19 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

FOTOGRAFIE INEDITA CU CSM-ISTUL KARATIST - Judecatorul Vasilica Danilet, in tinuta de plaja, la Eforie Sud, in august 2012! Magistratul a intocmit o surprinzatoare lista a situatiilor publice din categoria ”viata privata” si ”viata privata sociala”. Membrul CSM afirma ca daca o persoana publica are o amanta, e de interes public doar daca ”se vede cu ea in urma unor calatorii platite din bani publici”!

Scris de: L.J. | pdf | print

5 October 2012 16:33
Vizualizari: 11616

Judecatorul Cristi Vasilica Danilet (foto), membru CSM, pare sa nu aiba liniste de cand Lumeajustitiei.ro a publicat fotografiile in care magistratul a fost surprins la buricul gol intr-un local public sau in care isi etaleaza abilitatile sportive de karatist prins in „triunghiul mortii”. Dovada sta in postarile pe care magistratul CSM le face in ultima perioada pe reteaua publica de socializare Facebook. Desi fotografiile publicate de Lumeajustitiei.ro sunt luate chiar de pe pagina de Facebook a judecatorului Cristi Vasilica Danilet, cu exceptia fotografiei la buricul gol - care este achizitia noastra proprie, magistratul nu ezita sa le ofere cititorilor lui exemple de situatii si fotografii care, potrivit acestuia, ar reprezenta o incalcare a intimitatii vietii private a unui personaj public.


Mai mult, Danilet scrie de mama focului ce crede ca inseamna viata publica, viata personala si, atentie, viata privata sociala. Daca tacea, sau mai bine si daca nu scria, filosof ramanea! Lumeajustitiei.ro publica azi, 5 octombrie 2012, o fotografie postata chiar de catre judecatorul Danilet pe pagina sa de Facebook. Asadar, intrucat aceasta reteta este una publica, de socializare, nu mai poate fi vorba de caracterul privat al unei poze data publicitatii chiar de catre personajul ce apare in fotografie, imbracat sumar, pe un fundal cu rasarit de soare la mare, de la Eforie Sud, realizata in luna august 2012, luna in care Romania clocotea in apele unui cvorum impus ilegal la referendum.

Despre amante si restaurante!

Cristi Danilet a postat, vineri, 5 octombrie 2012, pe pagina personala de Facebook un text in care prezinta ipostazele publice care ar intra – in opinia sa - in categoria ”viata privata” dar si ”viata privata sociala”. Una dintre situatiile prezentate de magistrat este cea care se refera la decizia unei persoane publice de a-si face o operatie de schimbare de sex, aspect care – zice el - tine de viata privata, sau cea in care exista o amanta, chestiune despre care subliniaza urmatoarele: ”Daca o persoana publica are o prietena, amanta, sotie etc, identitatea acesteia si tipul relatiei tine de viata lui privata (se numeste viata privata personala). Daca se vede cu ea in urma unor calatorii platite din bani publici, e de interes public". Danilet trece cu vederea o chestiune grava ce tine de moralitate, sustinand, din cate intelegem noi, ca un magistrat sau o persoana care ocupa o functie de demnitate publica, chiar daca e casatorit, are voie sa-si insele nevasta, sa aiba o amanta – pentru ca, deh!, tine de viata privata - dar totul e sa n-o distreze pe bani publici.

Pe de alta parte, continuandu-si pledoaria, magistratul Danilet ofera exemple de situatii din viata privata sociala”. Astfel, Vasilica Danilet descrie ipostaza in care o persoana publica se afla la plaja sau ”serveste ceva intr-un local”. Potrivit judecatorului, actiunea din restaurant devine publica in momentul in care persoana publica ”scoate legitimatia sa ii scoata afara pe toti” sau ”sa obtina un discount”. Altfel, ”tine de viata lui privata cu cine e, cat sta si ce serveste”. Domnul Danilet nu a inteles nici acum ca localul, restaurantul, clubul de noapte, nuntile botezurile, cununiile in aceste locuri, plaja, cararile de munte, aeroporturile etc, sunt locuri publice, mai putin toaletele din interiorul lor, iar un magistrat trebuie sa aiba grija si la reputatia locului unde intra sa ia masa, dar si la atitudinile pe care le are atunci cand exista ”observatori” in preajma.

Invataturile magistratului catre ”fiii” patriei

Judecatorul Cristi Danilet explica in postarea sa publica si cum e cu iesitul la cumparaturi sau plimbarile prin parcuri ale unei persoane publice, dar si cu graviditatea (n.red.- care, de la o anumita luna in sus, e vizibila cu ochiul liber, dar cica n-are voie nimeni sa scrie asta chiar daca e de notorietate, la un moment dat, ca o femeie este insarcinata). Lecturati, va rugam:

"Uneori persoana publica se afla in ipostaze publice si totusi poate fi vorba de viata lui privata. Mai jos, cateva exemple:

Daca o persoana publica este la birou si vorbeste la telefonul de serviciu cu cineva din familie, e de interes public cat a vorbit si pe ce bani, dar tine de viata privata continutul discutiei.

-Daca o persoana publica este pe strada la cumparaturi e de interes public daca asta se intampla cand ar fi trebuit sa fie la serviciu. Dar daca nu e in timpul orelor de program e viata lui personala cu privire la unde se duce, ce cumpara si cat il costa.

-Daca o persoana publica intra intr-un local si serveste ceva e de interes public daca scoate legitimatia sa ii scoata afara pe toti afara sau sa obtina un discount, dar tine de viata lui privata cu cine e, cat sta e si ce serveste (se numeste viata privata sociala). La fel daca e la plaja.

-Daca o persoana publica se duce la o toaleta publica, tot ce tine de satisfacerea nevoilor sale tine de viata sa intima.

-O anumita inclinatie sexuala sau schimbarea de sex tine de viata sexuala, care e un aspect al vietii private. Daca persoana publica hartuieste sexual un coleg la birou, e de interes public (n.red.- noi zicem ca e chiar penala chestia...)

-Daca o persoana publica e in intr-un loc public, cum ar fi un parc, unde se plimba cu copiii sai, e viata lui de familie.

-Daca o persoana publica are o prietena, amanta, sotie etc, identitatea acesteia si tipul relatiei tine de viata lui privata (se numeste viata privata personala). Daca se vede cu ea in urma unor calatorii platite din bani publici, e de interes public.

-Daca o persoana sufera de o boala (cum ar fi SIDA) sau de o anumita stare a corpului (graviditate) aceasta tine de viata sa privata

Danilet, in tinuta de plaja, captand aerosoli!

Desi nu conteneste sa atace institutiile media pentru ca l-ar fi expus publicului in ipostaze mai putin demne de un magistrat de la Consiliul Suprem al Magistraturii, Danilet se expune personal in fata a mii de utilizatori ai retelei de socializare Facebook. Printre ultimele poze postate de insusi judecatorul de la CSM se afla si o fotografie in care magistratul, imbracat intr-un maiou rosu si slip albastru, sta pe plaja, pe malul marii, cu mainile incrucisate in fata mirificei naturi, la rasarit de soare, cand se spune ca e bine pentru organism sa capteze aerosoli. Din descrierea judecatorului aflam ca fotografia a fost realizata in ”rasarit de soare la mare”, la Eforie Sud, in luna august 2012. Imaginea vorbeste de la sine. Comentariile va apartin.

 

*Cititi aici si ”JUDECATORUL DANILET, IN PUBLIC, LA BURICUL GOL”

*Cititi aici si ”KARATISTUL S-A RABLAGIT – Judecatorul Cristi Vasilica Danilet recunoaste public ca nu mai poate face spagatul intre scaune. Atentie insa, Danilet a avertizat: “triunghiul mortii il fac impecabil”

Comentarii

# Nu e vina lui date 5 October 2012 16:50 +22

Nu e vina acestui personaj sinistru ca polueaza cu imaginea si numele sau spatiul public. Vinovata este cea care i-a creat conditiile pentru ascensiunea in CSM, Monica Macovei. Insa, daca nu va fi revocat cat mai urgent din CSM, alaturi de toti membrii acestui for, Danilet va reusi sa umple de rusine intregul sistem judiciar.

# Caricaturica date 5 October 2012 19:35 +8

Ce dracu' face in prima poza? Se pregateste sa faca podu'?

# lache luciano date 6 October 2012 12:36 +3

Ei as...dorea sa para atletic ca mircea badea :lol:

# Fotomodele date 6 October 2012 15:27 +2

Ba, v-a dat ordin de zi pe unitate sa va faceti poze si sa le publicati peste tot? Ca vad ca si Macovei a poza in nu stiu ce revista. Ce dracu, dupa ce ca sunteti urati cu spume, in loc sa va puneti o masca si sa evitati aparitiile publice, voi va exhibati peste tot? Fac batranii infarcturi cand va vad si Ministerul Sanatatii nu are bani de tratamente!

# Gandire cu premeditare date 7 October 2012 20:21 0

Prin manevra asta de cambrare, umerii sibiectului par foarte ingusti, contrar intentiei atletului. Vasilica! Gandeste inainte de a mai face o miscare!

# Danilet si reperele morale date 6 October 2012 14:58 +2

Daca a ajuns Danilet sa fixeze reperele morale ale societatii romanesti chiar ca tara asta nu mai are nicio sansa. El care e in stare de orice smenuri judiciare pentru a diminua obligatia de plata a pensiei de intretinere propriului copil. El care a ajuns sa fie dat in judecata de proprii parinti pentru intretinere. El care pozeaza in ipostaze nedemne pentru un judecator. El da acum sfaturi, tine lectii despre conceptele de interes public si viata privata si judecata in proceduri disciplinare pe magistrati stabilind alaturi de ceilalti imorali si retarzi din CSM daca judecatorii au incalcat sau nu deontologia profesionala. Daca aceste specimene nu sunt revocate urgent din CSM inseamna ca in Romania nu exista nici justitie nici judecatori. E de neiteles cum judecatorii nu se trezesc si nu-i revoca pe aceste rusini.

# Monsters Inc. date 6 October 2012 22:05 +3

Mi se parea ca Vasilica arata rau in poze....dar...astazi am vazut-o pe Macovei pozand pentru nu stiu ce revista. Doamne Dumnezeule, s-a facut remake la Familia Addams si eu n-am stiut?

# SPIRALA MISA? date 5 October 2012 16:59 +8

Are vreo legatura cu adunarile yoghinilor lui Grieg?

# Maria date 6 October 2012 10:06 +2

Buna intrebare ! Doar madam Macoveiiiiiiiiii face parte din adunarea lui Grieg .

# emil date 5 October 2012 17:17 +16

Personajul acesta pe nume Danilet  este asa de ingust la minte si tupeist  incat nu-si da seama cat de penibil este.M-am saturat sa mai vad caricatura aceasta de om,incat mie imi este rusine de nesimtirea lui.

# ANDU date 5 October 2012 17:36 +14

EU NU INTELEG,CUM UN ASEMENEA INDIVID INFECT SI FARA COLOANA VERTEBRALA A AJUNS SA FIE JUDECATOR. IN ORICE TARA NORMALA ASTA ERA MATURATOR. NUMAI IN ROMANIA II POSIBIL ASA CEVA. O INTREBARE SI MAI BUNA AR FII,CE FEMEIE NORMALA,S-AR CULCA CU UN ASEMENEA JDER JEGOS? O ALTA INTREBARE AR FII CE FEMEIE NORMALA LA CAP,AR FACE COPII CU UN ASEMENEA PERSONAJ? SI ULTIMA INTREBARE,CUM II POSIBIL CA UN PACALICI CA ASTA,SA SE FII CASATORIT DE 2 ORI,SI SA AIBA 2 COPII CU 2 FEMEI DIFERITE. HAI SA SPUNEM CA II O FEMEIE ASA DE BOLNAVA MINTALA SA SE CULCE,CASATOREASCA SI SA FACA UN COPIL CU RATONU ASTA,CARE FACE DE RUSINE SPECIA UMANA,DAR 2,II PREA MULT.

# Fetisuri date 5 October 2012 17:39 +3

S-a`nmultit perversele de la o vreme...ce sa-i faci.

# Morala: date 5 October 2012 17:49 +2

Prostitutio in integrum

# yorick date 5 October 2012 18:12 +7

Cretinul asta care numai el stie cum a ajuns judecator are o fata care cere palme(ma ofer sa i le dau cu bucurie !).Uitati-va la schilodul cu capul mare cum in aceasta foto trage cat poate umerii inapoi ca sa apara vezi Doamne mai lati ! Suntem condusi nu numai de ticalosi ci si de schizofrenici,retardati etc.

# Lulutu date 5 October 2012 19:23 +5

Ce dracu bagati panarama asta sifilitica in sama?Lasati dracu tristu asta in pace ca parca ii FOAMEA in curu gol. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :oLipseste LAIE CHIORU de la tricoceni.

# xxx date 5 October 2012 20:07 +4

ce ciolanase scofalcite are baiatu1 si a facut pozisoara asta pe lumina putinica sa nu i se vada slipul ud! daniletule, cum dracu sa zici chestia aia cu graviditatea si aia cu amanta i clatorie pe bani publici? te-ai tacanit asa rau? si salariul mataluta tot din bani publici e luat! hahahahahahahahahaha

# Andrei G. date 5 October 2012 20:13 +2

M-am saturat de atitutinea basista(dar nu numai) de a demoniza presa cand iti scormoneste prin dulap. Danilet ori e nepermis de naiv(prost), ori se viseaza la Kapatos in locul Crudutei. Magistratii isi fac rau singur tolerand un astfel de "showman" expirat.

# bombi date 5 October 2012 21:00 +1

daca le place, inseamna ca sint exact ca el, sau pe langa el, dar tot ca el. justitia e chioara, si are cu cine semana!

# LICA date 5 October 2012 23:09 +2

UN RAHAT PANSAT. DACA AS FI FEMEIE NU M-AS CULCA CU ACEASTA RAPANDULA CU MUTRA DE MILOG NICI PE BANI .

# Pandelica Fara Frica date 6 October 2012 02:50 +2

Ce aveti, ma, gusterilor, cu el? Latrati precum cateii sterilizati cand vi se da comanda! Tu, "Lica", spui ca, daca ai fi femeie, "nu te-ai culca cu aceasta rapandula cu mutra de milog nici pe bani". Sa inteleg ca te dai barbat si o faci pe gratis? Tu, "Caricaturica",etalon de frumusete in viata virtuala, te intrebi ce-i cu poza omului. Sa ne intrebam pe ce criterii este aleasa? Nu toti au norocul sa fie si frumosi, si fotogenici precum tine. "Spirala MISA": maestre, esti genial! Sherlock Holmes ar crapa de invidie pentru rationamentul tau profund. Mars la culcare, ca te-ai extenuat! "Emile", cu ce unitati l-ai evaluat, nene, sa vezi cat de ingust la minte este Danilet? Si in comparatie cu cine? Pai, hai sa-ti spun ca este atat de ingust la minte, incat este, daca nu ma insel, primul care a inceput sa admita cererile de restituire a taxelor auto, facand o aplicare corecta a dispozitiilor Tratatului UE. 

# Caricaturica date 6 October 2012 11:49 0

Ai ghicit, sunt chiar un oarecare exemplu de frumusete. Dar nu despre uratenia lui Danilet vorbeam, ci despre faptul ca face PODUL. Este o figura de gimnastica, te curbezi exact asa cum incepe sa faca etalonul tau de frumusete. Hai pa!

# Pandelica Fara Frica date 6 October 2012 03:03 +1

continui pentru nea "Emil": so, omul a trecut de niste examene profesionale serioae, de care nu prea reusesc multi sa treaca. Talica cu ce fapte de bravura te lauzi? Eu zic ca ar trebui instituita o conditie cenzitara pentru dreptul de a comenta, pe criteriul a ceea ce ai facut pana acusica in viata.  Ne sutor ultra crepidam, iti spune ceva :lol: ? "Andule", o singura remarca: conditionalul optativ al verbului "a fi" se formeaza din auxiliar si infinitivul verbului, care are un singur "i". Cu asta am spus totul. Mars la REBU, istericule! "Fetisuri"si "Morala": ce mai e pe la voi, prin baroul Bota? Ratatilor! "Yorick": jignesti gratuit, si esti si prost dovedit: daca-ti tragi umerii inapoi, nu par mai lati, pari mai ingusti. Te oferi sa dai palme mereu sub protectia anonimatului. Esti terbili de curajos, ma amuzi, sa stii! Roag-o pe mu****** sa spuna ca dansa a scris in gluma, in caz ca te gaseste Danilet si-ti cere sa va-mpartasiti prieteneste o serie de palme cazacesti din alea de care

# Morala date 6 October 2012 21:06 +2

@Vasilica fara frica:Eu ti-am vorbit frumos, nu ti-am zis ca esti botist (nu are legatura cu Bota) desi pari. Mergi pe drumul tau de activist de partid, aschimodie, daca nu esti intreg cu creierul din capul tau suna la salvare nu comenta pe luju!

# Pandelica Fara Frica date 6 October 2012 03:14 -1

ai tu in oferta. Haishu Uke, in limbaj tehnic de specialitate :-). Danilet stie ce scriu aici. Tu...shorik te-ai nascut, shorick o sa mori. Indiferent cand va fi Ignatul ala pentru tine. "Lulutule", tata, tu esti bine intentionat la origini cand spui sa fie lasat in pace, de aia te trimit acolo. Meri cu bine, Lulutule! "xxx": de ce nu pui, tata, o poza cu fizicu matale burtos si atragator? Sa vedem cu cat esti mai seduisant in comparatie cu omul pe care-l jignesti tu cu atata dezinvoltura  :lol:. Esti singurul prost dintre fratii tai, asa-i? "Andrei G" , "bombi": no comment, cowboilor! V-a iesit singurica mintea la parada. Vai mama voastra, a tuturor! INTEGRILOR! FRUMOSILOR! CHIPAROSILOR! Si, mai ales, INTELECTUALILOR! :lol: :lol: :lol:

# pandelica.... cu frica date 6 October 2012 10:37 -3

Vasilica, nu ai avut somn azi noapte si te luasi de toti postacii? Vezi mamica ca lumea iti stie stilul. Tare poza de la mare. Te-ai mai ingrasat, cred ca tre sa mergi la sala!Integrule!

# Laurenţiu date 6 October 2012 19:23 0


Citeza pe Pandelica Fara Frica
Danilet stie ce scriu aici.
Măi, Pandelică, tu pari a fi un "admirator" al buricatului din poze ;-)

# Piei drace! date 6 October 2012 20:47 0

Pandelica daca ai fi raspuns unui comentariu ziceam ca e o "coincidenta" dar cand tu te-ai luat la tranta dreapta cu tot tomberonul de comentarii atunci:I.Eu am oaresce cunostinte de grafoscopie, nu cumva esti "un admirator"?II.Cand te apuci sa aplici tehnici articulare si de strangulare fiecarui comentariu, zic ca mataluta suferi de o frustrare sora cu mama psihozei acute;III.Poza mataluta e arta pura, in chipul sculptat în in format jpg îndoielile dispar, căutătura este dreaptă, coloana vertebrala este franta dar nimeni nu-i perfect.In concluzie este o adevarata fresca pentru posteritate (aista nu vine de la posterior, deci arunca alifia din mana si nu te imbujora ca fata mare la maritis).Portretul este completat sublim prin palpabila realitate a peisajului din fundal (nu te intoarce ca nu vine de la fund);IV.Cum a aparut Mona in pictoriale sexy ti-ai aratat si mataluta muschiuletul file in poze, nebunaticule mic.

# Mai sa fie date 6 October 2012 21:36 0

...ce performanta fârtate,daca-l vedeti pe Pantelica !Păi, sa-l credem pe DOREL cand ne tot avertiza ”suntem inregistrati ,filmati,in permanența supravegheați”-credeam ca glumește!

# Aghiuta date 6 October 2012 22:01 +1

Si in ce constau cunostintele tale de grafoscopie, o, eruditule? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D!!!! E plin p`aci de trepanati ca voi!!! : - )))))))

# Expertiza grafica: date 6 October 2012 22:19 +2

E iarnă. Pe zăpadă, DNA-ul găseşte scris, cu urină, în faţa CSM-ului "Danilet este cel mai frumos, cel mai destept, cel mai integru, cel mai cel....". Rezultatul: Urina e a lui Danilet dar scrisul îi aparţine Monicai Macovei.

# Cel mai cel date 6 October 2012 22:31 -1

Dar cum a scris: direct cu "stiloul" lui sau a luat "cerneala" intr-un borcan?

# Cel mai cel date 6 October 2012 22:33 -1

Dar cum a scris: direct cu "stiloul" lui sau a luat "cerneala" intr-un borcan?

# Av."Constitutional" date 6 October 2012 08:18 -2

 Chiar este simpatic si  foarte legist , mi-au placut comentariile  facute de el , de ce sa ne luam de om aiurea , doar asa din invidie. ?! :-|

# Goguta date 6 October 2012 09:00 0


Citeza pe Av."Constitutional"
 Chiar este simpatic si  foarte legist , mi-au placut comentariile  facute de el , de ce sa ne luam de om aiurea , doar asa din invidie. ?! :-|
....Bai Alberto, te stiam basist dar chiar asa! Sa apreciezi delatiunile si ironiileunuia in detrimentul altora este ceva normal pentru tine. Credeai ca scapi sub alt pseudonim?...Pentru Pandelic(a)tele romane--ai scris furmos si corect insa, cred ca partea aia cu cenzura iti arata apartenenta la casta "superiorilor", a celor "uber ales", astfel incat te sfatuiesc (gratis) sa ceri suplimentarea gramajului pastilelor pe care le iei....Poate iti mai taie din greata cand te privesti in oglinda, duduie!

# S.O.S. date 6 October 2012 21:26 +3

Acesta fiind un site juridic rog un avocat sa ma lamureasca ce demersuri legale pot face in urmatoarea speta: ieri am intrat pe acest site si cu prilejul vizionarii pozelor mi s-a provocat un avort , nu m-am intors bine de la maternitate ca m-a sunat sora mea care si ea a vazut pozele si a ramas frigida, acum cateva secunde ma suna vecina care din aceeasi cauza a facut hepatita....In aceste conditii putem sa solicitam daune in instanta pe motiv de uratenie absoluta si sa solicitam interzicerea publicarii pozelor cu Danilet?Va multumesc!

# elena date 6 October 2012 21:52 +4

danilet = rahat flexat = moaca de razatoare cu mustati = un scremut japonez din filmele cu prosti

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 18.06.2024 – Sentinta TMB motivata dupa 16 luni

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva