26 November 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

INSPECTIA LUI NETI A TEPUIT CURIERUL – Ridicolul a atins cote maxime. Inspectia Judiciara refuza sa plateasca plicurile folosite la executiile magistratilor, dar care nu au ajuns la destinatari: “A fost prezentat plicul cu mentiunea 'retur'.. Destinatarul nu a raspuns apelurilor telefonice si nici nu a putut fi contactat la adresa... Plicul returnat Inspectiei a fost refuzat, intrucat a fost solicitata suma de 21 RON pentru retur” (Referatul)

Scris de: George TARATA | pdf | print

27 June 2021 14:38
Vizualizari: 8501

Ridicolul a atins cote maxime la Inspectia Judiciara condusa de Lucian Netejoru (foto). Mai nou, Inspectia da tepe curierilor, refuzand sa achite serviciile solicitate si prestate de acestia.


 

Astfel, Inspectia Judiciara (IJ) nu vrea sa achite plicurile folosite la executiile magistratilor, dar care nu ajung la destinatari. Asa s-a intamplat, spre exemplu, in cazul judecatoarei Neluta Marinica Tudorache de la Tribunalul Calarasi, pe care Inspectia Judiciara si CSM o hartuiesc de luni bune, chiar si dupa ce aceasta si-a dat demisia din magistratura, fortand in continuare sanctionarea ei cu excludere doar ca sa isi piarda pensia de serviciu. Si totul se intampla in niste dosare in care acuzatiile sunt trase de par, asa cum Lumea Justitiei a dezvaluit in mai multe articole publicate recent si dupa cum va arata si in editiile viitoare

Concret, Inspectia Judiciara a refuzat sa achite contravaloarea unui plic returnat de firma de curierat FAN Courier. Si nu va ganditi ca era vorba de vreo suma importanta, ci de... 21 de lei. Potrivit referatului intocmit de Inspectia Judiciara, pe care il prezentam la finalul articolului, plicul a fost trimis initial de IJ judecatoarei Neluta Tudorache in 8 aprilie 2021. Nu a ajuns insa la ea, Tudorache neraspunzand la telefon si nefiind gasita la domiciliu: “In data de 20.04.2021 a fost prezentat plicul nr. 21-484/a1/21, cu mentiunea 'retur', comunicat prin FAN Courier in data de 08.04.2021, cu AWB (...), catre doamna Tudorache Neluta-Marinica. (…) Destinatarul nu a raspuns apelurilor telefonice la numar (…) si nici nu a putut fi contactat la adresa mentionata anterior”.


Calicii lui Netejoru


In aceste conditii, logic, FAN Courier a returnat plicul catre Inspectia Judiciara, solicitand achitarea sumei de 21 de lei pentru retur. Bani pe care insa Inspectia Judiciara a refuzat sa ii achite, astfel ca plicul a fost depozitat la FAN Courier, urmand sa fie casat dupa sase luni: Plicul returnat Inspectiei Judiciare a fost refuzat, intrucat a fost solicitata suma de 21 RON pentru retur. Plicul va fi depozitat la FAN Courier pe o perioada de 6 luni, urmand a fi casat dupa expirarea termenului de pastrare”.

 

Iata referatul Inspectiei Judiciare:

 


Comentarii

# Sanchi date 27 June 2021 15:01 +20

Pai e simplu, Fan curier sa ii faca plangere penala pentru teapa si inselaciune. Rusinos.

# Macarena date 27 June 2021 16:27 +20

Pai nesimtitilor, ati mancat, ati baut si acum vreti sa plecati fara sa platiti consumatia? Asta e Inspectia Judiciara, tot cu apucaturi de Giurgiu.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 25.11.2022 – Judecatoare cu poze XXX (Galerie foto si video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva