25 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

GALCEAVA PE BAROUL ILFOV – Dupa ce UNBR – Gheorghe Florea a infiintat, in noiembrie 2011, Baroul Ilfov „ca efect al legii”, avocatii din UNBR - Pompiliu Bota prezinta acte ca Baroul era infiintat de ei inca din 2004, in timp ce partea adversa nu-i recunoastea existenta in adrese catre parchet

Scris de: L.J. | pdf | print

22 January 2012 13:38
Vizualizari: 14323

 

Activarea Baroului Ilfov de catre UNBR – Gheorghe Florea, prin Hotararea UNBR nr. 66 din 3.11.2011, naste un nou scandal intre avocatii traditionali si avocatii din UNBR – Pompiliu Bota (foto 1). Acestia din urma considera ca UNBR – Gheorghe Florea a infiintat ilegal Baroul Ilfov si anunta ca in curand vor purcede la primele actiuni in vederea desfiintarii acestuia. UNBR – Pompiliu Bota are un “as” in maneca, prin care vrea sa combata sustinerile UNBR – Gheorghe Florea, mai precis o adresa din vara anului 2006, prin care UNBR – Florea informa Parchetul Judecatoriei Brasov ca: “Baroul Ilfov nu este barou membru component al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania” - (vezi facsimil). Acest document a fost emis in scopul inculparii avocatului Sergiu Bleah, cercetat pentru exercitarea fara drept a profesiei de avocat. Sergiu Bleah este decanul Baroului Ilfov – Structura Bota, si in final el a fost achitat definitiv de Curtea de Apel Brasov, prin decizia penala nr. 477/R/16 iunie 2011 pe motiv ca detinea calitatea de avocat autorizat al unei structuri legal infiintate (decizia de achitare o puteti citi la finalul articolului). Precizam ca Baroul Ilfov – Structura Bota a fost infiintata in anul 2004, detine pagina de internet: www.baroul-ilfov.ro , iar in aceasta structura sunt inscrisi zeci de avocati printre care si senatorul PDL Iulian Urban.


Adresa prin care UNBR – Gheorghe Florea nega in 2006 ca ar avea Baroul Ilfov membru component al uniunii

Prin adresa nr. 495 din 11.07.2006, UNBR – Gheorghe Florea a informat Parchetul Judecatoriei Brasov urmatoarele:

Adresa dvs. nr. 4671/P/2006 din 04.07.2006, prin care solicitati UNBR sa comunice daca numitul BLEAH SERGIU, cercetat penal sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute de art. 281 Cod penal, raportat la art. 25 din Legea nr. 225/2004 de modificare a Legii nr. 51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat '...daca acesta figureaza pe tabloul avocatilor vreunui barou din tara membru al UNBR si daca exista Baroul Ilfov membru al UNBR', a fost inregistrata la UNBR la nr. 495 din 10 iulie 2006 si va comunicam:

- numitul BLEAH SERGIU nu figureaza inscris in Tabloul avocatilor al nici unui barou din tara, barou component al UNBR;

- Baroul Ilfov nu este barou membru component al UNBR;

Va multumim pentru colaborare.

Cu stima, Secretar General, Av. Alexandru GRAMA

Decanul Braoului Ilfov – Structura Bota a fost achitat de Curtea de Apel Brasov

Prin decizia penala nr. 477/R/16 iunie 2011 (dosar nr. 15741/197/2008) Curtea de Apel Brasov l-a achitat definitiv pe decanul Sergiu Bleah, pentru acuzatiile de practicare fara drept a profesiei de avocat, retinand, printre altele: “...Entitatea juridica din care inculpatul facea parte nu a fost declarata in afara legii, uniunea la care a aderat avandu-si sorgintea in cuprinsul unei hotarari judecatoresti data pe fondul unor lacune legislative, neputandu-i-se imputa inculpatului modul de infiintare si functionare in paralel a mai multor baroruri afiliate Uniunii Barourilor din Romania (…) inculpatul, licentiat in drept, detinea o documentatie care il autoriza si care ii conferea dreptul de a exercita profesia de avocat, inclusiv o decizie de inscriere ca avocat emisa in baza Legii nr. 51/1995 (…) Admite recursul declarat de inculpat.... In baza art. 11, pct. 2, lit. a), raportat la art. 10, lit. d) Cod procedura penala dispune achitarea inculpatului BLEAH SERGIU... DEFINITIVA

Cum a infiintat UNBR – Gheorghe Florea Baroul Ilfov

Prin Hotararea UNBR nr. 66 din 3.11.2011, Consiliul UNBR – Gheorghe Florea a hotarat: “.... Se vor lua masurile prevazute de lege pentru inceperea functionarii Baroului Ilfov, prin alegerea organelor de conducere ale baroului, ale comisiei de cenzori si a comisiei de disciplina ale acestuia, conform art. 51 din Legea nr. 51/1995. Masurile prevazute... vor fi aduse la indeplinire de o comisie a Consiliului UNBR, coordonata de vicepresedintele UNBR, av. dr. Dan Oancea si alcatuita din membrii Consiliului UNBR – av. Arin Avramescu, av. Florin Barbuceanu si av. Constantin Mihaila.... ” - Hotararea integrala a UNBR nr. 66 din 3.11.2011 o puteti citi atasata la finalul articolului. Interesante sunt insa considerentele acestei hotarari ale UNBR, potrivit carora Baroul Ilfov ar fi fost infiintat prin efectul legii, inca din 1996, dar n-a fost facut operational din cauza inexistentei Tribunalului Ilfov: “Constatand ca prin efectul legii, Baroul Bucuresti este infiintat de la data infiintarii judetului Ilfov prin reorganizarea fostului Sector Agricol Ilfov al Municipiului Bucuresti, iar posibilitatea sa de functionare a fost dependenta de punerea in functiune a Tribunalului Ilfov, astfel ca, in prezent, sunt intrunite conditiile prevazute in Hotararea Consiliului UNBR nr. 371 din 19 iunie 2006 pentru functionarea Baroului Ilfov, cu sediul in orasul de resedinta al judetului Ilfov”. Amintim ca judetul Ilfov a fost infiintat in 1996 prin Legea nr. 24/1996 (publicata in Monitorul Oficial nr. 76 din 13 aprilie 1996) lege prin care Sectorul Agricol Ilfov si-a schimbat denumirea in Judetul Ilfov.

Istoricul Baroului Ilfov – Structura Bota si procesul abuziv intentat decanului Sergiu Bleah

Avocatul Sergiu Bleah (foto 2) face parte din Baroul Ilfov, component al UNBR - Structura Bota si a fost trimis in judecata pentru exercitarea fara drept a profesiei de avocat, fapta pedepsita de art. 25 din Legea nr. 51/1995 raportat la art. 281 Cod penal. In dosarul nr. 79/PJ/2003 al Judecatoriei Tg. Jiu s-a prezentat statutul autentificat de notarul public, in care acest ONG a fost autorizat SA INFIINTEZE BAROURI. Dupa pronuntarea hotararii CEDO din cazul BOTA vs. Romania si dupa modificarea Legii nr. 51/1995, Adunarea generala a Filialei Balesti Gorj a Asociatiei „Figaro Potra” – Alba Iulia a infiintat barouri in toate judetele tarii, in baza statutului autentificat de notar, avizat de Ministerul Public si incuviintat irevocabil de judecator. In baza actelor de mai sus, dar si a dispozitiilor art. 28 din Decretul nr. 31/1954, aceste barouri au dobandit personalitate juridica, organizandu-se si functionand in temeiul Legii nr. 51/1995, modificata. La 20 iunie 2004, prin Hotararea nr. 46/2004, Adunarea generala a Filialei Balesti Gorj a Asociatiei „Figaro Potra” – Alba Iulia a infiintat Baroul Ilfov. La data de 27 iunie 2006, procurorul Alina-Mihaela Popescu a dispus cercetarea penala a avocatului Bleah Sergiu pentru infractiunea de exercitare fara drept a profesiei de avocat.

In fapt s-a retinut ca inculpatul este licentiat in drept, dar asa cum rezulta din adresa UNBR nr. 495/11.07.2006: acesta nu face parte din nici un barou membru UNBR; Baroul Ilfov nu este membru component al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania.

Instanta de fond a retinut ca inculpatul Sergiu Bleah este licentiat in drept. Avand aceasta pregatire profesionala si cunoscand faptul ca prin Legea nr. 24/1996, Sectorul Agricol Ilfov si-a schimbat denumirea in Judetul Ilfov, inculpatul Sergiu Bleah s-a aparat, invocand printre altele si dispozitiile art. 9 alin. 2 din Legea nr. 51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat (astfel cum a fost modificat prin Legea nr. 255/16.06.2004) potrivit carora „in fiecare judet exista si functioneaza un singur barou membru al U.N.B.R., cu sediul in localitatea de resedinta a judetului”, in sensul ca de la data intrarii in vigoare a modificarilor aduse Legii nr. 51/1995, s-a reinfiintat prin efectul legii Baroul Ilfov. Totusi, instanta de fond, in baza art. 281 Cod penal raportat la art. 25 din Legea nr. 51/1995, l-a condamnat pe Bleah la pedeapsa de amenzii penale de 10.000 lei pentru savarsirea infractiunii de exercitare fara drept a profesiei de avocat. In final, Curtea de Apel Brasov a admis recursul lui Sergiu Bleah si l-a achitat defintiv, prin decizia penala definitiva, nr. 477/R din 16 mai 2011.

* Cititi aici adresa prin care in 2006, UNBR – structura traditionala afirma ca nu are Baroul Ilfov in componenta Uniunii

* Cititi aici Hotararea UNBR – Gheorghe Florea nr. 66 din 3.11.2011 prin care s-a infiintat Baroul Ilfov

* Cititi aici decizia Curtii de Apel Brasov, prin care decanul Baroului Ilfov – Structura Bota a fost achitat definitiv

 

Comentarii

# ei si? date 22 January 2012 14:15 0

si unii si altii au dreptul. doar sunt paraleli. unoeri, cu ei insisi. asa ca unul e bariu traditional ilfov, altul e baru paralel Ilfoov, Bota. Si ce-i cu asta? sa se bata ca chiorii, n-au decat!

# Cristi P. Sturzu date 22 January 2012 17:14 0

"Activarea" baroului e un fel de "ENGAGE"? Captain Picard Florea, dupa toate regulile si normele NORMALE si LEGALE, barourile acestea de tip ENGAGE, trebuiau mai intai INFIINTATE. Cat va mai tolereaza "prin efectul legii", legislatura Boc si haita?

# De ce? date 22 January 2012 18:45 0

Nu inteleg de ce nu se impaca pentru totdeauna baroul traditional si baroul Bota?Nu inteleg de ce unii judecatori fac diferenta dintre cei traditionali si cei din baroul Bota?Ar trebui sa renunte cei traditionali la toata galceava asta si sa isi vada de ale lor!

# Ovidiu Turda date 22 January 2012 19:09 +2

Stimate de ce? Pai nici nu e de înteles, la Cluj se ridica avocatii în sala de pilda Bichescu si Victor Rusa si comenteaza fara sa aiba calitate în dosar, striga pe coridor, în sala de pilda Victor Rusa se ridica, merge în fata si zice, nu e avocat. Nu are nicio calitate în dosar iar instanta are niste emotii în fata lui de nu pot sa înteleg. Spun instantei Doamna Presedinta Domnul are calitate în acest dosar, e vorba de solemnitatea sedintei de judecata. Instanta spune, e consilier, e adevaratul barou. Va dau cuvantul meu, nu vorbesc prostii. Bichescu de pilda urla cand ma vede si pe coridor, spune: cu toate achitarile voastre Curtea de Apel Cluj nu tine cont

# Da...interesant date 22 January 2012 20:57 +1

Am auzit si eu si iti dau dreptate cam peste tot umbla decanii barourilor traditionale si striga prin sala de judeca ca cei din barou Bota nu sunt avocati si sfideaza legea.O mare prostie,dar intr0un final tot se modifica legea in favorea celor de la Bota!

# mai interesant va fi, peste putin timp! date 22 January 2012 21:13 +2

Aha… dar cine sunt acesti Bichesti, acesti Victorasi? Despre victoras, se stie, este plin de dosare penale ( la o simpla cautare a frazei :,, victor rusa dosar penal’’, pe goagal, sa vedeti ce rezultate va da ! bichescu din cate stiu, e ceva fost securist cu epoleti, de astia va e frica ? de lichelele astea ? curaaaaj dragi colegi ! ca le vine randul incet si sigur. Nu de aceea am terminat o facultate, am invatat, am tras si tragem incontinuoare, ca sa vina doi cretini, care nu cunosc legea ori nu vor sa o cunoasca si sa ne spuna noua cine merge in instanta si cine nu Sa va fie rusine cretinilor !

# Cristi P. Sturzu date 22 January 2012 21:05 +2

Asa faci, Rusa? Si tu, Bichescule? Am in curand un dosar la Cluj. Pregatiti-va si legati-va bine dintii din fata. De ăi din spate...

# jurist date 22 January 2012 20:33 +3

stimati confrati, legea nu retoactiveaza, deci ce este infiintat ramane infiintat. deci baroul bota este cel care acte. atunci va intreb cum poate acest profesoras florea sa infiinteze barou, cind legea modificata de ei interzice acest lucru? ce mama naibii, in tara asta toti suntem boci? numai boc a spus ca nu-l intereseaza legea. ma PIS pe ea de lege pe romaneste si ar trebui sa refuzam sa mai platim taxe si impozite.

# Cristi P. Sturzu date 22 January 2012 21:10 +1

Se pare ca "nucleul" de boci e tot la Cluj, la mâhniţi şi mâhnite. Oare cum naiba nu le e rusine? Dar de fapt, daca nu-i e bocului, de prostia si de incompetenta care il caracterizeaza, de ce le-ar fi slugilor...

# Cristi P. Sturzu date 22 January 2012 21:12 +1

Se pare ca "nucleul" de boci e tot la Cluj, la mâhniţi şi mâhnite. Oare cum naiba nu le e rusine? Dar de fapt, daca nu-i e bocului, de prostia si de incompetenta care il caracterizeaza, de ce le-ar fi slugilor...

# Cristi P. Sturzu date 22 January 2012 21:18 +3

Florea incalca dispozitiile legii 51/1995. Poate sa infiinteze un barou si pe scara blocului in care sta, caci Perdoiu nu zice nimic!?! Ce mama naibii, iar o dau cu "efectul legii"? IN ce tara traim? Barourile traditionale nu au fost nici macar infiintate, daramite....activate. Bravo tovarase Kim jon Kill! Traiasca bananele din romania!

# maxu08 date 22 January 2012 21:46 +3

iordachescu e un "meletean"  care se crede maestru iar florea un biet pacalici care nu stie lucruri elementare de drept. in schimb vine si vinde castraveti prostilor ca legea e asa si pe dincolo, dupa cum ii convine. nu cumva tovarase florea esti un pic cam repetent in drept? esti profesor? vai de capul tau, n-as vrea sa invat de la tine nici lucrul manual nicidecum drept. ce sa invete studentii de la matale tovarase? studenti, daca nu vreti sa fiti prosti cu diploma cautati si transferati-va la clasa unui profesor adevarat.  asa cum a spus si base, prea multi se autointituleaza profesori. noi cei de pe site suntem doctori docenti in comparatie cu mascaricii juridici din ziua de azi care predau ineptii noii generatii.

# th58m date 22 January 2012 21:46 +1

ce e sergiule ?... probleme ?...  ;-)...si-au luat ăstia, comunistii - securisti barou ?... de unde, de la petru groza, de la gerulla, de la mama lu” tata lui florea, dacă a avut evident tată unic ?! :D ...stiti cănd isi infiinteză ăstia barou ?... cănd vine iordănescu inapoi.. :lol:

# avocatel date 22 January 2012 22:09 +1

:D :D,,...stiti cănd isi infiinteză ăstia barou ?... cănd vine iordănescu inapoi..''  si cand Banca religiilor va despagubii saracii oameni inselati de ,,maestru''

# Ce frica? date 22 January 2012 22:24 0

Nu e vorba de frica de Rusa sau mai stiu eu cine, la judecatorii de la Cluj cu mici exceptii le e frica. În loc sa spuna încetati va rog, zic, va dau cuvantul meu ca nu vorbesc prostii, ma scuzati domnule x, nu stiam ca domnul y e din Baroul Constitutional, va multumim ca ne-ati sesizat????/?????

# un avocat date 22 January 2012 22:50 0

Zilele trecute m-am întalnit cu un comisar de la Politia Cluj, ma întreaba la care barou sunt si îi spun. Raspuns: ai grija ne cunoastem suntem obligati sa dam începere de urmarire penala cand primim dosar de-al vostru la plangerea Baroului Cluj, poti sa aduci o mie de sentinte noi trebuie sa propunem 18 indice 1, amenda administrativa daca nu trimitere în judecata

# alt avocat date 22 January 2012 23:20 0

Va sa zica asa sta treaba! un nume de al acelui comisar, se poate? pana aici aau ajuns sicanarile pornite de la mahnita?e grav, vom lua masuri. cu asta am zis tot

# Av. Catalin Racaceanu date 24 January 2012 20:21 +2

Lumineaza-ma ce te retine sa ne spui numele militianului...ca politist nu-i sigur.

# holuta date 22 January 2012 22:57 0

toate argumentele in materie de jurisprudenta,situatii de fapt si cedo atesta autenticitatea si existenta unei entitati juridice recunoscute cu toate actele in regula(ignorata de ignorantii traditionali) si anume www.unbr.org UNBR-Bota.

# HULUTA date 24 January 2012 11:34 -2

Parca era bota.ro...avocatul bomba. Incercati UNBR.info.. org parca vine de la orgasm. O fi orgasm intelectual :P

# bovine latine date 24 January 2012 11:46 0

Hă hă hă, ce ne-am mai râs! Glume de boc gust! Hă hă hă!

# traditia date 22 January 2012 23:17 +2

imbecilitatea maestrilor traditionali nu cunoaste limite.oare cat l-a costat pe individul asta de florea sa ajunga profesor? orice dobitoc poate fi masterand sau doctorand fara a avea cunostinte generale in materie de drept. cum faci barou cind deja exista barou? nu mai punem la socoteala ca legea data de acesti nescoliti s-a intors impotriva lor, ei nu vor mai putea infiinta barouri. cum este tovarase florea cu legea? e data dupa cum vor muschii tai? vai dom profesor, ar trebui sa pui mina pe carte si sa inveti serios ca esti de tot risul. recicleaza-l si pe iordachescu , alt guru in materie de drept.

# muppets show date 23 January 2012 10:16 +2

Tov. Kermit asta e de baza in structura de partid si de stat. E chiar mai ancorat decat Iisus in ... sinergia faptelor, Doamne iarta-ma. Sau cum ar zice baciul moldovean, ca-i mai ortoman ... foaie verde piţigoi, Zamfirescu si Predoi, si cu Stoica zece, care-i si intrece, dati tzarii BIR'u-inapoi. Na, c-am dat-o-n poezie, dulce Romanie. :lol:

# avocat cu acte date 23 January 2012 01:36 +3

UNBR-Bota singura structura de avocati legala!!! confirmata de mii de cazuri in justitia romaneasca si cedo! pe cei traditionali cine ii confirma legalitatea prin spete in acest sens? in privinta unbr-bota se precizeaza ca sunt avocatii organizati conform legii 51/1996! deci terminati cu prostiile respectati legea si jurisprudenta in materie! UNBR-Bota sungura uniune de avocati confirmata si reconfirmata de mii de spete ca fiind conform legii!

# greg date 23 January 2012 01:40 0

restul e cancan!!! site oficial al UNBR www.unbr.org

# freg date 24 January 2012 11:31 0

:D Al carui UNBR...?

# AK date 25 January 2012 10:51 +1

www.unbr.eu     si     www.unbr.org

# Sturzule date 23 January 2012 08:07 0

Sturzule, eu zic sa te gandesti înainte de a veni la Cluj sa pledezi, hai ca o data nu te cunosc, dar a doua oara dosar penal, trimitere în judecata, la Curtea de Apel Cluj........... ai grija.

# Cristi P. Sturzu date 23 January 2012 08:51 +1

Asta e ospitalitatea bocilor? Wow...groaznic! Pai bre, nea Rusa, matale daca vii pe la BZ, eu te-astept personal la intrare cu "pâne şi sare", poate si-o rachie autentica si, daca stii sa-mi raspunzi la cateva intrebari simple, poate nu-mi aduc aminte de cata infatuare zace in capul tau. O tempora, o mores, ce vremuri moncher, cand se zicea ca ardelenii erau fruncea. Acuma serios, draga bocule, judecand dupa ce atitudine aveti voi, infatuatii, fata de semeni, fata de colegi, fata de deontologia profesionala, , eu spun ca voi, astia putini si mâhniţi, nu sunteti fruncea ci ceafa. Rusine! Pe bune? Acesta este "tratamentul obligatoriu" la Cluj? Plangere penala? Cine plange penal? Tu? Sau tu esti doar un latrau? Trebuie sa fii slab rau de tot de inger incat sa crezi ca pe mine ma poate emotiona o plangere penala facuta cu rea credinta, probabill pe derizoriul art 281 c.p. Sunt pregatit, dar sa vedem cum te descurci tu cu ... restul. Deci, go for it! La treaba!

# oaaauuu date 23 January 2012 11:30 +1

ce sa spun,faci plingere penala. mai prostane , pe cine crezi tu ca pacalesti.eu in locul luisturzu ti-as da o ue penala, macar sa ia de ce sa "plingi". imbecili intrati pe spaga in baroul proprietatea unor bosorogi care-si dau aere de profesori. profesori de ******t... care nu stiu cite urechi au. vai de capulvostru, am vazut ce destepti sunteti, niste milogi care-si fac clientul nebun fiindca nu sunteti in stare sa dati argumente juridice. la cit de imbecili sunteti va recomand sa mergeti la mama omida, poate va spune cind si cine va infiintat. TEMBELULE!

# opinie date 23 January 2012 12:55 +1

Respectele mele. Vad tot felul de amenintari pe site, amenintari venite de la persoane care, probabil, se fac ca uita cum e cu legea, cu succesiunea in timp a actelor normative si cu temeiurile de drept... Chestia cu plangerile penale... si mai stiu eu ce alte minuni de judecati de pe la Cluj... au fost proferate fara sa stea careva sa se gandeasca la ceea ce spun. Poate ca e asa cum spun ei dar stau o clipa si ma gandesc... daca nu va fi asa? Daca acum cei care se ascund in spatele numarului de adepti vor sfarsi prin a fi ei insisi tarati prin judecati.. doar asa.. sa simta cam cum e!! Cu stima!

# Kreator date 23 January 2012 11:04 +2

Din apa , pamant si ******t UNBR-Florea, a fost creat. Prin lege s-a desfiintat Adica pamnatul si apa  Prin lege  s-au luat Deci ce-a mai ramas? UNBR DE KKT!:))))))) P.S. Daca nu aveti acte , Nici pe ******t Va duceti penal Avocatzi de rahat!:)))

# cunoscator date 23 January 2012 13:24 +1

Bravo !!! Ai dat dovada de multa intelepciune !!! Faci cinste tagmei din randul carora provii !!!

# dragi colegi de la Bota date 23 January 2012 13:38 +3

Nu are rost sa ne certam, sa improscam cu amenintari, cuvinte urate, jignitoare. In acest moment de facto si de jure, exista 2 structuri de avocati.UNBR - Bota are acte de infiintare, statut, etc. baroul traditional NU! Este treaba baroului traditional, sa-si faca si sa se administreze si organizeze cum vrea!cum crede ca este mai bine pentru ei( traditionalii) este treaba organelor lor de conducere, organe care au fost alese pentru a-i reprezenta. Pe de alta parte, Baroul Bota, se organizeaza si functioneaza asa cum crede ca e mai bine, in conditiile legii. Drept urmare, toate sicanarile, relele, ranchiuna, amenintarile facute de cei traditionali( de unii dintre ei), dau dovada de o rea credinta, dau dovada de o crasa necunoastere a legii, a efectelor unor acte si fapte juridice. Nu trebuie sa uitam de asemeni, ca roata se invarte, in timp, problema acestora este ca nu se gandesc pe viitor, doar in prezent, mult nu va mai tine.

# dragi colegi de la Bota date 23 January 2012 13:44 +3

Haideti, toti cei ce au gandire logica juridica, cei ce am invatat pentru aceasta profesie, cei ce am suferit si am tras impreuna pentru o idee comuna, sa ne UNIM, sa dam dovada de profesionalism, nu conteza din ce barou facem parte! Haideti sa devenim, avocati civilizati, care profeseaza o profesie liberala, nelimitata si neingradita de nimeni, o profesie garantata de legile tarii, dreptul la libera asociere, etc. Si in alte tari exista mai multe structuri de avocati, nu intelegem de ce, care este ratiunea si scopul pentru care se face atata circ, de unde atata rautate? cei traditionali, nu au clienti? nu au de lucru? le sta capul doar la amenintari si plangeri nefondate? nu-si dau seama ca sunt niste marionete conduse de catre ,,capii'' barourilor? acesti capi au cunostinte de mani******re in masa, aceste cunostinte le experimenteaza si le folosesc pe cei care ii conduc.

# dragi colegi de la Bota date 23 January 2012 13:52 +2

Piata avocaturii este dictata de catre client, cei mai buni rezista, cei care nu, pleaca.Situatia economica a tarii, nu permite in acest moment o reglare clara a pietei avocaturii. Pe langa alte probleme financiare de organizare a barourilor, a corpurilor si uniunilor de avocati, mai lipseste si galceava ? rautatea ? In loca ca acesti fosti comunisti, actuali neo-comunisti, conducatori ai barourilor care au ajuns la carma prin metode mai mult ori mai putin ortodoxe, ar trebui sa se gandeasca la o corecta si fructuoasa gestionare a fondurilor, o noua redesenare a organizarii administrative a barourilor ! pe ce baza organizeaza examene ? unde se duc banii din cotizatii ? etc. Acestea fiind spuse, nu ma intind mai mult, gandindu-ma la zicala :,, cainele de drum lung si prostul de grija altuia ‘’

# gore date 23 January 2012 14:09 +3

stiti care-i cuiul lui pepelea aici? acesti basinosi batrini, iordachescu, florea , zamfirescu si inca vreo citiva, care incurca itele celor tineri si dornici de afirmare. fiecare din cele doua barouri au oameni pregatiti si mai putin pregatiti. problema nu e concurenta, ci prostia celor care ii sustin pe acesti bosorogi obisnuiti cu furatul. au devalizat bancile si conturile colegilor care au contribuit, achitind cu greu birurile impuse alaturi de cele datorate statului. desteptarea si jos cu aceste hiene batrine.

# basinosii date 23 January 2012 14:45 0

:DDa, exact, le put basinile de-ti muta nasul, pe holurile tribunalelor, le put basinile de la costul si viata de lux pe care o au, pe spatele lingailor bineinteles!

# Sturzule date 23 January 2012 14:12 -2

Sturzule tu chiar nu întelegi ca la Cluj se face trimitere în judecata direct cu rechizitoriu, poate poate ai noroc de vreun procuror simpatic si acela 18 indice 1, hai dar doar în calitate de mandatar, nu încerca cu delegatie avocatiala ca nu te vad bine. Poate poate instanta trece cu vederea vazand ca esti oaspete, a doua oara......... nu mai reiau, nu zic sa te intimidez, zic sa ai grija, nu sunt Rusa sunt un consilier juridic din Dej, langa Cluj.

# Cristi P. Sturzu date 23 January 2012 14:59 0

Ei bine, d.le consilier juridic din Dej, ma simt indatorat sa-ti multumesc pentru amabilitate si pentru imensa grija pe care mi-o porti. Am notat tot ceea ce trebuie sa stiu despre haiducii cei mâhniţi, şi tot mă încăpăţânez să-mi fac treaba acolo. Mai inainte ca vreun latrau maimutoi de traditional cutumiar desfiintat sa se trezeasca ca proasta-n targ si sa ma arate cu degetul (fara a nu avea vreo calitate in cauza mea) si sa sfideze solemnitatea sedintei de judecata, la strigarea cauzei si a partilor ma voi prezenta elegant, civilizat, cu precizarea baroului si structurii din care fac parte. Sau, tu zici ca fata de instante trebuie sa am grija!?!?!?!? Nu-i bai. Boc pica zilele astea, speram si pelticul de ginerica. Si poate cel care vine va trimite o "circulara" de lepadare de metehnele bolsevice si de cumetriile pedeliste. No, iaca.

# Wallace date 23 January 2012 15:01 +1

Magistratii clujeni(multi dintre ei) reprezinta CLOACA "JUSTITIEI" din Romania. Din cauza acestor derbedei mafioti, care ar avea obligatia sa imparta dreptatea si nu sa protejeze CORUPTIA (SPAGA si NEPOTISMUL), CASTA MAFIOTA-Florea prospera. Magistratii STALINISTI clujeni sunt principalii vinovati pentru lipsa de reformare a profesiei (putred de corupte) de avocat. Intr-o tara civilizata si nu una BANANIERA cum este Romania, acestia ar raspunde PENAL pentru ABUZURILE savarsite. Ei stiu insa foarte bine ca nu vor pati niciodata nimic si de aceea isi permit sa SFIDEZE hotararile judecatoresti definitive, care au consfintit legalitatea UNBR-Bota. Atat timp cat va exista tipul acesta de magistrat, de tip STALINIST, corupt si arogant, justitia romana va ramane BOLNAVA !

# Alberto Kurtyan date 23 January 2012 16:27 +4

UNBR Florea foloseste sintagma "ca efect al legii" dar nu poate indica prevederea legala, articolul care infiinteaza Baroul Ilfov. Este un argument jenant pentru un avocat care se respecta sa spui ca Baroul Ilfov s-a nascut din spuma marii, cu 6 ani inainte chiar de existenta judetului. Daca Basarabia se va uni cu Romania, Florea va spune ca Barourile din judetele basarabene exista "in ovo", prin "efectul legii" chiar din 1948. Eventual va face plangere penala la toti avocatii basarabeni ca exercita ilegal profesia de avocat. De fapt, se doreste evitarea folosirii expresiei "se infiinteaza" pentru a nu recunoaste implicit ca niciun barou nu se poate naste prin "efecte", ci prin decizii administrative sau statutare, negru pe alb. Florea naste barouri prin fertilizare in eprubete juridice - din teava tunului. Eu cred ca Florea se crede Marele Maestru al tuturor barourilor din lume iar acestea iau nastere doar prin rostirea magica: "efectul legii"

# Dej date 23 January 2012 16:57 +1

Sturzule, cu mici exceptii Clujul nu accepta, Stanca Ghidro îi pune pe toti sa citeasca cauza Bota contra Romania si legea avocaturii modificata, vorbesti din afara, la voi e altfel, aici daca depui sentintele Înaltei Curti 9 la numar, instanta rade si jice, Eu conduc sedinta de judecata nu Înalta Curte, aveti procura?Nu veni tu cu deastea ca spui la ce barou esti. Sturzule te rog, femeia e atata de tare, la toti cu mici exceptii li frica, e unica, foarte tare, bun succes.

# jurist pt dej date 23 January 2012 17:34 +1

acum, cu legea raspunderii magistratilor, faceti plingeri la csm.sa vedem ce iese.

# Robert date 23 January 2012 19:00 +1

Magistratii clujeni sunt fie corupti, fie slab pregatiti d.p.d.v.p. Cu alte cuvinte, vrei sa spui ca acestora le este teama de mafiota Stanca, care nu stie ca, in penal, nu exista hotarari irevocabile, ci definitive ?! Am vazut-o de cateva ori pe un post de televiziune vorbind de hotarari irevocabile, in penal ! Daca aceasta corupta(este de notorietate spaga pe care a luat-o !)si analfabeta juridic reuseste sa bage frica in magistrati, inseamna ca acestia ar trebui exclusi din magistratura !

# Av. Catalin Racaceanu date 26 January 2012 15:34 +1

Cum adica ''S.G. ii pune pe toti sa citeasca...'' da' ei sunt idioti, citesc numai ce le zice S.G, restul jurisprudentei e la liber, surse de informare sunt multe

# Alexandria date 23 January 2012 17:37 +3

Salutare Frica de sefa celor "de dincolo" din Cluj?? Frica judecatorilor fata de o persoana privata cu nu stiu ce interese obscure???!!! Cu ce ii are la mana pe magistrati?? Caci daca nu ii santazeaza cu ceva, in alt mod nu se poate judeca o atare situatie, in felul asta!

# pentru tot forumul date 23 January 2012 22:21 +2

Ei bine! haideti sa dam pe fata si aceasta mafioata mahnita din Cluj. Incep prin a posta un link cu clanurile din justitie http://lorylex.wordpress.com/2010/02/03/clanurile-din-justitie-la-tribunalul-bucuresti/ Vedeti aici cati sunt avocati combinati cu judecatori. Asa e si la cluj, cei ce stiu mai multe, postati aici. Cat despre mahnita: consultati aici: http://www.ftr.ro/doua-barouri-prea-mult-pentru-cluj-33600.php http://clujeanul.gandul.info/cluj/decanul-baroului-cluj-acuzat-ca-nu-si-a-platit-asigurarile-de-sanatate-datoria-totala-un-miliard-de-lei-vechi-4475053

# Buta date 23 January 2012 18:18 +1

Draga Alexandria nu neaparat ca îi are la mana, dau exemple Buta Curtea de Apel Bucuresti, fiul judecator Judecatoria Cluj, Ioan Buda presedintele Comisiei Juridice din camera deputatilor presedinte PDL Cluj, Morar etc. De obicei si parla cu primii doi scuza-mi limbajul încifrat

# CSI date 23 January 2012 18:26 +2

Chiar nu se duce odata dracului pdl-ul asta? CU tot cu Boc si cu BAsescu? Sa-si ia si stabilitatea economica pe care o viseaza si sa ne lase naibii in pace. Latrai jegosi! Mincinosi comunisti!

# Birou de presa U.N.B.R date 23 January 2012 20:09 +1

UNBR comunica: Madatul presedintelui Bota este incetat prin efectul Legii51/1995,republicata Prin efectul Legii 51/1995 republicata, mandatul de presedinte pentru UNBR,reprezentata de domnul Bota, este incetat de drept ca rezultat al expirarii si celui de al doilea mandat pentru care a fost delegat in congresul barourilor din august 2007. In Congresul din 29 sept.2011, d-nul Bota a refuzat sa prezinte un raport de descarce de gestiune si de alegerea unui nou Presedinte UNBR, in conformitate cu dispozitiile Legii 51/1995, republicata si ale Statutului profesiei de avocat. A refuzat sa introduca pe ordinea de zi alegerea unei comisii de disciplina, alegerea unei comisii de cenzori, publicarea avocatilor pe un domeniu unbr,iar tabelele semnate de catre avocatii prezenti atat la protest cat si la Congres, le-a sustras de pe masa prezidiului, din fata decanului Vasile Botomei,in scop de a nu se produce nici o dovada impotriva activitatii dumnealui. O domana avocat pe nume Hasasiu Steluta Maria, observand intentia domnului Bota, i le-a luat din mana,in acord si cu solicitarea facuta in public prin microfonul de pe masa prezidiului de catre decanul Botomei Vasile. Dua acest comportament neadecvat pentru statutul unui presedinte de UNBR, domnul Bota s-a suparat atat pe doamna avocat Hasasiu Steluta Maria cat si pe decanul Botomei. In conditii nestatutare, fara suport legal, Bota someaza pe Botomei sa-si dea demisia din functia de decan la Baroul Bacau. Botomei a refuzat sa-si dea demisia. In Congres a optinut sustinerea din partea tuturor membrilor prezenti. Cand Bota a incercat sa schimbe opinia membrilor din Congres, a intervenit in sprijinul decanului Botomei insusi deputatul avocat Catalin Croitoru, care prin explicatii elocvente si pertinente,a motivat pe participantii din Congres ca in acord cu solicitarea Deacnului Botomei ,sa fie mandatat in calitate de deputat si avocat in Baroul Bucuresti pentru a reprezenta U.N.B.R in vederea adoptarii si incheierii unui Protocol de colaborare cu Ministerul de Justitie si Consiliul Superior al Magistraturii. Toti avocatii au votat mandatarea deputatului Catalin Croitoru pentru reprezentarea U.N.B.R la Ministerul de justitie si la Consiliul Superior al Magistraturii, fata de care numai Bota nu a vrut. Avocatii au semnat in acest sens un tabel de protest, atestat de avocata Hasasiu Steluta Maria. Bota a solicitat domnului Botomei sa se suspende din profesia de avocat,pentru ca altfel in calitate de dictator, va dispune excluderea din profesia de avocat a lui Botomei Vasile. Ulterior Bota a dispus fara temei legal excluderea avocatei care a atestat tabelul. Botomei Vasile fiind autorul conceperii Statutului UAR,autorul Actului constitutiv al UAR, precum si al mai multor acte administrative adoptate pentru UNBR,pentru care in anul 2004, Bota l-a vizitat pe Botomei la cabinetul din Mun. Bacau, str. Republicii 27,A,1-3. In acelasi timp Baroul Bacau este singurul Barou din tara care s-a inregistrat si s-a autorizat fiscal in conformitate cu Legea 51/1995, imediat dupa modificarea leii prin Legea 255/2004 si mai mult decat Baroul Bacau, detine hotarare de recunoastere din partea instantelor judecatoresti, dovada fiind inclusiv publicarea pe bota.ro, a sentinei judecatoresti definitive dispusa de Judecatoria Bacau, cu nr.2015/10-11-2009,dosar nr.6971/180/2009. Deci decanul Botomei Vasile a fost BUN cand a perfectat actele necesare inregistrarii UNBR. A fost BUN cand i-a adus domnului Bota avocati pe care sa-i inscrie in UNBR. Insa Botomei Vasile nu a mai fost BUN, cand la Congresul din 29-sept.2011, i-a adus aminte domnului Bota ca potrivit Legii 51/1995, republicata si Statutului profesiei de avocat, s-ar cuveni sa se alinieze Uniunea la dispozitiile legale. Pe fondul amenintarilor venite de la Bota,Botomei se decide sa se desprinda de UNBR Bota. Bota fiind autorul unui act administrativ semnat in numele UNBR, prin care atesta autonomia in functionare si organizare pentru profesia de avocat de catre Baroul Bacau. Asada sau ivit conditiile legale, in conformitate si cu dispozitiile din Noul Cod Civil, ca Baroul Bacau sa-si construiasca un organism tutelar, cu organizare la nivel national. Pana atunci cu sau fara voia d-lui Bota, Baroul Bacau, organizeza profesia de avocat, si are reprezentare prin organele proprii de conducere in conformitate cu Statutul propriu de functionare,cu dreptul de a dispune cu privire la primirea in profesia de avocat, prin decizii proprii, pentru care avocatii inscrisi beneficiaza de formulare de contracte si imputerniciri avocatiale identice cu Baroul Bacau traditional In Baroul Bacau se pot transfera toti avocatii care nu sunt de acord cu ce face d-nul Bota,urmand a se genera noi alegeri in structura organelor de conducere la UNBR, potrivit Legii51/1995 si Statutului profesiei de avocat. Oare ar fi bine sa se primeneasca UNBR cu un nou Presedinte??? Persoanele care au ceva de spus o pot face prin corespondenta pe unbr.info@Yahoo.com. Persoanele care vor ca domnul Bota Bota sa folosesca UNBR-ul ca un SRL, sau care sa fie perceputi in continuare ca ,,avocatii lui Bota,, care nu fac parte din UNBR, insa in care sunt inscrisi in numar de 1934 de avocati, conform tabloului publicat, o pot face pe aceiasi adresa de email. Relatii suplimentare sunt publicate pe WWW.baroulbacau.ro,www. Primiti va rog stimati cititori, cele mai alese consideratii din partea noastra! U.N.B.R. Birou de presa, data 23-12-2012.

# jurist date 23 January 2012 20:38 +2

era un lucru bun ca d.croitoru sa faca acele demersuri. desi nu cunosc problemele prezentate mai sus, cred ca aceste tensiuni nu sunt benefice. oricum meritul este a lui bota ca s-a luptat cu gasca spagarilor, si din acest considerent isi merita rolul de presedinte unbr. ce nu inteleg, este pasivitatea lui din ultimul timp.

# Cristi P. Sturzu date 24 January 2012 09:50 0

D.le Botomei, UNBR NU sunteti dvs. si daca chiar nu realizati cat de periculos este comportamentul dvs., atunci aveti o grava problema de sanatate. Poate si una juridica. IN orice caz, un asa zis "doctor" in drept nu face asemenea derapaje, in detrimentul atator oameni de buna credinta. Incetati, va rog, in numele colegilor mei, cu aceste strategii incalificabile.

# eu date 25 January 2012 00:34 -2

Mai mai bataus decat bota nu exista in lume .Pe mine m-a talharit ca un borfas a vrut sa-mi ia telefonul a sarit la mine ,tipa ca un apucat .Dar acum am inteles ii fugise scaunul de sub fund era un nimeni , adio decan !!!!! adio presedinte deci din august 2011 este NIMIC -NU A MAI FOST ALES NICAIERI :lol: Este un mare bataus de femei ca nu se poate bate cu un barbat

# moarte tradatorilor date 24 January 2012 14:43 -1

"sa se primeneasca"...te-a lovit flacara violet a dobitocului de OTV PP DD TV. NU tu faceai propaganda de inscriere in sleahta lu' caracalete ala?

# chiolhan date 24 January 2012 16:18 +1

Ati falsificat tabelele, si ati putea s-o-ncasati rau de tot pentru asta. Plangi aiurea dar ti-ai "tras-o" singur. Rusinicaaaaaa! Autonomia in functionare a baroului nu situeaza baroul in afara uniunii. E atat de greu, "doftore"?

# IuuuuuuuPS Daniel date 2 February 2012 20:27 0

:D :D :D Bai nene Ion Creanga era mic copil pe langa tine :P

# Sfat pentru Botomei date 23 January 2012 20:41 +2

Botomei, sfatul meu prietenesc este, sa te potolesti.Fa un tur de orizont asupra faptelor tale de traseist si dupa aceia sa vorbesti.Nu mai arunca cu noroi.

# cocolino date 23 January 2012 20:46 0

Intr-o jungla juridica de nedescris,o pregatire continua,va duce la o erarhizare a persoanelor de catre clenti,cu toate reprosurile dintre B si F,omeneste si corect e ca seniorii sa faca un pas lateral pentru generatia tanara,pentru a nu le frange elanul,e crud sa ti o persoana cu talent si energie sa mearga in pas de doina ca un bosorog obosit.PICATURA CHINEZEASCA -SUCES ASIGURAT-NU CEDATI-

# eu date 23 January 2012 23:44 0

unde il gasim pe dl botomei -la traditionali,ups -a fost prins copiind sau la bb,ups a fost mazilit.pai ce sa-i faci daca a vandut baroul care l-a lansat.nu-l cunosc dar pe net e catalogat ca un pacalici care se cearta cu toata lumea ,cu o reputatie de ******t ,care isi bate nevasta-asta am citit pe google ,in mod repetat se lauda si iar se lauda ca are trecere la ministru,primari..etc,un laudaros.bota cel putin isi apara reputatia si v-a ramane in istoria barourilor indiferent de solutia finala.si a mai castigat si la cedo pe cand botomei a fost batut rau la iccj de baroul traditional bacau.de fapt se vede ca e din moldova, are impresia ca e zimbru.sa puna pe net cateva dosare unde a pledat si a castigat.cica e doctor in drept,pai de ce nu a fost acceptat la traditionali.incercand sa-l atace pe bota va pierde sigur ,desi nu-l cunosc se pare ca acesta chiar are spirit de luptator si va invinge in lupta cu unbr fara acte,botomei isi pune pe site reusitele lui la instanta cu papagalii de la primaria bacau care habar nu au de lege,de ce nu isi posteaza hotarari din dosare adevarate. si ca un ultim comentariu-20 de kg a luat in bb nu in cel traditional,ca nu mai incape in piele. oare mai face avocati pe la manastiri sau la picnicuri cu beutura,e penibil,se da in spectacol si va pierde doar bb si avocatii inscrisi in el ca nicidecum nu va castiga in reputatie un om deja......distrus

# IPS Daniel date 24 January 2012 13:09 +1

Tare mi-e ca i-o trage Botomei lui Bota de nu se vede. O poza Bota in martir da in materie de drept ii da Botomei lectii la orice ora. Mai ales in ceea ce priveste problema de fata. Daca actele UNBR Bota au fost redactate de Botomei, Bota s-a ars.

# pt IPS Daniel date 24 January 2012 13:59 -1

pai si eu puteam sa redactez actele,asta nu inseamna ca iau foc.si daca botomei ar fi asa destept nu ar copia la examene-au vuit ziarele din moldova si ar avea procese -nu in care sa se reprezinte pe el insusi. si sa ne amintim ca bota si-a instrumentat singur dosarele pt cedo si a castigat,botomei a pierdut la iccj procesul cu baroul traditional.e antipatic personajul.oare isi mai bate nevasta

# IPS Daniel date 24 January 2012 14:27 +1

:D :D :D mai pompiliu mai, au dreptate colegii cand spun ca stai toata ziua pe net. Si le iei banii la fraierii care vin la tine si doneaza. Si cam atat.

# ptIPS Daniel date 24 January 2012 14:42 -1

esti in eroare parintele ,fac parte din sexul opus,de aceea cam stiu cum e cu bataia intre sotii botomei.si tot sub semnul zimbrului m-am nascut asa ca ii cunosc mandria de moldovean a lui botomei :D :D :P ;-)

# IPS Daniel date 1 February 2012 18:41 +1

:D :D :D tare mai esti prost si cu creierul odihnit mai draga. Nici daca ti-ar dicta botomei n-ai fi in stare sa scrii ceva. Pt. tine ''redactare acte = scriere dupa dictare''. Vai mama ta :P :P :P

# Ciomagel Botomescu date 24 January 2012 14:47 -1

Sa i-o traga, nene, daca tine musai. Are doua optiuni...limba de la pantof sau limba personala. da' stiu ca poarta fara siret, asa ca...Bota o sa geama de bucurie.

# johnny date 24 January 2012 13:52 +2

ERA FOARTE BINE SA-L FI MANDATAT UNBR PE CATALIN CROITORU IN RELATIOA CU MJ SI CSM,INSA NU INTELEG POZITIA LUI BOTA! CRED CA IN UNBR CATALIN CROITORU FACE CINSTE SI V A DEMARA PROCEDURI LEGALE DE COLABORARE CU MJ SI CSM V A FI UN LIDER SI UN REFORMATOR IN UNBR-BOTA ORICAND ASI VOTA PT CROITORU PRESEDINTE!

# maxu08 date 24 January 2012 15:40 +1

si daca croitoru devine presedinte al baroului, Bota ce va mai face? iese la pensie? si vom avea Baroul-Croitoru? ar fi tare :)

# Cristi P. Sturzu date 24 January 2012 16:14 0

NU, maxule. S-ar numi tot Baroul Bucuresti, dar este vorba de cel legal infiintat. Nu vorbim de cele desfiintate sau mai nou ... activate. :D Mi-ai facut impresie de baiat citit, poate chiar esti, dar iti place din cand in cand sa mananci mere imediat dupa ce bei o bere. Dauneaza la scaun. Celui de jos, nu celui de la cap.

# Cristi P. Sturzu date 24 January 2012 17:27 -1

nu este asa de greu sa postezi sub un username copiat. din pacate ptr adevaratii utilizatori. <img src=ops:' />

# Cristi P. Sturzu date 24 January 2012 18:59 0

Prietene, nu stiu cum sa interpretez comportamentul tau. NU este deloc greu, ma bucur intr-un fel ca abia acum ai descoperit, dar daca iti face bine si te linisteste, posteaza sub ce nume vrei. Eu nu pot sta in calea "fericirii" tale. Da-i inainte, cu tupeu!

# Cristi P. Sturzu date 24 January 2012 19:08 0

Prietene, nu stiu cum sa interpretez comportamentul tau. NU este deloc greu, ma bucur intr-un fel ca abia acum ai descoperit, dar daca iti face bine si te linisteste, posteaza sub ce nume vrei. Eu nu pot sta in calea "fericirii" tale. Da-i inainte, cu tupeu!

# maxu08 date 24 January 2012 19:12 0

vroiam doar sa iti invederez o chestie simpla privind acest forum. nu toti maxu08 care posteaza sunt identici sub aspectul persoanei din RL. de aceea orice referire la acest "maxu08" nu isi are rostul deoarece poate ca nu eu sunt cel vinovat sau, dimpotriva, de laudat ptr o anumita idee sau postare. Atit. Poate nu ar fi rau ca cei din luju.ro sa faca o schimbare in acest sens, nu este atit de greu.

# Cristi P. Sturzu date 24 January 2012 19:22 0

Corecta observatia. Este un minus pt. site. Scuze pt. orice ironie la adresa ta. Cheers.

# POLO date 27 January 2012 12:20 +2

BOTA, MAI BINE MOARE, DECIT SA PREDEA CUIVA ACEASTA STRUCTURA. EL GINDESTE ASA "MI-AM FACUT UN SRL, DIN CARE AM TRAIT EU SI FAMILIA MEA TIMP DE 8 ANI, CA PUIUL IN BUDA. DECIT SA-MI DAU AFACEREA, LA ALTCINEVA ,MAI BINE O DESFIINTEZ." CRED CA ARE DEJA PROCESUL-VERBAL DE DESFIINTARE, CA DOAR ASA SCAPA DE CEI 2.000 AVOCATI, CARE AR PUTEA SA-I CEARA BANII INAPOI. SIGUR O SA DEA VINA PE LISTA CU SEMNATURI. BAGATI LA CAP, CA TARANUL E DESTUL DE SIRET.

# Cristina date 28 January 2012 21:06 -1

Structura noua, legal infiintata UNBR-Bota, apartine Dnului. Bota. Orice persoana poate fi delegata de catre Bota-presedinte sa reprezinte baroul in relatiile cu Ministerul Justitiei si CSM.

# Ovidiu date 24 January 2012 16:22 -1

IPS Daniel, cine esti gunoiule?

# IPS Daniel date 25 January 2012 18:30 +1

:D :D :D unu care in loc sa piarda timpul pe aici incearca de catva timp sa dea de urma baroului ''SINDICATULUI INDEPENDENT AL JURISTILOR'' pe la finante si nu-l gaseste inregistrat pe nicaieri. Ce parere ai...

# IPS Daniel date 26 January 2012 12:22 +1

Deci, domnilor Ovidiu, Sturzu si alti lingai de la Bota, astept un raspuns

# Cristi P. Sturzu date 26 January 2012 13:47 0

Draga IPSI, raspuns: nu cauti unde trebuie. Nu mai raspund latrailor anonimi.

# edi date 25 January 2012 00:39 0

UNBR comunica: Madatul presedintelui Bota este incetat prin efectul Legii51/1995,republicata Prin efectul Legii 51/1995 republicata, mandatul de presedinte pentru UNBR,reprezentata de domnul Bota, este incetat de drept ca rezultat al expirarii si celui de al doilea mandat pentru care a fost delegat in congresul barourilor din august 2007. In Congresul din 29 sept.2011, d-nul Bota a refuzat sa prezinte un raport de descarce de gestiune si de alegerea unui nou Presedinte UNBR, in conformitate cu dispozitiile Legii 51/1995, republicata si ale Statutului profesiei de avocat. A refuzat sa introduca pe ordinea de zi alegerea unei comisii de disciplina, alegerea unei comisii de cenzori, publicarea avocatilor pe un domeniu unbr,iar tabelele semnate de catre avocatii prezenti atat la protest cat si la Congres, le-a sustras de pe masa prezidiului, din fata decanului Vasile Botomei,in scop de a nu se produce nici o dovada impotriva activitatii dumnealui.

# Av. Catalin Racaceanu date 26 January 2012 13:14 0

:D :D :D da numai tu mai lipseai de pe aici cu comunicatele tale. Nu era de ajuns ca ne fugaresc slugile lui LULUTA PESTE TOT, BASCA TRADITIONALII, TU MAI LIPSEAI.

# ion date 25 January 2012 00:47 -1

Dar cum Bota nu mai este decanul baroului ?????? Si cu mai se inscriu oameni la el in barou pentru examene ??????Adica le ia bani degeaba ????? 20 milioane ???? in ce baza ??? nu il verifica CURTEA DE CONTURI ?????Oameni buni nu va mai inscrieti in acest barou ca pierdeti bani . Bani munciti cinstit nu ca bota, care incaseaza bani la un barou la care el nu mai este NIMIC ,cum scrie cineva pe blog

# avocat legal, nu papagal date 25 January 2012 19:06 +1


Citeza pe ion
Dar cum Bota nu mai este decanul baroului ?????? Si cu mai se inscriu oameni la el in barou pentru examene ??????Adica le ia bani degeaba ????? 20 milioane ???? in ce baza ??? nu il verifica CURTEA DE CONTURI ?????Oameni buni nu va mai inscrieti in acest barou ca pierdeti bani . Bani munciti cinstit nu ca bota, care incaseaza bani la un barou la care el nu mai este NIMIC ,cum scrie cineva pe blog
Ai exact un nume de pros :-x t, nici nu esti jurist sau avocat, iar daca esti pune mana si citeste atributiile Curtii de Conturi, iar daca nu esti, dispari de aici, mergi la scoal :-* a

# ion date 26 January 2012 12:11 0

da intradevar esti PAPAGAL repeti vorbele lui,, seful tau pompilica '' care nu mai ''E '' decat o trista amintire care nu a facut decat sa pape bani tuturor avocatiilor cica ''Donatii '' Asta sa il intrebi tu personal ce a facut pentru tine si ceilalti avocati .Cate sedii avem????? papagalule .care ii ti isonul acestui fost decan ( care din august nu mai este NIMIC )care semneaza acte de inscriere ,reclamatii fara sa aibe dreptul in sensul asta .

# avocat nu papagal date 26 January 2012 19:14 +1


Citeza pe ion
da intradevar esti PAPAGAL repeti vorbele lui,, seful tau pompilica '' care nu mai ''E '' decat o trista amintire care nu a facut decat sa pape bani tuturor avocatiilor cica ''Donatii '' Asta sa il intrebi tu personal ce a facut pentru tine si ceilalti avocati .Cate sedii avem????? papagalule .care ii ti isonul acestui fost decan ( care din august nu mai este NIMIC )care semneaza acte de inscriere ,reclamatii fara sa aibe dreptul in sensul asta .
.Numele tau, de "ION" spune tot, sluga proa :lol: sta

# mirel date 25 January 2012 00:55 -2

DOCUMENTATI-VA inainte sa va inscrieti la examene fictive la baroul BOTA ( sa fie ales alt presedinte in acest baroul este clar :-* ) i :-x Da trebuie sa se ia masuri impotriva acestui om BOTA ,sa fie verificat actele lui ca decan ,registrele cu incasarile din august 2011 si mai ales ce a facut cu ei ????? :-|

# Madalina date 25 January 2012 07:14 +2

Asta ne mai trebuia, sa se certe Bota cu Botomei ca sa dam apa la moara traditionalilor. Oricum, multi dintre avocatii UNBR structura Bota suntem in ceata, nu avem nici un fel de informate despre ce se petrece cu uniunea, cu baroul.. Dl. Bota era mai luptator, acum tace, nu cred ca este benefica o asemenea atitudine, mai ales ca dupa ultimul congres lucrurile pareau a fi in favoarea noastra, toti nutream aceasta speranta. La instantele din Bucuresti sunt probleme nu suntem primiti ca avocati, doar in teritoriu unii colegi se mai descurca dar tot nu este in regula. Unde este reactia d-lui Bota la comunicatul lui Botomei???

# marin date 25 January 2012 09:23 +1

Doamna Madalina daca a-ti fost la Congres stiti ca,, dl bota "' nu a vrut sa faca NIMIC(nici nu mai avea calitate ,se expirase ) care sa ne apere de cei din traditional .Trebuia sa se faca pe oridinea de zi urmatoarele : 1.Alegerera unui nou presedinte deoarece dl Bota nu mai are mandat 2.Predarea actelor contabile a dl bota (dar nu are ) ????????? 3.Protestul initial impotriva celor de la C.S.M. Deci intrebati-l de ce mai sta acolo la baroul pe care inteleg ca il considera S.R.L. lui

# ce sa fie , ce sa fie ? date 25 January 2012 14:18 +1

ce sa fie cu bota domnule? nu mai il vede nimeni, nu zice nimic, nici in presa, nici pe la otv,...ce dreacu e asta....suspecta tacere...nu ca lumea nu zice vrute si nevrute, dar sunt multe lucruri foarte serioase, care nu numai ca nu sufera amanare, dar lasa deschisa usa tutor zvonurilor si barfelor, evident rautacioase si foarte denigratoare la adesa unor oameni care nu vor decat sa munceasca, nu sa fure munca altora. daca bota are probleme, sa spuna tare si raspicat ca dl. locotent alexandru in piata universitatii si il vom sprijini cu tot respectul si cu toata stima.

# pompiliu bota date 25 January 2012 15:01 0

Dragi lătrăi anonimi ! Ca să nu mai muriţi de grija altuia, vă prezint câteva fapte ale ,,doctorului” analfabet Botomei: http://www.curierulnational.ro/Eveniment/2004-05-06/Candidatul+PNTCD+la+Primaria+Bacau+si-a+snopit+in+bataie+nevasta+si+copiii Botomei vasile este judecat pentru fals intelectual şi evaziune fiscală (art. 289 C.p.) art.25 C.p.rap.la art.290 C.p.cu 41 al.2 C.p.,art.25 din Lg.51/95 rap.la art.281 C.p.,art.13,Lg.87/94 http://noulportal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=212&d=MjEyMDAwMDAwMDAxNzI4MTM* http://www.1tvbacau.ro/articole/Botomei-acuzat-ca-a-batut-o-politista--a8403.html http://noulportal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=180&d=MTgwMDAwMDAwMDAwOTkxNTU* http://www.ziaruldebacau.ro/ziarul/2009/01/16/vasile-botomei-prins-cu-fituici-la-examenul-de-avocatura.html  botomei acuzat de fals intelectual : http://www.replicaonline.ro/tag/vasile-botomei/  botomei a copiat la examen : http://www.ziaruldebacau.ro/ziarul/2009/01/16/vasile-botomei-prins-cu-fituici-la-examenul-de-avocatura.html  botomei a mostenit functii de conducere in PDL : http://www.ziaruldebacau.ro/ziarul/2008/04/17/vasile-botomei-sustine-ca-a-mostenit-functii-de-conducere-in-pd-l.html  botomei il vrea pe diaconescu presedinte : http://botomeivasile.ro/botomei-vasile-a-renuntat-la-pd-l-bacau-in-favoarea/  botomei agresor de femei : http://www.ziaruldebacau.ro/ziarul/2010/03/02/botomei-acuzat-ca-a-agresat-o-angajata-a-primariei.html  botomei a agresat un politist : http://www.inainte.eu/2010/03/video-meci-de-martisor-vasile-botomei-vs-politia-primariei/  botomei si-a dat afara consilierii : http://www.ziaruldebacau.ro/ziarul/2010/01/30/botomei-si-a-dat-afara-din-partid-consilierii-locali.html  botomei saraceste primaria : http://www.ziare.com/bacau/stiri-actualitate/botomei-cere-in-instanta-1-25-milioane-de-euro-de-la-primaria-bacau-2130849  Bacaul stie cine este botomei vasile : http://www.observatordebacau.ro/2006/09/08/ultima-ora-botomei-evacuat-de-politie-de-la-sedinta-uniunii-avocatilor.html

# ...pe bune date 26 January 2012 19:19 +1

:D :D :D :D :D si noi, cei de pe aici ce sa credem, ca abia acum ati aflat de tot materialul prezentat mai sus....Da prosti ne mai crezi pompilica. La voi e naspa rau. Macar ai nostri nu se musca intre ei. Deocamdata :P

# POLO date 27 January 2012 14:05 0

DACA TOT CE SUSTINETI MAI SUS ESTE ADEVARAT, DE CE NU L-ATI ECLUS DIN PROFESIE ATUNCI, CIND S-AU SUCCEDAT TOATE ACELE EVENIMENTE. DE CE ATI TACUT SI L-ATI ACOPERIT, IN CONDITIILE IN CARE IMAGINEA NOASTRA CA STRUCTURA,ERA FOARTE IMPORTANTA. SUNTEI LA FEL E VINOVAT CA SI EL, D-LE BOTA. CRED CA VA ARE LA MINA CU CEVA.

# pompiliu bota date 26 January 2012 20:16 -2

Dragi căţeluşi grijulii, ia depuneţi voi la parchet câte o plângere penală împotriva mea!  Bine, va trebui să o semnaţi, CNP, alea, alea... 

# oripilat date 26 January 2012 20:52 +2

PUNCT !

# pompiliu bota date 27 January 2012 12:02 -2

Ai semnat tu, TEDDY, ,,PLINGERE" de la ,,PARCET" ? Faci progese la gramatică! Atunci poţi să ne spui şi cum te cheamă!

# TEDDY date 27 January 2012 12:25 +2

AI VREA TU !

# TEDDY date 27 January 2012 11:47 +1

TI S-A DEPUS O PLINGERE LA PARCET DEJA, IN CARE ESTI ACUZAT DE SAVIRSIREA INFATIUNILOR DE FALS INTELECTUAL, ABUZ IN SERVICIU (raportat la art. 145 si 147 Cod penal) PURTARE ABUZIVA, AMENINTARE, INSELACIUNE, UZURPARE DE CALITATI OFICIALE, ETC. INFRACTIUNILE DE CARE TE FACI VINOVAT, CUPRIND APROAPE TOT CODUL PENAL

# tedy boi date 27 January 2012 11:52 -2

Ai luat un Sennalax? Baga-i pe gat unul si lu nea' EtnoBotomel...

# Cristi P. Sturzu date 25 January 2012 08:38 0

Tocmai asta este, ca Botomei a provocat aceasta panarama, permitandu-si sa falsifice tabelele de prezenta la protestul de la CSM, crezand ca strategia lui de "doctor" va da roade. Acestea sunt roadele, dragi colegi, cele care se vad si pt. care, dl. Bota ar trebui sa se coboare mult prea jos pentru a emite, in aceasta faza, o reactie inteligenta. Probleme in instante vor mai fi, probabil, pana cand vor disparea definitiv de la putere unii ca Boc, Predoiu, Kovesi, Budă, Urdea si toti ceilalti slugarnici din "haremul" lui Basescu. Deci, stimati colegi, nu va lasati impresionati de aceste manevre infantile, fiti demni, fiti hotarati si mai ales uniti. Astfel, si dl. Bota va primi energia necesara continuarii luptei. Steagul sus!

# robert date 25 January 2012 09:11 0

Strurzule (Pompilica ) daca esti corect arata actele in care te-au reales a treia??????? oara avocati ???Mai ales ca ai avut 2 mandate In august 2011 s-a dus mandatul tau :-x si dai din clanta aiurea .Ce lege respecti tu ????Numai de 2 ori ai voie conform legii pricepi domnule Bota ATAT .Acum te ti cu dinti de scaunul din SRL-ul tau .RUSINE ,RUSINE !!!!!!!!!!.Am cercetat si noi Pompilica ca doar suntem avocati destepti nu prosti cum crezi tu ca suntem sau cum ai vrea sa fim .Demonstreaza cu acte da si pe urma mai vorbim

# adevaratul Robert date 25 January 2012 09:37 0

Nu mai bate campii, lacheule diversionist ! Suntem si vom fi solidari cu Bota pana vom curata profesia de avocat de putregaiul traditional !!

# Rudolf date 25 January 2012 14:32 0

Cristi, partea proasta e ca si daca vom scapa de derbedeii Predoiu, Kovesi, Boc, etc(si vom scapa), nici cu ceilalti derbedei, gen Sova, Hasoti, etc., nu va fi prea confortabil...

# Cristi P. Sturzu date 25 January 2012 14:52 -1

Atunci, Predoiu, Boc, Kovesi si Company sa deschida dracului sa-i ia (ma scuzati, dar chiar sunt nervos!) ochii si sa vada REALITATEA juridica din Romania. E clar ca si sclemberiticul ala cu ministerul lui UNBR si nea tartz partz de Hasoti sunt mult prea departe de planeta, dar atunci, ce e de facut? De facut e sa ne dezmeticim si nsa ne solidarizam cauzei noastre, printr-o participare COVARSITOARE la evenimentele care urmeaza. Cititi www.bota.ro.

# eu date 25 January 2012 11:34 +2

voi vorbiti? ia vedeti pe site-ul ,,baroului" vostru de la galati ce magarii faceti,de cate ori s-a ales decanul vostru? si mai cititi cum s-au depus plangeri penale ca v-au mancat cota de 10 % care cica o veti primi ca pensie. fraierilor,veti primi la pensie ce primesc si revolutionari de anul asta.de curiozitate am printat raportul vostru si l-am dat unui expert contabil sa-l citeasca-sunteti terminati,bani la pensie-ioc.dar cotizati,cotizati,sa se imbuibe decanii vostrii cu salarii ca dosare....geanta e goala :lol: :-|

# IPS Daniel date 25 January 2012 10:13 0

Daca tot aveti o grija cum ca cine sunt eu, recunosc, sunt ''postacul de serviciu''. Sturzule, daca seful tau Bota vrea energie, de ce nu baga degetele in priza. E mai simplu pentru toata lumea. La cat de frumos sunteti acceptati in instante ca avocati, nu ma mir ca sunteti pe aici toata ziua. Multe ''succesuri'' va doresc in continuare. Cam ca cele de pana acum.

# Cristi P. Sturzu date 25 January 2012 10:42 -1

Draga IPSI Daniel, ai si tu dreptul la opinie si noi nu ne opunem desfraului pseudo-intelectual de care dati dovada voi, latraiii de serviciu. Chestiunea care ma framanta este alta. Voi, traditionalii cutumiari, tolerati de slugile basesciene, cand aveti de gand sa va infiintati? Caci gata, nu mai merge cu cioara vopsita. PS. da-mi o adresa privata de email, la care sa-ti trimit cateva scanari cu hotarari ale instantelor in care am fost aparator, si sa vezi cu ochii tai "cat de frumos" scrie " avand cuvantul pe fondul cauzei, av. Sturzu P. Cristinel solicită..." bla bla bla ... nu scriu mai departe ca oricum nu ai prea intelege treburile astea juridice. Na, cum iti cade?

# pt IPS Daniel date 25 January 2012 11:13 -4

inalt prea magaria ta, fa o clisma bucala si dupa aia posteaza ceva inteligent. piei satana!!! :D :D

# Gore din Chitila date 25 January 2012 19:00 +3

[quote name="IPS Daniel"]Daca tot aveti o grija cum ca cine sunt eu, recunosc, sunt ''postacul de serviciu''. Sturzule, daca seful tau Bota vrea energie, de ce nu baga degetele in priza. E mai simplu pentru toata lumea. La cat de frumos sunteti acceptati in instante ca avocati, nu ma mir ca sunteti pe aici toata ziua. Multe ''succesuri'' va doresc in continuare. Cam ca cele de pana acum. [/quote]O.K, bag eu degetele in priza pentru dl.Avocat Bota, dar cu o conditie:introduc degetele de la mana stanga si dumneata IPS Daniel, ma ti de mana dreapta. :-*

# Av. Catalin Racaceanu date 25 January 2012 14:08 +1

:-|Colegule Sturzu, daca ceea ce airmi referitor la falsificarea tabelelor cu semnaturi invocate de dl. Botomei este adevarat, macar unul din cei ce figureaza ca au semnat acolo sa faca plangere penala. Sunt avocati ce naiba, nu stiu ce au de facut. :sad:

# TEDDY date 27 January 2012 11:52 +2

BOTA A DESCHIS CUTIA PANDOREI SI ACUM CULEGE CE A SEMANAT. Este ovorba romaneasca "CINE SEAMANA VINT, CULEGE FURTUNA". Asata culege acum BOTA.

# abc date 25 January 2012 09:15 +1

gilceava e peste tot, in ambele barouri e dusputa pentru putere. de aceea se nu se doreste unificarea.

# Madalina date 25 January 2012 12:37 +1

D-le Sturzu, nu va cunosc personal desi suntem colegi in acelasi barou. Sunt un fan al comentariilor dvs. pe care le apreciez si sunt convinsa ca sunteti si un bun avocat. Dupa parerea mea la nivelul UNBR nu exista transparenta si comunicare. Noi, avocatii care nu suntem decani de barou si nici nu detinem alte functii in conducerea acestor entitati, nu avem cunoastinta si nu am vazut/analizat documente ce tin de organizarea interna, astfel ca, nu putem sa ne dam cu parerea ce mandat a expirat si cand. Pe de alta parte, nu toti avem calitati manageriale si cred ca ar fi util ca cei mai vocali, cu spirit organizatoric sa dati o mana de ajutor d-lui Bota, noi, ceilalti sprijinandu-va in totalitate. Nu trebuie sa primeze lupta pentru sefia unbr ci lupta pentru recunoasterea la nivel national a structurii noastre. Aprecieri deosebite si pentru Alberto Kurtyan.

# Cristi P. Sturzu date 25 January 2012 14:16 0

Stimata colega, iti multumesc pentru prietenoasele aprecieri si pentru gandurile bune. Nu se poate, inca, vorbi despre lupta pentru sefia UNBR. Trebie spus doar ca demersul mai putin pertinent si deloc moral facut de anumite persoane IN DETRIMENTUL nostru, al tuturor membrilor structurii conduse de dl. Bota, nu poate sa ne faca decat deservicii si sa creeze disensiuni in interiorul Uniunii. Daca veti cauta cu atentie, veti vedea ca pe site-ul ex. avocatului Botomei sunt postate tabelele cu participantii la protestul de la CSM, carora o minte infractoare le-a atasat un text modificat, in sensul ca pe tabelele respective toti semnatarii ar fi protestat si impotriva asa ziselor abuzuri savarsite de dl. Bota si impotriva asa zisului refuz al domniei sale de a ne reprezenta interesele in fata autoritatilor. Pe tabelele respective este si numele meu, dar eu va asigur ca NU am semnat altceva decat protestul fata de CSM.

# Cristi P. Sturzu date 25 January 2012 14:23 -1

Deci, cine se preteaza la a falsifica asemenea documente, cu siguranta poate savarsi acte mult mai periculoase. Doi. Lipsa unei puternice personalitati a structurii noastre rezida in faptul ca la fiecare Congres sau protest la care am participat personal, din partea judetelor nu vin decat decanii, acolo unde acestia exista. Sunt foarte putini avocati care inteleg care este menirea unui Congres, si mai mult decat atat, care este scopul unui protest. Majoritatea stau cuminti acasa si asteapta ca dl. Bota sa faca vreo minune. Eu i-am propus d.lui Bota ca cei care nu participa la asemenea evenimente de interes MEGA MAJOR, sa fie sanctionati. Cai legale exista. Cum este posibil ca doar noi, cei care participam fara nicio exceptie de la aceste evenimente, sa putem schimba situatia daca nu avem sprijinul TUTUROR? Deasemenea, sunt multi membri ai structurii noastre care NU profeseaza, dar au aceleasi pretentii ca si noi, cei care mergem in instante si purtam dispute cu tot felul de habarnisti.

# Cristi P. Sturzu date 25 January 2012 14:31 0

IN concluzie, trebuie sa decidem mai intai noi insine ce vrem sa facem in viitor si sa luam atitudine. La fiecare Congres la care am participat, ma intalnesc cu aceiasi colegi si aceleasi colege, cu aceiasi oameni responsabili care manifesta un interes MAJOR pentru soarta profesiei si a structurii noastre. Apreciez totusi, faptul ca desi au fost publicate aici pe site, comment-uri defaimatoare si diversioniste la adresa noastra, colegii traditionali nu s-au grabit sa arunce cu laturi. Eu personal le multumesc si le adresez toata consideratia mea. Si nu in ultiumul rand, suntem alaturi de dl. Bota in orice situatie ar avea nevoie de sprijinul nostru.

# POLO date 26 January 2012 12:19 +1

Sti de ce nu au venit avocatii din buc. niciodata la nici un congres, delehamitea pe care le-a produs-o Bota, care i-a dat afara din ap. lui din Str. Academiei, de cite ori acestea au cerut sprijin si s-au plins ca sunt contestati. Asta ca sa sti, pt ca am impresia ca esti total rupt de realitate si nu comunici cu nici un coleg. Eu pot face o lista, cu zeci de colegi care au fost dati afara pe usa de Bota si carora acesta le-a vorbit urit. Cred ca ai ochelari de cal.

# MARCO date 26 January 2012 12:25 +2

I-a fa lista cu numele de care zici, sa vezi cati mai recunosc...

# POLO date 26 January 2012 12:29 +1

AI REPTATE TOTI CAE AU SEMAT-O, NEAGA DE FRICA LUI BOTA CA II EXCLUDE IN PROFESIE CUM I-A EXCLUS PE AIA PATRU. ASTEA SUNT MAI PENALI CA BOTA. BRAVO MARCO !

# Bartolomei Polovîrciu date 26 January 2012 14:24 -1

Ma, da' unde mama lu' Avram Iancu ati invatat voi, tu si maria...marin, aia de mai sus, atata gramatica, ca m-ati dat pe spate..."i-a fa lista" ... "a-ti fost la Congres" ... mi se face o greata mortala cand ma gandesc la cum ati intrat voi in barou. Analfabetilor!

# TEDDY date 27 January 2012 14:15 +2

Esti alaturi de Bota, unde, Sturzule ? inafara unbr si a Baroului Bota, ca lui Bota i-au expirat mandatele, nu ai inteles. Poate vi cu o propunere de modificare a Legii51/1995, care sa-i dea drepul special lui Bota sa aiba mai mult de doua mandate. In cazul in care vei reusi, oricum nu-l mai poti ajuta cu nimic, pt ca legea nu retroactiveaza si el este deja expirat, din sepembrie 2011. Credeam ca inteligenta ta, percepe aceste lucruri, dar m-am inselat.

# pt TEDDY alias Botomei date 27 January 2012 14:53 -2

"Doctore", facut la apelul bocancilor, faptul ca ai neaparata nevoie de un consult PSIHIATRIC, e de notorietate ! Dar, tu stai prost si cu LOGICA; presupunand prin absurd ca lui Bota i-ar fi "expirat mandatele", de ce ar fi in afara UNBR ?! Esti de-a dreptul dobitoc !

# Cristi P. Sturzu date 27 January 2012 14:55 -2

Chestiunea cu 2 mandate este prevazuta doar pt. decan. Ca presedinte, mandatul nu este unic. Te-ai inselat, dar nu numai de data asta.

# Cristi P. Sturzu date 25 January 2012 14:43 -1

Ref. asa zisul refuz al d.lui Bota de a ne reprezenta interesele in fata autoritatilor, invocat in conditii imorale de anumite personaje, eu spun ca aceste afirmatii defaimatoare nu au o sustinere reala, concreta, si pertinenta. Protestele din fata CSM au avut rezultatele pe care le cunoasteti, din cauza: 1. participarii unui numar foarte mic de avocati si in esenta, lipsa de interes. Oare credeti ca nu asta inseamna? 2. autoritatile in domeniu sunt oamenii puterii, apanajul si instrumentele lor de mentinere a monopolului si a intretinerii cumetriilor politice. Autoritatile "e" Basescu. Autoritatile "e" Boc, e ministrul ginerica avocat, e Kovesi care imprastie circulare pe la Parchete, e o "Budă" mare sef la CLuj si-asa mai departe. Fara participarea covarsitoare la evenimentele organizate de dl. BOta, NU vom putea NICIODATA sa fim ceea ce ne dorim sa fim. Cei pasivi, miserupisti, care stau acasa si asteapta sa vina borcanul cu miere, ar trebui sa fie sanctionati disciplinar.

# Titi date 25 January 2012 15:28 +2

De acord, insa principalii vinovati sunt avocatii din Baroul Bucuresti-Bota care nu au efectiv nicio scuza atunci cand lipsesc de la proteste, avand in vedere ca sunt si multi(aprox. o mie) si nu trebuie sa se deplaseze in alte localitati.

# Avocat Ovidiu Nistea date 25 January 2012 17:19 0

Dragi colegi care spuneti ca Bota nu se implica, voi stiti ca într-o saptamana a mers de la Alba Iulia la Constanta si apoi la Galati sa apere colegi? Nu vorbiti prostii daca nu stiti? Iar unii colegi care vorbiti rau la adresa lui, eu zic sa nu lucrati la doi domni, eu stiu 2 care fac asta.

# oripilat date 25 January 2012 18:13 +2

Cu privire la sanctionarea celor nu participa la congres, etc, e normal si chiar indicat sa se ia masuri de semnactionare (mustrare, mustrare cu avertisment, avertisment, etc) Atat timp cat sunt colegi care vin de la sute de km, de fiecare data, acestia nu sunt decat de apreciat. Pana la urma ar trebui sa fie unitate si nu dezbinare cum vad ca se intampla mai nou. Iar colegilor care prefera sa stea in fotoliu si sa citeasca site-ul .... nu am cuvinte de lauda

# jurist date 25 January 2012 20:09 +1

deci in bucuresti sunt 1000 de avocati din baroul bb??? si stati ca niste lasi la dos?? pai voi asteptati ca cei de la suceava , botosani,satu mare sau de mama naibii sa vina sa sustina protestele? curata nerusinare...

# jurist pentru Cristi P.Sturzu date 25 January 2012 20:14 0

anuntati colegii despre MANIFESTATIA IN ROBE.

# jurist date 25 January 2012 20:41 0

luni 23 ian 2012, m.of.51, modificari legea 303/2004 a magistratilor si 317/2004 a csm

# gheju date 25 January 2012 21:24 -2

Baroul Ilfov de care vorbeste Bota este infiintat printr-un proces verbal de cativa oameni ca asa au vrut ei. Hotararea de care vorbeste Bota prin care avea dreptul sa infiinteze barouri a fost desfiintata si acea Filiala Balesti A Asociatiei Figaro Potra a fost desfiintata. Un baru sau o Uniune abarourilor se infiinteazaprin lege.      Uniunea avocatilor a fost infiintata prin legea 1907 din 1865.      Bota a pierdut si la CEDO pe dreptul la asociere pentru prima asociatie care avea dreptul sa infiinteze barouri.      Bota nu aputut lua un examen de intrare in barou si a zis ca se face el de la el putere  avocat direct definitiv si decan al baroului bucuresti si presedinte al UNBR Bota. Omul asta e ca Elena ceausescu plenipotential si multilateral dezvoltat. 

# pt ghertoiul justitiei (gheju) date 25 January 2012 22:40 +2

daca atat te duce bibilica puneti streangul sau mergi la reciclare. daca tu zici ca baroul se infiinteaza prin lege, inseamna ca ai facut dreptul cu cizmarul florea. ps, cind te trezesti din bautura, ca si cirmaciul portocaliu, sa te uiti in lege unde gasesti predicatul a infiinta si sa ne spui si noua. repetentii ca tine n-au ce cauta in aceasta meserie, noroc cu spagarii de decani ca altfel putorile care au facut scoala cu traista vindeau bilete la ratb. bulica plenipotentiar si multmailateral dezvoltat era taticul tau care a facut un ****** ca tine. sau poate mamicuta ta...in fine esti o oroare genetica .

# gheju date 26 January 2012 16:21 -2

eu macar am facut dreptul dar bota l-a facut la Herculane cum l-ati facut toti care sunteti in unbr bota. Am aratat si legea prin care s-a infintat corpul avocatilor ,lege din anul 1865 dar nu pot sa  cer multe de la voi pt. ca mi-e teama ca nu stiti nici sa cititi. Nu pot sa am pretentii de la unu care nu face diferenta dintre eroare si oroare.Esti incapabil sa pricepi ca hot. jud. prin care avea dreptul bota sa infiinteze barouir e desfiintata? Eu cred ca voi toti de la bota sunteti mai destepti si decat judecatorii CEDO. Asta asa pt. ca CEDO a statuat ca nici un cetatean al unei tarii nu poate infiinta barouri si acest atribut ii revine doar statului.    

# WEAH date 26 January 2012 17:53 -2

Nu te obosi mai omule sa-i explici sturzului ce e cu baroul lui. El vrea neaparat sa fie avocat. Are si el peste 40 de ani si pana acuma a fost doar vanzator de drujbe. Cu ceva timp in urma l-a prostit Bota ca-i avocat, iar acum el chiar se crede asa ceva. Si sa nu uit, se crede si intelectual. Noi ceilalti suntem doar pseudo- intelectuali.

# Cristi P. Sturzu date 26 January 2012 19:08 -1

Ceea ce va dorim si dvs., sa va mearga tot anul dupa cata ranchiuna comunista zace in cutia patrata de deasupra umerilor, de-i ziceti generic cap. IN rest, ne amuzam pe seama prostilor! M-am luat si eu dupa Base, ca am vazut ca functioneaza...Na!

# WEAH date 26 January 2012 23:44 -2

Sa inteleg ca te uiti in oglinda si razi? De aia te amuzi pe seama prostilor? Intreb si eu, pt. ca ieri erai nervos. Vai de chestia aia la care-i zici tu cap. Sunt sigur ca nici macar patrata nu e. Nu ai laturile perfect egale din oricare parte te-ai privi. Poti sa incerci un pic de photoshop, e recomandat pt. tine, doar te dai mare expert in domeniu.

# plebeu necunoscator date 26 January 2012 19:21 +2

[quote name="gheju"]eu macar am facut dreptul dar bota l-a facut la Herculane cum l-ati facut toti care sunteti in unbr bota. Am aratat si legea prin care s-a infintat corpul avocatilor ,lege din anul 1865 dar nu pot sa  cer multe de la voi pt. ca mi-e teama ca nu stiti nici sa cititi. Nu pot sa am pretentii de la unu care nu face diferenta dintre eroare si oroare.Esti incapabil sa pricepi ca hot. jud. prin care avea dreptul bota sa infiinteze barouir e desfiintata? Eu cred ca voi toti de la bota sunteti mai destepti si decat judecatorii CEDO. Asta asa pt. ca CEDO a statuat ca nici un cetatean al unei tarii nu poate infiinta barouri si acest atribut ii revine doar statului.    [/quote]. SA MORI TU :lol:, CITESTE BINE DECIZIA CEDO, NU CITI PRINTRE RANDURI, CEEA CE ITI CONVINE.DACA NU O AI O CAUTI PE NET, PLATESTI TRADUCEREA EI SI INRAMEAZA, DEASUPRA CAPULUI.IAR IN CEEA CE PRIVESTE INFIINTAREA CORPULUI AVOCATILOR, CU DESFIINTAREA LOR, PRIN LEGEA 3/1948, SEMNATA DE MARELE SCRIITOR MIHAIL 

# balaura boscheteanu date 27 January 2012 09:44 +1

gheju & weah, faceti un efort si cititi pe ****** doar bancuri cu bulă sau cu blonde. La cat de constipati sunteti, va ies ochii din cap si sariti randuri importante din documente importante. Hai, ce naiba, fiti copii intelegatori.

# Cristi P. Sturzu date 26 January 2012 08:56 +1

Esti complet pe langa, dar da-i inainte...scrisul e terapeutic.

# Bota este debarcat de la conducere.UNBR are alt Presedinte! date 26 January 2012 00:22 +1

Bota este in afara Legii 51/1995,republicata! Ramane deocamdata doar reprezentant de sindicat. In aceasta calitate nu mai poate organiza examene si nici de a incasa donatii pentru noi inscrieri. Este pasibil de puscarie pentru ca exercita prerogativele de Presedinte, fara a mai beneficia de un mandat legal. A dus in eroare mii de avocati carora le-a incasat donatii pentru inscrierea in Baroul Bucuresti,iar Baroul Bucuresti nu este inregistrat! Acum vrea sa participe avocatii la un protest in Piata Univeritatii,considerand ca in acest fel ar putea convinge pe avocati sa schimbe Legea 51/1995 si statutul profesiei de avocat care prevad ca Presedintele UNBR, nu poate avea dreptul decat la doua mandate consecutive,care in cazul domniei sale , au expirat de drept cu incepere din august 2011 ! Daca stie cineva ca statutul profesiei de avocat sau Legea 51/1995, republicata dispun altfel, este rugat sa publice temeiul de drept. Semneaza: Biroul de presa unbr.

# Botomei esti penibil date 26 January 2012 01:29 -1

Mascariciule, singura greseala a UNBR-Bota este aceea ca nu te-au dat afara mai demult ! Tie iti lipseste simtul rusinii cu desavarsire. Ai cersit sa fii primit in casta mafiota cutumiara, te-au dat afara din asa-zisul examen pentru ca te-au prins copiind, iar acum vrei sa dezbini si UNBR-Bota. NU VEI REUSI !

# Hai ca ai luat-o pe aratura date 26 January 2012 08:22 0

:D :D :D cu mandatul lui Bota ca presedinte UNBR mai intelegeam,era posibil sa ai dreptate. DA SA VII CU ''STIREA'' CA BAROUL BUCURESTI DIN CADRUL UNBR BOTA NU-I INREGISTRAT E PREA DE TOT.

# Cristi P. Sturzu date 26 January 2012 09:02 -1

Nu te mai incape Bacaul, "doftore"? Cum e cu tabelele acelea falsificate? Incep sa devin nervos. Din ce in ce mai nervos. Dupa ce te faci de rahat cam peste tot unde mergi, vrei sa arunci cu laturi si peste mainile celui care te-a hranit? Mizerabil.

# POLO date 26 January 2012 12:03 0

Sturzu, sau mai bine strutule, de ce nu iti iei si tu doctoratul in drept, ca macar din punctul asta de vedere, sa fi la acelasi nivel cu Botomei. Esti coleg cu mine si ma doare ca trebuie sa iti spun, dar intrunesti toate conditiile de nulitate absoluta.

# Cristi P. Sturzu date 26 January 2012 12:43 0

Ok, bolo. Sau polo? Sau bolo?!? Polo bolo?!? Nu-mi aduc aminte sa te fi jignit vreodata, de cand ne cunoastem. Dimpotriva. Dar daca asta te face sa te simti important fata de mine si fata de alti colegi de buna credinta care citesc aceste mizerii de comment-uri, ignora-ti propria durere si mergi mai departe, pe drumul facut de altii inaintea ta. Toti va umflati in pene si va dati avocati doar pt. ca da bine la Asociatia de proprietari, dar nu catadicsiti sa participati la evenimente cheie care pot determina o situatie concreta de fapt si de drept, in ceea ce ne priveste. Ca unii dintre noi au reusit iar altii nu, nu este nicidecum esecul sau meritul d.lui Bota. Pentru meritele sale, insusi marele doctor in drept cu "doctorat" facut la mama Ukraina prima pe stanga, ii multumea cu plecaciuni d.lui Bota pt. faptul ca astazi suntem avocati. Cu toate contestatiile si plangerile bine stiute.

# Cristi P. Sturzu date 26 January 2012 12:53 0

Jigneste-ma, daca asta te linisteste. Eu l-am atacat atat de dur pe "doctorul" Botomei, pentru faptul ca oricine, cu un ochi fin si cu ceva materie in tartacuta, poate sa observe cat de grosolan sunt facked-uite listele cu tabele postate pe site-ul lui. Spre stiinta ta si a celorlalti anonimi deveniti latrai peste noapte, iti spun ca ma jucam cu PhotoShop-ul inainte ca tu sa apesti prima data pe o tastatura. Ca sa nu mai vorbesc de chestii "grele" de prelucrare digitala a imaginilor. N-ai de unde sa stii. sau poate ai dar faci pe prostul. In oriuce caz, nu se cadea sa te dai in stamba fata de mine, jignindu-ma fara niciun motiv. Am curaj sa fac pariu cu tine si cu voi cu toti, in legatura cu tabelele. Eu sustin ca AU FOST MODIFICATE. Grosolan, dar au fost modificate. Punct. Daca simti din nou nevoia sa ma jignesti, simte-te liber sa o faci. Nu exista inca o sanctiune pentru cei ca tine, chiar daca umbla hai hui pe strazi ori ba.

# Plangere penala date 26 January 2012 13:08 +1

Chiar nu-mi dau seama de ce pierzi timpul cu ''doctorul'' in discutii inutile. Fa un drum pana la parchet. E mai putin obositor si mai constructiv.

# Cristi P. Sturzu date 26 January 2012 14:10 -1

Jigneste-ma, daca asta te linisteste. Eu l-am atacat atat de dur pe "doctorul" Botomei, pentru faptul ca oricine, cu un ochi fin si cu ceva materie in tartacuta, poate sa observe cat de grosolan sunt facked-uite listele cu tabele postate pe site-ul lui. Spre stiinta ta si a celorlalti anonimi deveniti latrai peste noapte, iti spun ca ma jucam cu PhotoShop-ul inainte ca tu sa apesti prima data pe o tastatura. Ca sa nu mai vorbesc de chestii "grele" de prelucrare digitala a imaginilor. N-ai de unde sa stii. sau poate ai dar faci pe prostul. In oriuce caz, nu se cadea sa te dai in stamba fata de mine, jignindu-ma fara niciun motiv. Am curaj sa fac pariu cu tine si cu voi cu toti, in legatura cu tabelele. Eu sustin ca AU FOST MODIFICATE. Grosolan, dar au fost modificate. Punct. Daca simti din nou nevoia sa ma jignesti, simte-te liber sa o faci. Nu exista inca o sanctiune pentru cei ca tine, chiar daca umbla hai hui pe strazi ori ba.

# POLO date 26 January 2012 12:08 0

Bota nu a hranit pe nimeni decit pe el. Cind au expirat cele doua mandate dePres UNBR si Decan (nelegal) trebuia sa faca descarcare de gestiune si sadea socoteala ce a facut cu patrimoniul, adica cu donatiile noastre si nu a facut-opentru ca banii s-au papat de el si familia lui. Asa ca mai incet cu bunatatea luiBota.

# doru date 26 January 2012 12:14 0

stati linistiti ca v-a tras Bota teapa. In fond nu ati platit taxe... Au fost DONATII (prin definitie benevole)

# POLO date 26 January 2012 12:40 0

Gresesti, donatiile pe care le-am facut lui Bota, sunt nelegale,pt ca donatia este un contract solem si trebuie incheiat in forma ceruta de lege, pt ad validitatem. Mai trebuie sa fie si un act de vointa unilateral. Bota a cerut o suma fixa, care nu exprima vointa donatorului si a eliberat o chitanta care nu are efectuljuridic al unui contract de donatie. (drept civil-contracte speciale). Bineinteles ca est teapa, dar la plingerea celui inselat, Bota poate face puscarie pe 215 Cod penal- inselaciune in conventii.

# POLONICU date 26 January 2012 13:02 +2

:D :D :D ma da ce destept esti azi. Nu-i de mirare ca ai ajuns pana in China acum cateva sute de anu. Sa poate mai bine ramaneai acolo doctore :P

# IUPSssss Daniel date 26 January 2012 18:48 +1

:D :D :D ''Bota este debarcat de la conducerea UNBR....''. si cine i-a luat locul............... :P :P vezi de treaba

# POLO date 26 January 2012 22:13 +1

NIMENI, din cauza lacomiei de putere, expune 2.000 oameni. Nu vreau sa fac un scenariu pesimist darprevad ca cei 2.000 ii vor face plingere penaa lui Bota, pt inseaciune.

# pompiliu bota date 26 January 2012 22:18 -1

,,Doctore", mai vezi de gramatică! Şi condoleanţe, te-a lăsat şi a doua nevastă!  http://noulportal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=180&d=MTgwMDAwMDAwMDAwNzUzMDY* Ia-o pe Hasaşiu, vă potriviţi!

# TEDDY date 26 January 2012 22:29 +1

Esti un frustrat jalnic, care miroase a puscarie de la mare distanta. Apropo, ce marca de vopsea folosesti pt vopsitul parului, d-le Bota ? Esti bolnav si tragedia este, ca nici macar nu-ti dai seama. Imi este mila de tine. Esti jalnic, jalnic.....

# pompiliu bota date 26 January 2012 22:35 0

TEDDY? care TEDDY? Moldovan, gangsterul de la Braşov?

# Relu date 26 January 2012 23:45 -1

TEDDY, tu mirosi a mafiot de la mare distanta. Tragedia este ca iti dai seama si esti si mandru de acest fapt. In plus, esti penibil si nu mi-e mila de tine...

# TEDDY date 26 January 2012 23:58 -1

Daca eram gangsterul, tu erai deja mort, dar nu se stie cine o sa-ti vina de hac, ca bataie ai primit destula si tot nu te inveti minte.

# tedy bear date 27 January 2012 09:31 0

Nu e Teddy mafiotu', e teddy trombonistu', ala de sufla in coarne cat e ziulica de mare, stie el cui, si-i mai da si cate o limba in ureche, ca sa-si acordeze trombonu'.

# Intrebare simpla...raspuns si mai simplu date 27 January 2012 10:13 +1

D.le Bota, toata stima pt razboiul pe care il duceti. Cu mafia avocaturii bineinteles. Dar tot caut informatii despre baroul Bucuresti pe care il pastoriti. Si nu prea gasesc. Va rog sa nu-mi jigniti inteligenta si sa ma trimiteti la sait-ul uniunii dvs. ca nu are nici o legatura. Va multumesc

# POLO date 27 January 2012 13:19 +1

SA DEA BOTA O DESMINTIRE CA NU-I ASA. AI CURAJ BOTA DA SPUI CA BOTOMEI MINTE ?

# cunoscator date 26 January 2012 09:06 -2

De la Burebista incoace, de cand exista ''Baroul Bota'', va tot laudati ca aveti ''acte de infiintare'' dar nu sunteti recunoscuti drept avocati in instante. Peste mii de ani, pe cand vom calatori ca in Star Trek, aceleasi probleme veti avea din cauza klingonianului de Bota. Morala : puneti mana pe el, asteptati-l la iesirea din sediu, seara, si pana nu va spune ce a facut cu banii ( o avere imensa ), nu va opriti din a-i da suturi! Acum, pana nu pleaca din tara cu banii, doar nu credeti ca va renunta de buna-voie la functia de Presedinte UNBR, Decan Baroul Bucuresti si Presedinte al Sindicatului Independent al Juristilor, etc, Motivul pentru care nu va renunta e simplu: BANII din donatii ! Are avere imensa pe spinarea fraierilor care au donat!

# Cristi P. Sturzu date 26 January 2012 09:18 0

Mda, foarte misto remarca. "Ca-cunoscator" ce esti, si daca mai si previzionezi ca peste mii si mii de ani vom calatori ca in Star trek, ma ia cu uimire cand ma gandesc ce preocupari zilnice ai matale gen PSP, PlayStation, BluRay etc. Cand ramai fara baterii, da o raita pe www.bota.ro si citeste ce solutii dau magistratii si procurorii corecti din Romania, cu privire la structura avocatiala "Bota". "Ca-cunoscator" bun ce te pretinzi a fi, ar fi trebuit sa stii si sa nu mai elucubrezi DIN NOU.

# cunoscator date 26 January 2012 13:11 0

Vedeti ca se desteapta lumea ! Tot respectul pt dvs. si altii care-si sustin cauza dar problema este la Bota. Nu poate doar sa ia bani la nesfarsit - sume fabuloase - fara sa dea socoteala candva, ceea ce va infunda pe toti. In rest, numai bine pentru cei bine-intentionati si care cred ca ei chiar sunt avocati: vedeti ca v-a mintit cel care v-a luat banii!

# pt. (ne)cunoscator date 26 January 2012 14:10 0

Mai copile prostovan, ti-a dat apa la moara MASCARICIUL Botomei si-a lui sleahta ?! Tu sau esti prost, sau dezinformat, sau amandoua! Sunt convins ca ultima ipoteza e cea reala...

# Cristina date 28 January 2012 21:44 -1

Mai cunoscatorule, dar zeciuielile voastre LUNAREEE, unde se duc? Bani de pensii mai aveti? Nu cred...

# Cristin date 28 January 2012 22:29 +1

Nu mai au demult, dar ei cred ca da. LA cate salarii mari se platesc la decani, la consilieri, comisia permanenta ... asta e casa lor de pensii.

# POLO date 27 January 2012 11:39 +1

Ai dreptate, din cauza cramponarii lui Bota, sa ramina in conditiile in care i-au expirat cele doua mandate la ambele functii (cea de pres. unbr era legala) o sa se aleaga praful de 2.000 de oameni, care daca se vad desfiintati, o sa-l linsze pe Bota,cu siguranta ca si-a batut joc de ei. Bota deci sa predea puterea altcuiva, mai bine defiinteaza structura. Pentru el, unbr si baroul bucuresti, sunt un srl, o afacere care realia profit. Banuiesc ca a falsificat acte, cu care sa isi acopere raminerea la putere insa legea e lege si spune clar ca nu poate avea decit 2 mandate de 4 ani.

# Botomel Alzaibăr date 26 January 2012 09:08 0

Bă, nebunule, tu nu eşti credibil. Nu te bagă nimeni în seamă, dar tu insistă, poate se-ndură Parchetul să te bage, pe tine şi pe cei care te-au "ajutat" să falsifici tabelele acelea postate pe site-ul tau de derutat lumea.

# Botomei reloaded date 26 January 2012 09:46 +1

:D :D :D Ai pus-o doctore. Din cate stiu eu, dl. Bota a depus - copii probabil dupa tabelele alea pe care le fluturi tu - la CSM, in sustinerea plangerii pe care a depus-o in ziua congresului si a mitingului. Asa ca e usor de vazut in ce scop au semnat oamenii aia tabelele. Domnule Sturzu, dl. Bota nu are altceva de facut decat sa ceara de la CSM copii dupa plangere si anexele aferente - listele cu semnaturi.

# PS POLO date 26 January 2012 12:26 +1

Bota minte cind spune ca a depus o lista la CSM. Singura lista care ar fi putut sa o depuna prin registratura (ca el nu a avut curajul sa calce pe la CSM) este lista cu prezenta a 100 protestatari, din aproape 2.000 citi suntem cu totii.

# POLO date 26 January 2012 11:47 -1

Daca lista cu semnaturi, nu ar fi fost in forma in care este publicata pe unbr.info, nu s-ar fi repezit Bota la Congresul din sept, sa o rupa. Afirmatia celor care au semnat-o, inclusiv a lui Sturtzu, nu se sustine, deoarece este semnatura, scrisul, cnp-ul si in cazul unei expertize grafologice,grafoscopice si chimice se poate dovedi ca semnatarii au semnat in cunostinta de cauza, fiind si avocati si nici cel mai incompetent procuror nu accepta vrajealaca ei nu au semnat-o in cunostinta de cauza.

# POLO date 26 January 2012 11:57 +1

Am auzit ca unii sustin ca Bota a facut si a dres. Nu este adevarat, la protestul de la CSM, a spus ca se duce si discuta cu cei de acolo iar el s-a dus doar pina la lift si s-a intors mintindu-ne pe toti. La unii colegi care s-au plins ca sunt contestati, le-a spus sa se suspende, iar pe unii i-a speriat spunindu-le sa aiba grija ca o sa faca puscarie daca profeseaza. La Alba Iulia, unde a fost cu Belniceanu, instanta de acolo le-a ontestat calitatea. In acest moment, UNBR si BB,nu are conducere si Bota continua activitatea infractionala de incasare a banilor, isi da calitati mincinoase si pune stampile si de unbr si de bb, pe acte care sunt lovite de nulitate. E la un pas de puscarie ce nu intelegeti, d-lor licentiati in drept.

# PT. BOTOMEI alias POLO date 26 January 2012 12:59 +2

Diversionistule, observ ca ai inceput sa faci, pe fata, jocurile UNBR-Florea ! Daca ai impresia ca, impreuna cu cativa lachei, vei reusi sa dezbini UNBR-Bota, te inseli amarnic ! Tradatorule, noi te-am dat afara(cam tarziu, e adevarat), iar GANGSTERII uniunii CUTUMIARE-Florea nu te-au primit, UMILINTA la care te-au supus acestia fiind maxima. Norocul tau e ca nu ai simtul RUSINII !

# POLO date 26 January 2012 22:21 +1

La data a care Bota sustine ca l-a dat afara pe Botomei, el nu mai avea nici calitatea dedecan nici de presedinte (era oricum o incompatibilitate) si pe cale de consecinta, actele si faptele lui Bota, sunt lovite de nulitate absoluta Cum sa-l dea Bota pe Botomei afara, cind el era deja afara. Botomei are Baroul Bacau cu autonomie deplina.

# sunt in ceata...si nu mi se intampla des date 26 January 2012 22:54 +1

Ce mama dracului inseamna d.p.d.v. juridic ''Botomei are Baroul Bacau cu autonomie deplina'' ca eu unul nu-s lamurit nici pe departe

# pompiliu bota date 26 January 2012 23:29 0

Cum nu ai înţeles? La Bălăceanca s-a înfiinţat o celulă izolată pe care stă scris: Baroul Doctor Botomei cu un ,,membri"! Dacă mergi în vizită să nu pronunţi cuvântul NEBUN, că nu e voie!

# POLO date 26 January 2012 23:51 -1

Inseamna ca ai fost la Balaceanca si ai informatii de la fata locului cu celulele izolate. Autonomia baroul Bacau este opera lui Bota, care a semnat actele necesare pt ca Botomei sa obtina o hotarire judecatoreasca. Foarte bine a facut, ca s-a saturat de mizeriile pe care le-a facut Bota cu lasitatea lui.

# Omul din lift date 26 January 2012 13:58 +2

Ptr. Sturzu alias Bota-Expiratu`: vad ca esti activ pe forumuri dar prin instante nu te vede nimeni sa pledezi.Taci ca bou` cand esti respins si pe urma faci scandal prin congres ca tu esti cel mai tare si nu te intelege nimeni. Ne-am saturat de tine cu mere-pere si alte vrajeli "din preputzul gandirii" . Asa ca ia cu dedicatie de aici sa-ti mearga la suflet si tie si lu` viermele de Urban coleg cu tine , care sta si-o freaca in loc sa miste ceva:http://www.youtube.com/watch?v=b5TRUpU8ym0 Din cate inteleg avem UNBR-Florea , UNBR-Bota, UNBR-Botomei . Sunt satul de voi , niste smecheri care doar luati bani si mintiti pe toata lumea. Asa ca va dau cu dedicatie:http://www.youtube.com/watch?v=tSTbTNMNJfs&feature=related La nivelul vostru de cultura , numai asa va pot face sa pricepetzi ca NE-AM SATURAT DE VOI!

# pt.Omul din lift date 26 January 2012 14:20 0

Omule din grota, daca te-ai saturat de UNBR-Bota, mai musca o data, ca poate iti trece !

# avocatel, pentru omul din lift date 26 January 2012 15:29 0

Draga omule din lift! se vede ca faci parte din gasca neocomunista a traditionalilor desfiintati, lucru ce se vede din pozitia si parerile tale postate mai sus. Eu te-as sfatui, daca tot esti omul din lift, sa stai acolo in liftul tau, dade vei ajunge la etajul 10, unde este UNBR Bota, asta peste cativa ani bineinteles, daca nu se blocheaza liftul pe undeva. Exista un singur UNBR si anume: UNBR Aripa bota. punct. daca nu intelegi acxest lucru, ori nu vrei sa-l intelegi atunci cred ca e nevoie sa apesi pe butonul de alarma de la liftul tau expirat, bun de dus la fiare vechi

# Omul din lift date 26 January 2012 16:23 +2

[quote name="avocatel, pentru omul din lift"]Draga omule din lift! se vede ca faci parte din gasca neocomunista a traditionalilor desfiintati, lucru ce se vede din pozitia si parerile tale postate mai sus. Eu te-as sfatui, daca tot esti omul din lift, sa stai acolo in liftul tau, dade vei ajunge la etajul 10, unde este UNBR Bota, asta peste cativa ani bineinteles, daca nu se blocheaza liftul pe undeva. Exista un singur UNBR si anume: UNBR Aripa bota. punct. daca nu intelegi acxest lucru, ori nu vrei sa-l intelegi atunci cred ca e nevoie sa apesi pe butonul de alarma de la liftul tau expirat, bun de dus la fiare vechi[/quote] Iti cam tremura mana pe tastatura. Ai consumat ceva vopsea de par?:)))))) Du-te si pledeaza ca avocat in instanta si nu mai umbla cu sturzu vopsit pe aici:))) Iti donez si grota ca sa ai si tu unde sa-ti vopsesti penele expirate:))))))

# Cristi P. Sturzu date 26 January 2012 16:59 0

Stimate prieten si drag coleg, lasa-l in "plata lui Florea" (zeciuiala obligatorie), omul e desprins definitiv. Nu ma deranjeaza catusi de putin scheunatul lui bolnav. Nu merita deranjul. E sub demnitatea noastra. Mult sub.

# Cristi P. Sturzu date 26 January 2012 17:06 0

Daca intalniti cumva si pe undeva, in vreo scara de bloc, in vreun spital, intr-un hipermarket ... un tip nebarbierit si cu ochii rosii care se plimba frenetic cu liftul, indepartati-va rapid si alertati paza. Este socialmente periculos, doar daca ii luati suzeta. Altfel, maraie infundat si raspunde vesel la comanda "spice".

# NGG date 26 January 2012 17:58 -1

Este vorba despre tine mai sturzica? Sau iti lauzi hamsteru?

# bai polo date 26 January 2012 14:27 +1

diversionistul lui iordachel, lasa-ne si veziti de zeciuiala ta ca ai sa te milogesti la pensie sa-ti dam un banut.

# POLO date 26 January 2012 21:55 +1

Cind cineva nu este de acord cu voi, chiar daca este coleg, va napustiti cu invective ca hienele. Inca nu ati invatat lectia democratiei. De ce nu faceti asta la instante cind va contesta avocatii traditionali, acolo ar trebui sa aveti discurs si sa le sariti la beregata. Imi permit sa va aduc la realitate si sa va spun, ca Baroul bota este un vis frumos care s-a destramat.

# Cristi P. Sturzu date 27 January 2012 09:40 -1

Boto, esti bolnav. Permite-ti sa te aduci singur la realitate dar "ma doare" pe undeva sa-ti spun ca nu ai nicio sansa. Nu pentru ca suntem colegi. Eu nu pot fi coleg cu tine. Daca citesti cateva comment-uri mai sus, ai sa poti vedea tu, care te pretinzi a fi coleg cu mine, ca esti de-a dreptul grobian prin jignirile pe care mi le aduci, pentru faptul ca am spus ca ex. avocatul Botomei impreuna cu celelalte persoane excluse, au falsificat tabelele. Baroul Bota, spre epuizarea ta totala, isi continua drumul spre obiectivul planificat. Cei slabi sa piara.

# TEDDY date 27 January 2012 12:09 +1

CARE DRUM STURZULE ? De 8 ani avocatii din structura Bota sunt contestati non stop. Asta il numesti tu drum ? Inghiti vrajeala lui Bota, ca sa mai asteptam putin sa cada Predoiu, Keovesi etc. Tot asteptind sa ne dobindim drepturile, vad ca pina una alta, a cazut Bota. Trebuie sa recunosti, ca vrei sau nu vrei, fiind om e drept, ca expirarea celor doua mandate il situeaza pe Bota inafara unbr.

# Cristi P. Sturzu date 27 January 2012 13:40 -1

Drumul...eheee, drumul. Dar tu, voi, ati facut ceva vreodata ca sa-l sprijiniti pe dl. Bota? NU este esecul d.lui Bota faptul ca inca mai sunt latrai nenorociti care contesta legalitatea structurii noastre. Ei bine, acesti latrai nu sunt magistrati. Magistratii si procurorii CORECTI dau solutii juste, in favoarea noastra. Ce ai facut tu ca sa meriti sa vorbesti? Ce ai facut tu, Botomei? Marele doctor analfabet, te-ai dus sa te inscrii la traditionali. Foarte bine. daca erai ok, te primeau, dar si-au zis ca nu au nevoie de un pripas ca tine care-ti omori nevasta in pumni si picioare, care lovesti politisti si politiste samd. Bravo lor! Pana si ei si-au dat seama ca esti tradator. NU te-au primit ca s-au prins ca "borfai" de colo-colo si faci numai tampenii. Mi-e sila de tine, mi-a fost intotdeauna, mai ales cand te auzeam cum ii faceai osanale d.lui PRESEDINTE BOTA POMPILIU, si cu ce gesturi patriotice cu mana in dreptul inimii, ii multumeai pentru faptul ca te-a facut avocat.

# Cristi P. Sturzu date 27 January 2012 13:47 -1

Toti trebuie sa-i multumim. Si toti trebuie sa-l ajutam. Te-ai trezit tu, brusc, ca vrei presedinte la UNBR. Hai sictir! Sa nu te vad. Ai falsificat tabelele de prezenta intocmite cu ocazia protestului la CSM, in cea mai odioasa grosolanie si nepricepere posibila. da, instigatorule, sunt meserias in computere, pt. ca prima mea meserie asta a fost. Informatica si automatizari. Si nu dau doi bani pe faptul ca faci misto de mine, un misto folcloiric pe care nici un scuipat nu dau. Si ia fii atent la baiatu'. Daca ma caznesc nitel, arat tuturor cum se prezinta tabelel ORIGINALE, nu cu rahaturile alea facute de idiotii aia care iti tin isonul. Sa-ti fie rusine, si dispari dracului odata de pe acest site. daca ai ouale mari, vino la primul Congres al nostru. Sa ai tupeul...

# TEDDY date 27 January 2012 16:18 +1

BOTA, te-ar fi ajutat sa devii avocat, daca te-ar fi primit pe gratis nu pe bani in barou. Mai lasa-ma cu ajutorul dezinteresat al lui Bota. Recunoste, ca inainte de sustinerea examenului de intrare in profesie, nu a informat pe nimeni despre faptul ca, daca devine avocat in baroul lui,o sa fie contestat si ca s-ar putea sa inceapa urmarirea penala impotriva lui, pt exercitarea fara drept a unei profesii, etc.(inducerea in eroare, sau mentinerea in eroare a unei persoane, cu ocazia incheierii unui act....), asaca lasa-ma si dispari tu a vad ca ai creierul spalat si o ti inainte indiferent de argumentele mele pertinente.

# Cristi P. Sturzu date 27 January 2012 16:29 -1

Elucubrezi. Fara nicio gluma. Prostia ta ma socheaza. Si tu te dai coleg cu mine? Oh, Doamne. Teddy, te rog, pleaca si nu te mai intoarce.

# pt TEDDY date 27 January 2012 17:04 -1

Tu ai creierul spalat, fraiere! Ce vina are Bota ca exista inca magistrati mafioti care fac jocurile CASTEI MAFIOTE CUTUMIARE ?! Atat timp cat UNBR-Bota e legal infiintata (fapt confirmat prin zeci de hotarari judecatoresti definitive), rezulta fara putinta de tagada ca Bota nu a inselat pe nimeni ! Nu a obligat pe nimeni sa se inscrie in UNIUNEA al carei presedinte este ! E usor sa stai pe margine si sa lupte altii pentru tine. Bota nu are puteri magice, lupta si el cat poate cu un sistem putred de corupt! In loc sa-ti fie ciuda pe MAFIOTII CUTUMIARI(UNBR- Florea) si pe magistratii care ii protejeaza, tu esti impotriva lui Bota. Sau esti imbecil si nu stii ce faci, sau esti un derbedeu diversionist de-a lui Florea!

# oripilat date 26 January 2012 16:34 +1

Pana la urma nimeni nu a inteles nimic. Presupun ca Bota a fost buna pana la un punct: a spart casta si a pus umarul la "nasterea" unor avocati. De aici rezulta ca are calitatea de parinte, ca doar copiii nu se fac singuri. Si atunci .... e frumos sa-ti vorbesti de rau parintele? e frumos sa iti bati parintele? Cred ca nu si aici inchid acest subiect.

# POLO date 26 January 2012 22:00 +1

Nu este normal, ai dreptate, dar daca Bota este atins de paranoia si cultul personalitatii si se agata de scaunele alea vai de mama lor ca astea de la putere, ce sa-i faci, cind pune in pericol 2.000 de oameni. Solutia e ori spitalul Obregea ori puscaria.

# oripilat date 26 January 2012 16:53 +2

Inca ceva. Poate e bine totusi sa retinem si urmatoarea situatie. Executorii judecatorestu au luat fiinta prin Legea 188 si, implicit si mult mai important, prin Regulamentul de aplicare al Legii 188/2000, conditiile de "infiintare" fiind cuprinse in cap. VI - dispozitii finale. Or, mergand pe logica postarilor de mai sus precum si din alte discutii in forum cu acelasi subiect (al baroruilor), ar trebui ca in prezent Institutia executarii silite sa fie un atribut EXCLUSIV al executorilor judecatoresti. Ei bine, in momentul de fata avem si executori bancari, executori fiscali, executori IFN.

# oripilat date 26 January 2012 16:56 +2

Inca ceva. Poate e bine totusi sa retinem si urmatoarea situatie. Executorii judecatorestu au luat fiinta prin Legea 188 si, implicit si mult mai important, prin Regulamentul de aplicare al Legii 188/2000, conditiile de "infiintare" fiind cuprinse in cap. VI - dispozitii finale. Or, mergand pe logica postarilor de mai sus precum si din alte discutii in forum cu acelasi subiect (al baroruilor), ar trebui ca in prezent Institutia executarii silite sa fie un atribut EXCLUSIV al executorilor judecatoresti. Ei bine, in momentul de fata avem si executori bancari, executori fiscali, executori IFN.

# oripilat date 26 January 2012 17:03 +2

Ori ce-ar fi ca maine sa se revolte executorii judecatoresti si sa faca plangeri penale celorlalte categorii de executori pe motiv ca exercita fara drept profesia. (Stiu, stiu ca o sa sara careva sa-mi spuna ca celelalte categorii pot reprezenta doar firma, banca, institutia in care e angajat - asta ca sa nu va mai chinuit sa ma contrati-) si ca fiind ATRIBUTUL EXCLUSIV al lor executorilor pentru punerea in executare a titlurilor executorii (indiferent de natura acestora). PUNCT

# Ovidiu date 26 January 2012 17:21 +1

Doamna Hasasiu ia taca -ti fleanca, 4 barbati te-au parasit, la ce comportament ai, da mana cu Botomei si dispareti dracului din peisaj, oricum v s-a facut plangere penala

# oripila date 26 January 2012 17:55 +1

@Ovidiu .... sper ca mesajul anterior nu mi-era adresat :) si d-nei pentru postarile anterioare

# A vazut cineva actul de inregistrare al Baroului Bucuresti!? date 26 January 2012 19:11 0

Oare sunt fericiti avocatii inscrisi pe Baroul Bucuresti care nu este inregistat!? Prevede art.202 din noul Cod Civil ca: ,,Daca inregistrarea persoanei juridice are caracter consultativ,persoana juridica nu se constituie legal infiintata cat timp persoana juridica nu a fost infiintata,, Avocatii din Bucuresti vor Congres pe 1 martie 2012! Pana atunci Bota ar putea fugi din tara! Cei care vor sa se modifice Legea 51/1995, republicata, pentru ca Bota sa urmeze si la al treilea mandat, impotriva statutului profesiei de avocat au posibilitatea sa faca protest in Piata Universitatii, pe 27 ian.2012. Ceilalti care sunt de acord cu Legea 51/1995 republicata si cu statutul profesiei de avocat se pot adresa prin comunicarea deciziilor de inscriere in baroul Bucuresti si copii de pe CIF-ul de avocat, la unbr.info@yahoo.com Cu bine, Biroul de presa unbr,26-01-2012.

# PLEBEU PROTESTATAR date 26 January 2012 19:34 0

[quote name="A vazut cineva actul de inregistrare al Baroului Bucuresti!?"]Oare sunt fericiti avocatii inscrisi pe Baroul Bucuresti care nu este inregistat!? Prevede art.202 din noul Cod Civil ca: ,,Daca inregistrarea persoanei juridice are caracter consultativ,persoana juridica nu se constituie legal infiintata cat timp persoana juridica nu a fost infiintata,, Avocatii din Bucuresti vor Congres pe 1 martie 2012! Pana atunci Bota ar putea fugi din tara! Cei care vor sa se modifice Legea 51/1995, republicata, pentru ca Bota sa urmeze si la al treilea mandat, impotriva statutului profesiei de avocat au posibilitatea sa faca protest in Piata Universitatii, pe 27 ian.2012. Ceilalti care sunt de acord cu Legea 51/1995 republicata si cu statutul profesiei de avocat se pot adresa prin comunicarea deciziilor de inscriere in baroul Bucuresti si copii de pe CIF-ul de avocat, la unbr.info@yahoo.com Cu bine, Biroul de presa unbr,26-01-2012.[/quote].Bine, incearca sa dezvolti mai bine, mai multe 

# ia medicamentele la timp date 27 January 2012 11:45 -1

Esti dus cu capra la coafor, baiete. Parc-ai fi OTV PP DD TV DRV TLL. Ai dureri mari? Saracu' bietu' om...

# Avocat la Bota date 27 January 2012 11:49 -1

Ba dementule, du-te la dracu sa te ia, la tine la Bacau si nu mai imputi site-ul cu dejectiile tale neurotice, falsificatorule. Chiar nu vezi ca nu te vrea nimeni pe aici? Paranoicule.

# POLO date 27 January 2012 12:33 +1

VAD CA TE CONSIDERI UN NIMENI, PT CA AI VORBIT DOAR IN NUMELE TAU.

# Tutmes date 27 January 2012 13:09 -1

Esti mort. N-ai nicio sansa, plebeule. Sepuku scrie pe tine.

# POLO date 27 January 2012 16:21 +1

TU ESTI MORT DE MULT, DAR INCA NU TI-AI DAT SEAMA.

# un om normal la cap pt plebeul ciumpalac date 26 January 2012 23:26 +1

citeste articolul 26.01.2012 – Avocatii din Baroul Ilfov – structura Bota, solicitati de Tribunalul Ilfov, la oficii. eu nu inteleg de ce poluezi site-ul cu ineptii. ori vrei sa fii avocat, sa poti asista clientii fara a fi contestat ori umbli dupa functii de rahat. numai iordachescu umbla dupa zeciuiala fraierilor sa faca punga mare. in baroul asta din cite stiu eu , nimeni nu plateste altceva decat darile impuse de legiuitor, care oricum sunt mari . asa ca judeca ca nu esti planta, doar daca nu vrei sa te razbuni improscind cu noroi nu numai pe bota ci pe toti colegii avocati. numai un dement continua cu aberatiile sa puna mina pe putere. mai este unul la cotroceni care sta pitit si nu lasa ciolanul. asta doresti mestere?

# POLO date 27 January 2012 12:42 -1

DACA BOTA, S-AR SIMTI LEZAT DE CALOMNIILE LUI BOTOMEI, AR DA O DEZMINTIRE CA NU-I NIMIC ADEVARAT SI NE-AR EXPLICA CUM E U EXPIRAREA CELOR DOUA MANDATE SI AR DEPUNE O PLINGERE IMPOTRIVA ACESTUIA. VA SPUN SI AM CURAJ SA PUN PARIU CU ORICINE SI PE ORICE, CA NU ARE BOTA CURAJ SA SE BATA CU BOTOMEI. BOTOMEI STIE MULTE SI LUI BOTA II ESTE FRICA. E BUN DOAR DE GURA SI SA SE BATA CU FEMEILE.

# tembelule date 27 January 2012 12:56 -1

Tu nu meriti sa mai fii bagat in seama. Esti, pur si simplu, intarziat mintal !

# Cristi P. Sturzu date 27 January 2012 13:32 -1

Daca Botomei / POLO ar fi fost sanatos dpdv psihiatric, prin comportamentul si actiunile sale ridicole, nu ar fi declansat aceasta mizerie de scandal, in conditiile in care obiectivele si telurile noastre sunt cele bine stiute. Prin paranoismele si falsurile grosolane si de prost gust facute, Botomei a adus grave prejudicii structurii noastre. Cu permisiunea colegilor mei de buna credinta, ii rog sa nu mai alimenteze in niciun fel starea furibunda a acestui individ care, prin manifestarile sale, pateaza profund titlul de "doctor in drept" obtinut prin munca asidua, nu cu spaga devenita de notorietate, de circa 3500 de euro platiti in conturile moldovenilor de peste Prut sau chiar rusilor. Solidaritatea noastra este evidenta, dar in astfel de momente, este nevoie de mai mult. Steagul sus!

# pompiliu bota date 27 January 2012 14:09 -1

Cristi, tu chiar crezi că are titlu de doctor ? Mi-au spus cei de Chişinău că a încercat să-l ia cu şpaga, dar l-au trimis la lecţia de gramatică!

# TEDDY date 28 January 2012 12:21 +1

D-le Bota Pompiliu, unde v-ati luat d-voastra doctoratul si de ce nu v-ati publicat, pe site-ul d-voastra, teza de doctorat asa cum si-a publicat-o Botomei ? Dovediti cu probe, ca suntetimai tare ca el, atunci cind il tavaliti prin troaca d-voastra de laturi.

# POLO date 27 January 2012 14:48 +1

STURZU, esti in eroare totala, eu nu sunt Botomei,asa ca nu ma asocia cu el. Stiu din sursa sigura, ca lista cu semnaturi de la protestul csm din septembrie, pe care pretindeti toti ca este falsa, a fost aratata unui procuror general de la P General ( ii stiu si numele) care s-a pronuntat, ca este autentica. Sursa mea nu este botomei, te asigur si stiu foarte multi colegi din tara acest lucru. Aceasta lista, circula la toti coegii din bucuresti si din tara si este depusa de mult la insante si parchete in sustierea plingerilor formulate impotriva judecatorior si procurorilor de catre colegii nostri.

# MARCO date 27 January 2012 14:58 0

:D :D Polo, in locul tau as trimite lista la luju sa o publice ca subiectu-i interesant. Asa are si dl. Sturzu ocazia sa ne explice cum e cu ''pixelu albastru'' ca-i de meserie din cate spune :P

# Cristi P. Sturzu date 27 January 2012 15:05 +1

Bine polo, esti coleg cu mine, nu esti Botomei. Ai fost la Barou cand dl. Bota a avut schimbul acid de replici cu Maria. Poti sa fii cine vrei tu, nu ai ouale atat de mari pe cat esti de tare-n clanta. Altfel ai avea curajul sa te prezinti cu numele real. Oricum, tricolorul meu falfaie la fel. 8) Chestiunea e ca tabelele sunt FALSIFICATE. Colegii mei, care nu sunt si ai tai dupa circul defaimator facut aici, pe site, sunt sigur ca au mult mai multa inspiratie si inteligenta decat tine, astfel incat sa nu arate acele nenorocite de tabele cu textul din preambul FALSIFICAT (cred ca aici ti s-a innodat tie gandirea). Despre textul din preambul vorbesc, geniule pustiu. Aduna-te, concentreaza-te, fa un minim efort si observa. Cum ai putea crede ca vreunul din colegii MEI s-ar putea duce in instante, prin tara, cu un text in care sa scrie ca protestam pentru abuzurile savarsite de dl. Bota si pt. ca nu ne sustine interesele in fata autoritatilor. Doamne Sfinte, v-a dilit Cernobil ala pe toti?

# Cristi P. Sturzu date 27 January 2012 15:12 -1

Bai fratilor, Marco si Polo pe deasupra, ai fost tu la Procurorul General de la Parchetul General (ii stie si numele si incepe cu K si se termina cu ovesi .... abia-mi tin mictiunea de râs :D ... cu falsul ala grosolan facut de grupul diversionist al lui Botomei? :D . Mai baieti, stati putin ca vin imediat, ma duc sa ma usurez in cinstea voastra, ca tare dibaci mai sunteti! :D

# POLO date 27 January 2012 16:34 +1

STURZULE,INTELEG A STAI PROST CU INTEIGENTA, DAR VAD CA STAI PROST SI CU MEMORIA. AM SPUS UN PROCUROR NU PROCURORUL GENERAL SI ITI SPUN INITIALA NUMELUI, ACESTUIA, CARE INCEPE CU S. LISTA CIRCULA BINEINTELES, CU PARAGRAFUL DESPRE BOTA, STERS PT CA ESTE O TREABA A NOASTRA INTERNA. VAD CA PE ZI CE TRECE, CHESTIA CU LISTA, DEVINE DIN CE IN CE MAI PUBLICA.

# Cristi P. Sturzu date 27 January 2012 17:09 -1

Oi fi spus tu "un procuror" in sinea ta, poate auzi voci, dar ai scris astfel ... "a fost aratata unui procuror general de la P General ( ii stiu si numele) care s-a pronuntat, ca este autentica." E comment-ul tau. Vrei s-o-ntorci ca la Ploiesti, sa traiesti, dar nu merge. Cu mine. Poate cu altii, cu care ai tu ...treburi interne. Asa ca, inteligenta si memoria sunt la mine, prostia tot la tine e. Pe bune? Chiar nu te-ai prins ca tabelele sunt FALSIFICATE?

# POLO date 28 January 2012 00:21 +1

Sturzule, cine te crezi ? Nu esti tu in masura sa dai un verdict. Asteptam verdictul procurorilor,dupa ce lista va fi analizata grafologic, grafoscopic, chimic, etc. In desteptaciunea ta, doar nu te crezi si procuror ?

# nicalai date 28 January 2012 08:58 +1

Esti varza, a dat Sturzu cu tine de toti peretii. Hartia aia poate sa fie analizata si organoleptic si ginecologic, falsificata ramane.

# POLO date 28 January 2012 11:59 +1

Esti lamentabil, putiti de inteligenta. Nu ma mai mir, ca asta este de fat, nivelul de inteligenta cu care va prezentati la instante. Singurul lucru care se poate lovi de pereti este capul lui Sturzu. Oameni ca tine si ca Sturzu, vind si cumpar la kg de trei ori pe zi.

# polo frate cu marcu date 28 January 2012 18:00 -1

Mah, tu esti pripasu' ala de la taraba din colt? Vinzi la taraba? Ha ha ha....lepadatura ce esti.

# POLO date 28 January 2012 19:20 -1

Cred ca tu esti fiu de tarabageoaica pripasit. Eu sunt fiu de avocat si nepot de avocat si ma mindresc cu familia in care am crescut, asa ca mars !

# pt. pielea POLO date 28 January 2012 20:17 -1

Prostanacule, nu te-a intrebat nimeni ce functii au/avut parintii sau bunicii tai ! Ti-e rusine sa spui cu ce te ocupi tu, asa-i, lichea ordinara !!

# MAMIȚA,MAMIȚICA și MAM'MARE date 28 January 2012 21:33 -1

GOE,pardon POLO,fii cuminte!De ce te iei cu derbedeii?Ți-am zis că ăștia nu-s de nivelul nostru și gata!Ptiu,să nu-i fie de deochi, marinelul nostru cuminte și deștept...cu master in criminologie la Oxford!

# domnu goe cel polo date 28 January 2012 21:36 0

Trebuia sa mai adaugi ca esti un dobitoc. Era tabloul complet. Sictir!

# Cristi P. Sturzu date 27 January 2012 15:17 -1

Lasa, POLO MARCU, nu te mai screme sa o postezi ca nu stii cum se face. Am sa o postez eu, ca sa vada atat cei de buna credinta care au incredere in ceea ce spuin, cat si toti prostii care latra aiurea pe campii.

# POLO date 27 January 2012 16:38 -1

LISTA ESTE PUBLICATA PE www.unbr.info SI A VAZUT-O TOATA LUMEA, NU NUMAI TU.

# Cristi P. Sturzu date 27 January 2012 20:51 -1

Mi-e sila profunda de idiotenia ta. Ai demonstrat cu vârf si-ndesat. Gata, m-am saturat de tine. Esti prea slab pt. mine. Iti mai dau un pont, tot gratis. Extensiile .info ale domeniilor web sunt cele mai vulnerabile la tulpini de virusuri informatice. Doar disperatii opteaza pt. ele.

# tulpina date 28 January 2012 14:32 +1

Nu te mai umfla mai sturzule in pene. Nu esti avocat cum nu esti nici informatician. Cum vine aia domeniu vulnerabil? Toate domeniile sunt vulnerabile oricare ar fi extensia lor. Esti as la informatica cum esti si la drept, bou cibernetic ce esti.

# Cristi P. Sturzu date 28 January 2012 16:59 -1

Ma amuza deja pe de o parte, ranchiuna ta mizerabila, iar pe de alta parte trebuie sa recunosc ca bogatia limbajului tau intrece orice imaginatie. Am totusi si o multumire interioara. Am votat Nu eutanasierii cainilor vagabonzi, asa ca bucura-te, vei trai printre noi!

# da date 28 January 2012 17:15 +1

Habar nu ai cu cine vorbesti. Poate ne certam la un gratar cu privire la problemele baroului.

# Cristi P. Sturzu date 27 January 2012 15:33 -1

Uite tata POLO MARCU. Baga niste morcovi intai si pe urma concentreaza-ti privirea pe ultimile 2 randuri din preambul. Se potrivesc cu restul cele de mai sus? NU. Si-ti spun eu de ce. Pt. ca sunt printate cu ALTA masinarie de scris, care are matricea de fante cu defecte. Apare o linie alba, acolo unde matricea nu scrie, transversal, de-a lungul intreegului rand. Doi, ultimile dooua randuri NU SUNT ALINIATE nici cu cele de deasupra si nici cu tabelul. Doar sa fii tot timpul baut, ca sa nu observi diferentele. http://fbx.ro/0yuu3jsdd4yshsa5 .... sper ca stiti cum sa faceti cu link-ul. daca nu, va spune tot baiatul ca mi-e mila de voi. Nu pot sa va las sa zaceti in prostie.

# Cristi P. Sturzu date 27 January 2012 15:43 -1

Pentru clarificare, matricea de fante a capului de scriere ... printing head. Poti sa-ti explici cum de apare o asemenea grosolanie de lipsa a alinierii intre text si tabel, cata vreme printarea s-a facut dintr-o bucata, pe o pagina? Ah, am uitat ca Procurorul general al Parchetului general a zis ca hartia e autentica. Daca e vorba despre Kovesi, atunci nu ma mai mir chiar deloc. Integrati-va amandoi in Ezoteric si dispareti din lumea juridica iar lumea noastra va fi mai buna. In Miscarea Universala de Integrare.

# POLO date 28 January 2012 12:45 +1

STURZULE, AM O DILEMA, DACA ORI ESTI PROST ? ORI ESTI PROST ?

# POLO date 28 January 2012 12:59 -1

MAI STURZULE, AM MASTER IN CRIMINOLOGIE SI IN MATERIE DE DREPT PENAL SI PROCESUAL PENAL ITI DAU LECTII. CARTEA MEA DE POVESTI CIND ERAM COPIL, ERA CRIMINOLOGIA LUI SUCIU, DACA AI AUZIT DE EL. SPERMATOZOIDUL DIN CARE SUNT FACUT, ESTE DE AVOCAT SI AM MINCAT DREPT PE PAINE DE CIND M-AM NASCUT.

# la drept înainte date 28 January 2012 13:05 -1

Probabil ai mâncat '' la drept înainte''-că de laudat doar dracu te-o întrece,măi dragă :-x

# POLO date 28 January 2012 13:29 -1

EU AM CU CE SA MA LAUD. SUNT DIN FAMILE DE LICENTIATI IN DREPT, NU AM CRESCUT CA VOI LA COADA VACII SI FAPTUL CA SUNTEI AVOCATI LA BOTA, ESTE REAIZAREA VIETII VOASTRE SI ARBORELUI MODEST GENEALOGIC PE CARE IL AI, DE TARAN SADEA. SI DACA TOT E OFTICI CA AI ORIGINE MODESTA SI SPUI CA MA LAUD, ATUNCI MA MAI LAUD CU O RALIZARE SI ITI SPUN, CA SUNT LICENTAT A DOUA FACULTATI SI UN MASTER, ASA CA, MARS!

# ăstuia i-au murit lăudătorii date 28 January 2012 14:08 -1

vezi ,așa mă ofitc eu, că tu ai două facultăți și ți-au murit lăudătorii ;masteru-l ai la Oxford,te pomenești :cry: Hm!Măi ce somități lăudaroase avem in România!Ptiu,să nu te deochi!

# polo-nezu date 28 January 2012 18:51 -1

Bine, bine. Spune/ne si ce ocupatie ai in prezent, caci nu se-ntelege. Imi faci impresia ca esti un mic troglodit intretinut de parinti.

# POLO date 28 January 2012 19:55 -1

Sunt denuntator la DNA sisunt cu ochii pe Bota al vostru. Incet, incet, face ce face si cu pasi lenti se apropie de arestul de la IGP. Acum 5 minute, am aflat ca dupa Congresul din sept., impreuna cu camarila lui, (Belniceanu & company) au falsificat un act pe baza tabelului de prezenta, care se bate cap in cap cu lista cu semnaturile de pe www.unbr.info, care ziceti voi ca e falsa. Abea acum am inteles de unde vine disperarea cu lista aia. V-ati fript rau de tot.

# polo tarabagiu' date 28 January 2012 21:39 -1

abea? bai toaleta, cu masterate la "9", esti si oligofren si analfabet. Sterge-o d'ácilea.

# pt. POLO date 28 January 2012 13:30 -1

Mai -ULO, tu ai mancat c---t pe paine de cand te-ai nascut.

# POLO date 28 January 2012 19:30 +1

Din acela,ai mincat tu in spatele casei, unde aveati buda in aer liber, ca nu cred ca ai crescut intr-o casa cu ****** englezesc, nu-iasa, recunoaste.

# Cristi P. Sturzu date 28 January 2012 18:07 0

Am ras cu lacrimi.... :D . Bravo bă polo, esti demenţial. :D Doctorat n-ai cumva, pe undeva? :D Esti de-a dreptul idot de simpatic. Bă polo, dar liceul l-ai terminat? :D Bă polo, esti sigur ca odata cu cartile alea de drept mancate de cand erai tu copil, nu ai inghitit din greseala si spermatoyoidul lui tac-tu? :D Esti de circ bă polo, bă! Bravo, nota 15.

# cristinel date 29 January 2012 08:43 -1

Mai cristinel puiu vacii, de circ esti tu. Fara nota.

# Cristi P. Sturzu date 29 January 2012 10:48 -1

Of, iar ai aparut. Am crezut ca ai murit. Esti needucat, ca sa nu mai spun ca ai probleme grele de personalitate. See a doctor, dude.

# Bazilă Ptolomei date 27 January 2012 13:02 -1

MA gandeam ca trebuie sa vedeti si voi, "victimizatilor". Plangaciosilor. Inapoiatilor. (Polo, Botonel plebeul, teddy si restul) Enjoy ... a lot...ha ha ha haaaaaaa! http://www.1tvbacau.ro/video/Botomei-acuzat-ca-a-batut-o-politista--v1584.html

# AVOCAT date 27 January 2012 14:35 0

www.baroul-ilfov.ro BAROUL ILFOV SINGURA STRUCTURA LEGALA DIN ILFOV (AVOCATI) www.baroul-ilfov.ro

# scorilo date 27 January 2012 15:23 -1

wai AVOCAT traditional tutancamonian, vezi la decanii baroului ilfov traditional l-ati uitat sa-l treceti pe burebista. burebista a fost cel mai mare avocat al tuturor timpurilor, a pledat in cazurile celebre flota, matusa marioara si caprele irinucai. inteleptule, bagati baroul in popou. 

# Shark date 27 January 2012 15:28 -1

Bai scorilo, uita-te atent, este vorba de baroul ilfov BOTA. Ce naiba te-a apucat?

# PENTRU BOTA POMPILIU date 28 January 2012 00:47 +1

CITI PROTESTATARI AVOCATI, AI ADUS ASTAZI 27.01.2012, LA PIATA UNIVERSITATII, LA MITING ? ITI SPUN EU. NU A FOST NIMENI SI AM FACUT SI POZE CA SA ITI DEMONSTREZ CA MINTI.

# weissman date 28 January 2012 08:52 -1

S-a reprogramat. Tu, bolovane, ti-ai luat-o iar. Ca de obicei.

# TEDDY date 28 January 2012 12:08 +1

Si reprogramat ramine. Niciodata Bota nu o sa aiba curaj, sa faca el un iting la universitate. O sa vedem daca am dreptate sau nu. Omul e las, las, las si minte, minte, minte de ingheata apele. Ca sa nu mai spun, ca termenul lui de valabilate la conducerea unbr, baroul buc este, expirat, expirat, expirat.

# post scriptum TEDDY date 28 January 2012 12:12 -1

Bolovanca a fost ******, cind a stat sub tac-tu si te-a facut pe tine weissman.

# weissman date 28 January 2012 12:22 -1

Tolomacule, macar eu am mama si tata. Nu ca tine, cu doi tati. Sau doua mame ... tati! :D

# undeva date 28 January 2012 08:47 -1

Undeva într-o mare capitala a unei regiuni, în Ardeal mai precis exista doua persoane care dau informatii la mahnita si asta de vreo 4 ani

# DNA date 28 January 2012 12:47 +1

Asa... asa.... intarata-i drace!!!

# Av. Catalin Racaceanu date 30 January 2012 14:57 +1

Excelent indemnul. Poate pricep ceva colegii mei

# ionica pt teddy date 30 January 2012 17:40 0

prostul moare de grija altuia si cainele de drum lung.  :P

# teddy date 5 February 2012 14:03 0

Sa inteleg, ca eu sunt prostul si tu esti cainele,OK. Dar al cui caine esti tu Ionica, al lui Bota ? Atunci, latra cit vrei, ca Bota oricum nu mai exista si este expulzatde la conducerea UNBR si Baroul Bucuresti. ha!ha!ha! iar tu spui, ham!ham!ham!

# cioaca date 2 February 2012 21:23 0

d <img src=ops:' /> om profesor florea, cum e domnule cu timpeniile alea pe care le sustineai cu putin timp in urma ca barourile voastre sunt infiintate de pe vremea lui decebal si ca n-au fost desfiintate etc. acuma vii cu cioace si infiintezi baroul ilfov in noiembrie 2011? dumneata crezi ca site-ul asta este citit de slugile retarde pe care le-ai primit in avocatura?ia zi mare maestru iordachescu , cum e cu infiintarea asta? ca la voi legea 51 este lege de infiintare. aveti noroc ca bota e baiat fin si nu va face de ris asa cum ar trebui.

# POPA NICOLAE date 16 April 2013 22:48 0

Recomand să fim uniți, iar în viitorul apropiat să ne gândim la un protest organizat legal în toată țara, adică în fiecare locațitate reședințăde județ să aibă loc atât în fața instituțiilor Parcetelor cât și în fața instituțiilor Tribunalelor între anumite ore 7-9 sau începând mai de dimineață până pe la 12. Nu se mai poate cu o așa corupție în aceste instituții ale statului,iar despre democarție nici vorbă! Este adevărat că, mai sunt printre ei și oameni onești,dar sunt printre ei și mulți corupți, însă numai unul, cel mult doi și atât sunt corecți, pot fi numărați pe degete, restul sunt înrudiți și încuscriți sau/și corupți astfel lucreză organizat, contrar art.1 alin.3 și 5 din Constituție, și lucrează contrar legilor țării (art.166 ind.1 C.pen. și art.268 C.pen.), însă de unde își primesc salariile foarte mari nu se știe! Cine țtie?... C.S.M.-ul poate știe!...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 24.07.2024 – DNA nu e de nasul lui Ardelean

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva