26 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

CORPUL DELICT – Document incendiar: generalul SRI Dumitru Dumbrava a fost inregistrat cu mai multe vizite la presedintele Curtii Militare de Apel Bucuresti, generalul Gheorghe Manea. Numele lui Dumbrava apare in Registrul de evidenta al instantei. Coincidenta, fix intr-una dintre zilele in care generalul Dumbrava a mers la Gheorghe Manea, Curtea Militara de Apel Bucuresti a mentinut solutia de neincepere a urmaririi penale dispusa de DNA intr-un dosar care-l viza pe Florian Coldea (Registrul)

Scris de: L.J. | pdf | print

25 October 2017 13:59
Vizualizari: 24620

A aparut un prim document care vine sa confirme informatiile privind vizitele pe care vestitul general Dumitru Dumbrava (foto), Secretarul General al SRI si fost sef al Directiei Juridice a SRI, le facea prin instante. Dumitru Dumbrava a fost inregistrat cu mai multe vizite la Curtea Militara de Apel Bucuresti, intrarile si iesirile sale fiind consemnate in registrul instantei.

Generalul Dumbrava, cel care a dezvaluit ca instantele sunt „camp tactic” si ca Serviciul urmareste dosarele pana la solutionarea lor definitiva, a fost prezent la Curtea Militara de Apel Bucuresti in mai multe randuri, intr-una din dati chiar in ziua in care magistratii militari i-au dat o solutie favorabila generalului Florian Coldea.


In Registrul de evidenta de la Punctul control acces al instantei, publicat de siteul incisivdeprahova.ro, sunt consemnate trei vizite facute de generalul Dumbrava la Curtea Militara de Apel Bucuresti (vezi facsimil 1). Dumbrava a mers de fiecare data la generalul Gheorghe Manea, presedintele instantei la acel moment. Astfel, Dumbrava l-a vizitat pe Manea in urmatoarele zile:

-14 aprilie 2015, zi in care Dumbrava a intrat la Curtea Militara de Apel Bucuresti la orele 11.30 si a iesit la orele 13.20;

- 15 aprilie 2015, zi in care Dumbrava a intrat la Curtea Militara de Apel Bucuresti la orele 12.02 si a iesit la orele 12.55;

- 17 aprilie 2015, zi in care Dumbrava a intrat la Curtea Militara de Apel Bucuresti la orele 16.10 si a iesit la orele 16.50;

Interesant este ca vizitele lui Dumbrava au avut loc fix in perioada in care pe rolul Curtii Militare de Apel Bucuresti se afla un dosar in care vizat era seful operativ al SRI de la acea vreme, generalul Florian Coldea. Mai mult, fix intr-una dintre zilele in care generalul Dumbrava a mers la presedintele instantei Gheorghe Manea, 15 aprilie 2015, (vezi facsimil 2) Curtea Militara de Apel Bucuresti a mentinut solutia de neincepere a urmaririi penale dispusa de DNA intr-un dosar care-l viza pe Florian Coldea, prim-adjunctul SRI de la acea vreme, dar si pe mai multi ofiteri, in urma unei plangeri facuta de colonelul Florin Gulianu, fostul sef al contraspionajului din SRI Prahova. Dumbrava a fost prezent in instanta si in data de 17 aprilie 2015, cand s-a facut indreptarea unei erori materiale la acelasi dosar.

Iar in final, ca o simpla informatie, tot judecatorii de la Curtea Militara de Apel au mentinut in data de 14 ianuarie 2015 solutia de neincepere a urmaririi penale in urma unei plangeri facute impotriva generalului Dumbrava.

Iata registrul in care sunt consemnate vizitele generalului SRI Dumitru Dumbrava la presedintele Curtii Militare de Apel Bucuresti:

 

Comentarii

# Ralph date 25 October 2017 14:43 +19

Toate dosarele judecate în ultimii 12 ani TREBUIESC ANULATE întrucât au fost judecate de către niște oameni fără absolut nici o raspundere. Citez@Afrodita Până ce răspunderea magistraților nu va fi literă de lege, actul de justiție din România ar trebui suspendat, cu excepția unor urgențe absolute". Și corectate absolut toate legile interpretabile; în baza acestor legi interpretabile aproape toate soluțiile din dosare nu sunt CORECTE,  bineînțeles procurorii, avocații și judecătorii le convine acest lucru întrucât își primesc cota partea ( șpăgi,  interese personale,comisioane, cat  mai  multe  condamnări  în  dosare ÎNSEAMNĂ UN PROCUROR SUPER EFICIENT care va fi recompensat bineînțeles, de asta judecătorii avocații și procurorii sunt mâna  în mână iar acuzații nu au parte de un proces corect sub nici o forma). :-|

# Maria Adelina Hampu date 25 October 2017 16:04 +8

Legea răspunderii magistraților este de maxima urgență

# WandaTheWitch date 25 October 2017 17:34 -5

RUMBURAK, daca ma citesti, vreau sa iti spun ca am nevoie de ajutorul si de protectia ta, asa cum am avut nevoie timp de 7 ani. Ma pregatesc sa dau lovitura de gratie Fratiei Sarpelui. Iarta-ma daca te-am jignit, insultat. Citeste-ti emailul, te rog si da un semn ca m-ai auzit. Poate ca am sa accept oferta ta ! Semnat, Nefertiti! :sad:

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.04.2024 – Coldea si-a facut implant. Pont pentru DNA

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva