18 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DUPA SEXUL ORAL CU MUSCATURI DE PENIS, INM TRATEAZA APETITUL SEXUAL AL BARBATILOR – Candidatii la INM au fost pusi sa analizeze de ce barbatul casatorit care munceste mult nu mai face sex atat de des cu sotia: „Nivelul scazut al apetitului sexual al partenerului poate fi o problema... Femeile casatorite cu barbati care muncesc mult au probleme sexuale... Lipsa de somn scade pofta de sex”. In 2013, „Y si-a infipt dintii in organul sexual al lui X” (Subiectul)

Scris de: Elena DUMITRACHE - George TARATA | pdf | print

16 September 2015 16:44
Vizualizari: 20477

Va amintiti cu siguranta ca, in 2013, candidatii la concursul de admitere in magistratura au fost pusi sa rezolve un subiect cat se poate de ridicol. Atunci, ei au trebuit sa analizeze desfasurarea unui act sexual pentru a constata daca in timpul acestuia s-a produs o infractiune. Era vorba despre un act sexual oral, platit cu 150 de lei, in timpul caruia beneficiarul s-a ales cu o muscatura de penis. Subiecte cu tenta sexuala, e drept mai soft, au putut fi intalnite si in 2015, la concursul de admitere la INM.

Astfel, candidatii la admiterea la INM, care au sustinut proba de verificare a rationamentului logic, au trebuit sa analizeze o problema cu care se confrunta femeile casatorite cu barbati care muncesc mult. Este vorba despre lipsa de apetit sexual al partenerului de viata.

Fara alte comentarii, prezentam subiectul pe care l-au avut de rezolvat candidatii la concursul de admitere la INM:


Pentru multe femei casatorite cu barbati care muncesc mult, nivelul scazut al apetitului sexual al partenerului poate fi o problema. Concluzia unui studiu recent rezolva problema din dormitor: pentru a da mai mult randament in pat, barbatii au nevoie de un somn foarte bun noaptea. In cazul unui barbat care doarme mai putin de cinci ore pe noapte, timp de mai multe saptamani, secretia de testosteron responsabila de apetitul sexual, are un nivel mult mai redus decat atunci cand persoana in cauza se odihneste cel putin opt ore pe noapte.

Care dintre urmatoarele reda principalul punct de vedere expus mai sus?

(A) Barbatii care muncesc putin au un apetit sexual ridicat.

(B) Un somn odihnitor este unul de peste opt ore.

(C) Femeile casatorite cu barbati care muncesc mult au probleme sexuale.

(D) Barbatii trebuie sa doarma mai mult de opt ore pe noapte.

(E) Lipsa de somn scade pofta de sex”.

Potrivit INM, varianta corecta este (E).

Asadar, aviz barbatilor care muncesc mult: dormiti, astfel incat sa puteti sa va satisfaceti sexual partenerele de viata, asa cum trebuie!

Y si-a infipt dintii in organul sexual al lui X, acceptand sa il elibereze doar cand X i-a remis cei 150 lei”

Dupa cum mentionam ceva mai devreme, in 2013, la concursul de admitere in magistratura a existat un alt subiect in care candidatii au trebuit sa rezolve o speta cu tenta sexuala. Era vorba despre cazul unui barbat care a promis unei femei suma de 150 de lei in schimbul unui sex oral. Problema a fost ca, nemultumit de prestatia femeii, barbatul a informat-o pe aceasta ca nu ii va mai da banii promisi, explicandu-i ca este nemultumit de calitatea actului oferit. Reactia femeii a fost una extrema! Ea l-a muscat de penis, amenintandu-l ca nu ii va da drumul pana nu ii da banii promisi. In cele din urma femeia l-a eliberat, dupa ce si-a primit banii, dar barbatul s-a ales cu 23 de zile de ingrijiri medicale.

Iata subiectul:

In timp ce X intretinea un act sexual cu Y, majora, pe care o cunoscuse intr-un club si careia ii promisese suma de 150 lei in schimbul acestui act, i-a spus lui Y ca nu-i va remite suma intrucat nu este multumit de prestatia ei. In acest moment, Y si-a infipt dintii in organul sexual al lui X, acceptand sa il elibereze doar cand X i-a remis cei 150 lei. X a suferit leziuni ce au necesitat 23 de zile de ingrijiri medicale pentru vindecare. In acest caz:

A.fapta de vatamare corporala comisa de Y este savarsita in legitima aparare, Y actionand pentru recuperarea sumei datorata de X;

B.Y nu a comis o infractiune de santaj care absoarbe vatamarea corporala;

C.Y nu a comis o infractiune de perversiune sexuala”.

Conform INM, raspunsul corect este C.

*Cititi aici speta despre sexul oral cu muscaturi de penis


Comentarii

# o pensionara date 16 September 2015 15:09 +21

asadar.....se ridica urmatoarele problem: 1.De unde stiu cei care au alcatuit subiectele tariful de 150 lei?????probabil ca au frecventat cursurile cu d-na Y.....2. raspunsul la intrebarea nr.39 din grila este gresit ,intrucat toate afirmatiile sunt corecte,ba mai mult putem adauga si situtia F:Abuzurile DNA-ului pot dauna grav sanatatii si vietii sexuale a persoanei anchetate......

# unul din lumea cea mare date 16 September 2015 16:35 +18

ptr o pensionara//doamna!!!!!!!! astia nu mai sint intregi la mintea lor.deja justitia a ajuns un sex oral la ce decizii ne ,,dau pe nemestecatelea,, si........ oricum este ca la casa cu felinar.....ca plata/i inainte

# o pensionara date 16 September 2015 17:04 +9

asa e... in ceea ce priveste inm-ul plata este inainte intotdeauna......dar mai am o curiozitate sa zic asa.....ce intrebare a fost la nr.69????????????? :-)

# naparca aurie date 16 September 2015 17:52 +5

Intotdeauna intrebarea numarul69 se reflecta in cea cu numarul 96..raspund doamnei pensionare ...un algoritm  incetatenit textelor grila!Zic! :o

# unul din lumea cea mare date 16 September 2015 18:09 +8

ptr o pensionara//doamna la 69 (pctul) este sex PERVERS!!!!ADICA CU OCHI SI CU SPRINCENE!!!!(adica pe ,,datorie,,.......din cauza cenzurii sper sa se inteleaga)........si cum a fost vorba de sex si justitie hopa tropa a aparut si dankh sub un alt alias!!!!!

# avocat BB 54 date 16 September 2015 15:41 +16

Astia-s dusi cu capul. Aceste subiecte cu tenta sexuala incluse  la asemenea examene denota faptul ca cei care le-au admis nu sunt sanatosi la cap si de urgenta ar trebuii sa isi dea demisia sau sa fie demisi. Sefii lor ar trebuii sa ii duca de urgenta la psihatrie ptr. control. 

# remember date 16 September 2015 20:11 +8

Explicatia e simpla.Subiectele cu tenta sexuala au fost incluse pentru simplul motiv ca o parte dintre candidatele venite din partea "campului tactic",sunt "specialiste" si au experienta in materie deorece banii pentru examen i-au castigat in campul muncii la Ibtza,Monaco etc.Fetele pun pixul exact la gaura care trebuie si stiu cand au fata un om muncit.Dar ce-i mai interesant este ca am aflat si eu in cele din urma de ce Kovesi,Unchesel,Dorel Matei,Camelia Bogdan, etc nu citesc dosarele.Ca sa nu se surmeneze si sa le scada apetitul sexual!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :sigh: :sigh: :sigh:

# Dan date 16 September 2015 16:15 +6

1"D-na pensionara" ati fost cat se poate de bine pe faza:Abuzurile D.N.A. pot dauna......si chiar libertatii 2.Avocat BB54 invata gramatica limbii romane si dupa aceea ne mai spui cate ceva.(Oare chiar o fi avocat?)

# unul din lumea cea mare date 16 September 2015 20:09 +4

...tu crezi ca eu sunt avocat, dar uite ce postari inteligente impart cu voi...

# unul din lumea cea mare date 16 September 2015 20:41 0

ptr dan//postarea de mai sus nu/mi apartine.....napirca aurie alias dankh ce sa faca si ea......sa se bage in seama ca plagiatoarea.....si-a adus aminte de aliasul meu

# naparca aurie date 16 September 2015 21:05 -5

pentru acel unic :cry: ;unul din lumea cea mare :o ;unic si unicat;HAI SICTIR, UNICATULE!!...de n ai fi tu ,lumea ar fi mai trista...bine ca existi!!...semnez Dankh ...

# unul din lumea cea mare date 16 September 2015 21:27 -2

ptr napirca aurie alias dankh//EEEEEEE!!!!!!! a durat ceva ,dar in final tot am reusit ceva!!!!!! SA TE FAC SA/TI ASUMI POSTARILE!!!!!...... a meritat efortul!

# naparca aurie date 16 September 2015 22:05 0

Unicule  :-|eu emotionat ,cum ma stii,asteptam ;cartita;Argus ,dar tu,pari detasat de lumea cea mare ,asa ca,semnez, pentru tine, 8) danckh

# Alexandru Manole date 16 September 2015 16:16 +4

Frate, ne miram ca INM-ul da subiecte cu tenta sexuala? In CP nu exista infractiunui cu privire la viata sexuala? Cata putibonderie!

# xxx date 16 September 2015 16:44 +2

Fiind vorba despre elemente de rationament logic, nu prea pricep de ce candidatii la INM nu s-au oprit la intrebarea 29 din G3. Adica este aiurea sa vezi scris partea I pe fiecare pagina, desi sunt 2 parti la G3. De pilda, la G2 partea I, este vorba despre intelegerea unui text scris 35 intrebari iar intrebarile sunt in numar de 62. :-?

# cornel date 16 September 2015 16:52 +7

Daca asta se invata la drept si se verifica la examene, e normal ca procurorii sa lucreze doar pe baza de denunturi, supozitii si interceptari, fara probe materiale, iar judecatorii condamna care cum vrea, fara vreo practica unitara si jurisprudenta. Iar criminalii sau evazionistii de top stau linistiti, avind grija doar sa nu faca vreo perversiune sexuala ca sa nu poata fi prinsi...

# Radu date 16 September 2015 17:13 -6

Citez din redactorul luju: ''un subiect cat se poate de ridicol'''. Ei bine, pentru oricine a intrat intr-o cauza penala macar, asta nu e un subiect ridicol, ci realitatea. Poate e mai bine ca si candidatii sa lase pudorile si sa incerce sa vada ce ii asteapta. Codul vechi de aia era asa problematic cu incadrarile, cu prostia aia de act sexual, de orice natura. Acum macar scrie clar sex oral, anal, vaginal etc. Sa nu mai fie discutii pe previzibiliate. Asa ca dorinta publicarii unui articol in plus nu justifica - in opinia juristilor cred cel putin - catalogarea subiectelor ca fiind ''ridicole''. Mai degraba, calitatea demersului jurnalistic...

# avi avi date 16 September 2015 17:46 +5

mie mi-ar place sa particip la proba practica pe post de manechin.  :D :D :D 

# naparca aurie date 16 September 2015 20:56 +2

avi avi,predispusule.....urmeaza exemplu lui cel Mir Vladi...el,dansul,vorbeste in cunostiinta de cauza :lol:;

# Vladi Mir date 16 September 2015 17:53 +9

„Y SI-A INFIPT DINTII IN ORGANUL SEXUAL AL LUI X !" Uraaaa ... !!! Iata in fine o cardinala ecuatie cu doua necunoscute, Y si X, care framanta la varf magistratura romana, platita regeste din suduarea prostitului popor. Daca mai adaugam numai si cele doua n(r)ecunoscute ale binomului CO-KO Schanel cu parfum de catuse amare, precum si derivata a doua negativa din ecuatia CSM, identificata in delicata persoana a everestului de rafinata (i)moralitate a COliviei Stanciu, ne putem astepta la un indreptatit Premiu Nobel pentru alchimia artimeticii romanesti a ceea ce se dovedeste a fi zi de zi, ceas de ceas, spontan si in proportie de ... tot mai puternica, libera, pe soarta stapana, ... traiasca in veci justitia romana !!!

# Vladi Mir date 16 September 2015 21:11 +4

Erata:    in loc de CSM va rog  sa cititi ICJC, in fond aceiasi Marie, cu aceiasi palarie !

# naparca aurie date 16 September 2015 21:39 -3

Argumenteaza ,Vladi Mir!marie cu aceiasi palarie...substraturi ...logic, ce ne spui?

# naparca aurie date 16 September 2015 21:59 -4

Sa nu cadem in derizoriu..acest aspect,implicand multiple raspunsuri,te pune in postura de victima,tu,avocat traditional cu multe dosare de solutionat,cum iti ;rezolvi ;viata de familie?!....un pas alert ,o plimbare cu cainele..cum te deconectezi?ce te satisface?...o liziera de padure ,o blonda apetisanta ,un fulg de nea etc...

# Goe date 16 September 2015 18:29 +14

Poate ca subiectele sunt compuse de Vasilica. Trebuia anul asta sa scoata si un CD porno cu studii de caz. Admiterea garantata.

# Gorica date 16 September 2015 21:31 -1

Din pacate infractiunile privitoare la viata sexuala sunt o problema serioasa in Romania. Eu nu vad ce mare gluma este asta? Nu e de ras! Magistratii au de rezolvat o gramada de mizerii, violuri, crime sexuale asupra femeilor, copiilor, etc. Nu e de gluma iar persiflarea acestor infractiuni nu ajuta pe nimeni. Radeti voi radeti dar nu e rasul vostru.

# Unu date 20 September 2015 18:37 +1

De la problema sexuala in viata de familie pana la crima este un drum lungggg.Dar bietii Magistrati,ca tot ei fac subiectele la asemenea mizerii de examene ,sunt obsedati ei de aceasta problema si ne miram de calitatea actului de justitie.Justitia a devenit in Romania o mare MIZERIE!!

# avi avi date 16 September 2015 22:25 +13

ce legatura are intrebarea asta cu codul penal?E jenanta si fara rost.Aici nu este vorba despre infractiuni sexuale.Cred si eu ca Danilet a facut subiectul.la celalalt articol, din ian.2013, imi puteti spune cum a putut vorbi gagica cu dintii infipti in instrument?

# naparca aurie date 16 September 2015 22:46 +1

avi avi predispusule,ai punctat pe I!

# Andreea date 17 September 2015 15:10 +7

Doar batranul Freud ar putea evalua corect formularea acestor subiecte. E ceva putred in Olimpul juridic romanesc :lol:

# Ghita Bizonu' date 18 September 2015 05:05 +1

Cumva si procuoru Emilian Eva a urmat acelasi ... Institut? Da Jean Uncheselu?! Da puzderia de judecatirui care au i :"practyicva neuniforma" fiimdca nu stiu sa interpreteze o lege?! Cumva filozodia dreptului invatata la INM se bazeaza pe cum sa se muste.......?! Atunci normal sa avem in libertate insi acuzaiti de infr******tiuni de mare violenta si pensionare arestate opreventiv ptr te miri ce fleac.

# golanel date 18 September 2015 07:17 +5

Am spus de multe ori ca acest examen este o mare bataie de joc si are drept scop "recrutarea tinerelor talente in campul tactic".Restul este .....tacere

# vsubsemnatul date 26 February 2024 17:13 0

Si cand de gandesti ca acesti candidati,vor fi viitoarele "scursuri magistrale"cu salarii si pensii nesimtite,platite de pe spinarea poporului roman... :P

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.07.2024 – Fost judecator, actual secretar de stat in MJ, la sueta cu un inculpat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva