20 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

INCITARE LA CRIMA – Autoproclamatul sef al #rezistentilor din Diaspora ameninta jandarmii ca vor fi impuscati in cap la protestul din 10 august: “Oricine va incerca sa reprime aceste manifestari, va fi judecat de Tribunalul Penal International daca mai ajunge acolo, pentru ca avem drept inclusiv sa ucidem in aceste conditii... Daca jandarmul imi pune bastonul in gat sau pistolul in cap, eu am dreptul sa-i iau viata. Pot sa-i iau pistolul de la brau si sa-l impusc in cap”

Scris de: Bogdan GALCA | pdf | print

7 August 2018 15:30
Vizualizari: 11190

Halucinante declaratiile facute de autoproclamatul sef al #rezistentilor din Diaspora, un anume Ovidiu Grosu (foto), care incita la crima in timpul mitingului care va avea loc in 10 august 2018 in Bucuresti, si la care sunt asteptati romanii din afara tarii.


Intr-un interviu prezentat de Antena 3 luni, 7 august 2018, protestatarul #rezist ameninta ca la manifestatia din 10 august se va lasa cu sange si foc, iar protestatarii vor avea dreptul sa ucida jandarmii si sa le confiste armele: “Nu va fi un protest, ci o Revolutie”.
Autoproclamatul sef al #rezistentilor din Diaspora incita direct la crima impotriva fortelor de ordine, daca jandarmii nu-i vor lasa pe protestatari sa se desfasoare cum vor ei, si afirma ca isi asuma raspunderea pentru ceea ce spune. Pentru a-si justifica actiunile, protestatarul #rezist sustine ca in cazul manifestatiei din 10 august nu este vorba de un protest, ci de revolutie, iar in acest caz totul este permis, chiar si crima. Avand in vedere gravitatea declaratiilor facute de Ovidiu Grosu, care ar putea atrage raspunderea penala, avand in vedere prevederile art. 368 din Codul penal – Instigarea publica – care la alin. (1) prevede ca “Fapta de a indemna publicul, verbal, in scris sau prin orice alte mijloace, sa savarseasca infractiuni se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amenda, fara a se putea depasi pedeapsa prevazuta de lege pentru infractiunea la savarsirea careia s-a instigat”, in opinia noastra autoritatile ar trebui sa se sesizeze din oficiu de urgenta si sa demareze investigatii.

Iata declaratiile facute de Ovidiu Grosu luni, 6 iulie 2018:

Eu am organizat miscarea cu diaspora, insa nu am vrut sa ies in evidenta pentru ca mi-am dat seama ca voi fi atacat si am conceput aceasta actiune pe plan orizontal. Nimeni nu va veni sa ne faca bine, binele ni-l facem noi. Flacari, fum si sange pe strazi - nu exista alta varianta. Romania a intrat deja in revolutie. Oricine incearca sa reprime aceste manifestatii publice, va fi judecat de un tribunal penal international. Eu vorbesc de o revolutie, nu de un protest. Revolutia este un drept garantat de Carta Internationala a Drepturilor Omului. Romania a semnat Magna Carta, iar acela este un drept garantat. Trag acum un semnal de alarma, un avertisment catre fortele de ordine: oricine va incerca sa reprime aceste manifestari, va fi judecat de Tribunalul Penal International, repet, daca mai ajunge acolo, pentru ca avem drept inclusiv sa ucidem in aceste conditii. Romania in momentul acesta se afla intr-un proces de revolutie. In momentul in care ai de-a face cu structuri criminale...Daca jandarmul imi pune bastonul in gat sau pistolul in cap, eu am dreptul sa-i iau viata. Pot sa-i iau pistolul de la brau si sa-l impusc in cap. Este revolutie, nu mai e protest. Nu mai e ce-a fost in 2012. Imi asum raspunderea pentru ceea ce spun. Nu avem de-a face cu politicieni, sau cu politisti. Avem de-a face cu structuri criminale imbracate in uniforma. Cand un sistem care ar fi trebuit sa fie unul politic in sprijinul populatiei se transforma intr-un sistem criminal, opresor, in asa fel incat sunt rapiti oameni de pe strada, sunt bagati in masina, filati, sunt familii terorizate, procese intentate fara nimic, te-a vazut pe strada, ti-a facut o poza, gata proces.
Mentorul meu, judecatorul Gheorghe Anghel a fost cel care m-a indrumat in intocmirea acelei carti pe care am numit-o 'Harta crimei organizate' a fost luat de pe strada, nu era zi de protest, bagat in masina jandarmilor si batut, dus la sectie si dupa un timp a decedat. Un alt fost judecator, Vasile Braun, a fost luat cand urca pe scari, i-au dat pumni in fata si picioare. A ajuns la spital. M-a sunat sa-l ajut. Eu l-am dus la Politia Capitalei cu fata sparta. A intrebat de cei-au facut asta si i s-a spus ca vorbeste mult. Pe mine, inainte sa plec in Danemarca, la Curtea de Apel Alba Iulia au vrut sa ma aresteze pentru ca eram in sala, grefierul a venit cu o nota si judecatoarea a spus ca trebuie sa scapam de el, uite omul care a rascolit o tara”.

Comentarii

# Mihail date 7 August 2018 15:45 +16

Tipul trebuie retinut pentru instigare la violenta, la crima etc. Cel mai infect lucru pe care il face este ca deturneaza doleantele si intentiile romanilor din afara cu pretentii si un comportament pe care romanii din strainatate nu il aproba. Se duc in derizoriu adevaratele dorinte ale celor din afara cu de-alde astia.

# Elogiu P-lei, de G.L. date 8 August 2018 12:27 0

Autointitulații conducători ai plebei diasporene nu au adus papirusul cu revendicări, ci numai creierele alterate de la laptele si mierea consumate și de la purtatul covrigilor pe cozile civilizaților maidanezi vest-europeni. Marketing-Cioacă, alt autointitulat șăf de turmă, a scremut numai lozinci și nu vreo cerință logică... deși Primăria Capitalei a autorizat ”împreunarea” a un milion de suflete, leneșul nu s-a învrednicit să-și îndeplinescă sarcinile asumate cu ”mult curaj” pe gură, și... din mare șăf a ajuns în postura ăluia prost și îndărătnic care merge întotdeauna în spatele turmei (măgarul). Locul lor este la CASA DE NEBUNI, dar mai întâi ar fi necesar un instructaj filosofic al tătucului Liiceanu, copleșit de virtuți și țucător de toate cele. Voi sunteți ”eroii” lui zdruncinați la căpățâni...Voi îi sunteți sursa (de inspirație)...Fără voi, ”Elogiu P-lei” ar fi rămas doar un deziderat în mintea încâlcită a ”neprețuitului” filozof.

# Edelweiss –Tâlmaci - Gogoșar (de Bukowina) date 7 August 2018 15:49 +6

Mey, poate ar părea surprinzător, dar Io* nu m-aș inflama așa de tare pe marginea unor „gogoașe înfuriate”. Ce anume reprezintă „gogoașa înfuriată”? ei bine, nu e nimic altceva decât percepția publică a acestui spectacol de lumini, umbre, iluzii și fantasme, inițiat și promovat de Stăpânii de Sclavi (masters) prin intermediul Argaților lor (Slaves) – SRI, Divizia de Presă a Binomului, Armata de Trolli și postaci ai Systemului. Aparent, acțiunea lor creează o impresie de anvergură, de susținere publică substanțială. Însă, trebuie de stabilit drept premisă inițială specificul social acestor vremuri împuțite: Sunt bizarele etape în care cel mai vizibil este CEL CE ȚÂPĂ ȘI URLĂ CEL MAI TARE. Dar, a țipa și a urla cel mai tare, nu presupune și sustenabilitate numerică în rândurile simpatizanților. Acțiunea mediatică susținută de Masters&Slaves are exact anvergura „Gogoașei înfuriate” – în fapt doar oleacă de aluat, umflat artificial cu pompa mediatică.

# Ruxandra date 7 August 2018 15:50 +9

Pentru incitare la crima trebuie Arestat Peste tot in lumea asta exista aceasta lege. Individul respectiv este ff periculos incita la revoluție,destabilizarea tarii și siguranța po******ției

# Lavinia date 8 August 2018 00:38 +1

Siguranta po******tiei este in pericol de prin anul 2004. Justitia care este cel mai mare pericol pt siguranta nationala respectiv cele mai importante institutii DNA DIICOT SRI ICCJ. Astia sunt pericolul. Astia au ruinat tara. sistemul lucreaza prin toate caile posibile sa-si conserve puterea obtinuta in ultimii 13 ani,sunt in stare sa faca chiar si o revolutie din cauza ca nu s-a facut reforma la timp si prostimea doarme.nu e bine nici revolutie dar nici fara reforma si masuri contra protocoalelor si sa se faca dreptate pt toata lumea. Ce masuri s-au luat in urma probelor false obtinute in mod ilegal( avem motive intemeiate sa credem ca toti cei condamnati au fost condamnati pe probe false,inventate, obtinute ilegal). SRI care intercepteaza in masa po******tia. Asta nu e pericol?

# 1 date 7 August 2018 15:50 +8

Un idiot !! Daca se aduna 5.000 de persoane sa zica mersi.

# Edelweiss –Tâlmaci - Gogoșar (de Bukowina) date 7 August 2018 15:51 +3

Se ajunge la situații hilare în care același meme, aceeași, postare, același articol de presă made by „dogioiu” se învârte de mai multe ori în interiorul aceleiași bule sociale, create de algoritmul de funcționare a rețelelor de socializare. Amuzamentul acestei gogoașe, a acestei bule, face ca aceeași informație să fie reluată repetitiv de același grup restrâns. E un efect de bumerang, de tip circular, pe care nu-l sesizează nici măcar promotorii cei mai inițiați ai acestui joc mediatic gonflabil. Aerul din această gogoașă, odată dezumflat, lasă loc doar substanței concrete: o spoială de coajă, manufacturată din… oleacă de aluat. Așadar, pe termen apropiat, Io* nu mi-aș face prea mari așteptări iluzorii referitoare la „Marea Revoluție Systemică din August”. Or să fie acolo maximum câteva mii de simpatizanți PNL&USR din ȚARĂ, care se vor infiltra printre câteva sute de diasporezi, încercând să le confiște sensul inițial al protestului.

# Edelweiss – Tâlmaci de Bukowina date 7 August 2018 15:52 +3

Căci, în definitiv, poate careva garanta că acești oameni din diaspora, care trag ca vitele în jugul corporatist timp de 11 luni/an, chiar mai au chef de glumițele hashtagienilor în SINGURA LOR LUNĂ DE CONCEDIU? Hai să fim serioși și realiști! :sigh: Pe termen îndepărtat, gogoașa înfuriată se va demantela încă o dată la urne. Căci, stând în urnă timp de vreo 14 ore (07.00-21.00), gogoașa TROLLILOR și a CAPORALILOR SRI DE PRESĂ se va fâsâi, se va dezumfla, iar din urnă va rezulta doar puținătatea aluatului substanțial: prognoză: undeva PÂNĂ ÎN 20% din opțiunile electorilor. AM ZIS! (și fuguța să pun această prophecye la impresionantu-mi portofoliu de Pythie.) :roll:

# "Milionul de manifestanti" cati jandarmi mobilizeaza ? date 7 August 2018 16:06 +9

La nevoie..., este sigur ca "personajul" nu se "acopera" cu certificate medicale ? Avem certitudinea ca toata lumea este in siguranta daca astfel de "proclamati" nu sunt inca anchetati in stare de arest ? Sau are o "misiune secreta" de inducere a unei stari de frica pe care si-o doresc exact cei care se simt amenintati de readucerea justitiei in parametrii de functionare normala ? Ceea ce nu realizeaza cei care au anuntat "marele milion" este faptul ca sunt alte milioane care se uita la ei si asteapta "sa-si dea arama pe fata"... Nu de alta, doar ca sa stie ce atitudine sa adopte ulterior fata de incercarea de afectare a modului in care este administrata Romania ca urmare a votului exprimat de milioane de cetateni la ultimele alegeri...

# Statu-Palma-Barba-Cot date 7 August 2018 16:39 +2

Bai nene,sunteți siguri ca omu' n-a scăpat de la Bălăceasca?Pen'ca dac'a scăpat de la Balaceanca,indiferent ce face, nu pățește nimic ,e ocrotit de lege!Nu l-a supravegheat nimeni sa-si ia micadamentele și uite ce face!Pai bine bai nene, nu va e mila de el? Va dati seama dac-or mai fi și altii tot ca el ,scăpați din stabeliment , ce-ar putea sa iasă dacă nu--i oprește cineva înainte sa facă fro crimă de omor?Ăsta aude voci care--l îndeamnă la revolutiune și nimeni ,niciun doctor sau măcar un veterinar, nu-l aude?Frun sereist, frun procuror,fro echipă mixta, cu-n doctor la mijloc, nu-l întreabă nimic?Adica nu mai poți sa mergi la manifestație ca vine unu care aude voci și vrea sa dea foc la govern,la jandari,la melitari și la tara?Bai nene nu mai sunt salvări?

# Klaus-Klaus date 7 August 2018 16:49 +1

:-) Sa PRESUPUNEM ca insul - catindat la un loc pe bani publici la Spit. Obregia/agitati- ar face " revulutie" . Dar - am senzatia ca insul face parte din TRUPA de TEREN a UNORA ;-) - daca NU face.. e UN "CAZ" fie de Spit Obregia, fie direct de Balaceanca. - E de mirare ca pana acu NU S-A " AUTOSESIZAT" macar o sectie de politie oarecare. Si l.b.n.l => NU EXISTA REVOLUTII CI DOAR LOVITURI DE STAT- Petre TUTEA. Ca a mai fost una "live" cand un anume ACTOR tzipa de la un ANUME BALCON ..." NU MAI TRAGETI! SUNT...AI NOSTRII" .. :P

# n-am mai râs atât demult date 7 August 2018 16:49 +3

„Torna ... frate”! Bravo! Era Torna fratre. Cât despre Magna Carta Libertatum s-a „adoptat” în 1215 între regele John și supușii săi. Cu siguranță nicio formațiune statală românească nu a semnat-o. Acuma lăsând ridicolul, circul și grotescul la o parte, e trist și sper să nu fie și grav ci să rămână la stadiul de ridicol pur.

# jude date 7 August 2018 16:58 +3

La razboi , ca la razboi! Fortele de ordine trebuie sa faca uz de arma fara somatie sa le scoata drogurile din cap fascistilor!

# Neanae date 7 August 2018 17:05 +3

Nu trebuie subevaluat acest tip de atitudine//comportament. Tipul este periculos nu atât el, fizic, cât incitarea care poate da justificare unuia mai sărit ca el! Fix ca cel care vinde droguri, dar nu se droghează!!! Psiholabili și emulatori sunt cu duiumul, sunt bombe cu ceas. Indivizi ca dezaxatul asta activează ceasurile debusolatilor. Ar fi înțelept ca jurnaliștii sau cine se îmbate in ei, sa-i denunțe autorităților urmărind din umbra evenimentele. Apoi făcut un serviciu pt largul public, evidențiind scoaterea din circuit și tratarea cazurilor. Fiindcă este sarcina specialiștilor sa se ocupe de deraiați ca asta.

# Prometheus date 7 August 2018 17:45 +4

Aici sunt 2 alternative: 1) omul e un bou (ori nebun fara acte, ori nu stie ca instigarea poate sa-l duca la bulau) sau 2) toata treaba e un false flag planuit de baieti: cativa nebuni d-astia sunt motivati de unde trebuie si starnesc ceva violente, jandarmilor li se da ordine venite de unde trebuie si nu li se da voie sa faca ordine si, dupa aia, baietii incep sa oracaie cum ca nu au suficiente puteri sa apere poporul si ca ar avea nevoie de si mai multe puteri decat au acum ca sa ne asigure "securitatea".

# Asta e un produs scelerat a lui Soros ! date 7 August 2018 17:47 +1

Banuiam ca le da Soros bani la agitatori / provocatori dar sa incite la crime si revolutie ... :eek: Babalicule nesimtit , cat mai ai de gand sa traiesti ca ma plictisesti ? Plesoianu reactiveaza tata proiectul de lege cu ONG-urile , sa fie interzise si gata . Mai luati si partea buna de la Orban , premierul maghiar ! :-*

# Bolnav psihic sau drogat date 7 August 2018 17:54 +4

Fraierul asta pe etnobotanice face de ras diaspora ! Nu reprezinta el diaspora fratilor , relaxati-va ! E doar un bolnav ce-si cauta tratament , si intamplator e si el emigrant in Danemarca , inteleg. Lasati-l in pace ca nu stie ce zice ; eventual la tratament !

# Politia de Frontiera date 7 August 2018 18:56 +5

Cand vrea sa intre in tara, politia de frontiera poate sa ia urmatoarele masuri: 1. Sa nu-i permita intrarea in Romania. 2. Sa-l interneze intr-o clinica de boli psihice. 3. Sa-l retina pentru incitare la actiuni violente. 4. Sa-l dezbrace si sa-l caute si c...., sa vada daca nu are ceva prostii bagate in mate, ca in cap are rahat.

# Alex date 7 August 2018 22:31 -14

Art. 368 din Codul penal – Instigarea publica - se aplica si pentru tovarășii Iliescu si Dragnea ?

# un oarecare date 8 August 2018 09:43 +2


Citeza pe Alex
Art. 368 din Codul penal – Instigarea publica - se aplica si pentru tovarășii Iliescu si Dragnea ?
Dar pentru Johannis-meditatorul 6 case nu se poate aplica aceeași dispoziție de la articolul la care ai făcut trimitere? Probabil că nu ai văzut discursul pe care l-a ținut-ilegal la partidul hibrid pnl&pd-l...

# Capac date 8 August 2018 14:36 +2

Bagă citatul cu fapta să vedem la ce faci referire.

# Mariana date 8 August 2018 01:29 +2

Cred că dacă anumite instituţii, plătite cu bani grei, şi-ar face datoria corect, individul acesta şi alţii ca el nu ar mai fi lăsaţi să instige la ură şi vărsare de sânge şi s-ar lua măsurile legale împotriva lor. La fel împotriva tuturor celor care complotează pentru răsturnarea ordinii de drept, câştigată prin vot democratic. Mă întreb : până unde vrea să se ajungă? Se calcă în picioare alegerea făcută de milioane de români, de majoritatea po******ţiei care a participat la vot?!

# Viorel date 8 August 2018 08:28 +3

Individul e periculos prin prostie si rautate, "calitati" contagioase. Vrea "revolutie", care sa schimbe ordinea sociala si sa "instaureze" ce ? Se pare ca (sau chiar) se doreste HAOS, pentru "reinstalarea" unui "guvern al meu" ? Personal cred ca este destul de improbabil, dar dezordinea care se poate crea ar fi o mare problema pentru tara. Organizatorul oficial "se retrage", - deci mitingul este neorganizat si, implicit, fara responsabil - agitatori (ca acest individ) vor bate campii si, in mod cert vor exista saraci cu duhul care se vor comporta gregar... Da Doamne sa fiu eu cel care vorbesc prostii !

# Edelweiss - Gleichgültiger Zuschauer (von Bukowina) date 8 August 2018 09:30 +2

Trecând peste particularul nesemnificativ al pățaniei - nota de nedisimulată ilaritate ce-o produc rătăcirile verbale ale acestui sărman alienat, de la mine din turnulețul meu aseptic și diafan, din fildeș, ESENȚIALUL se vede limpede ca picătura de cleștar: GERMENII ARAHIEI, SEMINȚELE CHAOSULUI EXISTĂ, vegetând într-o latență instabilă. Asemenea zăpăciți pot fi identificați cu toptanul în toate segmentele sociale, în toate țarcurile pseudo-politice, căci să fie clar că Domnul Zeu – Milostiv și Generos fiind, a împrăștiat zăpăceala minții în mod nediscriminatoriu, atât la cei din „psd”, cât și la cei din „müie-psd”. NU trebuie mai mult de 10-20 de asemenea mankurți pentru a degenera într-o SOMALIE MIORITICĂ!

# Edelweiss - Gleichgültiger Zuschauer (von Bukowina) date 8 August 2018 09:33 +1

Căci, în definitiv, germenii Chaosului, or fi ei în stare latentă, dar, fiind germeni, nu-i așa că ei pot crește? Mai ales atunci când sunt „îngrijiți” în sol atent cultivat, sunt irigați cu toate „nutrienții necesari”. Iar de „fermieri” nu duce lipsă Rroemenika - Bantustan bananier mankurtizat, veritabil „no man's land” și-n care ciurde de alogeni se preumblă după pohta inimii lui Vodă prin Lobodă. Zăbăucul de mai sus este dovada indubitabilă că e ora 23.59 în Rröemenika. Timp la dispoziție, pentru salvgardarea „rules of law”, mai este exact un minuțel. La ora 24.00 – devenită 00.00 intrăm în NOAPTEA MINȚII. Noapte care poate avea diferite înfățișări înșelătoare: Noaptea Cuțitelor Lungi, Noaptea de Cristal, Noaptea ca Hoții etc.

# GOGU&KIW date 8 August 2018 09:55 +1

Si individul mai este in libertate?SRI DIICOT CE FAC.LOCUL LUI NU ESTE PRINTR NOI CI LA BALAMUC.

# Petrea date 8 August 2018 12:39 0

Vrei să mă spânzuri, vasăzică?... Când te-am citit, în adevăr, Îţi dau cuvântul că de frică Mi s-a zbârlit un fir de păr! Cum? Ţi-a venit aşa, deodată, Netam-nesam? Păreai un om cu judecată - La asta nu mă aşteptam. Te-ai supărat şi-ţi pare rău Că-s încă viu? Păcat că eşti de la Tazlău, Păcat că trebuie să-ţi scriu! Dar asta-i datoria mea: Să dau cu zacherlină-n proşti. Talent avem - o recunoşti. Atunci, păzea! Păzea, să nu dai de ruşine, Să nu te strâng într-un sonet. Să nu te spânzur eu pe tine De-un epitet! Păzea, că muza mi-i fecundă Şi când te-oi prinde nu te scap: Cu şapte rime pe secundă Îţi dau la cap! Păzea, să nu te-aştern pe-o filă Şi-n roca unui vers masiv Să te-ncrustez definitiv Ca pe-o fosilă! Păzea, să nu-ţi înfig în coastă O epigramă ca un cui. Să-ţi sparg în cap o odă proastă, Să faci cucui! Să nu-ţi arunc în ochi o stanţă Cu versuri mici, Să nu te ard de la distanţă C-un hexametru ca un bici! Şi-apoi, în hazul galeriei, C-un vers subţire ca un ac, Pe frontis

# Gogu date 8 August 2018 13:10 0

Dacă îți pune pistolul la cap cum i-l iei de la brâu?

# Ilie date 8 August 2018 14:53 0

Pînă și pedepsele penale se prescriu după o vreme !! Propun ca diasporezii care au plecat din Romînia , indiferent sub ce motiv , după șase luni să-și piardă dreptul de a vota pentru România în țara de adopție. Să vină acasă dacă vrea să voteze, sau să stea de mai multe ori la rînd !!!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.05.2024 – Dosarul 10 august a nimerit la un judecator #rezist

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva