22 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

GARANTAT DE RARES BOGDAN – Iata motivul pentru care Klaus Iohannis are frisoane sa dea ochii cu presa libera si nu vrea dezbatere! Acapararea imensului patrimoniu al fostei organizatii naziste Grupul Etnic German de catre FDGR s-a facut pe cand Iohannis era primarul Sibiului si sef al FDGR. Cedarea bunurilor Statului roman face obiectul unui dosar penal la SIIJ. Ascultati ce spunea Rares Bogdan, mana dreapta a lui Iohannis, despre afacerea FDGR (Documente)

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

20 November 2019 19:15
Vizualizari: 16740

Asta chiar e o bomba! Cel care astazi este mana dreapta in campania prezidentiala a lui Klaus Iohannis, actualul europarlamentar Rares Bogdan, pe cand era un incisiv jurnalist si realizator TV il nimicea pe actualul presedinte pe tema subiectului legat de modalitatea in care Forumul Democrat al Germanilor din Romania (FDGR), organizatie al carei presedinte la nivel national era taman Klaus Werner Iohannis, obtinea in instanta calitatea de succesor in drepturi a bunurilor detinute de Grupul Etnic German (organizatie nazista infiintata in 1940 si desfiintata de Regele Mihai prin decretul-lege nr.485 in 7 octombrie 1944), deposedand Primaria Sibiu, unde primar era tot Klaus Iohannis, de bunurile aflate in Patrimoniul Statului. Vorbim aici de zeci de imobile cu o valoare de patrimoniu imensa, scoli, licee, chiar cladirea Filarmonicii de Stat Sibiu, si multe alte bunuri aflate pana in 2007 in posesia Statului roman.


 

Culmea este ca, pe atunci, in cadrul emisiunii pe care o realiza la Realitatea TV, la auzul stirii ca FDGR, condusa de Iohannis, s-a dus in fata instantei pentru a cerere recunoasterea calitatii de continuator al organizatiei naziste Grupul Etnic German, Rares Bogdan (foto 1) exclama: "Este o bomba!" Si chiar era! Pana cand nu a mai fost vazuta... Ca si acum, cand toata lumea stie de intrarea FDGR in posesia bunurilor Statului, dar nu se prea vorbeste despre asta, mai ales in campanie, ca nu cumva sa se deranjeze presedintele patriei. Caci, pe langa problema caselor avute si "eliminate", Iohannis ar fi trebuit sa explice si de ce in calitate de primar al Sibiului nu a inteles sa atace hotararea prin care FDGR, al carui presedinte la nivel national era, deposeda Primaria pe care o conducea de bunurile aflate in posesia Statului roman. La fel cum trebuie sa explice daca in mandatul sau a renuntat la datoria istorica a Germaniei catre Romania de circa 19 miliarde euro !

Reactia lui Rares Bogdan cand a auzit de enormitatea care se petrecea la Sibiu a fost prezentata de deputatul PSD Liviu Plesoianu pe Facebook, si o prezentam mai jos:SIIJ pe urmele patrimoniului FDGR


Povestea dobandirii de catre FDGR a drepturilor succesorale asupra bunurilor imobile detinute pana in 1944 de organizatia nazista Grupul Etnic German este absolut scandaloasa. Modul in care s-a facut trecerea unor bunuri din patrimoniul Statului in patrimoniul unei organizatii – in speta FDGR – care s-a prezentat mot in instanta drept continuator al Grupului Etnic German, a fost prezentat pe larg in publicatia Justitiarul.ro de jurnalistului Albin Marinescu, considerat cosmarul lui Iohannis datorita dezvaluirilor explozive facute de-a lungul timpului despre actualul presedinte.

Dincolo de aspectele de moralitate pe care le ridica calitatea FDGR "de continuator", ori de "succesor" al unei organizatii naziste (in conditiile in care prin Conventia de Armistitiu de la Moscova din 12 septembrie 1944 toate grupurile naziste, inclusiv Grupul Etnic German, au fost dizolvate, iar prin Tratatul de Pace de la Paris din 10 februarie 1947 Romania a garantat ca nu va ingadui in viitor existenta unor organizatii naziste pe teritoriul sau), sunt indicii ca in aceasta speta pot fi ridicate si aspecte de ordin penal, despre care auzim ca sunt in prezent cercetate, ce sa vedeti, la Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie, pe care Klaus Iohannis o vrea desfiintata.

Pentru cei care nu cunosc, in august 2019, Asociatia Civica Solidaritatea Hunedoreana (ACSH) a depus la Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie o sesizare impotriva judecatoarei Maria Morar de la Judecatoria Sibiu (cea care a recunoscut calitatea FDGR de succesor in bunuri a Grupului Etnic German si care in 31 decembrie 2016 s-a pensionat, printr-un decret semnat de presedintele Klaus Iohannis) sub aspectul savarsirii infractiunii de abuz in serviciu, chiar in legatura cu modalitatea de recunoastere a calitatii FDGR (Click aici pentru a citi).


Sentinta care a imbogatit FDGR


Iar totul a inceput de la o sentinta care nu a fost atacata de Primaria Sibiu, condusa de Iohannis, si care a devenit, prin neatacare, irevocabila.

Este vorba despre Sentinta civila nr. 2790 pronuntata in 28 mai 2007 de judecatoarea Maria Morar de la Judecatoria Sibiu in dosarul nr.1672/306/2007 (vezi facsimil 1). Dosar care a fost constituit ca urmare a cererii formulate in 26 februarie 2007 de Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu, reprezentat de Hans Klein, (adica de o filiala a FDGR-ului mare condus la acea data de Klaus Iohannis) prin care solicita ca "in contradictoriu cu Municipiul Sibiu reprezentat prin Primar (n.red. - adica Klaus Iohannis) si Consiliul Local al Municipiului Sibiu sa se constate calitatea petentului de succesor in drepturi fata de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)" (vezi facsimil 2).

Aceasta calitate atragea pe langa obtinerea de catre FDGR a titlului de continuator al unei organizatii naziste intr-o Romanie abia intrata in Uniunea Europeana, si dreptul asupra tututor bunurilor detinute de Grupul Etnic German pana la data de 7 noiembrie 1944, cand Regele Mihai a anulat prin decret-lege organizatia nazista, iar Statul a preluat bunurile.

Chestiunea intrarii in posesie a bunurilor Grupului Etnic German a fost de altfel atent subliniata in cererea de chemare in judecata formulata de Hans Klein, care preciza urmatoarele:

"Prin stabilirea cadrului legislativ in care comunitatea minoritatii nationale organizate dupa 1989 intr-o entitate de drept privat poate fi considerata continuatoarea persoanelor juridice ale acestei minoritati, legiuitorul roman a inteles sa sprijine minoritatile nationale in redobandirea unor imobile cu care acestea au imbogatit patrimoniul cultural al tarii noastre. In cazul minoritatii germane, astazi mult redusa numeric dar care a lasat in urma ei o civilizatie materiala si un patrimoniu de care beneficiaza astazi si cu care se mandresc si celelalte nationalitati din Romania, recunoasterea continuitatii este nu numai un act de justitie ci si unul de echitate".


Iohannis a dat bunurile Statului de parca a dat bunuri din casa lui


Fata de aceasta actiune, primarul Sibiului, adica Iohannis, a formulat intampinare prin care a aratat ca "lasa la aprecierea instantei solutia ce se va pronunta in cauza". Chiar asa, ce i-ar pasa unui primar de bunurile imobile aflate in patrimoniul Statului roman si al Primariei pe care o administreaza?

De la formularea actiunii de catre FDGR si pana la pronuntare nu au trecut decat trei luni, judecatoarea Maria Morar pronuntandu-se in data de 28 mai 2007 in sensul recunoasterii calitatii de succesor in drepturi al Forumului Democrat al Germanilor din Sibiu fata de Grupul Etnic German.

De la acel moment, adica din 28 mai 2007, Klaus Iohannis in calitate de primar al Sibiului, avea un termen de 15 zile pentru a ataca solutia pronuntata de judecatoarea Maria Morar.

Numai ca, sentinta nu a fost atacata, astfel ca, prin neatacare, a devenit irevocabila, iar in baza acestei solutii s-au retrocedat bunuri de zeci de milioane de euro unei organizatii care s-a prezentat in fata instantei drept continuator al Grupului Etnic German.

Ne intrebam in aceste conditii, absolut legitim:

-De ce nu a atacat Iohannis solutia Judecatoriei Sibiu prin care Primaria pe care o conducea a fost deposedata de bunurile aflate in Patrimoniul Statului?

-Cum a putut judecatoarea Maria Morar sa cedeze cu atata usurinta imensul Patrimoniu al Statului unei organizatii care s-a prezentat cu o cerere de chemare in judecata insirata pe trei foi, solicitand recunoasterea unui statut care atragea intrarea in posesia a unor bunuri de o valoare colosala, sub titlu de represalii de razboi?


Teama de dezbatere cu presa libera il afunda pe Iohannis


Fiind necesare in continuare clarificari pentru modul in care a inteles sa gestioneze posibilitatea pierderii patrimoniului Statului in favoarea Forumului Democrat al Germanilor din Romania pe care il conducea, Klaus Iohannis continua sa tina ridicat un zid intre el si presa libera, care ar putea sa ii adreseze intrebari legate de acest subiect.

De altfel, foarte multa lume opineaza ca asta este unul dintre motivele pentru care astazi Iohannis se teme sa faca o dezbatere cu presa libera, alta decat cea cu ziaristii aliniati in aula Bibliotecii Central Universitare, inarmati cu foi cu intrebari pe care (nu vom sti niciodata) Iohannis poate le cunoastea dinainte.

Din punctul nostru de vedere, Primaria Sibiului – in speta Klaus Iohannis – care trebuia sa se comporte ca un bun gospodar al averii Statului nu a facut nimic, hotarand sa nu atace in instanta hotararea prin care imensul patrimoniu al Statului revenea FDGR. Nu ar trebui totusi sa ne mire, caci nu este pentru prima data cand se vorbeste despre Klaus Iohannis ca fiind cel care renunta la bunurile care se cuvin Romaniei.


A renuntat Iohannis la datoria pe care Germania o avea catre Romania?


Se vorbeste intens despre faptul ca a facut acest lucru chiar mai recent de 2007! Si nu in calitate de primar al Sibiului, ci in calitate de presedinte al Romaniei.

In spatiul public s-a vehiculat, tot asa, pe la colturi, ca inca presedintele Klaus Werner Iohannis, nici bine instalat la Cotroceni, mai precis in 2015, a luat decizia de a renunta la datoria istorica pe care Germania, condusa de cancelarul Angela Merkel, o avea catre Romania din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial.

Este vorba despre acea datorie care s-ar ridica la circa 19 miliarde de euro si care ar reprezenta valoarea bunurilor romanesti exportate in Germania – constand in petrol, produse agricole si forestiere.

Daca Iohannis a renuntat sau nu la datoria de aproape 19 miliarde de euro a Germaniei catre Romania iarasi nu avem cum sa stim pentru ca inca presedintele patriei refuza sa faca o dezbatere reala cu presa libera.

Cat de constient este presedintele Iohannis de faptul ca neclarificarea unor situatii si neasumarea unor decizii poate afecta serios capitalul electoral, ramane de vazut. Mai sunt vreo 3 zile de campanie...


Va urma...

In editia viitoare vom prezenta modalitatea in care o institutie a Statului roman a inteles sa sanctioneze niste jurnalisti pentru ca au avut curajul sa vorbeasca despre afacerea FDG.

Iata Cererea de chemare in judecata:


Iata sentinta neatacata de primarul Klaus Iohannis:


Comentarii

# Pintea date 20 November 2019 19:54 +13

Eeh, ce mai conteaza? Constiintele slabe se schimba in bataia adierii politice. De fapt, Rares Bogdan ăsta - care sincer, pare cam prost, a aterizat in PNL gratie ”grupului” de la Cluj pentru ca ”a mijlocit niste intalniri”. Alte merite nu are, decat ca da din gura ca un panglicar, fara sa inteleaga prea multe. Este si foarte bogat, si de la taica-su si de la socru-sau (ungur). Si el si Johannis sant 2 ametiti infatuati, fara nimic consistent in cap, dar care se cred buricul pamantului.

# unul din lumea cea mare date 20 November 2019 19:55 +9

cind v/am spus asta la inceputuri cam acum freo 4 ani nu m/ati crezut.cind v/am spus ca serviciile secrete germane l/au pus pe hitlerica la putere in urma tirgului dintre merkel si basescu,ca moroiului sa i se garanteze imunitatea nu m/ati crezut.cind l/am botezat hitlerica in spilhozeni nu ati crezut ca are apucaturi fasciste.ei acusilea romanilor il mai votati pe hitlerica in spilhozeni?daca da pregatiti/va sa uitati si de tezaurul din banca angliei (ccr a dispus reintoarcerea lui in mermelica),dar nazistul mai vrea sa se discute odata in parlament(???!!!!!).o sa se intimple si cu asta cum s/a intimplat cu datoria germaniei naziste catre romania,o sa se intimple ca si cu padurile romanesti,o sa incalece iar pe teleguta si o sa se intoarca cu o alta sepcuta.mermelacilor VOTATI/L DAR NU O SA MAI AVETI O TARA A VOASTRA,O SA AJUNGETI IN DESERTUL DESERTACIUNILOR DAR NU O SA AVETI UN MOISE CARE SA VA ARATE UNDE/I PROMISE LAND,O SA RAMINETI IN MERMELICA DESERTIZATA SI FURATA DE JOIANISUL F

# Edelweiss - Ivory Tower Archiver date 20 November 2019 20:03 +3

10 februarie 1933 - prima cuvântare a lui Adolf Hitler, învestit în funcția de Cancelar. (30 ian. 1933). În Palatul Sporturilor din Berlin, loc al evenimentului, tronau lozincile uriașe: "Der Marxismus muß sterben damit die Nation wieder auferstehe" și „Macht Deutschland vom Marxismus Frei” "Marxismul trebuie să moară pentru ca națiunea să se ridice din nou" „Faceți Germania liberă de marxism” Din înregistrarea integrală a discursului, iconic este fragmentul de la minutul 17.10-17.40 „Der Kampf gegen den Marxismus wurde damals zum ersten Mal zu einem Kampfziel erhoben. Damals gelobte ich mir zum ersten Mal als unbekannter Einzelner diesen Krieg zu beginnen und nicht zu ruhen, bis endlich diese Erscheinung aus dem deutschen Leben beseitigt sein würde.”

# Edelweiss - Ivory Tower Archiver date 20 November 2019 20:04 +4

(trad.) "Lupta împotriva marxismului a fost pentru prima dată un OBIECTIV DE LUPTĂ.. În acel moment, am jurat pentru prima dată ca un individ necunoscut să înceapă acest război și să nu mă odihnesc până când în sfârșit acest fenomen va fi eliminat din viața germană ". ----------- Referințe comparative moderne: „Moarte PSD!” „Să trimitem PSD la lada de gunoi a istoriei!” „Sunt în Război cu PSD” „Romania nu se poate dezvolta din cauza PSD” „Vreau o Românie FĂRĂ PSD” „Vreau o Românie liberă de PSD” Imagini edificatoare și un fragmentul video edificator, aici: https://tazmaniandemoon.blogspot.com/2019/11/die-essenz.html

# Homoroceanu Adrian Camil date 20 November 2019 20:05 0

Si Ene Nicanor George a antamat acest subiect pe lângă altele( declarația de avere),în contestația depusă (impotriva candidaturii) la CCR nesolutionata printr o decizie a CCR ,ci printr o adresă a unei persoane ce tine locul secretarului general al CCR,si care face obiectul unei plângeri penale la SIIJ dar care parcă i prinsa in plase pescărești din mai2019.ora20.07

# Homoroceanu Adrian Camil date 20 November 2019 20:32 -2

Încă din 1983Freedom House a criticat ilegal interesat situația drept.omuluidin Ro.vazuta ca țintă,La pag45-50A.Nastase scria în ian- feb1983in ViitorulSocial, revista a Academiei Stefan Gheorghiu articolul" Conceptii si controverse în domen drept. omul."Dupa 2005,am observat dezinteresul FHfata de respectarea drept existând interesul catre tintele investigatorilor cu granturi sorosiste.A.Nastase nu a criticat confiscarea lui B.Aurescu folosit la Haga în favoarea Ucrainei, imprumutat ulterior de T.B. lui Iohannis pt ca supleantul B.Aurescu să l substituie irevocabil dar arbitrar pe Tudorel Toader în Comisia de la Venetia împotriva SIIJ.20.24

# Homoroceanu Adrian Camil date 20 November 2019 21:10 0

Adevaratele culise ale procesului de la Haga .În 3.2.09CIJa stabilit că Ro.sa aibă doar 79, 34%de platou continental si zona ec.,dandu- i - se Ucrainei restul de 20,26%incluzand totalitatea apelor teritoriale ale Insulei Serpilor,inclusiv în dreptul Sulinei pt ca prin improprietar ea Ucrainei să se îndestuleze macar 5 ani de zile Alexander Biden fiul lui John Biden.in baza delimitarii din M.Neagra prin decizia nr.2009/9 a CIJ de la Haga.Prin delimitarea această dar și prin alipireaCrimeei ,s a creat o noua frontiera maritimă între Ro si Rusiape o lungime de 200 km.Toate acestea au fost create premeditat pt forțarea de cătreT.Basescu, NATO, a unui război cu Rusia urmarindu -se multe jertfe românești.Miza economica a disputei ,zona artificial largita pana la suprafață maritimă de 12.000de Km2prin extinderea revendicărilor ucrainiene mult la apus de linia echidistanta între coastele sale și cele ale Ro. Insula Serpilor, considerată stanca, 1md metri cubi gaze naturale10 mil tone ga20.45

# Homoroceanu Adrian Camil date 20 November 2019 21:42 0

Nu întâmplător B.Aurescu a fost negociatorul sef pt.Ro în 2010-2011alAcordului romano-american priv.apararea antiracheta si al Declarației Comune priv. Parteneriatul Strategic pt secolulXXIdintreRo si SUA,arbitru desemnat de Ro în cnf cu art2din AnexaVII la Convenția ONU priv DreptulMarii.Consilier prezidențial pt politică externă între 6mai2016-4.11.2016

# adria nicol date 20 November 2019 21:45 +4

1 Grupul Etnic German a spoliat si familii evreiesti aflate în Ardeal si Banat ! Romania a hotàrît restituituirea tuturor bunurilor confiscate de comunisti! Dar , Bunurile Grupului Etnic Germaan au fost rcute în Patrimoniul Statului în Noiembrie 1944 !În noiembrie 1944 Romania era Monarhie ! Deci , nu comunistii au confiscat bunurile Grupului Etnic Grman ci România Monrhicà , al càrui Rege a semnat Decretul de desfiintare pentru totdeauna a acestui Grup ! Judecata din 2OO7 în favoarea Grupului a fost si este un abuz urias al unei instante judecàtoresti care a ignorat Legislatia nationalà si intrenationalà referitore la Organiztiile Hitleriste criminle ! Cînd s-a décis restituire bunurilor confiscate e teritoriul sàu , se face specificarea si la bunurile confiscate de Grupul Etnic German familiilor de evrei aflate sub tutela lor organizatoricà teritorialà ? Urmasii acestor familii au fost anuntti , s-au manifestat ? Existà undeva probe scrise cà cestia sau mnifestat ?

# somebody date 20 November 2019 21:46 +1

https://ro.wikipedia.org/wiki/Grupul_Etnic_German_din_Rom%C3%A2nia. În condițiile în care, sunt în vigoare și astăzi efectele legislației internaționale și naționale privitoare la măsurile de desființare și/sau sancționare a persoanelor care au avut un scop sau activitate hitleriste, este nulă absolut, orice măsură, act, dispoziție, recunoaștere care ar atesta că Forumul Democrat al Germanilor din România, înființat după anul 1989, ar fi continuatorul Grupului Etnic German.

# adria nicol date 20 November 2019 22:01 +1

2 Statistic , este exclus sà nu existe urmasi ai familiilir de evrei spoliate de Grupul Etnic German !Este outin probabil ca ei sà nu se fi adresat Statukui Român ! Retrocedàrile au început în 2OO4 ! Unele cauze se judecà si acum ! Ce li s-a ràspuns urmasilor acelor familii de evrei càrora Grupul le-a confiscaat bunurile ? Cà acele bunuri apartin din 2OO7 Forumilui Democrat gGerman din Romania ? Indiferent de ràspuns , instanta de judecatà nu avea dreptul sà judece o astfel de cuzà ! Tratatele semnate de Romania dupà încetarea ràzboiului pe teritoriul roman , Legie internationale îi interziceau acest gest halucinnt de a restitui BUNURILE CONFISCATE DE O ENTITATE HITLERISTA UNEI ORGANIZTII DIBNTRO TARA DEMOCRATICA

# adria nicol date 20 November 2019 22:05 0

Legile internationale aau prioritte în ftacelor nationle dacà Romania a semnat unele tratate internationle su nu s-a dezs de ele ,Or Romania nu si-

# adria nicol date 20 November 2019 22:24 0

Legile Internationale au priorritaate vfata de cele nationale dacà Romania si-a pus semnàtura pe tratate internationle si nu s-a dezis ! Romania a semnat si nu se va dezice niciodatà ! Crimele Contra umanitàtii nu se prescriu niciodaà : Grupul Etnic Germn a comis astfel de crime , una dintre ele FIIND SPOLIEREA EVREIILOR DIN ARDEAL SI BANAT .Sentinta din 2OO7 de la Sibiu nu este valbilà nici în fata kegilor romaneti nici a celor internationale ! La pronuntarea Sentinei era valabil Decretul Regl din Noiembri 1944 si legea caare îl consfintea ! Acest decret si Lege nu au fost abrogate si nu vor fi ! ! Deci , din acest punct de vedere judecata este nulà !În termenul de 15 zile Klaus Iohannis , presedintele Forumului democrat german nu a fàcut recurs la sentintà

# imun/teanu date 20 November 2019 22:57 +2

Romani!, invatati sa strigati "Heil!", in pasul de gasca. Altfel va ia Dracu'. Ranjind.

# adria nicol date 20 November 2019 23:05 +2

3 Dacà justitia romaneascà nu poate introduce un recurs extraordunar laa aceastà sentintà , la acest proces , juztitia internationalà trebuie sà intervinà . România nu a respecrat o clauzà în vigoare : niciodataà o organiztie care de aproapena sau departe a colaborat sau sustinut ideologia si statul German Hitlerist nu va putea fi resuscitatà sub nici un motiv , faptele sale si consecintele aacestor fapte sunt imprescriptibile si vor fi judecate în consecintà !Deci , justiti internationalà trbuie sà intervinà !LAURA CODRUTA KOVESI SE POTE IMPLICA DE ACESTA DATA ÎN FAVOAREA UNOR FAMILII DE EVREI SPOLIATE DE GRUPUL ETNIC GERMA PENTRU CA ACESTI URMASI SA FIE DESPAGUBITI.NEÎNDOIOS SE VA PUNE PROBLEMA RESTITUIRII INTEGRLE CATREA STATUL ROMÂN A BUNURILOR CARE AU APARTINUT GRUPULUI ETNIC GERMAN! GRUPULETNIC GERMAN A FOST O ORGANIZTUE CDIMINLA CRE FURNIZAT ZECI NDE MII DE SOLDATI SI OFITERI SS ului !SI nimeni nu are nici dreotul moral , nici istoric de a mosteniù

# adria nicol date 20 November 2019 23:09 +2

4 (rmare) nu are nici dreptul, nici dreptul moral , nici drepul istori de a mostenicee ce a fost obtinut prin silnicie si crimà

# adria nicol date 20 November 2019 23:51 0

Am trimis încà trei fragmente din acelas comentaru$iu

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 21 November 2019 00:15 +2

PTR DL HOMOROCEANU ADRIAN CAMIL AL 4 LEA COMENTARIU//dl aurescu este atit de plin de sine pe cit este de IDIOT si nefiind supravegheat de un specialist de talia dlui ADRIAN NASTASE ,a tirit mermelica intr/un conflict viitor naucitor(nemaifiind nastase a lucrat sub indrumarea betivului de moroi care era doar bun de hahaha si de aratat cum se bea whisky cu cuburi-specialist greu de altfel in aceasta materie).in momentul semnarii acordului pentru bazele americane stationate pe teritoriul roman,idiotul de aurescu A DECLINAT INDEPENDENTA ROMANIEI CATRE SUA(unii vor zice ca/s nebun,nu va grabiti ca va explic ce a facut idiotul).,,specialistul aurescu,, a PERMIS armatei americane sa deschida focul din orice baza sua, aflata PE TERITORIUL ROMANIEI, FARA A CERE PERMISIUNEA ROMANIEI,CEEA CE FACE CA AUTOMAT ROMANIA INTRA IN RAZBOI IMPOTRIVA TARII CAREIA SUA A DESCHIS FOCUL!!!(unii vor intreba de unde stiu,le spun intrebatorilor ca este posibil sa consulti intr/un anumit loc ac documente,aflat

# unul din lumea cea mare date 21 November 2019 00:23 +4

ptr dl mircea badea// felicitari!!!!!!!!a dat marele si bunul dumnezeu sa vad si eu un jurnalist (IMPORTANT) CA SE UITA LA CONFERINTELE DE PRESA ALE LUI PUTIN.stiu ca la mermelica exista psihoza rusia,rusia,putin,dar psihoza asta a noastra/i proasta si de rau augur,dumnezeu nu o sa ne schimbe pozitia geografica,mai bine am invata de la rusi ca avem multe de invatat de la ei. cred ca si dl chireac urmareste chestiile acestea(il ,,banuiesc,, dar dinsul nu prea se exprima pe lucruri de mare finete .oricum multa sanatate dle badea

# juri date 21 November 2019 06:48 +11

Numai dobitocii nu inteleg de ce tine sasul cu dintii de functie: trebuie sa plateasca cu ani grei de puscarie pentru tradare de tara! Si va plati el candva! Nu se poate sa ramanem sat fara caini!

# Spectator in propria tara date 21 November 2019 07:42 +2

Intrati de curiozitate pe facebook oriunde posteaza diaspora si veti vedea ura inversunata a celor plecati impotriva romanilor ramasi in tara, veti vedea cum sunt improscati cu zoaie si calificati in fel si chip. Diaspora ne-a pricopsit 10 ani cu Besescu si ne va pricopsi 10 si cu Iohannis. La finalul celui de-al doilea mandat al lui Iohannis Romania va fi deja rupta in 3 tarisoare mai mici. Asta vrea diaspora.

# Baran Gheorghe date 21 November 2019 08:15 +5

Toate la vremea lor se vor dovedi si intr-un fel sau altul poporul va primi ceea ce i se cuvine. " vom fi din nou ce-am fost si mai mult decat atat". Pentru mine personal , ce-a mai mare satisfactie o voi avea cand Bogdan Rares va da socoteala pentru raul facut acestei tari . Este atat de infumurat si increzator ca detine adevarul absolut ca " nici nu stiti ce pierdeti " cand ii vor azvarli altii in fata adevarul lor si -l va lovi ca un trasnet judecata poporului. In spatele unei demagogii si al unui fals patriotism , acest manzat seamana ura si dezbinare cu atitudinea lui inconstienta. Ce este a mai fost si ce-a fost va mai fi.

# AndreiV date 21 November 2019 10:47 +1

Mare adevar.Romani,ne ramane un singur lucru,fie sa-i stopam pe tradatorii de neam si tara,cei care au furat fara rusine,tot ce s-a putut fura din tara,au devenit putrezi de bogati,stiind ca nu vor pati nimic,pentru ca politia politica formata din procurori si judecatori,fie incompetenti,fie corupti si tradatori si ei de neam si tara,cu averi fabuloase de pe urma indeplinirii,cu operativitate si exactitate,sarcinilor primite de la cei care au furat si vandut tara pe 2 lei(basescu,iohanis cu ai lor,pdl, pnl,aroganti agresivi verbal si fizic),au cedat fara sa consulte poporul, dreptul acestuia la independenta si suveranitate.Cea de a doua varianta este sa bagam in continuare botul ca si porcii si sa adunam cojile pe care ni le arunca acesti tradatori de neam si tara care ne urasc,umilesc si batjocoresc,alaturi de stapanii lor americani si ue,care au primit si primesc in continuare dreptul de a ne arata ca suntem incompetenti si inculti ca natie si stabilesc ei totul pentru sclavii lor.

# Marcel date 21 November 2019 10:51 +3

Simple precizari: Un NAZIST INEPT + un LATRAU CRETINOID cu batistuta = doua VIDANJE INFECTE!

# VVoinic date 21 November 2019 11:02 +2

``Dumnezeu nu bate cu paru` ``. Toti vor da socoteala la un moment dat, daca nu in fata legii atunci in ceea ce li se intampla personal sau in familiile lor. Pana atunci insa, denigrarea in afara tarii a oricarei persoane sau actiuni, mai ales cand se dovedeste si mincinoasa (vezi Monica Macovei cu cele 2 milioane de voturi furate) ar trebui pedepsita penal ca tradare de tara. Parlamentul ar trebui sa se ocupe PRIORITAR de asta si de INTERZICEREA MIGRATIEI DE LA UN PARTID LA ALTUL PENTRU PARLAMENTARI, LA FEL CA SI PENTRU PRIMARI. Ai fost ales pe listele unui partid si nu iti mai convine ? Te duci frumusel acasa si lasi pe altul. Cred ca sunt doua chestiuni esentiale pentru a putea merge inainte. Ce facem daca iese presedinte KWI si la anul iese iar psd la parlamentare ? O sa stam intr-un vesnic scandal care influenteaza economia si ne da vietile peste cap ?

# gogu de la strehaia date 21 November 2019 11:22 +35

1.Sentinta a fost data cu apel nici primaria nici consiliu local nu au contestat-o ceea ce inseamna ca au achiesat la solutia adoptata.Deci atat primaria cat si consiliu local sant partasi si ar trebui cercetati de procurori. 2.In considerentele solutiei adoptate nu se face nici o referire asupra pozitiei adoptate de parati respectiv primaria lui yohanis si cl.Sa inteleg ca nu au facut nici un fel de aparari?Daca este asa este foarte grav in joc fiind imobile si alte bunuri de milioane de euroi. 3.Ce se intampla cu nveniturile realizate in urma administrarii bunurilor revendicate?Folosesc comunitatii germane,statului german sau altor acoliti? 4.Primar era yohanis presedinte al forumului era yohanis. Dosarul ar putea fi numit yohanis versus yohanis.GHINION

# Costi date 21 November 2019 13:21 +2

Planul in '89 a fost simplu. Pas cu pas ne iau tot, bucata cu bucata. Avand foarte multa rabdare nu s-au repezit in anii '90. Era pericolul ca rezistenta sa fie mare. Asa ca ne fac cu oamenii ,,nostri''. Au luat serviciile, apoi justitia, i-au platit bine pe slujbasi. I-au agatat pe toti cu cate ceva pentru a juca cum li se canta (acum la mandolina). Astfel, n-a fost greu ca sa-si puna in aplicare planul. Cu cat poporul a devenit mai dezbinat cu atat a fost mai usor sa mai manareasca cate ceva. Trebuia numai sa sadeasca neincrederea (politicienii nostri's corupti in timp ce capitalistii lor fac lobby). Tragic e ca s-a ajuns in situatia ca nu se mai poate face nimic. Fauritorii ,,maretului'' plan stiu asta. Deaia si-au urcat soldatelul tocmai in varf langa alt executant. Sigur ca nu-i nici o primejdie cu orice dezvaluire. Doar, asa cum spuneam, haturile (toate) sunt la ei. Inclusiv socotitoarea voturilor.

# RAMMINGER date 21 November 2019 14:23 -11

FRATILOR,NU TREBUIE NUMAI SÃ TE UITI LA .,MOACA ÃSTOR DOI,,,CUM SE ZICE,ÎN ARDEAL,CUM ZICE PROVERBUL,,,SACUL SI PETICUL.FÃRÃ CUVINTE.AJUNGE ATÎT,SÃ SPUI,MAI DEPARTE NU MAI MERITÃ,COMENTAT,CONSUMI BATERIA,TELEFONULUI.

# unul din Bosanci date 21 November 2019 18:25 -60

Degeaba se zvarcolesc unii nostalgici ai vremurilor heirupiste ca ramele pe plita, Johannis este garantat de Europa si cel mai important, este garantat de cateva milioane de Romani. Vorbim Luni dimineata. In incheiere un sfat pentru iubitorii scrisului fara masura: urmati sfatul mentorului vostru etern si "transformati cantitatea intr-o noua caliatate"

# ursuleanu date 8 September 2021 09:42 0

Aceasta înseamnă instituționalizarea nazismului în România a regimului criminal mafiot PNL / USR / PLUS / AUR. Jefuirea clădirilor de patrimoniu care au fost confiscate de grupul etnic german, un grup nazist.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.06.2024 – Pleaca o judecatoare care a desfiintat un abuz pandemic

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva