23 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

EXCLUSIV: PROCURORII PENTRU NOUA SIIJ – CSM desemneaza procurorii care vor face parte din noua structura care se va ocupa cu investigarea dosarelor cu magistrati. Cele mai cunoscute nume: Doru Tulus, Mihaiela Iorga Moraru, Ioan Sandru, Adina Petrescu, Gheorghe Cornescu, Cristian Lazar, Gina Magirescu, Mihai Eduard Ilie, Iustin Bic. Vedeti cine sunt procurorii care vor sa faca parte din viitoarea SIIJ

Scris de: George TARATA | pdf | print

1 May 2022 16:22
Vizualizari: 7925

Incepe etapa finala pentru stabilirea procurorilor care vor face parte din “noua SIIJ”. Mai precis, noua structura creata dupa desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie (SIIJ).


 

Consiliul Superior al Magistraturii urmeaza sa desemneze in sedinta Plenului de marti, 3 mai 2022, procurorii care vor face parte din noua structura ce se va ocupa cu investigarea dosarele cu magistrati: “Propunerile pentru desemnarea procurorilor in vederea efectuarii urmaririi penale in cauzele prevazute de art. 3 alin. (1) si alin. (2) din Legea nr. 49/2022”.

Potrivit informatiilor detinute de Lumea Justitiei, 56 de procurori s-au inscris in procedura pentru desemnarea in noua structura. Unii dintre ei au fost deja anuntati in exclusivitate de Luju inca de la inceputul lunii aprilie, in baza informatiilor oferite de sursele Luju din parchete, altii se regasesc lista publicata de Baroul Bucuresti, in conditiile in care legea impune ca avocatii sa trimita la CSM opiniile privind conduita in exercitarea atributiilor profesionale, relatiile cu avocatii, justitiabilii, expertii si interpretii, conduita in societate, integritatea, evitarea conflictelor de interese de orice natura si impartialitatea, precum si orice alte aspecte relevante.

Cei mai cunoscuti procurori care ar putea lucra dosarele cu magistrati sunt Doru Tulus (foto stanga), Mihaiela Iorga Moraru (foto dreapta), Ioan Sandru, Adina Petrescu, Gheorghe Cornescu, Cristian Lazar, Gina Magirescu, Mihai Eduard Ilie, Iustin Bic sau Vasile Draghici.

In editia de astazi, prezentam o parte dintre procurorii care s-au inscris in procedura de desemnare pentru “noua SIIJ” si parchetele unde activeaza acestia in prezent:


-Doru Tulus (PICCJ);

-Mihaiela Iorga Moraru (PICCJ);

-Ioan Sandru (PICCJ);

-Adina Petrescu (PICCJ);

-Gheorghe Cornescu (PICCJ);

-Mihai Eduard Ilie (PICCJ);

-Dragos Cornel Cojocariu (PICCJ);

-Alexandru Mihai Hondor (PICCJ);

-Simona Cristina Moanga-Sestacovschi (PICCJ);

-Ioana Valusa Panica (PICCJ);

-Gina Magirescu (DIICOT);

-Claudiu Victor Neagoe (Parchetul Curtii de Apel Bucuresti);

-Cleopatra Catalina Chivu (Parchetul Curtii de Apel Bucuresti);

-Ana Maria Ilie (Parchetul Curtii de Apel Bucuresti);

-Cristian Lazar (Parchetul Curtii de Apel Timisoara);

-Iustin Bic (Parchetul Curtii de Apel Alba Iulia);

-Vasile Draghici (Parchetul Curtii de Apel Constanta);

-Oana Georgiana Apetri (Parchetul Curtii de Apel Brasov);

-Gheorghe Leuca (Parchetul Curtii de Apel Oradea);

-Florentina Maria Ilioiu (Parchetul Curtii de Apel Ploiesti);

-Elena Curca (Parchetul Curtii de Apel Targu Mures);

Comentarii

# Pop date 1 May 2022 20:37 +86

Bai de mama noastră ! Aceeași Mărie dar aceiași procurori cu aceleași metehne și prost pregătiți și mai ales șantajabili

# santinela date 2 May 2022 15:06 +106

Tulus si Iorga ??? Ha,ha,ha,asta-i de risul curcilor ! Pai asta,Tulache, trebuia sa fie la pirnaie de muuuult de tot numai dupa "reusitele" lui din dosarele pe care cica le-a instrumentat. De ce nu faceti publice infirmarile din instanta ale dosarelor "exceptionale" facute de acest papagal ,sub conducerea magistrala a nulitatii Kovessi ? Deci ciumpalacii ( el si ea ),teoretic,ar putea sa le cerceteze pe Baltag, Girbovan,doamna de la Timisoara, ? Chiar este de ris !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 22.05.2024 – Belea pe capul lui Florenta

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva