23 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

Florentin Tuca, in finala British Legal Awards pentru premiul „Managing Partner-ul Anului din Europa”

Scris de: L.J. | pdf | print

29 November 2011 17:41
Vizualizari: 11828

 

Londra, 29 noiembrie 2011: Florentin Tuca (foto) fondator si Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii, a fost nominalizat de catre cei 21 de membri ai juriului constituit de cunoscuta publicatie britanica Legal Week pentru premiul „Managing Partner-ul Anului din Europa”, alaturi de alti cinci avocati coordonatori sau fondatori ai unor firme internationale de avocatura. Avocatul roman este singurul reprezentant al tarii noastre calificat in finala acestei competitii. Potrivit organizatorilor, avocatii coordonatori si fondatorii aflati in cursa pentru premiul „Managing Partner-ul Anului din Europa” au demonstrat abilitati de lider, viziune strategica, orientare catre nevoile clientilor, angajamentul fata de promovarea egalitatii de gen si CSR, implicarea in comunitate.


Trofeele British Legal Awards, decernate de publicatia londoneza Legal Week, sunt cele mai prestigioase premii adresate comunitatii juridice din Marea Britanie. Distinctiile din acest an vor fi decernate in 22 de categorii, in recunoasterea performantelor individuale si de grup ale firmelor de avocatura din Marea Britanie, precum si departamentelor juridice din cadrul corporatiilor britanice. Separat, doar cinci premii sunt oferite firmelor internationale de avocatura, si anume premiul „Firma de Avocatura a Anului in Europa”, premiul „Echipa de Avocati a Anului din Europa”, premiul „Managing Partner-ul Anului din Europa”, premiul „Biroul de Avocatura al Anului din Londra” si premiul „Firma de Avocatura a Anului din Orientul Mijlociu si Africa”.

Lista finalistilor include peste 80 de firme de avocatura, printre care Addleshaw Goddard; Akin Gump Strauss Hauer & Feld; Arnold & Porter; Ashurst; Baker & McKenzie; Berwin Leighton Paisner; Cleary Gottlieb Steen & Hamilton; Cuatrecasas Gonçalves Pereira; Dewey & LeBoeuf; Freshfields Bruckhaus Deringer; Garrigues; Gomez-Acebo & Pombo; Herbert Smith; Hogan Lovells; Latham & Watkins; Linklaters; Norton Rose; Reed Smith; Shearman & Sterling; Simmons & Simmons; SJ Berwin; Skadden Arps Slate Meagher & Flom; Slaughter and May; Taylor Wessing; Travers Smith; Weil Gotshal & Manges; Wragge & Co.

Cu peste 20% mai multe candidaturi fata de 2010, competitia din acest an se anunta stransa. Castigatorii vor fi anuntati in cadrul galei de premiere ce va avea loc la Londra in data de 1 decembrie si care reuneste anual cateva sute de reprezentanti ai comunitatii juridice din Marea Britanie si Europa Continentala.

Mai multe detalii despre ceremonia British Legal Awards pot fi obtinute pe site-ul http://www.britishlegalawards.com

Despre Tuca Zbarcea & Asociatii:

Cu o echipa formata din 90 de avocati in cadrul biroului din Bucuresti, dintre care 21 sunt parteneri, Tuca Zbarcea & Asociatii opereaza un sediu secundar in Cluj-Napoca, care functioneaza in asociere cu Nistorescu, somlea & Asociatii, cat si un birou de reprezentanta in Madrid, Spania. Totodata, firma a stabilit o colaborare strategica pe principiul „best friend” cu firma de avocatura turcan Cazac, liderul pietei de avocatura de business din Chisinau, Republica Moldova.

Tuca Zbarcea & Asociatii ofera asistenta juridica in toate domeniile dreptului, fiind recomandata de prestigioase directoare internationale de specialitate pentru serviciile in domenii precum drept societar si comercial, fuziuni, achizitii / privatizari, litigii si arbitraje internationale, energie si resurse naturale, drept financiar-bancar etc.

Tuca Zbarcea & Asociatii a primit numeroase recunoasteri si distinctii pe plan local si international, fiind castigatoarea premiului „Firma de Avocatura a Anului” in ultimii patru ani si desemnata „Cea mai inovatoare casa de avocatura din Europa Continentala” de catre Financial Times. De asemenea, firmei i-a fost acordata cea mai importanta distinctie a directorului international de specialitate Chambers Europe – premiul „Law Firm of the Year” (Chambers Europe Awards for Excellence 2010), precum si cel mai important premiu regional atribuit de revista britanica The Lawyer – „Firma de Avocatura a Anului pentru Europa de Est si Balcani” (The Lawyer European Awards 2010).

 

Comentarii

# augusta.tigra date 29 November 2011 22:09 -1

Felicitari!

# Bravo!!! date 30 November 2011 10:01 -1

Felicitări!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 22.05.2024 – Belea pe capul lui Florenta

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva