1 iulie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

EXECUTIE LA BAROUL BUCURESTI – 51 de avocati au fost suspendati pentru neplata taxelor si contributiilor datorate. Decanul Ilie Iordachescu: “Sa nu se mai vaite ca am fost atat de intelegatori toti... Le-am dat posibilitatea pe baza de angajament de plata chiar o perioada mai indelungata sa obtina veniturile, sa isi plateasca obligatiile profesionale... Consiliul Baroului Bucuresti, ca nu eu hotarasc suspendari, a fost foarte indulgent. A esalonat platile, a cautat fel de fel de modalitati”

Scris de: George TARATA | pdf | print

2 noiembrie 2014 12:01
Vizualizari: 7031

Continua suspendarile in randul avocatilor pentru neplata darilor. S-a intamplat recent in Baroul Bucuresti, condus de decanul Ilie Iordachescu (foto), unde cateva zeci de avocati au fost suspendati din avocatura. Mai exact, este vorba despre nu mai putin de 51 de avocati.

Motivul care a dus la suspendarea acestora este nerespectarea obligatiilor prevazute de art. 44 alin. 1 din Legea 51/1995 privind statutul profesiei de avocata. Potrivit acestui articol, “Avocatul este obligat sa tina evidentele cerute de lege si de statut cu privire la cauzele in care s-a angajat si sa achite cu regularitate si la timp taxele si contributiile stabilite pentru formarea bugetului baroului si a fondurilor Casei de Asigurari a Avocatilor din Romania si ale filialelor. Bugetul U.N.B.R. este format din contributiile barourilor, stabilite conform legii si statutului profesiei”.


Iata anuntul Baroului Bucuresti:

Ca urmare a verificarii indeplinirii obligatiei de plata a taxelor si contributiilor datorate bugetului Baroului Bucuresti, U.N.B.R. si Filialei Bucuresti a C.A.A., si avand in vedere neprezentarea avocatilor convocati la sedintele Consiliului in vederea lamuririi situatiei profesionale, Consiliul Baroului Bucuresti, intrunit in sedinta din data de 21.10.2014, in conformitate cu dispozitiile art. 56 alin. (2) lit. m) din Legea nr. 51/1995, a decis suspendarea pentru neplata a 51 de avocati care nu s-au conformat obligatiei prevazuta de art. 44 alin (1) din Legea nr. 51/1995, republicata. Procedura de convocare si verificare continua”.

Ilie Iordachescu: “Fata de marea masa s-a manifestat intelegere”

Interesant este ca in urma cu doar aproximativ doua luni decanul Baroului Bucuresti, Ilie Iordachescu, sustinea, intr-un interviu acordat Lumeajustitiei.ro, ca a existat intelegere pentru avocatii care nu si-au platit taxele si contributiile si ca platile au fost esalonate, tocmai pentru ca acestia sa fie ajutati sa-si achite darile. Tot atunci, Iordachescu le transmitea avocatilor suspendati sa nu se mai planga:

Sa nu se mai vaite ca am fost atat de intelegatori toti, mai ales la sugestia mea, ca sunt pusi intr-o postura inedita pentru ca fiind suspendati, nu au cum sa isi mai plateasca contributia si sa iasa din suspendare. In realitate, multi s-au multumit ca sunt in suspendare. Multi trec pe avocatura clandestina. Practica in continuare prin instante profesia de avocat. (...) Sunt suspendati pentru ca nu au platit de ani de zile, iar fata de marea masa s-a manifestat intelegere. Rolul nostru al Consiliului Baroului Bucuresti este sa protejam avocatii, nu sa le ingreunam situatia. Le-am dat posibilitatea pe baza de angajament de plata chiar o perioada mai indelungata sa obtina veniturile, sa isi plateasca obligatiile profesionale. (…) Sunt cativa, in numar foarte mic, care nu au platit de ani de zile aceste contributii modice si au fost suspendati, insa Consiliul Baroului Bucuresti, ca nu eu hotarasc suspendari, a fost foarte indulgent. A esalonat platile, a cautat fel de fel de modalitati. Ca sa nu mai spun ca in momentul de fata, exista o hotarare din partea Consiliului filialei CAA Bucuresti care permite esalonarea platilor, tocmai in scopul de a nu-i suspenda. (…) Avem legea profesiei de avocat care spune foarte clar ca neplata de catre avocat pe o perioada de trei luni de zile a contributiilor despre care facem vorbire atrage in mod obligatoriu suspendarea”.

In acelasi interviu, decanul Ilie Iordachescu afirma ca nu crede ca un avocat nu ar putea sa-si plateasca taxele, care nu sunt unele mari:

In orice organizatie, ca membru, se percepe o taxa. Cu titlu informativ, la Baroul Bucuresti situatia este nu cea perceputa in spatiul public, ci de cu totul alta natura si anume. Taxa platita pentru formarea bugetului Baroului Bucuresti si a bugetului UNBR de un avocat stagiar este in cuantum de 15 lei, echivalentul unui pachet de tigari. Ca avocat definitiv, taxa de membru este de 35 de lei. Daca sunt discutii pe marginea unor taxe derizorii, problema este pusa deformat si rau intentionat de anumite persoane. Nu cred ca un avocat stagiar nu poate sa achite o asemenea taxa. De asemenea, nu cred ca un avocat definitiv se hazardeaza si spune ca este o taxa impovaratoare. 35 de lei pe luna este o taxa modica”.

Comentarii

# DOREL date 2 noiembrie 2014 13:44 +7

COTIZATI COPII CA DUMNEZEU NU BATE CU PARUL!!!!! :-) ASA O SA AJUNGA TOTI AVOCATII CARE MAI CRED INCA IN NEINFIINTATA UNBR FLOREA!!!! TATUCII STALINISTO-COMUNISTOMAFIOTI AU NEVOIE DE COTIZATII GRASE ALTFEL FRAIERII IOBAGI AJUNG PE DRUMURI!!!

# Ultimul Charlot date 2 noiembrie 2014 16:30 +9

La Florea&CO e ca la BOR. Cotizati...cotizati..cotizati.... altfel sunteti afurisiti. Si suspendati. Mai astia suspendatilor...aveti in voi suficient tupeu sa le cereti actele de infintare?  sa le faci un denunt la DNA ?

# jurist date 2 noiembrie 2014 13:50 +6

Romanul tot roman, pina nu sta la coada si nu se umileste la usa unor hoti nu poate trai. Bai tantalailor, treceti masiv la bota si o sa vedeti ca florea si gasca aia de smecheri se duce singira acasa. Daca sunteti lasi si prosti stati si cotizati. Macar nu mai mincati rahat  impotriva celor curajosi de la bota care sfideaza sistemul mafiot.

# aaa date 2 noiembrie 2014 15:41 +2

si daca trecem la bota, care nu are CAA, de unde naiba o sa ne luam pensiile, peste cateva zeci de ani ??!!

# AA date 2 noiembrie 2014 16:22 +4

La Casa de Pensii a Judeţului de la instanţa de domiciliu.

# jurist date 2 noiembrie 2014 17:13 +11

Stimate aaa, sau avi, legea pensiilor nr.273 iti da posibilitatea sa platesti la sistemul de stat, lunar suma minima de 252 lei pentru pensie. Uite de aici iti vei lua pensia la fel ca si avocatii din unbr bota. Tot la stat platesti si asigurarile de sanatate pentru servicii medicale. Ceea ce platiti la florea e o cacealma, banii vostri sunt in hoteluri si alte ...namoluri. acum o sa vedeti cati dintre voi o sa pupati pensie. Cotoii batrini sau aranjat pe spinarea voastra, voi o sa munciti pina va scot din instante cei de la  s.m.l. in saci de plastic negri.

# yo date 2 noiembrie 2014 13:54 +9

Ma intreb ce diferenta este intre o prostituata care cotizeaza la pestele ei si avocatii de la nea florea. NICIUNA!  :eek:

# aaa date 2 noiembrie 2014 15:39 +2

CHIAR NU INTELEG DE CE SE FOLOSESTE CUVANTUL "EXECUTIE". LEGEA PREVEDE CLAR SANCTIUNEA SUSPENDARII PT NEPLATA COTELOR. DE ASEMENEA, REGLEMENTAREA SUSPENDARII ESTE CEL MAI EFICIENT MIJLOC DE A PASTRA IN VIATA SISTEMUL DE ASIGURARI SOCIALE A AVOCATILOR. daca s-ar abroga aceasta sanctiune, sistemul ar cadea foarte repede, deoarece nimeni nu ar mai achita taxele, stiind ca nu o sa mai pateasca nimic.

# EXECUŢIE date 2 noiembrie 2014 16:24 0

www.manifest-naţional.ro

# DOREL date 2 noiembrie 2014 17:14 +2

:lol: :lol: :lol: AUZI,,, MAREA MASA :lol: :lol: :lol: ,,, ADICA PENTRU SECURISTO BOLSEVICII CARE VA BIRUIESC SI VA SUSPENDA NU REPREZENTATI MAI MULT DECIT ,,O MASA,, ADICA PE ROMINESTE ,, FRAIERII,PROSTIMEA BUNA DE MULS,, EU ZIC CA AVOCATII AR TREBUI SA LASE ORGOLIILE SI SA TREACA LA MASURIRADICALE IMPOTRIVA ACESTOR SECURISTO BOLSEVICI AFLATI IN FRUNTEA CASTEI NEINFIINTATE TRADITIONALE. ALTFEL.......SUSPENDARE SI APOI...DISPARTITIADE PE TABLOR CA ASA CONSIDERA MAFIOTII DE FLOREA SI GASCA LUI CA CEI CARE NU COTIZEAZA CORESPUNZATOR TREBUIE SA DISPARA!!! 

# @aaa.!!!! date 2 noiembrie 2014 18:30 +4

Ai mai pus aceasta intrebare si in alt coment. Atunci si acum trebuie sa pui mana sa citesti legea nr. 273, asa cum f.bine a precizat,, jurist" . Ceea ce fac cei din UNBR> Florea acum arata lipsa de bani din conturile CAA. DE CE nu faceti descarcarea de gestiune ????? un control de fond ar scoate la lumina multe magarii.....UNII au avut nevoie de bani in campania electorala :P :P :P :P

# jurist date 2 noiembrie 2014 19:52 +3

Art.VI din legea pensiilor, care spune ca avocatii si preotii pot  ....

# îîî.... date 2 noiembrie 2014 19:16 +5

Domnule avocat! nu ti-ai platit taxa? Pac.. gata, nu mai esti avocat, Domnule Doctor, ai vreo datorie? pac. nu mai esti doctor. D-le judecator! ai vreo datorie catre Stat? pac....De maine nu mai esti judecator! Ai dye capu vostru, ce de rasu Europei sunteti.Dumnyezo cu mila

# ADEVARUL date 2 noiembrie 2014 19:22 +3

FLOREA ESTE UN SUGACI CARE SE DĂ MARE ȘEF,ESTE...DAR PESTE AVOCAȚII COMUNIȘTI,MAI SUNT OFICII ȘI AZI?BAROUL JUDEȚEA AR TREBUI SĂ FIE UN FEL DE OFICIU AL COMERTULUI CU FUNCTIE DE BAZĂ DE DATE SI GESTIONARE A PANOULUI AVOCATILOR PENTRU TOATĂ SUFLAREA ACESTEI TAGME OROPSITE,EXPLOATATE,NU MAI FURA MĂI JEGOSULE DE FLOREA,CE AVOCATUL PULII ESTI TU?FȚ-ȚI DRAGĂ BAROU SAU AFILIAZĂ-TE UNUIA,VOI SUNTEȚI MULȚI-ABUZATORI-ȚI PROȚTI,AR FI TREBUIT SĂ FI-ȚI DE MULT DESFIINȚAȚI,DIN 1989.

# visu date 2 noiembrie 2014 19:50 +3

Calitatea de avocat nu se poate lua pt neplata ci numai cea de asociat la o asociere ne p,j.!

# Aaa date 2 noiembrie 2014 21:09 +3

calitatea de avocat nu o poate lua nimeni, doar te suspenda, te pune pe drum si gata. Te face ashea indirect sa ramai fara painea cea de toate zilele. Ma-ntelegi? ceva de genu ca pe timpului Nea nicu

# UNBR 2004 date 2 noiembrie 2014 20:06 +6

NE INTREBAM ,OARE CIND II EXECUTATI D-LOR TRADITIONALI PE FLOREA SI IORDACHESCU??? PINA UNA ALTA VAD CA VE EXECUTA EI FARA MILA!!!! CIT MAI SUPORTATI???

# avi avi date 2 noiembrie 2014 20:11 -3

mai pipilica,lasa-te de vrajeli tampite si vezi-ti de oamenii tai.Nici macar cei din jurul tau(2/3)nu posteaza.Esti unicul pe net cu zeci ne pseudonime.Jalnic om esti mai fost,,avocat,, fost,,presedinte,, fost condamnat.Tu intrebi,rtu raspunzi,tu dai cartonase,nu stai la panda sa mai ai vreun motiv de prostari(sic!).Nu mai tine cu donatiile?Iesi in strada cu listele ,poate,poate mai gasesti vreun fraier.

# @avi date 2 noiembrie 2014 21:24 +5

Avi tu nu esti si nu ai fost avocat. Am impresia ca tu vrei sa -l agati pe bota. De ce nu te duci tu la sediu sa te pupi cu bota si pe noi sa ne lasi cu scrierile tale de doi lei

# avi CW V. Ctin, cocosatu fara dinti date 3 noiembrie 2014 14:49 0

avi CW V. Ctin, cocosatu fara dinti, umbla prin Tribunalul Buc. cu pantalonii rosii pe care i-a lasat sotia prostituata cand l-a parasit ! hahaha !

# Baroul Bucuresti publica noutati pentru avocati date 3 noiembrie 2014 14:12 +1

Avocatii romani si straini citesc Hotararea UNBR nr.8 din 10-01-2012  care a infiintat Baroul Bucuresti,publicata in anexa 34 din pagina 274-277 din teza dr.Botomei Vasile  si actul de inregistrare cu CIF 29695330, publicat in anexa 30 din pg.269 din teza de doctorat, ridicata electronic pe www.juridice.ro si www.unbr.info. 

# Nea Vasile... date 3 noiembrie 2014 14:36 0

...ai ''confiscat'' actele baroului Bacau din UNBR Bota, ai zis ca-i independent sil-ai scos din uniune. Pe baza lui si - pt asta o sa faci parnaie - ai ''infiintat'' unebere-ul ala al tau si cateva barouri, in conditiile in care legea interzice expre asta. Si tot ii tragi cu teza ta de doctorat. Daca eram Bota sau mai degraba Nimerincu - te scoteam in suturi si iti luam actele baroului.

# care acte date 3 noiembrie 2014 14:47 0

Tu crezi ca i-a dat Bota vreun act al baroului ? A inventat infiintari de unebereuri prin ,,tezele,, lui de dottorat analfabet !!!

# UNBR-LEGAL date 3 noiembrie 2014 15:41 0

BOTA NU MAI ARE ACTELE ORIGINALE ALE UNIUNII,ACESTEA SE AFLA LAPRESEDINTELE LEGAL ALES ASA CA NU MAI CREDETI PETARDELE CONDAMNATULUI BOTA!!!  www.unbr-legal.ro

# Nimernicu beti vanu date 3 noiembrie 2014 15:55 0

Care acte ? de la Socola ? hahaha !!! http://bota.ro/wp-content/uploads/2014/03/JS3-NEAGU-SUSPENDARE.pdf

# DOREL PENTRU BOTA date 3 noiembrie 2014 17:55 0

BOTA JEGULE ESCROC CONDAMNAT, MACAR NIMERINCU CHIAR DACA BEA O CAFEA SAU UN PAHAR DE VIN LAOCAZII ESTE DE BUNA CREDINTA  INSA TU ESTI UN JEG ORDINAR CONDAMNAT!!!!! SI NU MAI STERGE POSTARILE MELE CARE SPUN ADEVARUL CA NU E FRUMOS!!!!! MAI MULT NIMERINCU NU E EXECUTAT SILIT! NU DEZINFORMA MAI CONDAMNATULE!!!! VEZI CA IN CURIND VEI FI TUEXECUTAT SI AZVIRLIT INTR-O CELULA LA JILAVA ASA CUM MERITI!!!! FUGI DE PE LUJU!!!!! NU UITA SA ITI IEI SLAPII CONDAMNATULE!!

# avi, cocosatul stirb date 3 noiembrie 2014 15:58 0

cocosatule, ce acte are nimernicu ? Nici de la casa nu le mai are ca a fost executat si dat afara!!!  http://bota.ro/wp-content/uploads/2014/07/NIMERINCU-EXECUTAT-SILIT.pdf

# avi coco stirbu date 3 noiembrie 2014 16:00 0

avi e Victor Conatantin, ala stirb de umbla in pantaloni rosii ? Am auzit ca l-a parasit nevasta dupa ce i-a crescut cocoasa: http://portal.just.ro/327/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=32700000000047373&id_inst=327

# Lobotomiei escrocus agramaticus date 3 noiembrie 2014 14:44 0

Ex-avocatul ,,preşedinte”, ,,decan” Botomei Vasile este trimis în judecată în 5 dosare penale: Dottorele Botomiei va fi condamnat pentru inselaciune, fals, ultraj, avocatura ilegala, deturnare de fonduri si evaziunea fiscala ! Miercuri i-o da Suceava pentru ultraj !

# BOTA ESCROCUL CONDAMNAT DEFINITIV CU TERMEN DE INCERCARE date 4 noiembrie 2014 15:05 0

MAI BOTA, MACAR BOTOMEI EDOCTOR 8) IN DREPT!!!1 :lol: :lol:TU CE  PISICA MEA EASTI??? UN CONDAMNAT DEFINITIV!!!! AFLAT IN TERMEN DE INCERCARE! :lol: :lol: !!

# EDOCTOR date 4 noiembrie 2014 15:14 0

Lobotomiei EDOCTOR in agramatisme ca si tine !!!  Sau poate vb limbi straine: ,,EASTI?,,

# Botomel ultrasu ! date 4 noiembrie 2014 15:17 0

Asa e, maine Botomel va fi condamnat la Suceava pt ultraj la politista: http://portal.just.ro/314/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=31400000000075647&id_inst=314

# UNBR-LEGAL.RO date 4 noiembrie 2014 15:30 0

FACEM CUNOSCUT TUTUROR AVOCATILOR NOSTRI SI CELOR CARE VOR SA  INTRE IN PROFESIE CA  PE www.unbr-legal.ro, SITE-UL UNIUNII GASITI TOATE INFORMATIILE INCLUSIV DATELE DE CONTACT ALE UNIUNII SI ALE PRESEDINTELUI NIMERINCU VIOREL. ATENTIE!!!!!!! BOTA POMPILIU ESTE UN ESCROC CONDAMNAT DEFINITIV CARE A DEMISIONAT DIN TOATE FUNCTIILE SI NU MAI ARE CALITATE DE AVOCAT SI PRESEDINTE CA URMARE A CONDAMNARII SALE SI A RADIERII CABINETULUI DE AVOCATURADIN EVIDENTELE ANAF. NU VA LASATI PACALITI DE ACEST ESCROC!!!!!! 

# du-te date 4 noiembrie 2014 15:40 0

du-te ! cand s-au infiintat ,,barourile voastre,, dar unebereul vostru ? cine e decanul vostru in Bucuresti ? dar in Tulcea ? hihihi !!!

# aviana date 4 noiembrie 2014 15:44 0

Uite ce am gasit pe un site: Nimernicu nu e avocat, ci chiar condamnat si dat afara din casa !!! http://bota.ro/wp-content/uploads/2013/03/ESCROCII-NIMERINCU-%C5%9EI-BOTOMEI.pdf

# UNBR-LEGAL date 4 noiembrie 2014 15:56 0

SITE-UL WWW.BOTA.RO  ESTE SITE-UL PERSONAL AL  ESCROCULUI CONDAMNAT BOTA POMPILIU!!! PE ACEST SITE EL SCRIE CE VREA SI DENIGREAZA PE TOTI CEI CAREL-AU DEMASCAT CONTINUIND SA INSELE OAMENII SI SA LE CREEZE IMPRESIA CA E PRESEDINTE!! UNBR-UL NU ESTE ,, AL NOSTRU,, SAU ,,A LUI BOTA,, CI ESTE  AL TUTUROR AVOCATILOR CARE PROFESEAZA LEGAL. ESCROCUL BOTA A FACUT DIN UNBR-UL LUI O AFACERE CARE DIN PACATE S-A DOVEDIT A FI IN SCOPURI DE IMBOGATIRE PERSONALA!!!! CEI CARE INCA MAI CRED IN EL SI-LMAI CONSIDERA PRESEDINTE AU SIVOR AVEA DE SUFERIT NEFIIND PRIMITI IN INSTANTE.

# avi cocosatu stirb date 4 noiembrie 2014 16:00 0

avi, cocosatule stirb, numai tu puteai fi asa de agramaticus: ,,CAREL-AU,, ,,A LUI BOTA,, ,,INCA MAI,, ,,EL SI-LMAI,, ,,AU SIVOR,, !!!  hahaha !!!

# AVOCATURADIN date 4 noiembrie 2014 15:50 0

Ce acte are unebereu lui nimernicu: http://bota.ro/wp-content/uploads/2014/03/JS3-NEAGU-SUSPENDARE.pdf

# DOREL date 4 noiembrie 2014 16:24 +1

D-NA NEAGU NU E CUMVA DOAMNA AVOCAT CAREIA INSTANTA JS3 I-A RECUNOSCUT CALITATEA DE REPREZENTANT SI APARATOR AL UNBR -LEGAL SI I-A DAT AFARA PE CASTRAVETE SI TONE ??? DIN CITE STIU DECIZIA DE LA JS3 ESTE EXECUTORIE!! ASA CA... BOTA, MARS AFARA DIN ACADEMIEI!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

# saraca nEAGU date 4 noiembrie 2014 16:44 0

saraca nEAGU, ea, nimernicu si cocosatu se cred unebere !!! hahaha !

# SARACUL PIPILICA BOTA date 4 noiembrie 2014 16:53 +1

SARACUL PIPILICA BOTA,INCA SE MAI CREDE PRESEDINTE.... :lol: :lol: :lol: :lol: CA NEBUNUL DIN BANC!! :lol: :lol: !!! AM AUZIT  MA BOTA CA DACA ESTI CUMNITE,LA BALACEANCA SAU....LA SOCOLA ITI PUN SI APA IN BAZINUL DE INNOT!!!! HA!!HA!!HA!!! NUMAI BOTA CU MINTEA LUI BOLNAVA MAI POATE DEBITA ASEMENEA ELUCUBRATII PE LUJ :lol: :lol: U!!!

# COCOSATU STIRB date 4 noiembrie 2014 18:09 0

Pe tine te punem sef COCOSATULE, daca vii cu gramatica la zi! Iti admitem cererea, anulam dec de excludere si te punem presedinte ! Si te ascundem cand te cauta politia sau oamenii escrocati! Nu conteaza ca ai cocoasa si nu ai dinti!

# Ai Bota date 5 noiembrie 2014 13:37 0

nu a venit Nimerincu peste tine ? Vezi sa nu te gaseasca in slapi... :D :D :D :D :P

# cocosatu stirb date 5 noiembrie 2014 13:49 0

cocosatule, vino si tu cu nimernicu; sa va facem dintii la amandoi ! 

# gunoiaielor date 5 noiembrie 2014 15:12 0

:-) regretabil este ca c victor are cocoasa si este diform si de dinafara dar bota,tone si restul sint diformi in primul rind pe dinaintru...

# Ovidiu date 3 noiembrie 2014 14:25 +2

Avocati care nu-si platesc taxe si impozite ,suspendati, dar ce spune legea? Eu cunosc la Iasi un avocat,care nu si-a mai platit darile din 2010 si totusi e avocat, l-a avut si tata avocat intr-un proces civil, si-n afara de banii stabiliti prin contract de asistenta juridica avocatul l-a mai tapat pe tata si de gaini, de oua, de vin, de cartofi cu o nesimtire  revoltatoare; plus ca de cate ori venea acasa la tata ,in sat, cerea cate 10 ,5 lei ,in total aproape 100 de lei pe langa contract  si a mai si pierdut procesul.Numele lui Bacauanu Constantin.

# asa va trebuie date 3 noiembrie 2014 15:44 +2

Asa va trebuie daca lucrati  dupa ureche..... :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :P :P :P :P

# abc date 3 noiembrie 2014 20:36 +1

aveti idee cat e punctul de pensie la stat si cat e la CAA ? iata de ce prefer sa ma asigur a CAA !!! si oricum, nu doar prefer, ci sunt obligat potrivit legii.

# ss date 3 noiembrie 2014 22:31 0

De ce nu merge la institutiile statului sa se inregistreze individual pe contract. Care-i mafia sa fiu sluga unor impostori ce mulg nejustificat? 

# excrocul bota date 5 noiembrie 2014 12:27 0

;-) ceea ce este de remarcat ca pe siteul falsului unbr patronat de catre bota c victor apare in continuare ca si avocat.acest impostor incult,cu o cultura gejerala minora a platit excrocului BOTA  2000 ron ca sa poata insela cetatenii naivi ca ar fi avocat iar mai apoi cind turnatorul BOTA  a constatat ravagiile facute de catre acest specimen imund al lumii juridice l-a exclus din profesie.Din fericire atit pentru c victor cit si pentru bota exista cea mai eficienta sanctiune OPROBIUL PUBLIC AL CELOR DEZGUSTATI DE ACESTE Haimanalwe..bota prealca la patirlagele sa iti muncesti cheltuielile de mjudecatA SAU EMIGREAZA SA CERSESTI DONATII CA MAI TOTI CONGENERII TAI TIGANI PE CHAMPS ELYSSE.C VICTOR INAPOI LA BARCI NEMENICULE ! HUO!!!

# avi avi date 5 noiembrie 2014 15:03 0

Ai,bota,ce mai zici acum?Nu vezi ca esti facut cu ou si cu otet(numai bun de salata) de catre toti?Mai ai rupeu de a mai aparea in public?mergi mai la Balaceanca,macar acolo sunt de ai tai.Ai si haine,radio cu galena si te apara niste huidume,fiind,deci,in siguranta.

# avi cocosatu stirb date 5 noiembrie 2014 15:23 0

La Balaceanca e ocupat de cocosatu stirb, nimernicu, lobotomiei si neagu - 4 exclusi care si-au ,,nascut,, 2 unebereuri ! ,,de catre toti?,,  de catre avi doar, ca nu e nimeni asa de agramaticus: ,,Mai ai rupeu,,  ,,de a mai aparea,, ,,mergi mai la,, ,,huidume,fiind,deci,in,,  hahaha !

# bota recidivistul va fi arestat din nou! date 5 noiembrie 2014 15:06 0

# excrocul bota  date 5 noiembrie 2014 12:27 0 ;-) ceea ce este de remarcat ca pe siteul falsului unbr patronat de catre bota c victor apare in continuare ca si avocat.Acest impostor incult,cu o cultura geNerala minora a platit excrocului BOTA  2000 ron ca sa poata insela cetatenii naivi ca ar fi avocat iar mai apoi cind turnatorul BOTA  a constatat ravagiile facute de catre acest specimen imund al lumii juridice l-a exclus din profesie.Din fericire atit pentru c victor cit si pentru bota exista cea mai eficienta sanctiune OPROBIUL PUBLIC AL CELOR DEZGUSTATI DE ACESTE Haimanale..bota MARS La patirlagele sa iti muncesti cheltuielile de judecatA SAU EMIGREAZA SA CERSESTI DONATII CA MAI TOTI CONGENERII TAI TIGANI PE CHAMPS ELYSSE.C VICTOR INAPOI LA FONZI SA ITI PROSTIUEZI SOTIA PROXENET INCULT !NEMEr :lol: NICULE ! HUO!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

# avi CW V Ctin cocosatu fara dinti date 5 noiembrie 2014 15:38 0

Asa e, avi CW V Ctin cocosatu fara dinti, apare pe site-urile noastre, dar un pic EXCLUS DIN PROFESIE ! Curand se vor finaliza dosarele lui avi la IPJ Tulcea si P. J S 3 ! La sbarna cu ,,excrocii,, analfabeti !!!

# BOTA INFRACTORUL date 5 noiembrie 2014 15:34 0

:sad: GITANUL BOTA A UITAT CONCLUZIILE DISTRACTIVEI SI INSTRUCTIVEI NOASTRE DISCUTII PURTATE DESPRE CONSECINTELE NEGATIVE ALE TRADARII CELOR CARE SI-AU INCREDINTAT TEINELE ACESTEI COROPISNITE.DIN FEICIRE UNII DINTRE NOI AM LECTURAT SI UNELE GRIOMARE SI II PROMIT FESTITULUI C AIN SCURT TIMP VA DEVENI NU NUMAI DOCTORANT IN DREPT DAR SI UN PACIENT AL SPITALULUI DE CANCEROSI

# bota sclavul date 5 noiembrie 2014 15:52 0

www.unbr-legal.ro/tabloul-avocatilor :-* constantin m victor.aceasta haimana nu pare in acest tablou ca fiind exclus.si ma bucur pentru ca excrocul va desista infractiunile la care a participat in calitate de complice al excrocului bota-ma refer la cei pagubiti cu 1500 euro sub pretextul unor revendicari fictive,care mai sint si legionari si ca atare inclunati sa ii plateasca pacatosului plata cuvenita faptelor sale-caci plaTA PACATULUI ESTE...TIGANE I-ATI CATRAFUSELE SI ZBOARA PE ALTA CRACA CA TE MUDAREL PAGUBIII..ARASEL MO? AJUNES? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-)

# avi avi date 5 noiembrie 2014 21:11 0

Ai bota,mars la culcare.Nu vezi ca esti facut prf de toti postacii?Nici nu mai poti tine piept cu comentariile tale aiurite.Retrage-te batrane ca e mai bine pentru tine.

# avi nu e avocat date 6 noiembrie 2014 07:15 0

dragi colegi, avi nu e avocat - e un individ cocosat, fara dinti, bolnav si analfabet: INCREDINTAT TEINELE UNELE GRIOMARE C AIN DOCTORANT excrocul va desista excrocului inclunati plaTA TE MUDAREL facut prf!!!!! hahaha !!!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 30.06.2022 – Citu si Orban, pe teava la DNA

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva