13 August 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

IATA NOUL CSM – Instantele si parchetele din tara si-au desemnat reprezentantii in viitorul Consiliu Superior al Magistraturii. Cele mai stranse lupte s-au dat la tribunale, judecatorii si parchetele de pe langa judecatorii. Vedeti componenta noului CSM care isi va incepe activitatea in 2023 (Lista)

Scris de: G.T. | pdf | print

24 June 2022 16:58
Vizualizari: 10886

Final la alegerile pentru noul CSM. Judecatorii si procurorii din intreaga tara si-au desemnat miercuri, 22 iunie 2022, reprezentantii in viitorul Consiliu Superior al Magistraturii, care isi va incepe activitatea in 2023.


 

Cele mai stranse lupte s-au dus la nivel de tribunale, judecatorii si parchete de pe langa judecatorii, dar si pentru al treilea loc alocat reprezentantilor judecatorilor de la curtile de apel. In ceea ce priveste tribunalele, castigatoare detasata a fost sefa Tribunalului Bucuresti Laura Radu, dar pentru locul al doilea din CSM alocat reprezentantilor tribunalelor batalia s-a dus cap la cap intre judecatorul Narcis Erculescu, presedintele Tribunalului Dambovita, si judecatorul Mihai Ghica, de la Tribunalul Cluj.

La judecatorii, au existat cinci candidati, judecatorul Claudiu Dragusin de la Judecatoria Sectorului 4 castigand fara probleme, in timp ce al doilea loc din CSM alocat reprezentantilor judecatoriilor s-a disputat intre judecatorul Alin Ene, presedintele Judecatoriei Ploiesti, si judecatoarea Roxana Dan, de la Judecatoria Cluj Napoca.

La parchetele de pe langa judecatorii, batalia s-a purtat intre procuroarea Catalina Sintion, de la Parchetul Judecatoriei Sectorului 3, si procurorul Sorin Lia, de la Parchetul Judecatoriei Corabia, cel de-al treilea candidat iesind rapid din cursa, conform informatiilor noastre.

Pentru cel de-al treilea loc destinat reprezentantilor judecatorilor de la curtile de apel, cursa a fost una stransa, intre judecatoarea Ramona Gratiela Milu, de la Curtea de Apel Brasov, si judecatorul Adrian Gluga, presedintele Curtii de Apel Craiova.


Prezentam componenta noului CSM:


Sectia pentru judecatori

 

Reprezentantii ICCJ in CSM:

Daniel Gradinaru

Denisa Stanisor


Reprezentantii curtilor de apel in CSM:

Liviu Odagiu

Elena Costache

Ramona Gratiela Milu


Reprezentantii tribunalelor in CSM:

Laura Radu

Mihai Ghica


Reprezentantii judecatoriilor in CSM:

Claudiu Dragusin

Alin Ene


Sectia pentru procurori


Reprezentantul PICCJ in CSM:

Daniel Horodniceanu


Reprezentantul parchetelor curtilor de apel in CSM:

Emilia Ion


Reprezentantii parchetelor de pe langa tribunale in CSM:

Bogdan Staicu

Claudiu Sandu


Reprezentantul parchetelor de pe langa judecatorii in CSM:

Catalina Sintion

 

Sursa foto: bihorjust.ro

Comentarii

# Konstantin date 24 June 2022 17:49 +414

Nu vor face nimic pentru sistem....nici nu au putere! Puterea o are Parlamentul!!!!!! Am citit proiectele de candidatura....nimic in folosul cetateanului!!!! 6 ani de stat degeaba pe lefuri mari!!!! Cand vom avea un CSM ca in Olanda!?....cand acesti magistrati vor merge saptamanal la instante si parchete adica la serviciu.... si doar odata pe saptamana se vor intruni pentru probleme din sistemul judiciar??????? Aceasta era adevarata reforma pe legile justitiei pe 317/2004!!!!!! Ce comedie din partea lor.....am lecturat cu atentie proiectele lor...majoritatea se cred legiuitori....bai fratilor din CSM luati DICTIONARUL....nu sunteti legiuitor!!....apliacati doar legea!! Bine spunea un fost ministru al justitiei...se poate trai si fara CSM ....precum in Mexic! Iar lucrurile in Mexic si Brazilia functioneaza mult mai mai bine...mai ales in politica penala de recuperare a prejudiciilor!!!! Dar ce sa vezi....suntem inca in Romania!!!!!!!!!!

# Ioana M. date 24 June 2022 19:33 +164

Un grup care asteapta in fiecare luna sa i se umple cardul.

# Ioana date 24 June 2022 19:42 +100

Numai oamenii lui savonea, ai lui mateescu si sefii lui solomon., ca el nu are oameni, are numai sefi. Au scapat numai 3 neutri, dintre care o aeriana si unul care...imparte tot.

# DODI date 25 June 2022 02:05 +38

Cu actualul COTEȚ condus de o BUDĂ ne-am lămurit. Sper ca viitorul CSM să nu fie ... de tot rahatul!!!!!!

# santinela date 25 June 2022 07:27 -5

Din nou dam de Horodniceanu ,cersetorul de functii si posturi ? Ete ca a reusit la un loc caldut,loc in care va pune numai bete-n roate si va continua activitatea sectiei " Nufarul " .Halal !

# banditu coroiu date 25 June 2022 07:59 +331

Noua garnitura de milogi pusi acolo sa pandeasca data cand intra mormanul pe card si sa spele reputatia celor mai ticalosi si mai securisti dintre magistrati. O alta institutie absolut inutila a statului care devalizeaza bugetul de stat ca sa produca hartii creponate pentru uz extern si sa genereze discutii sterile despre nimic in general.

# gicutzu date 25 June 2022 08:38 +25

Ha ha.....domnul gluga parca era pe locul 5 in cel mai fericit caz......domnul mihaila era pe 4 la distanta mica de 3.....aceste alegeri au compromis justitia, nu ne mai revenim....triiist, foarte triiiiist

# Gica contra sistemului date 25 June 2022 20:45 0

Și serviciile? Secu, care sunt ai lui Secu? sau mai bine zis care nu sunt ai lui Secu? Foarte putini. Nu poate lăsa securistanul cătușele din mana, ca ar intra cu toții la bulau și păcat de averile furate de la gura romanilor, ca nu ar mai avea cine profita de ele. O mascarada și, populația doarme, ca boul pe coada, sau e paralizata de teama ca va ajunge sa meargă cu transportul în comun, din cauza prețului benzinei și motorinei. Ce iresponsabili!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.08.2022 – Exces de zel la CSM, dupa pofta lui Predoiu. Corbu se simte

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva