27 January 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

FIRMA DE AVOCATURA A ANULUI - Tuca Zbarcea & Asociatii a castigat premiul atribuit de Euromoney pentru expertiza in domeniul litigiilor si arbitrajelor: “Este unul dintre jucatorii de frunte din Romania... Echipa este foarte apreciata pentru activitatea privind solutionarea litigiilor comerciale... Clientii vorbesc in termeni elogiosi... Ne obliga sa punem umarul pentru apararea drepturilor si libertatilor cetatenesti”

Scris de: L.J. | pdf | print

5 June 2020 15:59
Vizualizari: 4091

Tuca Zbarcea & Asociatii a fost desemnata „Firma de Avocatura a Anului din Romania in domeniul Litigii si Arbitraje” in cadrul galei Benchmark Litigation 2020 Europe Awards, organizata de Euromoney Legal Media Group.Potrivit reprezentantilor Benchmark Litigation Europe, Tuca Zbarcea & Asociatii a fost desemnata, in acest an, ca fiind cea mai buna firma de avocatura din Romania in domeniul solutionarii diferendelor.

Si asta pentru ca este unul dintre jucatorii de frunte de la noi si detine o reputatie solida pe piata litigiilor si arbitrajelor, in special in domeniul arbitrajelor internationale.

Florentin Tuca (foto), Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii a declarat: „O recunoastere care ne onoreaza si ne bucura enorm si care inseamna o noua confirmare a calitatilor excelentilor avocati litiganti ai firmei”.


Iata comunicatul Tuca Zbarcea & Asociatii:


"Tuca Zbarcea & Asociatii a fost desemnata 'Firma de Avocatura a Anului din Romania in domeniul: Litigii si Arbitraje' in cadrul galei Benchmark Litigation 2020 Europe Awards, organizata de Euromoney Legal Media Group. 

Euromoney Legal Media Group a organizat editia a doua a ceremoniei de decernare a premiilor pentru cele mai bune firme de avocatura in domeniul litigiilor si arbitrajelor: Benchmark Litigation 2020 Europe Awards. Cele 79 de distinctii din acest an au revenit firmelor de avocatura, echipelor si avocatilor specializati in solutionarea litigiilor cu cele mai spectaculoase realizari in ultimele 12 luni.

Din Romania, 8 societati de avocati au intrat in competitia pentru premiul 'Firma de Avocatura a Anului in domeniul: Litigii si Arbitraje'.

Potrivit reprezentantilor Benchmark Litigation Europe:
'Tuca Zbarcea & Asociatii a fost desemnata, in acest an, ca fiind cea mai buna firma de avocatura din Romania in domeniul solutionarii diferendelor. Intai, este unul dintre jucatorii de frunte din Romania si detine o reputatie solida pe piata litigiilor si arbitrajelor, in special in domeniul arbitrajelor internationale. De asemenea, echipa este foarte apreciata pentru activitatea privind solutionarea litigiilor comerciale.

In general, firma a continuat sa aiba o prezenta sustinuta pe piata locala, evidentiindu-se prin practica variata si instrumentarea de cauze complexe. Nu in ultimul rand, clientii vorbesc in termeni elogiosi despre Tuca Zbarcea & Asociatii, remarcand faptul ca detine o echipa de Avocati foarte buni, pasionati de munca lor, [cu] excelente abilitati juridice',
a declarat Danielle Ngwana-Joseph, Editor al Benchmark Litigation Europe.

De asemenea, Florentin Tuca, Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii a adaugat:

'O recunoastere care ne onoreaza si ne bucura enorm si care inseamna o noua confirmare a calitatilor excelentilor avocati litiganti ai firmei. In plus, este un premiu care, in aceste vremuri tulburi, ne obliga sa punem umarul pentru apararea drepturilor si libertatilor cetatenesti, inclusiv a dreptului la aparare si a dreptului la un proces echitabil'.

Premiul 'Firma de Avocatura a Anului din Romania in domeniul: Litigii si Arbitraje' este una dintre cele mai prestigioase distinctii conferite de o publicatie internationala pentru expertiza in domeniul litigiilor si arbitrajelor. Aceasta recunoastere completeaza recunoasteri similare obtinute recent din partea editorilor Chambers & Partners, Legal 500 si Global Arbitration Review (GAR).

Astfel, pe langa faptul ca este cotata pe prima pozitie in aria Dispute Resolution de catre Legal 500 EMEA si Chambers Europe, Tuca Zbarcea & Asociatii a fost si in acest an apreciata de publicatia Global Arbitration Review pentru activitatea in domeniul arbitrajelor internationale, fiind nominalizata printre cele mai puternice firme de avocatura din lume in aceasta materie in ghidul GAR 100 – editia 2020.


De asemenea, Robert Rosu, coordonatorul departamentului de litigii si arbitraje interne al Tuca Zbarcea & Asociatii, este considerat a face parte din elita 'Hall of Fame' a avocatilor aflati in varful ierarhiei profesionale, in editia 2020 a Legal 500 - EMEA.

Lista premiantilor din cadrul Benchmark Litigation 2020 Europe Awards este disponibila aici –

https://benchmarklitigation.com/NewsAndAnalysis/Benchmark-Litigation-2020-Europe-Awards-Winners-Announced/Index/5704”.

 

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.01.2023 – Favoritul pentru sefia PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva