemaiintalnita unitatea avocatilor, dovezi in acest sens fiind luarile de pozitie ale UNBR si ale Barourilor locale sau ale UNPLR. Am primit mesaje de sustinere de la clienti, confrati avocati, practicieni in insolventa, notari, executori judecatoresti, bresle care au fost afectate de cazuri similare.

TZA a angajat resurse umane si materiale importante pentru efectuarea tuturor demersurilor legale pentru apararea drepturilor si intereselor legitime ale colegului nostru.

Sunt mai multe echipe de avocati, romani si straini care lucreaza pentru Robert Rosu. Am angajat cei mai buni avocati, am contactat organismele internationale ale avocatilor iar in perioada urmatoare vom depune cereri, petitii, dovezi in legatura cu acest caz, atat in Romania, cat si in strainatate. Toate cererile pe care urmeaza sa le efectuam sunt discutate cu Robert si revizuite de Manuela, Florentin, Bogdan, Radu, Andrei, Cornel, Mihaela, Dan si de multi alti colegi. Toate demersurile legale care au temei juridic vor fi efectuate.

Lupta juridica va fi grea, dar suntem increzatori ca putem castiga.

Cu intelepciune si profesionalism, cu suportul vostru, pentru Robert se va face dreptate. Aici nu este vorba doar despre el, nu este vorba nici macar despre avocati, ci despre sistemul de justitie, despre ce inseamna hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila, este despre tine, simplu cetatean care mergi la avocat sa fii aparat sau ai o hotarare judecatoreasca si te increzi in ea. Si constati ca avocatul este arestat si esti singur, iar hotararea ta este considerata o foaie fara valoare peste 10 ani. Este despre fiecare dintre noi!

Dusmanii nostri sunt abuzul si nedreptatea, nu sunt procurorii, sunt sigur ca multi sunt revoltati si rusinati consultand actele dosarului, nu sunt judecatorii, ei fiind in acest caz, umiliti, ingenuncheati, constransi sa se lepede de propriile rationamente.

In ceea ce ma priveste, voi merge sa astept la ICCJ, pe 18 ianuarie, respectarea legii, a termenelor legale si motivarea Deciziei iCCJ din 17 decembrie”.

#alaturideRobert"

Comentarii

# X date 24 December 2020 06:57 +5

Felicitări domnule avocat.

# Adrian date 26 December 2020 07:48 +33

Acum iese la iveala faptul ca judecatoarea Florentina Dragomir nu si-a depus juramantul?Pai ea a condamnat sute de oameni pana acum....cym a fost posibil sa fie lasata sa judece?Se vor anula toate sentintele date in completurile unde a fost ea?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.03.2023 – Cami a primit a doua sansa. Intra pe spalarea banilor

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva