29 noiembrie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

FRICA DE A TACEA – Medicul Lucian Duta denunta “Romania esuata”: „Politica sanitara a Romaniei este o imensa minciuna si aproape criminala prin incompetenta si nesimtire, atata timp cat nu exista testare gratuita in masa si izolarea pacientilor pozitivi (indiferent daca sunt vaccinati sau nu), dar mai ales prin lasarea bolnavilor fara acces la tratamente eficiente… Romania refuza sa cumpere tratamentul”

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

24 octombrie 2021 13:39
Vizualizari: 5667

Spre cinstea lor, exista nu si medici care denunta public criminala prestatie din pandemie a regimului Iohannis-Citu-Arafat, care ii lasa pe romani sa moara cu zile, in loc sa cumpere medicamentele despre care s-a dovedit deja ca pot salva vietile bolnavilor de COVID-19. Si totul se trage din disperarea guvernarii PNL de a ne baga pe gat vaccinarea, fara sa sufle un cuvant despre ineficacitatea vacinurilor in fata coronavirusului, acuza medicul Lucian Duta (foto) duminica, 24 octombrie 2021. Si nici despre efectele secundare ale vaccinurilor, adaugam noi.Intr-o postare pe Facebook intitulata „Frica de a tacea”, fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate enumera foarte clar tratamentele a caror eficacitate a fost probata in lupta cu coronaviroza: anticorpii monoclonali, Favipiravir, Tocilizumab si Arbidol. Autoritatile din Romania refuza sa achizitioneze aceste tratamente, in timp ce Ungaria si-a construit deja trei fabrici, subliniaza Duta.

Cu privire la ineficacitatea vaccinurilor in fata SARS-CoV-2, fostul sef al CNAS da exemplu de doi medici vaccinati cu trei doze: unul a murit, iar celalalt este in stare critica.


Iata ce a scris Lucian Duta pe Facebook:


Frica de a tacea

Inteleg frica de a vorbi. Chiar foarte bine, pentru ca o simt de mult. Dar uneori frica de a tacea este mai mare. In cartea 'Jurnalul fericirii', tatal marelui Steinhardt il indeamna sa nu-si denunte prietenii, chiar daca trebuie sa mearga la inchisoare. Pentru ca, spune el, daca o faci, s-ar putea sa ai zile mai bune, dar nopti infioratoare. Iar daca esti corect si nu pactizezi cu sistemul, vei avea zile grele dar nopti linistite.

Medicina nu este o stiinta exacta, iar capacitatea ei de a da raspunsuri complete la cauze de boala si mai ales de a oferi tratamente este de multe ori limitata. De aceea, orice faci in meseria asta trebuie sa fie bazat pe dovezi extrem de solide si sa te feresti cat mai mult de a face rau. Raul in medicina il faci prin incompententa sau, si mai rau, prin tacerea determinata de frica.

Te vaccinezi sau nu te vaccinezi este cam la fel cand te intalnesti cu virusul. Adica te poti infecta in ambele situatii, transmiti boala si poti dezvolta simptome specifice. Care trebuie sa fie tratate. Daca ai cu ce, pentru ca in Romania NU exista tratamente disponibile nici acum. Si DA: in celalalte tari europene, aceste tratamente exista si se dau bolnavilor vaccinati sau nu inca de la primele simptome, pentru ca sunt depistati timpuriu printr-o campanie de testare agresiva si gratuita.

NU este corect sa vaccinezi bolnavi cu istoric de boala recenta sau – si mai rau – bolnavi infectati. De aceea, este corect sa ne testam inainte de vaccinare. Politica sanitara a Romaniei este o imensa minciuna si aproape criminala prin incompetenta si nesimtire, atata timp cat nu exista testare gratuita in masa si izolarea pacientilor pozitivi (indiferent daca sunt vaccinati sau nu), dar mai ales prin lasarea bolnavilor fara acces la tratamente eficiente. De aceea, ii atentionez pe apostolii vaccinarii: vedeti ca daca va imbolnaviti, si voi veti avea nevoie de tratament. Nu mai credeti minciunile propagate ca toti veti face forme usoare, pentru ca nu e asa! Cunosc cel putin doua cazuri de medici vaccinati cu trei doze: unul a murit, iar celalalt se zbate intre viata si moarte. Si le cunosc si colegii mei, dar tac! Care daca sunt atat de convinsi de necesitatea vaccinarii, ar trebui sa fie la fel de fermi si de nevoia legitima de a oferi pacientilor tratamente eficiente, dar care nu exista la noi. Si ii invit sa fie la fel de persuasivi si fermi. Pentru ca altfel nu mai sunt corecti cu meseria pe care si-au ales-o si mai ales cu pacientii!

Stiu ca ma repet, dar o fac constient pana cand lucrurile se vor indrepta, pentru ca nu vreau sa fiu complicele unui sistem criminal si mai ales pentru ca sunt medic:

1. Exista tratament specific cu anticorpi monoclonali in fazele initiale ale bolii. Te faci bine in 24 de ore cu o singura perfuzie. Romania refuza sa cumpere tratamentul.

2. In faze mai grave, exista tratament cu un inalt grad de eficienta: Tocilizumab. Romania nu-l cumpara.

3. In fazele incipiente, depistate prin testare masiva, este eficient Favipiravir. Ungaria si-a construit trei fabrici, iar Romania refuza accesul neingradit la acest medicament. La fel si cu Arbidol.

Cand vi se mai spune ca nu exista solutii pentru oamenii care mor, aveti curaj si ripostati. Pentru ca aveti dreptate!”

Comentarii

# AVOCATII ROMANI, COLEGIUL MEDICILOR..., CE SPUN ?!? date 24 octombrie 2021 13:44 +5

REUTERS…: https://www.reuters.com/article/factcheck-icc-israel-covid-idUSL1N2LM2FS Fact Check-International Criminal Court has yet to assess merit of a claim regarding Israel’s COVID-19 vaccination programme https://www.icc-cpi.int https://www.icc-cpi.int/about/how-the-court-works https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/caught-national-institutes-of-health-pull-report-proving-covid-vaccines-killing-kids-via-myocarditis CAUGHT: National Institutes of Health „Pull” Report PROVING Covid-vaccines KILLING Kids via Myocarditis https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/1-000-lawyers-and-10-000-doctors-have-filed-a-lawsuit-for-covid-19-vaccine-violations-of-the-nuremberg-code 1,000 Lawyers and 10,000 Doctors Have Filed a Lawsuit for COVID-19 „Vaccine” Violations of the Nuremberg Code

# CUM AR PUTEA SOCIETATEA CIVILA SA VERIFICE... ?!? date 24 octombrie 2021 13:48 +146

Lista vaccinatilor si numele decedatilor nu sunt publice… STATUL LE CONTROLEAZA PE AMANDOUA. SOCIETATEA CIVILA NU poate verifica daca cei decedati sunt majoritar dintre cei nevaccinati sau invers… Cuvantului „VACCINAT” i se poate adauga usor particula „NE”… in orice document…? Iar daca apare in baza de date a vaccinatilor… se poate spune ca e o eroare…. frauda… sau se poate… „DELETE RECORD” ?!?

# Lucian Duta nu are nicio scuza. Romania e proasta. date 24 octombrie 2021 14:02 +83

Adevarul e crunt: aia "destepti" se plang pe facebook, iar aia "prosti" nu cumpara domnule...nu cumpara. In rest totul e ok. A, cat despre "Romania" care face/ nu face, drege/nu drege... ce poti sa observi daca esti educat: ca orice fictiune juridica, Romania este deosebit de puternica in realitate.

# Balint Felician date 24 octombrie 2021 14:13 +83

Am incercat de doua ori sa pun linkul catre acest articol pe facebook dar nici macar nu apare. Se pare ca exista o cenzura foarte eficienta...

# CINE RASPUNDE DE APROVIZIONAREA CU MEDICAMENTE ANTICOVID ? date 24 octombrie 2021 14:45 +143

ZILNIC, STOCURILE DE MEDICAMENTE ANTICOVID N-AR TREBUI COMUNICATE PUBLIC !??… DE CE SE COMUNICA DOAR DECESELE SI TESTARILE… ??? STATUL ARE SAU NU TRATAMENTE SUFICIENTE PENTRU TRATAREA IN FAZA INCIPIENTA A CELOR TESTATI ZILNIC ?!?

# Gica contra sistemului date 24 octombrie 2021 18:03 +15

Nu vor exista medicamente anticovid pana cand cei vaccinați nu vor ajunge la 80-90% din populație. Asta este ordinul primit de Joianis și Arahat. Medicamentele sunt pentru cei dublu vaccinati și reinfectati, ca să nu dea coltul și sa iasă la lumina nenorocirea vaccinării. De-asta Ungariei i s-a dat voie sa facă trei fabrici. Ca doar nu este de capul ei. Încet dar sigur se recunoaște ca injectarea cu serul experimental nu te scapă de reinfectare și răspândirea virusului. Se minte ca faci o forma mai ușoară în timp ce medicii recunosc ca forme grave fac și cei vaccinați. In fapt de virus te scapă medicamentele. Serul injectat are cu totul alt scop. Se va vedea în timp mai ales după implementarea 5G. Dar atunci pentru unii va fi prea târziu.

# Liță date 24 octombrie 2021 19:03 +19

Daca s-ar aplica tratamentele adecvate, oamenii nu ar mai fi supusi terorii si manipularii si nu s-ar mai lasa injectati cu 8 doze experimentale.

# Ghita Bizonu' date 24 octombrie 2021 21:44 +2

Si mai este tratamentul ala cu plasma convalescenta ....

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.11.2021 – Nici Chis nu il mai suporta pe Mateescu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva