29 noiembrie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

BATALIONUL DISCIPLINAR – Matilet nu este singur! Lumea Justitiei publica numele membrilor CSM care se afla in verificari prealabile la Inspectia Judiciara. Devine evident motivul pentru care Inspectia Judiciara este constant faultata in CSM si la Inalta Curte de onorabilii membri CSM cu probleme disciplinare

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

13 septembrie 2018 14:50
Vizualizari: 10231

Lumea Justitiei dezvaluia in urma cu circa doua luni ca judecatorul Bogdan Mateescu (zis Bobita Matilet) din Consiliul Superior al Magistraturii se afla in verificari prealabile la Inspectia Judiciara, intr-un dosar care vizeaza afirmatiile facute de acesta pe Facebook cu privire la Curtea Constitutionala a Romaniei. La acel moment, am primit informatii pe surse ca judecatorul Mateescu a fost foarte nemultumit si chiar suprins de auzul vestii, desi, din ce am aflat, fusese informat si chiar citat pentru a se prezenta la Inspectie, astfel cum prevede procedura.


Bomba pentru CSM-istii!

Dincolo de acestea, aveam totusi informatii ca Mateescu nu ar fi singurul membru CSM al carui nume apare in dosarele Inspectiei Judiciare, astfel ca am solicitat IJ sa ne comunice cine sunt membrii CSM care au dosare disciplinare sau se afla in verificari prealabile, iar raspunsul ne-a fost comunicat in urma cu scurt timp.

Inspectia Judiciara a precizat pentru Lumea Justitiei ca in acest moment se afla in verificari prealabile cinci membri ai Consiliului Superior al Magistraturii, acestia fiind atat membri alesi, cat si membri de drept.

Potrivit precizarilor Inspectiei Judiciare, se afla in verificari prealabile urmatorii membri CSM:

-Presedinta Inaltei Curti de Casatie si Justitie, judecatoarea Cristina Tarcea, membru de drept in CSM;

-Procurorul General al Romaniei Augustin Lazar, membru de drept in CSM;

-Procurorul Cristian Mihai Ban, membru ales;

-Procuroarea Tatiana Toader, membru ales;

-Judecatorul Bogdan Mateescu, membru ales.

In acest conditii, este explicabila atitudinea pe care onorabilii membri CSM o au fata de Inspectia Judiciara. Sustinem aceasta intrucat practica ne-a dovedit ca majoritatea actiunilor Inspectiei care ajung in CSM, cu mici exceptii, sunt respinse automat, contra evidentelor.

Acelasi lucru se intampla si la Inalta Curte, unde judecatorii din subordinea Cristinei Tarcea, si chiar Tarcea personal, s-au transformat in cooperativa Nufarul, albindu-i si scapandu-i de sanctiuni pe magistratii care ajung sa conteste la instanta suprema actiunile disciplinare ale Inspectiei Judicare, admise de Consiliul Superior al Magistraturii.

Speram totusi ca cei patru membri CSM ale caror nume au fost dezvaluite ca se afla in verificari prealabile sa nu se ia de cap, cum a facut Mateescu, mimand ca nu stie nimic despre dosarul de la Inspectia Judiciara.

Nu de alta, dar a fost suficient circul oferit de acesta in CSM.

Comentarii

# livia date 13 septembrie 2018 15:38 +22

Problemele disciplinare ale celor aflati in atentia Inspectiei Judiciare sunt apartenenta lor la practicile staliniste care ii va urmari toata viata.

# Ce paraziti nenorociti ! Cum se bagara ei la lins bocancul.. date 13 septembrie 2018 16:03 +7

Stiati ca astia iau mai mult de 10000EURO pe luna , pt. lucrurile "minunate" care le fac ? Lichelelel astea trebuie date afara din magistratura urgent ! PSD+ALDE : ba speriatilor unde-s legile justitiei ? Ce asteptati ba , sa va ingroape astia ? De ce dracu` nu reduceti macar la jumate bugetul SRI caci nu se justifica , si sa bagati banii in scoli si spitale ?!

# Ultimul Charlot date 13 septembrie 2018 16:32 +4

Cat doamne mai trebuie politicienilor sa faca curatenie pana la os in acest cancer in metastaze ca miroase a hoit, justitia romana???

# ^^ date 13 septembrie 2018 17:05 +1

Alooo, IJ, vedeti ca doamna Tarcea trebuie trecuta de doua ori - si pentru faza cu refuzul desecretizarii!

# Judecator iccj date 13 septembrie 2018 17:14 +4

La Tarcea Garcea dupa cata politică face in mod evident,după managementul mizerabil de la Iccj,după întâlnirile de taină cu luluta pt aranjarea dosarelor in sensul dorit de procurori ar trebui să fie cel putin 5 abateri disciplinare. Se pare ca doar asa poate zbura la pensie acolo unde ii este locul sa isi dea mesaje cu Bobita Matilet. La acest din urmă personaj disciplinarul se suprapune clar cu penalul. Si cu incompatibilitatile similare cu ale lui Taticul turnător dovedit

# Edelweiss - Froid de Bukowina date 13 septembrie 2018 18:29 +4

Mey, Io* știam că tâmpenii iraționale face de obicei fimeia ajunsă să străbată criza vârstei mature. Dară aia e undeva pe la 35-40 de ani! Ori, nazi-cotroanța ar fi timpul să aibă prestanță și demnitate de bunicuță înțeleaptă. Când colo, ingă-ta ce șturlubatică e babornița! :-? Chiar așa năvală îi fac hiperestrogenii vârstei a III-a? Uăi băieti, uăi, aia-i veritabilă pericol social, primejdie publică, bombă estrogenică! :o Hot Harridan! :P

# Edelweiss - Dr. Babor de ÎCCJ date 14 septembrie 2018 00:31 +1

Buey, am stat ș-am interogat Netul (i-am pus proiectorul în ochi și i-am strâns deștele în tocul ușii) ca să aflu panaceul ce poate soluționa frământările esențiale ale nazi-cotoroanței supreme. Inga: este grăire de o alternanță de produse de înfrumusețare și regenerare: a) pe timp de zi se utilizează BABOR SEA CREATION THE CREAM sau BABOR SEA CREATION THE CREAM RICH. E cam expansiv, ce-i drept, 500-550 de dolărei flaconul de 50 de ml. dară babornița de la ÎCCJ, la cei peste 6.500 de euro sinecură lunară, și-l poate permite lesne. Link: https://us.babor.com/products/sea-creation/line/30500 :roll: b) pentru timp de noapte se utilizează un alt produs inovator în domeniu, dară mi-e oleacă rușâne să zâc aicișa, ca să nu se-mbujoreze tot felul de momâi asexuat monoice, cu vârste cuprinse între 27-32 de ani și care se pot scoborî fără nici un fel de opreliști pe ambele margini ale patului. Inga: https://www.dcnews.ro/ampullen-kur-un-nou-produs-nemtesc-destinat-femeilor_97269.html <img src=ops:' />

# Hormoni de mamaita date 14 septembrie 2018 14:54 0

Indicativ hiperestrogenii pentru hipertestorenoasele care isi strabat varsta matura in mod penibil.> :-x niste panacee in tocul usii racoresc instant>> <img src=ops:' />

# sandu date 14 septembrie 2018 09:02 -1

CE PUT ASTIA A SECURUSTI !!!!! PFOAAAAA !!!

# Mitica date 14 septembrie 2018 19:52 0

Toti procurorii din CSM,trebuie sa fie anchetati si condamnati la puscarie!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.11.2021 – Nici Chis nu il mai suporta pe Mateescu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva