21 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

REVOCATI-L DIN CSM! – In pofida sentintei de achitare, Danilet si-a permis sa afirme ca Mariana Rarinca a comis un santaj la Livia Stanciu in complicitate cu unii jurnalisti. Reactia furibunda a lui Danilet confirma zvonurile ca mafia de la varful Justitiei vrea sa execute judecatorii care au dat achitare. In loc sa ceara sanctionarea magistratilor care au arestat un om nevinovat, Danilet pune victima la stalpul infamiei: “Instanta a stabilit ca a comis o fapta... S-a comis ceva” (Video)

Scris de: George TARATA | pdf | print

29 May 2015 16:15
Vizualizari: 10293

Lumeajustitiei.ro solicita asociatiilor profesionale ale magistratilor si judecatorilor din tara sa analizeze daca nu este cazul sa se declanseze din nou o procedura de revocare a lui Cristi Vasilca Danilet (foto) din CSM, care in loc sa apere independenta Justitiei pune la stalpul infamiei victima unei erori judiciare, compromitand prin aceasta nu doar imaginea CSM, ci si a Justitiei in ansamblul sau. Disperat sa o spele pe Livia Stanciu in scandalul “Rarinca Gate”, judecatorul Cristi Vasilica Danilet mai ca a scos-o vinovata pe Mariana Rarinca, femeia tinuta 6 luni in arest dupa o plangere a sefei ICCJ si achitata definitiv. Mai mult, Danilet, invitat joi seara 28 mai 2015 la TVR, a acuzat ca Rarinca ar fi santajat-o pe Livia Stanciu in complicitate cu anumiti jurnalisti. Practic, in loc sa ceara sanctionarea procurorilor si judecatorilor care au tinut un om nevinovat 6 luni in spatele gratiilor, Vasilica Danilet a anuntat ca CSM va verifica toti magistratii implicati in acest caz, inclusiv judecatorii care au dat solutia de achitare.


Disperarea lui Vasilica Danilet si reactia furibunda a acestuia confirma practic faptul ca mafia de la varful Justitiei pune la cale executia judecatorilor Risantea Gagescu si Damian Dolache de la Curtea de Apel Bucuresti. Este o informatie facuta public si de jurnalistul Ion Cristoiu: “Miercuri, 27 mai 2015, ma intrebam pe cristoiublog.ro, chiar din titlu, Judecatorii care au indraznit s-o achite pe nevinovata Mariana Rarinca vor fi inhatati de Binomul SRI-DNA?! N-au trecut nici doua zile de la aceasta intrebare si raspunsul se conturează deja: Da, Binomul SRI-DNA, coloana vertebrala a Statului de Drepti, ridicat pe ruinele Statului de Drept, pune la cale arestarea celor doi judecatori. Deocamdata e doar pregatirea psihologica. Mai ceva ca in perioada campaniei electorale, cand Binomul si-a reactivat toti adormitii din presa, din politica si din Justitie, rand pe rand jurnalisti nu numai de la site-uri care nu sunt altceva decat Unitati militare, dar si de la ziare si televiziuni de stiri presupus independente, la semnalul dat de Dan Tapalaga, s-au napustit asupra Completului care a achitat-o pe nevinovata Mariana Rarinca”.

Revenind la Cristi Vasilica Danilet, prezentam cateva din declaratiile facute de acesta la emisiunea “Vorbeste liber” de la TVR. Comentariile va apartin.

Doamna Stanciu a actionat in calitate de persoana fizica si nu in calitate de presedinte a Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Demersurile care s-au facut in dosar nu s-au facut de catre dumneaei ca presedinte de Curte Suprema, s-au facut de dumneaei ca persoana vatamata. Si-o sa va dau o stire, ca sa spun asa, in exclusivitate: s-ar putea sa descoperiti si niste ziaristi care impreuna cu persoana in cauza au pus la cale santajul impotriva doamnei Stanciu. Dar in momentul de fata avem o investigatie intr-adevar, disciplinara, se fac verificari cu privire la modul de solutionare a acestui dosar si s-ar putea ca si anumiti colegi de-ai dumneavoastra din presa sa fie interesati de derularea acestei cauze”.

(...)

Instanta a stabilit in mod definitiv ca persoana care a fost chemata in judecata, trimisa in judecata de catre procurori a comis o fapta, repet a comis o fapta, insa nu este vinovata de aceasta fapta pentru a fi trasa la raspundere pentru infractiunea de santaj. In viziunea judecatorilor din completul de apel, fapta respectiva nu constituie infractiunea de santaj, dar s-a comis ceva, pentru ca acesta a fost de fapt si motivul arestarii respectivei persoane. Au fost judecatori care au procedat la arestarea ei, la mentinerea in arest pe timp de 6 luni. Dar repet, avem o verificare disciplinara in derulare, vom descoperi, vom investiga.

(...)

Moderator: Atunci cand o persoana este achitata nu este nevinovata?

Nu intotdeauna. Atunci cand o persoana este achitata, poate sa fie achitata pentru ca nu s-a savarsit fapta si atunci este o fapta imaginara, sau pentru ca a savarsit fapta dar era de exemplu in stare de legitima aparare sau pentru ca nu raspunde penal, de exemplu era intr-o stare de iresponsabilitate sau de minoritate. Dar pentru a aresta o persoana in conditiile Codului de procedura penala, este suficient sa am niste suspiciuni ca s-a comis o fapta si apoi sa mai am niste indicii ca respectiva persoana incearca sa aduca atingere desfasurarii normale a procesului. (…) In filmele americane intai persoana e arestata. De pe strada, Politia ii pune catusele si o duce la sediu.

Moderator: Cum adica daca esti achitat poti sa fii si vinovat? Nu esti nevinovat?

Nu, nu, nu... Discutia intr-adevar tinde pe o latura tehnica. Va dau un exemplu. Surprindem o persoana cu un cutit in mana langa o victima, autorul plin de sange...

Moderator: Nu, domnule judecator, in cazul acesta...

Dar eu de unde sa stiu?

Moderator: Doamna este achitata...

In cazul acesta vorbim de o infractiune de santaj si de o persoana achitata in final. Persoana care a reclamat fapta, in speta doamna Stanciu, putea sa fie orice judecator din tara asta, si nota bene mai sunt judecatori santajati, cu dosare aflate pe rol in curs de derulare, mai sunt judecatori in situatia aceasta. Revin, daca doamna Stanciu a facut o plangere ca dumneaei s-a considerat santajata si in final Justitia nu i-a dat dreptate, pentru ce sa cerem demiterea femeii din functia de presedinta a Inaltei Curti. Ce legatura are functia pe care o exerciti? E ca si cum eu, judecator astazi, pierd un proces in Romania, si am pierdut vreo doua in Romania, asta inseamna ca nu-s bun ca judecator? Pentru ca e clar ca sunt subiectiv in cauza pe care eu o initiez, dar pana la urma asta e rostul Justitiei, nu sa-mi dea dreptate, problema era daca ii dadea dreptate doamnei Stanciu, sau mie, sau altora. (…) Ea a actionat in calitate de persoana care tocmai sesizase organele de urmarire penala ca s-a comis o infractiune cu privire la ea. Ce era sa spuna in spatiul public, am sesizat organele de urmarire penala dar nu este infractiune? Si mie daca mi se intampla maine sa fiu palmuit sau batut pe strada, voi reclama si voi spune in mod public, am fost...s-a comis o infractiune impotriva mea”.

(...)

Inspectia Judiciara, ca urmare a dezbaterilor aparute in spatiul public, la solicitarea noastra de ieri a inceput verificarile pentru a se vedea daca este cazul sau nu de o constatare disciplinara comisa de judecatorii sau procurorii care au fost implicati in solutionarea acestei cauze. O luam de la inceput de la cel care a efectuat urmarirea penala, pana la ultimul judecator. Sunt vreo 40 de magistrati in total. Sa vedem daca sunt incalcari ale legii si daca acestea s-au comis cu rea-credinta sau grava neglijenta, pentru ca daca o persoana a fost arestata in afara cadrului legal, fara emiterea mandatului, fara sa existe probe, indicii la dosar, daca judecatorii au actionat cu rea credinta, grava neglijenta, ei trebuie sa fie sanctionati clar... De la avertisment, pana la excluderea din magistratura. Sunt sanctiuni pe care doar CSM le poate aplica. (…) Am spus o suma, nu stiu, s-ar putea sa fie doar 20, nu 40”.

*Vedeti aici declaratiile judecatorului Cristi Vasilica Danilet

Comentarii

# Catalin Racaceanu date 29 May 2015 13:40 +64

Noaptea mintii...''cand o persoana e achitata nu e intotdeauna nevinovata''.

# BERCEA MONDIAL;, e manevra lu frații miei.................,, date 29 May 2015 17:10 +43

NANILEȚ, DUTE MĂ ACASĂ , NU VEZI CĂ NU AI LOGICĂ JURIDICĂ , VAI MAMA TA DE JUDECĂTOR. Pentru interviul TV și aberațiile făcute în referire la cazul ,,RARINCA,, mergi la păscut, nu ai stofă de magistrat. Tu ai amenințat presa pentru niște interceptării de 2 lei 

# marinarul date 29 May 2015 13:46 +60

Multi ciudati sunt in lume, dar daca ei activeaza intr-un organism al justitiei, precum este acest mascarici, este foarte grav. Cred ca si el ar trebui sa dea explicatii la Inspectia judiciara. 

# ockiu date 29 May 2015 13:47 +50

e cam mult ce-a facut judecatorul Danilet aseara pe sticla ...  e drept ca acest slujbas CSM e destul de greu de dat jos de-acolo - btw a fost ales pe viata acolo?! - au incercat anu` trecut (cred) 1500 de judecatori din toata tara sa-l dea jos si n-au reusit - dar parca ceea ce a facut aseara e prea mult ... ingerinta e putin spus. (sa nu zicem ca deja s-a antepronuntat la ce o sa gaseasca IJ in ancheta deschisa in CSM ... )

# MAJORITATEA date 29 May 2015 13:57 +41

Majoritatea gandesc precum acest functionar al statului.Cand vorbesti de un magistrat trebuie sa ai imaginea unui om integru, nu unul care fabrica o poveste pentru a santaja si altul pentru a favoriza infractorul care a santajat.Din pacate pentru acesti indivizi, si din pacate sunt majoritari, este ceva normal sa nu citesti doasarele si sa condamni oameni nevinovati .Sunt cu miile nevinovatii care platesc iar infractorii se plimba liber, NU ESTE UN CAZ UNIC, cazul Rarinca.Situatia  este extrem de grava, trebuie reformat tot sitemul din temeliii, cu oameni pregatiti, nu cu fii si fiice de fosti securisti, fosti presedinti de instante,etc. 8) 8) 8)

# semnul mirarii date 29 May 2015 14:26 +33

.....Situatia  este extrem de grava, trebuie reformat tot sitemul din temeliii, cu oameni pregatiti, nu cu fii si fiice de fosti securisti, fosti presedinti de instante,etc. 8) 8) 8) [/quote] ...fosti si actuali judecatori, fosti si actuali procurori. Trebuie reformat sistemul in care accesul la orice ce inseamna profesie de notar, avocat, judecator, procuror etc sa se faca pe criterii obiective. Cati copii ai avocatilor sunt altceva decat avocati? Cat tre sa cotizezi ca sa faci stagiu de notar sau de avocat? Cum de poate un procuror sa treaca in banca apararii dupa ce o viata intreaga a acuzat? Cum un judecator poate fi fost procuror? Cum pot fi ofiteri activi infiltrati printre ei? Voi care va regasiti in situatiile de mai sus puteti scrie pagini intregi sa va sustineti cauza. Logica bunului simt ramane ,insa, valabila doar pentru oamenii cu bun simt!

# DOREL date 29 May 2015 14:00 +37

Haide sa judecam logic: de fiecare data cand apare o problema mai delicata a justitiei, apar opinii care "rezoneaza" identic si, de fiecare data, opinentii sunt aceiasi ! Bunaoara si acu', desi se vede de pe Luna ca n-a existat nici umbra de santaj, Livia Stanciu, Cristi Vasilica, plenul CSM s.a. o tin pe-a lor (ba ca a fost santaj, ba ca Stanciu si-a exercitat un drept fundamental etc. etc.). Care sa fie explicatia ? Pai, ... ghici ghicitoarea mea ...

# semnul mirarii date 29 May 2015 14:01 +34

Incredibil! Doamna Livia Stanciu- victima justitiei din Romania! Ce cauta ameteala ala la o emisune Tv ca sa ia apararea dnei Stanciu in conditiile in care CSM-ul e cel care ar trebui sa ceara revocarea din functiei a celor doua papusi Chukie?

# unul din lumea cea mare date 29 May 2015 14:03 +32

cuma adica REVOCAT DIN CSM????A FOST ODATA REVOCAT DE ACOLO!!!!!!!, (...) ASTA DE MAGISTRAT CARE SE PRETINDE (...) TREBUIE EXCLUS DIN ORICE ACTIVITATE JURIDICA!!!!!!!!!(nu este chiar nicimic derogatoriu ca l/am numit (...),in termeni medicali asa se numeste a fost expulzat din CORPUL magistratilor caci era nociv si periculos .pentru oraganismul justitiei-explicatia o dau pentru cenzura luju)numai si ultimile lui ELUCUBRATII dovedesc cu prisosinta halul de DEGRADARE A CSM IN SPETA A JUSTITIEI AJUNSA (IN)JUSTITIE CU IFOSE DE JUSTITIE!!!!!!!

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 29 May 2015 14:39 +15

MULTUMESC CENZURA LUJU!!!!!!ca ati inlocuit cu(....) cuvintul fetus si......(....) sint cuvinte legitime in termeni medicali si ATENTIE!!!!!!!! CHIAR SI JURIDICI.......fetusul are drepturi!!!!!in legislatia juridica

# unul din lumea cea mare date 29 May 2015 14:44 +21

corb a corb nu/si scoate ochii!!!!!!!!! si ma voi explica imediat.....si aia cu sarmale in cap a arestat un nevinovat 11 luni si asta a macelarit dosarul cu gazele si explozia din sighetul marmatiei,si cite ispravi nestiute or mai avea si altii din acea adunatura csm/ista. mai exista o vorba ,,orice groapa aduna apa,, cum dracului de numai din astia membrii ai csm???se intreaba cumva cineva?inclusiv mos craciun sau cazanciuc sau ponta sau CHIAR SI NOI!!!!!!!!

# elena date 29 May 2015 14:23 +34

Doamne fereste! :eek: Danilet este o rusine nationala si intergalactica! <img src=ops:' /> CSM trebuie dizolvat si organizat concurs. :zzz Schimbate procedurile Macovei! Astia sunt rezultatul sutelor de facultati de drept si promovarea pe functii a celor mai slabi, incompetenti si vulnerabili! :cry:

# Oda lui Cristi Danilet date 30 May 2015 15:20 -2

„ Adevarul e insa ca noi nu meritam persoane precum Monica Macovei. Adevarul e ca poporul roman se zbate intr-o mediocritate cronica deja care nu mai cunoaste limita.”

# shomo date 29 May 2015 14:34 +22

Din pacate in Ro exista prea multi nevinovati condamnati si prea multi vinovati achitati. Si, oricum ar fi, doamna Rarinca face parte din aceasta categorie. Asta ar trebui sa-l ingrijoreze pe Danilet, in calitatea lui de membru CSM, ca si pe dna Stanciu. Mai mult, dna Stanciu..e in situatia in care si-a centrat (ca persoana fizica) si si-a dat cu capul (ca membru CSM). Sub obladuirea ei, ca CSMista (impreuna cu alti colegi gen Danilet) si-ar putea lesne constata incapacitatea de a gestiona o justitie corecta. Sunt decizii ICCJ, RILuri, etc..pe care nu le respecta nimeni la nivelul instantelor inferioare. Unele nici macar nu le cunosc, iar daca le aduci la cunostinta afirma ca in curtea lor ei sunt Dzei si nu-i intereseaza nimic altceva. Iar despre caile de atac, ce sa mai spun? Stie cineva statistica pe 2014 sau 2013 (de cand a ramas o singura cale de atac), cate hotarari au fost schimbate in apel? 

# zeus date 29 May 2015 15:00 +29

oricum, dl. Danilet are probleme de comportament. apropo, cat de frecvent sunt testati psihic cei care sunt magistrati? 

# Mioara date 29 May 2015 20:37 +16

DIN PACATE NICIODATA!!! DACA S-AR INTRODUCE TESTAREA PSIHOLOGICA OBLIGATORIE LA PROCURORI SI JUDECATORI AR FI MARI SURPRIZE

# Capac date 29 May 2015 21:35 +20

Si care ar fi surpriza? Cresterea numarului de psihologi incarcerati? :lol:

# Andrei Muresan date 29 May 2015 15:08 +31

Romania este plina de "vasilici". Animale cu chip de om si apucaturi de hiene. Sunt urati, prosti si rapace. Securitatea s-a restructurat incet dar sigur pentru promovarea interesului mafiot. Basescu a fost si este capul clanului de la "Tarom" (sediul ascunsului SRI), iar Klaus continua programul. Cum dracul a pus unchiul Sam botul la acesti tradatori de neam si tara? Au incredere numai in loaze si talhari. Cu ei este mai simplu sa conduci. Cum de accepta ambasada X sa invite de ziua ei pe acest vierme? Ori sunt prosti, ori sunt dementi, ori suntem un popor de mana a 7 a. :sigh:

# Zolas date 29 May 2015 15:19 +28

"REVOCATI-L DIN CSM!", revocati-l din Romania! Trimiteti specimenul pe o insula pustie si dati ... un cadou: pe madam Stanciu sa ... acolo ca nu-l vede nimeni. Vazand acest specimen, am decis sa nu ma mai dau roman, ca ma fac de ras intre straini. De fapt, conducatorii Romaniei, comportamentul lor m-au facut sa imi fie rusine de tara de origine, Romania. Vasilica et co, nici de "pesti" nu ar fi buni pentru cele 80 de mii de prostituate romance de pe Centura Europei. Stanciu nici de contabila, nici de femei de serviciu nu ar fi buna. Cum dracu stau astia in scaune!? 

# herta date 29 May 2015 15:31 +30

Opriti Pamantul !Danilet vrea sa coboare.

# Hades date 29 May 2015 15:38 +14

REVICATI-L PE...

# jacobs date 29 May 2015 15:55 +25

In prmul rand sa se duca sa invete sa vorbeasca pentru ca la emisiunea aia de la TVR a vorbit ca si unul fara scoala. :D :lol: :P

# coca date 29 May 2015 16:33 +27

Acest individ nu a aterizat ieri in CSM. Nu l-a adus nici soarta, nici tornada, nici extraterestii! El a crescut PANA a ajunj in CSM. A crescut in fiecare zi in care i s-a tolerat linsul la Monica Macovei, inscenarea cu parintii care il dau in judecata, pentru ca in fapt sa-si fure copilul la pensie de intretinere, prin scaderea venitului personal, a crescut si in timp ce facea manarii cu Boc!!! Dormiti mai departe stimati magistrati, ma refer la acei putini cu constiinta si stiinta de carte, dormiti! Danilet vegheaza ca alti limbrici sa creasca tenii mari si grase, si sa va vad atunci pe cine dracu mai dati voi jos!

# sile speriatu date 30 May 2015 14:11 +12

Clar: Vasilică băgat în față să testeze reacția societății civile la viitorul  simulacru de anchetă...

# Leo date 29 May 2015 16:58 +26

Bai Vasile, cum daca esti nevinovat-dupa mintea ta este vinovat ? Cum bai Vasile nevinovatul -vinovat ? Nu pot sa cred ca intr-o institutie a staului in anul 2015 poate exista un asemnea personaj sclipitor coborat din ceruri. Doamne fereste sa fie cineva judecat de un asemena specimen! Bai baiatule mai lasa dracu bautura , mergi beat la emisiuni ? Vai mama noastra de ce oameni suntem inconjurati si reprezentati in institutiile care sun finantate din bani nostri. Cu sa-i dau salariu astuia cum il cheama,,nume de sluga,, Bai nu stiu cum sa te numesc , tu imi furi banii din buzunar ! ptiuuu rasule. incapabilule, respiri aerul altuia ! stop de scarba !

# Charleroa date 29 May 2015 17:03 +26

VASILE AI TRAS CEVA PE NAS ? DE CATE ORI PE SAPTAMANA CONSUMI ALCOOL ? BAIETE MERGI DE URGENTA LA PSIHIATRU PE BUNE ESTI SUFERIND ! LA CSM EXISTA FRATILOR UN PSIHAIATRU ?? NU AM VRUT SA TE JICNESC MAI VASILICA , DAR CHIAR AI NEVOIE DE MEDIC .... :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz

# Paul date 29 May 2015 17:06 +25

... acesta mizer pe nume Danileţ ne-a dat aseară o lecţie de drept, dar asta fără să-şi dea seama "bietul". Adică, vorbind despre presupusul şantaj al doamnei Rarinca, el a comis un şantaj în direct. Practic, i-a intimidat pe ziarişti să tacă din gură că "ar putea fi interesaţi" de cazul privind verificarea disciplinară. Pe magistraţii care au dat achitarea, să dea o motivare care să o spele cât de cât pe Livia Stanciu, spunând că există în curs o verificare disciplinară privind modul de soluţionare al acestui dosar. Surpriză, CSM NU-ŞI POATE ÎNCĂLCA PROPRIA PRACTICĂ şi NU POATE REALIZA CONTROLUL JURISDICŢIONAL AL UNOR HOTĂRÂRI JUDECĂTOREŞTI. Pot oferi ca exemplu câteva rezoluţii de clasare în acest sens.

# argatu date 29 May 2015 17:09 +27

nu mai afisati moaca acestui Danilet ca ne faceti sa nu va mai citim. . Ajunge cu democratia ca nu mai avem rabdare. Vreti razboi civil ? Mamaliga explodeaza curind.Basescu , Danilet, Stanciu  etc. la canal cu ei

# Chripo date 29 May 2015 18:07 +25

Am o rugaminte ,faceti rost de modul in care si-a facut asta scoala ,si mai ales cum ,la ce ore tarzii, eu il suspectez de mult tembelism,oricum apare ca si un caraghios de fiecare data . Daca a fost demis o data de ce a mai reaparut acolo , e neam cu marinelu ?

# SAM date 29 May 2015 18:25 +28

omul acesta este judecator?...vai de noi si de tara noastra!...

# KAKA date 29 May 2015 20:45 -26

Nu pot intelege cum niste ageamii in ale justitiei,discuta cazul cand pro,cand contra,uneia sau alteia dintre partile aflate in conflict pe de o parte si,judecatorul sau instanta care a pronuntat achitarea?! Daca este adevarata asertiunea ca judecatorul din cauza,a avut cu ceva timp in urma o divergenta cu d-na Stanciu,sa ne gandim ca nu ar fi posibila si o stare de impartialitate cu intentia de a-i  plati polita in acest fel ? Un lucru este sigur : Stanciu nu a dat ordin sa fie favorizata in solutia data de instanta de fond cu pri- vire la retinere si arestarea inculpatei.Oricum,probele nu lipsesc din dosarul cauzei si ca urmare,un alt complet sau judecator impartial,poate sa confirme sau sa infirme respectiva solutie.

# coca date 30 May 2015 00:07 +6

[quote name="KAKA"]Nu pot intelege cum niste ageamii in ale justitiei,discuta cazul cand pro,cand contra,uneia sau alteia dintre partile aflate in conflict pe de o parte si,judecatorul sau instanta care a pronuntat achitarea?! Daca este adevarata asertiunea ca judecatorul din cauza,a avut cu ceva timp in urma o divergenta cu d-na Stanciu,sa ne gandim ca nu ar fi posibila si o stare de impartialitate cu intentia de a-i  plati polita in acest fel ? Un lucru este sigur : Stanciu nu a dat ordin sa fie favorizata in solutia data de instanta de fond cu pri- vire la retinere si arestarea inculpatei.Oricum,probele nu lipsesc din dosarul cauzei si ca urmare,un alt complet sau judecator impartial,poate sa confirme sau sa infirme respectiva solutie.[/quote] Cand Stanciu dadea declaratie la DNA stia sau nu ca ptr infr de santaj competent nu este DNA-ul? Daca da, ramane cum am vorbit, daca nu...eheee atunci sunt probleme si mai grave!

# Cola date 3 June 2015 11:24 0

ageamii in ale justitiei pt ca sunt obiectul muncii justitiei...vezi Dna Rarinca ce s- a aparat singura...alt complet ???/hahaha..pai alt complet va contine una din persoanele ce au condamnat-o...judecator impartial???hahaha, asta e si mai buna..de ce impartial, ca spui dta??pana acum nu am vazut impartialitate la greu...dupa comenzi date la televizor....de la presedentie si de la DMA

# Andri date 29 May 2015 21:23 +13

Doamne decat sa arat ca asta mai bine spal strazile :))))) jur pe ce m mai sfant

# Laur date 29 May 2015 21:30 +11

Libertate...libertate !!!

# chisca date 29 May 2015 21:45 +11

P E N I B I L. Acum realizam de ce cei cre l-au trimis in CSM pe individ au cerut revocarea acestuia Acesti onesti judecatori au realizat teapa luata .GHINION .CCR a avut alta opinie si acest individ a ramas in continuare in CSM.  G H I N I O N  simplu ghinion ar spune un ilustru conducator RUSINE MARE rusine cand un membru CSM spune ca un ins daca este ACHITAT pentru fapta  SA ace4sta ramane in continuare vinovat RUSINE.

# baiat de baiat date 29 May 2015 23:25 +15

Sa va fereasca dumnezeu sa va intalniti face-to-face cu aceasta creatura care este Danilet. Pe langa faptul ca este o nulitate absoluta in domeniu,daca il vezi in fata ti se pare ca te-ai ratacit in Parcul Operei !

# Pilat date 30 May 2015 07:56 +13

Baiatu asta imatur extrem de obraznic, vorbeste ca s-a comis o fapta; dar el atata scoala cred ca are sa stie ca faptele pot fi bune sau rele , pot fi militare etc..Nu ramane decat o sluga oportunista creata de ana pauker.

# JE date 30 May 2015 14:30 +9

"Danilet pune victima la stalpul infamiei", -omule esti judecator la CSM, nu este procuror, militian ori agitator politic, TREZESTE-TE, ai luat suturi de la confratii tai(unii isi dau palme ca te-au acceptat cand ai candidat), dar la un moment se termina mandatul si atunci cine te va mai agrea in parohia lui(tribunal, judecatorie, etc)?

# cucu date 31 May 2015 09:40 +6

ACEST EXEMPLAR ODIOS AL JUSTITIE,DANILET,NU ESTE SINGURUL SI DE ACEEA ESTE GRAV CA ASEMENEA INDIVIZI SUNT TOLERAT DE OAMENII CINSTITI SI COMPETENTI DIN JUSTITIE.TREBUIE SA FACETI CEVA CA ASEMENEA EXEMLARE SA DISPARA DIN SISTEM,ALTFEL VETI FI VOI,CEI CORECTI,ELIMINATI DIN SISTEM.FITI MAI VOCALI SI INTREPRINDETI ACTIUNILE CE SE IMPUN PT. A CURATA JUSTITIA DE ASEMENEA INDIVIZI.

# nicolas date 31 May 2015 12:20 +4

"Dar nelegiuitii lumii n-au asemeni har,ci sunt/Totdeauna,cum e pleava ce se spulbera la vant !"

# Ion date 1 June 2015 11:59 +1

Domnule Danilet Vasilca fusesi in stare sa pui Justitia la colt si pe coji de nuca.Aloooo,fuse auzit si de catre Inspectia Judiciara, ce scoasa judecatorul Danilet pe gura,au ba ??????????????????????

# Ralu date 1 June 2015 18:47 +3

Cum de-a ajuns creatura asta in CSM?????

# Ralu date 1 June 2015 19:07 +2

Da, si cand esti vinovat esti de fapt nevinovat dupa logica astuia. Ce ati facut domnilor magistrati adevarati cand cu revocarea acestui individ? L-ati lasat sa se incotopeneasca cu dosul si ghearele pe scaunul pe care-l ocupa total inadecvat. Ati fost mii care i-ati cerut revocarea si nu ati facut nimic altceva sa dezlipiti aceasta capusa si s-o aruncati la gunoi, acolo unce-i este locul, cand ati vazut cu cata nesimtire v-a ignorat si v-a nesocotit. In Romania numai nesimtirea are castig de cauza? Pai de ce-au murit tinerii aceia idealisti in decembrie '89? Ca sa le ia tara toti basestii, daniletii, stancii, kovesii si toti cei de teapa lor? De ce lasati tara asta la mana acestor mafioti?

# Unu care n-a murit date 3 June 2015 11:26 0

acei tineri au murit ca sa justifice noua dictatura; care astazi se vede mai clar.

# mihai date 2 June 2015 08:10 +3

Doamne, ce pocitanie...Mi-e scarba de personajul asta. Ce cauta asta in viata lui?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 20.05.2024 – Inca o palma pentru Justitia din Romania

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva