14 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

BOMBA REVOCARII EXPLODEAZA IN CSM - Adunarea generala a judecatorilor din Judecatoria Ramnicu Valcea a decis revocarea magistratului Cristi Danilet din CSM, cu 21 de voturi din 23. Acesta nu si-a exercitat atributiile corespunzator si e acuzat ca a participat la o procedura netransparenta de alegere a conducerii Consiliului in contra celor insusite in proiectul de candidatura (Hotararea)

Scris de: Adina A. STANCU - Razvan SAVALIUC | pdf | print

7 January 2013 17:01
Vizualizari: 12683

 

Mai bine mai tarziu decat niciodata. Judecatoriile din tara, care ii au drept reprezentanti in CSM pe judecatorii Cristi Vasilica Danilet si Marius Tudose, au aprins “fitilul” revocarii unuia dintre acestia, mai precis a lui Danilet (foto) supranumit “karatistul”. Cei mai curajosi au fost magistratii de la Judecatoria Ramnicu Valcea, care s-au si intrunit, azi, 7 ianuarie 2013, in Adunare Generala, au si hotarat revocarea acestuia. Odata cu punerea in discutie a revocarii lui Danilet din CSM, a fost luata in dezbatere si revocarea magistratului Marius Tudose, dar aceasta din urma nu a primit voturile necesare declansarii revocarii. Pe de alta parte, si la Curtea de Apel Cluj a fost semnat convocatorul pentru intrunirea Adunarii Generale in vederea revocarii judecatorului Alina Ghica (magistrat al Curtii de Apel Bucuresti), data intrunirii acestei sedinte fiind stabilita in 10 ianuarie 2013. Si la Curtea de Apel Bucuresti sunt discutii legate de declansarea revocarii propriului lor magistrat Alina Ghica din functia de membru al CSM, dar exista voci din magistratura care considera ca cei de la CAB ar fi singurii care ar incerca sa blocheze o asemenea actiune.


Danilet a intins prea mult coarda

Prin vot secret, cu un numar de 21 de voturi, reprezentand 91,30% din numarul total al judecatorilor instantei cu drept de vot Adunarea generala a judecatorilor din cadrul Judecatoriei Ramnicu Valcea intrunita in sedinta din data de 7 ianuarie 2013, a hotarat revocarea lui Cristi Vasilica Danilet din functia de membru in CSM. Au fost prezenti 23 de judecatori din totalul de 24 de judecatori in functie, unul aflandu-se in concediul pentru cresterea copilului. Conform Hotararii nr.1 pe care o detinem, s-a hotarat revocarea din functia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii a domnului judecator Cristi Vasilica Danilet, ales din partea judecatorilor.

Adunarea Generala a constatat declansata procedura de revocare a domnului judecator Cristi Vasilica Danilet din functia de membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii si, in consecinta, dispune comunicarea prezentei hotarari catre judecatoriile din tara, in vederea convocarii adunarilor generale ale judecatorilor in acest scop, precum si catre asociatiile profesionale ale judecatorilor legal constituite.

Hotararea de revocare

Judecatorii de la Judecatoria Ramnicu Valcea au inaintat propunerea de revocare a judecatorului Cristi Vasilica Danilet din functia de membru CSM tinand cont de urmatoarele aspecte si actiuni intreprinse de magistratul candidat la functia de vicepresedinte al CSM:

Considerand ca activitatea manifestata de domnul judecator Cristi Vasilica Danilet, in calitate sa de membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii, nu corespunde asteptarilor si mandatului incredintat de catre judecatorii electori,

Apreciind ca participarea activa la o procedura netransparenta de alegere a conducerii Consiliului in contra celor insusite in proiectul de candidatura, ca pozitiile sale publice exprimate recent au lasat unui observator obiectiv impresia implicarii mai degraba in alte scopuri precum, fara a fi singurul, cel al promovarii propriei sale imagini decat a intereselor judecatorilor romani, iar aceste aspecte constituie fara indoiala o exercitare necorespunzatoare a atributiilor incredintate prin alegerea ca membru al Consiliului”.

In cadrul aceleasi sedinte, Adunarea generala a judecatorilor din cadrul Judecatoriei Ramnicu Valcea a respins propunerea de revocare din functia de membru al Consiliul Superior al Magistraturii a celui de-al doilea reprezentant de la nivelul judecatorilor, magistratul Marius Badea Tudose, cu un vot de 14 la 8.

Reamintim ca pe intreg parcursul anului 2012, atitudinea din CSM si cea publica a magistratului Cristi Vasilica Danilet a lasat de dorit, mai mult, a prejudiciat imaginea sistemului judiciar. Lumeajustitiei.ro a adus numeroase argumente care au dovedit ca acesta nu merita scaunului de deminitar al statului in CSM. Cristi Vasilica Danilet si-a abandonat colegii cu care a avut un proiect comun in campania electorala pentru CSM – Adrian Toni Neacsu si Horatius Dumbrava – pentru a se alia cu fosta conducere a CSM formata din echipa Alina Ghica-Oana Haineala. El a pus “cireasa pe tort” in sedinta de plen de vineri, 4 ianuarie 2013, cand i-a tradat pe colegii judecatori si a votat ca presedinte al CSM sa fie procuroarea Oana Haineala.

* Cititi aici Hotararea nr. 1 din 7.01.2013 a Adunarii generale a judecatorilor de la Judecatoria Ramnicu Valcea

Comentarii

# Jos Danilet, valea la Monica date 7 January 2013 17:13 +51

Ce creatura cracanata! El si vrajitoarea de Monica s-au meritat unul pe celalalt. Bravo judecatorilor valceni, ati demonstrat ca va pasa! Doar ca exemplul trebuie urmat, altfel justitia isi va pierde prestigiul

# Parerea mea date 7 January 2013 17:31 +18

MI SA parut ca in pahar e ******.

# Omul e bolnav in cap date 7 January 2013 18:11 +29

E nebun de legat, preocupat doar de propagarea non-stop a propriei imagini. Inventeaza corupti pentru a "lovi" necrutator cu asa-zise strategii anticoruptie. Un creier bolnav pe doua picioare cracanate, asta e Vasilica. Mergi ma baiatule la munca, la solutionat dosare, nu la B1TV si la propaganda basista. Ai fugit din instanta cand te cauta Inspectia Judiciara si a aratat ce prapad ai lasat in urma ca manager. Ai primit casa de la Boc in Cluj desi esti plin de bani. Jegosule!

# DOREL date 8 January 2013 09:15 +12

HAI CA SE POATE !!

# VIKY date 8 January 2013 13:54 +5

UPDATE 13.20 - Preşedintele ales al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), procurorul Oana Schmidt Hăineală, refuză să publice pe site-ul instituţiei hotărârea adoptată în şedinta de luni seara, deşi comunicatul a fost deja redactat. Numirea vicepreşedintelui Consiliului Superior al Magistraturii a fost amânată într-o şedinţă extraordinară a Secţiei pentru judecători a CSM, a declarat, pentru Antena 3, jurnalistul Radu Tudor, realizator "Punctul de Întâlnire". "Luni a avut loc o şedinţă extraordinară a Secţiei pentru judecători a CSM, care nu a fost comunicată public. Secţia de judecptori a decis amânarea convocării CSM-ului pentru alegerea şi votarea vicepreşedintelui Consiliului", a declarat Radu Tudor la Antena 3.

# BRAVO date 7 January 2013 17:21 +30

In sfarsit cineva curajos in acest sistem. N-am inteles de ce nu-l revocati si pe Tudose - patrunjel in zeama.

# Laurenţiu date 7 January 2013 17:22 +34

Dănileţ & Ghica ? Frumos. Pe cînd Hăineală ?! :-|

# VIKY date 7 January 2013 17:44 +26

In...curand. Nu stiu cata rabdare va mai avea poporul roman, daca eu la mii de kilometri simt ca...AJUNGE !.

# drogatul danilet afara date 7 January 2013 17:24 +28

:lol: asa sa radem cu sobolanul danilet cu centura de lingau :P basist -macovei corva tradatoarea securista care la corupt pe karatist sa o linga la cur pe ia :P ca sai mearga bine cu spaga ,clubul de drogatii unde se adunau infractorii csm,dna,any,ccr, astia faceau legea lui chiorul cel demis ca sa traiasca bine hotii :-*

# Mishu date 7 January 2013 17:25 +39

Felicitari celor care au luat , in sfarsit,  initiativa . Sper ca celelalte instante sa nu considere "deranjul prea mare" si sa li se alature celor de la Ramnicu Valcea. La Cluj va fi un fiiissss... probabil.

# Cluj date 7 January 2013 20:01 -6

Sau cel mai probabil nu...Si atunci sa-i vad. Deci nu stiu reactiona judecatorii?

# Mishu date 8 January 2013 21:06 +5

Imi doresc sa reactioneze cu adevarat. Imi doresc ca judecatorii sa devina una din cele mai respectate categorii profesionale si asta nu prin aroganta,ci prin intelepciune si fermitate.  Imi doresc sa aiba curajul sa faca curat in propria ograda si apoi, sa ne ajute sa devenim o societate normala.

# stefan date 7 January 2013 17:37 +33

Mai bine mai tarziu decat nicioadata. Felicitari, Ramnicu Valcea!

# VIKY date 7 January 2013 17:38 +34

Felicitari Judecatoriei Ramnicul Valcea. Exemplul vostru ar trebui urmat de toti judecatori din tara. Luptati pentru independeta vostra si pentru redobandirea increderi po******tiei in justitie. Cum oamenii de rand nu vor sa fie sclavi unui sistem dictatorial, tot asa nici voi nu trebuie sa fiti sclavi unui dictator. Luptati impotriva celor cu "nasul in suflet".

# V.Ruse date 7 January 2013 17:52 +20

În România singurii care au serviciul asigurat și nu pot fi destituiți, indiferent ce ar face, sunt judecătorii. Adică nu pot fi nici destituiți și nici dați afară. Cu toate acestea, indivizi lipsiți de demnitate ca judecătorii n-am mai văzut. Aceste personaje sinistre au în sânge mentalitatea de slugă. Să fii inamovibil și să accepți să fii sluga unor politruci ca Băsescu, Udrea, Videanu, Boc, Blaga, Berceanu și alții, este josnic. Mai mult, este o crimă să dai o sentință prin care să pedepsești un nevinovat, sau să nu pedepsești un vinovat, pentru că așa ți-a poruncit un politruc, fie el și președintele țării. Cele câteva excepții existente nu fac altceva decât să întărească regula.

# coca date 7 January 2013 18:01 +20

Raul se curata DOAR din radacina, precum cosul, buboiul se stoarce, se scoate, se chiurteaza pana in tesut sanatos. La fel si tumorile maligne, se extirpa in limite de siguranta oncologica, altfel...RECIDIVEAZA! Cine nu e in stare sa mearga pana la capat, pana la chiureta in tesut sanatos, se poate apuca de gradinirit, de castraveti sau de cantat in cor la Patriarhie! (vezi actuala putere).Buboiul, tumoare va invada la loc tesutul sanatos, iar curatirea/vindecarea va fi doar de suprafata si efemera. SURSA trebuie indepartata radical, iar mai apoi gandit un sistem sanatos, care nici pe departe nu se rezuma la csm!CSM-ul e doar raul pus zilnic in reflector! Salile de judecata insa raman pline de semidocti, semi analfabeti, pitipoance inm-iste, spagari, cumetrii etc. Persoane fara osatura morala educationala si nu in ultimul rand culturala. Cu actualele criterii de selectie si promovare procesul va continua, mai mult sau mai putin vizibil. Caci garbage in, garbage out!

# Ara date 7 January 2013 18:06 +18

Nu aveti dreptate! Nu toti judecatorii sunt lasi dar acestia sunt prea putini .Orum caricatura de E DAnilet  nu poate fi nici pe departe asezat in randul judecatorilor FElicitari celor din Valcea !

# Iepurila date 7 January 2013 18:10 -28

Numai in ROmania poate exista o oficina pestilentiala si abjecta ca LUju: deschis pro-coruptie, pe fata in favoarea spagarilor, portavocea infractorilor. Si o activista pro-coruptie, aparatoarea vocala a tuturor spagarilor, ministra justitiei. Sa nu ne miram ca e tara in care lumea plange dupa unul ca NIcolaescu si face scandal ca se incinereaza un mort :( Africa of Europe :(

# Danila date 7 January 2013 18:18 +22

Danilet, ce ai, ti-a venit rau? Mai bea un pahar si-ti trece! Nu radeai tu ca luju spune prostii despre revocare, uite ca ti se intampla. Cine rade la urma rade mai bine :D

# Iepurila date 8 January 2013 00:43 -9

Danila, esti nebun? tocmai am aflat de ce nu depune nea' Voiculescu juramantu' de senator: ii e teama ca daca propune un amendament sa creasca pedepsele pentru evaziune nu i-l voteaza parlamentu' , cu toata unanimitatea antenista de pe acolo :lol:

# Boni Cania date 7 January 2013 22:38 +9

Bai Iepurila impotent(a) du-te-n p.m. de infractor.

# Iepurila date 8 January 2013 00:44 -10

adica sa merg in p.m. = parlament? pai nu auzi ca stau la coada, nea Felix e la juramant si nu il mai depune :P

# parcos date 7 January 2013 18:54 -12

cei din valcea au trecut in 2010 si peste o decizie a CCR CU PRIVIRE LA TAIEREA SALARIILOR

# Paul date 8 January 2013 10:35 +8

ASTA PENTRU CA AU COJONES! BRAVO LOR....MICA REFORMA BASISTO-BOCISTA CARE A NENOROCIT SISTEMUL JUDICIAR POATE SE INCHEIE PRIN ATITUDINEA JUDECATORILOR CINSTITI SI VERTICALI...CEI DE PE JOS POT SA SE ACTIVEZE PE TABLOURILE DE INCOMPATIBILI PASTRATE DE CONFRATII LUI FLOREA DIN TERITORII

# je date 7 January 2013 19:56 +20

FELICITARI JUD VALCEA !!!! ASTEPTAM SI CELELALTE JUDECATORII CU, COLOANA VERTEBRALA !!!  HAAAAAAAAII CA SE POATE ...

# je date 8 January 2013 21:07 +1

BRAVOOOO SI GALAAAATI !!! HAAAAIIII CA SE POATEEEE !!! SI ALTE JUDECATORII DIN TARA SA SE ALATURE CELOR DOUA: RM. VALCEA si GALATI !!!

# Dan date 7 January 2013 19:59 +9

ale cui sunt mustatile...de unde le-a inchiriat ??? :P :lol:

# Ana date 7 January 2013 20:03 +14

Felicitari Rm Vilcea!!

# EBA date 7 January 2013 20:26 +11

DANILET CU PARU CRET - FA-TI VALIZA CA TE INTORCI ACASA MAMA .

# EBA date 7 January 2013 20:29 +4

DANILET CU PARU CRET - FA-TI VALIZA CA TE INTORCI ACASA MAMA .

# lache luciano date 7 January 2013 20:55 +6

cristi ai pus-o :lol: :lol: :lol: :lol: desi este o furtuna intr-un pahar cu a ;-) pa ... eu zic ca si neacsu ,  sefu lui , ar trebui pus pe lis :-* ta 

# Iocan date 7 January 2013 21:36 +5

deci entitatea aia hidoasa a procreat? are copii? o femeie a facut sex cu el? doamne, poti sa juri ca e o creatura fugita de la circ, rubrica "rateuri ale naturii".

# Ciocan date 7 January 2013 21:49 +7

Se pare ca femeile sunt foarte perverse si le plac monstrii si ciudateniile naturii.

# marc date 7 January 2013 21:37 -10

nu inteleg de ce atata agitatie cu privire la alegerea unui procuror ca sef al CSM.. pana la urma CSM este considerata instanta de judecata si totusi are in componenta nu numai PROCURORI (huoooooo LOL) ci si reprezentanti ai societatii civile (alesi dupa "competente" probabil) ... CSM este instanta, nu seful CSM... problema este in alta parte, nu acolo unde bat toti.. lupta pt ciolan, asta e problema

# ionica date 7 January 2013 22:39 +9

Judecatoria Rm. Valcea nu a votat nici inainte alegerea lui Danilet....

# Iocan date 7 January 2013 23:09 +6

deci entitatea aia hidoasa a procreat? are copii? o femeie a facut sex cu el? doamne, poti sa juri ca e o creatura fugita de la circ, rubrica "rateuri ale naturii".

# Ezoteric date 8 January 2013 01:39 +5

Nu a facut nimeni sex cu el. Godzilla se naste gestanta,vezi filmul. Filmul a devenit realitate. Sper sa nu scape puii.. Sex face zilnic,el cu el..o are pe monica in suflet...

# Ezoteric date 8 January 2013 01:34 +8

Maine ne va spune dna ca judecatorii de la valcea sint corupti. Sau macar vreo cativa... Astea sunt metodele securiste,de compromitere a celor curajosi. Sansa lor e sa se raspandeasca ideea si sa ne arate judecatorii ca e ceva de capul lor. Nu uitati,cei de la judecatorii sunt tineri,cei din tribunale si curti de apel sunt mai "ancorati" de sistem,au mai multe de pierdut.  Si salarii mai mari...

# olimpian date 8 January 2013 09:52 +7

in sfirsit, mamaliga a explodat. Era timpul, sunt convins ca avem magistrati adevarati in Romania, in numar mare si s-au saturat de ceea ce se intimpla in justitie de 5-6 ani incoace. Doamne ajuta , m-as bucura ca justitia sa isi recistige increderea in rindul po******tiei. 80% din procurori se fac ca muncesc. Au teancuri de dosare penale facute cu incalcarea legii care se termina cu referat de neinceperea urmaririi penale. O rusine. Daca nu se va face ceva, judecatorii vor sta capra in fata procurorilor. Asta merita magistratii?

# adel date 8 January 2013 10:57 +9

bravo judecatorilor valceni

# HAINEALA ESTE CHIAR MRU CU PERUCA date 8 January 2013 11:15 +8

# Alex date 8 January 2013 12:05 +8

Un magistrat cu vechime, bun cunoscator al realitatilor si relatiilor din sistem, intrebat fiind cum a putut acest ,,glumet" sa ajunga atat de apreciat de Cotroceni, mi-a raspuns tot cu o intrebare ,,nu ai auzit de legatura lui cu nabadaioasa Monica? E de notorietate dezmatul lor..." Eu nu cred. Dar daca e adevarat...SE EXPLICA MULTE!......... FOARTE MULTE...!

# VIKY date 8 January 2013 13:56 +3

UPDATE 13.20 - Preşedintele ales al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), procurorul Oana Schmidt Hăineală, refuză să publice pe site-ul instituţiei hotărârea adoptată în şedinta de luni seara, deşi comunicatul a fost deja redactat. Numirea vicepreşedintelui Consiliului Superior al Magistraturii a fost amânată într-o şedinţă extraordinară a Secţiei pentru judecători a CSM, a declarat, pentru Antena 3, jurnalistul Radu Tudor, realizator "Punctul de Întâlnire". "Luni a avut loc o şedinţă extraordinară a Secţiei pentru judecători a CSM, care nu a fost comunicată public. Secţia de judecptori a decis amânarea convocării CSM-ului pentru alegerea şi votarea vicepreşedintelui Consiliului", a declarat Radu Tudor la Antena 3.

# Bojidar date 8 January 2013 15:11 +4

Treziti-va magistrati. Malpraxisul juridic nu omoara omul, ca acela medical, dar ii poate omori viitorul celui vizat sau al tarii, asa ca ar trebui pedepsit la fel de aspru. Iar primii care ar trebui sa reactioneze la acest malpraxis juridic ar trebui sa fie elitele intelectuale si magistratii insisi, individual si la nivel de breasla. Impunitate pentru magistrati? Magistratii sunt mai presus de lege? Magistratii nu comit abuz în serviciu sau abuz de putere si nu pot fi suspectati de neglijenta in serviciu? Au atins perfectiunea? In orice stat democratic autentic puterile se controleaza reciproc. In orice stat democratic nu exista putere independenta la modul pe care il intelege si il declara Monica Macovei-Alcool sau C.S.M., in numele puterii judecatoresti – din care atentie, el (CSM) nu face parte - adica nimeni sa nu zica nimic despre ce face el, pentru ca, vezi Doamne, se atenteaza la independenta Justitie. Asa cum Justitia condamna parlamentari sau guvernanti care incalca legile, asa si guvernantii si parlamentarii fac legi, atribuie bugete, stabilesc politicile de urmat. Ca atare, independenta celor trei puteri in stat este in fapt o interdependenta, care trebuie exercitata cu buna-credinta in interesul cetateanului. Fireste ca cetateanul trebuie sa fie musai Basescu Santaj, Monica Macovei-Alcool, "doamna" Nuti Udrea, “Alba ca Zapada” Lazaroiu sau Cristi Danilet alias Frankfurt din Vacanta Mare, una din multele slugi din justitia romana a lui Monica Macovei – Alcool. Politica lui „ba pe-a mă’tii” a facut din cocalar Santaj Basescu si P.D.-Lasi un mare bordel. Traian Basescu este neamul prost al Europei, are un comportament care frizează patologicul! Iresponsabilitatea declaratiilor, aroganta cu care isi jigneste partenerii de discutie cu fiecare idee exprimata si sfidarea celor care nu achieseaza la pretentiile aberante ale piratului somalez au condus la ura. T. Băsescu a hăhăit dispretuitor, in repetate randuri, la adesa poprului roman si asta nu se iarta. Sloganul interior a lui T. Basescu si P.D.-Lasi a fost “Jaf, incompetenta si delapidarea banului public” in toate entitatile publice controlate de ciuma portocalie. Daca ipocrizia, minciuna si fatarnicia lui Basescu inseamna ca este bun politician, inseamna ca si Satana e bun politician. T. Basescu si P.D.-Lasii ati ajuns mai imorali ca “Foamea Neagra”, celebra prostituata din perioada interbelica. P.S. Blejnar, regina hoata a lui Basescu, va beneficia de impunitate din partea “moralilor” Daniel Morar sau Danilet, slugile lui Monica Alcool-Macovei, care vor sarja pe vicii de procedură sau din cauză că anumite probe au fost viciate? Se vor bucura majoritari din C.S.M. sau C.C.R.in frunte cu Zegrean, Cojocaru Aspazia sau Iulia Motoc? Ce va declara expertul independent, de morala si ratiune, Laura Stefan? Cand vom striga: “Capul lui Motoc vrem”? De ce tovarase securist Basescu Santaj, fost Traian, iti bati joc de poporul roman?

# fai harakiry lui danilet nataflet date 8 January 2013 15:51 +2

:D la gunoiul lui hosca batrana macovei ,bine iau facut valcenii ,bravo astia nu se tem de securistul basescu ,seful mafiei :zzz si crima organizata de el cu unii procurorii care se trag din tata de securist inputit ca macovei-haineala-eba-cocos cu udy,boc piticul ,roberta,aspazia,morar,kövesy,georgescu infractorul dela ani-unguientul -parfumat cu kakat :lol: si multi :P lingaii basisti ca evz--b 1- ro-libera dar ocupata de securistii odiosii sai crape capul lor de hotii 8) 8) 8) 8)

# Dracu" date 8 January 2013 21:22 0

Vasilică Dănileţ, a fost trimis de judecătorii la CSM să voteze pentru ei cum crede că e mai bine, trebuia să ceară părerea pentru votul lui celor care l-au trimis la CSM? Nu ne convine ce a votat îl revocăm, păi stimabile să ne întrebe şi pe noi (judecătorii), noi l-am ales. Cei care v-au tăiat salarile v-au întrebat dacă vreţi?

# V.Ruse date 8 January 2013 23:58 0

În România singurii care au serviciul asigurat și nu pot fi destituiți, indiferent ce ar face, sunt judecătorii. Adică nu pot fi nici destituiți și nici dați afară. Cu toate acestea, indivizi lipsiți de demnitate ca judecătorii n-am mai văzut. Aceste personaje sinistre au în sânge mentalitatea de slugă. Să fii inamovibil și să accepți să fii sluga unor politruci ca Băsescu, Udrea, Videanu, Boc, Blaga, Berceanu și alții, este josnic. Mai mult, este o crimă să dai o sentință prin care să pedepsești un nevinovat, sau să nu pedepsești un vinovat, pentru că așa ți-a poruncit un politruc, fie el și președintele țării. Cele câteva excepții existente, de judecători cu coloană vertebrală, nu fac altceva decât să întărească regula. Să ai un ministru al justiției fost judecător, care vrea să ajute sistemul pe care îl cunoaște, iar judecătorii să nu sară în ajutorul său, spune totul. Judecătorii acceptă lecții de drept de la un ofițer de punte, un impostor care se recomandă inginer. RUȘINE!!!

# Nicolae Stanica date 14 January 2013 13:18 0

"DESTEAPTA-TE ROMANE !" la inceputuri a pornit si din Ramnicu Valcea; anual aici se sarbatoreste/aminteste acel moment ; acum prin judecatorii din toata tzara, trebuie facut si acest pas de desteptare si de revenire la normalitate !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.04.2024 – Deliberari cu judecatoarea ICCJ Lavinia Lefterache: “Esti idioata?”

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva