24 noiembrie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

JUSTITIA, SUFOCATA DE SERVICIILE SECRETE – Concluzia amara a judecatoarei Madalina Afrasinie de la Tribunalul Bucuresti: „Cat timp un serviciu de informatii a urmarit actul de justitie pana la finalizarea lui, nu putem vorbi despre afirmarea drepturilor cetatenilor. Cata vreme protocoalele au fost asumate si de magistrati, iar legile justitiei se doresc a fi modificate dupa chipul unor politicieni care nu cunosc adevaratele probleme din justitie, nu avem dreptul sa sarbatorim”

Scris de: V.B. | pdf | print

19 octombrie 2020 16:17
Vizualizari: 4382

Magistratii din Romania nu au dreptul de a sarbatori Ziua europeana a justitiei civile cata vreme abuzurile din sistem persista, iar judecatorii si procurorii insisi au fost implicati in aceste abuzuri – de exempu, executiile bazate pe protocoalele secrete.Mesajul a fost lansat luni, 19 octombrie 2020, de catre judecatoarea Madalina Afrasinie (foto), de la Tribunalul Bucuresti, in contextul in care se apropie data de 25 octombrie, cand anual este marcata Ziua europeana a justitiei civile, destinata tuturor cetatenilor europeni care activeaza in domeniul justitiei.

Pe langa cizma serviciilor secrete, asupra justitiei apasa si politicienii, care ignora adevaratele probleme ale sistemului judiciar (ca de exemplu volumul de activitate al magistratilor) si care, in schimb, joaca alba-neagra cu cadrul normativ – in special cu legile justitiei, adauga judecatoarea TMB. Ea nu uita nici scandalul SIPA, in conditiile in care ecourile acestuia sunt inca prezente in sistem.


Prezentam postarea de pe Facebook a judecatoarei Madalina Afrasinie (vezi facsimil):


Ganduri civile ???? ... printre randuri

La 25 octombrie este marcata, anual, Ziua europeana a justitiei civile, destinata tuturor cetatenilor europeni care activeaza in domeniul justitiei.

'Ziua europeana a justitiei civile are ca obiectiv sensibilizarea cu privire la dreptul persoanelor de a avea acces la justitie in situatiile in care acestea muncesc, se casatoresc, au copii sau achizitioneaza bunuri si servicii intr-un alt stat al UE. Altfel spus, rostul principal al acestei celebrari este acela de a aminti ca justitia este un serviciu pentru cetateni care le da posibilitatea de a-si rezolva disputele private si de a-si afirma drepturile'

Cat timp un serviciu de informatii 'a urmarit' actul de justitie pana la finalizarea lui, nu putem vorbi despre afirmarea drepturilor cetatenilor!

Cata vremea protocoalele au fost semnate/ asumate si de magistrati, nu avem dreptul sa sarbatorim!

Atata timp cat bugetul instantelor judecatoresti sta in pixul unui om politic, nu putem sa sarbatorim 'Ziua Europeana a Justitiei'...civile ????

Atata timp cat legile justitiei se doresc a fi modificate dupa chipul si asemanarea unora politicieni care nici macar nu au curiozitatea sa cunoasca adevaratele probleme din justitie, nu avem de ce sa sarbatorim aceasta zi!

Atata timp cat volumul de activitate ingroapa tot ceea ce inseamna act de justitie, nu putem sarbatori ceva!

Atata timp cat legile se modifica peste noapte prin OUG 'sf' , nu avem ce sa sarbatorim!

Anul acesta, inca, pot sa imi astern gandurile....daca grozaviile enumerate vor continua, va garantez ca anul viitor nu voi mai putea scrie...

PS oare usile SIPA se deschid si ele? ????”

 


Comentarii

# Demostene date 19 octombrie 2020 17:20 +6

Scot pălăria.

# ?????? date 19 octombrie 2020 18:14 -4

@ Sunteți de părere că Iohannis ar trebui să sesizeze PG pentru încălcarea articolului 2 din Constituție , deci a suveranității poporului, de către PSD și judecătorii de la Judecătoria Sectorului 1, prin nevalidarea mandatului de consilier al lui Dumitru Dragomir , candidat al PSD ce a fost exclus din PSD după ce a fost ales consilier de către alegătorii de la sectorul 1, ? Sunteți de părere că PSD nu și-a propus câștigarea alegerilor din București după ce l-au pus pe Dumitru Dragomir candidat pentru funcția de consilier și l-au exclus din partid după ce a câștigat mandatul, ? Răspundeți

# VIKY date 21 octombrie 2020 10:46 0

Isteria mondiala, falsa pandemie cu teste PSR. https://www.youtube.com/watch?v=D1ML7CNVYkw&t=106s

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 158
    • VERDICTUL ZILEI - Va reusi regimul Iohannis sa desfiinteze SIIJ?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.11.2020 – Bobita s-a smucit degeaba. Dana Girbovan, sefa peste CA Cluj

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva