25 September 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

GENERALUL DUMBRAVA ORDONA, PARCHETUL EXECUTA – Doi executori judecatoresti au fost “rezolvati” de Parchetul Curtii de Apel Oradea la sesizarea celebrului general SRI Dumitru Dumbrava. Fostul director al Directiei Juridice SRI a informat parchetul cu privire la existenta unor “suspiciuni rezonabile”. A doua zi, procurorul Ion Adrian Popovici a inceput urmarirea penala. Dosarul priveste pretinse infractiuni de conflict de interese, fara vreo legatura cu securitatea nationala (Documente)

Scris de: George TARATA | pdf | print

11 September 2018 16:48
Vizualizari: 14554

Lumea Justitiei publica in exclusivitate un document incendiar, provenit din sanul “campului tactic”. Este un document care devoaleaza modul de colaborare dintre SRI si parchete, dar si modul in care procurorii faceau dosare la indicatiile unor inalti ofiteri ai Serviciului Roman de Informatii. Si nu este vorba despre orice fel de document, ci de unul semnat de celebrul general SRI Dumitru Dumbrava (foto), fost sef al Directiei Juridice si secretar general al SRI, cel care a recunoscut existenta “campului tactic” in instante si parchete, explicand ca Serviciul urmareste dosarele pana la finalizarea lor definitiva.


Cazul pe care il prezentam in cele ce urmeaza priveste doi executori judecatoresti, care au fost “aranjati” de procurorul Ioan Adrian Popovici, de la Parchetul Curtii de Apel Oradea. Astfel, in 23 mai 2017, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Oradea i-a trimis in judecata pe executorul judecatoresc Andrei Gheorghe Beiusanpentru conflict de interese si fals intelectual, pe executorul Gheoorghe Beiusan (tatal lui Andrei Beiusan) – pentru omisiunea sesizarii, si pe Livia Mitrica (soacra lui Andrei Beiusan) – pentru complicitate la conflict de interese. Dosarul a fost trimis la Curtea de Apel Oradea, cei trei inculpati fiind reprezentanti in instanta de avocatul Razvan Doseanu, coordonator al Societatii profesionale de avocati Doseanu & Asociatii, insa extrem de interesant este cum a inceput intreaga poveste.

Procesul verbal al lui Dumbrava

Personajul de la care a plecat dosarul este nimeni altul decat vestitul general Dumitru Dumbrava, fost sef al Directiei Juridice a SRI si fost secretar general al SRI. Practic, dupa cum veti putea vedea, fara sa fie vorba despre infractiuni la adresa sigurantei nationale, Dumitru Dumbrava a fost cel a sesizat parchetul in legatura cu pretinsele infractiuni ce ar fi fost comise in acest caz, dupa care procurorul Popovici s-a executat rapid.

Concret, in 26 februarie 2015, generalul Dumitru Dumbrava, comandat al UM 0198 Bucuresti, a incheiat un proces verbal de sesizare (vezi facsimil 1), in care precizeaza ca:

Exista suspiciuni rezonabile cu privire la activitatile ilegale desfasurate de un executor judecatoresc din cadrul unei Societati Civile de Executori Judecatoresti cu sediul in municipiul Oradea, judetul Bihor, care, in cursul anului 2013, a indeplinit un act (aflat in legatura cu atributiile de serviciu), prin care a adjudecat licitatia unui imobil situat in zona valorica I (centrala) a municipiului Oradea in favoarea unui afin de gradul II, context in care acesta a realizat direct un folos patrimonial”.


In acelasi proces verbal, generalul SRI Dumitru Dumbrava sustine ca a incheiat procesul verbal “in exercitarea atributiilor specifice de realizare a securitatii nationale, potrivit Legii nr. 14/1992 privind organizarea si functionarea Serviciului Roman de Informatii si ale Legii nr. 51/1991 privind securitatea nationala a Romaniei”. De asemenea, Dumbrava mentioneaza ca procesul verbal a fost incheiat in conformitate cu art. 11 din Legea nr. 14/1992 privind organizarea si functionarea Serviciului Roman de Informatii.

Suspiciuni rezonabile, in loc de date si informatii operative

Asadar, generalul Dumitru Dumbrava a sesizat parchetul cu privire la pretinsa comitere a unor infractiuni de drept comun de catre niste executori judecatoresti. Sa admitem ca ar fi intrat in posesia unor informatii in timp ce culegea informatii despre amenintari la adresa securitatii nationale, astfel ca avea obligatia sa informeze parchetul.

Foarte interesant este insa modul de exprimare din procesul verbal. Dumitru Dumbrava invoca “suspiciuni rezonabile”, termen din Codul de procedura penala. Or, asa cum ofiteri din cadrul SRI ne-au explicat, la nivelul Serviciului expresia folosita in asemenea situatii este aceea de “date si informatii operative”.

Mai mult, interesant este ca sesizarea a fost facuta de generalul Dumitru Dumbrava, la acea data director al Directiei Juridice a SRI, desi in mod normal sesizarile catre parchete sunt formulate de prim-adjunctul SRI, la acea data generalul Florian Coldea.

Pe de parte, ar fi interesant de vazut raportul care a stat la baza procesului verbal semnat de Dumbrava, caci orice sesizare are “in spate” un asemena raport. Poate ca el va fi cerut de Comisia de control a activitatii SRI din Parlament, desigur daca va considera ca este nevoie sa solicite explicatii in legatura cu acest caz in care colaborarea SRI-parchet, intr-un dosar cu infractiuni de drept comun, este cat se poate de evidenta.

Procurorul Popovici s-a miscat rapid

Dupa cum se poate vedea in coltul din stanga sus din primul facsimil, procesul verbal al lui Dumbrava a fost inregistrat la Parchetul Curtii de Apel Oradea la 16 martie 2015. Incredibil, a doua zi, 17 martie 2015, procurorul Ion Adrian Popovici de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Oradea a dispus inceperea urmaririi penale cu privire la fapta, constituindu-se dosarul 123/P/2015 (vezi facsimil 2). Totul s-a intamplat dupa ce procurorul a constatat ca “actul de sesizare”, adica procesul verbal al lui Dumitru Dumbrava, indeplineste conditiile prevazute de lege si nu exista vreunul dintre cazurile care impiedica punerea in miscare sau exercitarea actiunii penale.

Interesanta celeritatea procurorului Popovici, care imediat ce a primit procesul verbal de la Dumbrava, s-a pus pe treaba si, a doua zi, a inceput urmarirea penala. Oare nu cumva impreuna cu procesul verbal de la SRI au venit si probe folosite de procuror in acuzare?

Judecati pe informatii secrete livrate de SRI

Pe langa procesul verbal al lui Dumitru Dumbrava, la parchet a fost trimisa si o nota secreta a SRI. Desigur, una destinta doar procurorului, pe principiul nevoii de a cunoaste, fara ca inculpatii sa aiba acces la ea. Dovada se regaseste in adresa a procurorului general al Parchetului Curtii de Apel Oradea, Aurel Mascas (vezi facsimil 3), in care acesta informa Inalta Curte de Casatie de Justitie (unde s-au judecat contestatii la masuri dispuse in camera preliminara) ca dosarul are la baza sesizarea generalului Dumitru Dumbrava, dar si ca SRI a trimis o nota de informatii clasificata de nivel strict secret:

Urmare celor solicitate de dvs. in privinta comunicarii actelor care au stat la baza retinerii situatiei de fapt din ordonanta de incepere a urmariii penale nr. 123/P/2015 din data de 17.03.2015, va comunicam faptul ca inceperea urmaririi penale in cauza s-a dispus avand la baza sesizarea penala, constand in procesul verbal intocmit de catre UM 0198 Bucuresti in conformitate cu prev. art. 61 Cpp si copia Sentintei civile nr. 4023/04 aprilie 2014 a Judecatoriei Oradea aflata la filele 4-7 vol. 1 din dosarul 123/P/2015.

UM 0198 Bucuresti a anexat sesizarii si o nota de informatii clasificata de nivel strict secret, cu privire la care am solicitat permisiunea de a o fotocopia si de a o va inainta. Imediat ce vom primi aceasta permisiune va vom trimite nota de informatii. Anexam solicitarea adresata UM 0198 Bucuresti”.

Ne intrebam, avand in vedere ca avem de-a face cu un dosar cu infractiuni de drept comun, si nu de un dosar de siguranta nationala, de ce este nevoie de note secrete?


Aceasta este istoria dosarului pornit de la procesul verbal al lui Dumitru Dumbrava. In editiile viitoare vom reveni cu noi detalii, unele mult mai grave. Va vom dezvalui cum in continuare inculpatii sunt judecati in Romania pe note secrete ale SRI, in acest caz cu stiinta chiar a presedintei Inaltei Curti de Casatie si Justitie, judecatoarea Cristina Tarcea.

Comentarii

# Intrebarea este... date 11 September 2018 17:24 -25

...au comis o sau nu?ca denunt are voie sa faca si tanti Aglaia si sri istu

# Florin date 11 September 2018 19:07 +3

Inainte de toate, denunt inseamna ca spui ceva la care ai participat....sa speram ca nu e cazu. Deci tanti Aglaie poate cel mult sa faca o plângere, dar trebuie sa întrunească anumite elemente..... Daca am citit eu bine acuzatia, asta se putea verifica in doi timpi si trei miscari. 1. Verifici rudenia, afini sau ce vrei, dintre executorii si cumpărători. 2. Verifici pretul de cumpărare.. Restul este poveste scrisa pe hartie, iar faptul ca pana acum nu s-a finalizat dosarul este o poveste care pute.... PS. Te pomenești ca executorii in cauza erau niste interlopi criminali si a trebuit sa secretizare anumite informatii. Vezi tu, genul asta de secretomanie dăunează rau. Cand pur si simplu trebuiau sa trimita o nota informativă si atat....

# un mizantrop date 11 September 2018 19:12 +6

La ce, dracu, ne-am mai apucat de occidentalizare, de democratizare, de o tara ca "afara", daca voua va era bine cu Stalin?! Si lui Ceausescu i-ar fi fost rusine cu asa justitie, celor ca tine pare sa le fie suficienta...E timpul sa divortam, sa va luati voi, pe persoane fizice si oengheurile lingatoare de tortionari, sistemul asta si mutati-va in Siberia, noi, astia mai curiosi, cu asteptari mai mari de la de la viata, avem de recuperat o intreaga epoca, fara voi si securistii vostri, fara tzatzele care va sufla-n panze...

# KANT date 11 September 2018 17:39 +3

" Recurs la istorie ..." în 1989 securitatea și-a "pierdut" șefii nu și mentalitatea, între timp o parte a efectivelor a fost împrospătată cu cadre noi școlite de aceîași profesori "vechi", cănd " dumnezeul tău" este "maior" atunci poți ajunge ușor în "hell . . . " !

# Vio date 11 September 2018 17:46 +4

Impostoru'Klaus iar a ieşit cu bicla' :lol: şi să adune cică nişte gunoaie insă "gunoaiele" pe care le protejează şi "rahatul" din propria ogradă a statului mafiot justițiar şi securist nu le vede? 8)

# Faracatuse date 11 September 2018 18:40 0

Vrem Dreptate! Ala de ne o fa va fi erou... Atât de simplu e. Nu e nimic complicat la prima vedere. Pt ala de o da, sa fie, i dont care... L am pus eu sa candideze?! De ne o livrează, va fi peren...

# Ovidiu date 11 September 2018 19:00 0

Semnatura deoebita.

# un mizantrop date 11 September 2018 19:05 +6

Oauuuu!!!! "atributii specifice de realizare a securitatii nationale"...Intelegeti in ce stat traim?! Securistii astia nu contribuie, nu exercita atributii specifice pentru apararea sgurantei nationale, ei au "atributii de realizare a securitatii nationale", asti sunt capiati, sau noi nu prea avem ce cauta in viata lor...Adica securitatea asta nationala n-ar exista daca n-ar realiza-o ei, ca la Coldea, care a construit un stat "paralel si protectiv"...Ce minti bolnave au permis asta?! Cati ca astia mai sunt?! Unde, in Constitutie scrie ca securistii realizeaza securitatea nationala, sau ca au drept sarcina sa construiasca un stat "vertical si protectiv"?! Cine, ma-sa, i-a permis lui Coldea sa fie "protectiv" cu mine, de ce nu plateste nimeni?!

# student la drept date 11 September 2018 19:27 +5

Merde!ca nu mai inteleg nimic din ce am invatat.Cum naiba gral /seful unitatii/constata urmatoarele:exista suspiciunearezonabila. Procesu' verbal(despre care nu scrie nimic la procedura) face parte din probatoriu?Sau e sesizare;ca dupa formulare, nu e mijloc material de proba("In exercitarea","am constatat"si"exista suspiciuni rezonabile",nu pot fi formulari de probatoriu, indiferent de valoarea probatorie).Ba ge'rale,vezi ca nu intruneste continutu' lu' art. 199, lipsind:b)locul unde este încheiat ;c)data la care s-a încheiat procesul-verbal;d)data şi ora la care a început şi s-a sfârşit activitatea consemnată în p.v.;e)numele,prenumele,CNP şi adresa pers ce au fost prezente la întocmirea p.V.,cu menţionarea calităţii acestora;f)descrierea amănunţită a celor constatate, precum şi a măsurilor luate.Si puneti virgula aia dupa: "Oradea"; "context in care"si"drept pt care"; iar daca dupa":",nu urmeaza o insiruire (limitativa/exemplificativa),continua fraza pe acelasi rand si cu "e" mic!

# Cristian date 11 September 2018 19:42 0

La fel ca și Ovidiu, am remarcat și eu caligrafia extrem de pretențioasă și elaborată a semnăturii generalului Dumbravă. Nu ai nevoie de cine știe ce expertiză într-ale grafologiei ca să-ți permiți luxul de a emite o opinie despre omul aflat în spatele acelei mâzgăleli primitiv-rupestre.

# Edelweiss - Speolog de Afrika date 11 September 2018 21:47 +1

Păi, o maimuță urlătoare de bombardament, scoborâtă alaltăieri din bananier și aciuită ieri în peșteră, nu putea scrijeli decât ceva stilistic picturilor rupestre de la Tassili n''Ajjer.

# De ce nu-i jigodia asta in purcarie/arest preventiv ? date 11 September 2018 21:41 +2

Atata timp cat leprele astea nu vor fi executate public , Retardis penalul primul sa-si plateasca banii de pe case , nu vom putea sa avem o tara normala.

# JEVAIL date 11 September 2018 21:47 +1

Mai bine punea destu'! Ori il semna Coldae (oare stie sa scrie repetentu"?), cu apostrof .

# Ionel date 11 September 2018 23:56 -4

Ciolos presedinte! Dragnea la brutarie! A3 desfiintata!

# un mizantrop date 12 September 2018 22:06 +1

Curat democratie, coane! Mai eroticilor, voi vreti contrarevolutie, in spiritul si litera stalinista timpurie! Bine ca stim...daca "iese" Ciolos asta ne asteapta, puscarie si delict de opinie...Daca Dragnea trebuie sa mearga la puscarie ca si-a exercitat dreptul de politician, sau ca vor unii sa-i puna-n carca constructia deficitara a arcei lui Noe (ca justitia aia de-o pupati voi in cur, n-a reusit sa produca altceva...), imi imaginez ce ne asteapta pe noi astia cu spirit critic...Mai, nebunaticilor, la ce "afara" va referiti cand va exprimati dorintele?! Cumva la Coreea de Nord?! Desi, pana vine Ciolos (prin alegeri), se democratizeaza, pe bune, si aia...

# Oaie , sper sa fii dat afara sa nu apuci nici o zi de pensie date 12 September 2018 16:02 0

Vierme imputit , tu si cu Coldea , alt oxiur . PS.Scuipatii cand ii vedeti !

# Puiu Marian date 12 September 2018 16:56 0

Limbajul utilizat nu va face cinste. Romanii adevarati sustin partiotii din serviciile secrete.

# tatar date 12 September 2018 19:51 +2

Care patriot PriMARULE, patrioţi au fost cei pe care acest slugoi nemernic i-a înlăturat din SRI şi Dir. juridică, pt.a putea lua mandate şi a realiza informări doar cu privire la adversarii politici a lui Coldea.

# Eu date 22 September 2018 21:09 -1

Beiusenii ,grup infracțional! Au jefuit județul!!

# Eu date 22 September 2018 21:33 +1

Beiusenii ,grup infracțional! Au jefuit județul!!

# Ea date 22 September 2018 21:45 -1

SPALARE DE BANI!!! SCOATEREA OAMENILOR IN STRADA!!!!DETURNAREA LICITATIILOR PUBLICE!!!!!!JAFURILE!!!!!!ACTE FRAUDULOASE!!!!! =Beiusenii!!!!!!!!

# Eu date 22 September 2018 21:52 0

Jafuri=Beiuseni

# Eu date 22 September 2018 21:54 0

SPALARE DE BANI!!! SCOATEREA OAMENILOR IN STRADA!!!!DETURNAREA LICITATIILOR PUBLICE!!!!!!JAFURILE!!!!!!ACTE FRAUDULOASE!!!!! =Beiusenii!!!!!!!!

# Ungur Otilia-prietena!!!!!! date 23 September 2018 08:40 0

Ha ha,chipurile-serviciile!!!!!Fraudele.....Anularea Proprietatilor ....Îmbogățirea in Justitie....Inducerea în eroare.....Însușirea Proprietatilor prin licitații trucate.....Tata+odrasle+cumnat+soacra+amante+?????......=JAFURI IN JUSTITIE !!!!!!!!George te lauzi peste tot ca esti"CEAU" cu toată Judecătoria Oradea!!!! Sii?? .Jefuitorilor trebuie sa răspundeți!!!!!!

# Executor date 23 September 2018 08:58 0

Experțiii judiciari???????Mafia expertizelor????? Cumnat evaluator ANEVAR????Amanta Adjudecatar??????Subevaluare....Nerespectarea procedurilor!!!Vai George si .....zici ca TORNI JUDECATORII SI PROCURORII !!!!! PANA LA URMA CUM E????????NU MAI ESTI OFITER DE SECURITATE????"PRIETENUL LOR SAU TURNATOR SIPA"....AI FACUT SOCIETATEA "BEIUSENI"=FRAUDA....

# El date 23 September 2018 17:01 0

Cand???? o sa fie excluși????? au nenorocit ,oamenii in numele legii!!!!Genocid împotriva, OAMENILOR se cheamă ce face ,George si odraslele!!! Aplica sentințe judecătorești????Apocalipsa ,se cheamă!!!!!! Se îmbogățește cu sentințe si trădează cu ele!!!!Cum se cheamă???? Genocid ????? Este mai mult ca o crimă sa jefuiesti acoperișul omului!!!!!! Autosesizare!!!!!!Cati???? oameni au nenorocit, in numele justitiei???? Aici e Apocalipsa!!!! Fraudeaza ,proprietati,folosind,Justiția!!!!!! Alo ,Autorități!!! PANA cand?????

# M date 27 September 2018 10:03 +1

Evaluator,cumnat........cumpărător, soacra//////Pretul,2 bani/////O varinta:retranzactioneaza imobilul la pretul pieții și cu banii obținuți, achiziționează 4 sau 5 ,imobile executate tot de "Beiusenii" si le revăd tot la pretul pieții și tot așa fac averi colosale ,ajutați de "drepturile"!!!!din codul civil !!!!!! ALTA VARIANTA: Păstrează imobilul si omul in strada!!!!!!!!!!!!!!!!Genocid...... Obstructionarea justitiei......Inducerea în eroare. .....ALTA VARIANTA: dai in judecata si contesti, FRAUDA "BEIUSENILOR "Instanța da proba cu expertiza la cerere______.......Beiusanii, mituiesc si corupt ,expertul numit de Instanta si raman cu FRAUDA!!!!!!Si alte variante. ..toate masluite cu drepturile din codul civil,putin zis"GENOCID" Totuși au ajuns ,Beiusenii sa faca expertizelor din dosarele civile!!!!!!Simplu aceste expertize ,reprezintă,Sentința!!!!!!!!!!!!!!!@!!! Manevrele BEIUSENILOR, ajung să reprezinte sentințe!!!!!!!!!!!!! Apocalipsa!!!!!!!!Autorități,PANA cand?

# R date 14 October 2018 01:12 0

Judecătoria Oradea la" Contestație la executare" verifica actele frauduloase a Beiusenilor/////acte întocmite cu drepturile din codul civil//////Tot Judecătoria Oradea verifica procedurile date de lege din codul civil////Beiusenii manevrează cu proceduri ....cu comunicarea actelor frauduloase /////Punerea în aplicare a sentintelor judecatoresti înseamnă respectarea lor ,asa este ????? Doamna ,Judecător Ungur Otilia????Sau mințiți???? in incheierile de judecata pentru apărarea BEIUSENILOR?????sau cum se lauda Beiusan Gheorghe asa:cine împarte parte își face/////Doamna Judecător Ungur Otilia aveti cumpărat apartent cu "2 bani" de la Beiusan Gheorghe??????

# G date 14 October 2018 01:17 0

Judecătoria Oradea la" Contestație la executare" verifica actele frauduloase a Beiusenilor/////acte întocmite cu drepturile din codul civil//////Tot Judecătoria Oradea verifica procedurile date de lege din codul civil////Beiusenii manevrează cu proceduri ....cu comunicarea actelor frauduloase /////Punerea în aplicare a sentintelor judecatoresti înseamnă respectarea lor ,asa este ????? Doamna ,Judecător Ungur Otilia????Sau mințiți???? in incheierile de judecata pentru apărarea BEIUSENILOR?????sau cum se lauda Beiusan Gheorghe asa:cine împarte parte își face/////Doamna Judecător Ungur Otilia aveti cumpărat apartent cu "2 bani" de la Beiusan Gheorghe??????

# Www date 17 October 2018 04:03 0

Ha,ha///////ulciorul e spart!!!!!!!excrocilor!!!!Jefuitorilor sub acoperire.......chipurile ,executori!!!!!!nesimtitilor la Jilava!!!

# 1 date 17 October 2018 04:06 0

Hoții cu acte!!!!!!

# 5 date 21 October 2018 02:59 0

Deturnarea licitațiilor publice.......spălare de bani.....trafic de influență........mituirea experților din dosare civile.......scoaterea oamenilor in strada... ..............șmecherii procedurale.....abuzuri.....ilegalități......grup infractional=beiusan george,odraslele semianalfabete,cumnat,soacra,amante........prietenii!!!!!!..........manevre cu codul civil ,pentru îmbogățire!!!!!!Rusine ,autorități!!!!!!! Până când?????

# 5 date 21 October 2018 03:37 0

Obstructionarea justitiei....inducerea în eroare a,Instanței..... Pacalirea Judecătorilor........fraudarea proprietatilor sub acoperire de executori....îmbogățire frauduloasă a,"beiusenilor"..George,până când?????? Ai puteri extraterestre ......deci fraudezi proprietati din sentințe irevocabile!!!!!!!???? Rusine si la autorități care te lasă să faci ce vrei....Marele ,jefuitor........ Apropo.....prietenul tău, Leuca?????........DIICOT???????? Ce zici ,George mai esti ,securist comunist????? Gura ta se lauda cu prietenii .....mai bine zis ,odraslele se lauda cu prietenii.....sunt si altii mai șmecheri si mai deștepți ca tine!!!!!!! Niciodata nu se stie de a cui caine dai.....baga bine la cap....Jefuitorilor!!!! ...

# 11 smecheri date 23 October 2018 07:31 0

Alo,autorități! ....Jurisprudenta CEDO!!!!cere "evaluator" independent si la "beiusenii" e valabil "evaluator"= cumnat/Mitică Romeo,deci Beiusenii sa aduca si "pisica "sau. ...masina de spălat.....pentru spălarea banilor!!!!George ,nu poti sa te opresti!!!!Reamintesc,exista autorități!!!!!Nenorocesti oamenii si culmea cu ajutorul codului civil.....Torționarii....a trecut epoca securistilor /turmătorilor comuniști....lumea e modernă acuma,George!!!!! Jefuiti ,proprietati din sentințe irevocabil!!!!!!Genocid!!!! Șeful Mafiei imobiliare?????toate încep si se sfârșesc!!!!!!Pentru odrasle si familie lor ,scoti oamenii in strada!!!! Smecheriile merg până la 11 m,baga bine la cap!!!!! Au ajuns Instanțele sursa de îmbogățire a BEIUSENILOR!!!!Apocalipsa!!!!!!Te asigur ca,sunt si oameni deștepți.....nu ajunge sa fi mare șmecher, George !!!!! Nu tine ,,,,,,,legea e lege,,,,,,sentința e sentința,,,,,,,Acolo la J.....sa studiezi un pic....Chiar toți????? Sunt prosti???? .

# J date 26 October 2018 05:28 0

Spălare de bani , ocupația de baza a "beiusenilor":fraudeaza prin licitatie trucată ,imobil sau teren//////..retranzactioneaza ,jaful la pretul pieții și cu banii obținuți, cumpără imobile/terenuri la licitațiile trucate tot de "beiuseni"!!!!! Si astea toate cu sentințe irevocabil de partaj !!!!!!!! Transforma ,aplicarea sentintelor in JAFURI.....organizate si conduse de ,Beiusan Gheorghe de ani de zile.....aproppo!! CATE?????? PLANGERI au Beiusenii la PCA,Oradea??????? .....Oare?? Toate acele plângeri.....zilnice ......Jafuri!!!!! Simplu ,au jefuit județul,George zice asa: orice se ...... împotriva mea!!!!!! Chiar asa????? Intangibil!!!! Toate plângerile la PCA ....sunt mari probe!!!!!!! Jafurile lui George si odrasle....Oare? ....sunt peste 1000....???????? Si cele din Satu Mare????? Alo,Autorități!!!!!!!!!! Sunt mai multe, autorități!!!!!!!Mare scofală,verificarea tuturor licitațiilor trucate de George si verificarea plângerilor, împotriva....beiusenilor....

# Jilava date 28 October 2018 07:02 0

Trebuie verificate toate jafurile.....BEIUSENILOR si cele din Beius....tot județul. Sentințe irevocabile !!!!!!! se respectă ....litera cu litera....George!!!!!!.jefuiesti cu ele!!!!!!! Zici ca aplici ,legea........ha,ha....rusine ,fraudez,i proprietățil din sentințe......e drept cu "drepturile" din codul civil... Apocalipsa,până când??????..DIICOT, Bucuresti ,ajuta !!@!!Oradea......poate e nevoie si de INTERPOL ,pentru ,George si...........Jafuri zilnice si de ani de zile!!!!!!!!Verificarea tuturor actelor întocmite de George .......de ani de zile!!!!!!

# Q date 29 October 2018 06:58 0

Destructurarea "beiusenilor" .....cu atributiile de executori ,,,,,,,,,,,fraudeaza proprietati ......dreptul la proprietate,recunoscut si prin sentința judecatoreasca este garantat de ,Constitutia țării si CEDO.......George,anulează proprietati prin licitații trucate si după,,adjudecare ,vinde proprietatea si ia banii sau ramane cu ea!!!!!!!!simplu,autorități.....tranzacții ilegale .... ....privare de proprietate.....înșelăciune. ALO!!!!!!!!DIICOT.........DETURNAREA LICITATIILOR publice......

# 9 date 7 November 2018 08:29 +1

Deturnarea licitațiilor publice si scoaterea oamenilor in strada / Jefuirea proprietatilor din sentințe irevocabile!!!!!!!!!

# 5 date 17 November 2018 08:19 0

Jafuri in justitie,George!!°° asta faci!!!!@@ Autorități.........statul de drept!!!!!!???????Apocalipsa cu sentințe judecătorești,până când??????Genocid!!!!! Autorități,toate,autorități!!!!!!!!

# 7 date 18 November 2018 15:36 0

Autorități!!!!! .......Recuperarea jafurilor!!!!!! Sunt,JAFURI in justitie si cu sentințe irevocabile!!!! Verificarea ,"Beiusenilor",,, Este ,Siguranta Statului De Drept !!!!!!!!Genocid,condus de George!!!! ...

# 7 date 20 November 2018 10:26 0

George, foloseste sentințele irevocabile,care recunosc dreptul la,PROPRIETATE, în scop propriu!!!!!! Deci,explicație,autoritati: jefuieste ,proprietățile din sentințe si in justitie sub acoperirea de ......executor????? Beiusenii,fac, PRETUL, proprietatilor si pretul este....2 bani.....Rusine!!!!!!!! Expertizele judiciare din justitie ,sunt anulate de ,George......până cand???????? Pe ,FRAUDA, lui George si odraslele semianalfabete......sunt puse sentințe........până când??????? Autorități,toate,autorități!!!!!!! Beiusenii ...anulează sentințele irevocabile si "dau"....sentințe cu ajutorul "drepturilor" din codul civil!!!!!! Marele,versat,George.....până la 11 m,sunt, autoritati. ....... George ,sigur!!!!!!!!! .Jafuri cu sentințe si in justitie, George÷odrasle+. ........

# 5 date 23 November 2018 13:48 0

Jafuri in justitie si cu sentințe!!!°°Autorități,până când?????? Beiusenilor+......pana cand??????? Lăcomia.......Nu ai obosit ,George???? Aplicarea ,sentintelor????????? = Jafuri?????,George????? Autorități,toate,autorități......rog ,sa fie opriți!!!!! Beiusenii,genocid!!!!!

# 8 date 23 November 2018 18:51 0

Proprietati,fraudate!!!!!!!! = Beiuseni..........CHIPURILE, executori.... Ha,ha...........Tic,tac......George......

# 6 date 24 November 2018 07:17 0

Sentința e sentința!!!!!!! Proprietatea omului ,recunoscuscuta, de sentința irevocabilă!!!!!!!!! Fraudarea de ,"Beiuseni" +....... ..a Proprietatilor si scoaterea oamenilor in strada......Îmbogățirea ,BEIUSENILOR, practic ,fraudeaza pentru ei !!!!!! GENOCID.............Apocalipsa..........George ,crede ,asa: EXECUT ,PENTRU NOI.......DE CE ?????? AUTORITATI !!!!!!! Sentințele si INSTANTELE+ manevrele lui, George cu "drepturile" din codul civil .....+.... sunt sursa fraudoasa de ........Proprietati !!!!!....terenuri,imobile......tot, ce dorește,George.....Averea,BEIUSENILOR ..?????? Oare ????..sunt cu siguranta!!!!!!!!!! = Jafuri......,executori!!!!! AUTORITATI!!!!!!!!! DE CE ???????? FAC CE VOR????. Legea e lege!!!!!! Sentința e sentința!!! !!.....Baga ,bine la cap ,George!!!!!!!! Au ajuns ,Beiusenii ,sa manevreze cu sentințele oamenilor in justitie si sa se îmbogățească cu ele !!!!!!!!!! Autorități,toate,autorități!!!!!!!!!!!Pana cand ???????????? Continuă, Apocalipsa?????

# 7 date 26 November 2018 07:00 0

Jafuri in justitie .......cu sentințe irevocabile.........Îmbogățire, simplu !!! ........ Ocupația, BEIUSENILOR.............Autorități???????? Spălare de bani........cu ajutorul "drepturilor"din codul civil!!!!! Apocalipsa.........Trucheaza licitația.......si jaful,obtinut..........retranzactioneaza la pretul pieții și cu acești bani ,tot,la licitațiile trucate de,Beiusenii.....mai jefuiesc ,imobile ,terenuri.....si le revăd,la pretul pieții.....AUTORITATI......!!!

# 3 date 27 November 2018 20:12 0

Sentințele, au ajuns să fie folosite, in beneficiul propriu a "Beiusenilor"....... asa face,George+...... si asa, au ajuns să aibă,Beiusenii, 50 sau 100 sau ????? ,imobile ,terenuri si palate......Cand ? o sa fie verificată, averea lui George si odrasle.....Averea ,vine din???? Jafurile cu sentințe, în justitie !!!! Autorități???? Scoaterea oamenilor in strada!!!!! .....cu sentințe ,care recunosc acoperisul, omului si in justitie !!!°° .............Pe ce planeta ??????? Trăim!!!!! Autorități!!!!!! De ce ????? Odraslele lui,George trebuie sa aiba ,cate 100 de apartamente?????? Autoritati???? De ce????? Instanțele si sentințele......??????sunt in beneficiu "executorilor" si nenorocirea oamenilor?????? Autorități????? Cultura unui popor cere ,respectarea sentintelor!!!!!! Sentința e sentința,George????? Pana cand?????? Legea e lege si pentru toti,George!!!!

# 3 date 7 December 2018 08:32 0

George,face asa:sta la pândă la,procese ,în instante si vânează "victima" ......o cheamă ,direct la "societatea"=Jafuri.......George,personal,se ocupă de cererea de "executare"si ,"victima" ....semnează și pun la cale ....Jaful,George+odrasle semianalfabete au "drepturi",din codul civil.....Apocalipsa!!!! Până când??????cu ajutorul ,codului civil.....jefuiesc proprietati si scot ,oamenii in strada!!!!! Si cu sentințe irevocabile!!!!!Genocid!!!!! Jungla!!!!!!!Statul de drept,Autorități?????Toate,autorități!!!!! Exista,lege,George!!!!! Ai nevoie de 1000???? ,apartamente.....din Jafuri...cu sentințe si in instante??????Autorități?????Pana cand,continuă?????Jungla=Beousenii+...sunt,autorități,George....

# 7 date 9 December 2018 06:47 0

Sala de nunți din, Felix=Beiuseni....Autorități????? ....din jafurile in,Justitie??????Apocalipsa....... Pe ce planeta?????? se jefuieste cu sentinte+ "drepturile din codul civil" si in justitie... ..Autorități??????!!!!!!! George are puteri,extraterestre????? Acoperire legală, are.....zice George,chiar asa?????? Jaful este jaf....Autorități, până când??????? Continuă genocidul ??????? .........cate???? Imobile,terenuri......vor mai jefui,Beiusenii?????? Oricum,George cu siguranta........sunt,autorități....Tic,tac.........oamenii.......scoși in strada de ,beiuseni+......poate te vor vizita la J.......George......

# 4 date 15 December 2018 21:03 0

Jaful este jaf.......beiusenilor......de ani de zile jefuiti °°°°°° ai băgat mâna prea adânc,George!!!!!! Mai bine dai inapoi,jafurile........chiar???????? Ai visat?????? Cu justitia, nu te joci!!! Baga bine la cap,George.........visati.......cu codul civil si ....nu te joci............!!!!!!!sunt,oameni destepti......demontează,jafurile..... de aia sunt,platiti............mai pacalesti?????șmecheria si hoția au picioare scurte............Jefuitorilor!!!

# 6 date 25 December 2018 11:05 0

Toată viata"beiusenilor" o sa fiti ,hăituiti......si .....merita?????? ........sunt ,oameni in mormânt din cauza....."beousenilor"=jefuitorii.... autorități!!!!!!!! ......excluși si evacuați....la lucru cu ei......si sunt locuri prin parcuri.....pot dormi ....... sau pe străzi.....legea talionului....exista,Dumnezeu.......Jefuitorilor!!!!!!!!!!

# 5 date 31 December 2018 23:26 0

Asa e viata!!!!! Totul se plătește!!!!!!! Si jafurile in justitie ,,,,,,,,+ sentințe irevocabile+ codul civil !!!!!!!! ...Are puteri ,extraterestre???? Marele,excroc????? George..... Chiar asa?????? George ,le face pe toate?????? .. Jefuieste ,singur ,in instante?????? Doamna,judecator???????Ungur Otilia???????? Si.. .........nedreptatea......care împarte, dreptatea!!!° ...........De ce ????? mințiți în incheierile de judecata????? Sunteti foarte bine plătită!!!!! .......chiar ,merita ?????? Beousenii......Doamna ,judecator ,Ungur Otilia?????? Cum se face ???? .........cererile de incuviintarea executarii ,sunt date de dumneavoastra si contestația la executare la aceiasi cerere ,este judecata tot de doamna judecator,Ungur Otilia!!! Si ,executori,Beiusenii......rusine.....+ minciunile din incheierile de judecata ........Intrebare,respectuos doamna judecător,Ungur Otilia.....aveti ????? apartament , cumpărat cu "2 bani" ....beiuseni?????? Sunt ,acoperișurile oamenilor!!!!

# 5 date 2 January 2019 06:13 0

Îmbogățire in justitie !°!!!!!! Omul merge la dreptate....si .....nedreptatea!!!! Ramane fara acoperis......... acoperișul, merge la beiusenii..... sa aiba ,1000?????? Imobile.. ..sau cate????? Mai împart în, stânga și dreapta......cate un imobil!!!! ..pana cand??????? Jefuiesc cu codul civil si sentințe irevocabile si in instante.........Apocalipsa!!!!°!!!!! Si fac averi colosale ,asa!!!!!!!°! Autorități!!!!! .

# Beiusan date 10 January 2019 00:01 0

Ahhhhaaa...deci Mitrica Romeo e cumnat cu Beiusan....pana la urma ies toate la suprafata....sa nu dramatizam....multi stiu cine este Beiusan Gheorghe si cat de protejat a fost.... Le doresc celor ce l-au protejat sa aiba parte doar de dosare cum au fost cele facute de Beiusan....frauduloase ,falsificate ...sa crape cu legea in mana asa cum s-a intamplat cu cei "aranjati" de Beiusan ....e penibil sa stii ca legea e de partea ta si si totusi nimeni sa nu respecte legea...deci cum sa faci plangere si sa ti se raspunda scurt si la obiect fara nici un fel de explicatii ca Beiusan si-a indeplinit atributiile de servici...explica cum ai ajuns la aceasta concluzie nu da un raspuns ca pentru prosti...nu toti sunt prosti in tara asta ... Ar trebui verificate toate dosarele si sa plateasca Beiusan pentru toate falsurile facute in dosare ...contestatiile si plangerile sunt facute pentru a se verifica actele ...nu doar ca e "dreptul" nostru sa facem contestatie .

# Beiusan date 10 January 2019 00:12 0

Deci daca pentru rahaturi de-astea mici de dosare cu infractiuni de drept comun este nevoie de sesizarea SRI pentru a se "verifica" pretinsa infractiune ....e de rau pentru noi "oamenii de rand"

# Beiusan date 10 January 2019 01:05 0

Daca pentru rahaturi de-astea mici cu infractiuni de drept comun este nevoie de sesizarea SRI pentru a se verifica pretinsa infractiune ...este grav pentru noi"oamenii de rand"

# R date 20 January 2019 08:44 0

Jafurile in justitie si statul de drept ??????? .... . Scoaterea oamenilor in strada si băgarea lor in mormânt?????? JEFUIREA, proprietatilor !!!!!!!!!! Cu sentințe irevocabile!!!!!! Statul de drept????????,Siguranta nationala???????? Autorități?????? Actele frauduloase a,beiusenilor????? Sunt valabile????? Si sentințele?????......nu????? Autorități??????? Sunt locuri destule pe străzi,George!!!!! Si in parcuri....acoperis, în aer liber!!!!! Cate ????acoperișuri ai jefuit????? la lucru ,beiusenilor!!!!! Pana cand ????? pe jafurile ,beiusenilor se vor pune sentințe???Statul de drept????.....Jungla.....APOCALIPSA!!!!!!!!!5

# 3 date 13 February 2019 09:05 0

Jafuri....Jafuri....= beiuseni= spălare de bani= acte .......frauduloase.......scoaterea oamenilor in strada.....

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.09.2022 – Comisia a mai terminat o lege

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva